עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Oprapc,

בכתבה ב-DRIVERHEAVEN החליטו לבדוק את שני הכרטיסים התקציביים היום עם CATALYST 4.1. אומנם יש את ה9800 PRO אבל 1500 ש"ח זה עדיין יקר קצת להרבה אנשים. הכתבה מראה שאמנם 5900XT טוב בהרבה מקרים מהרדיאון, מקבל יותר טוב ב3DMARK וב-AQUAMARK, אבל הוא: נופל ל-FPS נמוך מהרדיאון- כלומר כשהוא נקטע הוא נקטע!!, בחלק המשחקים הרדיאון משום מה עובר אותו. לעומתו הרדיאון כרטיס יציב יותר בכל המשחקים ובכל הבדיקות. בבדיקות גם הראו שה-5900XT מצוין ל-OC. בקיצור אם אתם קונים אחד מהכרטיסים האלה אז תשקלו שה-5900XT פועל יותר טוב מהרדיאון 9600XT אבל לא תמיד, מקבל ציונים יותר טובים, מצוין ל-OC, נופל ל-FPS הרבה יותר גרוע מהרדיאון, כנראה חלש ב-DX9 כפי הנראה(NVIDIA חרא ב-DX9 וזה ידוע). הנה הכתבה: http://www.…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by SEangel,

מה עדיף? (ברצינות, בשביל המחשב הישן שלי)

3. Started by jambo7,

ניסיתי למצא תשובה בחיפש ולא מצאתי אני עומד לקנות מחשב עם לוח DFI שתומך ב SLI השאלה האם אני יכול להרכיב 2 כרטיסי 6600GT רגילים למחשב או שאני צריך כרטיסי מסך שמותאמים ל SLI

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  4. יש לי P4 2.6 HT, עם 512DDR. אני רוצה לשדרג כרטיס מסך כי כרגע יש לי G4 MX 440 ובכל משחק יש לי 10 FPS רציתי לדעת איזה הכי מומלץ וגם שיהיה לו חיבור AGP כמובן. התקציב עומד על 1000 שח פלוס מינוס. (אל תתייחסו למפרט שבחתימה כי זה משהו אחר) תודה.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מחפש מסך "17/ "19 LCD מומלץ. בבקשה תנו מחירים, השוואות\ מפרט. תודה רבה...

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by IP,

אני קונה מסך חדש, ואני לא יודע איזה כדאי. אני משתמש בעיקר בשביל לקרוא ולתכנת (הגודל כן קובע), ואני נמצא הרבה (המון) מול המסך. חשבתי על LG700P ב 1100, על LCD 17 ב1700 או פחות או איזה CRT 19 בסביבות 1500. אני כרגע משתמש במסך NEC HR17 עגלגל על 1280x1024, כך שכל מסך יהיה שיפור מזה. אז איזה מסך כדאי לדעתכם לקנות (אני נוטה ללכת על הLG700P בגלל המחיר, אבל יש מסכי 19 במחרים קרובים שאולי יכולים להיות מספקים בשבילי)? תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by crazydiamond,

איזה כרטיס יותר טוב: radeon 9250SE או geforce fx 5200 עם 64 BIT זיכרון: שניהם בעצם בעלי 64BIT זיכרון - אז למי יש ביצועים יותר טובים?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by sheeze,

קראתי את המדריך וההשוואות שבנושא הנעוץ אבל רק הסתבכתי משם :\ בכל מקרה, התקציב שלי הוא עד 750 ולא יותר (כמובן אם זה יהיה עוד כמה שקלים זה בסדר, אבל לא עוד 50-100) אני ממש לא יודע מה עדיף, ATI או NVIDIA ואיזה סוג אז פשוט תמליצו השימוש שלי הוא לעריכת גראפיקה וקצת משחקים, אני לא צריך משהו שירוץ לי ברמה מטורפת עם מיליון FPS ולכן זה התקציב. ובבקשה שאתם ממליצים, רק כרטיסים מסוג AGP. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by most,

X1650 PRO 256MB או GF 7600GS 256MB שניהם PCI-E ??

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by HuGeMouTh,

נכנסתי היום לאתר של KSP לבדוק אם יש שם 1950P במחיר שפוי וראיתי את ה 1950P של POWERCOLOR ב 1350 שקל (צשלום אחד ללא ריבית 1300 שקל במזומן) ותיראו איזה גוף קירור מגיע איתו: http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=134 הוא יותר יקר והכרטיס עם הקירור המשופר של ASUS אבל ניראה לי שגם יותר טוב.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יש לי מעבד p4 3.2ghz prescott, PGA 478 ו 1280 מגהבייט ראם, וספק כוח של 500W. ואני מעוניין לדעת איך אני יריץ את ה- connected 3d x1800gto עם הלוח אם הבא => http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294&products_id=9707 אני רואה שX1800GTO קצת יותר טוב מ7600GT בהרצת משחקים, אז אני שואל: 1) האם תיוצר איזושהי מגבלה בעקבות המעבד ולוח האם בהרצת הכרטיס מסך או שאין חשש והכרטיס ירוץ בצורה הטוב ביותר? תודה מראש לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by asi2k5,

מישהו יכול להמליץ על דגם טוב....יש מלא חברות רצוי אחד שמגיע OC מהחברה אני לא רוצה להתעסק בזה בעצמי....

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by co11,

שלום לכולם , אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי , כרגע יש לי ATI Radeon 9550 , אני מחפש כרטיס מסך שיחזיק משחקים טובים וגם את הווינדוס החדש (vista) . תקציב: עד 500 ש"ח . יש לי לוח אם Gigabyte GA-8VM800PMD-775 תודה לעוזרים .

14. Started by evgeni1984,

http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/sapphire-ati-radeon-6950-2gb-gddr5-toxic-pcie-p-12391?cPath=67 זה הכרטיס מסך אני מצטער אם זה לא קשור אבל גם ספק כוח לאותו כרטיס מסך http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8280 זה הספק תודה מראש ומצטער אם הנושא לא קשור לכאן

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכם משתמשי פורום יקרים, כרטיס המסך שלי התחיל לעשות בעיות לא מזמן ואני חושב על להחליפו באחר המפקד של כרגע הוא : intel core2duo e8500 3.16ghz 4gb זכרון Radeon 4870hd לא בטוח לגבי הלוח אם gigabyte ga משהו, והספק הוא 550w של coolermaster אני מעוניין במשהו שיעביר לי עוד שנה וחצי עם המחשב, תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by _DavidB,

פרטים על תקציב: 500-1000 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? משחקים Battlefield 3 בעיקר ועוד כמה משחקים בינוניים . מפרט המחשב: מעבד: i5 750 לוח אם:h57m-usb 3 כרטיס מסך נוכחי: נשרף ה 4850 , בנתיים יש 9600gt ספק כוח: tt 500w גודל המסכים: 22 asus (רזולוציית 1050X1680) ואולי אני יחבר את המחשב גם לפלזמה 32" הערות נוספות: שיריץ באטלפילד 3 על אולטרה , ואני פתוח להצעות של יד שנייה גם .

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by PHOENIX18,

חשבתי אולי לשדרג אותו למשהו יותר מתקדם,התושבת היא PCI-E 1,אני משחק ברזולוציה 1050X1680 כיום עם הכרטיס הנוכחי אני משחק על הגדרות בינוניות אני רוצה לשחק על הגדרות גבוהות ובלי לקרוע את הכיס(חשבתי לקנות כרטיס יד שניה מהחבר'ה שמוכרים פה),אני צריך רק שהוא יחזיק לי פחות משנה(עד שאני ישתחרר מהצבא)ויוכל להריץ משחקים חדשים על הרזולוציה שכתבתי בהגדרות גבוהות תודה לעוזרים ושנה טובה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by b-or,

אני אמור לקבל בימים הקרובים כרטיס כזה: Palit gf fx 5700LE 128MB/128BIT או 5700 V אני לא זוכר בדיוק.. אני יודע שיש הבדלים.. אבל עזבו לא משנה. ראיתי דיעות חלוקות בפורום.. חלק אמרו שהוא גרוע וחלק אמרו שהוא סביר.. ואיך הם בהשוואה לoctek? תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by zerocool15,

הנה אנו חשים לקנות כרטיס מסך חדש וטוב. המשחקים של היום שחשבנו שהם יהיו תואמים לכרטיס המסך הם כבר העבר. כיום בשוק המשחקים הופכים תהליך של שינוי, בעבר היינו יכולים לשחק עם כ.מסך מעולה וזיכרון גבוה עם משחקים שאפילו לא מתקרבים לרמה של הכרטיס. אבל כיום כמו משחקים באטלפילד 2 או ניד פור ספיד mostwanted, כבר דורשים וידרשו 128 זיכרון. עכשיו ברגע זה כשמחק באטלפילד 2 יצא הוא דורש 128 זיכרון של כרטיס ו512 של זיכרון מערכת אז מה יהיה?? אין לנו כסף לכרטיסים חזקים עם כמות זיכרון של 256... המשחקים עושים דרכם מאוד טוב, מעלים דרישות מערכת אבל המחירים לא יורדים. תגובות בבקשה. Deom System Requirements Windows XP (32-bit) with Admin rights 1.7 GHz Pentium 4 / Athlon XP or greater 512 MB or m…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Ben_G,

שלום , בעיה מוזרה יש לי X800 XL ואני משחק BATTLEFIELD2 אחרי איזה שעה שעתיים של מסך המסך נכבה לי ורק REBOOT מחזיר את המסך לחיים מה יכולה להיות הבעיה ?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי לכולם, אני מתלבט בין שני הכרטיסים אללו, שניהם בערך באותו טווח מחירים (שניהם לא GT). הייתי שמח לשמוע את דעתכם עליהם. ודרך אגב, מה זה הטכנולוגיה PCI X16?? והאם לוחות אם שתומכים בPCI X16 עושים בעיות עם כרטיסים שהם AGPX8 תודה מראש, גל.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום, רציתי לדעת האם זה כרטיס טוב יחסית, למרות שזה כרטיס Low End האם הביצועים שלו טובים.? אשמח לשמוע דגובות. תודה- THANKS

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  23. הדגם הבא במשפחת ה-Ampere מתקרב להשקה רשמית - וההדלפות ברשת הופכות לעסיסיות יותר ויותר בהתאםלכתבה

24. בביקורת זו נבחן לעומק את ביצועי כרטיס המסך החדש ביותר של NVIDIA לעת זו, ה-GeForce RTX 3070 Ti, במטרה להבין איזה שיפור ביצועים הוא מעניק על פני גרסת הבסיס המוכרתלכתבה

25. Started by Darhers,

היי, אני מחפש להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי שלי(hd4850) בכרטיס חדש יותר. השימוש העיקרי הוא למשחקים. הספק שלי הוא antec neo 520 אאל״ט, אני אתקן במידה וטעיתי כשאחזור מהעבודה. התקציב שלי הוא בסביבות ה700. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים