כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר בונה מפרט כרגע והוא פנה אלי שאני יעזור לו אבל אין לי די ידע בעניין התוכנות עריכה ... המפרט שהוא יקנה הוא : Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray Scythe KATANA 3 Gigabyte GA-Z68A-D3H-B3 Fractal Desing Define R3 Corsair 16GB 16Gb Kit (4G X4) CMZ16GX3M4A1600C9B CL-9-9-9-24 Corsair Force Series 3 120GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail WD 2TB בקשר לספק זה תלוי בכרטיס מסך אבל הכיוון הוא סיסוניק 430w - 500w כמו שכתבתי הוא עובד עם התוכנות PHOTOSHOP ILLUSTRATOR על מסך 23 אינץ ממה שהבנתי הוא לא מרנדר או עוסק בדברים כבדים מידי הוא צריך כרטיס מסך עם 2 יציאות DVI ואחת HDMI ( לא MINI ) התקציב שלו הוא 800 ש"ח וכמובן שיש לחסוך כמה שאפשר ... מאד חשוב לו גם עניין השקט של הכ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את שניהם פה ואני צריך להחליט מה אני תוקע במחשב שלי
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם בקרוב אני קונה מחשב חדש ורציתי לשאול איזה מהכרטיסי מסך האלה טוב יותר לגיימינג ובעיקר לגראפיקה? Gigabyte HD 7850 2GB GDDR5 DX11 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E או Gigabyte GTX660 Ti 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E המפרט של המחשב הוא Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray Gigabyte Z77X-UD5H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 Kingston 4x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 Corsair TX 750W V2 Active PFC 14cm Fan Noctua NH-D14 CPU Cooler תודה רבה לעוזרים יובל.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם כן אנא ציין מהו והאם איכות הפילטרים טובה, זאת אומרת התמונה חדה וברורה ואיזה צל של טשטוש. אנחנו כל הזמן ממליצים GAINWARD.... חוץ מOC מעניין מה יש להם להציע...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי כרטיס חזק מאוד באלף שקל!!!!!!!!!!!!!!! טוב כל מי שרוצה ראשון לציון אזור תעשייה ישן ליד הסופרפראם החנות ניקראת מעבדת מחשבים רוצו עכשיו לקנות אני קניתי אתם לא מבינים כרטיס בןזונע!!!!!! crysis prostreet הכל על גרפיקה מלאה עובד טיל!!!!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באתר הזה למשל הראדון עולה 345$ ויש משלוחים לארץ אז בחשבון פשוט יוצא ש345$+30$=1750+מע"מ=2165 שזה בערך כמו TI 4600
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעויניין לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב עכשיו אני ממש לא מבין מתחום הזה אני לא יודע כמה זה עולה ואיזה תוכונות צריך ואפילו מה אפשר לעשות עם זה.. אם אפשר קצת פרטים מה זה המכשיר ואיזה סוג טוב אני יודע שאפשר לראות טלויזיה במחשב התקציב שלי 500 - 600 שקל תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.Triplex Silver Geforce 4 Ti4200 128MB DDR VIVO TV-Out Retail 2.LEADTEK WinFast A280 LE TD (GEFORCE 4 4200 128MB AGP X 8 My ViVo) המחיר כמעט זהה , השאלה פה מי משניהם יש את הזכרונות יותר טובים ועד כמה כל אחד יכל להגיע ... וגם איכות הVIVO ... מישהו עם נסיון אישי מהכרטיסים . ולא צריך לכתוב משהו כמו: כך LEADTEK הוא איכותי יותר ... תנו פירוט למה בדיוק . טוב תודה חברה .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני אקנה 8800GTS אני יוכל להינות מקרייסיס? כלומר האם זה יפעל טוב אני יודע שאנשים לא בדיוק יודעים אבל לפי השערות כי ראיתי בחשיפה של קרייסיס שהריצו אותו על 8800GTX וזה קצת קירטע פה ושם ככה שאני לא יודע מה לעשות... ???
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם עומד לרכוש מסך איזו 2431. עובד עם מארז אנטק 450 וואט . לוח אם של אסוס P5 . משתמש כיום עם כרטיס גרפי של אסוס 7600GT.לא חושב שכרטיס זה תומך בסרטים HD .שוקל את האפשרות לשדרג . קראתי הרבה בפורום וראיתי שהיתה התיחסות ביחס לסוג הכרטיס בהתאמה לגודל המסך. תודה מראש אדי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
samsung 793df 17 אינצ' ???? איך הוא שווה.??? לכמה זמן בערך הוא יהיה טוב?? כי לי עכשיו יש אחד של מאג והוא כבר דפוקקק-חח כבר איזה 5 שנים אז כדאי לי אותו או לא?? ו איך mag 786 pf\s ?? ואיזה עדיף מבין השנים??
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בBF3 לדוגמא ה660 שלי נמצא על 70% שימוש ובגלל זה עולה למקס' BOOST ... הליבה מגיעה ל1150MHZ בערך אבל בתוכנות מאמץ או בדיקת ארטיפקטים, הליבה פועלת בכלל על 950-1000MHZ ... אם אני עושה OC עם הKEPLER BIOS EDITOR ומעלה מתח וPOWER TARGET כמה שאפשר, בBF3 זה יגיע ל1254MHZ (אם אני לא משנה את המקס' בוסט) אבל שוב בתוכנות מאמץ אני בכלל על מתח ותדר נמוכים. איך אפשר ככה להריץ בדיקה ? האפשרות היחידה היא לשחק במשחק שמאפשר שימוש בתדר המירבי ולראות אם יש קריסות או ארטיפקטים ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן דבר ראשון המערכת הכללית שלי היא: Core 2 Quad Q6600 ASUS P5-NE SLI (nForce 650i) 4GB 800mhz kingston RAM אני משתמש ב Windows 7 Ultimate 64Bit המחשב שלי מחובר לLCD32 וכל המערכת קולנוע נתתי את כל המידע פה כי הספק שלי לא הכי חזק וכל המערכת שמחוברת ל LCD גם לוקחת חשמל ... עכשיו בכללי הספק שלי זה Thermaltake Purepower RX 450W וזה ספק חזק אבל לא מספיק וואט אני מבין .. אבל אחרי הכל הוא הריץ לי את מערכת מה שאני שואל פה זה ככה על הכרטיסי מסך בצד יש לי 2 תבניות שכח אחת מהן 6 פינים (אחד מהחיבורים שמתחבר אליהם של PCIE to molex שמקבלים עם הכרטיס מסך) ב6 פינים השניים אני משתמש ב משהו שמחובר אליו 6 פינים מ2 הכיוונים והוא מתחבר ישירות לספק (בלי Molex וכאלה) בכרטיס השני אין לי את זה …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב בעקבות מותו בטרם עת של הTi4200 שלי (נכון מתאים שאני קונה H10,חוזר שמח הביתה ופתאום הכ. מסך מת? מרפי הבן ****...) אני צריך לקנות כ. מסך חדש טוב אז אין הרבה דברים להגיד על זה, חוץ מזה שאני צריך כ. מסך עד בערך 1000 שקל (בבקשה לא לחרוג יותר מדי, אלא אם כן באמת כדאי) אהה כן, ושיהיה AGP (היעוד מן הסתם הוא למשחקים...) תודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום אני נוסע לקנות סוף סוף כרטיס מסך חדש , אבל עקב בעיות במלאי יש לי שתי אפשרויות ; קניית 5870 אבל זה דורש התחייבות ולחכות יום- יומיים עד שיגיע ( לפי מה שהם אומרים ) או קניית 6950 2gb ישר במקום . ההבדל במחיר בינהם עומד על כ- 150 שקל . בנוסף רציתי לשאול לגבי הצוואר בקבוק ; E8400 EP35-DS3L דרך אגב הרזולוציה היא 1920x1080 ובנוסף מתכוון לשדרג את המעבד ולוח האם בקרוב . ואם אפשר תשובה קצת יותר מפורטת . ספק איכותי של 650W תודה על העזרה !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כל מיני קרטועים במחשב כמעט בכל משחק.. והלכתי ובדקתי את הנושא טיפה יותר לעומק.. עשיתי בדיקה.. ראיתי את הFrameRate של איזה משהו.. זה היה ב72 בממוצע..אבל זה דיי קרטע... זה פשוט עבד לא חלק לגמרי.. ואני חושב שעם המשחקים זה בדיוק אותו הדבר. זה קורה כשיש הרבה נקודות/פרטים.. לדוגמא:במירוץ שנושאים על הכביש זה בסדר...אבל העפר שיוצא כשנושאים על הדשא גורם למשחק לקרטע... בבקשה תעזרו לי זה באמת חשוב.. הנה מפרט של המחשב AMD Athlob 64 3200+ GA-K8NS ATi Radeon 9600 256MB TwinMos 512MB 400Mhz PC320 שני הדיונים של פותח הת'רד אוחדו
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכתבה ב-DRIVERHEAVEN החליטו לבדוק את שני הכרטיסים התקציביים היום עם CATALYST 4.1. אומנם יש את ה9800 PRO אבל 1500 ש"ח זה עדיין יקר קצת להרבה אנשים. הכתבה מראה שאמנם 5900XT טוב בהרבה מקרים מהרדיאון, מקבל יותר טוב ב3DMARK וב-AQUAMARK, אבל הוא: נופל ל-FPS נמוך מהרדיאון- כלומר כשהוא נקטע הוא נקטע!!, בחלק המשחקים הרדיאון משום מה עובר אותו. לעומתו הרדיאון כרטיס יציב יותר בכל המשחקים ובכל הבדיקות. בבדיקות גם הראו שה-5900XT מצוין ל-OC. בקיצור אם אתם קונים אחד מהכרטיסים האלה אז תשקלו שה-5900XT פועל יותר טוב מהרדיאון 9600XT אבל לא תמיד, מקבל ציונים יותר טובים, מצוין ל-OC, נופל ל-FPS הרבה יותר גרוע מהרדיאון, כנראה חלש ב-DX9 כפי הנראה(NVIDIA חרא ב-DX9 וזה ידוע). הנה הכתבה: http://www.…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי Gigabyte 960GTX GV-N960C 4D Retail , על פי מה שכתוב במפרט שרכשתי (לא המבין הכי גדול בעולם בכ. מסך), עם מעבד i5 6600. אני משתמש בכרטיס בעיקר לגיימינג ולמשחקים כמו וויטצ'ר 3, אוברווץ' וליג אוף לג'נדס. אבל מה? באוברווץ' ובוויצ'ר לעיתים המשחק מתחיל להתקע, הCPU עולה לשמיים (ברמה של כמעט 100%) והחוויה נהרסת. יש לציין שהמחשב הוא יחסית חדש, בן כ7 חודשים. השאלה שלי האם הבעיה היא בכרטיס? או שאולי במעבד? או שבכלל בהגדרות כאלו ואחרות. אין לי מושג. אני יודע שכרטיס כזה אמור להריץ משחק כמו וויצ'ר על HIGH בערך ללא בעיה מיוחדת. אגב, התקנתי דרייברים של נוידיה אתמול, אבל לא שיחקתי מספיק כדי להרגיש אם הבעיה עדיין קיימת. למישהו יש מושג מה אני צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשים אחד מהם על המחשב השני שלי שמשמש בעיקר לגישה באינטרנט עיבוד תמלילים ומשחקים ישנים....מה יותר טוב עבורי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי GF2 Ti של INNO 3D יש איזה תוכנה?
-
אני מתכנון לקנות מחשב חדש, ואני מחפש מסך. ההעדפה שלי היא כמובן 19", אבל התקציב מוגבל, עד 2000 ש"ח. אם איחן מסך טוב במחיר הזה, אז אני מעוניין במסך 17" בפלוס-מינוס 1500 ש"ח. המסך ישמש לעבודות גרפיקה. בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ומראש תודה על העזרה. כאשר אני עושה הכפלת תצוגה, הכרטיס מזהה את שניהם כאחד- בטלויזיה רואים קטוע ובמסך המחשב רואים טוב. מצורף צילום המסך לכיצד הם מזוהים ביחד. תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, שמעתי שניתן להקצות לכרטיס מסך מהזיכרון (RAM) של המערכת הפעלה. זה נכון? אם כן כיצד עושים זאת? (יש לי כרטיס מסך עם 256MB ומסך 23" אז חשבתי לעשות דבר כזה) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=17309 ועוד של חברת eVGA!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד בפני רכישה של כרטיס gtx 970 השאלה שלי מגיעה בעיקר גם לנוכח זה שהבלאק פרידיי מתקרב היא האם שווה לי לקנות את הכרטיס בחו"ל או בארץ ואיך הדבר עובד מבחינת מיסים ומכס האם לרוב זה דבר שנעצר במכס ואם כן מאיזה חנויות מומלץ לרכוש כי מעבר לamazon ו-newegg אני לא מכיר כמעט. הדגם לא חייב להיות משהו ספציפי אבל מן הסתם בכיוון של החברות המוכרות(evga,gigabyte,msi..)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-