עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SMSM,

מישהו יודע אם יש לכרטיס בעיות עם לוחות שעובדים ב OC ? ( ידוע ש GF3 עושה בעיות אם עושים OC דרך הלוח אם - שינוי של ה MULTIPLIER ) ועוד שאלה - מה עדיף - דרייברים של ATI או GIGABYTE ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by nbd,

בקרוב מאוד אני קונה את המחשב החדש שלי וכנראה אני קונה 6800 של Leadtec משום שאמרו לי שהרבה מהכרטיסים של MSI עם פגם.. ועכשיו גם חסר במלאי כמעט בכל הארץ.. אז רציתי להיות בטוח שהכרטיס מסך הזה יחד עם מערכת: 64 3200+ 8kda3j 512 x 2 corsair 2.5cl יריץ חלק משחקים על HIGH או משהו שקרוב לזה אני מדבר על משחקים כמו במפי, דייב, פאקמן וכל אלה.. סתם סתם אני מדבר על HL2 , DOOM3 וכל המשחקים של הדור הבא כמו שנקרא.. תודה מראש לכל העונים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ART89,

המערכת שלי מעבד Q6600 2.4 G לוח אם gigabyte ep35-ds3r 4G RAM 800Mz ספק כח 650 chieftec כרטיס מסך 8800GT מסך רחב 19 אינטש אני מחפש כרטיס מסך חזק שישרת אותי נאמנות כמו ה 8800GT שרק היום תקע לי את SYRIM בפעם הראשונה ראיתי שהוא תוקע משחקים התקציב שלי הוא בסביבות ה 1000 אני לא חושב שאחליף את המסך שלי בזמן הקרוב כך שהרזולוציה שלי תישאר 1440X900 האם יש משמעות רבה למספר ה ביטים של כרטיס המסך כי אני מבין שהסטנדרט היום הוא 256 ביט ואני רוצה להבין אם הגדלת הביטים תשפר ניכרות את הביצועים על המחשב שלי תודה רבה לכל המגיבים

4. Started by anri,

??? (בבקשה לא להיתייחס למחיר)

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ofirdamr,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך בתאילנד, מישהו יכול להמליץ לי? כרגע יש לי GFORCE4MX והוא בסדר אבל יש משחקים שאני לא יכול לשחק איתו הורדתי לדוגמא את CALL OF DUTY2 והוא לא עולה אצלי. ועוד שאלה, יש לי לוח אם של ASUS P4S8X-X, האם הוא יהיה טוב לכרטיס המסך? מה צריך שיהיה בו?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by King Of Action,

Gigabyte RADEON 8500LE PRO 64MB DDR DH TV-Out Retail VideoCard 760 ש"ח Power Magic Ati Radeon 8500LE 64 MB DDR DVI+TV-OUT 575 ש"ח למה יש הבדל כה גדול במחירים בין הכרטיסים הזהים Radeon 8500LE של ג'יגהבייט ו-POWER MAGIC ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Danny_The_King,

ט

8. Started by SOLIDUS SNAKE,

I need a recommendation on a TV card with good quality

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום יש לי כרטיס מסך מובנה Radeon HD320 על הלוח אם - GA-MA78GM-S2H הכרטיס עוד מעולה ואין בעיות מיוחדות החיבור VGA עובד אחלה אני רוצה להשתמש בחיבור DVI אבל ללא הצלחה - לא מקבלים משם שום סיגנל אני צריך לשנות משהו, לעשות התאמה כלשהי? אני לא מצליח למצוא אתה הסיבה לזה תודה, ניר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by AMIT_MEG,

יש לי redon 9000 ומשחקים לא כול כך עולים לי אני רוצה ליקנות כרטיס חדש עוד 600 שקל ואבל שיחזיק לי עוד איזה שנה שנה וחצי עם זה כים ביכלל ויש לי לוח אם asus p4s 533vm וספק כוח 300w

11. Started by VolTAge,

יש לי לוח אם של חברה בשם Lucky Star עם הציפסט Apollo Pro (כן עשקו אותי :'() שתומך ב AGPx2 ולא ב x4.. נגיד שאני יקנה G-Force 4, שממה שהבנתי הוא עובד על x4, איך זה יתבטא בביצועי מערכת ? זה אומר שאני יוכל לנצל רק חצי מהכרטיס ? אם כן, אז זה שווה את המחיר לדעתכם ? מידע על הציפסט

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by free_me_0,

השעמום לקח אותי לאתר הזה. מעניין כמו נותן ב-VANTAGE http://www.donanimhaber.com/anakart/haberleri/Asusun-yuksek-performans-platformu-Rampage--Extreme--ROG-Xpander-Donanim-Haberde.htm

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by david2k,

שלום לכולם. כמו שרשום בכותרת ברגע שאני שם 120HZ במשחק כלשהו אני מקבל בצד אחד של המסך מלא חלקיקים וקווים כאלה גם אם אני שם בשולחן עבודה 120 אני מקבל אותם קווים וחלקיקים באותו מקום בדיוק עכשיו ברגע שאני מוריד HZ ל60-75-80 הכל רגיל.. הבעיה כבר ישנה אבל לא התייחסתי אלה כי בדרך כלל זה היה מסתדר לבד.. לפעמיים הייתי עושה ריסטרט למחשב וזה היה מסתדר ולפעמיים יום אחריי. צריך לצייין שהקווים נמצאים רק בצד שמאל של המסך. אני לא יודע עם זה קשור למסך / כרטיס מסך אז פתחתי את זה בפורום הזה. אשמח שתעבירו אם זה לא קשור. כרטיס מסך - GigaByte GTX570 מסך - Samsung 2233rz תודה מראש דוד.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי, ברשותי מחשב בן 5.5 שנים בערך שאני מעוניין לעבוד עליו עם פוטושופ. נתונים טכניים: מעבד - i5-4690. זיכרון - 16GB (שני סלוטים של 8 ) לוח אם - Gigabyte B85-HD3 הכרטיס הגרפי שלי הוא זה שמובנה על הלוח אם. סך הכל לשימושי אינטרנט וסרטים הוא עובד מעולה, לא הרגשתי שום קושי עד כה ולאחרונה שדרגתי מ-Windows 7 ל-Windows 10. אני מתכנן ללמוד ולעבוד על Photoshop ו-Illustrator בקרוב. לא דברים כבדים מדי. עיצובים לחולצות וכאלה, עם לא יותר מדי שכבות אני מניח. ניסיתי להעלות את התוכנות בלי לטעון עליהן כלום. עולה די חלק. לא חכמה אני יודע, אבל אולי זאת איזושהי אינדיקציה התחלתית למה אפשר להעמיס …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך... הראשון הוא x800xtpe של power color עולה 3110 מנועה. והשני הוא 6800ultra של אלבטרון שעולה 3200 גם כן מנועה. אני יודע ששני הכרטיסים טובים אני פשוט מטלבת מבין שניהם מי יהיה יותר טוב בעתיד כשיגיעו משחקים כבדים מאוד. צריך את עזרתכם.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. בתודה מראש. מערכת: מעבד - athlon TB 1.4 זיכרון crucial 256 cas2.5

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shloosh,

באתר רשום שעשו ככה S/U/M/A/ Platinum GeForce4 Ti 4200 64 MBytes 250/500 -> 310/640 MHz אני מבין את זה אבל זה נראה לי מוגזם,אז מה לעשות ותפרטו אם לזכרון או לליבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. היי רציתי לשדרג מחשב פנטיום 4 (3 GHZ) לכרטיס Radeon HD3650 AGP , כרגע יש לי את הNVIDIA 6600 GT , אבל הוא לא תקין , יש לו שבירות בגרפיקה ,ביחוד במשחקים, האם הRadeon HD3650 יותר חזק מה6600 ? רוני

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by חן מ,

שלום אני מתכנן קנייה של מסך חדש 22 אינץ' וגם כרטיס מסך.לא יודע אם לקנות 4890,שהוא נחשב לחזק וטוב מאוד,או לקנות את ה5770 שהוא מהסידרה החדשה יותר,וכולל תמיכה בDX11 ועוד כל מיני פיצ'רים שאין ל4890 מה עדיף מבחינת גראפיקה במשחקים?מי נותן יותר פריימים?מי מראה גראפיקה טובה יותר במשחקים?האם באיזשהו שלב ה5770 יהיה באופן מוחלט עוקף את ה4890 בביצועים? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by itaysk,

יש לי VOODOO 3 3000 וטלויזיה של "ASTRA 21 ה TVOUTPUT עובד אבל אני רואה מטושטש בטלויזיה. זה אמור להיות ככה? אם לא אז האם זאת בעייה בטלויזיה\כרטיסמסך\דרייבר? (יש לי WINXP PRO , והרזולוציה המקסימלית היא 800x600) תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, לאחרונה הלך לי הכרטיס מסך היישן במחשב (מחשב בן ערך 3-4 שנים). הכרטיס היה של NVIDIA 7600 אם אני לא טועה. אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך חדש בעלות של 250 שקל לצורך משחקים קלים (football manager 2010.. לא זה של פיפא) ולהורדה וצפייה בסרטי HD. ראיתי המלצות על GeForce G210 ועל Nvidia n8400gs. איך שניהם? יש טובים יותר? בנוגע לכ. טלוויזיה- הבנתי שכרטיס טלוויזיה מאפשר צפייה של ערוצי הטלוויזיה במחשב. האם ניתן לצפות ככה בערוצים דרך ממיר של הוט במחשב וגם להקליט את התכניות? האם כרטיס טלוויזיה יכול לשמש ככרטיס מסך רגיל? מה המחיר של כ. טלוויזיה זול אבל יעיל? (לא משהו במחיר מופצץ של מאות שקלים. אחד שפשוט יעשה את העבודה ויאפשר להקליט תכניות מהטלוויזיה למחשב). תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by swisaman,

היי, ברשותי HD5850 מומהר. הוא דיי מתקשה להריץ משחקים בצורה טובה על 1680x1050 והגדרות גבוהות. התקציב שלי דיי מוגבל(באזור ה800 ש"ח),לכן חשבתי על לקנות כרטיס מסך משומש. בעקרון התקציב שלי מאפשר HD6950 וGTX570. אני נוטה לכיוון ה6950 בגלל ה2GB,אני אחפש אחד שניפתח כבר לHD6970. האם הכרטיס יהווה שידרוג טוב ל5850 שלי ? או שמא עדיף לחסוך ולחכות לדור הבא ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אחד: חבר שלו קיבל 9998 ב3dmark 2001 עם המפרט הבא: p4 2.0ghz 512mb DDR Intel board Gigabyte Radeon 9000 PRO 128mb נשמע לכם הגיוני? עוד דבר שהוא אמר שממש לא נשמע סביר: המחשב הזה הריץ את UNREAL2 על 60-80 פריימים ב1024X768 !!! : קצת לא סביר... מה דעתכם? :smoke:

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ה setting : resolution: 1024X768 texture filtering : optimal max anisotropy: 4 vertex shaders: optimal ללא OC ..וללא שום תוספת. סביר או נמוך ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי שלי באחד טוב יותר למטרת משחקים. רצוי מאוד שיהיה תומך DX11 המפרט העדכני- i7 920 @ 2.67GHz 2.79 GHz 6GB RAM Nvidia Geforce GTX 285 Gigabyte GA-EX58-UD3R v1.6 WIN7 64BIT ספק כוח TAGAN BZ SERIES 700W אני מעוניין בכרטיס מסך עד 1000 ש"ח , אני גם חושב אולי להוסיף עוד 2 GB של RAM

דיונים חדשים בפורומים