כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
חיברתי את הכרטיס למסך מחשב ולLCD 32 בכבל HDMI. הכתב נורא קטן בטלוייזיה,הקטנתי רזולוציה ונראה בסדר בTV אבל זה מכוער רזולוציה נמוכה במסך מחשב. אין אפשרות לקבוע שרק בTV יראו ברזולוציה נמוכה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום,בסוף התחדשתי היום בXFX HD4850 לאחר ההתקנה של הCCC האחרון שמתי לב שמהירות הזכרון בכרטיס נמצאת על 990MHZ וזה אמור להיות על 1990MHZ נתון זה מופיע גם בGPUZ וגם בCCC המהירות לא משתנה גם תחת מאמץ גרפי תוך כדי משחק מצרף תמונות מישהו יכול להגיד לי מה פספסתי ? ועוד שאלה ,Directx 10.1 אני אמור להתקין כמו שהיה עד לא מזמן עם ה 9C ? המון המון תודה (אם הבעייה היא בדרייבר סליחה על פירסום הנושא במקום הלא נכון) [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם לצורך רזולוצית FHD מלאה במסך/טלויזיה LCD 42 יש הצדקה לשלם 400 ש"ח יותר וללכת על גרסאת הג'יגה?
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכם. יש ברשותי מיני מחשב קטן בגודל של ממיר טלווזיה. יש לי כרטיס מסך ONBOARD עליו וכמו שאתם יודעים, לא בדיוק מציאה. אני יודע שבגלל שהמארז שלי בעיתי, מבחינת אוורור, אז יהיה לי קשה להשיג כרטיס מסך טוב, אם בכלל. חיפשתי במנוע חיפוש, אך ללא הצלחה(אולי כי לא ידעתי איך לקרוא לזה בדיוק) אבל האם אתם מכירים חנויות ישראליות שיש להם ? כן אני יודע שאני לא אמצא משהו מציאה, אבל אם כן תוכלו לתת לי אודה לכם מאוד שיהיה לכם סופ"ש נעים.
-
- 9 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אהלן אנשים, לא חשבתי שאתלבט בכלל איזה כרטיס אני יעדיף, אבל בסופו של דבר לא הצלחתי להחליט. אז ככה בהתחלה חשבתי שאין מה לדבר ה 4870 לוקח, אחרי זה NVIDIA יצאו עם ה GTX260 216 שבבדיקות עוקף את ה 4870, לאחר מכן עלתה אופציה גם לגבי ה 9800GX2 שמבחינת ביצועים עדיף על שתיהם... כעיקרון אני יכול להשיג את כל הכרטיסים האלה באותו מחיר. נכון לעכשיו אני נוטה לכיוון ה 9800GX2, אבל החיסרונות שלו הם פליטת חום עדירה וקראתי באיזה מקום שבגלל שהוא 2 ליבות יש מן תקיעות כאלה במשחקים שנובעים מה DELAY בין הליבות .... כמובן שהוא גם הכי ישן טכנולוגית. ה GTX260 יש לו 900MB זיכרון ולפי מה שהבנתי גם איזה פאק בייצור לכל הסדרה הזאת, אבל הוא הOCר הכי טוב מכולם. ה 4870 הכי איטי מבינהם, אבל אין לו שום פאקים …
-
- 42 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש כ.מסך עם קירור שקט ועם תמיכה של SLI מכיון ש הלוח תומך בזה,עבור המחשב שלי עיקר העבודה זה עריכת ווידאו וגם קצת משחקים ... תקציב של : 500-700 שקל הקונפורציה שלי: intel i7 920 assus p6t deluex מארז של ANTEC SONATA III ספק כח 500W רזולוציה מקסימלית של מסך: 1680x1050 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם , רכשתי לפני מספר ימים מסך 24" FULL HD ואני מרגיש שהכרטיס מסך שלי לא סוחב. ( 9600GT ) אני רוצה להשקיע בכרטיס מסך חדש בתקציב שפוי של 1500 שח שיתן לי פתרון טוב למשחקים בשנתיים הקרובות. כמו כן , המעבד שלי לא מהחדשים ביותר - INTEL 6850 עם אוברקלוק ל 3.6 , כרגע אין לי כוונה להחליף אותו אבל חשוב שהוא לא יהיה צוואר בקבוק לכרטיס מסך. שני הדגמים שמעניינים אותו זה ה TOXIC 4870 עם 1GB זכרון או 260GTX 216 . רצוי לציין שאני נוטה לכיוון ה 260 רק בגלל שאני סומך יותר על חברת NVIDIA מבחינת דרייוורים - לראייה GTA4 שהבנתי ש ATI עדיין עושים בעיות.. אשמח לייעוץ מכם , תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני אשתמש בעיקר למשחקים חדשים. איזה מהם עדיף? אמרו לי שהיום הסידרה של 9 לוקחת את 8 בגלל שהם רק אז הוסיפו לקרטיסים האלו גם שבב של פיזיקה או משהו כזה. בקיצור הייתי רוצה לדעת (בלי כשר למחיר) מי יותר משתלם.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אמרו לי שכל הדגמים של 8400 משתמשים בטורבו קש (זיכרון הרגיל של המחשב) זה נכון או שיש דגמים שלא ?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אז ככה שדרגתי את הכרטיס לא מזמן לפני איזה חודש משהו כזה... עד עכשיו לא הפעלתי תוכנות בדיקה וכו' לא מבין בהם... בנתיים עם המפרט שלי GOTHIC 3 על מקסימום עובד לא רע בכלל מדיום עובד חלק. SPORE עובד חלק PES 2009 עובד חלק. מה שמוזר זה SOF 2 תקוע אם קריעות מטורפות. בכרטיס מסך 6200 הישן הוא עבד חלק. מוזר כי זה משחק מאוד ישן. עכשיו יש בעיה חדשה בפוטושופ CS2 בזמן ZOOMING התוכנה קורעת את התמונה מין ארטפקטים לדוגמא מתי שאני מתקרב לעיניים פתאום התוכנה מכניסה לי חצי שפתיים לתמונה. עכשיו בדקתי וזה נעלם אחרי שעושים איזה פעולה עם התוכנה. וגם בדקתי עם מכשיר שבודק את הצבע..(פיפטה) והצבע הוא צבע מקורי ולא מה שאני רואה על המסך. עוד תסמין זה כאשר אני מורח לדוגמא תמונה זה מורח ע"י ריבועים ומו…
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש ברשותי את הכרטיס הנ"ל (8800GTS 512MB G92) ורכשתי עכשיו טלוויזיה 32" של LG שתומכת FULL HD. אני רוצה להשתמש בה בתור המסך הראשי כאשר המסך 22" של ASUS שברשותי יהיה מסך משני בעיקר לגלישה וכ"ו. השאלה היא - האם תיהיה לכרטיס בעייה "לסחוב" משחקים וסרטים ולעבוד עם שני המסכים במקביל? תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
קניתי אותו כמעט לפני 5חודשים וברוך ה' עובד בסדר .. לפני כמה ימים עידכנתי לו דרייברים והתחילו להופיע חורים שחורים כאלה (רד אלרט 3) וב PES 2009 המשחק רץ כאילו מישהו מריץ אותו קדימה בריפליי במהירות שאי אפשר לשחק בה. מחקתי את הדרייברים הכל והתקנתי את של הכרטיס מסך עם הדיסק והבעיה ברד אלרט נפתרה ובפרו לא, למישהו יש רעיון? יש לציין שהבעיה קוראת רק במך מלא ושאני פותח את המשחק בחלון זה לא קורה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום , אני קונה מחשב חדש ובמסגרת התקציב שלי אני ייקנה את אחד משני הכרטיסיי מסך : כרטיס מסך תוצרת Gigabyte דגם GeForce 9800GT 512MB DDR3 גירסת OC מחיר: ¤690.00 כרטיס מסך תוצרת Sapphire דגם Radeon HD 4850 512MB DDR3 מחיר: ¤750.00 מחיריי הכרטיסים דיי דומה , ע"פ התיעצות עם חברים נאמר לי ש 9800 עדיף בגלל שהוא מבוסס nVIDIA ויש לו תמיכה טובה יותר בדרייברים ובמשחקים. אך מצד שני , בקריאה בפורום קראתי ש 4850 חזק יותר מבחינת ביצועים . המסך מחשב שי הוא 24'' ולכן יידרוש כרטיס מסך חזק ע"מ להפעיל משחקים ברזולוציה הטיבעית. אשמח עם תעזרו לי להחליט מבין שתיים . תודה רבה!!!!
-
- 13 תגובות
- 933 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למשחקים (לא משהו חדש... נאמר בסגנון דיאבלו, במילים אחרות... די ישנים), אשר יכלול גם כרטיס טלוויזיה. למחשב יש יציאת PCI וPCI EXPRESS המחשב עצמו די ישן. יש למישהו המלצות? תקציב - 300 - 400 - 500 ש"ח. תודה!
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס HD4350 אבל אני מתלבט בין החברות.. ההבדל במחיר הוא 30 שקל שזה שולי.. 240\270 ש"ח לספייר יש "הייפר ממורי" שהבנתי שזה כאילו מכפיל את הזיכרון הקיים.. ואסוס פשוט מעולים בכל מה שהם עושים.. ועוד משהו.. המטרה העיקרית של הכרטיס היא למען צפייה בסרטי HD כאשר במסך שלי יש כניסת HDMI. הבנתי שלNVIDIA יש טכ' שנקראת CUDA שתומכת בעיבוד הסרט על הכרטיס מסך.. האם אם כך שווה לקנות כרטיס שלהם? אם כן איזה דגם עדיף? חשוב לי לשמור על מחיר נמוך בכל זאת.. תודה! מה לדעתם כדאי?
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני הורדתי 3DMARK06 ו05 וכול פעם שאני מנסה להדליק את התוכנה היא נעצרת במסך ההתחלה שלה(איפו שרק מופיע איקון שלה אם אפקט) ולא נכנסת למיניו ואי אשפר לבדוק ביצועים.... למה יש את הבעיה?(כנראה בכול הגרסאות) נ.ב יש דריור(של בא אם הדיסק המעודכן החדש עושה בעיות) והכרטיס עובד במשחקים סבבה... תודה!
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי. לפני כשבועיים קניתי HD3650 AGP של sapphire,והייתי מרוצה ממנו מאד. התקנתי את הדרייבר מדיסק ההתקנה המצורף,וזה עבד יופי,למרות ההזהרה של מייקרוסופט לא להתקין (בחרתי באפשרות continue anyway). היום ניסיתי לשדרג לגירסה החדשה (9.1),וקיבלתי הודעת שגיאה כפי שאפשר לראות בתמונה שצירפתי. אז הסרתי את הדרייבר הקודם על כל מרכיביו,ושוב ניסיתי להתקין,ושוב אותה שגיאה... שוב הסרתי,וניסיתי להתקין גירסה 8.12.חשבתי שאולי החדשה היא בעייתית...אבל שוב אותה הודעת שגיאה. לא נותר לי אלא להתקין מחדש מדיסק ההתקנה,למרות שבחנות מתעקשים שלא צריכה להיות בעיה לעדכן דרייבר לכרטיס הזה. כמובן שבחרתי בדרייבר שמתאים למערכת ההפעלה שלי ולסוג הכרטיס. אז מה יהיה,האם הכרטיס הזה הוא בלתי ניתן לשידרוג? [attachment…
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך: בחנות הציעו לי: Club3D nVIDIA GeForce GTX 260 http://www.skypc.co.il/pl_product~CGNX-X2696~8~0.htm ואני מתלבט הם לקחת במקומו את אחד מאלה: BFG nVIDIA GeForce GTX 260 OCX MAXCORE 896MB DDR3 BFG nVIDIA GeForce GTX 260 OC MAXCORE 896MB DDR3 http://www.skypc.co.il/pl_product~BGTX26896MCX~8~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~BGTX26896MC~8~0.htm יש לי כמה שאלות: 1.מה עדיף מבחינת מחיר ויעילות? 2.אפשרי לעשות לClub3d או לBFG OC עובר קלוק לבד ולהגיע איתם לאותה מהירות וביצועים של הBFG OCX (יש לי לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L)?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
טוב אני כבר לפני קניה כבר פתחתי כמה דיונים על זה אבל עכשיו שיצא 260 קצת לא בטוח תקציב 1500 שקל למשחקים כבדים עכשיו בתחילה רציתי לקנות את 4850X2 אבל אחרי שקראתי על הבעית רעש שלו בכתבה של HW לא בטוח שאני רוצה אותו לכן מה שנשאר לי 4870 1G או 260 296MB עכשיו נכון שיספיק אפילו 4870 או 260 אבל אני חושש שבעוד חצי שנה הוא יתחיל לקרטע בגלל התמיכה ברזולוציה הגבוהה... ומצד שני 4870X2 או GTX285 יקרים מידי ולא מוכן להשקיע ממש תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך לא יקר שיריץ fifa 2009. אשמח לשמוע המלצות + מחיר. תומר
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך של asus דגם n7600gs silent/htd/256m/a קניתי כבל hd to hd (משני הצדדים hd) ויש לי מפצל dvi ל- hd חיברתי מהמחשב את הכבל לטלויזיה(lcd samsung). המחשב מזהה את הטלויזיה, ניסיתי את כל האפשרויות האפשריות ששתי המסכים יהיו אותו הדבר בדיוק או מצב פריסה אנכי או מצב פריסה אופקי הכל ניסיתי שום דבר לא עובד ניסיתי גם את כל הרזולוציות מ- 420p עד 1080i בטלויזיה רשום לי NO SIGNAL. וכאשר אני מנתק את הכבל רשום check signal cable זאת אומרת שהקבל תקין והוא מעביר את האות אני ממש צריך עזרה כי אין לי מושג מה לעשות תודה.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
שלום, אני עדיין מחפש כרטיס מסך לAGP. ראיתי את זה: Palit Ati Radeon X850XT 256mb GDDR3 256Bit AGP x8 Retail הדבר הזה עולה 470 ש"ח. אני משדרג מ רדאון 9600 פרו . כאן האלטרנטיבות. שימו לב הוא היחיד עם 256 ביט מבין האחרים המשתלמים. כדאי? אודה לעזרתכם בשנית.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים שלום.עקב התקן החדש שהולך להכנס (כתבה בעמוד הראשי ) על ניצול הכרטיס מסך לעבודה ולא רק למשחקים אני שוקל רכישה רק אני מחכה שגם פה תורגש הירידת מחירים כמו ב NEW EGG. עשיתי סקר מחירים בכמה חנויות נבחרות בעיני על דגם שאני רוצה ושימו לב זה הדגם האדום (מה שאני רוצה) ולא השחור (דומה לטוקסיק ) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4712 1509 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2864&products_id=22798 1540 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3652 1660 אני רוצה לדעת אם יש עוד חנויות שלא ציינתי פה כי אני מדבר רק על הספיר 1 גיגה שאלה נוספת - וזה עלה בעבר על הכרטיסים האלה - רוחב פס המעבד הגרפי עובד על 256 ביט איך ה…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, עברתי מחנה אחרי הרבה זמן, יש לי HD4870 שך ספייר, רציתי לשאול יש יציאת שמאוד דומה ל SVIDEO רגילה, והמחבר שמגיע איתו מתאים רק לקומפוננט או לחיבור ל RCA האם יש דרך להתשמש בכבל SVIDEO או שרק קומפוננט ו RCA ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-