כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
פרטי הלוח אם ASROCK G31M-S דגם: לוח אם איכותי מבית ASROCK עם 3 שנים אחריות וצ'יפסט אינטל G31 עם תמיכה ב-8GB זיכרון !! פרטי הכרטיס מסך SPARKLE NVIDIA GeForce 9500GT 1GB PCI-E דגם: כרטיס מסך מבית SPARKLE היוקרתית!! זכרון בנפח 1GB ללוחות אם בעלי אפיק PCI-EXPRESS!! עם 3 שנות אחריות!!! תודה מראש לעוזרים המטרה לעבוד עם לוח אם כזה וכרטי מסך כזה למשחקים כבדים המעבד המתוכנן הוא E5200 או E7200 זיכרונות של OCZ 2 גיגה עם מהירות של 800 מגה הרץ הארד דיסק של WD בנפח 320 גיגה צורב DVD במהירות 22X של LG תודה רבה רבה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב חבר'ה ממש ממש בקרוב אני ירכוש לי מחשב חדש . בהתחלה התעניינתי בGTX295 אבל ירדתי מהקטע . החלטתי ללכת בסוף על ה260 החדש אני קונה את המחשב שלי אני אקנה את המחשב שלי מIQPC ושמתי לב שיש להם שני גרסאות לכרטיס הנ"ל . הראשונה: EVGA PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 CORE 216 55nm 896MB DDR3 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4836 השניה : EVGA GeForce GTX260 SUPERCLOCKED CORE 216 55nm 896MB DDR3 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4947 רציתי לשאול מה ההבדל בין שני הגרסאות . איזה גרסא כדאי לי לקחת ? [כמו שאתם מבינים המחשב יהיה מיועד בעיקר לגימינג] הבנתי שהגרסא השניה היא OC הייתי שמח לדעת פירוט מלא עלייה . עוד שאלה האם EVGA היא חברה מוצלחת בכל מה שקשור לכרטיסי מ…
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני מתכנן קנייה של מחשב נוסף לבית, ומנסה לחסוך כמה שיותר בתקציב. בקשר לכרטיס המסך, המטרה היא לקחת כרטיס עם ביצועים סבירים במחיר נמוך, עם יכולות OC טובות - עם קירור הסטוק שלו, שישמש למשחקים קלים. אני משער שהתקציב לכרטיס ינוע בין 200 ל 350 ש"ח, בכוונה להגיע למחיר זול ככל האפשר. עבר הרבה זמן מאז שהיה לי זמן להתעסק ברכיבים חדשים ומחירים, ולכן אני צריך המלצה טובה לכרטיס תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אז ככה קניתי 4850 ואני מאוד מרוצה מהכרטיס רק מה שאני מחבר אותו לטלויזיה הוא מופיע לי על חצי מסך בערך ואני רוצה למתוח שזה יכסה את כל המסך איך אני עושה את זה ?! אני חייב לציין שהדרייברים של ATI בממשק ממש על הפנים בנוידיה הבנתי הכל פה זה ממש מסובך
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי לוח P5Q-E של אסוס, כרטיס Geforce 6200 LE וכרטיס Radeon HD4670 (שנקנה לאחרונה). אני רוצה להריץ 3 מסכים (אחד על הHD4670 ושניים על השני, קטנים יותר). חיברתי את הHD לסלוט הרגיל ואת ה6200 לאחד הסלוטים השחורים של הCF. אני מריץ XP x64 (זיכרון 4GB) האם יש דרך לגרום לשני כרטיסי מסך נפרדים לעבוד (לא בCF או SLI או משהו כזה) במקביל, כל אחד על המסכים שמחוברים אליו? הדרייברים של NVIDIA (התקנתי את העדכני ביותר היום מהאתר) זורקים מסך כחול ברגע שאני מגיע לlogin welcome, איזושהי בעיה שתועדה כבר (mishandling system PTEs) ואני מניח שזה פשוט התנגשות של הדרייברים של NVIDIA עם אלה של ATI. ראוי לציין שלמרות שאני יודע שגרסת 64 של XP מקבלת הרבה תלונות, הכל רץ לי חלק כשרצתי רק עם ה6200 והדרי…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים אני מחפש כרטיס לא יקר ל- SolidWorks 2009 , כאשר החברה ממליצה על כמה דגמים מבחינת NVIDIA כאשר ב- NVIDIA הם ממליצים בגדול רק על סדרת ה- FX QUADRO וכאשר אני מברר מחירים הם ממש בשמיים...(לפחות לאותם דגמים מומלצים). האם יש כרטיס יותר Low Cost אשר ייתן תוצאות יפות לסטודנט לאוירונאוטיקה ? יש להתחשב שהזיכרון הפנימי במחשב יהיה (גם הוא בתכנון, ולא מקלה העובדה שמדור מפרטים מומלצים כבר יתום 4 חודשים) 4GB לפחות, במהירות 800. תודה !!
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שניי הכרטיסים בעלי אותו מחיר +- הראשון: http://www.skypc.co.il/sg_product~28620~8~0.htm והשני http://www.skypc.co.il/sg_product~S467512D3~8~0.htm מה מבינהם בעל ביצועים טובים יותר.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים דווח פה על ירידת מחירים לכרטסי ATI, מתי זה יקרה ? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
ברשותי מסך 19 אינץ' רגיל של Samsung בעל רזולוציה מקסימלית של 1280x1024. אני בוחן כרגע הצעת מפרט שכלול בה כרטיס המסך החדש של nVidia - GTX260. אני מודע לזה שלרזולוציה כזאת בכלל לא דרוש כ.מסך כזה וגם ה9800GTX+ יראה בדיוק אותו הדבר. עם זאת, אני מעוניין בכרטיס מסך כזה על מנת שבעתיד אם ואקנה מסך יותר גדול (22"-24") לא תהיה לי שום בעיה עם איכות התמונה, משחקים וכו'. אבל השאלה שלי היא כזו; האם זה נכון שה-GTX260 יראה אף פחות טוב מה-9800GTX+ במסך 19 אינץ', כלומר ברזלוציות נמוכות כאלו ? ואם כן באיזה אופן זה יתבטא ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני במחשב של סבתא שלי ואני לא יכול להתקין את הכרטיס מסך הכרטיס הוא sis 315 ושאני מנסה להתקין את הכרטיס מסך אז זה עושה שגיאה בהתקנה ונראלי שהכרטיס מובנה אז השם של הלוח אם הוא: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום חיפשתי בכל האינטרנט האם אפשר בכלל לעשות את זה ולא מצאתי תוצאות אינפורמטיביות בהנחה שיש מספיק זיכרון פיזי שלא מנוצל (למשל 4G) במצב רגיל, האם יש דרך לגרום לזיכרון הוידאו לנצל את הזיכרון הראשי? במידה וכן, האם הדבר אפשרי לכל הכרטיסים או רק לחלק מהם? (בדגש על שלי - GEFORCE 8800GT) ברשותכם, השאלה מופנית לאלה שיודעים ולא למנחשים, תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך חזק שיריץ לי משחקים על 1680x1050 מסך 22 אינץ שיהיה קריר ושקט
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
כותרת... XFX GeForce GTX 285 Sapphire Radeon HD 4850 X2 שניהם עולים בערך אותו דבר
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 2 צגים המחוברים לכרטיס מסך אחד והתצוגה נמצאית במצב CLONE ואני רוצה לראות בצג 1 כבלים במסך קטן ובמסך 2 לראות את הכבלים במסך מלא. הכרטיס מסך הוא של חברת LEADTEC והכרטיס טלווזיה של WINFAST TV הגעתי למצב שאני מסמן את האופציה בפנל של NVIDIA אבל עדין בשני המסכים רואים אותו דבר מה ניתן לעשות ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני קורא ביקורות ועושה רושם שזה כרטיס חז'ק ביותר. מנצח גם את ה-8800GT בכמה מקרים. אני מדבר על גירסת ה-DDR3 256BIT. העניין הוא שאני מתלבט בין 256 ל-512. את ה-256 אפשר להסיג גם ב-500 צ'קלז. אז אני מתלבט. גם המחשב שלי לא כזה פצצה. די מיושן. AMD 3000+ MSI K8N NF4 ULTRA קראתי פה שעדיף לי לקחת כרטיס חלש יותר כי ממילא אני מוגבל. זה נכון? אבל אני חושב לטווח רחוק, נגיד אני מחליף לוח ומעמד. עוד כמה שנים הכרטיס הזה יריץ משחקים ברזולוציה סבירה (1024*768), כשהאנשים לא נראים קרטונים מעוכים? תודה על התושובת.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי בעיה תמידית שאינני זוכר בדיוק מתי היא התחילה : כל פעם שאני מפעיל משחק ,המסך מצהיב והמישחק מוצג עם רקע צהבהב שכזה. כשאני יוצא מהמשחק\ים ,הכל מסתדר ואין את הרקע הצהבהב הזה ,אלה רק כאשר אני מפעיל משחק-כל משחק. ניסיתי להגדיר בממשק של התוכנה של כרטיס המסך אך לא הואיל -ניסיתי להסיר ולהתקין דרייבר עדכני וכן הלאה אך גם ללא הואיל . לפעמים כאשר אני משנה את ההגדרות במשחק עצמו ,הרקע הצהבהב נעלם וחוזר אחרי חצי שניה. מישהו יודע למה זה .למישהו יש פתרון ? תודה למשיבים הכרטיס ATI RX1300 series -של MSI
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי בעיה תמידית שאינני זוכר בדיוק מתי היא התחילה : כל פעם שאני מפעיל משחק ,המסך מצהיב והמישחק מוצג עם רקע צהבהב שכזה. כשאני יוצא מהמשחק\ים ,הכל מסתדר ואין את הרקע הצהבהב הזה ,אלה רק כאשר אני מפעיל משחק-כל משחק. ניסיתי להגדיר בממשק של התוכנה של כרטיס המסך אך לא הואיל -ניסיתי להסיר ולהתקין דרייבר עדכני וכן הלאה אך גם ללא הואיל . לפעמים כאשר אני משנה את ההגדרות במשחק עצמו ,הרקע הצהבהב נעלם וחוזר אחרי חצי שניה. מישהו יודע למה זה .למישהו יש פתרון ? תודה למשיבים
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הכרטיס הוא BFG Tech GeForce GTX 260 OCX Maxcore עם מעבד של Q9550 עם OC ל4 עכשיו אני לא יודע אם הכרטיס מסך יחזיק משחקים ברזולוציה ה1680 x 1050 ? כי אני מתלבט בין שני מסכים T190 הרגיל או T220 הרגיל ?
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
I plan on buying hd4870, but my cpu scores only 2113 in 3dmark. I could only oc it by 200 mhz and i doubt it to score much higher. Is that card too much for my cpu? Could i be satisfied with 4850?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אני סטודנט בלי רכב אז בעייתי לסוע רחוק מחיפה. מעדיף מקום טוב שמכבד אחריות ולא מפקיע מחירים. לפני מספר ימים בדקתי המחירים נעים בין 320-350. בדקתי 2 חברות SAPPHIRE וPALIT (ואיזה מהחברות גם כדאי לבחור?) או שיש כרטיס יותר טוב במחירים אלו. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שאלה קצת כללית רק בשביל להיות בטוח, אני יודע שזה שונה מחברה לחברה אבל באופן כללי האם הכרטיסי מסך החדשים שכוללים יציאות HDMI כוללים עליהם כ.קול או שזה עדיין שימו ב dongle או כל מיני טריקים אחרים כדי להכניס את הקול ליצאת ה HDMI ?
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה ביחד ל X1300? יותר טוב?? יותר גרוע ובכמה?? ועכשיו השאלה היותר חשובה... בכמה כרטיס הזה יותר טוב מהכרטיס ATI X1050 ? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסי 9800GTX+, אחד עם 512 MB זכרון DDR3 ועבר OC, והשני רגיל עם 1 גיגה זיכרון DDR3. INNOVISION Geforce I-CHILL 9800GTX+ Accelero Xtreme OC 512MB DDR3 PCI-E GIGABYTE GEFORCE 9800GTX PLUS 1GB DDR3 PCI-E שניהם בערך באותו המחיר 1100, כך שההתלבטות פה זה מה יביא לי ביצועים יותר טובים? הכרטיס בעיקר למשחקים ברזולוציה 1680X1050 (ופחות אם יצטרך כמובן...) אז מה מהכרטיסים האלו יתן לי ביצועים יותר טובים יותר במחיר הזה? (כרטיסים יותר חזקים במחיר הזה יתקבלו בברכה, העדפה לכרטיסים של NVIDIA )
-
- 53 תגובות
- 4k צפיות
-
-
חבר'ה חשבתי לשדרג את המחשב ויחד עם זאת התלבטתי בין 2 מסכים... אני עברתי בין כל מיני מקומות והתרשמתי מ-2 מסכים עיקריים....: 1) מסך מחשב W2261VוLG 2) T220PוSamsungו בסוף בחרתי באפשרות הראשונה LG עכשיו רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יתאים למסך שכזה... מי שלא מכיר אז זה 22 אינצ' lcd עם רזולוציה מקסימלית : 1920x1080 השאלה שלי היא האם ללכת על : Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 אוו Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 512MB DDR5 עכשיו ברור שה 4870 טוב יותר וחזק יותר השאלה שלי האם ה4850 יעשה את העבודה על המסך הזה.... המטרה העיקרית של הכרטיס תיהיה להפעיל משחקים כבדים וחזקים,סרטים,שירים,אינטרנט.... בקיצור אני מתכנן שידרוג גדול של המערכת ואני מחפש השקעה בטוחה וטובה עכשי…
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אז ככה אני מתלבט בין ה Twintech nVidia GeForce 9800 GT 512MB לבין Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB DDR3 PCIe איזה כרטיס טוב יותר והאם ההבדל הוא גדול? האם הTwintech בא עם קירור טוב?
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-