עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Vortex,

כרגע השני עולה 100 שקל יותר מהראשון. זה שווה ? אם כן, למה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by amit14,

GamersNexus (@GamersNexus) Tweeted: From NVIDIA, re:SAM: “The capability for resizable BAR is part of the PCI Express spec. NVIDIA hardware supports this functionality and will enable it on Ampere GPUs through future software updates. We have it working internally and are seeing similar performance results." נראה שאנווידיה עובדת על פתרון sam בדומה למה שamd הציגה..רק שהוא לא יהיה נעול דווקא ליצרנית מסויימת ויוכל לעבוד גם עם מעבד אינטל וגם עם מעבד amd. מעניין לראות איך זה יתפתח ואם באמת יתן בוסט ביצועים.. קצת מוציא את amd באור לא טוב עם זה שנעלו את האופציה רק למעבדים החדשים שלהם (או לפחות מציגים את זה ככה)

3. ואני חייב לנקות אותו איכשהוא...אבל אסור לגעת בו אז איך מנקים אותו בלי לגרום נזק? מרוב ליכלוך התמונה כבר פחות חדה...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by e_dor,

שלום לכולם ! אני חדש פה, שמעתי מאנשים ששווה לשאול פה לפני קניה אז הנה אני פה רציתי לשאול אתכם לגבי בחירת ב-6600 שאני רוצה לקנות. אני רוצה Nvidia 6600GT שתומך ב-AGP. ממה שמצאתי יש רק כאלה עם 128BIT ואמרו לי שמבחינת מחיר וביצועים עדיף כבר 256. אז רציתי לדעת האם יש איזשהו סטנדרט של 128BIT אצלו והאם זה משפיע בהרבה ? בנוסף הייתי שמח ללינק לחנות זולה עם כרטיס כמו שתיארתי של חברה מוכרת (ASUS, LEADTEK וכו'). תודה רבה לכולם ושנה אזרחית טובה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Ghettomusick,

שלום פורום ! היום הורדתי את התוכנה 3DMARK 03 BUILD 360 והתביישתי בתוצאה שקיבלתי ... המפרט בחתימה והתוצאה היא : 3523 למישהו יש מושג למה התוצאה כזאת נמוכה? זה בגלל המעבד? בבקשה עזרה..

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by LaCostE,

אני לא גיימר אני מתלבט בין כמה Geforce 6500 Geforce 7300GS (גירסת 128,אם יהיה 256 בסביבת 400 סבבה) AX300SE יש עוד משהו מומלץ במחיר? איפה יש לינקים לבאנצים לכרטסיים בינוניים ומטה? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12649 איך הפאליט?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by asichen,

יש לי כרטיס geforce 4 mx400 128 mb ושאני ניכנס למשחק ואפילו מכוון את הרזולוציה למה שיש לי שטפאית אני רואה תמיד למעלה פס שחור וכול המשחק מופיע בערך ס"מ למעטה יותר.... מה לעשות.... (אל תאמרו לי להחליף כרטיס מסך ....בקשה..... )

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני קונה את Innovision GeForce 4 Ti 4200 במקום את אותו הכרטיס רק של MSI. אז רציתי חוות דעת על החברה, אם היא שווה קניה. ובכן, הכרטיס שלהם שווה קניה??? כי אני ממש לא מתמצא בחברה הזו. אודה אם מי שמבין בנושא, יגיב. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מחשב חודש e6420 2gb 800mhz p5b-e והארד דיסקים בRAID צריך כרטיס מסך חזק מספיק למולטמידיה ואתרי אינטרנט כבדים, לא צריך משחקים, ולא צריך שיתמוך VISTA. מה כדאי לקנות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by orjerby,

מתי יוצא ה98GT? והאם כשהוא ייצא המחיר שלו יהיה מקביל ל 88GT? כדאי לחכות ל98GT? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אחרי HP, סמסונג, MSI וכל יצרנית אחרת בתחום פחות או יותר - גם אייסר משיקה מותגי גיימינג נייד חדשים, עם מחירים מפתיעים לחיוב לכתבה

12. אהלן חבר'ה , אני קצת חלש בענייני מחשב . קניתי היום כרטיס מסך עם אופצייה לשדרוג אם לא אהיה מרוצה ממנו . מה שחשוב לי זה שהכרטיס יריץ לי ברמה הגבוהה ביותר פיפא ופרו לשנה-שנתיים הקרובות . מפרט מחשב: intel core 2 dou e7200 2.53 gh 2.40 gh 4 gb ram 2.75 usable משום מה ירדו לי 250 מגה מהשימוש בכרטיס מסך . אשמח לתגובות מהירות ותכליתיות תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by freesoul23,

בין 128MB לבין 256MB? והאם ההבדלים שווים את הפרשי המחיר?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ccc,

שלום יש לי RIVA TNT2 MODEL 64 PRO 32MB עכשיו ממש קיבלתי אותו מחבר, עד עכשיו היה לי וודו 3 3000 שעבד מצויין אבל פתאום אני בא להחליף את הכרטיס מסך שם את הטי אן טי עולה הווינדוס כמובן בלי צבעים כי אין דרייבר ואז אני צריך לעשות ריסט כי הווינדוס התקין את הכרטיס.. או קיי עשיתי ריסט והלוג אין לווינדוס פשוט נתקע (הפס שמתמלא) ניסיתי להתקין דרייבר אחר שוב נתקע או שזה עלה וההארד דיסק עבד כמו משוגע ואז נתקע... אני שם בחזרה את הוודו והכל עובד מה יש לזה?! הכרטיס הזה נתמך ע"י לוחות של פנטיום 0 אפילו... לא יכול להיות שיש בעיית תמיכה. תודה לעזורים! מי יתן ואני ישחק בקאונטר סטרייק כמו בן אדם פעם..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by sap2221,

היה לי כרטיס מסך 8800 GTS של 320 מגהנשרף לי והחלפתי אותו לGEFORCE 430 GT 2GBאמרו לי שמה שלקחתי יותר טוב , אבל אני במשחק רואה מלא DROPS \ תקיעות מה שלא היה לי בכרטיס המסך הראשון , מישו יודע מה הבעיה? המפרט שלי הוא : intelcore 2 dou e6750 ram - 2 gb ddr2 gygabayte p35-ds3l לוח אם הורדתי גם את הדריבר החדש של NVIDIA...וזה לא עוזר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Salwaby,

אז ככה, חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש עוד איזה חצי שנה , אבל בינתיים הוא רוצה לקנות כרטיס מסך (agp) שיריץ לו משחקים מודרניים טוב בלי תקיעות ובאיכות גם טובה (נגיד 1024 עם הכל high). לא צריך כרטיס מסך שיהיה טוב לשנה-שנתיים , מספיק שיהיה טוב לחצי שנה גם , אם קצת פחות גם בסדר כי הוא קונה מחשב חדש במילא עוד כמה חודשים. זה אפשרי ? לא בתקציב גבוה (אין לי תקציב מדויק) לקבל כרטיס שיפעיל בצורה טובה משחקים מודרניים (שוב agp)

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by סהרר,

כדי לי לקנות את הכרטיס הזה ?הוא טוב יותר מ9600XT??ועם החברה טובה?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=10163

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yuval1101,

היי, כמו שכתוב בכותרת אני צריך הצעה לכריס מסך שמיועד למסך 19 אינץ' למטרות משחקים. לפי מה שהבנתי הכרטיסים הכי חזקים בתקציב הם ה-4850 וה-9800GTX+, אבל יש כל מני גרסאות OC שונות שראיתי. אני שתתנו לי את הגרסה הכי חזקה בתקציב שאוכל לקנות. בנתיםם אני ראיתי את הכרטיסים הבאים: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1443 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1464 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1438 ( למרות שקצת חורג מהתקציב ) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1135 תודה מראש, יובל

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום... אז ככה, המסך הנ"ל Intergraph 21sd95 - ב- 100 דולר. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כמעט ביקורות\תגובות עליו. מישהו אולי יכול לשפוך לי עליו קצת מידע? בנוסף מסך MAG 810FD 19 אינץ' - ב- 100 דולר גם. אז ככה, מה עדיף? יש לי כרטיס טלוויזיה במחשב ככה שהגודל כן קובע... אבל אולי יש לכם משהו מעניין להגיד... תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by eshel107,

עזרה דחופה איזה כרטיס עדיף שATI 9800PRO 256-BIT או 6600GT 128-BIT חייב עזרה יש לי זמן להחליט עד ליום-א {תודה אין הבדל במחיר} נ.ב. האם קיים גם 6600GT 256-BIT תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני לא כזה חסיד של ATI , היו לי ניסיונות עבר שמונעים ממני היום לקנות את הכרטיסים שלהם. אבל HD3850 ב 900 ש"ח נראה לי מאוד משתלם. אני פונה לעצותיכם, לקנות לחכות או לקנות ביותר כסף שאין 8800GT ? כי מבחינה טכנולוגית הכרטיס יותר מתקדם מיריבו. תודה לעוזרים אגב השימושים הם , משחקים ב 1280*1024 , כמובן במטרה להגדרות גבוהות וכמובן HD והיתרון של DX10.1

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הכרטיס שיש לי הוא R9 290 Gigabyte Windforce Edition כידוע יש לו 4GB והמסך שיש לי כרגע הוא Dell U2412M ברזולוציה של 1920X1200. אני מעוניין לרכוש עוד שני מסכים כאלה. כרגע אני משחק על הגדרות הכי גבוהות שיש למשחק. מלבד להתפשר על כיבוי של AA במשחק, האם כרטיס אחד יכול להתמודד עם הרזולוציה או שאצטרך CF?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. התוספת החדשה למגוון מבחני הביצועים הגראפיים של חברת Futuremark אמורה למצות את מלוא היכולות של מעבדים עם שמונה, עשר ואפילו 18 ליבות - וגם להעמיס באופן מלא את כל כרטיסי המסך שלכם, כמובן לכתבה

24. Started by tenana,

הכרטיס נועד רק כדי לחבר את המחשב לטלוויזיה, וכדי להיות נורמלי.. האם ה FX5200 יספיק? ואם אפשר הצעה גם של AGP וגם של PCIx(או e? לא זוכר בדיוק.. ) מכיוון שלא ידוע לי כרגע לפחות הסוג שצריך למחשב ..

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. והאם שווה לחכות את הזמן הזה? או שפשוט לקנות עכשיו GF4?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים