כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
ראיתי בFOXPC את הGTX285 של XFX שעולה 1999 ש"ח ויש את הGTX260 החדש של EVGA שעולה בסביבות 1500 ש"ח. האם ההבדלים בין שני הכרטיסים הם כאלה גדולים שמצדיקים את התוספת של ה-500 שקל? אשמח לעזרה מהמומחים בתחום. המסך שלי זה T240 של סמסונג וזה מה שעוצר אותי מלקנות את המחשב החדש. תודה מראש לעוזרים!
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברוכים הבאים לדיון הראשי על הדרייברים של כרטיסי ATi מבית AMD ושל GeForce מבית nVIDIA זהו המקום בוא נציג לכם באופן שוטף עידכונים אודות הדרייברים (מנהלי ההתקנים) של המאיצים הגרפיים מבית NVIDIA וAMD. כמה נקודות שחשוב לציין *זה המקום היחיד לדיונים בנושא הדרייברים. פוסט אחר שייפתח בנושא עתידו להנעל *אין לפרסם תוצאות או לשאול שאלות לגביי תוצאות של מבחני ביצועים כגון 3DMARK, בשביל דברים כאלה יש את הסטיקי של 3DMARK בפורום *פה זה לא פורום אוברקלוק וקירור ולכן אין פה מקום לשאלות לגביי OC בעזרת הדרייברים. ******************************************************************************* ATi CATALYST הגרסה הרשמית העדכנית ביותר: 8.12 כרטיסים נת…
-
- 317 תגובות
- 36.2k צפיות
-
-
איזו טכנולוגייה אתם מעדיפים ולמה אתם מעדיפים אותה?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שמעתי שכרטיסים של ATI עם סטוקים בצבע כחול במקום אדום הם בעייתיים ויש להם ביוס ישן.. חוץ מזה שיש כאלה אומרים ש-Gigabyte מרעישים כמו טרקטור.. ואני יכול להשיג אותם ביותר זול אז אני חייב לדעת.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
כמה שאלות.. הכרטיס יתאים למחשב הזה : מעבד Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz x 2 (3.22Ghz) וגיגה זיכרון ספק 500 ולח אם של גיגהבייט מסך 19 LCD שהרזולוציה הטבעית שלו 1280 על 1024 יתאים הכרטיס?? וכמה עולה הכרטיס?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, כמעט סופי. מקסימום 400 שקל. אבל עדיף לדבוק לסכום בכותרת. בלי קומבינות - סתכלו במפרט שבפרופיל ותראו איזה כרטיס אני רוצה להחליף. רצוי אחד שיותר טוב ממנו. דידיאר 3 רצוי מאוד. מעדיף אייטיאיי.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב זו שאלה כללית מדיי אז אני אפרט את השימושים: בעיקר משחקי FPS FIFA GTA בלחץ אני משחק על מסך 26' ורוצה לקנות גג42'. האם הכרטיס הזה מספיק? יש לי אפשרות לSLI בעוד כמה חודשים שהמחיר שלו יתקרב ל 300 שקל ואני אולי אקנה עוד אחד נוסף. עד כמה SLI של הכרטיס ישפיע על הביצועים ועל היכולת שלו בעיקר על רזולוציות יותר גדולות? והאם שווה לי עכשיו להשקיע עוד 300 שקל ולקנות את הGTX עם1 ג'יגה? או שההבדל בביצועים בינהם סתם בזבוז של כסף? תודה(: עריכה: אני כרגע לא יודע באיזו רזולוציה אני אשחק כי המחשב חדש ועוד לא הגיע אליי. אבל במסך 26' באיזו רזולוציה כדאי לי לשחק? וב42'? שאר המפרט שלי זה Q6600 ASUS P5ND 4GB RAM 750 GB HDD ENERMAX 82+MUODO
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המפרט בכלליות asus G/31 pk-cm cpu e8400 2 gb ram dvd lg 1 pcs hd 500 gbsata2-1 pcs ספק כח יותאם לכרטיס המסךלפי המלצתכם מסך 24 דל או פיליפס(עדיין מתלבט-הנטייה היא לכיוון של דל) המחשב אינו מיועד למשחקים,חשוב ביותר עניין הרזולוציה+התאמה למסך.עניין חדות התמונה הינה קריטית אם אפשר בבקשה-יותר לכיוון של nvidia תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שאלה קצת מעצבנת על בכל אני פונה לחברי הפורום אחרי שראינו את החידוש של ספיר בקירור החדש יותר ב 4870 הטוקסיק הרגיל עם הנחושת ובלי הנחושת ואחרי שכל כך הרבה חברות חיקו והוציאו עם מאווררים ופסיבי לזיכרון וכדומה מישהו מוכן להסביר לי למה לעזאזל ה4870 הדואלי ממשיך לצאת מפגר בכל הסיפור הזה?????? ראיתי עכשיו ביד 2 של האתר 4870 כפול ליבה למכירה אבל קירור רפרנס שכל כך אוהבים להשמיץ אותו פה מבחינת רעש ויחס עלות תועלת גרוע. האם חברת ספיר לא היתה יכולה להוציא גם לכפול ליבה קירור מעולה כמו הטוקסיק????? למה בכרטיס על ממשיכים במסורת ולא מטמיעים חידושים ונדבקים לגוף קירור הרגיל ולא מנסים חידושים???? ראיתי את הטוקסיק 1 גיגה חצי גיגה והם בעלי קירור מדהים.איפה השכל של מהנדסי ספיר היה שה…
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם . אולי בקרוב אני משתדרג למערכת חדשה ורציתי לדעת איך הכרטיס הזה בהשוואה ל 4870 1GB . אני יודע שהמחיר שלו דיי גבוהה אבל זה לא משנה לי המחיר כיאני קונה אותו במחיר זול יחסית . חפשתי בזאפ ובכול חנות מחשבים מוכרת (TMS FOXPC SKYPC IQPC) ולא מצאתי אותו. מה המחיר שלו בערך בארץ ? תודה לעוזרים והמשך יום טוב.
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי, נכון להיום יש לי את המחשב הבא: Mainboard : Gigabyte 945P-S3 Chipset : Intel i945G/GZ Processor : Intel Core 2 Duo E6300 @ 1866 MHz Physical Memory : 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Technologies Inc Radeon X1950 Pro (PCIe) Hard Disk : WDC (250 GB) DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H22N DVD-Rom Drive : WP1305I QVW813C SCSI CdRom Device Monitor Type : LG Electronics L1932S - 19 inches Network Card : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet NIC Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 3 DirectX : Version 9.0c (May 2008) רכשתי את המחשב שלי לפני כשנתיים ולאחרונה הוא קצת מגמגם במשחקים שדורשים גרפאיקה גבו…
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מתכונן לרכוש מחשב ואני מעוניין לדעת האם ההשימוש ב-CF יעלה את הביצועים או לא. אם לא,איזה כ.מסך לקחת שיהיה זול יותר וכן יעלה ביצועים ביחד עם 780G
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
קניתי מחשב.. היום אני הולך לקחת אותו....... הכרטיס מסך שלו זה ATI HD4870X2 2GB... וקניתי מסך של סמסומג 19 אינץ הדגם T190P .. יכול להיות שזה לי ינצל משו מהכ. מסך??? כמו זיכרון.. או בכלל הוא לא ינצל כרטיס אחד .. יכול להיות תענו דחוף!!!!!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עקב מעבר ללוח-אם תומך PCI-E (בשעה טובה! ) אני נאלץ לקנות כרטיס מסך חדש, אני לא מתכוון להשקיע יותר מדי במחשב הזה בנתיים, אז על איזה כרטיס אתם ממליצים בתקציב של כ420 שקל?
-
- 13 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני רוצה המלצות על כרטיס מסך תומך FULL HD שלא יעשה בעיות בעיקר לסרטים המפרט של המחשב שלי: מעבד-E6750 INTEL זכרון-PLT 2GKIT DDR2 800 CL4 OCZ לוח אם-MSI P6N-SLIV2 775 1GLAN כרטיס מסך-MSINX8800GTST2D320EOC מערכת הפעלה ויסטה אני רוצה שהכרטיס יתאים למסך הזה שאני מתכוון לקנות ביחד עם הכרטיס מסך http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=447&keySearch=w2261v
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8800 GTS 512 של GIGABYTE אני קונה מחר טלויזייה של סוני FHD שהרזולוציה שלה היא 1920x1080p אני רוצה לחבר את ההטלוויזיה אל כרטיס המסך בכבל HDMI/HDMI האם כרטיס המסך יזהה את הטלוויזיה כמסך של מחשב? וייתן לי את האפשרות בהגדרות התצוגה להעלות או להוריד את הרזולוציה לפי רצוני? ואם הוא כן יזהה,אז אני יצטרך להוריד דרייבר מיוחד כמו למסך מחשב שלי? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן 5 שנים בערך, פנטיום 4, ג'יגה זיכרון, xp ( צירפתי תמונה עם פרטי המחשב ) , כרטיס מסך מובנה... אני רוצה לא להיות מוגבל מבחינת משחקים ולשחק באיזה משחק שבא לי, משחקי יריות מגוף שלישי וכאלה. האם יספיק לי לקנות כרטיס מסך טוב כדי לשחק ללא בעיות במשחקים נורמלים + חדשים ? אני לא חושב שיש מצב שאקנה כרגע מחשב חדש... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
Do you make these 6 mistakes when buying a video card? כתבה מצוינת http://www.hardware-revolution.com/mistakes-when-buying-video-card/
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיות על Vista 64 של ריצודים במסך. נניח יש לי חלון, נניח הדרייברים של Razer שהם בחלון כזה, אם אני גורר אותם יש ריצודים לבנים. כשאני בפוטושופ שאני מסמן משהוא עם כלי הסימון יש ריצודים... מישהוא יודע מה הבעיה ? Samsung 206bw המסך כרטיס מסך בצד.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן! אני מתכנן לרכוש בקרוב מסך חדש למחשב בגודל 24" ברזולוציה של 1900 על 1080. כרטיס המסך שברשותי הוא גרוע ביותר, של אינטל, מובנה בלוח אם... הרזולוציה המירבית שלו היא 1280 ולכן אני רוצה גם לקנות כרטיס מסך חדש בכדי שיתאים למסך אותו אני ירכוש. אני לא כ"כ מכיר כרטיסי מסך, אבל אני יודע פחות או יותר מה אני רוצה. מה שאני מבקש ממכם זה שתתנו לי הצעותלכרטיס מסך טוב לפי הדרישות הנ"ל: 1) שיתאים ללוח אם של ASUS- P5L-MX 2) של nVidia או ATI... לא משנה לי אבל לא פחות מזה. 3) לא צריך למשחקים... אני משחק בקונסולות בלבד ולכן אני לא צריך כרטיס מסך בדרגת HD4850... 4) מחיר 300 שקל גג! דרך אגב, הציעו לי את זה: http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=817&l4=0&model=2592&…
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לפני כמה ימים החלפתי את הכרטיס מסך ל HD4870 ויש איתו תופעה מוזרה: כל פעם בזמן טעינה של משהו עם גרפיקה, בעיקר משחקים, המסך קופץ, התמונה כאילו לשניה יורדת או עולה זה קורה כל הזמן במסך טעינה של CRYSIS ו CNC 3 וגם לפעמים עם סרטים או תמונות.. מישהו יודע למה זה קורה ואיך עושים שזה לא יקרה?
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אהלן חברים היו ימים שהייתי הרבה יותר בקיא בחומרה אבל לצערי כבר לא התעסקתי בנושא כמה שנים טובות אז אני בא לכאן להתייעץ עם החכמים ממני אז ככה, אני עושה עבודה אולפנית באולפן ביתי קטן שיש לי, אני מביא מחשב חדש בקרוב ואני מתכנן על קניית 2 מסכי Samsung SyncMaster 2043BW (כל אחד 20 אינץ' widescreen) . אני מעוניין לחבר אותם במקביל, ואני יודע שיש כרטיסי מסך שתומכים באפשרות הזו. חשוב לציין שאני לא מתכנן לשחק במשחקים במחשב, אבל יכול להיות שזה יקרה (המקסימום שאני אשחק בו זה Warcraft, נגיד. מבחינת ביצועים). העיקר שחשוב שזה יפעיל את שני המסכים בצורה נוחה, שיהיו צבעים טובים וכ'ו וכ'ו וכ'ו. התקציב שלי הוא משהו באיזור ה500 אבל אם יש משהו ממש טוב שחורג במעט אני אשמח לשמוע המלצות נ…
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך 24" שישמש אותי גם למחשב וגם לטלוויזיה עוד לא החלטתי אם אני קונה מסך עם טיונר פנימי או מסך רגיל עם איזה TVBOX. הבעיה שמטרידה אותי כרגע שיש לי מחשב לפני 4-5 שנים בלי שום כרטיס מסך מיוחד (MX440). אני בטוח כדי לעבוד ברזלוציות של מסכים אלה אני אצטרך כרטיס מסך יותר רציני, השאלה היא עד כמה יותר רציני? ככל הנראה אני לא הולך להשתמש במחשב יותר מדי למשחקים, ולא בא לי להשקיע כרגע אלפי שקלים על זה איזה כרטיס מסך יכול להתאים לי, ומה בדיוק אני צריך לחפש? תודה מראש קובי!
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
צריך עזרה במציאת כרטיס מסך לגיימינג חובבני.... שיתאים לוידיאו ומשחק איכותי (HIGH) ברזולוציה של מסך 22.... מבוסס 4850 ATI צריך שיהיה שקט, עם חיבורים חדישים כמה שיותר (HDMI 2XDVI וכד')... למעבד E8400.... תקציב עד 900 ש"ח גג... תודה רבה!
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-