עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tamr1,

יש לי בעיה עם הכרטיס מסך, הבאתי כרטיס חדש ATI RADEON 9550 והוא יושב טוב על התושבת שלו אבל שאני מפעיל את המחשב הצג פועל אבל נותן לי הודעה שאני חייב לחבר כבל כוח או חשמל please connect the power extent משהו כזה לא זוכר בדיו'ק

2. Started by manga05,

קניתי מחשב שעדיין לא קיבלתי והשינוי שבכותרת זמין עבורי אין הפרש במחיר שניהם זה 9400gt האחד של גיגהבייט עם חצי גיגה זיכרון והשני של innovision עם גיגה זכרון המחשב הוא E5200 על P5QL אם אני זוכר נכון. לא מתוכנן אוברקלוק לאף רכיב מה עדיף ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Sifo Jen,

אז ככה, קניתי שלשום את הרדאון 9600 איקס טי החדש שלי (של ספיר). קניתי אותו מזיגזג, אני חייב להגיד, שירות נפלא, פעם שלישית שאני מזמין מהם ובכל פעם אני נתקל באדיבות, מקצועיות ובהכי חשוב, יעילות. הרי התוצאות: 3DMARK2001SE 11000 3DMARK2003 BUILD 340 3843 לשאלה הרגילה: "האים התוצאתה תואמת את המערכת שלי?" ולאצלנים שביננו: P4 2GHZ NORTHWOOD 512 PC800 RDRAM D850MV שום רכיב לא עבר אובר קלוק. ולשאלה יותר חשובה, התקנתי את הקטליסט 3.9 ובאפשרויות שבין איכות לביצועים הוא מתעלם ממה שאני אומר לו!!, אני אומר לו איכות הכי גבוהה (X6AA X16AF) ואני רואה במשחק (עם העניים {לא באפשריות}) שאין הבדל!! מה עושים? תודה רבה!!, יאיר.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by amia394,

שלום לכולם, האם מישהו שמע/קנה ויודע לכתוב כמה מילים על כרטיס מסך ATI Radeon VE 64MB DDR ? אני משוטט במספר מקומות ומוצא חומר על ATI LE ועל כל השאר אבל לא ממש הצלחתי להבין מה ההבדל בין הדגם הזה לבין השאר. אני אשמח מאוד לקרוא דיעה בנושא... 8)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני עומד בפני קניית מחשב נייד ואני רואה שלכל אחד יש סוגים שונים של מסכים. מישהו יכול אולי להפנות אותי או לחומר המסביר מה ההבדל בינהם.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום אני קונה מחשב חדש עוד כמה זמן ויש לי מלא התלבטויות בין כרטיסי מסך יש המלצות לכרטיס עד 700~900 שקל בערך? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. [glow=red, 2, 300]Text[/glow] מאז שעברתי לW2K אני לא מצליח להתקין את הכרטיס טלוויזה שלי FLYVIDEO98 למרות שאני מנסה להתקין דרך הדריברים העדכניים ביותר אני תמיד מקבל את ההודעת שגיאה הבאה (מצורפת למטה) - מה הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by _BooM_,

בהדלקת המחשב מופיע 'No Signal' על המסך (המאוור בכרטיס מסתובב). ניסיתי להחליף מסך וכל כבל אפשרי - אך לשווא. בנוסף יש איזה חלק משוחרר בכרטיס מסך מצורפות תמונות להנאתכם: הוא רופף וכבר לא מולחם לכרטיס מסך, האם הכרטיס מסך אבוד? האם זה בר תיקון? מה החלק הזה? תודה. [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. התוכנה ( FRAMS ,משהו כזה ) שלא עובדת אצלי ( צריך AMD XP ) . שלום לכולם. המפרט שלי: AOPEN AK73 PRO AMD 1.3 radeon 9700 pro אני רואה שחברה שכותבים המשחק רץ אצלי ב: 40 FPS 80 FPS וכו.... איך אפשר לגלות את זה ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by oev israel,

יש לי כרטיס מסך של ג'יגה בייט GS7600 מסך 22 אינטש דק של צ'איימיי הבעיה שלי, שבתוכנה גרפית (קורל דרו, למשל), הרענון של המסך איטי ביותר. כוונתי, שעד שהוא מראה לי ביצוע אפקט לוקח לו כמה זמן וזה לא אוטומט. באותה עבודה, עם מחשב אחר הרענון מהיר ומיידי. למישהו יש פתרון לבעיה? (מחשב CORE2 6400 זכרון 2 GB חלונות XP)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. איך אני מגלה כמה BIT הכרטיס מסך שלי? אני לא בטוח אם הוא 64BIT או 128 איך אני מגלה בוודאות כמה הוא? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by idodos,

יש לי 6800gs של LeadTek והמאוור הקטן שעליו מרעיש כמו מטורף ... המאוור מחובר בחיבור 2 פינים קטנים כאלו על הפלטפורמה - הפלסטיק (שכחתי את כותבים את זה פתאום) ככה שאני יכול לנתק את זה ... השאלה האם זה כדי ? זה יגרום לכרטיס להתחמם יותר מדי ? ואם אני אשים מתחת פשוט מאוור 80 מ"מ במקום הקטן הזה , הוא יעשה את העבודה ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by x-dude,

יש לי CTX PR711F ואני פשוט לא יודע איך לנקות אותו,לפני זה היה לי מסך ענתיקה שפשוט הייתי מעביר מטלית עם מים וזהו,פה לא משנה במה אני מישתמש גם בנוזל מיוחד לניקוי מסכים,תמיד נשארים סימנים מעצבנים,בבקשה תמליצו לי על נוזל ניקוי מיוחד למסכים כאלו,ובאיזה מטלית כדי להשתמש. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by tomhalo,

אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש ב600-800 שקל, והמליצו לי על רדאון 1650X.. שמתי לב שהוא טיפה "נדיר" אם אפשר להגדיר את זה ככה אפילו פה בהסבר על כל הכרטיסי מסך הוא לא היה והיה רק על x1600 ורציתי לדעת אם הוא באמת שווה משהו או שאתם ממליצים על כרטיס מסך אחר בתקציב הזה ? תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. חשוב שיהיו לו יציאת HDMI ועדיפות לשתי DVI. שיריץ חלק סרטים ב FHD ומשחקים חדשים.. אני שוקל לקחת את ה GTX 460 מה אתם אומרים? עדיף שהכרטיס יהיה במלאי של logicpc.co.il כי משם אני מזמין את שאר חלקי המחשב. תודה!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי, אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 500 ש"ח. יעבוד על לינוקס וווינדוס. עבור: אינטרנט, משחקים כמו dragon age 2 ו civilization 5 וקצת סרטים. אם אני לא טועה אז כנראה עדיף כרטיס של nVidia ןלא של ATI בגלל שהם נתמכים טוב יותר ע"י לינוקס. לא יודע אם זה משנה אבל יש לי לוח אם של גיגהבייט עם מעבד של AMD קווד. אודה לכם על העזרה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. לפני שבוע נהרס לי הלוח אם מפני שהתעקמו לו הפינים שעליו מונח המעבד ובכך שרף גם אותו ולאחר שקניתי לוח אם חדש ומעבד שהוחלף באחריות של אייבורי הופתעתי לגלות שגם הכרטיס מסך נדפק.. כשאני מחבר אותו למחשב המחשב נדלק אך המסך לא מגיב{לא רואים כלום} והמחשב לא מתקדם הלאה ולעומת זאת עם הכרטיס 8400gs הוא עובד כמו שצריך. עכשיו רציתי לשאול לגבי האחריות :הייתי עושה מידי פעם אוברקלוק לכרטיס מסך שהיה מכבה אותו פתאומית {במילים אחרות לא עשיתי אוברקלוק כמו שצריך}וככה כמה פעמים, כי משום מה הכרטיס מסך שלי לא היה נותן לי אוברקלוק מעל 850 על 830 ולכן ניסתי תוכנות אחרות שהיו נותנים עם בעיות ובלי סבלנות הייתי מעלה הרבה במכה ולא היה עוזר, הוא פשוט היה קורס,עד שהתיאשתי וכבר הפסקתי עם האובקלוק, והכרטיס…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, יש לי מחשב די ממש ישן יש לו geforce 6200 חח עלוב ביותר.... והשאלה שלי היא כזאת : הורדתי סרט באיכות HD ועכשיו ממש לא רואים תאיכות האמיתית של HD זתומרת לא רואים חלק ויש לי מסך LG 23 FULL HD אינצ' יש השפעה לצפייה בסרטים לכרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אהלן, הכרטיס מסך שלי נשרף ואני צריך להחליף אותו. השימוש העיקרי יהיה סתם לאינטרנט אבל כשיצא סטארקרפט 2 אני ארצה לשחק בהגדרות סבירות. למישהו יש מושג איזה כרטיס מספיק? התקציב גמיש אבל לא רוצה לקנות מפלצת ביצועים שאני לא אשתמש בה. תודה, איתי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אהלן חברים וחג סוף העולם שמח לכולם . ברשותי מסך מחשב LG 2363D התומך בתלת-מימד של נוידיה . הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא קיט של משקפיים ומשדר בארץ . ישנה רק את הגרסה 2 שהיא מאוד יקרה . האם מישהו מכיר את המוצר בלינק ומה איכותו מבחינת תלת-מימד ? : http://www.ebay.com/itm/Brand-New-3D-Active-glasses-for-PC-laptop-compatible-with-Nvidia-3D-vision-Kit-/260978843889?pt=US_Video_Glasses&hash=item3cc38d20f1

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yuval1101,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני מתלבט בין 2: GEFORCE 6800GT או GEFORCE 6800GS. מה עדיף תיזכרו: אני לא מתכוון לעשות לכרטיס שאני אקנה אוברקלוק. (אני צריך 2 דעות: אחת שמחשיבים בה את הבחינה הכספית ואחת שלא) ועוד דבר קטן: של איזה יצרן עדיף לקנות- LEADTEK או GIGABYTE? או שזה בכלל לא משנה? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני רוצה לקנות מחשב חדש. יש לי מפרט והכול עכשיו השאלה שלי היא כזו אני רוצה לוח אם עם שני חריצי של כרטיסי מסך PCI-E x16 ולשים שני כרטיסי מסך של Gigabyte GT430 2GB GDDR3 HDMI 128 BIT או שעדיף לי לשים כרטיס אחד של Gigabyte GTX560 1GB GDDR5 PCI-E HDMI Super Overclocked Retail ולמי שמעוניין זה המפרט שאני רוצה לקנות דרך אגב יש לי כבר מסך של PHILIPS FULL HD 1080P רזולוציה של 1440X900 תודה מראש לינק למפרט שבניתי http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:11361:1/6:7945:1/2:10542:1/4:11235:1/5:5571:1/7:10421:1/3:10537:1/20:10976:1/11:7424:1/18:10042:1/ [table][tr][td]שם המוצר[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות[/td][/tr][/table][table][…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אז מסתבר שלא רק ל-nVidia יש שפנים בכובע: AMD משחררת מיצג מידעי שמסביר את המיתוג של הסדרות החדשות שלה, בין היתר רואים כרטיסים עתידיים כדוגמת RX 485 או RX 475 שלפי השם יהיו חזקים יותר מהקודמים להם AMD Radeon 400 Series Series TIER Model Codename Revision Radeon RX 4XX TIER 9 >256-bit / 4K AMD Radeon RX 495 2nd Revision AMD Radeon RX 490 1st Revision TIER 8 256-bit / 1440p AMD Radeon RX 485 2nd Revision AMD Radeon RX 480 1st Revision TIER 7 256-bit / 1440p …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by dan9,

שלום לכולם! זה המפרט שלי ם הכרי מסך הם הוא מספיק בכדי לשחק על FHD 1800? Intel Core i5 3570K 3.4Ghz Gigabyte Z77X-D3H 2x4GB Corsair XMS3 Dual Channel CL9-9-9-24 Nvidia Geforce Gtx 470 Inno3d Intel 30GB SSD 525 Series mSATA III Samsung 840 Series 120GB SSD SATA III SAMSUNG Spinpoint F3EG HD503HI 500GB SATA II LG DVD±RW GH24NS x24 Corsair TX750M 750W Modular Creative Sound Blaster X-Fi Fatal1ty יש צורך בלהחליף כרטיס משסך או שהוא עוד חי ובועט?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by drok!,

היי יש לי מחשב דיי ישן (שבינתיים הספיק לי...עד שניסיתי להריץ skyrim.... ) מפרט : מעבד - (E5400(2700 MHz (לא יכול לעשות OC דרך bios , כנראה שהלוח לא תומך) לוח - Gigabyte GA-G41M-ES2L כ.מ - GeForce 7800 GT 3G זכרון ואיזה ספק כנראה ג'נרי שכתוב עליו 500W אבל הוא יותר בכיוון 230W -.- (שאני מנסה להוסיף עוד מאוורר, הוא מתחיל להתחמם וכו...) (אוקיי אז אוליי לא קצת ישן....) בקיצור, אני חושב על לשדרוג בקטנה (אין לי ממש תקציב לחדש בינתיים) משהו כמו : HD6770 512MB DDR5 ב-470 שקלים וספק טוב.... השאלה היא האם שווה לי בכלל, או שהמעבד-לוח אם יהיו צוור בקבוק חזק מידי ואני לא ארגיש יותר מדיי הבדל? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים