עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Rob Halford,

http://www.warp2search.net/

2. מבקש המלצה לכרטיס מסך למחשב נייח למשחק FIFA 18 בהגדרות ממוצעות ומעלה. לא מבקש לראות עם הגדרות מקסימליות.

3. היי, כרטיס המסך שלי תומך ב DVI, המסך הוא CRT. אם אחבר את המסך ליציאת DVI בעזרת המתאם, זה ישפר את התמונה? תודה, אופיר

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by The_Byter,

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם אני מתכנן לקנות מסך CRT 17 אינץ'. אני צריך שתיהיה חברה איכותית עד ככל שניתן בתקציב הנ"ל.... המסך צריך להיות שטוח (כמובן), ועדיף שהוא יהיה בצבע שחור או כסוף...רק לא לבן תודה ניב

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  6. למישהו יש רעיון לתוכנה שאני יוכל להעתיק איתה קטעים מהמצלמה למחשב? עד עכשיו עשיתי את זה עם ה premiere אבל התוכנה קצת כבדה רק בשביל להעתיק קטעים קטנים...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. קניתי את הכרטיס מסך sapphire r9 280x dual x ואני רואה שרק מאוורר אחד עובד אבל שאני נכנס למשחק שניהם עובדים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. היי, אני מחפש כרטיס מסך פשוט ושקט לשמוש HTPC ע"מ לצפות בסרטים ע"ג הטלוויזיה ברזולוציה שונה מן המוניטור (המוניטור 3:4 והמסך רחב) כרגע יש לי כרטיס מסך NVIDIA8400 שאינו יודע לעשות זאת (ניסיתי עם מספר דרייברים).

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. hey all.... sorry i can't write in hebrew form because of a problem in my pc but nevermind that.... i just sleeved and installed an all new vga sulencer on a friends pc (which from now on will be names as my pc) i turned it on and it worked for 20 seconds and died, i looked around and saw that the molex wires of the uv light were not in the correct form, and they were "meshursharim" to the radron 9800pro (eeek!). so i got the wires outt and fixed them than turned the pc on...everything worked perfectly, so i decided to counter and when i got into a map the pc stopped responding and a vpu recover error messege appeared and the pc restarted.... oh and another thing when it …

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by roey24,

שלום, אני צריך כ. מסך בשביל צפייה בHD, משחקים שלא דורשים יותר מדי - FIFA וכאלה. המחשב שאני רוצה לחבר לו את הכרטיס : מעבד - Intel Core 2 Quad Q8300, 1333MHz, s775, 4MB Tray לוח אם - asus P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרון - 2x1GB Kingston HyperX CL4 דיסק קשיח - 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS ספק - Tomahawk 450W Active PFC 12cm‎ יש לי מסך 22" עם רזולוציה מקסימלית של 1920X1080. תודה רבה לעוזרים..!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Tarkules,

שלום לכולם ! אני צריך לקנות כרטיס מסך חדש ונתקלתי בשני כרטיסים נחמדים. הכרטיס יתווסף למערכת הבאה: -Pentium 4 2.4Ghz -M. Board ASUS P4PE -TwinMos 1GB DDR 333Mhz כרטיסי המסך המועמדים הם: - GIGABYTE RADEON 9800PRO 128MB DDR 256 BIT TV/DVI AGP - מחיר: 1170 - GIGABYTE 6600GT 128MB DDR 128 BIT TV/DVI BULK AGP - מחיר: 1235 אם למישהו יש המלצה לכרטיס אחר - המלצות יתקבלו בכיף חשוב: - המחשב לא משמש ל OC בכלל. - רצוי כ. מסך בתקציב של כ 1200 ש"ח. תודה מראש !

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by g1zey,

טוב אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם PCI-E ועד היום חשבתי על ה 6600GT וכולם אומרים שזה אחלה דגם וזה . היום ראיתי בפאנדה וזיגזג x800 256MB ו x800 128MB הסתכלתי באתר של גיגה בייט ושם מראים רק את ה 256MB וכאילו לא מכירים בדגם של 128MB השאלה הראשונה היא : 1) האם קיים דגם כזה עם 128 מגה בייט ? 2) האם ההפרש ביניהם (500 שקל ) שווה את זה ? 3) האם ה x800 128MB עדיף על 6600GT . *זה לא הפרו ! זה הדגם הרגיל !

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 TOXIC 512MB GDDR5 PCI-E או SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 1GB GDDR5 PCI-E

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by DL,

קודם כל מה אתם אומרים על המסך הזה, הוא טוב? דבר שני, יש הבדל בין המסך הזה ב PCH למסך הזה ב LAMIR ? כי זה הבדל עצום במחיר וזה נראה לי מוזר, אם אני אקנה אותו מלמיר זה אותו מסך בדיוק נכון?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Ori ZEE7,

איך זה הגיוני שכרטיסי מסך שמיועדים להריץ משחקים על ההגדרות הגבוהות ביותר נמצאים בטווח מחירים של 1000-2000 ש"ח, בעוד שקונסולות כדוגמת XBOX, שמריצות את המשחקים החדשים ביותר ברזולוציות מאוד גבוהות עולות רק כמו הכרטיס?? ולא רק זה הם גם מחזיקות שנים רבות, ומצליחות להריץ משחקים חדשים...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Asus GTX690 Gigabyte Radeon HD 7970 אני רוצה לקנות מחשב חדש לגיימינג ושני הכרטיסים האלה עלו על הפרק. השאלה היא מה באמת הבדל המשמעותי כי בכל זאת מדובר בהבדל של כמעט 3 אלף שקל בין השניים תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by yanivd28,

שלום! כרטיס מסך 220gt gigabyte nvidia מערכת הפעלה ווינדוס xp-sp3 רכשתי אתמול מסך סמסונג full hd למחשב חיברתי אותו ב dvi ושיניתי את הרזולוציה ל 1920-1080 היציאה של ה hdmi מחוברת לטלויזיה בסלון lg שתומכת ב full hd . ברזולוציה הזאת התמונה בטלויזיה נחתכת בפינות בצורה חדה ומאוד מעצבנת, אין אפילו אפשרות ללכת עם העכבר לפינה ולגרור את התמונה. מה שנחתך לא זמין... לעומת זאת התמונה במסך מחשב החדש מדהימה ביופיה ומדוייקת. עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ולא הצלחתי להגדיר רזולוציה נפרדת למסך בנפרד או לטלויזיה (רזולוציה של 1280x1024 רואים בטלויזיה מעולה) עבדתי על זה כמה שעות וניסיתי את כל האפשרויות של הכרטיס מסך רק תסכול...לא מצאתי פתרון. יש למישהו רעיון איך אני מכוון רזולוציה נפרדת ל…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by SHLOMI71,

שלום לכולם אני מחפש מסך "15 LCD בתקציב של עד 3000 ש"ח ללא רמקולים. המסך מיועד לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט ולא למשחקים. מה המלצתכם תודה מראש שלומי

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום! יש לי כרטיס מסך דיי ישן 9800GTX+ 1GB הגרסה שמותקנת לי במחשב היא 314.22 והגרסה העדכנית היא 335.23 האם כדאי לי עדכן את הדרייברים כי אין לי כוח להסיר את הישן לעשות ריסט וכו וכו... השאלה שלי היא כזאת האם הדרייברים חדשים שיוצאים מוצאים עדכונים גם לכרטיסים ישנים כמו שלי או שהם משפרים רק את התאימות והביצועים של הכרטיסים החדשים שיצאו לאחרונה? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. טיזר חדש בטוויטר מציע לנו לסמן את ה-31 באוגוסט ביומן - במסגרת הספירה האולטימטיבית לאחור שמעוררת הרבה תקוות, ציפיות ותיאוריות משוכללות לכתבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. חברה אני מעוניין לקנות למחשב של אחי כרטיס מסך חדש התקציב שלי הוא מקסימום 700 ש"ח אני מעוניין בכרטיס מסך הכי טוב שיכול להיות עד 700 שקל שייתן לי את הביצועים הטובים ביותר ביחס למפרט שיש לאחי זה המפרט של המחשב שלו : מעבד- ‏Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB‎ לוח אם -‏ ‏945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E‎ כרטיס מסך - ‏7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E‎ דיסק קשיח W.D ‏250GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ זיכרון - 2GB KINGSTON צורב DVD - ‏LG DVD±RW GSA-H12 x18 Black‎ ספק כוח - ‏550W Active PFC, 12cm Fan (24pinChieftec מארז - ‏HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver מסך - ‏ 740BF 17'' LCD 2ms DVI‎ Samsung חברה יש לו כבר את המחשב הזה כמעט שנתיים עכשיו אני לא יודע אם המחשב…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. - המחשב מיועד למשחקים כבדים הקיימים ולמשחקים ושיצאו בעתיד למשל : black ops 2 , planet side 2 , battlefield 3 - גודל המסך שלי הוא 22 אינצ' , ואני משחק על הרזולוציה - 1920X1080 - זאת הצעת מחיר שקיבלתי IVORY המפרט : מארז - ARCTIC BLACK 12CM X2 לוח אם B75MA-P45 SATA3 USB3 1GLAN MSI מעבד Intel quad 3770, socket 1155 core i7 8mb[ זכרון - crosair 2x4GB (8gb) DDR31600 mhz צורב - SATA SONY OPTIARC DVDX24 DL דיסק קשיח - Intel 330 2.5 sata3 120GB SSD בלי כרטיס מסך בלי ספק כח בלי ציוד היקפי בלי OVERCLOKING בלי מערכת הפעלה התקציב שלי לכרטיס מסך הוא 1000 ש''ח 1- יש לי במחשב הישן כרטיס מסך HD 6870 1GB , ואני לא יודע אם הוא יריץ לי משחקים שכתבת…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם, החלטתי להעביר את המסך הישן לי (Mag XJ796) לאחי הקטן ולקנות לעצמי מסך חדש. אז התנאים הם: *מסך 17". *שעבר את כל הבדיקות ובעל התקנים החשובים האחרונים ביותר. *מאפשר תצוגה של 1024*768 בתדר ריענון של 100HZ ומעלה. *בעל כפתורים עליו ותצוגת OSD. המראה שלו פחות חשוב עבורי. תודה, עמית

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by אSף,

כשאני משחק באטמן ארקהם סיטי, הכרטיס מגיע לטמפ' הנ"ל. כמו כן לפעמים אני חווה מיני תקיעות כאלה, נניח כשאני רוצה לעשות עם העכבר סיבוב של 360 מעלות סביב באטמן, התמונה טיפה מקרטעת, נתקעת כזה לשנייה. זה בגלל הכרטיס, המפרט שלי (רשום בצד ימין), או גזרת גורל שעליי לקבל עקב היותו של הכרטיס לא חזק מספיק? תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by asi2k5,

מישהו יכול להמליץ על דגם טוב....יש מלא חברות רצוי אחד שמגיע OC מהחברה אני לא רוצה להתעסק בזה בעצמי....

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.