עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הבעיה היא שלא כלכך יש לי את המשחק.... :\ אפשר לשחק עם זה על בטא איכשהו ?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. והאם הביצועים יהיה יותר גבוהים מה5900XT ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היי, ברשותי מחשב בן 5.5 שנים בערך שאני מעוניין לעבוד עליו עם פוטושופ. נתונים טכניים: מעבד - i5-4690. זיכרון - 16GB (שני סלוטים של 8 ) לוח אם - Gigabyte B85-HD3 הכרטיס הגרפי שלי הוא זה שמובנה על הלוח אם. סך הכל לשימושי אינטרנט וסרטים הוא עובד מעולה, לא הרגשתי שום קושי עד כה ולאחרונה שדרגתי מ-Windows 7 ל-Windows 10. אני מתכנן ללמוד ולעבוד על Photoshop ו-Illustrator בקרוב. לא דברים כבדים מדי. עיצובים לחולצות וכאלה, עם לא יותר מדי שכבות אני מניח. ניסיתי להעלות את התוכנות בלי לטעון עליהן כלום. עולה די חלק. לא חכמה אני יודע, אבל אולי זאת איזושהי אינדיקציה התחלתית למה אפשר להעמיס …

4. Started by oev israel,

יש לי כרטיס מסך של ג'יגה בייט GS7600 מסך 22 אינטש דק של צ'איימיי הבעיה שלי, שבתוכנה גרפית (קורל דרו, למשל), הרענון של המסך איטי ביותר. כוונתי, שעד שהוא מראה לי ביצוע אפקט לוקח לו כמה זמן וזה לא אוטומט. באותה עבודה, עם מחשב אחר הרענון מהיר ומיידי. למישהו יש פתרון לבעיה? (מחשב CORE2 6400 זכרון 2 GB חלונות XP)

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by idodos,

יש לי 6800gs של LeadTek והמאוור הקטן שעליו מרעיש כמו מטורף ... המאוור מחובר בחיבור 2 פינים קטנים כאלו על הפלטפורמה - הפלסטיק (שכחתי את כותבים את זה פתאום) ככה שאני יכול לנתק את זה ... השאלה האם זה כדי ? זה יגרום לכרטיס להתחמם יותר מדי ? ואם אני אשים מתחת פשוט מאוור 80 מ"מ במקום הקטן הזה , הוא יעשה את העבודה ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Goldenmario,

היי, יש לי כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9600GT. וכשאני משחק ב Diablo III המחשב מתחמם אחרי כמה זמן, ואני צריך להוריד את ההגדרות כדי לשחק כמו שצריך. את רוב המשחקים שבדקתי אני יכול להריץ עדיין טוב איכשהו, (למרות שהמחשב יחסית ישן) חוץ מהכרטיס מסך שהוא לא עובר את ה Recommended. בעיקרון המשחקים שאני רוצה להריץ הם: Skyrim, Diablo III, Anno 2070, Call Of Duty MW 3, Battlefield 3 וכל המשחקים בסגנונות האלה שיצאו בזמן האחרון. אשמח לדעת איזה כרטיסי מסך יכולים להריץ את המשחקים האלה וכמה הם צריכים לעלות. המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel E8400 לוח אם: ב Everest הוא רושם לי Unknown ספק כוח: 450W RAM זיכרון: 4GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9600GT

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Rockstatement10,

האם הכרטיס הזה מסוגל להחזיק משחקים על QHD? במידה ולא האם OC יעזור כאן? האם QHD מוריד דרסטית בביצועים בהשוואה ל-FHD?

8. Started by 1nir123,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך בתקציב של בערך 700 שקל ורציתי לדעת מה יתאים למפרט שלי : Q9550 מעבד GIGABYTE EP45DS3R לוח אם ANTEC 900 מארז enermax modu 82+ 625 ספק כוח S24A350H מסך הכרטיס הנוכחי הוא HD4870

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by EgoManiac,

אפשר להזמין אותו כבר בנוע הנה הקישור: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4792 מחיר שפוי לא?

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by danielzy,

האם שווה לשדרג 260C216.65NM עם קירור סטוק ואחריות שנתיים וחצי, ל295 עם אחריות שנתיים וחצי. בתוספת של 1200 ש"ח. יש לי לוח EX38 כך שאני לא יכול לעשות SLI לבד... השיקול שלי הוא שמבחינה סטטיסטית, עד היום, כרטיסי ה HIGH END היו חזקים יותר מכרטיסי ה HIGH של הדור שאחריהם [8800GTX&9800GTX+;98GX2&260GTX&280GTX] וכו'. עד שיצאו הדור החדש של הכרטיסים ערך הכרטיס שלי ירד משמעותית. ואם כיום אני יכול לקבל עליו קרוב ל1000 ש"ח, בעתיד אוכל לקבל עליו מקסימום 500 במזל.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום! ברשותי כרטיס מסך radeon hd 7770 די חדש (שנתיים בסה"כ) http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1159&pid=1452&psn=&lid=1&leg=0 אני מעוניין לחבר שני מסכים לכרטיס. אציין תחילה שמדובר בשני מסכים של סמסונג - האחד מסך טלויזיה והשני מסך led סטנדרטי של סמסונג. מסך רגיל: http://www.samsung.com/africa_en/consumer/pc-peripherals-printer/monitors/led/LS23B300BS/XA) מסך טלויזיה: http://www.samsung.com/us/support/owners/product/LT23A350ND/ZA רציתי לחבר את המסך טלויזיה של סמסונג (שכולל רמקולים פנימיים) בעזרת HDMI ואת המסך הרגיל בחיבור DVI שנמצא בכרטיס. המחשב כנראה לא מוציא אותות למסך כי אחרי שאני מחבר אותם בתצורה הזו - על גבי המסך …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by ghreg,

שלום לכולם רציתי לדעת אים אפשרי לחבר אותם ביחד על לוח ASUS p5ne-e Sli ואים עדיף אך עושים את זה .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by marik,

שלום רב. אני מתלבט לגביי כרטיס מסך : GEFORCE 220GT 1GB GEFORCE 430GT 1GB השימושים שלי : פוטושופ , AUTO CAD ועוד קמה תוכנות גרפיקה .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by 3gh,

איזה מסך יותר טוב למשחקים? אני די נוטה לכיוון הCRT אני כנראה אקנה את הLG F900P אבל לפני שאני יעשה את זה אני רק רוצה לדעת שאני עושה את הבחירה הנכונה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by royboy,

היצרן המליץ להתקין כרטיס מסך בחוצץ העליון , אך אני רוצה להתקין כרטיס מסך בחריץ התחתון כי יש לי גם לשים עוד כרטיס סאונד האם כרטיס מסך בחריץ תחתון יפגע במחשב ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by snir9999,

שלום חברים, אני מעוניין בכרטיס 1060 6GB אחרי השוואות שעשיתי אני מתלבט בין 2 גרסאות, GALAX http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=60NRH7DSL9OC&cart=15126754721993186&lang=heb gigabyte http://shirion-computers.com/product.asp?aff_a=1&Pid=GIGABYTE-GV-N1060WF2OC-6GD&Cat2Cat1ID=48&Cat2ID=198&aff=Zap&lang=he לפני מה שהבנתי מהפירוט, לgigabyte יש תדר טיפה יותר גבוה... איזו חברה מומלצת יותר מבחינת קירור, אמינות וכו'... אשמח להמלצתכם אני היום קונה. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by ofirdamr,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך בתאילנד, מישהו יכול להמליץ לי? כרגע יש לי GFORCE4MX והוא בסדר אבל יש משחקים שאני לא יכול לשחק איתו הורדתי לדוגמא את CALL OF DUTY2 והוא לא עולה אצלי. ועוד שאלה, יש לי לוח אם של ASUS P4S8X-X, האם הוא יהיה טוב לכרטיס המסך? מה צריך שיהיה בו?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Danny_The_King,

ט

19. Started by VolTAge,

יש לי לוח אם של חברה בשם Lucky Star עם הציפסט Apollo Pro (כן עשקו אותי :'() שתומך ב AGPx2 ולא ב x4.. נגיד שאני יקנה G-Force 4, שממה שהבנתי הוא עובד על x4, איך זה יתבטא בביצועי מערכת ? זה אומר שאני יוכל לנצל רק חצי מהכרטיס ? אם כן, אז זה שווה את המחיר לדעתכם ? מידע על הציפסט

20. אני נכנס לחדר שכור בקיבוץ אילות (2 דקות מאילת) עוד כמה ימים. שכר הדירה שלי כולל גם חיבור לכבלים של הקיבוץ, כלומר בסביבות 15 ערוצים. אין לי טלוויזיה, ולפני שאני קונה אני רוצה לדעת אם יש אפשרות זולה וטובה לנצל את המחשב שלי לזה. אין ולא יהיה ממיר דיגיטלי ככה ש VIVO לא אפשרות, וגם לא ממש בא לי להחליף את ה R9600P שלי עדיין. קיצר, יש המלצות? אני מחפש משהו נוח, זול, אבל עם איכות תמונה שלא תגרום לי להחזיר אותו. אם אין דבר כזה, המלצה על טלוויזיה טובה וזולה לא תזיק. אני חי על משכורת של תחנת דלק (לא יודע עדיין כמה זה, אני עובד רק חודש וחצי ושל אוגוסט עוד לא קיבלתי) ועוד אלף מההורים ככה שאני ממש לא עשיר גדול. 500 ש"ח עוד נשמע לי בסדר אבל אם זה ממש כדאי אפשר קצת יותר. תודה מראש. א…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by shmulik_miata,

אהלן חברה, יש לי כרגע ASUS 970 STRIX שרץ על לוח מקסימוס HERO VII ומעבד I7 4790K. אני מריץ משחקים ב-4K אך לא על ההגדרות הכי גבוהות. מה כדאי? לשדרג ל-980?(האופציה הפחות עדיפה עליי) או לרכוש כרטיס מסך זהה למה שיש לי כרגע ולחבר אותם ב-SLI? תודה שמוליק

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Sifo Jen,

אז ככה, קניתי שלשום את הרדאון 9600 איקס טי החדש שלי (של ספיר). קניתי אותו מזיגזג, אני חייב להגיד, שירות נפלא, פעם שלישית שאני מזמין מהם ובכל פעם אני נתקל באדיבות, מקצועיות ובהכי חשוב, יעילות. הרי התוצאות: 3DMARK2001SE 11000 3DMARK2003 BUILD 340 3843 לשאלה הרגילה: "האים התוצאתה תואמת את המערכת שלי?" ולאצלנים שביננו: P4 2GHZ NORTHWOOD 512 PC800 RDRAM D850MV שום רכיב לא עבר אובר קלוק. ולשאלה יותר חשובה, התקנתי את הקטליסט 3.9 ובאפשרויות שבין איכות לביצועים הוא מתעלם ממה שאני אומר לו!!, אני אומר לו איכות הכי גבוהה (X6AA X16AF) ואני רואה במשחק (עם העניים {לא באפשריות}) שאין הבדל!! מה עושים? תודה רבה!!, יאיר.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. [glow=red, 2, 300]Text[/glow] מאז שעברתי לW2K אני לא מצליח להתקין את הכרטיס טלוויזה שלי FLYVIDEO98 למרות שאני מנסה להתקין דרך הדריברים העדכניים ביותר אני תמיד מקבל את ההודעת שגיאה הבאה (מצורפת למטה) - מה הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. ALBATRON GF 4 TI 4280 AGP X 8 האם הוא נופל (בהרבה?) מביצועים של כרטיסים מקבילים מחברות שונות? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by RoyShefy,

ma hahevdel bein 2 ha kartisim??? only the Core and the Memories ??? coz at my friend's comp he gets alot better image quality VE YESH HARBE HEVDEL!!! i got 9500 pro and he got 9700.... my screen is pure flat PROVIEW "17 and he got an normal MAG not flat pretty old..... az ma hahevdel beinhem!?!?! ???

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים