עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם עד לאחרונה היה לי כרטיס 7600GT שהלך לעולמו השבוע בצער רב אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש, דודים שלי מגיעים עוד חודש מארה"ב ויוכלו להביא לי כרטיס משם ככה שקניית הכרטיס שם זה בהחלט אופציה. התקציב זה בערך 100 דולר , אבל סה"כ יש גמישות, הרף העליון שאני לא אעבור אותו בכל מקרה יהיה 600 שקל בקניית כרטיס בארץ. אני לא גיימר כבד , אבל אוהב לשחק מדי פעם ורוצה כרטיס שגם יחזיק מעמד קצת קדימה כי אני לא מחליף כרטיס כל שנה כמו שבטח הבנתם. כרגע יש לי מסך רק 17 אינץ' אבל כנראה שזה ישתנה בקרוב (היה אמור להיות הדבר הבא שאני קונה אבל הכרטיס שהלך קצת שינה את סדר הדברים) ככה שאני גם צריך כרטיס שיש לו יציאת DVI אחת ויציאה "ישנה" אחת ראיתי שלאחרונה מחירי ה HD4850 צנחו בטירוף וזה נראה כרגע…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by orjerby,

מתי יוצא ה98GT? והאם כשהוא ייצא המחיר שלו יהיה מקביל ל 88GT? כדאי לחכות ל98GT? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. איזה סוג של כרטיסי מסך אתם בדרך כלל קונים?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by orrm,

אהלן כולם, Gainward מתכוונת לשחרר גרסא מיוחדת משלה לצ'יפ המיוחל של NVIDIA הלוא הוא הGeforceFX. היא טוענת שעקב הרעש האדיר שעושה הכרטיס נאלצה לבנות מערכת קירור יחודית משלה שמקצצת את הרעש של הכרטיס ל7dB במקום 70dB בכרטיסים שהחברות האחרות מתכוונות לספק. כמה נצטרך לשלם על החמוד? באיזור ה650 יורו (כן כן, לא טעיתי - 650) לינק למסיבת העיתונאים הרשמית

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. X1950XTX זה לא כרטיס המסך החזק ביותר שקיים היום בשוק? המחיר לא היסטרי... 2,800.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by NEUROMA,

תגידו חבר'ה אילו משחקים ניתן להריץ על כרטיס המסך של ATI מדגם : X1250 על מעבד - INTEL T8100 ליבה כפולה ? תודה שי

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הקלטתי את הסרטון עם הדרייבר של NVIDIA geforce experience , ערכתי אותו עם AVS EDITOR ,ושעשיתי את הקובץ בתוכנה שמתי אותו על FULL HD הגדרות הכי גבוהות.. עכשיו אני לא יודע עד כמה הסרטון "חלק" מבחינת איכות אם יש לכם הצעות התקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by SimonSays,

שלום יש לי בבית מחשב עם המפרט הבא: לוח אם-MSI k8n Platinum. מעבד:AMD sampron. וזכרון 3 GB לא זוכר איזה דגם בידיוק. אני צריך כרטיס מסך בישביל פייסבוק-אתרי חדשות וקצת סרטים. עד-200 גג 300 שקל, אפשר גם יד שניה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by oev israel,

יש לי כרטיס מסך של ג'יגה בייט GS7600 מסך 22 אינטש דק של צ'איימיי הבעיה שלי, שבתוכנה גרפית (קורל דרו, למשל), הרענון של המסך איטי ביותר. כוונתי, שעד שהוא מראה לי ביצוע אפקט לוקח לו כמה זמן וזה לא אוטומט. באותה עבודה, עם מחשב אחר הרענון מהיר ומיידי. למישהו יש פתרון לבעיה? (מחשב CORE2 6400 זכרון 2 GB חלונות XP)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by talcohn1,

הבאתי היום את המחשב החדש עם ה 4850 חיברתי אותו והכל הכבל שחיבר את המחשב למסך במחשב הקודם הוא כבל מהסוג הישן לא DVI וב 4850 יש רק DVI, קיבלתי עם ה 4850 מעביר כזה מהחיבור הישן ל DVI חיברתי אותו ואני לא רואה כלום על המסך הוא כותב no signal והלד הופך לכתום (אני לא יכול לחבר את המעביר הזה למחשב הישן כי אין לי בכרטיס ההוא יציאת DVI, זה מחשב בן כמה וכמה שנים) היה לי במקרה עוד מעביר כזה ל DVI בבית חיברתי אותו וגם זה לא עובד- לא עובד ניסיתי לחבר בשני הקצוות את המעבירי DVI האלה[ אחד למסך והשני למחשב החדש)- לא עובד מישהו יכול לעזור לי? יש לי מסך viewsonic VA912

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Hawk1,

שלום לכולם, אחרי 8 שנים הגיע הזמן לקנות מפלצת גיימינג חדשה, לצערי בתקופה הזאת יותר זול לקנות בית מאשר כרטיס מסך אבל בכל זאת, חשוב לי להבין כמה דברים לפני הקנייה. נתחיל מהמסך, אני מתכנן קנייה של מסך חדש, כרגע עם 23 אינץ' של סמסונג, ויש פה כמה התלבטויות לפני שאני נכנס לכרטיס מסך : הטווח ביני לבין המסך כרגע הוא די קצר, ולכן קניתי 23 ולא גדול יותר והוא שירת אותי נאמנה מבלי להרוס את העיניים. המסך החדש יהיה גדול יותר (לא סגור בכמה) אולי גם קעור, ופשוט אתלה אותו מולי על הקיר במקום על הסטנד וככה ארוויח עוד כמה סנטימטרים למרווח בינינו כדי שאוכל לקנות מסך גדול יותר ולהרוויח טווח של בערך 70-80 סנטימטר בינו לבינו ( כרגע הטווח נמוך יותר). השאלה זה איזה מסך מומלץ בטווח…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי מסך LCD חדש , ורציתי לדעת אם שומר מסך חייב להזיז את כל התמונה או מספיק שחלק קטן זז ... זאת אומרת שאם למשל על חצי מסך יש תמונה סטטית ועל החצי השני יש שומר מסך אקטיבי האם עדיין זה יכול ליצור בעיות או שמספיק שחלק אחד זז ? העיניין הוא שלפעמים אני משאיר את המחשב על אתר אינטרנט שיש בו כל מיני אנימציות אבל גם חלקים סטטים של טקסט ורציתי לדעת אם זה גם יכול להיות טוב או לא למשך הרבה זמן יעני סוג של שומר מסך * עד כמה זמן זה יכול להיות קריטי להשאיר את המסך על תמונה סטטית ? חצי שעה\שעה\3 שעות... כדי שאני ידע מתי לדאוג שיהיה אחד ומתי לא חייב שיהיה * האם כיבוי והדלקה לעיתים תכופות יכול לגרום לאיזה נזק ? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by cs2,

לא יודע אם זה קשור לפה... ברצוני להפעיל שתי מסכי מחשב הכוונה שבאחד יופיע הורודות של טורנט ודברים כאלה ובשני המשחקים תודה רבה לעוזרים יש לי כרטיס מסך Gigabyte ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI Retail כפול 2 תמונה :

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום. אני נמצא בבעיה כבר שנה שלמה, ואף אחד עדיין לא הצליח לעזור. לפני שאני שולח את הכרטיס לבדיקה, אני צריך להיות בטוח שזאת בעייה חומרתית. אז זאת הבעיה: בחלק מהמשחקים אני רואה ריבועים בכל מיני צבעים בכל המשחק, ואחרי כמה דקות המשחק לרוב נתקע ואני צריך לרסט את המשחב. הנה תמונה מהבעייה מהדמו של COD2: קורה בעוד המון משחקים, שמתי לב שזה במיוחד קורה במשחקים כבדים יחסית (למרות שניסיתי להריץ את ה COD2 על רזולוציה נמוכה יותר (800 על 600) אבל הבעייה עדיין קיימת). החלפתי המון דרייברים, ורב היום החלפתי מה 5.7 ל 5.9 החדש, עדיין הבעיה ממשיכה. מדובר בכרטיס מסך Msi radeon 9800pro שנקנה בנעה מחשבים לפני כשנה. מה לעשות? :s05:

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי את הדבר הזה אם זה עוזר.. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by parsi1,

אני חושב לקחת כרטיס גרפיוnVIDIA GeForce 9500GT 512MB PCIeוGigabyte מה ההבדל בין הDDR2 לDDR3 ? האם מומלץ לקחת חברה אחרת ? אני לא גיימר, האם יש לי צורך בלקחת קירור לכרטיס מסך ? בכל אופן זה המפרט של המחשב שאני חושב לקחת: 1. מארז: ANTEC NSK4480 380W Silver/Black 2. לוח אםלוח אםוGAEP43DS3LוGigabyte chipset: Intel P43 , התאמה למעבד: Intel Celeron , Intel Core 2 Duo , Intel Core 2 Extreme , Intel Core 2 Quad , Intel Pentium Dual Core , סוג הזכרון: DDR2 , מהירות (FSB): 1600 MHz , יצרן: Gigabyte 3. מעבד: מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel סוג המעבד: Core 2 Duo , זכרון מטמון(Cache): 6144 KB , מהירות מעבד: 3000 Mhz , יצרן: Intel , סוג חיבור (Socket): LGA 775 , bit: 64 , ליבה: כפולה ,…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by saarxee,

שמעתי שמדברים על דרייבר הבטא החדש של 14.4, אבל באתר של AMD אני רואה שיש גם רשמי: מה עדיף להוריד? http://prntscr.com/3dj5q5

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי, למטרות של משחקים, האם ה-4850 ( עם OC מהמפעל ) וה-9800GTX+ יחזיקו כמו שצריך על הגדרות גבוהות משחקים ברזולוציה 1680x1050? אני פשוט צריך למצוא כרטיס בעל יחס עלות-תועלת גבוה למסך 22inch ( לא בשבילי אם זה משנה ) ושיחזיק לשנים הבאות. אני יודע שכרטיס לא מחזיק כמו שצריך יותר משנתיים גג, אבל בכל זאת הכרטיס לא יוחלף, ולכן אם הכרטיס איכשהו מריץ חלק את המשחקים החדשים אבל בעוד חצי שנה על הרזולוציה הזו הוא יעשה קצת בעיות אז חבל. שווה להשקיע עוד כמה מאות בשביל 4870? ( ממש לחוץ בכסף ). או שאני סתם לחוץ וה-4870 וה-GTX260 נכנסים לתמונה רק מרזולוציה של 1920X1200? תודה מראש, יובל

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. חברת הגיימינג הנודעת עדיין לא מוכנה להתחיל להציע לנו גרסאות אלטרנטיביות עם מעבדי AMD, לצערנו - אבל יש מבחר דגמים משודרגים עם המעבדים המודרניים מבית אינטל לכתבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Globalization,

יש לי כרטיס מסך RTX 2080 Super ומסך 34״ עם רזו׳ של 3440X1440 ובמשחקים מסויימים הכרטיס מסך קצת מזייף, כנראה לא מספיק חזק להיום. השאלה הנשאלת היא מה כרטיס מסך הכי חזק שאפשר לשלב עם מעבד AMD 3700X? חשבתי על 6900XT/RTX 3080, מה אומרים?

21. Started by mega1234,

יש לי כמו פסים כאלו על המסך, ממה זה יכול לנבוע ? השפעות מגנטיות ? פלאפון ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי, האם כל הכרטיסים שלמעלה טובים באותה מידה לניגון HD כבד ? הם הולכים להיות במחשב HTPC...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שנת 2016 מתקדמת לה לאיטה, וכעת נראה שאנחנו מתכנים למצב בו דור כרטיסי המסך החדשים של AMD ושל NVIDIA יושק לקרב ראש בראש ישיר במהלך תערוכת קומפיוטקס 2016, וקרב ראש בראש ישיר נוסף בין המעבדים החדשים של אינטל לדור החדש של AMD שיתרחש ברבעון האחרון של השנה שנת 2016 הוגדרה מבעוד מועד כאחת מהשנים המסקרנות והמשמעותיות ביותר שנתקלנו בהן בעולם החומרה, עם קפיצות לתהליכי ייצור חדשניים עבור מרבית קטגוריות המוצרים בשוק בתוספת להשקתן של ארכיטקטורות מעודכנות שידעו לנצל את השידרוג הטכנולוגיה באופן מיטבי. עם זאת, הרבעון הראשון של השנה כבר בדרך לסיומו – ובינתיים נראה שנצטרך להמתין עוד קצת לפני בואן של הבשורות הגדולות. לפי שלל דיווחים חדשים שונים ברשת, דורות כרטיסי המסך החדשים של NVI…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by LLLLiran,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך gfroce 7600GS ועוד 512 DDR ואני רוצה לדעת עם המחשב שלי ינצל את הכרטיס מסך ועם שווה לקנות בשבילו עוד 512 זכרון Amd athlon xp 2800+ Barton Sumsung 512 DDR 400 Epox 8RDA3+ Gigabyte 9600SE

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by NaRKoMaN,

יש לי 8800GTS 320MB של Leadtek וכל שאר המפרט בצד.. למשל במשחק BF2 בשרת עם 64 אנשים יש לי 40-50 FPS על ההגדרות הכי גבוהות על AA X8 שזה גרוע לכרטיס מסך הזה התקנתי את הדרייברים הכי חדשים שיש אז האם יש לי איזשהו חלק במפרט שיכול לגרום לצוואר בקבוק שגורם לזה? רוצה לשמוע עצות

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים