כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מבולבל לגבי כמות המסכים שאפשר לחבר ב-SLI של שני כ.מסך של NVIDIA, וכמה ב-CF... יש לי את המסך שבצד, יש לו תכונת PIVOT. אני רוצה לקנות עוד שני מסכים אותו דגם, להפוך את שלושת אנכית ולהשתמש בשלושתם למשחקים. האם אני יכול לעשות את זה עם מערך SLI של GTX570?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה על 2 כרטיסי מסך. 1. עד 1000 שקל מקסימום לAGP 2. עד 1400 שקל מקסימום עדיף לAGP אפשר גם ל-PCIE * החברה שמייצרת די חשובה לי שתהיה טובה כדי שהכרטיס יחזיק שנים בלי לקרוס פתאום. תודה חבר'ה אתם סוסים.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה כרטיס מסך חדש לאחר שלצערי לפני כחודש - חודשיים נשרף לי הקודם וכרגע אני עם הגיפורס 4 הישן שהיה לי במגירה זרוק כמה שנים :\ הייתי רוצה המלצה איזה כרטיס לקנות מסוג agp , אין עדיפות מסוימת לנוידיה או ati. יש לי מעבד amd 3200 64bit 939 pin לוח אם :DFI LanParty UT nForce 3 Ultra-D זיכרון : 780 מהירות 400 ddr 1 אבל אני קונה עם הכרטיס מסך עוד 512 (בנוסף ל 700 שקל שאני משקיע על הכרטיס מסך אני משקיע עוד על הזיכרון - זה לא חלק מהתקציב של הכרטיס מסך ). שמתי לב שה HD 2600 PRO 512 mb של ספיר עולה רק 580 ש"ח והוא תומך DX10 , מה אתם אומרים עליו ? יש לכם משהו יותר טוב ממנו להציע לי ? כמו כן , הבנתי שבקרוב יוצאים לשוק כרטיסים חדשים , זה אומר שהמחירים יירדו ? כך ששווה לחכות…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני אקנה 8800GTS אני יוכל להינות מקרייסיס? כלומר האם זה יפעל טוב אני יודע שאנשים לא בדיוק יודעים אבל לפי השערות כי ראיתי בחשיפה של קרייסיס שהריצו אותו על 8800GTX וזה קצת קירטע פה ושם ככה שאני לא יודע מה לעשות... ???
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם היה הבדל גדול במחיר או הבדל כלכך גדול בביצועים שהוא יצליח להפיל את ה9700 לירידת מחירים קיצונית לפי מה ששמעתי לא זה ולא זה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע עובד עם כרטיס 9500GT עם קירור פאסיבי, ואין ספק שאני נהנה מהשקט ומזה שאני לא יודע אם המחשב דולק או לא מרוב שהוא שקט, אבל החסרון... הכרטיס מאוד חלשת בשבילי לפחות, האם יש קירור פאסיבי שאפשר לקנות ולהחליף את הקירור שמקבלים עם הכרטיס ? או שיש לכם המלצה על כרטיס מיצרן מסוים שהוא ממש חרישי. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני נוסע עכשיו לקנות כרטיס מסך חדש למחשב בסביבות של 500-600 שקלים: אני רוצה לדעת אם הכרטיס מסך דגם Radeon HD 5670 1024MB GDDR5 מומלץ לקחת אותו או שאתם ממליצים על משהו אחר במחיר הזה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שלכולם , באיחור של שנה (ולאחר 4 שנים) הגיע הזמן לשדרג את המחשב . הגישה שלי הוא כזו : חלקים טובים של לפני חצי-שנה עד שנה (לא צריך את החדש ביותר) , שיהיו טובים/מספיקים עד 3 שנים מבחינת הביצוע . יש צורך (אולי) להזכיר כי אני יערוך יודאו HD (ביתי) מתישהו בשנה הבא . אחרי המבוא הארוך הזה -- השאלה שלי פשוטה : יש כרטיסים (כדוגמת Palit GeForce GTX 460 Sonic 2GB ) שמצויידים ב- 1.5 עד 2 GB זכרון . http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=30501 עד כמה זה חשוב -- בייחוד אם לא מתכוונים לשדרג כל שנה את הציוד ? אני פשוט ראיתי דעות לכאן ולכאן ואני רוצה להבין יותר ... מאחר ואני יודע שהזכרון בכרטיס מסך חשוב אבל הוא לא הקובע היחיד . אשמח גם לקבל המלצות לכרטי…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נדפק לי ה X800GTO שקניתי לפני איזה 4 חודשים, ואני יקבל עליו את ה 750 ששילמתי עליו חזרה. עכשיו, אני יודע שה 7600GT נחשב לכרטיס המומלץ בתקציב הזה, אבל מה אתם אומרים על X850XT ב 900 שקל? לינק - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15896 ה x850XT יותר חזק בדרך כלל מה 7600GT לפי הבנצ'ים... לא בהרבה אבל בכל זאת. עכשיו הפאק בכרטיס הזה זה שהוא לא תומך ב SM3... נראה לי שאני אוכל להסתדר בלי SM3 אבל אם הולכים לצאת הרבה משחקים שלא יתמכו ב SM2 בשנה-שנתיים הקרובות אז אני מעדיף ללכת על ה 7600GT. אבל אם מדובר רק ב 2-3 משחקים אז זה שטויות ואני אוכל להסתדר עם זה. לא מעניין אותי משחקים בעוד 3+ שנים מעכשיו כי אז כבר בכל מקרה גם ה 7600GT לא יסחוב אותם כמו שצריך. קפיש? בזאפ…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם מישהו יוכל להגיד לי את הדגם של הצ'יפ של היציאה לטלויזיה עצמו בכרטיס hercules 3d prophet 2 Ti?? תודה מראש
-
-
שלום לכולם עד לאחרונה היה לי כרטיס 7600GT שהלך לעולמו השבוע בצער רב אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש, דודים שלי מגיעים עוד חודש מארה"ב ויוכלו להביא לי כרטיס משם ככה שקניית הכרטיס שם זה בהחלט אופציה. התקציב זה בערך 100 דולר , אבל סה"כ יש גמישות, הרף העליון שאני לא אעבור אותו בכל מקרה יהיה 600 שקל בקניית כרטיס בארץ. אני לא גיימר כבד , אבל אוהב לשחק מדי פעם ורוצה כרטיס שגם יחזיק מעמד קצת קדימה כי אני לא מחליף כרטיס כל שנה כמו שבטח הבנתם. כרגע יש לי מסך רק 17 אינץ' אבל כנראה שזה ישתנה בקרוב (היה אמור להיות הדבר הבא שאני קונה אבל הכרטיס שהלך קצת שינה את סדר הדברים) ככה שאני גם צריך כרטיס שיש לו יציאת DVI אחת ויציאה "ישנה" אחת ראיתי שלאחרונה מחירי ה HD4850 צנחו בטירוף וזה נראה כרגע…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני צריך לפצל את המסך שלי ל2 אחד דרך vga ואחד דרך hdmi קניתי כרטיס מסך gigabyte gt 710 היציאות עובדות אבל אני לא יכול לפצל ראיתי שהווינדוס לא מזהה לי אותו כמו שהוא אלא מגדיר אותו ככרטיס מסך רגיל.. סטנדרט בטעות זרקתי את הקופסא עם שאר הדברים ולא שמתי אם יש דיסק באתר של gigabyte לא מצאתי דרייברים ודרך geforce נוא לא מזהה שיש לי כרטיס מסך שלהם איך אפשר למצוא דרייברים לזה? אני צריך לשני סוגי מערכת הפעלה ווינדוס 10 32 ווינדוס 10 64 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות ti 4200 - האם לקנות עכשיו או שאולי צפויה ירידת מחירים בתווך של מספר שבועות ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום... אני רוצה לשאול איזה כרטיס מסך הכי כדי לי לקנות וגם באיזה חברה הוא יהיה כי שמעתי שיש הבדל בין החברות תודה....
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
my favorite site got us a Holyday Present! ATI Radeon 9700 Pro Video review!!! Have Fun!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, הזמנתי את ה Radeon9100, רציתי לשאול אילו דרייברים להתקין (סגור על 3.1 ?) האם צריך להסיר את הדרייבר של Nvidia בצורה מיוחדת חוץ ממההסרה ב Device Menager (האם צריך למחוק קבצים בsystem או להסיר מהרג'יסטרי) ? והכי חשוב, איך מומלץ לקנפג את הכרטיס ב Conrol Panel שלו ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן , אח שלי רוצה לקנות כרטיס מסך והוא מתלבט בין הX1650PRO: http://tms.co.il/product/3648 לHD 3650 : http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=7465 במה כדי לו לבחור?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי על הכרטיס הזה: TwinTech GeForce GTX460 1024MB XT OC Edition GDDR5 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2136 שעולה 1027 ש"ח אני יודע שהוא ב OC מהמפעל (ב770/4000) ויש לי שתי שאלות, 1. אני יוכל להגדיל לו את ה OC בעצמי ? בנוסף לקיים. 2. יש כרטיס מסך אחר (חשבתי על ATI) במחיר דומה (+-) שיגיע לביצועים טובים יותר ב OC ? 3. ה 685/70 יותר טוב ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכרטיס הוא 9600GT של TWINTECH כפי שהבנתי החנות נסגרה יש משהו שאני יכול לעשות? לפנות ליבואן או משהו
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנון לקנות מחשב חדש, ואני מחפש מסך. ההעדפה שלי היא כמובן 19", אבל התקציב מוגבל, עד 2000 ש"ח. אם איחן מסך טוב במחיר הזה, אז אני מעוניין במסך 17" בפלוס-מינוס 1500 ש"ח. המסך ישמש לעבודות גרפיקה. בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתווכח עם אחי אז תעזרו לי להצטדיק תעצמי ולנצח אז ככה יש את הכרטיסים 8800 ו9600 אני אומר לו שה8800GT יותר טוב מה9600 בכמה פריימים ונותן איכויות יותר טובות במשחקים הוא אומר ההיפך והוא אומר שיש לו ליבה יותר חדשה(ולזה אני מסכים איתו),אבל הוא בצעם שיפור של ה8600 אז הוא פחות טוב ומה אתם אומרים? ועוד משהו 8800 ו9800:האם הם באותה רמה?אם אני עושה ל8800GT OC כמו שצריך אני מגיע לרמה של ה9800?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הכרטיס הזה יכול לעבוד עם ספק ג'נרי פשוט? ואם לא איזה ספק במינימום השקעה אני צריך בשבילו?
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-