עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by 13245ron,

1. אם יש דגם מסוים איך אני יודע מאיזה חברה (יצרן, msi asus.....) לקחת? מה ההבדל ביניהם? 2.מתי וכמה זה משנה אם יש כרטיס מסך שזיכרון שלו הוא 1G ואחד שהוא 3/4G (מאותו דגם)? 3.איזה טכנולוגיה (sli / cf) עדיפה מבחינת ניצול שני הכרטיסים? הלוח אם משפיעה(אם כן אז איך אפשר לדעת מה יותר טוב לחיבור כרטיסי מסך)? 4. זה נכון שלשתי החברות עומדים לצאת כרטיסים חדשים? אם כן מתי ואיזה דגמים? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by shlomibandit,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי באיזה כרטיס מסך למשחקים כרגע המפרט: i3 210 4 gb asroc h67m ge hec couger 400 samasung f3 tb מסך dell 2312 התקציב בעקרון 1000, בעדיפות לחסוך איזה כרטיס מסך היום עומד במסגרת התקציב ויכול להריץ משחקים על הגדרות הכי גבוהות? יש כזה כרטיס בתקציב הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by NetSpider,

אחרי הרבה זמן שלא יצאו רישמיים , הנה הם הגיעו ... www.nvidia.com

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. וואו, הרבה זמן לא הייתי פה. 4 שנים ליתר דיוק, זה רק סימן שהאתר עזר לי עד כדי כך שלא הייתי צריכה יותר! עכשיו הכרטיס מסך מתחמם נורא ומפיל את המחשב צריכה המלצה לכרטיס מסך עד 1200 ש"ח לעבודה בתוכנות גרפיות (פוטושופ, אוטוקאד) לפעמים גם עריכה AVID וצפייה בסרטים יש לי: לוח אם asus p5q מסך DELL 2407 אשמח מאוד לעזרתכם

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. בבעלותי הדגם 795FT Plus , ומבקורות רבות שקראתי ומנסיוני האישי המסך מאד רגיש לכל נגיעה!! כל מה שבא עימו במגע מתיר בו תביעה. כל שבוע המסך עובר ניקוי קל בעזרת מטלית לחה ומגבת, אבל במשך השנתיים שיש לי אותו הצטברו עליו סימנים רבים, מעין טיפות נוזל שהתייבשו וגם קווים שהם לכאורה שריטות אבל עם שיפשוף אינטנסיבי של האזור בעזרת בד טריקו זה יורד... כלומר אילו לא באמת שריטות אלא רק סימנים שדבקו השיכבה המכסה את הזכוכית. זה לא מפריע ממש בשימוש יומיומי, אבל כאשר מסתכלים מהצד באור השמש יש הרבה שסימנים וכולם ניראים לעין. בקיצור, איך אני מנקה את המסך במינימום מאמץ\הוצאות ומקסימום אפקטיביות? 10x

6. Started by benyben,

שלום. מעבד במחשבי: Phenom II X4 840 3.2GHz האם מעבד זה מהווה צוואר בקבוק בעת משחקים? מדוע אני שואל? במחשב שלי הותקן GTS 250 512MB. המסך שלי בעל רזלוציה 1920x1200. המשחק: Need for Speed בעת אירועים דרמטיים [ ] במשחק, ה Frame Rates ירדו ל 40. לכן - החלפתי את כרטיס המסך ל GTX 460 SE ועדיין - אותה תוצאה!!! לכן - נותר לי רק לשאול - האם זהו המעבד בעצם שמגביל את הביצועים??? בכלל - איך אפשר לדעת? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by nimrod342,

שלום, אני משחק בbf1 beta ובbf4, בזמן המשחק, הfps שלי כל הזמן משתנה בקפיצות גדולות נגיד מ80 ל15 וגם המשחק נתקע לי הרבה ואני לא מבין למה. וכשאני משחק בbf1 ההגדרות שלי על low ובbf4 על ultra. בנוסף לפעמים נתקע לי קצת גם בbf4 המפרט שלי זה זה: gtx 760 i7 950 4 ram תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by IMT,

אני מחפש כרטיס במחיר של 560 ש"ח כדי להחליף את ה Giforce4 mmx 440 128 MB שלי.

9. Started by shibby15,

שאלתי מישהו והוא אמר לי שאולי הראדון 8500LE 128DDR לא יעבוד ב ווינדוס 98 שלי זה נכון???

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by zilbermm,

שלום, רציתי לברר איזה כרטיס מסך כדאי לרכוש בהוצאה מינימלית בלי שארגיש ירידה בביצועים לעומת ה-7600GT שלי? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום רציתי לדעת איך אני יכול לדעת איזה יציאה יש לי במחשב לכרטיסי מסך (pci או agp) ואם יש דרך ללא פתיחת המארז ואז לבדוק את היציאה אלא דרך תוכנה או משהו דרך המחשב. תודה לעוזרים

12. Started by Xiao Xiao,

שלום, אני עובד הרבה שעות ביום על המחשב (4-6) ולפעמים נוצר מצב של טשטוש שאני לא יכול להביט במסך מרוב איבוד פוקוס ולפעמים כאבי ראש. אין לי משקפיים ואני משתמש בCRT 17 אינץ'. המליצו לי לעבור לLCD ורציתי לדעת האם זה באמת יפתור לי את הבעיות של צפייה במחשב? אם מישהו מכיר פתרון אשמח לשמוע... (פרט לעצה להפסיק להתמש במחשב... ). תודה מראש, אורן.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by SMSM,

מישהו יודע אם יש לכרטיס בעיות עם לוחות שעובדים ב OC ? ( ידוע ש GF3 עושה בעיות אם עושים OC דרך הלוח אם - שינוי של ה MULTIPLIER ) ועוד שאלה - מה עדיף - דרייברים של ATI או GIGABYTE ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by ranrubin1,

http://www.tms.co.il/search/?q=GTX780 http://www.tms.co.il/search/?q=GTX770

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by duzap,

שאני משחק בכל משחק (חוץ מהמשחקים הממש ישנים..) אפילו ב NFS UNDERGROUND 2 אני מקבל ממש ארטיפקטים על כל המסך.. לא בצורה של חתך אחד פה חתך אחד שם.. על כל המסך אי אפשר לראות כלום.. אני משחק 5 ד'ק ואז זה מתחיל... אני לא יכול לשחק שום משחק וזה ממש משגע אני לא מצפה להפעיל משחקים כמו crysis אלא יותר מהדור הישן של NFS MW וכאלה.. בכרטיס הקודם שלי MX440 היה עובד סבבה וכמעט בכלל לא היה לי ארטיפקטים.. הנה המפרט: Intel Pentium 4, 2676 MHz Motherboard MSI 645 Combo (MS-6737) Motherboard Chipset SiS 645 System Memory 768 MB (DDR SDRAM) NVIDIA GeForce 7600 GS (512 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce 7600 GS AGP Audio Adapter Creative SB Live! 24-bit (SB0410) Sound Card מסך 22" של …

16. אני מתכנן לקנות 7600GT, אבל אולי כדאי לחכות ל 8600GT... שאלה ראשונה האם יש תאריך ודאי על הגעתם לחנויות בארץ? האם הוא יעלה כמו ה 7600GT ? האם הוא יותר טוב בהרבה מה 7600GT? ובאמת כדאי לחכות כל כך הרבה? לפי כתבה שראתי כאן באתר, ה 8600GT נראה יותר חלש מה 7600GT. הנה טבלה של המהירות של ה 8600 http://hwzone.co.il/phpMyWebmin/_uploads/news/pictures/MoRtZkInG/gf_8600_table_jan07.png מה אתם חושבים?

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  17. הכרטיס עובר את החמישים מעלות מה אפשר לעשות???

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אהלן חבר'ה.. הדילמות לקניית המחשב עדיין בעיצומן.. כמעט הכל סגור אבל אני צריך שאלה אחרונה בנוגע לכרטיס המסך.. ה- Asus nvidia GeForce 8600GT silent 256mb pcie תומך ב- DX10? אם לא או אם יש לכם המלצה אחרת לכרטיס מסך בסדר גודל של עד 1000 ש"ח, תרשמו את הדגם בבקשה.. בתודה מראש, borissurets

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  19. זה הרי בעצם נותן לראות טלוויזיה במחשב וגם אפשרות להקליט שידורים.. אם אין כבלים בטלוויזיה בבית בכרטיס טלוויזיה יראו ערוצי כבלים? באיזה איכות התמונה? האם יש מריחות או ריצודים בתמונות או שזה איכות כמו טלוויזיה? אם המסך 1680X1050 והכרטיס טלוויזיה תמוך בפחות מה קורה? יש כרטיסי טלוויזיקה שתומכים ברוזלוציה 1680X1050?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. יש לי את המחשב הבא: מעבד P3 450MHZ לוח אם: ABIT BX2 (תומך ב - AGPX1) זיכרון: 512MB SDRAM כרטיס גרפי: RIVA TNT 2 32MB שני הארד דיסקים: MAXTOR 40GB 7200RPM ו - WD 13.6GB 5400RPM האם שווה להשקיע במערכת כ - 600 ש"ח ולקנות את GIGABYTE RADEON 9000 PRO (או כל כרטיס אחר באותו סכום)? האם תהיה תוספת (משמעותית) לביצועים? בכל מקרה אני מתכוון לקנות מחשב חדש בעוד כחודש - חודשיים ולהקים רשת בין שני המחשבים. כיום, המחשב בתצורה הנוכחית שלו לא מסתדר עם המשחקים החדשים ביותר (FIFA 2003 DEMO, NEED FOR SPEED 6 DEMO, WARCRAFT 3), ולכן האם שווה להשקיע בכרטיס חדש כדי לתמוך במשחקי הרשת?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Cereal Killer,

מסך CRT 19' שיהיה איכותי שיסחוב 1024*768 ב 85HZ לפחות 100HZ יתרון מחיר גמיש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by fizban,

שלום לכולם! הגיעה השעה שלי להחליף את המסך הישן שלי (כבר 3 שנים בערך), ואני בהתלבטות.. מה כדאי לקנות? האם הLCD באמת שווים את ההשקעה? או שהם רק עניין של נוחות (תופסים פחות מקום). מה נחשב לאיכותי יותר? בתור אחד שמשתמש במחשב יותר מידי שעות ביממה, חשוב לי שזה יהיה באמת מסך איכותי ורצוי שגם יקל על העיניים שלי.. (בכל זאת מצרך יקר בימינו). אשמח לתגובה כלשהי בעניין מכיוון שהחיפוש שלי בפורום לא הניב תשובות.. תודה מראש! טל

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אז ככה, אני מתכוון לקנות מחשב כרגע ואני מחפש כרטיס מסך שיריץ משחקים חדשים ורמה טובה++ אני מתכוון לקנות ככל הנראה מסך 22 אינץ' אז שהכרטיס מסך יהיה בהתאם. התקציב שלי מתאים בערך ל650-700 שקל לכרטיס מסך, השאלה מה עדיף? 5750 1GB או 5770 1GB? מביקורות שקראתי רשום שה5770 יותר "עתידי" ועדיף יותר.. השאלה שלי היא האם ההבדלים כאלה גדולים? ומה עדיף לתקציב שלי, 5750 או 5770 או בכלל משהו מסדרה 4? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by mrwolf,

מדובר על ויסטה 32 ביט. וכרטיס מסך מסוג 8800GTS. החיבור לטלויזיה לא עובד. האפשרות קיימת. אבל שאני מנסה להפעיל אותה יש רק גלים של שחור ולבן בלי שום קשר אפילו הכי רחוק לתמונה. החלפתי כבלים - לא הבעיה שידרגתי את הדרייברים (גם לויסטה, SP1. וגם לכרטיס מסך) במחשב הישן שרץ על XP לא היתה שום בעיה.. מישהו מכיר את הבעיה (חיפוש בגוגל הראה שיש עוד אנשים עם הבעיה אבל בלי פתרונות) באותו הקשר, יש לי חבר עם XP שרוצה לעבור לויסטה (עזבו את ה"כן ויסטה, לא ויסטה") ולא עושה את זה רק בגלל הבעיה שיש לי. יש לו טלויזיה HD, (אצלי רגילה ומיושנת, אפילו בלי s video) יש מצב שאצלו זה יעבוד? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. על איזה כרטיס מסך טוב למשחקים אתם ממליצים? תקציב של עד 500 ש"ח אם אפשר משהו שקיים במלאי של KSP כי משם אני קונה את המחשב ..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.