כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח לבחור איזה דרייבר בvoodoofiles.com הכי טוב לXP. יש שם יותר מדי דרייברים לXP!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מישהו יודע היכן ניתן להשיג user manuals של 3dfx לכרטיסי Voodoo 3 עם יציאת הטלוויזיה. אני חיפשתי ברשת מספר פעמים ולא מצאתי. תודה, איציק.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. הדגמים: Radeon R5 M335 4GB, NVIDIA GeForce 830M 2GB, Radeon R7 M370 2GB GeForce 960M 4GB אשמח לדעת מי מהם מועדף, לטובת משחקים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך המלצות לכרטיס מסך מתאים בתקן של pci express רצוי לא לחרוג מהתקציב. הכרטיס מיועד למשחקים, תנסו להכניס משהו משתלם בתקציב. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תופעה מוזרה בבדיקה של הכרטיס בטסט FURMARK ה-FPS עולה ל-70 ואז יורד הדרגתית ל-55, התופעה נעלמת כאשר אני מעלה את ההספק לכרטיס ב-15% או יותר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, היום במקרה שמתי לב שכשאני משחק במולטי בCOD:WAW (בעיקר כאן שמתי לב לתופעה, בCOD4 וMW2 לא בדקתי את העניין כי אין נפילות FPS מתחת ל60 בכלל) הFPS מדי פעם נופל קצת מתחת ל60, דבר זניח אבל קצת מוזר כשמדובר בCOD:WORLD AT WAR, כ. המסך שלי עם OC לרמה של GTX285 אוכל אותו בלי מלח, הGPU USAGE תוך כדי משחק עומד תמיד בסביבות ה50 אחוז, עם זאת הCPU USAGE כל הזמן בסביבות ה80-90% ולפעמים קופץ לזמן קצר גם ל100%. דבר זה נראה לי לא הגיוני, במיוחד כשמדובר ב1680*1050 וCOD:WAW. מחקתי את כל הדרייברים עם DRIVER SWEEPER כמו שצריך והתקנתי 197.45 מאחר והדרייברים החדשים יותר משום מה גורמים אצלי לSTUTTERING בMW2. בכל אופן, הCPU USAGE עדיין בשמיים בלי סיבה כשהGPU יושב ומתפנן לו, בעוד שמדובר בהגדרו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
i want to buy a good and not so expansive GPU from the US and bring it with me to israel im kinda uninformed about what is good or bad i was looking at the ati 4870 i found that they are pretty cheap 240-250 what do you say guys worth the money?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, לא למשחקים אלא לצורך צפיה מיטבית ב-HD, סרטי DVD / בלו ריי וכד', האם כדאי לשדרג למעבד התומך בליבה גרפית HD 4000 או מספיק HD 2500 ? תודה חצרוני
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר שיטוטים רבים באתרים ופורומים אני שוקל ברצינות לקנות את הכרטיס הזה http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/122_124/products_id/3122?osCsid=cd47faad5086b3dfe070ae92d2eef071 מה אתם אומרים? המחיר משתלם? איך הוא לאוברקלוק? http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/122_124/products_id/3121?osCsid=cd47faad5086b3dfe070ae92d2eef071 בהרבה יותר טוב?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
וגם - איך מגדירים את RESOLVE 16 בחלונות לעבוד הכי טוב עם כרטיס המסך המסויים שקניתי? ודבר אחרון - בחלונות 10 - האם אני צריך לעשות DISABLE לכרטיס מסך שמובנה בלוח האם או שאין שום בעיה ששניהם יהיו פעילים במנהל ההתקנים? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כרגע יש לי GF2MX 400 של הרקולס 32MB, 200/200. יש לי אפשרות לקבל (תמורת מחיר סימלי) GF2MX 400 64MB, אבל של powercolor .. שזו בעקרון נחשבת חברה לא משהו.. אז השאלה היא מה יותר חשוב הרקולס על פני powercolor או ה 64MB על פני ה 32MB.. תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את ה GTX460 גרסת I-Chill , כאשר אני משחק NFS:hot persiut 2 בהגדרות הכי גבוהות ב 1680X1050 במסך 22" לא רואים את המשחק הכי יפה.. יש ארטפקטים במהלך המשחק , גיליתי שהכרטיס מגיע ל 70מעלות (במאמץ מלא) שזה כנראה יותר מידי... איך זה יכול להיות שמשחק כזה מקשה על כרטיס כזה?? (כאשר חיברתי את הכרטיס ליחידת קירור נפרדת שבניתי הוא הגיע ל 48 מעלות במאמץ מלא והמשחק רץ יפה וחלק..) הכרטיס ללא OC , איך זה שהוא לא עומד בדרישות המשחק?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב לא כל כך חדש ואני רוצה לשדרג אותו... לפני שנה ו4 חודשים קניתי כרטיס מסך ATI 9800XT 256MB אין לי כסף לכרטיס חדש ואני לא רוצה להשקיע עדיין בכרטיס. אני רוצה לקנות מעבד לוח אם וזכרונות. עכשיו יש לי p4 1800 intel 850GB 512 RDRAM כמו שאתם רואים המעבד הוא צוואר בקבוק מאוד גדול ואני לא יכול לנצל את הכרטיס מסך שלי... (שאגב יש לו silencer 3) הדילמה היא האם כדאי לשדרג את המחשב והכי הרבה מתי שאני ארצה לקנות כרטיס מסך חדש אני אחליף גם לוח אם כדי שיהיה לי PCI E? כי אני לא אצליח להשיג כסף כדי לקנות גם כרטיס וגם לוח מעבד וזכרונות... והכרטיס מסך שלי הוא עוד איכשהו יכול לסחוב טוב... אז... מה אתם אומרים? :s05:
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך ATI 4670, מעבד Q9550 ומסך ברזולוציית 1680*1050 למרות זאת, כאשר אני צופה בסרטו הבא ביוטיוב ברזולוציית 1080P במסך מלא הוא נראה טיפה לא חלק: http://www.youtube.com/watch?v=MOgiXHTJRuE רציתי למדוד FPS, אך FRAPS לא מציגה לי נתונים. איך אפשר למדוד בדרך אחרת את ה-FPS? והאם המפרט שלי לא מספיק חזק לעבד תמונה כזו למרות שהמחשב כולו לא במאמץ באותו רגע? יש לציין שכאשר מדובר במסך קטן, התנועה חלקה לחלוטין. תודה מראש, אור.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההבדל הוא סך הכל 25 ש''ח (ה msi יקר) יש העדפה לאחד מהם?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני לפטופים מחשב נייד "17.3 Dell Inspiron 5737 i7-4500U Full HD AMD Mobility Radeon™ HD 8870M 2GB "17.3 1920x1080 Full HD LED מחשב נייד "15.6 Dell Inspiron 5537 i7-4500U AMD Mobility Radeon™ HD 8850M 2GB "15.6 1366x768 HD LED כפי שאתם רואים ההבדל בין הכרטיסים מאוד קטן.. אך יש הבדל ברור בגודל של המסך וברזולוציה. בגדול אני משתמש במחשב לצורכי תכנות.. אך גם חשוב לי שהוא יריץ משחקים באופן סביר+. חשוב לי לציין שהגודל של המסך לא ממש קריטי לי (כמובן שסתם כך אני מעדיף מסך גדול אך זה לא ממש חשוב).. יותר חשוב לי שהמשחקים יזוזו עם fps סביר ועם כמה שיותר אפקטים. וכעת לשאלה... מה יתן ביצועים יותר טובים כרטיס עדיף (במקצת) אך עם רזולוציה גבוהה או שמא כרטיס פחות טוב ועם ר…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בצער רב ויגון נהרס לי הכרטיס מסך 7600gt שכבר משמש אותי 4 וחצי שנים חבר הביא לי 8400es או 8400se רציתי לדעת בבקשה איזה כרטיס מסך יותר חזק וטוב למשחקים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום בזמן משחק בסטארקרפט 2 שמתי לב לירידה בFPS, בהמשך כשנכנסתי שוב למשחק כל התפריט הראשי היה מרוח ומעוות, נתקע, לפעמים חוזר לשולחן עבודה ולפעמים דורש ריסטרט. זה הראה שיש תקלה בדרייבר של נוידיה, אז התקנתי מחדש גירסא 260.99 ועדיין עושה בעיות, גם בפול אאוט 3. רעיונות? עריכה: איכשהו תמיד התקלות קורות בסופ"ש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[glow=red, 2, 300]Text[/glow] מאז שעברתי לW2K אני לא מצליח להתקין את הכרטיס טלוויזה שלי FLYVIDEO98 למרות שאני מנסה להתקין דרך הדריברים העדכניים ביותר אני תמיד מקבל את ההודעת שגיאה הבאה (מצורפת למטה) - מה הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה זמן היו שמועות ברשת על הכרטיסים מסדרת 7600 לאפיק AGP, עד היום הם לא התבססו. האתר VR-Zone הודיע כי שני הכרטיסים (7600GT ו 7600GS) יצאו לאפיק AGP כבר ביולי של השנה, ויהיו זהים לחלוטין לאחיהם-כרטיסי ה PCIE כמו שאתם רואים, AGP לא מסרב להכנע, ולדעתי ימשיך לחיות עוד הרבה זמן...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, הזמנתי כרטיס מסך eVGA 8800 GTS 320 MB SUPERCLOCK היום ראיתי באינטרנט ששהבדל בינו לבין Leadtek 8800 GTS 640 MB הוא בסביבות ה 200 שקל. האם שווה להשקיע את ה 200 שקל האלה בכרטיס של LEADTEK או להשאר עם EVGA מה ההבדלים בינהם? תודה מראש דן
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים בHW. יש לי מחשב שכולל AMD אתלון 64 3000 ו2 ג'יגה זיכרון (המפרט שלי על קצה המזלג) הכרטיס הנוכחי שלי הוא . לAGP NVIDIA 6800GS אני מתעניין לגבי קניית כרטיס חדש מסוג ATI HD2400 או 2600 השאלה אם שווה לי להשקיע בכרטיס מהסוג הזה או שפשוט חבל על הכסף ואני אתאפק למחשב חדש. מה גם שיש לכרטיס יציאת HDMI ועם הכרטיס הזה אני לא אצטרך להעביר כבל מתאם מDVI לHDMI (המסך שלי הוא טלוויזית LCD) יש הבדל באיכות התמונה אם אני מעביר כבל HDMI לHDMI או שאין הבדל בין זה למצב הנוכחי שלי? בתודה מראש לכל העונים. ניר
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי כרטיס מסך 6600... יש לי מחשב חדש מפרט Q6600 P35C-DS3R 2GIGA RAM ספק 550W CORSAIR האם הטמפ' 54 היא לא גובהה לכרטיס שלי ? כי אני לא רוצה שהוא ישרף בקרוב אני קונה כרטיס מסך חדש וזה הופך להיות למחשב הישן שלי ! אז אינ רוצה שהוא ישאר לי חי. האם הטמפ' הזאת סבירה ?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-