עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by amitbatito,

מה יהיה יותר טוב וביצועים יותר טובים מערך של 2 8800gts sli או 8800GTX אחד ולמה תודה לעוזרים!@!!!

2. שלום יש לי כרטיס מסך X200M בנייד הוא משתמש בזיכרון עד 128MB, וממה שאני יודע הוא שואב את הזיכרון מהזיכרון הפיסי של המחשב השאלה היא האם ניתן לגרום לו להשתמש ביותר זיכרון?

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  3. Started by Yaron-Cohen,

אני מחפש כרטיס שיתאים לי לשחק GTA IV ברזולוציה של 720P שיראו בן זונה...עד 1000 שח?... סבבה? סבבה!..

• 13 תגובות
    • 996 צפיות
  4. Started by haimon_v,

מישהו נתקל בבעיות או השפעות שונות במעבר מכרטיס של נוידיה ל ati?

• 11 תגובות
    • 996 צפיות
  5. http://megagames.com/news/html/hardware/nextgenerationd10ugeforcecardsspecsunveiled.shtml תראו איזה יופי שיפור של 50% מהדור הנוכחי וסוף סוף שינוי ארכיתקטורה מצד NVIDIA. וגם סוף סוף אחרי 20 שנה הבינו שמומלץ להוסיף PhysX stream engine כדי שבאמת יוכלו לעשות משחקים מגניבים. כי איפה שנגמרת הגרפיקה מתחיל הפיזיקה. <<< מחכה בקוצר רוח לראות את הדמואים הגרפיים ש NVIDIA תשחרר השנה עם הכרטיסים שלה.

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  6. Started by a1a1a1a,

הזמנתי כבר מחשב עם Gainward GTX260 216 896MB (מעבד - phenom 2 940) יש לי מסך 22" (samsung 2243bw), הרזולוציה שלו היא 1680X1050 השאלה היא אם המשחקים החדשים ירוצו עליו בצורה טובה, או שאני צריך להחליף ל 4870/4890 1G? אני צריך תשובה מהר, כי אולי אני צריך לבטל את ההזמנה.. תודה

• 12 תגובות
    • 996 צפיות
  7. Started by blackhawk_88,

שלום,אני חדש פה,ויש לי שאלה: יש ברשותי כרטיס מסך 9800 gt ואני לא בטוח שהוא עובד בצורה טובה בכלל. יש איזשהו משהו או לא יודע מה ששם אני יכול לבדוק אותו? (אתר ששם בודקים וכו') ששם אני אבדוק אותו,תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  8. Started by gggil,

מה יותר טוב? ה512MB DDR2? או ה256MB DDR3? זה די דחוף אז בבקשה לא ספאם וכאלה סבבה? תודה רבה רבה מראש, גיל

• 10 תגובות
    • 996 צפיות
  9. Started by womry,

שלום, אני מחפש כרטיס טלויזיה שיחליף את הטלויזיה שלי, ככה שמה שחשוב לי בו זה קודם כל איכות התמונה ואחרי זה איכות התמונה. Nicam Stereo יכול לנחמד, אבל זה לא חובה (דולבי פרו לוג'יק וכד' הם לא כוס התה שלי). את הכרטיסים של hapauge אפשר להשיג רק בהזמנה מיוחדת במחיר מופקע, אז הם לא מתאימים לי. למישהו יש המלצה? עוד משהו, אני רוצה לחבר את המחשב לממיר דיגיטלי של yes ואולי ל- dvd ביתי. כך, שאין לי צורך ממשי בשלט - ולא ברור לי אם יש צורך ב- tuner טוב. אם למישהו יש תובנות כלשהן, אני אשמח לשמוע. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  10. Started by asilic,

הי יש לי רדאון 8500 עם יציאת SVIDEO רציתי לדעת אם ניתן למצוא מפצל מ S VIDEO לחיבור ליציאה הרגילה של הטלויזיה? כי הטלויזיה שלי לא מהחדשות ואין לה יציאת S VIDEO עוד שאלה בנושא האם האיכות תפגם? והאם ניתן לחבר את ה S VIDEO ליציאה דומה בDVD ואז לחבר את ה DVD לטלוזיה ואז לקבל TV OUT?

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  11. Started by hackerlazer,

GEFORCE TI 4200 64M ב 520 שח של ABIT ? או? GEFORCE FX 5600 רגיל של CHAINTECH ב750 שח? ב KSP מה ההבדל בין GEFORCE 4 TI 4200 64M לבין GEFORCE 4 TI 4200 128M מה יוסיף לי כבר הזיכרון ???

• 12 תגובות
    • 996 צפיות
  12. [glow=red, 2, 300]Text[/glow] מאז שעברתי לW2K אני לא מצליח להתקין את הכרטיס טלוויזה שלי FLYVIDEO98 למרות שאני מנסה להתקין דרך הדריברים העדכניים ביותר אני תמיד מקבל את ההודעת שגיאה הבאה (מצורפת למטה) - מה הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  13. טוב אז ככה - כבר הזמנתי לוח Epox 4G4A+ שיש לו את הכרטיס מסך שאינטל שליבו בו. השאלה שלי היא עד כמה הוא חזק, והאם לפחות יותר מהוודו 3 3000 שיש לי כרגע... שאלה שנייה היא על הסמך שאני מתכנן לרכוש בימים הקרובים - Samsung 19" 959NF: האם יש פה מישהו ששני הקווים של השפורפרת הפריעו לו עד כדי כך שהוא מצטער על הרכישה או שהיה מעדיף מסך אחר כמו LG??? אני חושש ששני הקווים האלו יפריעו לי... ותודה מראש ;D

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  14. Started by SMSM,

מישהו יודע אם יש לכרטיס בעיות עם לוחות שעובדים ב OC ? ( ידוע ש GF3 עושה בעיות אם עושים OC דרך הלוח אם - שינוי של ה MULTIPLIER ) ועוד שאלה - מה עדיף - דרייברים של ATI או GIGABYTE ?

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  15. Started by md22,

יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 2 mx 100/200 התצוגה בטלויזיה לא על כל המסך ואני לא רואה את כל מה שמוצג על מסך המחשב. מערכת הפעלה WINXP דרייבר 29.42 תודה

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  16. להוראות בזכות התוכנה הנהדרת 3D Analyzer אפשר לגרום לדמו לחשוב שיש לכם כרטיס Parhelia ולהריץ אותו (פועל רק על כרטיסי DirectX 8 ומעלה!). נ.ב. נראה פשוט מדהים.

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  17. Started by Guarding angel,

http://www.guru3d.com/article/geforce-gts-450-review-roundup/1 לא רע בכלל אבל תג המחיר לא מצדיק ובתג המחיר יש את ה-5770,מה שכן רק אחרי אוברקלוק הם מגרדים HD5770 סטוק. ועוד יש ירידת מחירים מ-AMD כך ש-NVIDIA ממש בצרה.

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  18. Started by shlomibandit,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי באיזה כרטיס מסך למשחקים כרגע המפרט: i3 210 4 gb asroc h67m ge hec couger 400 samasung f3 tb מסך dell 2312 התקציב בעקרון 1000, בעדיפות לחסוך איזה כרטיס מסך היום עומד במסגרת התקציב ויכול להריץ משחקים על הגדרות הכי גבוהות? יש כזה כרטיס בתקציב הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  19. Started by oranet,

מישהו מכיר את הכרטיס של החברה הזו שנמכר במחיר די זול? ומה זה אומר שחברה פחות טובה? תקלות? תקיעות? מוצרים פגומים? תודה לכל המגיבים

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  20. שלום לכולם. אני רוצה לדעת על הבעיות על המערך של הCF הזה כי חיפשתי ולא מצאתי תשובות ברורות. ומחר אני כבר הולך לאסוף את המחשב. וקראתי קצת והתחלתי לפחד. המחשב עצמו יחובר לטלוויזיה 42 אינץ FHD 3D LG ,לבנתיים עד שיהיה כסף לקנות מסך 23 אינץ FHD. אז אני פונה אליכם לעזרה. באיזה משחקים הוא לא תומך במערך CF? אני הולך לשחק על הרזולוציה הכי גבוהה שיש!! על הטלוויזיה. המחשב מיעד לגימינג כבד ולצפייה בטכני FHD 3D ,FHD. הינה המפרט תודה רבה לעוזרים אני רוצה לדעת עם עדיף לי מערך CF כי כבר מחר אני הולך לקחת תמחשב כאילו היום בסביבות הצוהרים. בשעה 5 או 4 או אפילו מוקדם יותר תלוי מתי יתקשרו. עדיף לבטל תמערך או שהוא חזק? מפרט: מעבד: [..] INTEL 2500K - BOX - לרוכשי מחשב חדש! ₪1055 לוח אם: [..] A…

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  21. Started by Sparkle,

יש לי כרטיס מסך HD3850 256MB והמערכת בחתימה. לפני חודש צצה בעיה: כאשר הכרטיס מסך מחובר למחשב בצורה מלאה המסך לא מעלה את המחשב, אך כאשר אני שם את הכבל בכרטיס מסך מובנה המסך מעלה את המחשב (גם כשהכרטיס מסך HD3850 מחובר למחשב בו זמנית). כאשר אני מחבר את הכבל לHD3850 המסך מתכבה לנורית כתומה ולא רשום כלום על המסך, לעומת זה שאם הכבל לא מחובר כלל, הנורית עדיין ירוקה ובמסך רק רשום "CHECK CABLE CONNECTION". בנוסף שלחתי את הכרטיס לבדיקה ונמצא שהוא תקין.. ניסיתי להחליף כונן קשיח והבעיה נשארת.. וגם ניסיתי לאפס ביוס דרך הסוללה וגם דרך הביוס עצמו. עזרה בבקשה!

• 11 תגובות
    • 996 צפיות
  22. Started by [NOS],

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=12156

• 19 תגובות
    • 996 צפיות
  23. שלום, מה לדעתכם כרטיס המסך שכיום נותן את התמורה הטובה ביותר ביחס למחיר?

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  24. Started by mx,

הי, אני מתלבטת בין 4 כרטיסים, שמבחינת הspecs שלהם נראים דומים מאוד (וגם מבחינת מחיר). 1. Sapphire Radeon X800 GTO2 2. ABIT RX800 XL 3. PowerColor A53C-TD3 Radeon X1600 XT 4. XFX XXX edition Geforce 6600 האם מישהו יודע להמליץ לי על הטוב מביניהם, או להסביר לי מה ההבדלים ביניהם? או לחילופין להמליץ על כרטיס דומה במחירים דומים? תודה, MX

• 21 תגובות
    • 995 צפיות
  25. Started by haimon_v,

יש לי את ה4850 החדש של שפיר. שיחקתי חצי שעה של WARHEAD על ההגדרות הכי גבוהות כולל פילטרים - הכל רץ חלק ויפה בלי שום בעיות - כולי מאושר. אחרי כחצי שעת משחק התחלתי להרגיש האטה ותקיעות, כאילו הכרטיס התעייף. כשבדקתי טמפרטורות לא ראיתי משהו חריג. מה נראה לכם?

• 10 תגובות
    • 995 צפיות

דיונים חדשים בפורומים