כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע היכן ניתן להשיג user manuals של 3dfx לכרטיסי Voodoo 3 עם יציאת הטלוויזיה. אני חיפשתי ברשת מספר פעמים ולא מצאתי. תודה, איציק.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מתכוון לקנות מערכת מחשב, ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך. ההבדל בין הכרטיסי מסך בכותרת מבחינת מחיר הוא בערך 70 שקל.(GTS יותר יקר) אבל! -> את ה8800gts אפשר להשיג במחיר הזה רק באייבורי או בגיבור מחשבים, ששמעתי עליהם דברים לא משהו... האם כדאי לבצע את השדרוג?? ה- 8800GT הוא של ZOTAC וה- 8800GTS הוא של GIGABYTE תודה אורי
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי כרטיס מסך GeForce 9600GT של לידטק ורוב המשחקים עובדים חלק - MW2 וכדומה.. אולם לפני חודש בערך שיחקתי בCitiesXL והייתי צריך לשחק על גרפיקה מינימלית כדי שהמשחק ירוץ חלק. אני כרגע על וינדוס 7 64ביט. בעקרון אין לי מחשב חזק במיוחד. הצד החזק הוא המעבד - Q6600. לוח אם DG35EC של אינטל. בעקרון רציתי לדעת לאיזה כרטיס אתם ממליצים לשדרג במחיר כמה שיותר טוב. והשאלה המרכזית, האם יש צורך להחליף יחד עם הכרטיס גם ספק כוח? Mustiff 550W (מקווה מאוד שלא). תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שיש משחק מחשב שנתקע קצת מדי פעם, עצירות קטנות כאלה. המחשב שיש לי והכרטיס מסך זה כבר לא משהו שאני ישנה, אבל חשבתי איך אני יוכל לשפר את המשחק, שייתקע פחות וירוץ חלק יותר עם הכרטיס מסך הקיים שיש לי. אפשרות אחת היא להקטין את הרזולוציה של המשחק וההגדרות של המשחק. אבל - ראיתי שבאפשרויות של הגדרות הכרטיס מסך יש אפשרות להגביר את הביצועים של הכרטיס מסך, ומנגד להפחית את האיכות - ולהיפך. עניין אותי לדעת מה זה עושה, ואיך זה משפיע- אז חשבתי לפתוח על זה נושא חדש כאן בפורום ולשאול אותכם, אבל לפני זה חיפשתי קצת באינטרנט - ומצאתי מאמר שהסביר לי את התשובה שחיפשתי. אז אני לא צריך לשאול כאן. אבל המאמר הזה נראה לי מעניין, ורציתי לשתף אותכם - לאלה שלא ידעו ממש על אופציה זאת, ואני ביניהם,…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מבולבל לגבי כמות המסכים שאפשר לחבר ב-SLI של שני כ.מסך של NVIDIA, וכמה ב-CF... יש לי את המסך שבצד, יש לו תכונת PIVOT. אני רוצה לקנות עוד שני מסכים אותו דגם, להפוך את שלושת אנכית ולהשתמש בשלושתם למשחקים. האם אני יכול לעשות את זה עם מערך SLI של GTX570?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הרדיאון 9700 הרגיל לבין הFireGL המקביל שלו? האם יש לרדיאון גרסת פרו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המחשב שיש לי הוא מחשב מדף של דל 390 מצ"ב קישור למפרט מלא: http://www.dell.com/downloads/global/products/precn/en/spec_precn_390_en.pdf המעבד שיש לי הוא qx6800 מישהו יודע מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול להתקין עליו שירוץ עם הספק הזה? (לגיימינג) בהנחה שאין הגבלה קריטית של כסף. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מסך של IPC...(?!) עכשיו כנראה שמישהו התקרב עם מגנט מאוד חזק למסך וערבב לו את הצבעים... הבעיה הייתה לי בעבר עם מגנטים פחות חזקים וסידרתי את זה תמיד עם degauss. ניסיתי לעשות את אותה פעולה כמו במעמים האחרונות וזה הצליח לנקות את הרוב אבל, נשארו כתמים כאלה שרואים כשיש על מסך לבן והdegauss לא מוריד אותם! מה אני יכול לעשות? ניסיתי לעשות חיפוש בפורום אבל מצאתי רק על כתמים חיצוניים. תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך ומעבד חדש בכדי להריץ משחקים איכותיים. התקציב הוא עד 1300 לשתיהם יחד. תודה מראש. DDR 2 2G ראם ספק:ATX 500W MAX (400W TRUE)24pin
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
RTX 2060 או VEGA 56 ? בתכלס ישולב עם המפרט מסך עם פריסינק של AMD, וגם הווגה זול יותר במאות שקלים וכנראה חלש בקצת, וגם קצת מיושן יותר.. מה עדיף לדעתכם? כרטיס AMD יתמוך טוב יותר עם המסך אני מניח... איך אנווידיה יעבוד עם 144 הרץ ועם פריסינק?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא הייתי בטוח אם כאן או בפורום מסכי מחשב, אבל אני חושב שכאן כי זה יותר קשור למערכת וכרטיס מסך. יש לי מחשב ישן יחסית, P4 C 2.8GHz @ 3.08GHz, 512MB עם כרטיס מסך Radeon 9800Pro (שימו לב שזה ה-ATI של לפני כמה שנים ולא ה-nVIDIA!). השאלה שלי היא אם אני אקנה מסך "LCD 22, האם אני אוכל לעבוד איתו ברזולוציה של 1680X1050 באופן חלק? כשאני אומר לעבוד אני מתכוון לאינטרנט מוזיקה וכד' כן? לא למשחקי מחשב או משהו כזה....
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הציעו לי פה לקחת את הכרטיס הזה של Gigabyte: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3289 ובדקתי על עוד כרטיסים וראיתי את הכרטיס הזה של MSI: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3279 השאלה שלי האם אפשר לפתוח את הכרטיס הזה של MSI ל- HD6970?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כרטיס מסך ישן ג'י פורס 2 MAX100 64 mb שמחובר לטלוויזיה 34 אינצ' וככה אני רואה, אין לי מסך רגיל של מחשב. הבעיה היא שאני רואה את התמונה לא כל כך טוב וכמה שניסיתי לתקן את התמונה לא הצלחתי,משחקים לא מעניינים אותי ואני מחפש כרטיס מסך שיתן לי תמונה טובה ואיכותית,אינני מתכוון גם להוציא 2000 ש"ח על כרטיס, לוח האם שלי זה BIOSTAR 845 והמעבד 1.6 פנטיום 4 הזכרון 256 ,,תודה למשיבים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה של אינטל מאחר והשימוש היקרי שלי הוא קולנוע ביתי, אינטרנט ואופיס. המחשב מחובר לרסיבר שמחובר למסך טלויזיה של היטאצ'י עם רזולוציה טבעית של 1366X768. במחשב הישן עם XP וכרטיס מסך של nVidia הצלחתי להגדיר בלי בעיה רזולוציה של 1366X768 שהתאימה בול לטלויזיה. במחשב החדש עם הכרטיס המובנה של אינטל לא הצלחתי לשנות את הרזולוציה. השאלה שלי היא האם אפשר לשנות? ואם כן כיצד? במידה ולא, איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות כדי שאוכל לראות בטלויזיה כמו שצריך. הטלויזיה שלי תומכת ב- NR תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי, כרגע משחק בעיקר Forza, COD,Far Cry ומשחקים דומים, במסך 4K HDR. הלוח / מעבד הם - Gigabyte Z370 AORUS Gaming 7 + Intel I8700K וכרטיס מסך - Gigabyte GeForce GTX 1080 Ti Gaming OC 11GB כדי לשדרג FPS בהגדרות מקסימליות האם יעזור פשוט להוסיף עוד 1080ti ב$500 או לטווח ארוך יחידה אחת עדיפה של 2080ti ב$1,100 (אחרי מכירת ה1080ti) ...? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
my favorite site got us a Holyday Present! ATI Radeon 9700 Pro Video review!!! Have Fun!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי RADEON 9700 PRO של GIG-BYTE ולוח אם GA-7VAXP של GIGA-BUTE עכשיו איך אני יכול לדעת על איזה AGP הוא עובד עכשיו ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי כבל RCA כמו שהמלצתם לי בשביל להתחיל להקליט עם הכרטיס מסך שלי אבל החיבורים התאימו בטלויזיה אבל החיבורים ל-VIVO הם בצבעים שונים ואני לא יודע לאן לחבר....? + אני צריך תוכנה להקלטה מהטלויזיה + הסבר אך אני גורם למחשב להיות בטלויזיה + תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס של ledatek gforce 4 460 64 ddr יש לי מסך mag 786 fd מאז אחרי כמה דקות של שימוש אני מקבל כאב עייניים שיניתי כבר את הגדרות של ה-screen refresh rate למקסימום - 100 כמו כן חשוב לי לציין שעד לפני יום עבדתי עם אותו מסך רק עם כרטיס מסך ישן יותר והכל היה תקין אודה על פתרונות נוספים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הבעייה הזאתי רק בתפריטים במשחקים כאשר הAA והAF פועלים וגם לפעמים כאשר יש loading אז רואים את פס הטעינה בלי התמונה,למישהו זה קורה גם? או מכיר את הבעייה הזאתי? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני ממש לא בעניינים ודוד שלי בא מח"ול אז הוא שאל אותי אם יש משהו למחשב שאני צריך ואני רוצה כרטיס מסך שיהיה לו גם יציאת HDMI שאני יראה יותר טוב שאני מחבר לטלוויזיה [אני חושב לפחות שזה מה שיפתור את זה תגידו לי אם אני טועה יש לי פלזמה 40 אינ'ץ] אז בעקרון המפרט שלי הוא זה Intel Core 2 Quad Q6600 2GB RAN DDR2 ENERMAX LIBERTY 500W gigabyte P35-DS3L ואלה הדברים החשובים נראה לי אז מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול לשים על המחשב?בעקרון אין לי תקציב מוגדר אז בבקשה תביאו לי כמה אופציות מהיקר לזול שאם יהיה לו יותר מידי יקר יהיה לאן לרדת תודה לעוזרים ;D
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה יש לנו כרטיס מסך "חדש": X800GTO 16 זא GTO עם 16 צינורות קיצור לא אפרט כאן הכל..... הנה קישור: http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=96 [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות כרטיס מסך וקצת מתלבט נתוני מערכת : ASUS P5KPL-CM 4 Gb DDR2 800 Kingston Intel Core 2 Duo E7400 Windows 7 Ultimate x64 חשבתי על הGFORCE 9800GT כמו כן עדיפות רבה ל PASSIVE COOLING אשמח לעזרה תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי את הסרטון רק כדי להמחיש. אך לצערי הבעיה מתקיימת גם על dishonored, sleeping dogs, וnfs the run. בעיקר רואים את הבעיה במשחקים שמתמשים בfrostbite 2. אני משתמש בגרסא 12.10 של ccc. האם כדאי להתחיל לדבר עם tms על מימוש אחריות? (המחשב בן חודש בערך) לצערי חוויתי גם את הבעיה עם מחשב ישן שהשתמש ב2600 פרו ואחר כך ב4850. תודה רבה, yonash53.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך mag 768PF CRT 17 inch נקנה ב2002 בערך, היום חמש שנים אחרי בקושי יש לו חדות, רואים נורא דברים כמו כתב וכו', ובינתיים חוץ ממני אף אחד לא יכול לראות מה שכתוב אלא אם מתאמצים כמו מטורפים, ועכשיו שמתי לב שגם אני מתחיל להתאמץ כדי לראות עליו כי הוא מאוד מסנוור אז יש דרך שאני יכול לגרום לו להסתדר? או פשוט להעיף אותו? כי אין לי 17 אחר פה בבית להשתמש בו אז אני בבאסה ואני לא יודע מה לעשות
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-