עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, הפנו אותי לפורום הזה מפורום מפרטים, אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא כרטיס מסך אופטימלי עבור הצרכים שלי: מחפשת מחשב תותח לרינדורים. עובדת על תוכנות :. AutoCad, SketchUp, V-ray render, PhotoShop גם קצת אילוסטרייטור ופלאש.. מחפשת 64 ביט: (אמנם סקאטצ'אפ ווי ריי כרגע עובדים רק בתור אפליקציית 32 ביט, בהמשך הם ישתפרו, ובגלל פוטושופ מעדיפה 64) לא משחקת בכלל במשחקי מחשב. לכן חשוב שיהיה כרטיס מסך עם open gl המארז לא צריך להיות שקט, זה בחדר העבודה, לא השינה. תקציב עד 5000 אבל בעיקרון חשבתי על 3500-4000 שח. אשמח למפרט מסודר עם כל הדברים, כזה שאפשר ללכת לאייבורי ולקנות. תודה המון המון תודה, ענבל

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by mj23,

היי אני מתכנן לקנות תכרטיס מסך הזה Sapphire Radeon HD 5970 2GB OC Edition שמעתי שיש לו בעיות ארטיפקטס רציתי לדעת עד כמה זה רציני או בכלל קיימות הבעיות הללו! בבקשה רק אנשים שמבינים בזה למנוע ספאם מיותר כמו כן אני מתכנן לשים עליו גוף, קירור שנבנה בשביל של ארטיק קולינק תודה וחג שמח

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אהלן הייתי רוצה לדעת , במידה ויש לי שני כרטיסי 4870 מחוברים בקרוס האם אני יכול לחבר עוד מסכים ליציאות הנוספות ועל ידי כך לפצל את התצוגה ל 3 ו 4 מסכים ? כרגע אני עובד על שני מסכים והייתצי רוצה להוסיף מסך שלישי . תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ghreg,

שלום לכולם רציתי לדעת אים אפשרי לחבר אותם ביחד על לוח ASUS p5ne-e Sli ואים עדיף אך עושים את זה .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ZXY1,

כרטיס מסך למשחקים כמו wow , diablo 3 , prototype2 , gta IV . כרטיס מסך טוב מבחינת עלות / תועלת מחיר הכי נמוך לרמת המשחקים האלה ברזולוציה 1920x1200 למסך עד "24 כולל (הרזולוציה המקסימלית שאפשר להשיג במסך "24)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by eloyfer,

שלום, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם. דגם הלוח אם: H61MA-E35 B3 HDMI USB3 SATA3 1GLAN MSI. ויש לי בבית מחשב ישן שכבר לא בשימוש, אבל יש לו כרטיס מסך טוב: geforce 6600GT 512mg. השאלות שלי הן: 1. האם כדאי להתקין את הכרטיס הישן על המחשב החדש? (לא אני אתקין, אני אתן את זה למעבדה בחנות) 2. לכרטיס הישן אין חיבור HDMI וללוח אם יש. האם הלוח אם יודע להשתמש בכרטיס מסך, גם כשמחברים את הכבל ל-HDMI, ולא לכרטיס? (מקווה שהבנתם את השאלה..) תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. http://techreport.com/articles.x/21516

8. Started by blabla600,

בתוכנה שנלוות לכרטיסי המסך של AMD, יש אופציה של AMD OVERDRIVE. (התוכנה ידועה גם בשמה לשעבר Catalyst control center) CCC.EXE ושם לכאורה אני יכול להמהיר את המהירות של הכרטיס מסך, והזכירון שלו. אם אני משנה שם , זה סוג של OC? בהגדרות ברירת מחדל של התוכנה זה דווקא מאופשר (על 850MHz ו- 1200MHz) , אני יכול לבטל את זה ואז זה ישתמש בהגדרות הרגילות של הכרטיס מסך. מה עדיף? איזה הגדרות כדאי להשים שם? (כרטיס HD5770) אני חושב שממש היה שיפור בביצועים באיזה משחק.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מעוניין לדעת, האם יש ל nvidia כרטיס המאפשר הפעלת שלושה מסכים בו זמנית? (לא כולל כרטיסי הקואדרו) אם אין, האם ניתן להשיג זאת באמצעות SLI? כרגע ישנה מגבלה לכרטיסי nvidia - אני מקווה שתפתר בחודשים הקרובים אך לבינתיים אין מה לעשות.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by guy,

האם כרטיס מסך שבדרישות חומרה שלו כתוב חיבור PCE X16 יעבוד על לוח שתומך רק ב PCE X8 ? ואם הוא כן יעבוד, האם זה יגרע באופן רציני בביצועים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. היי, יש לי מפרט כמעט מוכן לשימוש עריכת מוזיקה דרך כרטיס קול חיצוני שמתחבר USB זוהי תוכנת קיובייס... ההתלבטות שלי היא בכרטיס מסך. אמנם לא צריך משהו בומבסטי למשחקים אבל משהו שיהיה טוב מספיק. משהו בסביבות 400-600 ש"ח ואפשר יהיה לצפות ב- HD באיכות טובה וגם בלוריי ושיהיה אפשר לעבוד עם התוכנת מוזיקה... כרגע יש לי כמה הצעות שאני לא מכיר כל כך: Lantic NGT 430D3 – 1DVH GT430 1GB DDR3 Retail Vidieo Card .Gigabyte Geforse GTS450 1024MB GDDR5 Dual Dvi ATI 4550 512M PASSIV כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD5550 Silent 512MB DDR3 PCIe אם יש משהו מבין ההצעות האלה שאתם חושבים שהוא טוב.. או שיש לכם המלצה אחרת? אשמח להמלצה...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Magiclog,

היי, נהרס לי המאוורר בכרטיס מסך , רציתי לשאול אם זה אפשרי לקנות מאוורר לכרטיס מסך ואם כן אז איפה...? הכרטיס מסך הוא :gainward Geforce 6600 ultra/1760 PCX 128mb DVI video card תודה

13. Started by dyn,

שלום, משום מה המסך שלי נכבה ונדלק מס' פעמים, אני רואה כל מיני נקודות על המסך, המחשב נתקע ואז אני מקבל שגיאה שבה מנהלת התצוגה nvlddmkm נפסק וביצע שחזור. פעם אחת המחשב נכבה וקיבלתי blue screen, נתחתי קובץ DUMP וראיתי שהבעיה נגרמת מ nvlddmkm.sys. ניסיתי להוריד תדרייבר מחדש ולהתקין אותו למרות שיש לי את הכי מעודכן וזה לא עזר, בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך והיא כ- 60 מעלות במנוחה.(מפרט מחשב מימין). אני משער שכנראה יש בעיה מסויימת עם הכרטיס מסך למרות שיש לי את המחשב כשנה ועד עכשיו הכל היה בסדר. תודה רבה למי שיכול לעזור לי עם הבעיה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by manga05,

קניתי מחשב שעדיין לא קיבלתי והשינוי שבכותרת זמין עבורי אין הפרש במחיר שניהם זה 9400gt האחד של גיגהבייט עם חצי גיגה זיכרון והשני של innovision עם גיגה זכרון המחשב הוא E5200 על P5QL אם אני זוכר נכון. לא מתוכנן אוברקלוק לאף רכיב מה עדיף ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 800 ש"ח הכרטיס מיועד בעיקר למשחקים המפרט שיש לי כרגע הוא מעבד: E6550 זיכרון: 2GB כרטיס מסך : X1950 ספק: 400W ליברטי של אנרמקס מסך 22" של סמסונג 226BW תודה למי שיעזור!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום הלוח נשרף ולקח איתו זיכרון,מעבד וזכרונות. amd3200 socket 939 2.0- הוחלף ל amd sempron le-1200 2.1. gigabyte k8nf-9 הוחלף לgigabyte m61pme-s2 זיכרון 1 גיגה 400 הוחלף לזיכרון אחד גיגה 667 גם הכ.מסך הלך (x800xl) מה הכרטיס הטוב ביותר שאוכל לשים בלי לגרום לצוואר בקבוק? 1950pro יחשב מתאים? או שאפשר אפילו חזק יותר?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. הלוח אם שלי יש בו PCIEX16 אבל הוא עובד בתדר מהירות X4 הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי הוא X1600PRO. האם יהיו לי יותר ביצועים מהכרטיס הנוכחי או שהתדר שה-PCI שלי עובד יגביל אותו לאותם ביצועים כמו X1600? תודה לעונים.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by nevodavid,

ככה היה לי 8800GTS 320MB (הגירסא הישנה), הוא הלך לי אז הבאתי אותו לאחריות ואמרו לי שמחליפים לי אותו ל9600GT... האם שווה לי? את הכרטיס שלי קניתי בזמנו ב1600 ש"ח, וה9600 שאני מסתכל עולה 800-900 ש"ח, האם באמת ה9600GT יותר חזק/בכוח של ה8800GTS 320MB הישן? בתודה, נבו.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by asaf199,

יש לי לוח אם של DDR1 ישןן ו400 מגה הרץץ רציתי לדעת אם כרטיסים של DDR2 יעבדו לי טוב כי אמרו לי שזה יכול לשרוף את כל הלוח אם

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Godmoney,

מישהו יודע?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Nosh,

למי שלא שם לב הדריבר האחרון של ATI השנה, 7.12 יצא! הדריבר הבא יהיה כבר 8.1! להורדה: http://ati.amd.com/support/driver.html

22. שלום לכולם, אני גיל ויש לנו סטארטאפ שמציע לגיימרים Cloud Gaming PC - כלומר מחשב גיימינג מלא בענן. היום אנחנו משתמשים בכרטיסי nVidia M60 לוירטואליזציה, ורוצים לעבור לשימוש בכרטיסים חדשים. אנחנו מתלבטים בין: TESLA M10 (מקסוול) operating at a frequency of 1033 MHz, which can be boosted up to 1306 MHz, memory is running at 1300 MHz. לבין TESLA P40 (פסקל) The clock speeds of the Tesla P40 are up held at 1303 MHz base and 1531 MHz as boosters. Its memory provides 346 GB/s band width along a 384-bit interface particularly it clocks 7.2 GHz effective. הבעיה היא - שאנחנו לא יודעים לצפות מה יהיו ביצועי הכרטיסים החדשים…

23. Started by os87,

שלום, לא בטוח שזה המקום הנכון לדיון, אבל זה היה נראה לי הכי קרוב. אני מעוניין לחבר את המצלמה הדיגטלית שלי שתשמש כמצלמת רשת, אבל המצלמה טיפה ישנה ובתוכנה שלה אין ממש תמיכה לזה. אז חשבתי לעשות את זה באמצעות חומרה - video capture card שזו בעצם קופסה שמתאמת בין hdmi ל usb אלה שנתקלתי בהם יקרים מאוד, ואני חשבתי על משהו בכיון 100 שקלים ומטה, למישהו יש נסיון עם אחד זול שעבד טוב ויכול להמליץ? הכוונה היא למשהו כזה: https://www.4com.co.il/items/2940903

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. טיזר חדש בטוויטר מציע לנו לסמן את ה-31 באוגוסט ביומן - במסגרת הספירה האולטימטיבית לאחור שמעוררת הרבה תקוות, ציפיות ותיאוריות משוכללות לכתבה

25. Started by iveco,

עשיתי בנצמרק עם HD5770 720P ויצא 1623 נקודות ו 27 FPS עם מעבד I3 7100 ועשיתי אותה בדיקה עם GT 640 720P ויצא 997 נקודות ו 17 FPS עם מעבד I3 530 השאלה אם למעבד יש גם תרומה לניקוד ? או שהתוכנה היא נטו על ה GPU ? תודה

דיונים חדשים בפורומים