עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מתכוון לרכוש מחשב חדש..... Core 2 Duo E6600 P5B DE Or Quad6 המחשב ישמש בעיקר לעבודה גראפית ורינדור כבד ולכן יכיל Nvidia Quadro FX3500 , הבעיה היא שלכרטיס הזה אין שום יכולת אפילו לא בסיסית במשחקים. ולכן אני ארצה להוסיף לו כרטיס שמיועד למשחקים....... אז...... זה אפשרי ?? : אני לא מדבר על עבודה במקביל (אני מבין שזה לא אפשרי) אבל אני מדבר על להעביר את חיבור המסך מכרטיס אחד לשני בלי בעיות (כמובן לעשות ריסט אם צריך). יש לי מסך עם שתי כניסות DVI & RGB ככה שאני רק צריך ללחוץ על כפתור הSource במסך כדי לעבור בין הכרטיסים. בקיצור האם הדבר אפשרי ?? אילו בעיות יכולות להתעורר ?? האם בלוח שבמפרט שלי יש אפשרות לחבר שני כרטיסים בשתי חיבורי pci-e ??

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  2. יש לי מעבד p4 3.2ghz prescott, PGA 478 ו 1280 מגהבייט ראם, וספק כוח של 500W. ואני מעוניין לדעת איך אני יריץ את ה- connected 3d x1800gto עם הלוח אם הבא => http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294&products_id=9707 אני רואה שX1800GTO קצת יותר טוב מ7600GT בהרצת משחקים, אז אני שואל: 1) האם תיוצר איזושהי מגבלה בעקבות המעבד ולוח האם בהרצת הכרטיס מסך או שאין חשש והכרטיס ירוץ בצורה הטוב ביותר? תודה מראש לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by a-v-i,

ערב טוב! יש למישהו מושג למה ה RADEON 9600Pro לא מופיע באתר של Gigabyte? הם הרי משווקים את הכרטיס הזה...

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ariel24233,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך יש לי שני אפשרויות או http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3353#sp או http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3530#sp השאלה שלי איזה כרטיס חזק וטוב יותר? מה מתחמם פחות? ויש לי ספק 600 וואט האם הוא יתאים לשתי הכרטיסים? ובנוגע לתלת מימד אני בקרוב ייקנה משקפיים ומסך אז האם גם ה ATI יתמוך ב3D?? או שיותר עדיף את ה GTX460?? וזה הספק שלי 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (Oem

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by parsi1,

אני חושב לקחת כרטיס גרפיוnVIDIA GeForce 9500GT 512MB PCIeוGigabyte מה ההבדל בין הDDR2 לDDR3 ? האם מומלץ לקחת חברה אחרת ? אני לא גיימר, האם יש לי צורך בלקחת קירור לכרטיס מסך ? בכל אופן זה המפרט של המחשב שאני חושב לקחת: 1. מארז: ANTEC NSK4480 380W Silver/Black 2. לוח אםלוח אםוGAEP43DS3LוGigabyte chipset: Intel P43 , התאמה למעבד: Intel Celeron , Intel Core 2 Duo , Intel Core 2 Extreme , Intel Core 2 Quad , Intel Pentium Dual Core , סוג הזכרון: DDR2 , מהירות (FSB): 1600 MHz , יצרן: Gigabyte 3. מעבד: מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel סוג המעבד: Core 2 Duo , זכרון מטמון(Cache): 6144 KB , מהירות מעבד: 3000 Mhz , יצרן: Intel , סוג חיבור (Socket): LGA 775 , bit: 64 , ליבה: כפולה ,…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by shibby15,

באתר הזה למשל הראדון עולה 345$ ויש משלוחים לארץ אז בחשבון פשוט יוצא ש345$+30$=1750+מע"מ=2165 שזה בערך כמו TI 4600

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by eliasfen,

מישהו יודע מה הסיבה שיש גלים על המסך ויש לציין שהמסך תקין.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by guy,

האם כרטיס מסך שבדרישות חומרה שלו כתוב חיבור PCE X16 יעבוד על לוח שתומך רק ב PCE X8 ? ואם הוא כן יעבוד, האם זה יגרע באופן רציני בביצועים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by God4U2,

OK יש לי כרגע GF2 Ti של הרקולס עם TV-OUT הבעיה היא שאני רוצה לראות גם על הטלויזיה וגם על המחשב באותו הזמן והכרטיס לא תמוך בשניהם ביחד אני צריך משהו אחר שיתן לי TV OUT באיכות טובה יש מוצר כזה כרטיס שמיועד רק ל TV-OUT ? תודה מראש רוי נ.ב. היה לי עד עכשיו 8500 le של הרקולס אבל החלפתי עם אח שלי ... הוא צריך את זה יותר ממני וחוץ מזה ה TV-OUT שלו עשה המון בעיות ... תתרחקו מ ATI אם אתם יודעים מה טוב בשבילכם

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היצרנית הטאיוואנית הופכת מסכים עם קצב רענון גבוה במיוחד ומראה צבעוני במיוחד לבסיס החדש שלה לכתבה

11. היי, הכרטיס מסך שלי כבר לא סוחב כלום, האם אפשר למצוא לי כרטיס מסך שיריץ את מרבית המשחקים החדשים לפחות בגרפיקה בינונית בצורה חלקה? המפרט שלי: מעבד : Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz, 2933 MHz לוח אם: gigabyte ga-g31m-es2l זיכרון 4 גיגה ספק: seasonic 520w m12 כרטיס מסך נוכחי: ati hd 4600

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by eliavav,

שלום, יש לי מחשב HTPC בסלון שמחובר לטלויזיה עם המפרט הבא: amd X2 220 Gigabyte ma74gm-s2 עם כרטיס מסך מובנה radeon 2100 3gb ram 2 800hz הרד דיסק WD 640GB מארז: coolermaster mini 210 http://www.coolermaster.com/case/mini-tower/mini210/ עם ספק שבה איתו של 300W אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיוכל להפעיל משחקים קלים כמו פיפא NBA ומשחקי מירוצים. וגם כדי לקבל חיבור HDMI, כי כרגע אני צריך לחבר את הקול בנפרד מהטלוויזיה למגבר וזה פחות נוח. תקציב: עדיף עד 300 ש"ח עדיף קצת פחות אם זה הגיוני. המגבלה הגדולה זה המקום במארז, האורך המקסימלי של הכרטיס צריך להיות 21.5 ס"מ וזה חייב להיות כרטיס פרופיל נמוך. תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by most,

X1650 PRO 256MB או GF 7600GS 256MB שניהם PCI-E ??

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by kastro,

היי לכולם, בהמלצתכם ולאחר בירור בנושא המלצתי לחברי לקנות כרטיס מסך של LEADTEK 6600GT AGP אך יש לנו "בעיה קטנה". החומרה אשר הוא משתמש היא P4 2.0 עם זכרון של 256 מגה (אני יודע שזה לא מומלץ מכיוון שהכרטיס חזק יחסית למעבד, אך הוא רצה כרטיס טוב) הבעיה היא כזאת, התקנו הערב את הכרטיס (לא לפני הסרת הדריבר הישן) התקנו דריבר חדש של NVIDIA 71.20 + DX 9C... ומשהו קצת לא נראה לי הגיוני, לי יש אומנם מחשב קצת יותר חזק (פירוט מופיעה למטה) עם כרטיס מהדור הקודם 9800PRO אך אצלי לדודגמא במשחק FAR CRY הכל נראה חי, יש ציפורים בשמיים, רואים דגים, המים נראים כמו מיים והכל חיי. אצלו רואים ממש ממש לא משהו, אומנם המחשב יחסית חלש ואין לו הרבה זכרון אך האם כל זאת קשור לתצוגה ולא למהירות הפרימים בכל ש…

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  15. מסך 24" LED 16:9 ספק כוח: Corsair 550W לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מעבד Q6600 @3.0Ghz העדפה ל-Nvidia בגלל ה-PhysX.... פילטרים (AA + AF) לא מעניינים אותי אם כי ארצה לשחק על הגדרות מקסימליות בכל המשחקים החדשים ללא חריגה מעבר ל-800 שקלים... חשבתי ללכת על ה-Gigabyte GTX460 הייתי כבר עם הכסף התקשרתי לחנות ואמרו לי שלא מתכננים להביא כי הגיע GTX560 Ti וגם כי יש להם את 1GB אז לא צריך את ה-768, והם לא מוכנים למכור לי את ה-1GB במחיר של ה-768MB (אז מה אתם מציעים?? KSP) לא בטוח מה לעשות...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם. אני יודע שאולי השאלה נטחנה אבל עשיתי חיפוןש ולא הצלחתי למצוא פתרון. יש לי כ.מסך - X800GT של ATI וחיברתי אותו לטלוויזיה.שמתי אות שידור על B-PAL ואני רואה שחור לבן.מה לעשות? אנא מכם עיזרו לי מי שיודע. בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. איך להיכנס להגדרות של הכרטיס המסך שיופיע על כרטסת מתקדם אני מנסה ולא מצליח כל הזמן הוא מפנה אותי ללוח הבקרה

18. Started by ytoledano,

שלום, עכשיו אני מסיים לעבוד ויש לי בבנק באיזור ה13 אלף ושקלתי להשקיע (יעני לבזבז) חלק על טלויזיה/מסך (הגבול כבר מיטשטש) LCD 1080i/p. בחור בחנות אלקטרוניקה בעזריאלי אמר שזה מתחיל באיזור ה10 אלפים בשביל 30" שזה נשמע לי סביר. השימוש יהיה בעיקר לצפייה בריפים של תוכניות שהיו בHDTV (חוקי לגמרי, דרך אגב). יש לי עם זה בעייה בגלל שלתוכניות האלה עושים Down-sample מ720i/p או 1080i ל480i, אבל יש לי הרגשה שבקרוב, עם התפשטותו של הפס הרחב באמת, יתחילו לצאת ריפים ב720i בגודל CD לפרק של 42 דקות (כבר היום יוצאים פרקים של 21 דקות בגודל של שליש דיסק, במקום רבע שהיה פעם). עוד התלבטות היא איך לחבר את המסך, בDVI, כמסך שני, או בComponent (ידוע גם כ Y Pb Pr). לצערי המודעות לאיכות הטלויזיה בארץ …

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by zoyaniv,

לצערי נשרף לי האסוס 5770 שלי אני לא כך כך מעודכן בסדרות החדשים, איזה כרטיס מסך תקציבי יש שיריץ משחקים באיכות סבירה ולא יהיה יקר מידי? ראיתי את ה 6750 ב 490 ש"ח ולעומותו את ה 5750 ב 510? איזה מהם עדיף? האם יש המלצה אחרת במחיר הזה? חיבור PCI-E מעבד I7 ווינדוס 64 ביט

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by AVL,

Nvidia Forceware 81.95 WHQL For Windows 2000/XP http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.95.html

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by cohena11,

הזמנתי את המחשב הבא : מארז THERMALTAKE V100D XASER III BLUE למרות ההמלצות על המארזים הקטנים יותר - לצורך הרחבות עתידיות אזדקק לקיבולת גדולה יותר(וגם בשביל הפוזה...). ספק - תואם ל-XASER של THERMALTAKE. לוח אם - למרות ההמלצות על ABIT, אני עדיין הולך על אינטל וזאת עקב האמינות שלהם. בנוסף ל-ABIT אין יבואן קבוע ככה שהאחריות קצת בעייתית. מעבד - ע"פ הערותיכם 3GHZ, ה-3.06GHZ לא תומך ב-800MHZ. זיכרון ע"פ ההמלצות שלכם ושל הספק SAMSUNG 512M 400 MHZ DDR X2. דיסקים קשיחים - SATA 10500 RPM יש כרגע רק 36G וזה מעט מדי. 7200RPM יש 250G אבל זאת טכנולוגיה בתחילת דרכה ואני לא אהיה שפן ניסיונות של אף אחד, לכן כרגע אני נשאר עם : WD 200GB 7200RPM 8M CACHE X2. כרטיס מסך - ??? מקלדת/עכבר - אלחוטי…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  22. רציתי לשדרג כרטיס מסך, וראיתי את הכרטיס ב KSP במחיר מצויין והשאלה היא מה הם סיכויי ההצלחה של פתיחת הצינורות בכרטיס. באותו הסכום בערך אפשר לקנות 6600GT שבסטוק הבנתי שהוא יותר טוב. מישהו נתקל בכרטיסי XFX הצליח/לא הצליח?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם, רציתי לדעת האם 2 הכרטיסים הללו יכולים להריץ משחקים חדשים ברזולציה של 4K ללא בעיה? asus radeon r9 290x oc 4gb 20% cooler במידה וכן, כמה עולה כיום מסך 4k נורמלי בארץ?

24. Started by bennash,

חבר אביא לי את הכרטיס הזה עד שאני אקנה מחשב חדש. עכשיו יש לי ספק של huntkey 500W הוא הספיק לי לGTS240 ליפני שהכרטיס 240 התקלקל לי. עכשיו האם הספק יחזיק לי גם את Gigabyte HD 4850 OC Edition כי הוא עם חיבור לספק מה שאין ל240? ואיפה מסיגים כבל DVI-I Dual Link מוזהב עם שתי Ferrits ומסוכך ברמה גבוהה 1 מטר עד 2 מטרים בירושלים וכמה הוא עולה?

25. Started by Esparco,

איזה כרטיס יותר חזק מבחינת ביצועים נטו.. FPS!?? עזבו את שאר הטכנולוגיות של8600 יש מעל 6800.. אני רוצה ביצועים נטו בFPS

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.