עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לאחר שביררתי טיפה לגבי שני הכרטיסים גיליתי שביעקרון ה9800 שווה את ההפרש במחיר בגלל היותו בעל טכנולוגיות חדישות יותר ובעזרת OC קטן אפשר להביא אותו בקלות ל9800pro, אבל האם אני טועה, האם ה9700 פרו יותר חזק, למרות ההבדל בטכנולגיות? או בכל אופן לא שווה את ההפרש בשביל שאקנה 9800

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  2. שבת שלום לקהל הגולשים, הובכן האתר SharkyExtreme פירסם ביקורת חדשה על כרטיס המסך החדש מבית ASUS הלא הוא ASUS V9950 Ultra (GeForce FX 5900 Ultra) הובכן מתוצאת הסקירה והמבחנים שביצעו לו נראה כי הכרטיס נותן ביצועים מרשימים למדי ושום דבר פרט למשקלו, גודלו הפיסי ומחירו הגבוה לא מונע ממנו לקבל מהם ציון 9 שזה הינו ציון גבוהה ומכובד. לביקורת: http://www.sharkyextreme.com/hardware/videocards/article.php/3079811

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by The_magament,

זה סוף סוף יצא! אני מוריד עכשיו. http://service.futuremark.com/3dmvantage-trial.action

• 80 תגובות
    • 13.4k צפיות
  4. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7624435&type=2&product=1&=[ אני מחפש מסך 19 אינץ וכיום ברשותי MAG 796FD האם המסך הזה פחות טוב מהמסך שברשותי תודה

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by קלוקיי,

שבת שלום. יש לי כרטיס מסך בן 4 שנים. לאחרונה התחילו לי ארטיפקטים ומלא זיופים בצבעים שונים (זיופים בעיקר על גוון אדום), על המסך. עכשיו הבעיה היא, שאני לא יודע עם כרטיס המסך הוא מקור הבעיה, או שגורם אחר גורם לבעיה. אז בקיצור איך אני יכול לדעת בוודאות מה גורם לעיוותים עללו?, תודה רבה ושבת שלום.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by sma,

יש לי לוח אם gigabyte k8ns ultra 939 עם סלוט AGP שמקבל רק כרטיסים עם מתח 1.5V. יש לי כרטיס ישן של FX5200. חיפשתי ולא מצאתי מה המתח שהוא דורש. מישהו יודע אולי? ואם כן האם הוא מתאים ללוח האם שלי? תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  7. Started by moris,

היי! אבקש המלצה לכרטיס עריכה איכותי עם כניסות אנלוגיות בסכום עד 1400 ש"ח תודה!

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ את כל המשחקים המודרניים כרגע + עם קצת פרספקטיבה לעתיד, סביבות ה1500 ש"ח עם סטיות לפה ושם. האם הדרישה מוגזמת מדי? ומה עומד פחות או יותר בדרישות? תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  9. התקציב שלי 500+- שיהיה משהו טוב יחסית למחיר

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  10. Started by snop,

כבר לא נעים לי לשאול בפורום .. אני מתכוון לקנות X1900XT של Sapphire אבל בחנות שהייתי מוכרים של Gigabyte והוא אמר לי שזה יותר טוב.. ה-ספייר עולה 2170 והג'יגהבייט עולה 2400.. אבל המוכר לא יודע אם זה עם קירור רגיל של החברה או עם קירור מיוחד.. מה דעתכם איך מוכרים עם קירור מיוחד ? ג'יגהבייט בכלל חברה בסדר ? כי אני לא רוצה לקחת כרטיס מסך ושהוא יישרף לי חס וחלילה... ואל תגידו לי לשאול בחנות כי המוכר אמר לי שהוא לא יכול לדעת.. הוא ניסה לברר... הוא אמר שג'יגה בייט חברה מעולה ושהם יודעים איזה קירור צריך כזה כרטיס אז שבטוח הם שמו קירור מעולה...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by yyy123,

אני משחק על הגדרות אולטרה ב-gta 5 בתוך העיר ובכל מיני מקומות עם צמחייה אני מקבל 60FPS ויש מקומות עם צמחייה שאני מקבל פחות מ-60FPS למה זה ככה? בגלל ששמה יש הרבה אובייקטים אז קשה לכרטיס מסך והמעבד? ובכללי יש לי מחשב חזק?

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  12. Started by ETB,

אני צריך שתמליצו לי על מסך 17 אינץ עד 700 שקל, ולא יותר. אתמול נשרף לי מנורת המסך של הMAG XJ500T. חשבתי ללכת על הCTX CRT 17" - VL700 - Monitor, הוא שווה משהו?

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  13. Started by uzibu,

כמו הכותרת, אני צריך כרטיס PCI (ולא PCI E) של חברת ATI בלבד הזול ביותר... איזה כרטיס זה יהיה, עלות ומהיכן ניתן לקנות? אגב, מהאתר (newegg) אני יכול לקנות ב-25$ מישהו מכיר את האתר? האם משתלם לקנות משם כמה יעלה כולל משלוח?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Chura,

שלום עד לא מזמן חשבתי לקנות את ה7600GS ועכשיו ראיתי שה7600GT עולה 900 ש"ח... אז חשבתי להשקיע עוד טיפה, לא יודע אם כדאי, מה דעתכם ? וחשבתי על זה, לא יודע אם אני חושב נכון... אני עומד לקנות ASUS P5W DH, שהוא בעל יכולות קרוספייר חשבתי אולי אפשר לבנות מערכת קרוספייר עם כרטיסים טובים שייתנו יותר כוח מ7600GT ? למשל בSLI לעשות מ2 7300GT או משו.... מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי... תודה

• 53 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by Master17p,

שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך בשנת 2007, ואחרי כמעט 3 שנים הוא נפח את נשמתו, ובמסגרת האחריות החליפו לי לכרטיס חדש, האם על הכרטיס החדש אני צריך לקבל 3 שנים אחריות, או שהאחריות תפוג כעבור 3 שנים מתאריך הרכישה המקורי 2007) הכוונה היא האם אני לא מקבל אחריות נוספת ל-3 שנים על הכרטיס החדש?! הכרטיס הוא מתוצרת אסוס, Geforce 8800 gt תודה רבה לעונים!

16. מתלבט האם להזמין כרטיס 1070 של evga דרך אמזון או ניואג האם באמת יש אחריות בין לאומית ומה המשמעות שלה? האם יש מישהו שמיממש אחריות בארץ במקרה הצורך? תודה

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. שלום לכולם, מצאתי מחשב P3 שאני רוצה להפוך לנגן סרטים סלוני הבעיה שאין לו AGP רק PCI רגיל. איפה אפשר למצוא כרטיס מסך PCI עם יציאה וידאו RCA ? תודה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  18. המחיר כרגע הוא 1700+-, מתי הכרטיסים החדשים יוצאים והאם שווה לחכות לעוד ירידה במחיר כשהכרטיסים החדשים יצאו? ככל הניראה ישולב עם מעבד E8400 או קוואדרו של אינטל עדיין לא החלטתי... האם הוא יספיק להגדרות גבוהות-בינוניות ל3 שנים הקרובות? (כן אני יודע ש3 שנים זה נצח במונחי מחשב אבל בכל זאת)

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. ברשותי כרטיס מסך GForce 9800GTX. אני ואבי משפצים את החדר ואנחנו רוצים להעביר את הכבלים של חיבור ה-HD. אז רציתי לדעת באיזה חיבור HD (לטלוויזיה) הכרטיס שברשותי תומך...ואם אפשר אז גם אילו כבלים צריך להעביר. בתודה, אורי. ד"א, כבר בדקתי ב-FAQ בפרום, ולא קיים את מה שאני מחפש. ד"א 2: קראתי עכשיו את החוברת הדרכה שבאה עם כרטיס המסך, ורשום שם שיש 3 יציאות בננה בשמות כאלה (אני חושב) Y+Yb+Yd או משהוא כזה...אבל בטוח עם Y בתחילת כול יציאה, וכתוב שזה יציאת ה-HD במפצל של ה-VIVO (זה מה שכתוב בספרון...) ושוב, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  20. Started by avirank,

אהלן חברים, אני מעוניין להחליף כרטיס מסך שיתאים ל- 1920X1080 כנראה ששלי כבר לא סוחב את הרזולוצייה הזאת. מעבד AMD II X4 965 3.4GHZ לוח אם GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H מארז COOLERMASTER ELITE 335 ספק SEASONIC 500W כרטיס מסך 5770 עכשיו אני רוצה שהכרטיס יוכל להיכנס פיזית למארז וללוח אם כי ראיתי שהכרטיסים החדשים דיי גדולים, הייתי מסתדר עם שלי אבל המסך שלי FHD וכל רזולוצייה נמוכה מזאת המשחק פשוט לא נראה טוב. תקציב בואו נגיד משהו כמו 1500-1700 רק שיתמזג כמה שיותר טוב עם המפרט שלי. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  21. Started by alia,

אף פעם לא הצלחתי להבין מה המושג ולמה זה טוב תודה מראש

• 2 תגובות
    • 5.2k צפיות
  22. Started by MS-D,

שלום ! אני מחפש מסך שימש אותי לשנתיים שלוש הבאות (לפחות) באת חיפושי אחר מסכים ניתקלתי במסך הזה VIEWSONIC 17 E70F+ לינק http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_592&products_id=2777 המסך מחברת viewsonic שנחשבת למצויינת הוא נראה טוב מאוד ! והוא אפילו בה אם עכבר ומקלדת תואמים (מה שמזכיר לי שאני צריך גם עכבר ומקלדת ) אז רציתי לישאול אותכם אם לדעתכם הוא שווה קניה .. ד"א אין לי ממש אפשרות לחרוג מן התקציב של המסך (במקרה ויהיו הצעות למסכים אחרים) תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  23. Started by David-Z,

קודם אני אתן את הייעוד, ולאחר מכן את התקציב. יש לי מעבד P-4 2.6Ghz HT עם OC ל-3Ghz. יש לי 1.5 ג'יגה זכרון. יש לי כרטיס מסך GeCube Radeon X1650 512mb AGP, שבספקס רשום שהוא תומך HD. כאשר אני צופה בתוכן שמקודד ב-X264, ברזולוציה של 720p, התוכן נראה מקוטע ואינו מציג היטב. יש לי מסך 19 אינץ' LCD שמחובר ב-VGA. איזה כרטיס מסך לדעתכם יריץ לי את התוכן הנ"ל, בלי יותר מדי מעמסה על המעבד? ולגבי התקציב, אני רוצה את הכרטיס הכי זול שיעשה את העבודה טוב. (אני מדבר פה על משהו כמו 400-500 שקל, אבל אם אין כרטיסים טובים במחיר הזה, אז יותר). ואגב, איך הכרטיס הזה יתמודד עם תוכן 1080i? כמובן שמדובר ב-AGP

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  24. יום יש לי כרטיס גרפי אונבורד של אינטל שיושב על המעבד. (Intel hd graphics core i-3) לוח גיגה בייט h55m- usb3. הסיבות שבשעתו לא הוספתי כרטיס מסך 'חיצוני' היו כי חיפשתי סביבת עבודה שקטה עם מינמום מאווררים ולכן גם שמתי על המעבד קירור פאסיבי. כמו כן גם הצרכים שלי לעניין הגרפי היו בסיסיים ביותר. כיום בתי משחקת במשחקים כמו סימס 3 וכדו' ויש לי תחושה שזה זז קצת לא אידיאלי ולפעמים גם נתקע, כמו כן יש משחק אחד שלא ניתן להתקין בכלל (מדיסק קנוי) בגלל מגבלות הכרטיס הגרפי הקיים. רוצה לרכוש כרטיס שישפר לי את העניין, אבל עם קירור פאסיבי. שאלה ראשונה, האם אין חשש שגם מעבד וגם כרטיס מסך, שניהם עם קירור פאסיבי, עלולים ליצור סביבת עבודה חמה מדי? (המארז שלי הוא antec 82). לא יודע אם המיד…

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by coch,

http://www.guru3d.com/news-story/manufacturers-roll-out-firmware-updates-for-geforce-gtx-1070-due-to-memory-issue.html את מי שזה מעניין. יש בעיה כלשהי, זה מוסבר שם די בבירור מה הפתרון והאם יש צורך בכלל בפתרון. ה 1070 שלי מגיע עם זכרונות של סמסונג ולא מיקרון. אפשר לבדוק ב GPU-Z.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.