עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by e.t,

אני זוכר שנושא בעיית קצב הרענון במשחקים היא בעיה כאובה. חיפשתי ת'רד קיים ולא מצאתי, אז אני רוצה להודיע חגיגית שהבעייה נפתרה (לפחות לי...) ! ;D התוכנה מאפשרת להתגבר על ה"באג" המעצבן של קצב רענון קבוע 60Hz. באמצעותה ניתן לשנות את קצבי הרענון של כל הרזולוציות, עד כמה שהמסך (או הכרטיס) מאפשר לכם. אני עובד עם XP + GF4 Ti 4600 + Nvidia 40.72. וזה עובד !!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. על איזה הייתם ממליצים כי על הPINE לא מצאתי הרבה Pine xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? או Point of View GeForce 6600GT 128Mb PCI-Express תודה לעוזרים . . . ואם תוכלו תסבירו למה ...

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 7600GS, אני צופה בסרטי HD 720P בלבד. אני לא משתמש במשחקים. בזמן שאני צופה בסרט HD באיכות 720P אני חייב שכל התוכנות יהיו סגורות אחרת הוא מקרטע, המעבד נע בין 60 ל90 אחוז מאמץ ולעיתים מקרטע למספר שניות. החלטתי להחליף את הכרטיס מסך 7600GS לכרטיס מסך שתומך בHD הכי זול שיש, שיתאים לדרישותיי שאני אוכל לראות סרט HD בלי קרטועים בכלל. קניתי מחנות SKYPC כרטיס מסך club3D ATI radeon hd2400pro 512MB ddr2 AGP לאחר שהמוכר בחנות אמר שזה יפתור את הבעיה. אך אין שום הבדל! המעבד נע על אותם אחוזים בדיוק, החלפתי מספר פעמים בין הכרטיס הזה לכרטיס הישן ואני לא רואה שום הבדל, שיחקי עם הגדרות.. שום דבר לא עזר... נא עזרו לי כיצד לפתור בעיה זו

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by pisti,

אהלן, אני מקווה שאני רושם את זה במקום הנכון, אחרי שלוש עם המחשב שלי, החלטתי לשדרג לקראת המשחקים החדשים שיצאו בחודשים הקרובים (da:inq, the witcher3 וכו'). המפרט שלי כרגע: מעבד: AMD Phenom II X4 955 לוח אם: Gigabyte GA-790XT-USB3 זכרון: 4Gb זכרון כרטיס מסך: AMD Radeon 5770hd 1GB אני בוודאות אוסיף עוד 4gb זיכרון, השאלה שלי זה לאיזה כרטיס מסך לשדרג? (לנצל את המקסימום יכולות של המחשב שלי) מבחינת תקציב: עד 1200ש"ח ואפשרי להתגמש קצת. אשמח לקבל רעיונות, הצעות וטיפים, תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by dorlt,

אני כנראה עוד כמה ימים מזמין מחשב חדש (מיועד למשחקים ולחיים ארוכים), הדילמה הגדולה שיש לי היא האם לבחור בין הHD4850 הביצועיסט אבל החם והרועש לבין http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1132 שהוא יותר קר מהשני אבל לא ידוע לי לגבי הרעש והצריכת חשמל. ידוע לי שה4850 לוקח את ה88GT בביצועים, אבל העניין של הרעש והחום מפריעים לי, ראיתי שיש דרכים "פנימיות" למתן את החום ואת פעולת המאוורר (ככה שיורד הרעש) אבל אני לא מתכוון להסתבך איתן, רציתי לדעת גם אם ה4850 אמור ל"חיות" הרבה זמן למרות החום שהוא פולט? או שיש סיכון גבוה שהוא ישרף? אגב של איזו חברה מומלץ לקחת של GECUBE או של CONNECTD3D? (אותו מחיר)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by thedarkman,

מה ההבדל בין HD 5850 Vapor-X לבין HD5850 1GB רגיל? האם זה שווה 150 שקל הפרש בינהם? עם הכרטיס מסך HD5850 הרגיל עם הקירור סטוק שלו אפשר להגיע לביצועים של HD5870 עם טמפרטורות נמוכות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by saarxee,

שמעתי שמדברים על דרייבר הבטא החדש של 14.4, אבל באתר של AMD אני רואה שיש גם רשמי: מה עדיף להוריד? http://prntscr.com/3dj5q5

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ofeky1,

אחד עם 256 DDR3 או עם 512 DDR2? תודה שתי הכרטיסים של Point Of View ההפרש במחיר שלהם הוא קטן מאוד! איזה מהכרטיסים האלה יתנו יותר ביצועים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by SMSM,

בהנחה שיש את הכסף ( ולי יש ... , אבל לא רוצה לזרוק סתם ! ), מה הייתם קונים - 9500PRO ומשתמשים ב RIVATUNER החדש, או 9700 לא PRO ?!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שניי הכרטיסים בעלי אותו מחיר +- הראשון: http://www.skypc.co.il/sg_product~28620~8~0.htm והשני http://www.skypc.co.il/sg_product~S467512D3~8~0.htm מה מבינהם בעל ביצועים טובים יותר.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום שלכולם , באיחור של שנה (ולאחר 4 שנים) הגיע הזמן לשדרג את המחשב . הגישה שלי הוא כזו : חלקים טובים של לפני חצי-שנה עד שנה (לא צריך את החדש ביותר) , שיהיו טובים/מספיקים עד 3 שנים מבחינת הביצוע . יש צורך (אולי) להזכיר כי אני יערוך יודאו HD (ביתי) מתישהו בשנה הבא . אחרי המבוא הארוך הזה -- השאלה שלי פשוטה : יש כרטיסים (כדוגמת Palit GeForce GTX 460 Sonic 2GB ) שמצויידים ב- 1.5 עד 2 GB זכרון . http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=30501 עד כמה זה חשוב -- בייחוד אם לא מתכוונים לשדרג כל שנה את הציוד ? אני פשוט ראיתי דעות לכאן ולכאן ואני רוצה להבין יותר ... מאחר ואני יודע שהזכרון בכרטיס מסך חשוב אבל הוא לא הקובע היחיד . אשמח גם לקבל המלצות לכרטי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. חשבו גם בעובדה שאני כנראה יעשה OC לכרטיס ,אבל דרך windows בלי מאוורריים ושטויות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. בס"ד שלום לכולם, היום הגיע הכרטיס מסך החדש שלי הR9 290 בקיצור, אני רוצה להתקין ואתו על המחשב ואני רוצה מראש להוריד את הדרייבר לדיסק און קי שהכל יהיה מסודר בזמן שאני מתקין אותו. בקיצור, שאני מחפש באתר של AMD אני מוצר רק משהו שנקרא Catalyst וממה שהבנתי זה השם שAMD המציאה לדרייברים שלה או משהו? (אני צודק?) ואני יודע שיש עוד כל מני תוספות בכרטיסי AMD לדוגמה MENTLE אז ה"Catalyst" מגיע עם הMENTLE או שצריך להוריד אותו בנפרד? וגם אני זוכר שאמרו לי שיש בעיה עם הדרייברים של AMD ויש כאלה שממליצים להוריד דרייברים ישירות מהאתר של היצרן (במקרה שלי ג'יגהבייט) אז זה נכון? באמת עדיף להוריד מהאתר של היצרן? ואם אני יוריד מהאתר של ג'יגה בייט זה יוריד לי גם את הMENTLE ועוד תוספות כאלה ואחרות…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם. הייתי רוצה לקבל המלצה מה טוב יותר היום למשחקים בתקציב שלי ATI או NVIDIA ? כמו כן הייתי רוצה מאיץ עם קירור פסיבי (אם יש), ושל חברה אמינה שנותנת 3 שנות אחריות (ASUS / GIGABYTE ). אני לא רוצה לעשות "אוורקלוקינג". מה דעתכם על הכרטיס הזה: PX7600GT Extreme LEADTEK ביחס ל - GV-NX76T256DB אשמח לקבל תגובות. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. טוב אז אני כמעט שנה עם הכרטיס מסך הזה ורציתי לשאול אם שווה להחליף אותו בכרטיס אחר בטווח מחיר של עד 1.3K או שלהישאר איתו עד שהמחירים של הכרטיסים האחרים בשוק ירדו מעט? תוודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ezx,

שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך בסכום של 1200 שקל בערך יש לי עדיפות לATI חשבתי על : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4961 יש למשהו אחר משהו אחר להציע בסכום הזה?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Access Denied,

האם הכרטיס גי-פורס 5900XT של albatron במחיר של 1230 ש"ח, שווה לקנייה יותר מהרדאון 9800 נון-פרו, למחשב חדש??? הרדאון עולה בסביבות ה-450 ש"ח יותר... http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=86

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אהלן, אני מחפש כרטיס מסך עד 650 ש"ח לגיימינג. המעבד: CPU INYEL C2Q Q8300 2.50G/4M L775/1333 BOX הספק כוח: תמונה (החלפתי אותו לפני כמה ימים, אם מישהו מכם מבין גם בספקי כוח אשמח אם יגיד אם הוא טוב) הלוח אם: MB INTEL DG41TY TRINITY VALLEY L775/1333 BOX כרטיס מסך נוכחי: HD 6670 מארז + ספק כוח (הישן): CASE PC ATRIX 630 500W USB+AUDIO BLACK רזולוציה: 1920x1080 חשבתי על GTX650 ב-636 ש"ח, איך הוא? יתאים למחשב? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by _Amaterasu_,

שנים שאני קונה NVIDIA בגלל האמינות שלהם והדרייברים המעולים שלהם , עכשיו אנחנו בפתחה של מלחמת עולם של מחירים וביצועים בין AMD לNVIDIA. אני מתכנן לקנות מחשב חזק מאוד לשימושים עריכה,עיצוב (אלו רוב התוכנות שאני אשתמש בהן) ומשחקים , אני יודע של לNVIDIA יש את הCUDA ולAMD יש משהו מקביל לזה ככה שיש להם את אותם יכולות בתוכנות העריכה והעיצוב. בוא נגיד שלאחר הורדות המחירים המחיר של GTX 770 יהיה קרוב מאוד ל280X וGTX 780 יהיה קרוב מאוד ל290X, אם לכרטיס AMD אין עוד בעיות דרייברים או בעיות שמשתמש NVIDIA לא מכירים שיכולים לגרום לי להצטער על קניה שלו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by orrm,

אהלן כולם, Gainward מתכוונת לשחרר גרסא מיוחדת משלה לצ'יפ המיוחל של NVIDIA הלוא הוא הGeforceFX. היא טוענת שעקב הרעש האדיר שעושה הכרטיס נאלצה לבנות מערכת קירור יחודית משלה שמקצצת את הרעש של הכרטיס ל7dB במקום 70dB בכרטיסים שהחברות האחרות מתכוונות לספק. כמה נצטרך לשלם על החמוד? באיזור ה650 יורו (כן כן, לא טעיתי - 650) לינק למסיבת העיתונאים הרשמית

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Da-Funk,

האם יש הבדל גדול בינו לבין ה F900P ואם כן מהו.... ? והאם הוא ילך יד ביד עם הכ.מסך שלי ולא יגביל אותי מבחינה כלשהי... (6800NU BFG) ? אני חייב לדעת דחוף כי אני משיג אותו בזול יחסית... 262$... תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. INTEL Core i3 540 3.06GHz DDR 3 2G / 1333MHz לוח אם GIGABYTE עם ציפסט INTEL H55 עכשיו התקציב שלי הוא 200-300 אני לא רוצה לעוף עכשיו על כרטיס יקר רצח... הכרטיס ישמש לתוכנות ומשחקים, אני מצפה ממנו שהוא יריץ את כל המשחקים החדשים. אמממ אם יש עוד שאלות אתם מוזמנים! תודה מראש אנשים!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yairxx,

היי שלום לפני משהו כמו חצי שנה קניתי מחשב חדש ללא כרטיס מסך כי זה לא היה בתקציב שלי עכשיו כשיש לי כסף אני יכול לקנות כרטיס מסך לפי הצרכים שלי הצרכים הם: צפיה בסרטים באיכות גבוהה על מסך LCD אני עורך וידאו עם פרימייר, אביד ואפטר אפקט אז שגם יתאים בגזרה הזאת משחקים - צ'ופר המפרט שלי: 12 ג'יגה ראם i5 3470 3.2ghz לוח אם של ג'יגה בייט H77M וספק כח 500W של THERMALTAKE אני מוכן להשקיע משהו כמו 1200 שקל, מכיוון שהצרכים שלי לא מטורפים אשמח לקבל הצעה על 2 כרטיסים שאוכל לבחור מי שיעזור לי ובסופו של דבר אקנה את הכרטיס, יקבל תמלוג נחמד תודה רבה!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Cyron,

עשיתי קצת חיפוש וראיתי שהכרטיס המומלץ במחיר 600-700 שקל הוא ה-7600GS רציתי לדעת אם כדאי ללכת על כרטיס רגיל כמו שני אלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5564 https://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3252 או ללכת על הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4959 שעבר OC וגם מגיע עם אחריות לכל החיים ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. ה8400gs שלי הלך אחרי שנתיים שבהם שירת אותי נאמנה, אז אני מחפש תחליף הולם, לכיוון השדרוג. המפרט שלי כרגע הוא: gigabyte g31mx-s2 intel E2140 @ 1.6 ghz 2gb DDR2 @ 800mhz ספק גנרי של 300W התקציב שלי הוא כ600 שקלים. הצורך שלי הוא גיימינג לא רב + ניגון HD. אני מבין שאני אצטרך גם לשדרג את הספק, אז אשמח לייעוץ גם בנושא. הוא יהווה חלק מהתקציב. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים