כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
טוב הבעיה שלי היא כזאת על הנייר כתוב שהמארז שלי תומך בכרטיסים עד 26.3 ס"מ וה7870XT הוא 27.5 ס"מ רציתי לדעת אם זה בסך הכל נתון ייבש ומישהו כבר הצליח להכניס כרטיס בגודל כזה או יותר לתוך המארז הזה או שזאת באמת הגבלה ממשית ואם כן לנסר עוד שני סנטימטר מהמעגנים של הקשיחים או שיש פתרונות אחרים?
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
לאחרונה התצוגה במחשב שלי נהייתה ממש כהה והדבר מתבטא יותר בעת צפיה בסרטים. אי אפשר פשוט לראות כלום. ניסיתי לשחק בהגדרות של בהירות וקונטרסט אבל זה לא עוזר אז חשבתי שיכול להיות המסך נדפק (CRT) אז הבאתי מסך אחר ועדיין רואים כהה. עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך והתקנתי גירסה אחרונה של DIVX והבעיה עדיין לא נפתרת. איזה עוד דברים אני יכול לעשות כדי לבדוק שזו לא בעיית חומרה ואם אכן זה בגדר תוכנה מה אפשר עוד לעשות ? תודה מראש , עדי.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היי חברה אני מחפשרמקולים למחשב. בעיקר לשמיעת מוזיקה ולצפייה בוידיאו. אנני מתכוון לפוצץ בווליום. כלומר חשוב לי מערכת שתיתן סאונד טוב ברמות ווליום שפויות. חשבתי על אחת משני המערכות האלה עד כמה עדיף ה 2100 ובמה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
כי אני לא ממש זוכר מה קניתי ? ועוד שאלה. האם יש אפשרות לחבר 2 כרטיסי מסך מהסוג הנ"ל (אני מתכוון לבדיוק אותו הסוג) במקביל על לוח ומה שחשוב זה מה השיפור בביצועים ? זניח או גדול ביותר ?? תודה.
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני קונה מחשב - והתלבטתי איזה כרטיס מסך לקחת... אני מחפש את הכרטיס הכי טוב ומשתלם מבחינת עלות/ביצועים לטווח מחירים 1500-2100 שקל BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION - 1650shekel BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC2 VERSION - 2000shekel לפי מה שהבנתי אין טעם לקחת 640MB כי אין הבדל משמעותי והפרשי המחירים גדולים רציתי לדעת האם הכרטיס BFG OC2 VERSION נוטה להתחמם הרבה יותר מאשר הכרטיסים הרגילים או ש- BFG דאגו שהוא ישאר קר... ? והאם זה שווה בכלל לקחת אותו או פשוט לקחת כרטיס רגיל ולעשות לו OC לבד.... והם כדאי לי בכלל להתעסק עם BFG? - אני פשוט לא מכיר אותם.. אני מכיר את Gigabyte ואני הכי סומך עליהם...
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
בצל דיווחים על צפי למחסור בכרטיסי מסך אלו עד חודש אוקטובר לפחות, עדויות חדשות מצביעות על כך שהדרישה למוצריה של AMD אצל אלו שאינם מעוניינים בגיימינג עשויה להרקיע שחקים בעתיד הנראה לעין - ולפגוע בכל שאר הצרכנים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי, רציתי לשאול לגבי החדות של המסך ראיתי מסך שהיה רשום שזמן התגובה שלו הוא 8MS שזה די טוב לא? והחגות שלו היא 1:1500 משהו כזה איך אני יכול לדעת מה החדות במסך שלי ? וכמה שהמספר השני יותר גדול או קטן זה יותר טוב או פחות למשל מה עדיף 1:1500 או 1:1000? בנוסף רציתי לשאול גם על מסכים דקים חוץ מזה שהם עולים יותר כסף ממסך שטוח רגיל יש להם עוד חסרונות למשל רגישים לאבק אור או דברים דומים ? תודה מראש על העזרה..
-
- 11 תגובות
- 958 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס עד 1600 שקל blitz extreme q9460 2gb ddr3 אני חשבתי על ה gtx260 או 4870 אבל לא הצלחתי להבין מה יותר טוב ביניהם ואיזה יהיה לי יותר טוב אם אני ירצה בעתיד עם הלוח שלי לשים 2 כרטיסי מסך תודה
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז כך הולך הסיפור: הסיפור מתחיל במכירתו של ה- Sapphire HD5830 ב- 400 ש"ח לפני כשבוע וחצי, (שנרכש במקור לפני שנה לערך ב- 300 ש"ח אם זה מעניין את מישהו). הנתונים הובאו שלא במטרה להרשים אף אחד, ההסבר לפערי המחיר בהמשך השרשור - זה דווקא מעניין מבחינה מסחרית/כלכלית ומאיר עיניים. והיום ? היום רכשנו Gigabyte GTX570 ב- 550 ש"ח. והיי, אפילו המוכר טרח לסור לבייתי כך שאת בדיקת הכרטיס ביצענו על מחשבי - איזה שרות פערי הביצועים ? תהומיים - הביצועים קפצו מעלה בסדר גודל, ממש כך. הכל רץ ברזולוציה 1920x1080 במהירות FPS מרשימה, התגובה לעכבר מורגשת מיידית בכל אפליקציה, וזה לא משהו שניתן היה לומר על ה- HD5830, בו היה צורך באפליקציות החדשות ביותר להוריד את הגדרות הגראפיקה לרמה …
-
- 26 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
ה-MX 130 וה-MX 110 אולי נשמעים כמו אחים קרובים עבור ה-MX 150 היעיל שהוצג לפני כמה חודשים, אך מתבססים על ארכיטקטורת ה-Maxwell הוותיקה במקום על Pascal העכשווית לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הרכבתי מחשב חדש שתכננתי להעביר לו כרטיס מסך ישן אבל החריץ לא מתאים!!! הכרטיס הישן גם כרטיס AGP. האם יש כמה צורות של חריצים???
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום אנשים. רציתי לדעת באופן פרטני מתי המסך מהווה צוואר בקבוק בצורה כזו שאין טעם לשדרג כרטיס מסך. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום, יש לי תקציב מוגבל ואני עדיין רוצה לשחק במשחקים ברמה נורמלית. עשיתי חיפוש בפורום וראיתי כאן דעות חלוקות במקצת. אבל מחיפוש אחר, אני הבנתי שדווקא כרטיס מסך, מעבד וזיכרון הם חלקים שאין להם ממש בלאי. אז למה לא לקנות? והאם יש הבדל באטרקטיביות של משומש ומחודש? מחודש זה הרי כרטיס שעובד אחרי בדיקה.... וכמה לדעתכם צריך להיות מרווח הביטחון (ז"א ההנחה של הקניה ביחס לחדש מהחנות עם אחריות)? מה דעתכם על 26%? אם נניח יש כרטיס שעולה בחנות 670 ש"ח ומשומש 470 ש"ח. זה לדעתכם כדאי? הנה למשל כרטיס שחשבתי עליו: HD5750 http://cgi.ebay.com/MSI-ATI-Radeon-HD-5750-R5750-MD1G-GDDR5-SDRAM-PCI-/220738990060?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item336511afec או HD5770 http://cgi.ebay.com/1GB-Gigabyt…
-
- 14 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
Hey Guyz, im getin a cimputer and i was researchin for quite a while now.. and i found that theres 2 types of GTX260 Synergy and not synergy.. that changes much? as in these VGA cards Palit nVidia GTX 260 896MB DDR3 PCIe v.s GTX 260 Synergy 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E would be a big diffrence except the maker?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
ראיתי פה די הרבה ידיעות על הדור החדש של ATI שיוצא עוד כמה ימים, מישהו יודע במקרה אם אמורים לצאת כרטיסים בסביבות ה-700 ש"ח או אם צפוייה ירידת מחירים? תכננתי לקנות מחשב השבוע ויש לי 700 ש"ח לכרטיס מסך אבל אם יוצא דור חדש אז אני אוכל לחכות שבועיים-שלושה . תודה!
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
רציתי לדעת נתונים על כרטיס גרפי הזה
-
- 12 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי ולקנות חדש שיתאים ללוח אם. רציתי לדעת איזה כרטיסי מסך אני יכול לקנות בשביל לשחק במשחקים כבדים. כרטיס משחק נוכחי:intel g41 express chipset מעבד 3.1GHz , יצרן: MSI דגם:MS7592
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אהלן, לאחר שהבנתי שלא משתלם לתקן את ה250GTS המרעיש שלי, אני מעוניין להחליפו. הכרטיס אמור להיות מחובר במקביל למסך מחשב 20' ולמסך טלוויזיה 32'. השימושים העיקריים הם בעיקר צפייה בסרטי HD ועבודה על מספר יישומים "משרדיים" במקביל בשני המסכים. אינני משחק כלל במשחקי מחשב. האם התקציב סביר? למען האמת בגלל שאינני משחק אני מעוניין אפילו להוציא עוד פחות אך אם חווית השימוש תהיה גרועה משמעותית אני מוכן גם להוציא יותר.. לוח האם הינו gigabyte 965p-ds3. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש על שני כרטיסי מסך GAINWARD GTX 285 2GB ולוח אם של INTEL DX58SO עם BIOS מעודכן לגירסה האחרונה(ככה קיבלתי את זה) קיבלתי לפני כמה ימים את הSLI שהזמנתי חברתי אותו ובדקתי שהוא מחובר כמו שצריך ולא רופף או משהו הפעלתי את המחשב הוא עלה ואז מיד הלכתי לCONTROL PANEL של הדרייבר ולא ראיתי שמה שום אפשרות לSLI הלכתי לSET PHYSX CONFIGURATION שהיה אמור להשתנות לSLI AND PHYSX SETTINGS או משהו כזה ופשוט לא היה את זה שמה הכל נשאר כמו שהיה הלכתי לDEVICE MANAGER לוודא שאכן אני רואה את שני הכרטיסים ושנייהם נמצאים שמה אה ודרך אגב יש לי XP SP3 אים זה משנה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום .. קניתי כ. מסך (BULK) וקיבלתי אותו ללא קופסא! הכרטיס הוא רדאון 9600 פרו. איך אני ידע שבאמת קיבלתי אותו??? בהגדרות רשום 9600 SERIES. עזרה בבקשה!
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי מחשב שהמפרט הוא : 3 GB זכרון פנימי לוח אם M2NPV-VM עם PCI *16 מעבד AMD Athlon 64 3800+ וכרגע כרטיס מסך nvidia 7300gt טלויזיה LG 42 LED ורסיבר של חברת YAMAHA אם כניסות HDMI ו5.1 ורציתי לחבר את המחשב לרסיבר ולטלויזיה שיהיה לי גם 1080p וגם 5.1 כרגע אני מחבר את המחשב עם מתאם מdvi לhdmi אבל ה sound הוא 2.1 דרך הכרטיס קול לכן רציתי לקנות כרטיס מסך שיכלול את הסאונד והוידאו דרך ה HDMI ההתלבטות היא בין SAPPHIRE HD 6450 1GB DDR3 ל SAPPHIRE HD 6450 512MB DDR3 מה יותר כדאי ומהם ההבדלים? ואם יש הצעה למשהו אחר באותו מחיר פחות או יותר? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לצד ההמתנה לעדכונים אודות האפשרות שנראה ליבות Vega 20 לגיימינג - אנו מקבלים דיווחים על ליבות Polaris 30 משופרות בתהליך ייצור של 12 ננומטר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
- 1 follower
-