עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by AVL,

Nvidia Forceware 81.95 WHQL For Windows 2000/XP http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.95.html

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by cohena11,

הזמנתי את המחשב הבא : מארז THERMALTAKE V100D XASER III BLUE למרות ההמלצות על המארזים הקטנים יותר - לצורך הרחבות עתידיות אזדקק לקיבולת גדולה יותר(וגם בשביל הפוזה...). ספק - תואם ל-XASER של THERMALTAKE. לוח אם - למרות ההמלצות על ABIT, אני עדיין הולך על אינטל וזאת עקב האמינות שלהם. בנוסף ל-ABIT אין יבואן קבוע ככה שהאחריות קצת בעייתית. מעבד - ע"פ הערותיכם 3GHZ, ה-3.06GHZ לא תומך ב-800MHZ. זיכרון ע"פ ההמלצות שלכם ושל הספק SAMSUNG 512M 400 MHZ DDR X2. דיסקים קשיחים - SATA 10500 RPM יש כרגע רק 36G וזה מעט מדי. 7200RPM יש 250G אבל זאת טכנולוגיה בתחילת דרכה ואני לא אהיה שפן ניסיונות של אף אחד, לכן כרגע אני נשאר עם : WD 200GB 7200RPM 8M CACHE X2. כרטיס מסך - ??? מקלדת/עכבר - אלחוטי…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by talcohn1,

הבאתי היום את המחשב החדש עם ה 4850 חיברתי אותו והכל הכבל שחיבר את המחשב למסך במחשב הקודם הוא כבל מהסוג הישן לא DVI וב 4850 יש רק DVI, קיבלתי עם ה 4850 מעביר כזה מהחיבור הישן ל DVI חיברתי אותו ואני לא רואה כלום על המסך הוא כותב no signal והלד הופך לכתום (אני לא יכול לחבר את המעביר הזה למחשב הישן כי אין לי בכרטיס ההוא יציאת DVI, זה מחשב בן כמה וכמה שנים) היה לי במקרה עוד מעביר כזה ל DVI בבית חיברתי אותו וגם זה לא עובד- לא עובד ניסיתי לחבר בשני הקצוות את המעבירי DVI האלה[ אחד למסך והשני למחשב החדש)- לא עובד מישהו יכול לעזור לי? יש לי מסך viewsonic VA912

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם ומראש תודה על העזרה. כאשר אני עושה הכפלת תצוגה, הכרטיס מזהה את שניהם כאחד- בטלויזיה רואים קטוע ובמסך המחשב רואים טוב. מצורף צילום המסך לכיצד הם מזוהים ביחד. תודה על העזרה.

5. שלום לכולם, ברשותי מחשב בן 3 עם כרטיס מסך nvidia 8800 GTS לאחרונה, כמספר דקות לאחר הדלקת המחשב המחשב קופא, ועל המסך מופיעות נקודות לבנות. האם לדעתכם זו בעית חומרה בכרטיס? ניקיתי את המאוורר ולא עזר. אולי חימום יתר? תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by NuKe007,

מישהו יכול להסביר לי למה כרטיסי GEFORCE בעלי זיכרון 64 מגה מביאים יותר פריימים לשניה מאשר אותו כרטיס עם 128 מגה על פי הטבלה הבאה: http://www6.tomshardware.com/graphic/20021218/vgacharts-04.html ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מעוניין לקנות את ה 6600GT בעל 128MB ,הוא יחסית יקר ולמרות שהוא 128MB ובכל זאת הוא מקבל ביקורות טובות האם זהו נתון שהוא קריטי עבור קנית כרטיס או שעדיף להוסיף זיכרון למחשב אני די מבולבל או לקנות כרטיס פחות טוב עם 256MB

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by smulikon,

עד עכשיו היה לי RADON 9600XT 256 MB ATI והוא היה ממש מעולה... אני מחפש משהטו שיהיה מקביל אליו או טיפה יותר טוב ממנו אבל שיתאים לי ללוח אם של ASUS P5LD2 DELUXE, Dual Core, 945P, SATA2 כי אמרו לי שהכרטיס שלי לא יתאים ללוח.... תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shloosh,

מה יותר טוב???

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by amilo,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4431 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3730 אנא התיחסו לדגמים הכלליים ולא לחברות המייצרות אלא אם זה ממש משנה... ובבקשה הסברים על עליונות כרטיס אחד על השני... עמילו.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, במזל טוב התחדשתי ב-660GTX OC ושמתי לב ש-BF3 אוכל לי את המעבד הגרפי. אז הבנתי שמהירות השעון של ה-GPU נמוכה מאוד. כשניסיתי קצת להעלות אותו זה עלה ואז אחרי 2 שניות ירד כפי שאתם שמים לב ב-Afterburner. אשמח לדעת איך לפתור את הבעיה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by HuGeMouTh,

נכנסתי היום לאתר של KSP לבדוק אם יש שם 1950P במחיר שפוי וראיתי את ה 1950P של POWERCOLOR ב 1350 שקל (צשלום אחד ללא ריבית 1300 שקל במזומן) ותיראו איזה גוף קירור מגיע איתו: http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=134 הוא יותר יקר והכרטיס עם הקירור המשופר של ASUS אבל ניראה לי שגם יותר טוב.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by hadarK,

הבנתי מהביקורת באתר שהכרטיס מסך עושה בעיות ברזולוציה של 1920X1200, וזו הרזולוציה שתהיה במסך שלי אז זה אומר שעדיף להשקיע עוד בשביל GTX670? כי אני לא מעוניין שיהיו לי ביצועים לא משהו ב- 1920X1200

14. Started by ofirdamr,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך בתאילנד, מישהו יכול להמליץ לי? כרגע יש לי GFORCE4MX והוא בסדר אבל יש משחקים שאני לא יכול לשחק איתו הורדתי לדוגמא את CALL OF DUTY2 והוא לא עולה אצלי. ועוד שאלה, יש לי לוח אם של ASUS P4S8X-X, האם הוא יהיה טוב לכרטיס המסך? מה צריך שיהיה בו?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. האם אפשר להסתפק בכרטיס מסך : ATI RADEON VE 32MB DDR + DVI + TVOUT - AGP ( oem למשחקים מינימליים , סימולטורים , ועבודה עם גראפיקה , מספיק בשביל 2D . לא לגיימר כבד ואפילו לא ביינוני . עם מסך Sony 19" MultiscanE400 ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by amirn,

היי אני חושב לקנות מסך 17" LCD (כרגע יש לי 17" CRT) האפשרויות בתקציב הם MAG LT765 או BENQ FP767 (יש גם MAG 18" ב-400 ש"ח יותר) האם למישהו יש נסיון (טוב או רע) עם המסכים הנ"ל? איזה עדיף? השימוש במחשב הוא לסרטים אבל לא למשחקים האם יש הרבה בעיות של DEAD PIXELS במסכי LCD? האם 17" LCD מספיק בשביל רזולוציה של 1280X1024? או שזה קטן מדי? האם זה שאין להם DVI זה חסרון רציני? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by benyben,

אני רוצה לברר כמה ה Frame Rate בזמן שאני משחק. איך אפשר לדעת? תודה!!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי כרטיס של ATI ואני רוצה להעביר סאונד בחיבור HDMI. כבל DVI ל-HDMI לא מעביר סאונד מהכרטיס ולפי הבנתי יש צורך במתאם מיוחד של ATI שמגיע עם כרטיסים מסויימים. אז איפה קונים כזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Rin,

צריך ייעוץ בבחית שדרוג לכרטיס מסך למפרט הבא: - לוח אם ASUS - COMMANDO - S775 - זכרון 4GB OCZ REAPER 44412 - מסך 22 דק - מעבד כפול E6750 -ספק כח : Zalman ZM500-HP הכרטיס המסך שחשבתי הוא : HD 5750 של ASUS או GIGABYTE - מה עדיף? צוואר בקבוק? OC לא מתוכנן - אבל אולי יהיה אם יהיה צורך - מאוור על המעבד ZALMAN משהו.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני רוצה בעצם להבין מה אני קונה כי הפעם האחרונה שאני קניתי כ. מסך זה היה או ג'יפורס 2 או 3. (קניתי 2 ונשארתי איתו עד לפני שבועיים) חובה שלא ניתן להתפשר 1. תמיכה בHDTV (לא שהוא בקושי יריץ אלא שיריץ באופן חלק) 2. תמיכה בDX10 (מותקנת לי ויסטה) 3. אני מתכנן לחבר אותו לטלויזיה אז שיהיה לי חיבור איכותי. 4. אני מתכנן גם לחבר את כרטיס הטלויזיה שלי (שהוא ממש ישן טילים ואני לא יודע אם אני אחליף אותו) המסך שלי כרגע הוא LG CRT 775FT 17" אני רוצה שתסבירו לי איך בעצם קובעים את הטיב של כ. המסך מפני ששמתי לב שהפרמטרים התרבו בצורה מטורפת. אני מחפש להוציא בסביבות ה400 ש"ח. אם זה לא מספיק ועדיף לי לחכות להורדת מחירים אז פשוט תגידו. תודה

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by גיל52,

אני עומד בפני רכישה של כרטיס gtx 970 השאלה שלי מגיעה בעיקר גם לנוכח זה שהבלאק פרידיי מתקרב היא האם שווה לי לקנות את הכרטיס בחו"ל או בארץ ואיך הדבר עובד מבחינת מיסים ומכס האם לרוב זה דבר שנעצר במכס ואם כן מאיזה חנויות מומלץ לרכוש כי מעבר לamazon ו-newegg אני לא מכיר כמעט. הדגם לא חייב להיות משהו ספציפי אבל מן הסתם בכיוון של החברות המוכרות(evga,gigabyte,msi..)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by kobi122,

Field Value CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) CPU Alias Prescott CPU Stepping E0 Instruction Set x86, MMX, SSE, SSE2, SSE3 Original Clock 3000 MHz Min / Max CPU Multiplier 14x / 15x Engineering Sample No L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 16 KB L2 Cache 1 MB (On-Die, ECC, ATC, Full-Speed) Multi CPU Motherboard ID OEM00000 PROD00000000 CPU #0 Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 2992 MHz CPU #1 Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 2992 MHz CPU Manufacturer Company Name Intel Corporation Product Information http://www.intel.com/products/processor CPU Utilization CPU #1 / HTT Unit #1 1 % CPU #1 / HTT Unit #2 3 % Field Value Motherboard Propertie…

23. Started by Golden Lion,

חשבתי לקנות את כרטיס מסך: Leadtek - Geforce 6600GT 128MB DDR - DVI/TvOut - AGP - RETAIL ויש לי מעבד AMD Athlon +1800 ולוח אם של ASUS A7V333 אמרו לי שלמחשב שלי לא שווה לקנות את הכרטיס המסך הזה מכיוון שהמעבד שלי חלש בשבילו. תוכלו לייעץ לי בבקשה איזה כרטיס מסך כן יתאים למחשב שלי תודה!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by HairyAss,

אהלן, אתמול הלך סופית הכרטיס מסך היקר שלי אחרי 3 שנים בערך. זה היה 8800GT של TWINTECH עם 512 מגה. אני מחפש כרטיס אחר במחיר כמה שיותר נמוך, שיגיע לרמה שלו ואולי קצת יותר. המערכת: ספק 430W של SEASONIC מעבד AMD ATHLON X3 445 4 ג'יגה זיכרון לוח MA78LMT-US2H תודה! אור

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים