כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום, עכשיו כשאין הרבה הבדל במחיר בין 260GTX CORE 192 ו 4870 512, מה עדיף לקחת? מי יותר טוב למשחקים? אני מעדיף 260 כי זו נווידיה... אבל מה אתם אומרים עדיף?
-
- 55 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
לאילו שמחפשים האצת GPU לסרטים בהפרדה גבוהה (HD) בקבצי מכולה .mkv , עם כרטיס Geforce תומך CUDA, יכולים לדלג על כל המדריכים לקונפיגורציה של Media Player Classic Home Cinema להאצת DXVA ופשוט להתקין את הגרסא החדשה של הקודק (לא חינמי) האיכותי CoreAVC ששוחררה אתמול: * הדריבר בטא (whql candidate) האחרון 182.05 נדרש לתמיכת CUDA. * תמיכת CUDA ניתנת רק בגרסאת Professional של CoreAVC 1.9 * רק כרטיסים תומכים CUDA שבנוסף תומכים PurevideoHD בדור VP2 ומעלה נתמכים להאצת GPU רשמית מדובר בכרטיסים הבאים: * היוצרים מודעים לבעיית "ריבועים" בתצוגה לאחר הרצת סרט קדימה\אחורה, זאת כבר תוקנה בגרסא פנימית. פורום תמיכה רשמי: http://forum.corecodec.com/viewtopic.php?f=3&t=1724 (למנהלים, לא …
-
- 59 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
הורדתי את הדריוור החדש של ניוודיה182.08 ויש לי את ההודעת שגיאה הבאה באמצע ההתקנה "The contents of this file cannot be unpacked. The executeable you are attempting to run has been corrupted. Please obtain another copy of the file, verify its integrity, and try again." הצילו
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
סתם התעניינתי, האם אפשר שבאותו מחשב יהיה נגיד גם GTX 260 וגם 4870 או משהו בסגנון?
-
- 14 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לפני שאני עושה את השידרוג שחשבתי בהתחלה רק על כרטיס,חשבתי לקנות גם מסך חדש 22 אינץ' וגם כרטיס מסך חדש זה ייתן לי משהו מבחינת איכות וגראפיקה במשחקים שאין לי עכשיו? או שהכרטיס מסך הנוכחי שיש לי עכשיו(8800GT) יסחוב טוב רזולוציות של מסכי 22 אינץ'?
-
- 10 תגובות
- 665 צפיות
-
-
קודם כל מצטער שאני פותח הרבה אשכולות סביב דבר אחד פשוט כל פעם קופץ לי משהו אחר או שאני מגלה משהו וזה המקום לשאול.. עד עכשיו רציתי לקנות אתהמפרט בחתימה, והכרטיס מסך עולה 396 ש"ח בסקייפיסי לעומת זאת עכשיו מצאתי 9600GT 512MB DDR3 של Gigabyte ב-400 ש"ח אבל יד שנייה וחשבתי לקחת אותו והנה הבעיה: 1. לא בטוח אם הספק יחזיק, זה המערכת בחתימה והספק הוא 500W ג'נרי ומוכר בסקייפיסי אמר לי שאותו ספק יחזיק לי HD2900GT שהוא בעל צריכת חשמל גבוהה ליד הHD4670 לדוגמא , האם הספק יחזיק גם 9600GT? 2. הקירור נראה קירור סטוק, טיפה שונה משל Sapphire , האם הוא טוב או לפחות בסדר? זה הקירור: עד כמה הוא מרעיש?
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך GTX 260 896MB TOP GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E והבנתי שהמתח שהוא דורש ב full load הוא 309 וואט וב idle הוא בערך 184 והספק שאני רוצה לקחת הוא VX 450W Active PFC 12cm Fan השאלה שלי האם המתח שלו יספיק לי לכרטיס מסך ולשאר המחשב ?
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני צריך לקחת כרטיס מסך. זה או HD4850 או Sapphire 9600GT מה אתם אומרים? זה למשחקים ופוטושופ עכשיו אם את ה4850 אז של איזה חברה?למשל sapphire או איזה? ואם התבלבלתי ויכול להיות שזה בכלל 6900GT אז שתדעו. תודה
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרגע כרטיס אחד של 260GTX שנקנה לפני חצי שנה בערך. אין לי מושג כל כך איזו סוג ליבה יש לו (נראה לי מהדגם הישן). השאלה היא האם אין לי בעיה לקנות כל כרטיס 260GTX שנמצא עכשיו בזיל הזול בשוק ולחבר בנוסף או שאני חייב את אותו CORE? למיטב ידיעתי הכרטיס המהיר מבין השניים יעשה DOWNCLOCK לכרטיס האיטי. האם זה נכון? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב HTPC עם כרטיס 8800GTS 640M ומעבד Q6600 ו4G זכרון. אני משחק פרו 2009 על מסך 42 FULL HD במע' הפעלה ויסטה. בהגדרות של המשחק סימון ה-V על wait for sync הוא באפור וקראתי שצריך במצב כזה להכריח את הכרטיס בדריבר לסנכרן. ובאמת תקופה ארוכה המשחק היה רץ חלק. לאחרונה אני שם לב לבעיות שחזרו למרות שלא שיניתי הגדרות. הדברים היחידים הם שעדכנתי את המשחק ל1.3 רק שזה לא התחיל ממש מאז. האם יש לעוד אנשים בעייה דומה ? בדקתי כשזה קורה ואין שום עומס על המחשב ובהרגשה ( לא מדיד ) במחשב מרגיש קר ( מארז של זלמן ). יש לכם רעיון ? מנו
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הכרטיס כרגע נחשב כMid-End או Low-End , איך הוא יסתדר עם משחקים בעוד כשנה-שנתיים אני לא גיימר כבד ואני בצבא אבל חשוב לי לפחות שאני יוכל להנות ממשחקים של שנת 08-07 על מקסימום איכות ו09 על מדיום לפחות . ואיך הוא לעומת ה2900GT או לעומת ה4650 512MB DDR 3. ומה ההבדל בין אריזת הריטייל לבולק ואיזה חברה עדיפה אם זה בבאנדל או באיכות ספייר או פאליט? איך הכרטיס באוברקלוק והאם במערך CF הכרטיס משתלם (אני הבנתי שאפשר לעשות CF גם עם 3-4 כרטיסים זה נכון?) תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 661 צפיות
-
-
ככה מישו פעם הסביר שאם יש 1GB על הכרטיס מסך ויש לו 256BIT אז 1GB לא מנוצל.?!
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
האם הכרטיס מסך 9800GT בSLI חזק יותר מ260GTX? ועד כמה?
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע כרטיס המסך שלי הוא geForce 9400GT (כן אני יודע, מעפן ביותר...). הוא נדפק ואני רוצה להחליף. אני רוצה כרטיס שיהיה נחמד למשחקים, לא חייב איכות הכי גבוהה, אבל שיריץ סבבה. הנה המפרט: 2 ג'יגה ראם, לא יודע של איזו חברה (זה משנה?). מעבד - E6400. ספק ג'נרי (איכסה) של 400W. הייתי בטוח שזה היה 500 פעם לוח אם - Asus P5VD2-MX. יש טעם לקנות למשל 4850 (אם צריך אני אקנה גם איזה ספק נורמלי), או שיהיה צוואר בקבוק גדול מידי? בעקרון הנטייה שלי היא להשאר עם הספק הזה, לפחות בינתיים. אני פתוח להצעות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום! יש לי 2 כרטיסי מסך 9800GT המחוברים ב-SLI בהגדרות של ניוידיה מופיע לי הגדות מינימליות אני חושב שצריך להיות לכרטיסים שלי ביצועים יותר גבוהים צירפתי תמונה מבקש חוות דעת!!!!?? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
למחשב של לקוח יש 9500GT הוא רוצה לחבר לטלביזיה על DUAL יש לו מסך 22 SAMSUNG מחובר DVI טלביזיה CRT 21 אז שאני מחבר ומגדיר רואים שחור לבן
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כרטיס hd4870 עם זיכרון 512Mb על לוח עם צ'יפסט P45 לאחרונה אני לומד תוכנות שמצריכות כוח עיבוד גרפי רציני כמו אפטר אפקט ו-3 סטודיו מקס, אז חשבתי לחבר כרטיס נוסף בקרוספייר אבל את הכרטיס שלי לא מצאתי. השאלה שלי היא: 1. האם ניתן וכדאי לחבר כרטיס אחר מהסידרה עם 1 ג'יגה זיכרון? 2. מה הניצול שאני מקבל עקב שוני בכרטיסים? 3. האם אני צריך לקנות כרטיס מיוחד שנקרא מאסטר? תודה שלומי...
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום יש לי 8600GT ומסך T220P , שימושים: אינטרנט, טקסט, סרטים ותוכנת אוטוקאד (לא משחקים) רציתי לדעת האם תהיה בעיה להריץ סרטים (1080P) או בעיה אחרת (אינטרנט וכו') לא הצלחתי למצוא באינטרנט מה הרזולוציה המקסימלית של הכרטיס תודה עילי
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי את הכניסה שאני מחבר ל8800 ואני רואה שצריך שתיים כאלה אמרו לי בדיון הראשי על המבצע של ה260 שאני אקבל מתאם יחד עם הכרטיס ...אבל לא קיבלתי שום כלום עם הכרטיס...אפילו לא דרייבר ובטח של מתאם אז איפה אפשר להשיג דבר כזה ומה זה בדיוק??
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך על הלוח ואני רוצה לקנות כרטיס מסך קצת יותר טוב ממה שיש לי על הלוח אבל לא משהו ממש יקר ואני גם לא רוצה להחליף את הספק כוח שיש לי כי אין לי תקציב לזה האם הכרטיס הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~44044~8~0.htm יעבוד איתו בלי בעיות?
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
איך ה7800GTX? כרטיס חזק? לאיזה כרטיס מסדרה 8/9 של נבידיה הוא משתווה? http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=199 לא ידוע לי מה כמות הזיכרון, אבל אני יודע שזה DDR3
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס מסך nvidia 6800gt. ושמעתי שיש דריבר שמאפשר לכל המשחקים לראות אותם ב 3D, כלומר 3D Anaglyph - משקפי תלת מימד אדום - כחול. האם זהו הדריבר?- http://www.nvidia.com/object/stereo_3D_181.25.html פשוט להתקין את זה וזהו? פשוט לא לדעת בכלום וכל משחק יעבוד ב 3D עם משקפיים כמובן? ועוד שאלה קטנה, זה עובד בכל המשחקים? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היה לי 4870 והוא נכנס לי בדיוק באורך שלו במארז והבנתי שהגודל הפיזי של הX2 הוא עשר אינצ' אז רציתי לדעת מה הגודל של ה4870x2 בהשוואה ל4870 הרגיל? האם יהיה לי בעיה של מקום במארז.
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
הכרטיס הבא של ATI הHD 4890 שמבוסס על ליבת הRV 790 החדשה של ATI צולם לפני זמן קצר ותמונות עלו לרשת. הזיכרון של הכרטיס יהיה בנפח 1024MB מסוג GDDR5 ויעבוד במהירות של 3.90GHZ, וליבת הRV790 שלו תעבוד במהירות של 850MHZ. הכרטיס יתמוך בDIRECTX 10.1 ובמערך ריבוי הכרטיס הCrossFireX של החברה.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום, יש לי יומלדת בעוד שבוע בדיוק.. עכשיו רציתי לקנות כרטיס מסך חדש למחשב.. המחיר נע בין 700 ל-850 ש"ח מעבד:E4500 ספק:500 wt תודה.
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-