כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני עורך וידאו חובב, עובד עם פרימייר פרו .CS4 , לא מבין בחומרה כל כך.... אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי ומבקש את עזרתכם . אין לי תקציב גדול ולכן לא מחפש משהו מקצועי כמו MATROX RT2 אלא משהו פשוט עד סכום של 900 ש"ח. חשבתי על הכרטיס הזה :PNY - NVIDIA GeForce 9800 GT 1GB GDDR3 PCI Express Graphics Card מה דעתכם? האם עדיף משהו אחר ? יש לי מחשב שפרטיו הם: intel core 2 duo e6550 2.33 2 ram 500g hard drive מה לדעתכם עוד צריך להוסיף כדי שאני יוכל לעבוד עם הפרימייר הצורה נוחה יחסית (כי כרגע כל שנייה אני צריך לרנדר). תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם הכרטיס מסך שיש לי כרגע זה: SAPPHIRE R9 280X Dual-X כאשר אני משחק משחקים כבדים הכרטיס מתחממם ועושה רעשים. חשבתי אולי זה בגלל הקירור של הכרטיס מסך. האם כדי להתקין קירור נוזלי מותאם לכרטיס מסך? האם זה יקר? אולי עדיף למכור את הכרטיס ולהביא אחד אחד יותר שקט ואולי יותר מתקדם? אם כן איזה קירור מתאים לו ? והאם זה קשה להרקיב אותו?. בכל מקרה אשמח לתושבות, תודה מראש. זה מפרט המחשב שלי: עבד intel core i5 2320 3.00GHz כרטיס זכרון:4GB RAM X2 כרטיס מסך : SAPPHIRE R9 280X Dual-X ספק כוח: 550W XFX כונן דיסקים : DVD כונן קשיח 931 GB SSD 125 SANDISK מארז : Corsair Carbide Air 240 High Airflow MicroATX
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך החברה TWINTECH ואיך ה-9800GTX שלה?
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
אוקיי... כמו בכותרת... אשמח אם תייעצו לי בנוגע לכרטיס מסך המשתלם ביותר באיזור ה700 - 800 ש"ח לPCI - E. תודה מראש, בן
-
- 10 תגובות
- 638 צפיות
-
-
איך הכרטיס הנ"ל והאם מחיר של 1240 שקל ל- Asus GeForce 4 Ti 4800 V9280 S2 Super Fast 128MB DDR שווה? ונראה לי שיש פה משהו מוזר כי רשום במפרט TI4200 וגם הקישור לאתר החברה מוביל ל-TI4200 אבל המפרט כמו שציינתי למעלה הוא של TI4800. האם יש פה "קומבינה"? :smiley6: http://www.chip.co.il/show_details.asp?prod_id=737&main_cat=1&sub_cat1=4&sub_cat2=9&sub_cat3=&last_cat=sub_cat2&cat_id=9
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי רצית לדעת אם יהייה הבדל באיכויות הוידאו בין חיבור SVIDEO ל RCA ובין S VIDEO ל 21 פינים?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מה טוב יותר ? לרזולוציות עד 1280 ...... ה XFX 7900GT EXTREME 256MB ..... או ה X1800XT 256MB ? ועוד שאלה ..... ידוע שכל הכרטיסים של גרסאות ה XXXX של ATI עובדים מצויין בפילטרים .....AA AF ...ככה שבקושי זה פוגע בביצועים כאשר משחק מופעל עם פילטרים הכי גבוהים השאלה שלי אם זה גם ב NVIDIA ב 7900 למניהם (בתור אחד שמשחק תמיד אבל תמיד עם פילטרים על הכי גבוהה) ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9600 PRO נכנסתי ל- POWER STRIP וזה מה שראיתי נ.ב זה צריך להיות 600MHZ ו 400 MHZ
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב ונאבד לי הדיסק עם התכנה הקודמת... יש לכם המלצות לתוכנות טובות?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שווה לקנות בגלל זה רדאון? מרגישים שיפור? כמה משחקים בכלל תומכים בזה?
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעיה מוזרה, ורציתי את עזרתכם כדי לנסות להבין האם הבעיה היא אכן כרטיס המסך. אחרי זמן מה של אי שימוש במחשב, הוא עובר למעין מצב של חסכון בחשמל או משהו כזה. כשאני מזיז את העכבר כדי לצאת ממצב זה לעיתים הוא חוזר לעבוד כרגיל, אך לפעמים הוא מציג כל מיני חירבושים על הצג (ראו תמונה מצורפת). האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם מדובר בכרטיס מסך בעייתי? (רציתי לחבר במקביל מחשב אחר לצג כדי לוודא שהבעיה איננה בצג, אבל לא הזדמן לי). תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
Crimson Driver Fanspeed Issue, Some GPUs Reported Dead https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/3up8r2/amd_bugged_new_drivers_killed_my_gpu_and_others/
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו מכיר כרטיס HD3870X2 עם יציאת HDMI מובנית ? כולם מוצעים עם מתאם DVI ל- HDMI, האם זה לא פוגע באיכות ? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הגירסא אם 256 זכרון או מעבד אולתרה הם כמעט באותו מחיר וזה יחזיק לי איזה שנתיים שלוש
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם, שיטוט בפורום וקצת מאמרים הביאו אותי לבחירה סופית בין 2 המסכים הנ"ל. אני רוצה מסך איכותי, אמין ויפה שישב לי על השולחן. כמובן שהמסך יהיה מחובר למחשב בחיבור DVI. מטרות המחשב הן : מוסיקה , אינרנט (ICQ וכו..) ומשחק אחד ששמו הוא UNREAL TOURNAMENT אם יש מישהו מכיר את המסכים הנל מנסיון זה גם יעזור.. נתוני המסכים : Samsung 17 LCD SyncMaster 710TM http://www.samsung.com/at/products/monitors/tftmonitors/710tm.asp ViewSonic 17 LCD VG712S http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/graphicseries/vg710s/ תודה קובי.
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ואיזה כרטיס כדאי לי בטווח של עד 1000 k מבוסס ATI, והאם יש אופציה ל VIVO בתקציב הזה?
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי בכרטיס מסך שני יציאות DVI, באחת יש לי מתאם לVGA שלשם הולך המסך מחשב שלי שאיתו אני משתמש ויש לי עוד מסך שאצלו גם יש VGA אבל אין לי את המתאם מDVI לVGA נוסף... האם אפשר לחבר מסך אחד לחיבור ONBOARD בלוח אם ואחד לכרטיס מסך והם יעבדו ביחד או שצריך לרכוש מתאם נוסף?
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
איך לדעתכם המסך הזה ? נמכר ב P1000 ב 1850 ש"ח כולל משלוח . מסך ''19 LCD (דק) NewVision דיגיטלי( DVI)+רמקולים מסך ה- ''LCD 19!!! איכות ללא פשרות !!! שילוב של אמינות ופונקציונליות המסך הינו דיגיטלי בעל כניסת DVI זמן תגובה הנמוך (16ms) המאפשר הצגת משחקים וסרטי DVD רמת ניגודיות גבוהה (1:600) המקנה לו איכות תמונה וצבעים בסטנדרטים הגבוהים 3 שנים אחריות ע"י היבואן
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש כרגע המפרט שלו לא חשוב אז ככה לפי מה שהבנתי הייתי אמור לקבל 8600 GTS 512MB הסיומת שהייתה כתובה - HM לפי מה שהבנתי בכתב שלו, [tt] יכול להיות שהוא היתכוון ל GT Series[/tt] עכשיו קיבלתי במחשב שכבר קיבלתי והוא בבית 8600GT 1GB ואני לא יודע מה לעשות אז מצד אחד או שאני מרוויח או מצד שני מפסיד אם אני הלך מה אתם אומרים תודה לעוזרים מה שקיבלתי http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=66&sub_id=171 מה שהייתי צריך לקבל אולי http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=66&sub_id=130
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אוקיי...רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יתן את הביצועים הכי טובים על מסך 20" ברזולוציה 1600X900. אני רוצה ביצועים טובים אבל אני רוצה בעיקר לדעת מאיזה שלב זה אוברקיל ומיותר למסך,והאם בכלל זה רזולוציה טובה למסך? ,GTS450,HD5770,GTX 460 איזה מהם הכי מומלץ? והם כנראה יהיו על מחשב מבוסס I5 760 עם ספק כח 550W של קורסייר אז לא צריך לדאוג בקשר לזה.... תודה מראש על כל העזרה!!!
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
חברה מה ההבבדל בין גירסת ה Oem לבין גירסת ה retial? ומה זאת בכלל גירסת ה AIW (כן אני יודע שהיא יקרה מאוד)
-
- 12 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי בשביל להריץ משחקים לא על HIGH אבל גם לא על LOW (אני מדבר על משחקים כמו MAFIA 2, GTA 5) התקציב: 400 ש"ח (אפשר לחרוג עד 50 ש"ח) מפרט המחשב: מעבד: AMD ATHLON II X2 245 2.9GHZ לוח אם: GIGABYTE GA-M16PME-S2P AM2, NFORCE 430, DDR2 1066, PCI-E,VGA,HD AUDIO, LAN זיכרון: 2GB DDRII 800M ספק: GOLDEN TIGER 450W PSU מסך: 22' חברים שלי חשבו על ATI SAPPHIRE HD5670 512MB GDDR5 DX11 GAINWARD NVIDIA GEFORCE GT240 1024MB DDR3 תודה! GAINWARD
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום האם אפשר להכניס כרטיס שהוא pcie 3 ללוח שמומך ב (pcie 2 (p5q asus האם צריך להחליף ספק כוח בגלל החיבורים של הכרטיס
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.allstarshop.com/shop/product.asp?pid=6164&sid=LURUEUWUQU2Q8J47FVMCR6H4Q1V3D71A#warranty מי שמבין שיסתכל פה על הכרטיס ויגיד לי אם זה זיכרון בצורת L או לא....... ואם זה לא- זה עדיין יכול להפוך ל9700? בתודה מראש שי.
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-