עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם החלטתי להעביר את המחשב הישן שלי לסלון כדי לראות סרטי HD אני צריך כרטיס מסך AGP הכי זול שיש לשידורי HD אם אפשר על הדרך גם המלצה להארדיסק של 80/120 ג'יגה תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by KvodHagab,

השאלה בכותרת! לא מצאתי את זה באתר הרשמי שלהם \=

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, כרטיס המסך של אחי x1900xt שבק חיים, והפסקתי את ניסיונות ההחייאה. העברתי לו את כרטיס המסך שלי 9600gt ועכשיו אני מושבת. האם כדאי לקנות עוד 9600gt או שיש כרגע כרטיס משתלם יותר? התקציב הוא מקסימום, אני לא רוצה לחרוג. מערכת ההפעלה windows 7 הרזולוציה 1680x1050 השימוש הוא משחקים, עריכת וידיאו ותלת מימד. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by OpenCan,

אני רוצה לקנות לאחי הקטן כרטיס מסך פשוט למחשב עם קצת פז"מ עם משהו ברמה של מעבד E5300 ו2 ג'יגה DDR2 על לוח אם פשוט עם כניסת PCI-E X16. ראיתי בKSP מגוון לוחות בסביבות ה250-300 שקל ובמפרט שלהם לא מצאתי הבדלים. יש הבדל בין הכרטיסים השונים בכלל? יש אחד ספציפי מומלץ על גבי חבריו בטווח מחיר הזה? תודה :-)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. או ביקורות יתקבלו בברכה... שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש את הכרטיס מסך הנ"ל ( GIGABYTE ATI Radeon HD5770 1GB DDR5 ) . האם ישנו איזה סיקור לגביו או המלצות לכרטיסים שונים במחירו (800 - 900 ) ? ביקורות או המלצות יתקבלו בברכה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by anri,

??? (בבקשה לא להיתייחס למחיר)

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הלכתי לחנות מחשבים ושאלתי , אמרו לי שאצטרך ספק 500W בכ-400 ש"ח ואת הכרטיס של POINT OF VIEW GT630 1GB 128bit במחיר דיי גבוה של 475 שקלים לא עדיף GIGABYTE או חברה אחרת עם 2GB זיכרון ומחיר נמוך יותר? אני שואל כי ראיתי בחנות אחרת ASUS 630GT 2GB במחיר נמוך יותר והדרישות לספק כוח של 400W ולא 500W תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מחפש כרטיס מסך זול, חדש (מחנות) לעשות לו אוברקלוק. (9200SE, GF4MX4000...) איזה כרטיס מסך לאוברקלוק אתם ממליצים לי לקנות עד 300 ש"ח? בתודה מראש, אורן

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by free_me_0,

השעמום לקח אותי לאתר הזה. מעניין כמו נותן ב-VANTAGE http://www.donanimhaber.com/anakart/haberleri/Asusun-yuksek-performans-platformu-Rampage--Extreme--ROG-Xpander-Donanim-Haberde.htm

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by lmlm,

http://logicpc.co.il/heb/Search.aspx?seek=7600gt מצטער, פשוט אני חייב מהרשימה הזאת בלבד (אני יודע יש ת X1900GT ועוד בסביב ) (אני פשוט מחליף תכרטיס הX1800GTO הפגום שלי והם רוצים רק 7600GT, ה7600GT כמו ה X1800GTO ובטח הגירסאות הOC שיש ברשימה "יעשו " אותו יותר טוב מהX1800GTO ואת הליבה יותר טובה ל OC נכון?)

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by amia394,

שלום לכולם, האם מישהו שמע/קנה ויודע לכתוב כמה מילים על כרטיס מסך ATI Radeon VE 64MB DDR ? אני משוטט במספר מקומות ומוצא חומר על ATI LE ועל כל השאר אבל לא ממש הצלחתי להבין מה ההבדל בין הדגם הזה לבין השאר. אני אשמח מאוד לקרוא דיעה בנושא... 8)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. הבעיה היא שלא כלכך יש לי את המשחק.... :\ אפשר לשחק עם זה על בטא איכשהו ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן אנשים! אני ממש רוצה לקנות כרטיס מסך חדש , אבל אני כ"כ מתלבט ואני רוצה שתעזרו לי להחליט. ההחלטה העקרונית שלי היא להוציא 1300 שקל על ATI RADEON9500pro , התמורה הכי טובה בעד האגרה. או שבעצם כדאי לי להיות חסכן ולקנות RADEON9000 באיזה 500 שקל ולשדרג עוד חצי שנה (או יותר) אחרי שיצאו כל ה GFFX , ati r350? נכון שלא שווה לחכות לכלום ולהזמין עכשיו משהו טוב - אבל הכרטיסים החדשים שיבואו - לפחות הרושם שלי מGFFX שהוא מביא גרפיקה משופרת יותר מכל כרטיס כיום(גרפיקה ברמה קולנועית...) הכ.מסך הנוכחי שלי : gf2mx 32mb , לידטק ישן נושן - אני כבר לא יכול יותר איתו - אני חייב לקנות השבוע כרטיס. מתלבט... מה הייתם עושים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Shoshan01,

http://ksp.co.il/?uin=20776 זה קירור סטוק? המחיר לעומת המחיר חו"ל משתלם?

15. קניתי לפני כחצי שנה את הלפטופ Dell XPS 13 9360 i7-8550U שימושים בעיקר ללימודים (סטודנט), סרטים סדרות והרבה יוטיוב. אני משחק במחשב הישן שלי (נייח) משחקים לא מטורפים מבחינה גרפית אבל הייתי רוצה לשחק אותם במחשב הנייד ואולי כמה כותרים יותר חדשים בנוסף, אני רוצה לחבר את הלפטופ לאינטרנט קווי, למסך טלוויזיה\מחשב, ואולי להוסיף עוד כמה פורטים של USB. החיבור שיש ללפטופ הוא Thunderbolt והבנתי שדרכו אפשר להתחבר לכל אלה (חיבור יחיד) אז אם לסכם את שני הדברים: א. חיבור כרטיס מסך חיצוני ב. שאותו DOCK לכרטיס מסך יכיל גם חיבור רשת קווי, חיבור HDMI, כמה USBים וכבונוס אולי הטענה דרכו. ההמלצה הכי חמה שקיבלתי עד ע…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, מה לדעתכם כרטיס המסך שכיום נותן את התמורה הטובה ביותר ביחס למחיר?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. קודם כל, כדאי לחכות לR600? הוא לא אמור היה להיות מושק כבר ב23-24 לחודש כמו שURIB אמר..? חבר'ה - תענו ברצינות! מה כדאי?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך... הראשון הוא x800xtpe של power color עולה 3110 מנועה. והשני הוא 6800ultra של אלבטרון שעולה 3200 גם כן מנועה. אני יודע ששני הכרטיסים טובים אני פשוט מטלבת מבין שניהם מי יהיה יותר טוב בעתיד כשיגיעו משחקים כבדים מאוד. צריך את עזרתכם.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי רציתי לשדרג מחשב פנטיום 4 (3 GHZ) לכרטיס Radeon HD3650 AGP , כרגע יש לי את הNVIDIA 6600 GT , אבל הוא לא תקין , יש לו שבירות בגרפיקה ,ביחוד במשחקים, האם הRadeon HD3650 יותר חזק מה6600 ? רוני

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי קבלתי קושיה נחמדה שהיא: האם זוג כרטיסי 6600GT יכול לשבת על לוח CF? ואם לא,מדוע? האם זוג כרטיסי X1300P יכול לשבת על לוח SLi? ואם לא,מדוע? האם זוג כרטיסי כפול ליבה (3D1 לצורך העיניין) יכולים לשבת על מערך SLi יחיד בעל 2*16? קצת תמוה כן,אבל עדיין לא יצא לי לנסות את זה...

21. Started by or0126,

הכותרת

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by sariti,

עניין המכסים הדקים LCD הולכים ומתקדמים ברצוני לרכוש מסך דק שמעתי שה 15" אינטש הם כמו 17 רגיל האם זה נכון? מה מומלץ לרכוש? ???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by TomB,

אני כותב מדריך מקיף על תחזוק מערכת ההפעלה (חכו שתראו אותו... ;D) ואני צריך איכשהו ללכוד את המסכים של ההתקנה של XP. מצלמה דיגיטלית אין לי, מה גם שזה יוצא באיכות נוראית, וחוץ מ Hollywood Plus אין לי שום כרטיס עם VIDEO-IN. יש אתר בשם www.blackviper.com שיש לו תמונות באיכות מדהימה אבל ביקשתי רשות להעתיק ממנו את התמונות שהוא משתמש בהן (אני מנסה להיות ילד טוב) ולצערי הוא סרב נחרצות. איך בדיוק אני לוכד תמונות כאלה? ברור לי שזה צריך להיות בעזרת עוד מחשב, אבל כרטיסי לכידת וידאו יודעים לקבל גם קלט במוד טקסט? ובכלל, הTVOUT של המחשב יודע להוציא וידאו במוד טקסט?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי קניתי HIS 5770 והוא אחרי חודשיים שלושה נדפק והגיע ברגע ל100 מעלות שלחתי לתיקון ולקח שלושה שבועות שיחזירו לי אותו הפעם הביאו לי כרטיס עם יציאה אחת למסך (DVI) במקום שתיים, כמו שקניתי (קניתי בכוונה כי בעתיד אני אקנה עוד מסך) והכרטיס חדש מגיע ל85 מעלות במאמץ! (לא עושה OC) אני יודע שזה לא ישרוף אותו בקלות, אבל הגיוני ש5770 בן יום מגיע לטמפרטורה של 5870 ? הישן היה מגיע ל70 מעלות במאמץ... עכשיו עוד לא שיא הקיץ והיום היה קריר יחסית, אני לא רוצה לחשוב מה יקרה בשיא הקיץ. המאורר מסתובב בסדר, המארז הוא CM690 והמאוררים מסתובבים טוב, המעבד באותה טמפרטורה כמו פעם, אז לא יכול להיות משהו מהמארז. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה ? ניסיתי גם דרייבר ישן יותר (ניסיתי קודם את האחרון, 10.…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by SharonSx,

שלום, יש לי GeForce 6600 256 MB 128 MB ובזמן האחרון מופעים לי במשחקים כל מיני בעיות לא ברצף המשחק אלה בתמונה, התמונה הפכה לתמונה עם כל מיני חורים והיא משנה צבעים! צרפתי קובץ תמונה שמראה את התקלה! (אל תתיחסו לאיכות, אני הורדתי אותה כדי שיהיה אפשר להעלות את התמונה) תודה, [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים