עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Phlip_dE-SuSsa,

מאז שהתקנתי את הכרטיס אז שאני מדליק את המחשב הוא עושה איזה כמה ציפצופים והכרטיס מסך לא נידלק אפשר לישמוע את הסי די את הארד דיסק הכל לידלק רק הכרטיס מסך לא אחרי איזה ארבע פעמים שאני מכבה ומדליק את המחשב באלימות הוא נידלק היה לי מיקודם mx200 ולא הייתה בעייה כזאת מה עושים ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by momo777,

שלום, אני קונה מחשב ויש לי תקציב דיי מוגבל. אני מעוניין במסך 22". איך הכרטיס מסך הזה יתמודד איתו? השילוב הזה ממש לא כדאי?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yanivganor,

שלום לכל הקוראים, אני זקוק לכרטיס מסך עם יכולות עיבוד גרפיות טובות לצורך עבודה בתוכניות כגון MATLAB. האם הכרטיסים הסטנדרטים שמיועדים למשחקים בעיקר יכולים להתאים ? למשל R9600XT או NV5900XT ???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם, אני מעוניין לדעת, האם יש ל nvidia כרטיס המאפשר הפעלת שלושה מסכים בו זמנית? (לא כולל כרטיסי הקואדרו) אם אין, האם ניתן להשיג זאת באמצעות SLI? כרגע ישנה מגבלה לכרטיסי nvidia - אני מקווה שתפתר בחודשים הקרובים אך לבינתיים אין מה לעשות.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by dorish,

איזה כרטיס מסך לקנות? אני יכול לקנות את TI4200 של ABIT ב 1000 שקל האם עדיף חברה אחרת בקצת יותר כסף או אפילו כרטיס אחר כמו שאמרת יש לי 1000-1300 תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם אני יודע ששאלות ציון הן לא מקובלות אבל לא מצאתי פתרון הציון הוא רק חלק מהבעיה שתיארתי בת'רד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=105053.new;topicseen#new הציון שקיבלתי הוא : 2652 זה הגיוני למיפרט הבא או שיש לי בעיה רצינית: מעבד - amd 64 3000 לוח - gigabyte k8ns pro זיכרון - 512 כרטיס מסך - gigabyte 6800 מארז - asus 300w אם 2 מאוררים מאחור 80 ממ +המאורר של הספק תודה לכולם גיא

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי, אשמח להמלצה על כרטיס מסך של ATI שקט, שיעודו יהיה אך ורק הפעלת סרטים + סאונד דרך HDMI, תקציב 500 שח אבל גם אפשרי משומשים. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. בעיקרון אני משחק משחקים שהם קצת כבדים אבל לא ברמה הגי גבוהה, אני לא גיימר מטורף זאת הכוונה וצריך את הכרטיס קצת לעבודות גרפיות כמו עבודה עם פוטו שופ ותוכנות כאלו. תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Pavlik,

האם הכרטיסים קרובים בביצועים? מה בעצם ההבדל? ההבדל לטובת ה- 5850 משמעותי? יש לי כרגע מסך" 22 1680X1050.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי, החלטתי למכור את הLG F900P הענקי שלי ולקנות במקומו משהו שיתפוס פחות נפח אז אני צריך המלצות... תודה רבה מראש, ניר.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by chnon,

יש לי כרטיס מסך מסוג ג'יפורס 8800 GT שבא עם מעבד Q6600 של אינטל ולוח אם של ג'יגה בייט GA-P31-DS3L. כן, אני יודע מחשב מאוד ישן(כבר כמעט 6 שנים). אבל מה? סוחב פיפא 2014 מצויין. בכל מקרה, בזמן האחרון אני נתקל בכל מיני בעיות תצוגה, המסך פתאום קופא ונכבה. זה קרה לעיתים קרובות ועכשיו זה התחיל לקרות המון. החלפתי כמה מסכים כדי לבדוק אם הבעיה במסך-הבעיה חוזרת בכל מסך שהחלפתי. לדעתי זה כרטיס מסך, למרות שאני לא שולל גם אפשרות ללוח אם. הורדתי את WhoCrashed שמשום מה לא מזהה לי את הקריסות האחרונות, אלא קריסות שהיו לי לפני חודש, כמו זו לדוגמא שלוו גם במסכים כחולים. On Sat 05/10/2013 15:41:21 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\100513-13494-01.dmp This …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Sol@rWind,

ראיתם את הזוועה הזאת Gainwards Ultra FX 1000 ? אני לא מאמין שמישהוא מייצר כזה כרטיס מכוער ;D 7DB עלק, חברה קקיונרית

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן, אני מחפש כרטיס מסך עד 650 ש"ח לגיימינג. המעבד: CPU INYEL C2Q Q8300 2.50G/4M L775/1333 BOX הספק כוח: תמונה (החלפתי אותו לפני כמה ימים, אם מישהו מכם מבין גם בספקי כוח אשמח אם יגיד אם הוא טוב) הלוח אם: MB INTEL DG41TY TRINITY VALLEY L775/1333 BOX כרטיס מסך נוכחי: HD 6670 מארז + ספק כוח (הישן): CASE PC ATRIX 630 500W USB+AUDIO BLACK רזולוציה: 1920x1080 חשבתי על GTX650 ב-636 ש"ח, איך הוא? יתאים למחשב? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by m0tek,

מה דעתכם על הכ.החדש של אסוס? אני ממש מתלבט אם לקנות אותו - אני יכול להשיגו בסביבות 2600 שקל (בד"כ 2800) - כן זה יקר - אבל יש לי על מה לבזבז משכורת אז על מה אני צריך ללכת? 6800 gamer של אסוס (הבנתי שאפשר לעשות לו קלוקינג מטורף לאולטרא..) או x800 pro של Sapphire? עוד הצעות יתקבלו בברכה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, מקריאה בהרבה ת'רדים הבנתי שיש אפשרות לעדכן ביוס לכ.מסך וזה משפר את הביצועים , צריכת חשמל ,וכו' האם אפשר עזרה בכלים הנדרשים, בביוס שאני צריך לצרוב , וכל שאר הדברים, קראתי על זה קצת ברשת , אבל אני מפחד שהגרסא לא מתאימה או שאני יעשה דברים שלא צריך לעשות. הגרסא שברשותי זה msi afterburner gtx 680 stock 2gb תודה רבה אביחי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. 1 באיזה כרטיס מסך התמונה הכי טובה (בלי קשר למחיר הכרטיס ) ? 2 האם יש שיפור בתמונה בין הכרטיסים למשל ראדון 9000 ל-9700 ? או GF 4200 ל-4600 ל-GF FX ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by MeMaster,

מישהו יכול לעזור לי למצוא אתר שמראה נתונים על הכרטיס מסך הזה? BFG GEFORCE 8800GTS 320MB OC2 בעיקר חשוב לי לראות כמה FPS יש במשחקים וכו'...

18. Started by אוריפ,

האם כדאי לקנות את ה-Hercules 3D Prophet 9800 Pro 128 MB ב- 369$ (מארה"ב)?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך... הראשון הוא x800xtpe של power color עולה 3110 מנועה. והשני הוא 6800ultra של אלבטרון שעולה 3200 גם כן מנועה. אני יודע ששני הכרטיסים טובים אני פשוט מטלבת מבין שניהם מי יהיה יותר טוב בעתיד כשיגיעו משחקים כבדים מאוד. צריך את עזרתכם.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם אני רוצה להחליף את ה GE-FORCE 4 TI4600 שלי ב כרטיס מסך RADEON 9800XT וראיתי שיש כמה חברות שמייצרים את הכרטיס ויש הבדלים דיי גדולים במחירים בניהם אני יביא לכם קישור שיהיה לכם יותר קל... http://www.comp-il.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 הבן אדם שמוכר לי את הכרטיס דווקה ממליץ לי ללכת כל ה ATI המקורי מה אתם אומרים ?? ואך הכרטיס הזה בקלליות ? ואך הוא יחסית ל FX5900 ?? תודה לכולם

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by DOGMA,

לינק לRelease Notes: http://www2.ati.com/drivers/Catalyst_411_release_notes.html לינק לדרייברים בגרסאה סטאנדרטית: http://www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-catalyst-8-071-041026a-018719c.exe לינק לדרייברים בגרסאת dotNET עם CCC: http://www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-ccc-8-071-041026a-018719c-english.exe שימו לב! יש צורך בService Pack 2 לבעלי XP. מה שכן, כיווצו סוף סוף את הCCC הדרייברים שלו שוקלים סוף סוף 29 מגה "בלבד" רק 3 מעבר לרגילים, הגרסאה הקודמת שקלה כמעט 50 מגה... מישהו סוף סוף סיפר להם על Winzip?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by leahd3,

שלום לכולם. קודם מפרט i5-3550 8 גיגה זיכרןם wd black edition 1T לוח אם של גיגהבייט Motherboard Name Gigabyte GA-Z77-D3H hd 7870 crossfire ghz edition saphire משום מה המשחק רץ לי אותו דבר בין אם זה כרטיס בודד בין עם זה קרוספייר אשמח לשמוע דעות לגבי או האם יש פיתרון כלשהוא משום שאני לא מצאיתי בגוגל זום אזכור לנושא חוץ מזה שהמשחק כבד תודה מראש לעונים סליחה על שגיאות למיניהם אני מהאיפון

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by NIR20,

שלום יש לי תקציב ב700 שח ואני לא יודע איזה כ.מסך לקנות....

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by stone cold,

המנוע בשימוש כניראה מאנריל 3 למי שלא יודע מדובר בטכנולוגיה שתיכנס למכשירים נידים כמו סלולרים וכו יש שמועות שהיורש של הנינטנדו DS יהיה מבוסס על הטכנולוגיה ובגדול זה אומר שמכשירים שמבוססים על Tegra 2 יוכלו להריץ משחקים מודרנים (יחסית להיום ) רק בהגדרות יותר נמוכות מקונסולות הHD הדמו עצמו אולי לא ניראה מרשים ככה -כי זה רק הדגמה אבל מדובר על טכנולוגיה שכניראה הרבה יותר חזקה מהטכנולוגיה בשימוש של הPSP והאיפונים שיש היום כניראה גם הרבה יותר חזקה מהWII במידה ויכניסו מספיק זיכרון לנצל את החוזק

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים