כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,968 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי חלקים למחשב חדש (מKSP) והרכבתי בעצמי. להלן המפרט ובסוף אפרט את הבעיה: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 OCZ DDR2 Reaper HPC 4096MB (2GBx2) DUAL Channel 1066 Mhz CL5 500GB 7200RPM, 16MB, Sata II HX 520W Active PFC 12cm Fan Modular לאחר ההתקנה של כל החלקים, התקנתי וינדוס והמחשב עבד לפחות כשעתיים. לאחר מכן בלי שנגעתי בכלום, המסך הפסיק לקבל INPUT מכרטיס המסך, ונורית החיווי של המסך הפכה מצהוב לכתום (כאילו שהוא לא מחובר לכרטיס מסך). בדקתי עם כרטיס מסך נוסף (ישן יותר) ושם המסך כן עבד. החלפתי את הכרטיס מסך בKSP לאותו דגם בדיוק בלי …
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי אנשים אני מחפש כרטיס לא יקר ל- SolidWorks 2009 , כאשר החברה ממליצה על כמה דגמים מבחינת NVIDIA כאשר ב- NVIDIA הם ממליצים בגדול רק על סדרת ה- FX QUADRO וכאשר אני מברר מחירים הם ממש בשמיים...(לפחות לאותם דגמים מומלצים). האם יש כרטיס יותר Low Cost אשר ייתן תוצאות יפות לסטודנט לאוירונאוטיקה ? יש להתחשב שהזיכרון הפנימי במחשב יהיה (גם הוא בתכנון, ולא מקלה העובדה שמדור מפרטים מומלצים כבר יתום 4 חודשים) 4GB לפחות, במהירות 800. תודה !!
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברים... יש לי את הכרטיס מסך שצייניתי והוא מחובר למסך 26' בחיבור HDMI כרגע הרזולוציה שלי היא 720P האם הרזולוציה מספיקה או שאפשר ועדיף להיות על רזולוציה אחרת? והאם זה שאני מחובר עם מתאם פוגם באיכות התמונה? האם שווה לרכוש קבל ב90 שקל וזהו? עוד משהו מעצבן זה שבHDMI התמונות נראות תלת מימדיות ומוזר כזה ולא חלק כמו בVGA מצד שני איכות השידור (יש לי כרטיס טלויזיה) פשוט מעולה וגם כל האפקטים של המדיה סנטר והסרטים ...רואים מדהים. אבל רק איך שרואים את התמונות מבאס אותי רצח ולא נראה לי שאפשר לסדר את זה כי אני יוצא מנק' הנחה שזה קשור לHDMI. תודה רבה לעוזרים יום טוב(:
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
GTX260 896MBvsHD4870 1GB.. מה עדיף ל"22 1920X1080? עד 1300 ש"ח, איזה מבין הכרטיסים לוקח בגיימינג כבד במסך הנ"ל?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
שלום, איזה כ.מסך יותר טוב למשחקים עם מסך 17 LG FLATRON L1719S)? מפרט כרגע:DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz NVIDIA GeForce 7300 GS (512 MB) Intel DQ965GF Motherborad 2 GB RAM HEC 300W(משדרג) כרגע אני לא קונה מחשב חדש אז החלטתי לשדרג את החלק שהכי מפריע לי במחשב + ספק כמובן ליזכור שהכרטיס הזה מיועד לגיימר בנוני+ למשחקים כמו Call of duty 4 ,...... http://www.skypc.co.il/pl_product~CGNX-G882DDC~8~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~28620~8~0.htm - יש גם גירסה Smart שעולה אפילו פחות לא יודע מה ההבדל ביניהם או שעדיף להוסיף עוד 50 שקל ולקנות את זה http://www.skypc.co.il/pl_product~28622~8~0.htm אני לא ממש מבין אבל יכולה להיות לי בעיה של Vsync עם אני יקנה כרטיס יותר…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות להריץ physx על כרטיס של ATI הוא שזה שבב שמורכב על הכרטיסים של nvidia תודה לעוזרים יוני.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=719440 למטרת משחקים דרך מסך { lcd 32 lg סקרלט} אני רוצה לחבר דרך חוט HDMI. כך שאני צריך 2 חיבורים של DVI אחד לLCD של המחשב והשני ל LCD הTV שלי אני רוצה להפעיל את המשחקים על רזולוציה של 1920 על 1080 לפחות ועל רמת פריטים מאד גבוה יש לי כרטיס מסך שאני מפעיל משחקים במסך ברמה הזאת אבל הכל הולך כבד לאט. אז רציתי לדעת עם הכרטיס מסך הזה יעשה את העבודה כמו שצריך?!?!
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
ברשותי לוח P5Q-E של אסוס, כרטיס Geforce 6200 LE וכרטיס Radeon HD4670 (שנקנה לאחרונה). אני רוצה להריץ 3 מסכים (אחד על הHD4670 ושניים על השני, קטנים יותר). חיברתי את הHD לסלוט הרגיל ואת ה6200 לאחד הסלוטים השחורים של הCF. אני מריץ XP x64 (זיכרון 4GB) האם יש דרך לגרום לשני כרטיסי מסך נפרדים לעבוד (לא בCF או SLI או משהו כזה) במקביל, כל אחד על המסכים שמחוברים אליו? הדרייברים של NVIDIA (התקנתי את העדכני ביותר היום מהאתר) זורקים מסך כחול ברגע שאני מגיע לlogin welcome, איזושהי בעיה שתועדה כבר (mishandling system PTEs) ואני מניח שזה פשוט התנגשות של הדרייברים של NVIDIA עם אלה של ATI. ראוי לציין שלמרות שאני יודע שגרסת 64 של XP מקבלת הרבה תלונות, הכל רץ לי חלק כשרצתי רק עם ה6200 והדרי…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם כרגע יש לך READON X800 ואני מעוניין ליקנות כרטיס מסך חדש שכל מה שאני רוצה שיתמוך בPIXEL SHADER3 והתקציב בערך 300-400 ש"ח הינה תומנה מהאוורסט http://img50.imageshack.us/img50/4548/95967190bm7.jpg תודה
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
לא משנה איזה חברה... ועוד שאלה האם ג'פורס 9800gtx חזק יותר מ ראדאון 4850 תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8800GT ומעבד E6750 @ 2.66GHZ נכנסתי ל NVIDIA PHYSX בלוח הבקרה ויש שם אפשרות כזו: PHYSX GPU ACCELERATION אז רציתי לדעת האם כדאי לי להפעיל את האפשרות הזו, ואם זה עושה לי איזשהו סוג של OC???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תגידו מי יביא לי ביצועים יותר טובים ברוב המשחקים ?? זה PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCIe או זה BFG nVIDIA GeForce GTX 260 OC 896MB DDR3 PCIe (לשניהם מחיר דומה מאוד, הבדל של כמה שקלים) תודה 8)
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ממש לפני כמה ימים קניתי מחדש חדש, הכרטיס מסך שהוא XFX RADEON HD4870 1GB, והמחשב כאילו לא מזהה אותו (השם לא מופיע לי במנהל התקנים ואני לא יכול לפתוח משחקים). הטכנאים אמרו לי שהם התקינו לי את הכרטיס מסך (ואפילו את הדרייברים) ואני יכול לחכות גם למחר בשביל להתקשר ושיגידו לי/יתקנו לי את הבעיה, אבל סתם מתוך סקרנות/רצון לשחק כבר במשחקים החדשים, אני רוצה לשמוע את הרעיונות שלכם לגבי הבעיה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שמתי לב שבאתר שקניתי את הכרטיס מסך שלי יש את התמונה הזאת: ומה שאני קיבלתי זה כזה: בהתחלה חשבתי שעבדו אלי, אבל שנכנסתי לאתר של PALIT ראיתי שדוקא מה שאני קיבלתי זה מה שמופיע באתר של PALIT (מה שבתמונה שניה)... אז למה יש כביכול 2 דגמים שונים?? תודה.
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
פרטי המחשב: Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz RAM:1022 MB (אני מגדיל בעוד 2 גיגה) NVIDIA GeForce 7600 GT Motherboard:abit ib9 רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יתאים למחשב שלי ויתמוך הכי טוב במגבלת התקציב (ניתן להגדיל טיפה) בהרצת משחקים חדשים.. כמו: GTA IV COD 5 חשבתי על הכרטיס מסך הזה אולי: http://www.skypc.co.il/pl_product~44428~8~0.htm תודה על העזרה..
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
תקשיבו הכרטיס מסך במפרט שאני קונה השבוע הוא palit 4870 1gb sonic dual edition. עכשיו ככה אני רציתי לדעת אם אני ארגיש הבדל בביצועים, בקירור בין הכרטיס הזה לגרסה הרגילה של sapphire? ועוד שאלה לכרטיס מסך של palit יש מצב turbo וoc במצב turbo הוא מהיר יותר ב400mhz ובמצב oc הוא מהיר ב200mhz ועכשיו השאלה שלי היא האם המצב oc וturbo מקצרים את אורך החיים של הכרטיס ? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את את המערכת הקודמת שלי קצת מכיוון שה X800GTO2 הנוכחי לא תומך SM3 ולכן לא מריץ כמות גדולה של משחקים. אני מעוניין בכרטיס מסך יד שניה, שיריץ משחקים במקרה הכי טוב על MEDIUM., ניתן לראות את המפרט בצד, שימו לב שזוהי המערכת עם המעבד Intel Pentium D805 (האחרונה). מסך - 22" אך אני לא אשחק ברזולוציית native, כנראה 1360 * 768 או משהו קרוב. משחקים לדוגמא: Mirror's Edge Cryrsis: Warhead GTA: IV (בספק אבל יהיה נחמד ) כל אלו על LOW ברזולוציה נמוכה. תודה
-
- 8 תגובות
- 984 צפיות
-
-
האמנם צריך כל כך הרבה זיכרון על כרטיסי מסך כיום? חוץ מ-GTA אולי, יש משחקים/תוכנות שמשתמשות בזה? (וגם בGTA, כמה כמות הזיכרון קריטית לביצועים?) או במילים אחרות, כשקונים כרטיס בינוני+, שווה להשקיע יותר בשביל גיגה זיכרון?
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
Palit ATI HD Radeon 4850 512mb GDDR3 Retail HDMI PCI-E P485512D3H זה הכרטיס ששמתי עליו עין הוא עולה 760 שקל המפרט של המחשב הוא לוח אם - msi pm8m3-v(ms-7211) זיכרון DDR SDRAM מסך 17 דק LG כרטיס מסך ATI Radeon Graphics Processor AGP מעבד intel pentium 4 511, 2800 Mhz (21X133) המחשב יתמוך בכרטיס מסך ?? אם לא איזה כרטיסי מסך אתם מציעים?? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן! אני קונה מחשב בימים הקרובים, ואני רוצה לדעת איזה כרטיס יהיה Overkill למשחקים שאציין, עם המסך הבא: מסך: LCD 22" WIDESCREEN רזולוציה של המסך: 1920X1080 יחס ניגודיות: 1:20000 (אם זה משנה). התקציב שלי הוא גג 1300 שקל, ללא חריגה גבוהה מ-50 שקל. מעבד: E8400 3GHz זכרון: 4GB RAM. אני מתלבט בין כמה כרטיסים: HD 4850 TOP 512MB HD 4850 1GB HD 4870 512MB Zotac GTX 260 896MB (זאת החברה היחידה בתקציב, האם הכרטיס ירעיש?) OC לא יהיה מתוכנן לכרטיס. אני רוצה לשחק בכל משחק בהגדרות הכי גבוההות ושיזוז חלק. המשחקים שלי: Crysis, Crysis Warhead,CoD 5,Cod 4, Unreal Tournnoment, Enemy Territory Quake Wars,Flight Simulator X, GTA IV, SIMS 3 ועוד כמה תודה מראש :)
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הכרטיס מסך לLCD בחיבור HDMI אז אני צריך 2 חיבורים של DVI בכרטיס אני רוצה שהכרטיס מסך יתמוך ברזולוציה של 1920 על 1080 ויתמוך בHD עשיתי את זה היום אם הכרטיס מסך שיש לי הוא עובד לאט במשחקים אבל רואים פצצה אז אם משהו מכיר כרטיס מסך טוב אז תמליצו לי בבקשה תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שתי שאלות : 1.ב-grapchics setting /ATI overdrive הטמפרטורה המוצגת היא בין 58-57 צלזיוס ,האם זאת טמפ' אמיתית ואם כן האם זאת טמפ' תקינה לכרטיס גרפי שהו HD 4870 1G (הטמפ' המוצגת היא כאשר הכרטיס גרפי אין אליו שום עומס מיוחד)? 2. ב setting של ה 3D יש אפרות לשנות את רמת הגרפיקה בין רמות ביצוע ל איכות ,הגדרות אלה על מה בידיוק משפיעות ? האם הן משפיעות על משחקים ,כלומר אם אני מכוון על רמת ביצוע ומוריד מהאיכות אז הגרפיקה של המשחקים אצלי תהיי נמוכה(כשאני נכנס למשחק עצמו הכל עומד אצלי על VERY HIGH ו -ultra) ? תודה,
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-