עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. המסך: 2007FP כ.מסך: HD3850. אינני מצליח דרך הדרייברים של הכ.מסך לסובב את תמונת המסך שתהיה 90 מעלות. עם כרטיס המסך שהיה לי 8800GTS320 הייתי יכול לבצע זאת בקלות. האם יש אפשרות לבצע זאת דרך המסך עצמו?? תודה רבה ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by PussyCat,

איזה מבין שני הכרטיסים הללו אתם הייתם לוקחים ולמה?(אותו המחיר)! 1)GainWard 650XP GOLDEN SAMPLE 2)MSI GF4 Ti 4400 128mb והאם ה4400 יעבוד טוב עם הלוח שלי? כי שמעתי שהלוח שלי קצת בעייתי פה... הסתכלו במפרט...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by e.t,

אני זוכר שנושא בעיית קצב הרענון במשחקים היא בעיה כאובה. חיפשתי ת'רד קיים ולא מצאתי, אז אני רוצה להודיע חגיגית שהבעייה נפתרה (לפחות לי...) ! ;D התוכנה מאפשרת להתגבר על ה"באג" המעצבן של קצב רענון קבוע 60Hz. באמצעותה ניתן לשנות את קצבי הרענון של כל הרזולוציות, עד כמה שהמסך (או הכרטיס) מאפשר לכם. אני עובד עם XP + GF4 Ti 4600 + Nvidia 40.72. וזה עובד !!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by bafty,

אני שוקל להחליף כרטיס מסך מכיוון שעכשיו יוצאים מלא משחקים חדשים הכרטיס שלי הוא GTX 570 האם מומלץ לי להחליף אותו לGTX 760??

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by HuGeMouTh,

נכנסתי היום לאתר של KSP לבדוק אם יש שם 1950P במחיר שפוי וראיתי את ה 1950P של POWERCOLOR ב 1350 שקל (צשלום אחד ללא ריבית 1300 שקל במזומן) ותיראו איזה גוף קירור מגיע איתו: http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=134 הוא יותר יקר והכרטיס עם הקירור המשופר של ASUS אבל ניראה לי שגם יותר טוב.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by e_dor,

שלום לכולם ! אני חדש פה, שמעתי מאנשים ששווה לשאול פה לפני קניה אז הנה אני פה רציתי לשאול אתכם לגבי בחירת ב-6600 שאני רוצה לקנות. אני רוצה Nvidia 6600GT שתומך ב-AGP. ממה שמצאתי יש רק כאלה עם 128BIT ואמרו לי שמבחינת מחיר וביצועים עדיף כבר 256. אז רציתי לדעת האם יש איזשהו סטנדרט של 128BIT אצלו והאם זה משפיע בהרבה ? בנוסף הייתי שמח ללינק לחנות זולה עם כרטיס כמו שתיארתי של חברה מוכרת (ASUS, LEADTEK וכו'). תודה רבה לכולם ושנה אזרחית טובה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Nirkaw,

HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E מה ההבדל ביניהם ? שניהם עולים אותו דבר... נ.ב יהיה צוואר בקבוק? HD5670 ומעבד E2160 OC 2.16

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אהלן, אני מחפש כרטיס מסך עד 650 ש"ח לגיימינג. המעבד: CPU INYEL C2Q Q8300 2.50G/4M L775/1333 BOX הספק כוח: תמונה (החלפתי אותו לפני כמה ימים, אם מישהו מכם מבין גם בספקי כוח אשמח אם יגיד אם הוא טוב) הלוח אם: MB INTEL DG41TY TRINITY VALLEY L775/1333 BOX כרטיס מסך נוכחי: HD 6670 מארז + ספק כוח (הישן): CASE PC ATRIX 630 500W USB+AUDIO BLACK רזולוציה: 1920x1080 חשבתי על GTX650 ב-636 ש"ח, איך הוא? יתאים למחשב? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. האם יש שוק גם לעמדות כרטיסי מסך חיצוניות "חלשות"? ביצרנית הסינית הגדולה ביותר בתחום המחשבים מתכננים לגלות לכתבה

10. Started by danieln9,

האם אני יכול הישתמש בDRIVER של אומגה לזה. ואם לא מה אני כן יכול לעשות

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by srulikg,

ההודעה הופיעה לי כבר פעמיים. מה לעשות? http://postimg.org/image/xgylfxjmd/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. יש לי RADEON 9700 PRO של GIG-BYTE ולוח אם GA-7VAXP של GIGA-BUTE עכשיו איך אני יכול לדעת על איזה AGP הוא עובד עכשיו ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Da-Funk,

האם יש הבדל גדול בינו לבין ה F900P ואם כן מהו.... ? והאם הוא ילך יד ביד עם הכ.מסך שלי ולא יגביל אותי מבחינה כלשהי... (6800NU BFG) ? אני חייב לדעת דחוף כי אני משיג אותו בזול יחסית... 262$... תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Adir Yarkoni,

יש לי כרטיס מסך nvidia quadro fx 3500 והמתח שלו נשבר אני חושב אני קניתי אותו ביד שתים ועוד לא חברתי אותו עם אני יחבר וזה יעבוד הדרבירים יעבוד כמו שחייב לעבוד? במשחקים כמו מיינקרפאט תודה לכול עוזרים 3>

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by iMeash,

אהלן, רציתי לשאול מה ההבדל בין 2 הכרטיסים האלה: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=18679 https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=19449 והאם יש צורך להשקיע את ה 100 שקל האלה?

16. Started by NuKe007,

מישהו יכול להסביר לי למה כרטיסי GEFORCE בעלי זיכרון 64 מגה מביאים יותר פריימים לשניה מאשר אותו כרטיס עם 128 מגה על פי הטבלה הבאה: http://www6.tomshardware.com/graphic/20021218/vgacharts-04.html ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. היי אנשים , לאחרונה חזרתי מויסטה ל XP , משהו מוזר קורה לי כשאני מפעיל סרטים על המחשב יש לי כמו לאגים קטנים כאלה , קצת קשה לי להסביר את זה.. זה לא לאגים או תקיעות שקורות אחת לכמה שניות , זה תקיעות של פחות משניה , שקורות כל הזמן , לכל אורך הסרט. הסרט פשוט לא רץ חלק . אפשר במיוחד לראות את זה כשיש תנועה כלשהי.. שמשהו זז , אז רואים שזה קצת קצת מקרטע. זה כבר קרה לי בעבר , לפני כמה שנים , ועזרו לי כאן לפתור את זה , רק שלא הצלחתי למצוא את הת'רד ההוא וחבל בכל מקרה , זאת לא בעיית חומרה (X850xt \ 1024mb X2) והמחשב לא באובר קלוק. עשיתי uninstall מלא לדרייבר וגם ל ace codec mega pack והתקנתי את שניהם מחדש ולא עזר. למישהו יש מושג? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by _DavidB,

פרטים על תקציב: 500-1000 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? משחקים Battlefield 3 בעיקר ועוד כמה משחקים בינוניים . מפרט המחשב: מעבד: i5 750 לוח אם:h57m-usb 3 כרטיס מסך נוכחי: נשרף ה 4850 , בנתיים יש 9600gt ספק כוח: tt 500w גודל המסכים: 22 asus (רזולוציית 1050X1680) ואולי אני יחבר את המחשב גם לפלזמה 32" הערות נוספות: שיריץ באטלפילד 3 על אולטרה , ואני פתוח להצעות של יד שנייה גם .

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. מצ"ב הלינק ל-P1000. מה אתם אומרים. האם מדובר במסך CRT איכותי. http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9014753&came=4047

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by jambo7,

מדובר במסך CRT המסך אמור להיות רחוק מהמחשב השאלה היא האם אני מחבר כבל מאריך בין כרטיס המסך למסך זה פוגע באיכות התמונה ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by co11,

שלום לכולם , אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי , כרגע יש לי ATI Radeon 9550 , אני מחפש כרטיס מסך שיחזיק משחקים טובים וגם את הווינדוס החדש (vista) . תקציב: עד 500 ש"ח . יש לי לוח אם Gigabyte GA-8VM800PMD-775 תודה לעוזרים .

22. Started by Elad87,

אוקיי, קודם כל שלום! אני לקראת קניית מסך חדש. עכשיו יש לי התלבטיות האם כדי לקחת CRT שהוא הרבה יותר למשחקים? או לקחת LCD שהוא יותר נוח מעוצב יפה ולדעתי גם רואים יותר יפה בשולחן העבודה. עכשיו מה אני קצת מהכל.. כלומר אני גם משחק במחשב עם זה HL2 DOOM3 אבל לא בכמות גדולה.. ממוצע של שעתים-שלוש בשבוע.. רוב הזמן אני עם שירים ועם איסיקיו.. אז השאלה שלי אם כדי לי לקחת CRT או LCD? בקשר ל LCD יש שני מסכים שחשבתי עליהם תגידו לי מה כדי Benq LCD 17 FP737S http://www.benq.us/Products/LCD/index.cfm?product=498&page=specifications MAG LCD 17 MS776D http://www.mag.com.tw/product/products-lcd-ms-776.htm#spec ואם בכל זאת כדי CRT תמליצאו לי על דגמים. כמו כן אני רוצה לדעת מה תוחלת החיים ש…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מפתחת השבבים מציגה שיפורים בכל המדדים שלה, ורק מקווה שהמגמה הזו לא תיגמר לעולם לכתבה

24. Started by pazer005,

אני חייב את האפשרות Scale ב-Catalyst ואין לי אותה. היא אמורה להיראות ככה: לפי מה שקראתי ברשת, כל עוד אין לי את האפשרות הזאת, ברזולוציה של 1080P, השוליים של המסך יוצאים מחוץ למסך עצמו...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אהלן. קניתי לפני כמה ימים את המשחק BFBC2 וגיליתי שהכרטיס מסך שלי לא מחזיק את המשחק בגרפיקה סבירה (לא ממש רוצה לשחק על LOW). אני מחפש כרטיס מסך שיריץ אותו בצורה נורמלית על medium-high לפחות בלי לעשות אוברקלוק ועניינים, ואני לא רוצה להשקיע יותר מדי, בסביבות ה500 שקל.. המפרט שלי הוא כזה: Intel Core 2 Dou E6600 2.4Ghz Gigabyte 965p-ds3 2gb ram Enermax Liberty 500w אח שלי בא בקרוב מארהב אז הוא יוכל להביא לי משם גם כרטיס, אז אין בעיה להזמין מnewegg או אתרים אחרים. תודה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.