עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Asafalfa,

היי אנשים יש לי בעיה מסוימת !... אז ככה... אני מתלבט מה עלי לקנות האם ASUS ATI RADEON X600 XT Video Card, או את ה ATI 9800XT 256MB הסיבה שאני מתלבט היא שקראתי שהכרטיס של ASUS יותר מהיר גם מבחינת Chipset/Core Speed וגם Memory/Effective Speed. הביצועים שלו הם Chipset/Core Speed: ATI Radeon X600XT/503MHz ו Memory/Effective Speed: 128MB DDR/736MHz האומנם יש לו זיכרון נמוך יותר אבל למה יש יותר משמעות.? ??? ???

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  2. Started by alophind,

היי , יש לי PINE - XFX GT6600 , התקנתי את הדרייברים הכי חדשים nvidia forceware 81.87 (כרטיס חדש , לא נוסה עם דרייברים אחרים) וכל פעם שאני מעלה את ה properties של הכרטיס מסך הכל נהיה כהה מאוד , ואז מספיק שאשנה refresh rate לדוגמא מ 75 ל 72 וחזרה ל 75 והמסך חוזר לבהירות שהיתה מכוונת. מישהו מכיר את הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by lharpaz,

שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעיה מוזרה, ורציתי את עזרתכם כדי לנסות להבין האם הבעיה היא אכן כרטיס המסך. אחרי זמן מה של אי שימוש במחשב, הוא עובר למעין מצב של חסכון בחשמל או משהו כזה. כשאני מזיז את העכבר כדי לצאת ממצב זה לעיתים הוא חוזר לעבוד כרגיל, אך לפעמים הוא מציג כל מיני חירבושים על הצג (ראו תמונה מצורפת). האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם מדובר בכרטיס מסך בעייתי? (רציתי לחבר במקביל מחשב אחר לצג כדי לוודא שהבעיה איננה בצג, אבל לא הזדמן לי). תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  4. היי, כאשר אני מנסה לשחק במשחק, התצוגה נראית כמו בתמונה המצורפת. האם אלו ארטיפקטים? הטמפ' של הכרטיס מגיעה מקס' ל52 מעלות. מה יכולה להיות הבעיה? (אני משתמש בדרייברים 197.13). תודה! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  5. Started by hardware maniac,

שלום, קודם כל מפרט בצד. דבר שני יש לי מסך מהדגם הבא: LG FLATRON L1710M (מסך LCD - 17 אינץ') אוקיי אז ככה:יש לי בעיה מוזרה עם הרזולוציות שלי:למשל ב FEAR אני מגיע אך ורק עד 1280x960x32 וב FIFA או FARCRY אני מגיע עד 1280x1024x32. השאלה שלי היא מדוע ישנם משחקים שאיני יכול להגיע איתם ל 1280x1024x32? אני חושב שזה לא המסך ולא הכ.מ מכיוון שישנם משחקים שאני אכן יכול להריץ על הרזולוציה הזאת.(1280x1024x32). אז..מה הבעיה?(ד"א כמובן שהרזולוציה קיימת במשחק-למשל ב FEAR יש עליו מלא בנצ'מארקים באינטרנט שמראים פריימים פר שניה על הרזולוציה הזאת). תודה מראש. ד"א אם זה לא הפורום הנכון אנא העבירו.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  6. שלום לכולם, קניתי אתמול כרטיס מסך חדש. 8800GT. אז ככה, פתחתי את המארז, חיברתי את הכרטיסמסך והכל.. המחשב עלה, עם רזולוציה של 800X600 כמובן מכיוון שהדרייברים עוד לא מותקנים. עלה המחשב קיצר. התקנתי את הדרייבר והוא שאל אם לעשות ריסטרט ולחצתי על כן. המחשב עשה ריסטרט והוא עלה רגיל, אחרי שהטעינה של הויסטה נעלמת, מופיע מסך שחור והמחשב לא עולה. הכל דלוק והכל עובד. כי אני גם שומע את המאווררים פועלים. וזהו בעיקרון.. המחשב לא עולה מהקטע של אחרי הטעינה של הויסטה. מה לעשות?

• 52 תגובות
    • 4k צפיות
  7. Started by shay999,

יש לי שני כרטיסי מסך HD4850 וכשאני מגדיר את זה בCONTROL CENTER כמו כאן : עכשיו יש בעיה במחשב הוא יצא לי ממשחק ולא העלה את המחשב כבר פעמיים מישהו יודע מה זה ומה לעשות.

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  8. Started by Plast,

שלום, קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו היום התקנתי ווינדוס והכל אחלה.. ברגע שאני מתקין את הדרייבר של הכ.מ, נהיה לי פשוט מסך שחור\כחול.. הבעיה נפתרת כאשר אני נכנס למחשב במצב בטוח ומוחק את הדרייברים.. את הדרייברים הורדתי מהאתר של ATI, וניסיתי גם את של GIGABYTE(גרסה יותר ישנה.. בATI זה 14.6 וGIGABYTE 13.10) מישהו יכול לעזור בבקשה?

9. Started by omerico22,

שלום לכולם , לפני בערך שבוע קיבלתי את המחשב החדש שלי ואני מקבל FPS פשוט נוראי בCRYSIS בין 10-15FPS בממוצע . הכרטיס מסך הוא HD5870 עם דרייבר הכי מעודכן . מה עושים ?? דרך אגב המשחקים האחרים פועלים סבבה על FPS טוב לדוגמא בMAFIA 2 יצא לי מעל 60FPS בבדיקה .

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by duzap,

שאני משחק בכל משחק (חוץ מהמשחקים הממש ישנים..) אפילו ב NFS UNDERGROUND 2 אני מקבל ממש ארטיפקטים על כל המסך.. לא בצורה של חתך אחד פה חתך אחד שם.. על כל המסך אי אפשר לראות כלום.. אני משחק 5 ד'ק ואז זה מתחיל... אני לא יכול לשחק שום משחק וזה ממש משגע אני לא מצפה להפעיל משחקים כמו crysis אלא יותר מהדור הישן של NFS MW וכאלה.. בכרטיס הקודם שלי MX440 היה עובד סבבה וכמעט בכלל לא היה לי ארטיפקטים.. הנה המפרט: Intel Pentium 4, 2676 MHz Motherboard MSI 645 Combo (MS-6737) Motherboard Chipset SiS 645 System Memory 768 MB (DDR SDRAM) NVIDIA GeForce 7600 GS (512 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce 7600 GS AGP Audio Adapter Creative SB Live! 24-bit (SB0410) Sound Card מסך 22" של …

11. Started by sap2221,

הורדתי אותו זה שוקל 354 , אני פותח אותו וזה לא מתקין לי ,זה לא פותח אותו בכלל, יש לי וינדוס XP PRO , מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  12. שלום לכולכם , יש לי כבר נושא שפתחתי בעקבות הבעיות שלי עם הכרטיס המסך , כעת יש לי בעיות חמורות ביותר , ( בעיות אלו היו לפני שדרוג המפרט שלי ) יש לי בעיות בכל משחק אפילו בגראפיקה על LOW ב CRYSIS הכל עובד בסדר , FPS גבוהה אך דברים נטענים לאט! כשאני מתקרב אליהם הם מופיעים , וכשאני מתרחק הם שוב פעם נעלמים , חשבתי שזה נוצר בעקבות צוואר בקבוק שיש לי , אז קניתי מאבד חדש , אבל הבעיות עדיין נשאו , אני נואש כי בזבזתי כלכך הרבה כסף על השדרוג הזה , ואני נותרתי ללא עזרה או שום רעיונות כיצד אני יכול לבדוק את העניין בחנות אמרו לי שזה גם היה בעקבות המעבד אבל מי יודע... המפרט לפני השדרוג : 3800+ AMD X2 64Bit 2 GB's RAM 160 GB Hard Drive 2600XT ATI Radeon 450W PSU HEC לאחר מכן קנ…

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  13. Started by Tal-T,

אוקיי ראיתי שמישהו פרסם שהוא עשה OC לכרטיס מסך שלו 9400GT 512MB של ZOTAC , הכרטיס היה ככה לפני הOC: תדר ליבה: 550 תדר שיידר: 1350 תדר זכרון: 400 ולי לעומת זאת, יש כרטיס 9500GT 512MB של Club3D שאמור להיות חזק מה9400 משמעותית והתדרים שלי הם: ליבה: 550 זיכרון: 400 שיידר: 1375 שזה בדיוק כמו של ה-9400GT , רק השיידר גבוהה ב-25 , הגיוני?!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ledan1991,

יש לי כרטיס מסך מדגם Geforce 9600GT 1GB 256Bit . משום מה, בכל תוכנה שיכולה לבדוק את המפרט של המחשב הוא מזוהה ככרטיס עם זיכרון של 512 וכדגם "9600 GSO" . זה נורא מציק שזה לא מופיע כמו שזה אמור להופיע. אצל חבר שקנה את אותו הכרטיס בדיוק מופיעה אותה הבעיה. לשתינו יש VISTA ULTIMATE ומחשבים טובים יחסית. אצלי המפרט הוא : E7400 core 2 duo 500GB HDD, 4GB RAM, וכל השאר גם כן טוב מאוד ולא אמורה להיות הבעיה הזאת. יכול להיות שצריך לעשות עידכון לביוס? או משהו שקשור לכך שהלוח אם לא מזהה אותו כמו שצריך? מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת?! תודה לכל העוזרים! [br]פורסם בתאריך: 19.06.2009 בשעה 21:39:41 תודה על ההעברה, חשבתי שזה אמור להיות בפורום תמיכה לחומרה. מצטער.

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  15. Started by ShaharSi,

מה קורה... אז ככה.. תראו .. שידרגתי את המחשב.. קניתי HD4850.. לפני זה היה לי 8600GT והיה לי יציאה S-video וחיברתי עם קומפנט וטלויזיה והכל היה סבבה.. עכשיו עם הכרטיס החדש.. יש לי 3 יציאות DVI HDMI ו VGA.. בלי S VIDEO השאלה היא איך אני מחבר ואם זה אפשרי בכלל.. אחד מהחיבורים האלה למתאם של ה S VIDEO בשביל שאני יוכל לראות שוב סרטים בטלויזיה... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  16. פתחתי נושא חדש עם כותרת תקנית , מנהלים סליחה להבאה לא יחזור על עצמו , הינה הבעיה שלי שוב פעם : *** שלום לכולכם , יש לי כבר נושא שפתחתי בעקבות הבעיות שלי עם הכרטיס המסך , כעת יש לי בעיות חמורות ביותר , ( בעיות אלו היו לפני שדרוג המפרט שלי ) יש לי בעיות בכל משחק אפילו בגראפיקה על LOW ב CRYSIS הכל עובד בסדר , FPS גבוהה אך דברים נטענים לאט! כשאני מתקרב אליהם הם מופיעים , וכשאני מתרחק הם שוב פעם נעלמים , חשבתי שזה נוצר בעקבות צוואר בקבוק שיש לי , אז קניתי מאבד חדש , אבל הבעיות עדיין נשאו , אני נואש כי בזבזתי כלכך הרבה כסף על השדרוג הזה , ואני נותרתי ללא עזרה או שום רעיונות כיצד אני יכול לבדוק את העניין Sad בחנות אמרו לי שזה גם היה בעקבות המעבד אבל מי יודע... המפרט לפני השדרוג…

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  17. Started by ablabl,

עשיתי הכל לפי המדריך והכרטיס נפתח כמו שצריך ל6970 הבעיה שניסיתי לצרוב עליו ביוס של ASUS (בשביל הSMARTDOCTOR) ועדיין התוכנה לא מזהה את הביוס ולא מאפשרת לי לשנות מתח לכרטיס. אני בנתיים עובד עם MSI AB אבל אי אפשר לשנות מתחים בתוכנה. אם מישהו מכיר תוכנה אחרת שמאפשרת שינוי מתח לכרטיס אשמח להצעה.(הRIVA TNT גם לא מצליח לשנות מתח) תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shay999,

קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים עם שני כרטיסי מסך מסדרת HD4850 של ATI ולאחר שהתקנתי את הדרייבר שלו נתקלתי בשגיאה זו : [ אם מישהו יודע מה זה ואיך אפשר לפתור שיפנה אלי בבקשה. תודה

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  19. Started by Liavbak,

אני לא יודע היכן בדיוק הבעיה, אבל במשחקים כמו : GTA IV, AC2 המשחק די איטי ולא הולך חלק. הבעיה במעבד או בכרטיס מסך ? מעבד: Intel® core2 Quad CPU Q8200 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9300 GS תודה.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Trin1ty,

היי . ה GTS450 שלי הגיע למעל 90 מעלות בזמן הפעלת COD:MW2 . העלתי את מהירות המאוורר ל70 , הורדתי OCCT , ערכתי מבחן של 45 דקות , והכרטיס מסך על 80 + מעלות יציב . ההתחממות הזאת התחילה בימים האחרונים ( אין OC אין שום שינוי מיוחד ) , ולפני הכרטיס מסך היה על 60 מעלות במאמץ ( גג ) .

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by SuperAssHole,

שלום רב, לפני מס' שבועות רכשתי מחשב חדש עם כרטיס המסך GTS250 (למשחקים שלי הוא מספיק מעל ומעבר), בדר"כ הוא מריץ לי את המשחק NBA2K10 על 59-60 FPS. אך שמתי לב שבפעם השנייה בתוך 10 ימים יש צניחת FPS ל31-32, אחרי שאני עושה ריסטרט הוא חוזר ל59-60 FPS. ממה יכולה לנבוע הבעיה? יש לציין שהטמפ' של כרטיס המסך תקינות: במנוחה 40 מעלות ובמאמץ לא עובר את ה52 מעלות. הדרייברים מעודכנים, אין וירוסים/רוגלות וספק הכוח SS-500ET. תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום , אז ככה , יש לי כרטיס מסך מסוג Intel HD Graphics ואני אמור להיות על רזולוציה של 1080X1920 . המחשב שלי עבר פרמוט אתמול , התקנתי דרייבר מהאתר של החברה ( ACER ) והוא אמנם נתן לי רזולוציה של 1080X1920 אך הוא לא נתן את כל האופציות שהווינדוס מציע ( המעבר בין חלונות וכו' .. ) אז עידכנתי לדרייבר חדש יותר . וכעת הוא באמת נותן את האופציה של מעבר בין חלונות בעזרת הWIN + TAB ומציג הכל כמו שצריך , הבעיה היחידה היא שזה על 1366X768 . נכנסתי לכאן : http://www.intel.com/support/graphics/sb/cs-028366.htm וראיתי את הפתרון , כאשר הורדתי ובאתי להתחיל בהתקנה קפץ לי חלון שאמר כי ההתקנה הזו יותר ישנה מההתקנה הקיימת . למישהו יש מושג מה עליי לעשות ? תודה מראש , יקיר .

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  23. Started by eran131,

לילה טוב לכולם , אחרי אינספור ניסיונות של פירמוטים ועדכונים של דרייברים של כרטיסי מסך, נכנעתי לכאורה הכרטיס מסך שלי "לא מזוהה" לאחר התקנת הדרייבר של ATI (דגם - 4890 Vapor-X) מערכת ההפעלה הינה Windows 7 N 64-Bit. אנא עזרו לי, תודה

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by omerico22,

שלום אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי והמשחקים פשוט עובדים לי חראאאאאאא לדוגמא הרצתי BENCHMARK ב-MAFIA 2 ורשום לי בסוף 80FPS אבל המשחק עובד חראעם נפילות FPS ובמחשב הקודם שלי הוא עבד על 35 FPS מעולה . CRYSIS עובד בSLOWMOTION ממש גרוע חברה מה לעשות זה המחשב השאני רצוף שלי עם בעיות מפרט : CORE I5 760 P55A UD4 4GB RAM GTX460 SLI

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  25. Started by ovadia10,

התקנתי 3DMARK Vantage ויש לי ויסטה והוא כבר שעה מתקין לי איזה קובץ GUI הנה תמונה : [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.