כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9600GT. וכשאני משחק ב Diablo III המחשב מתחמם אחרי כמה זמן, ואני צריך להוריד את ההגדרות כדי לשחק כמו שצריך. את רוב המשחקים שבדקתי אני יכול להריץ עדיין טוב איכשהו, (למרות שהמחשב יחסית ישן) חוץ מהכרטיס מסך שהוא לא עובר את ה Recommended. בעיקרון המשחקים שאני רוצה להריץ הם: Skyrim, Diablo III, Anno 2070, Call Of Duty MW 3, Battlefield 3 וכל המשחקים בסגנונות האלה שיצאו בזמן האחרון. אשמח לדעת איזה כרטיסי מסך יכולים להריץ את המשחקים האלה וכמה הם צריכים לעלות. המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel E8400 לוח אם: ב Everest הוא רושם לי Unknown ספק כוח: 450W RAM זיכרון: 4GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9600GT
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך r9 280x vapor-x משומש ששימש לכריית מטבעות והוא באחריות לבערך עוד שנתיים וחצי. האם יש סיכון כלשהו בכך? האם עצם השימוש למטרה הזו עלול לקצר את משך החיים שלו? יהיה שינוי בטמפרטורות, וכו'?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זה הגיוני / אפשרי להתקין כרטיס כזה על מערכת ישנה ואז להעביר אותו למערכת חדשה? בלי לגרום נזק לעצמו (הכי חשוב לעצמו) ולשאר המערכת. ספק 550, זכרונות 2400, אין SSD. מבחינת ביצועים ברור לי שהוא לא יעשה את העבודה שלו שהוא צריך לעשות. משנה לי האם יכול להיגרם נזק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני רוצה כרטיס תומך HD אבל רציתי לדעת אם יש כרטיסים שיש להם כניסת HD או שאין דבר כזה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! כרטיס מסך 220gt gigabyte nvidia מערכת הפעלה ווינדוס xp-sp3 רכשתי אתמול מסך סמסונג full hd למחשב חיברתי אותו ב dvi ושיניתי את הרזולוציה ל 1920-1080 היציאה של ה hdmi מחוברת לטלויזיה בסלון lg שתומכת ב full hd . ברזולוציה הזאת התמונה בטלויזיה נחתכת בפינות בצורה חדה ומאוד מעצבנת, אין אפילו אפשרות ללכת עם העכבר לפינה ולגרור את התמונה. מה שנחתך לא זמין... לעומת זאת התמונה במסך מחשב החדש מדהימה ביופיה ומדוייקת. עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ולא הצלחתי להגדיר רזולוציה נפרדת למסך בנפרד או לטלויזיה (רזולוציה של 1280x1024 רואים בטלויזיה מעולה) עבדתי על זה כמה שעות וניסיתי את כל האפשרויות של הכרטיס מסך רק תסכול...לא מצאתי פתרון. יש למישהו רעיון איך אני מכוון רזולוציה נפרדת ל…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, קניתי שני כרטיסי מסך SAPPHIRE HD 7870 2GB GHZ EDITION עבור CF. זאת על מנת להריץ היטב מסך 27" ברזולוציה 2560 על 1440 ובקרוב מסך נוסף כזה. בנוסף, עוד מסך או שניים (רגילים). כמובן בעיקר גם עבור ביצועים גבוהים במשחקים באמצעות מסך 27". מצב היציאות הוא כזה: חיבור DVI בכרטיס העליון למסך 27" חיבור MINI DP (מתאם אקטיבי) בכרטיס העליון למסך 24" חיבור DVI בכרטיס התחתון למסך 22" הבעיה שלי שחיברתי את הכרטיסים ב-CF ובתוכנת CATALYST מוגדר CF כפעיל אך אינני רואה תצוגה במסך השלישי שמחובר לכרטיס השני ב-DVI. רק כאשר ביטלתי CF אני כן רואה במסך השלישי תצוגה. ממה שקראתי באינטרנט כרגע, מסתבר שאי אפשר להשתמש ביציאות של הכרטיס השני כשזה בCF. וזה מה שרציתי - להשתמש בשני ה-DVI שיש…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הHD6870 1Gb הישן שלי ובידיוק התחדשתי בHD7870 2Gb האם ניתן לעשות crosfire בנייהם? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה הרבה הייפ בקשר לשפת תיכנות העילית הזאת ואני אישית מאוד מחכה למשחק כאלו. מתי אתם חושבים שניראה אותם???. יאיר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וכמה באמת צריך בכרטיס של 500-1500 שקל
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי GF2MX 400 של הרקולס 32MB, 200/200. יש לי אפשרות לקבל (תמורת מחיר סימלי) GF2MX 400 64MB, אבל של powercolor .. שזו בעקרון נחשבת חברה לא משהו.. אז השאלה היא מה יותר חשוב הרקולס על פני powercolor או ה 64MB על פני ה 32MB.. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למחשב ביתי רגיל (מבוסס Pentium D 805 או 930), המשמש בעיקר לאינטרנט וכו', וקצת משחקים קלים של הילדים - שום דבר כבד במיוחד - האם כדאי לקנות כרטיס מסך מובנה בלוח ולשדרגו בשלב מאוחר יותר או שכדאי לקנות כרטיס ברמה בינונית כמו ה-6600 הרגיל (לא LE וגם לא GT - משהו בסביבות ה-600 ש"ח)? מה דעתכם? במה יתבטא ההבדל ביניהם? אני מניח שכשיצא המשחק הכבד החדש של מיקרוסופט - ה-Vista - כרטיס OB שנקנה היום לא יסחוב, אבל גם לא בטוח שכרטיס בינוני כמו ה-6600. מצד שני, אם כיום אני לא ארגיש בהבדל - אולי עדיף לדחות את ההוצאה ולקנות בעוד כמה חודשים משהו חזק יותר. אם כרטיס OB - איזה לוח מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה.. הדילמות לקניית המחשב עדיין בעיצומן.. כמעט הכל סגור אבל אני צריך שאלה אחרונה בנוגע לכרטיס המסך.. ה- Asus nvidia GeForce 8600GT silent 256mb pcie תומך ב- DX10? אם לא או אם יש לכם המלצה אחרת לכרטיס מסך בסדר גודל של עד 1000 ש"ח, תרשמו את הדגם בבקשה.. בתודה מראש, borissurets
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מחפש כרטיס טלוזיה בתקציב מצומצם למדי... 200-250 ש"ח בערך. בחיפוש מצאתי את ה Lifeview Prime 34 ואת ה-Leadteak 2000. היום ראיתי את המכשיר הנ"ל: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3528 אבל לא מצאתי עליו REVIEWS ולא דוגמאות, ואפילו האתר שלהם לא עובד. החברה מוכרת? איך הכרטיס מבחינת יחס איכות / ביצועים? על אילו מהשלוש הייתם ממליצים? ממתין לתגובות, תודה!!! עריכה: האתר שלהם עובד... אפשר להכנס ללינק מהאתר של KSP.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי לאחרונה את הדרייבר האחרון, 13.2 BETA 7 והוא פתר לי בעיות במשחק CRYSIS 3. אולם, כרגע ה-CF אצלי מבוטל (ניקיתי את המחשב והגשר נותק כשהוינדוס עלה תחילה). כרגע אני יכול לבחור לאפשר את ה-CF, ואז כשאני לוחץ על APLLY, לא קורה כלום. הוא ירוק, כך שכן הוא לחיץ אבל בפועל לא קורה כלום אולי זה באג בדרייבר החדש, למישהו יש ניסיון עם זה ב-CF ויכול לבדוק אם גם אצלו זה לא עובד? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, ראיתי ב KSP שיש להם 2 סוגים של GTX570 יש להם את הרגיל, שהדגם שלו הוא: GTX570 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E ויש את הכרטיס DCII GTX570 DCII 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E ואני לא ממש מבין מה בדיוק ההבדל ביניהם? כאילו לפי התמונות, ה DCII נראה כמו כרטיס כפול. אך זה לא הגיוני, כי הגרסה הרגילה עולה כ-1650 ש"ח וגרסת ה DCII עולה 1790 ש"ח, כך שללא ספק לא מדובר כאן ב SLI או משהו בסגנון. אז מה בעצם ההבדל ולמה ה DCII כפול בגודלו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מסך "17/ "19 LCD מומלץ. בבקשה תנו מחירים, השוואות\ מפרט. תודה רבה...
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי GTX570 (למרות שזה פחות משנה), ולפני כמה זמן קפצה לי הודעה שקיים עידכון חדש לדרייבר (295.73) ואני היום החלטתי לעדכן. אבל יש משהו שמסקרן אותי תמיד: - אם אני מעדכן 'כל הזמן' את הדרייבר (אני מתכוון לזה שאני עושה UPDATE כל פעם - אבל מתי שקיים) - האם זה בעצם מזיק לו ? למי שבכל זאת לא הבין: אני מתכוון לזה שנגיד אם קפצה לי הודעה שיש עידכון חדש(לא בטא רק WHQL) זה מזיק לכרטיס או למחשב עצמו ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מחפש לשדרג את הכרטיס מסך שלי , התחיל לצלוע קצת בזמן האחרון כנראה התעייף עם השנים . התקציב 1500 פחות או יותר , עדיפות לRADEON המפרט שלי [h=1]Intel - E8500 Thermaltake - Big Typhoon Asus - P5Q-E Gigabyte ATI Radeon HD4870 OCZ - Reaper - 2048 X 2 Enermax MODU82 - 525W תודה. [/h]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.למה אני לא מוצא עליו מידע(לא באתר היצרן ולא בהשוואות ביצועים...)??? 2.אם אני לא מתכוון לעשות אובר-קלוקינג אז לא יהיה הבדל בינו לבין הx1800 gto הרגיל(זה אם ה256 מגה)? 3.האם יש בינו לבין הgto הרגיל עוד הבדל חוץ מכמות הזיכרון(מהירות ליבהץזיכרון וכו'...)? 4.הכרטיס הקודם שלי היה r9600 se 256 mb עם מעבד 2.4 ו512 זיכרון ddr ועכשיו יש לי x1800gto2 512 mb מעבד 3.0 וזיכרון של 1 ג'יגה ddr2,האם יהיה שיפור ניכר בביצועים?וגם האם המפרט הזה יוכל להריץ משחקים חדשים וטובים על הגדרות גבוהות?(אם אפשר התייחסות לדום 3 והאף לייף 2 בפרט ולשאר בכללי....)? וגם...האם הוא תומך ב-sm 3 ו-hdr+aa כי בדיון על זה לא ראיתי אותו מוזכר.....תודה מראש לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן שלא יצאו רישמיים , הנה הם הגיעו ... www.nvidia.com
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן קנייה של מסך חדש 22 אינץ' וגם כרטיס מסך.לא יודע אם לקנות 4890,שהוא נחשב לחזק וטוב מאוד,או לקנות את ה5770 שהוא מהסידרה החדשה יותר,וכולל תמיכה בDX11 ועוד כל מיני פיצ'רים שאין ל4890 מה עדיף מבחינת גראפיקה במשחקים?מי נותן יותר פריימים?מי מראה גראפיקה טובה יותר במשחקים?האם באיזשהו שלב ה5770 יהיה באופן מוחלט עוקף את ה4890 בביצועים? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יהיה שווה ערך בביצועיו ל-playstsion 2? האם הרדאון 9100 יספק את הסחורה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני ממש מתלבט בין שני כרטיסיי מסך למחשב החדש שלי. החלטתי ללכת על דברים דיי רציניים, אבל אני באמת לא יודע מה כדאי מבין שני אלה: ATI Radeon X1950 Xtreme pro 512 GDDRIII Pci-E 1200 ש"ח או ATI Radeon X1800XT 512 GDRRIII Pci-E 1400 ש"ח למדתי שלא תמיד מה שיותר יקר ב200 ש"ח הוא בהכרח יותר טוב ו\או שווה ת'מחיר, אז החלטתי להתייעץ אתכם. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-