כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם עומד לרכוש מסך איזו 2431. עובד עם מארז אנטק 450 וואט . לוח אם של אסוס P5 . משתמש כיום עם כרטיס גרפי של אסוס 7600GT.לא חושב שכרטיס זה תומך בסרטים HD .שוקל את האפשרות לשדרג . קראתי הרבה בפורום וראיתי שהיתה התיחסות ביחס לסוג הכרטיס בהתאמה לגודל המסך. תודה מראש אדי
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית מחשב עם המפרט הבא: לוח אם-MSI k8n Platinum. מעבד:AMD sampron. וזכרון 3 GB לא זוכר איזה דגם בידיוק. אני צריך כרטיס מסך בישביל פייסבוק-אתרי חדשות וקצת סרטים. עד-200 גג 300 שקל, אפשר גם יד שניה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד היום היה לי את ה8800gts ,והוא הלך לעולמו,ואני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך חדש כדי לי לקנות המעבד שלי זה e6750 הלוח אם זה msi p6n sli ויש 2 גיגה זיכרון התקציב זה 800 שקל,הרזולוציה 1920x1080 משחק ברוב המשחקים החדשים cod וכדו' תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי במספר תגובות כאן בפורום שאנשים משתמשים בכרטיס NVIDIA לפיזיקס בשלוב עם כרטיס של ATI כמעבד גרפי ראשי(אם הבנתי נכון) יש לי REDON 5770 וגם 9800GT על מערכת אחרת.האם אשפר לשלבם ביחד על לוח אחד?וכיצג מגדירים מי יהיה הכרטיס הראשי ? האם זה אמור לשפר ביצועים במשחקים? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כרטיס המסך של אחי x1900xt שבק חיים, והפסקתי את ניסיונות ההחייאה. העברתי לו את כרטיס המסך שלי 9600gt ועכשיו אני מושבת. האם כדאי לקנות עוד 9600gt או שיש כרגע כרטיס משתלם יותר? התקציב הוא מקסימום, אני לא רוצה לחרוג. מערכת ההפעלה windows 7 הרזולוציה 1680x1050 השימוש הוא משחקים, עריכת וידיאו ותלת מימד. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.bigpc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=504 מישהו יודע מה הבאנדל שלו? (אם יש) והאם הוא כרטיס טוב?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני יכול לדעת איזה יציאה יש לי במחשב לכרטיסי מסך (pci או agp) ואם יש דרך ללא פתיחת המארז ואז לבדוק את היציאה אלא דרך תוכנה או משהו דרך המחשב. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפשר חוות דעת על הכרטיס הזה? האם הוא טוב? האם יש כרטיס מסך יותר ממנו בערך באותו מחיר? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עובד כרגע עם 2 מחשבים המחוברים בקופסת מיתוג, KVM (אותו עכבר אותה מקלדת ואותו מסך לשניהם). אני רוכש עכשיו LCD, שיש בו DVI, אך הבעיה שה KVM תומך רק ב חיבור VGA רגיל. יוצא מצב שאני לא יוכל להשתמש ולנצל את חיבורי ה DVI של המסך והמחשב. 1. האם יש פיתרון? האם קיים KVM עם DVI? 2. אם אני ישים מפצל, מ DVI ל VGA בכרטיס מסך (קיים כזה), ומשם למסך, האיכות תרד בעצם לא? (יקבל איכות של ה DVI?) תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחיין שלי קנה כרטיס מסך, לפי מה שנאמר לו Sapphire 9600XT 256MB Ram . הוא לא יודע כיצד לזהות את הכרטיס. ואני האמת לא יודע איך לעזור לו בזה... אני לא מבין גדול. איך אני יודע שזה אכן XT ולא Pro למשל? איך אני יודע שזה Sapphire ולא איזה Powercolor או משהו אחר...? אין מדבקה על הכרטיס, רק מספר סידורי. נא עזרתכם רבותיי...:-)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרטיס המסך אצלי במחשב הוא MSI TI 4600 עם TV OUT מסוג S-VIDEO. כרטיס הטלוויזיה הוא FlyVideo 2000FM והוא כולל כניסת S-VIDEO IN. אני מעוניין להקליט בזמן משחק (Medal of honor למעוניינים לדעת) לקובץ AVI או MPEG על מנת להציג לחבר'ה בעבודה איך נראה משחק multi-player באינטרנט. חיברתי את שני הכרטיסים באמצעות כבל S-VIDEO ובחרתי בתוכנה של כרטיס הטלוויזיה להציג את מה שהיא מקבלת מכניסת ה- S-VIDEO אך אני רואה מסך שחור עוד לפני הפעלת המשחק. ציפיתי לפחות לראות את ה-desktop בחלון של כרטיס הטלוויזיה... יש למישהו רעיון מה אני עושה לא נכון או איך להשיג את אותה תוצאה אחרת?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כבר כמה זמן כרטיס מסך תומך PCI (לא EXPRESS) ולא מוצא אחד כמו שצריך. אני לא רוצה שיתחילו עכשיו להתווסף פה הודעות כמו "תקנה מחשב חדש וזהו" או "אל תקנה כרטיס מסך"... אני רק רוצה, מי שיכול כמובן, שימליצו לי על כרטיסי מסך לקנות בתנאים שתכף אציג. לא יותר. תודה. עלות: +-600 ש"ח (מקסימום 700) PCI, לא EXPERSS, לא AGP. זה הכל בעצם. עוד כמה דברים שאולי כדאי לדעת על המחשב שלי (כלליים בלבד. אני לא מבין בדברים כאלה) מעבד AMD Duron Mobile 1300MHz זכרון 512RAM Chipset SiS740 "כרטיס" מסך נוכחי: SiS650 (onboard) שוב תודה, ושוב אבקש לא לכתוב כאן דברים שלא עונים לי על השאלה: איזה כרטיס מסך לחיבור PCI כדאי לי לקנות שלא עובר את השש-מאות-וחמישים שקל.
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכרטיס הישן עשה בעיות (gforce 4 mx 440 agpx8). הבוקר, המסך לא עלה (היינו הדלקתי המחשב, חלונות עלה - המסך נותר בסוף שחור). מכיוון שכרטיס ישן מאד העלה את המסך, הנחתי שהכרטיס GFORCE החזיר סוף סוף נשמתו לבורא (מה שגם ראיתי את זה מגיע - הכרטיס עבד הרבה זמן בלי מאוורר ועשה בעיות במשחקים). רצתי לקנות כרטיס חדש. ATI RADEON 9550 256M. הילדים מחכים לרגע להסתער על המחשב: אני מחליף הכרטיס, מדליק המחשב - חלונות עולה (רואה את הפקודות) והמסך בסוף שחור... (גם בנשמה נהיה לי שחור). מנסה שוב, ושוב, מהדק הכרטיס, מתפלל - נאדא. המסך בסוף שחור. כרגע אני עובד עוד פעם עם הכרטיס הישן. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהסלוט נדפק? אולי משהו בלוח? האם מישהו חווה בעיה דומה? ואיך זה שכרטיס פשוט עובד כ…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז כל דיון שלישי פה נפתח על הרידון הזה ויש כל כך הרבה דגמים (נראה לי ראיתי איזה 5-6) ואני לא יודע איזה מהם הכי טוב ואיזה פחות טוב וזה מציק לי אז עם אתה יכולים לרשום את הסדר שלהם מהכי טוב להכי פחות, מה קרה לימים שהיה רק p ו- np?! :-X תודה מראש... נ.ב אני בטוח שזה יעזור לעוד כמה...
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס מסדראת הGF4 TI כי ה9500 עוד לא הגיעו לחנויות ואני חייב לקנות בעוד שבוע בערך... חשבתי על אחד מהבאים: ABIT LEADTEK ועוד אפשרויות יתקבלו בברכה לABIT אני יוסיף קירור לזכרונות. אני חייב כרטיס אמין שיעמו במהירויות AGP גבוהות כי אני הולך לנסות להגיע ל200FSB אם יש עוד חברות טובות אנא שתפו אותי
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 2 והוא פעל לי בXP ולפני כמה שבועות אחרי שפירמטטי את המחשב הוא התחיל להשתגע, המחשב עשה ריסט לבד ואחרי זה היתה הודעה שהכרטיס עשה את הבעיה, הורדתי מהאתר (HERCULES) דריברים חדשים ותואמים לXP והמצב לא השתפר! עכשיו החלפתי אותו זמנית בכרטיס אחר ממש גרוע, האם יש איזה שהיא דרך לפתור את זה או שעדיף לקנות כרטיס חדש, אם לקנות כרטיס איזה עדיף, למשחקים אבל לא יקר כל כך.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לבקש הצעות לכרטיסי מסך טובים בסכום של עד 500 ש"ח בערך. ברור לי שלא אוכל לקנות את הכי חדישים והכי מתקדמים אבל אם יש משהו טוב במחיר הזה שיוכל להחזיק אז אשמח לדעת . ממה שראיתי אפשר להשיג RADEON 9200 או G- FORCE 5FX 5200. לפי דעתכם מה כדאי לקנות? (לא חייב דווקא את שני אלו) תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש שוק גם לעמדות כרטיסי מסך חיצוניות "חלשות"? ביצרנית הסינית הגדולה ביותר בתחום המחשבים מתכננים לגלות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן ח'ברה, שאלה Sapphire ATI Radeon HD 5670 512MB PCIe או Sapphire ATI Radeon HD 5670 1024MB PCIe הפרש של 100 שקל שווה להשקיע עוד 100?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המערכת שלי מעבד Q6600 2.4 G לוח אם gigabyte ep35-ds3r 4G RAM 800Mz ספק כח 650 chieftec כרטיס מסך 8800GT מסך רחב 19 אינטש אני מחפש כרטיס מסך חזק שישרת אותי נאמנות כמו ה 8800GT שרק היום תקע לי את SYRIM בפעם הראשונה ראיתי שהוא תוקע משחקים התקציב שלי הוא בסביבות ה 1000 אני לא חושב שאחליף את המסך שלי בזמן הקרוב כך שהרזולוציה שלי תישאר 1440X900 האם יש משמעות רבה למספר ה ביטים של כרטיס המסך כי אני מבין שהסטנדרט היום הוא 256 ביט ואני רוצה להבין אם הגדלת הביטים תשפר ניכרות את הביצועים על המחשב שלי תודה רבה לכל המגיבים
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
גרסא אצלי BIOS Version 011.006.000.003 BIOS Part Number 113-AB68800-XXX BIOS Date 2008/07/24 ניסיתי לשחק בקוויק, בGTA החדש, בפרו אבולושן ועוד אינספור משחקים.. תמיד זה גורם לקיפאון המסך ותוקע ת'מחשב.. זה לא בכל המשחקים אבל רובם.. אני יודע שיש לי כנראה כרטיס מסך עם קו יצור פגום או משהו כזה.. באחד הממדריכים קראתי איך לעדכן דרך ביוס, אבח כשאני משנה שזה יעלה את הדיסק און קי ראשון, זה לא מעלה לי.. במקום שיזהה את הדיסק און קי, זה מעלה ת'וינדוס פשוט.. אני בכלל לא יודע אם יש לי אפשר להעלות DOK דרך ביוס ]= יש לי לוח אם P5QL-E.. בביוס יש שם אפשרות להעלות דרך דיסק, הארדיסק, ועוד איזה חיבור. אבל לא כתוב USB או DOK.. ]= אפשר מדריך הכי מפורט לצריבת ביוס.. כי אני כבר לא יכול עם הת…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אותו ואני מפחד שהוא לא מספיק חזק למשחקים של השנה שנתיים הבאים (ברזו' 1920X1020 על הכי גבוה או לפחות מדיום) מה אתם אומרים? יש לי אותו גם עם מעבד INTEL CORE I5 2500 ו4 זיכרון אבל משו בכרטיס הזה לא מוצא חן בעיניי....יש לי איתו כבר כמה תקלות מוזרות עם ANTI ALSIGING הזה וגם למשל את GTA IV על הכי הכי הכי הכי גבוה הוא מריץ אבל בואו נגיד שעל FPS די חרא .... בדקתי דרך המשחק פעפ יצא 27, פעם 35, פעם 42..
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי.. לחבר שלי יש כרטיס 6950 של AMD.קנינו אותו עקב המאמר שפורסם באתר שניתן להפוך אותו ל-6970. עכשיו הוא קנה ספק של 550W של Theramltake כי רשום על האריזה של ה-6950 500W מינימום. השאלה שלי אם הספק יחזיק אותו כשיהפוך ל-6970? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי קבלתי קושיה נחמדה שהיא: האם זוג כרטיסי 6600GT יכול לשבת על לוח CF? ואם לא,מדוע? האם זוג כרטיסי X1300P יכול לשבת על לוח SLi? ואם לא,מדוע? האם זוג כרטיסי כפול ליבה (3D1 לצורך העיניין) יכולים לשבת על מערך SLi יחיד בעל 2*16? קצת תמוה כן,אבל עדיין לא יצא לי לנסות את זה...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-