עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by es88,

התקנתי את הווינדוס לפני כמה חודשים, היית לי בעיית HERTZ שלא מצאתי לה פתרון ראוי, כמעט כל הרזולוציות, פרט לרזולוציות נמוכות מאוד, לא היו עובדות על 60 HERTZ, אלה על 59. 59 בעצם מבטל לי את האפשרות של הV Sync במשחקים, ניסיתי לשנות בזמנו את קצב הרענון גם דרך הווינדוס, וגם דרך ההגדרות של הכ.מסך. (דריברים הכי חדשים שיצאו אז גם לכ.מסך ומסך) כ.מסך - HD4770 מסך - DELL 2209 רציתי לדעת אם קיים כרגע פתרון לבעיה הזאת? (למי שיש אותה, כי שוב כנראה שזה לא לכולם)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני מתכוון לרכוש מחשב חדש..... Core 2 Duo E6600 P5B DE Or Quad6 המחשב ישמש בעיקר לעבודה גראפית ורינדור כבד ולכן יכיל Nvidia Quadro FX3500 , הבעיה היא שלכרטיס הזה אין שום יכולת אפילו לא בסיסית במשחקים. ולכן אני ארצה להוסיף לו כרטיס שמיועד למשחקים....... אז...... זה אפשרי ?? : אני לא מדבר על עבודה במקביל (אני מבין שזה לא אפשרי) אבל אני מדבר על להעביר את חיבור המסך מכרטיס אחד לשני בלי בעיות (כמובן לעשות ריסט אם צריך). יש לי מסך עם שתי כניסות DVI & RGB ככה שאני רק צריך ללחוץ על כפתור הSource במסך כדי לעבור בין הכרטיסים. בקיצור האם הדבר אפשרי ?? אילו בעיות יכולות להתעורר ?? האם בלוח שבמפרט שלי יש אפשרות לחבר שני כרטיסים בשתי חיבורי pci-e ??

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Cosmic_Brain,

שלום אני מעונין לקנות כרטיס מסך וקצת מתלבט נתוני מערכת : ASUS P5KPL-CM 4 Gb DDR2 800 Kingston Intel Core 2 Duo E7400 Windows 7 Ultimate x64 חשבתי על הGFORCE 9800GT כמו כן עדיפות רבה ל PASSIVE COOLING אשמח לעזרה תודה !

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by RayZ,

אני צריך מפרט של מחשב ב 500 שקל סתם. אני זקוק לכרטיס מסך טוב, שיוכל להריץ משחקים במהירות. מתחת ל 500 ש"ח או בדיוק. (הערה: אין הבדל בין כמה שקלים אחרי ה 500.) אודה מאד למי שיעזור.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. לפני מספר ימים נודע לנו שה2900XT הביס את ה8800GTS 640MB בDX10, עם דרייבר 7.6 (כולל הפעלת פילטרים), אך עם נתונים לא כל כך מרשימים. הפעלנו את המשחק Call of Juarez עם הפאץ' של הDX10, והפעלנו את הפילטרים אותו הדבר בכל כרטיס. נתוני משחק: רזולוציה: 1200X1600 גודל הצל במפה: 2048X2048 איכות הצל: 2 סופר סאמפלינג: מנוטרל מולטי סאמפלינג: מופעל (X2) AA פילטר: X2 AF פילטר: X8 דירקסט: DX10 8800GTS 640MB דרייבר: 158.43 או 160s. 2900XT 512MB דרייבר: 7.6 מפרט המחשב שהופעל עליו המשחק: E6300 באוברקלוק ל2.9Ghz, 2GB זיכרון (סביר להניח 800Mhz) לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS3 מערכת הפעלה: Windows Vista 32Bit כרטיס מסך: 2900XT עם אוברקלוק ל963\870 כרטיס מסך 2: 8800GTS 640MB עם או…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by silverpist,

אני רוצה כרטיס שתומך ב דירקס 11. אני רוצה לציין שאני לא בעד אוברקלוק באופן כללי ואני לא מעונין לבצע. חשבתי על הכרטיס ATI RADEON HD5770 עכשיו בדקתי בהמלצות אחד אחריו ATI RADEON HD5850, כרטיס יותר יקר האם זה שווה את הכסף? אני משווה את שני הכרטיסים וברוב הסטנדרטים ה 770 לוקח חוץ Stream Pressosors שבו ה 850 לוקח (אני אפילו לא יודע מה זה, אשמח להסבר) אז מה ההבדלים בינהם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by jacko_il,

שלום לכולם, לפני כמה ת'רדים בקשתי המלצה לכרטיס מסך טוב כשהכיוון שלי היה 7600GT.. אחרי קצת מחשבה החלטתי שעדיף להשקיע עוד כמה מאות שקלים על כרטיס חזק יותר - ההחלטה הכנראה סופית היא 7900GT.. אחרי בירורים ברשת ובכמה טלפונים מצאתי כרטיס של GAINWARD ב 2000 שקל בנעה מחשבים.. עוד כמה טלפונים ובירורים הובילו אותי לחנות (מוכרת מאד שלא אנקוב בשמה) ואחרי הפעלת קשרים ולחצים הצלחתי להוציא מהם בהנחה כרטיס 7900GT של MSI ב 1800 שקל.. השאלה שלי היא אם מישהו יכול להמליץ לי על החברה/הכרטיס שלהם.. כי לי אישית לא יצא לעבוד עם שום מוצר שלהם.. אני רק מכיר את החברה מכתבות וסקירות ועד כמה שאני יודע זו חברה די טובה.. ועוד דבר שחשוב לי לא פחות - באתר החברה שלהם מצויין שהכרטיס מגיע עם כבל חיבור למתח …

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Ghosthunter,

רציתי לדעת האם קיים מתאם מכרטיס מסך AGP ללוח אם עם PCIE. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כתבה מעניינת בנושא ה HDCP ... http://www.behardware.com/articles/603-1/hdcp-the-graphic-card-and-monitor-nightmare.html

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. תגידו רציני אני יתאכזב מאוד אם אני אקנה RADEON 9700 של ג'יגה בייט? כי ראיתי את המחיר של ההרקולס וכמעט חטפתי התקפת לב אז בבקשה זה חשוב! תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by alex321,

שלום אני מתלבט בין שתיי חברות שונות האחת HIS הכרטיס עולה 847 שח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2199 השני הוא של SAPPHIRE עולה 815 שח http://www.tms.co.il/product/8827 לכרטיסים יש קירור שונה מה כדאיי? מה נחשב יותר טוב (מבחינת קירור,טמפרטורה) תודההה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכם הגולשים אני רוצה לדעת אם אני יכול להריץ משחקים בהגדרות מקסימליות במסך 26" של SUMSUNG 1920X1200 עם כרטיס 8800GTS 512MB המפרט שלי: לוח אם :Maximus 2 formula מעבד:Q6600 זיכרון : G.skill ddr2 800mghz 2GB ספק כח :Zalman 1000W קירור מים : Thermaltake Big Water 760i כרטיס מסך : BFG Gforce 8800GTS (G92) oc

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by biggie,

ה8800GT נדפק אז אני מעונין במחליף ראוי שווה ערך למה שהיה בתקופתו לכרטיס בימינו. המפרט הוא: מעבד דואל E6550, לוח ג'יגהבייט EP43-UD3L, וספק צ'יפטק GPS-550.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ש נ י צ ק י,

מפרט בצד דרייבר 12.6 wait for vertical refresh = always on opengl settings = triple buffering ועדיין vsync לא עובד, מה אני מפספס?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by kastro,

היי לכולם, בהמלצתכם ולאחר בירור בנושא המלצתי לחברי לקנות כרטיס מסך של LEADTEK 6600GT AGP אך יש לנו "בעיה קטנה". החומרה אשר הוא משתמש היא P4 2.0 עם זכרון של 256 מגה (אני יודע שזה לא מומלץ מכיוון שהכרטיס חזק יחסית למעבד, אך הוא רצה כרטיס טוב) הבעיה היא כזאת, התקנו הערב את הכרטיס (לא לפני הסרת הדריבר הישן) התקנו דריבר חדש של NVIDIA 71.20 + DX 9C... ומשהו קצת לא נראה לי הגיוני, לי יש אומנם מחשב קצת יותר חזק (פירוט מופיעה למטה) עם כרטיס מהדור הקודם 9800PRO אך אצלי לדודגמא במשחק FAR CRY הכל נראה חי, יש ציפורים בשמיים, רואים דגים, המים נראים כמו מיים והכל חיי. אצלו רואים ממש ממש לא משהו, אומנם המחשב יחסית חלש ואין לו הרבה זכרון אך האם כל זאת קשור לתצוגה ולא למהירות הפרימים בכל ש…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by jambo7,

ניסיתי למצא תשובה בחיפש ולא מצאתי אני עומד לקנות מחשב עם לוח DFI שתומך ב SLI השאלה האם אני יכול להרכיב 2 כרטיסי 6600GT רגילים למחשב או שאני צריך כרטיסי מסך שמותאמים ל SLI

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. זה ממש מתסכל. אפקטים של פיצוצים אדירים או דברים בסגנון לא מורידים בכלל FPS אבל עשן (בסוגים שונים), מוריד, מה אפשר לעשות נגד זה?... נגיד אני משחק call of duty 2 ושיש קטעים של עשן במימדים רחבים, הFPS יורד נגיד מ90 ל40 ובכל שאר המשחק הוא עובד על 90-80, אולי יותר אפילו, לפחות כמו שזה נראה. אוברקלוק\הוספת קירור, אני לא יודע אם צריך בכלל, מה שצריך אני מוכן לעשות בשביל שגם אם ירד הFPS שירד ל60... או שלא ירד בכלל. תודה!!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by gamer-8,

אני רואה את זה הרבה במשחקים, ואצלי זה תמיד מכובה. מה זה בכלל?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם! בא לי לשדרג כרטיס מסך! עכשיו עקב בעיות כלכליות (חייל משוחרר) הקצבתי לעצמי עד 500 ש"ח ויש 2 כרטיסיס מסך שאני לא מבין מה עדיף מביניהם.. ולמה צריך לתת יותר חשיבות לכמות הזיכרון (1GB מול 2gb) או המהירות ליבה או מהירות זיכרון. תודה רבה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. AMD הורידה מחירים לארבעה כרטיסי מסך מתוצרתה (ATI) השבוע. הכרטיסים שמחיריהם ירדו: X1950XTX X1950 CrossFire Edition ATI Radeon 9550 TV Wonder 200 PCI שני כרטיסי המסך הראשונים ירדו בכ-20$ ומעתה יתומחרו ב-429$. ATI Radeon 9550,יעלה מעתה 79$. ואחרון חביב,TV Wonder 200 PCI,יעלה מעתה 49$. כרטיסי מסך אחרים תוצרת ATI ששוחררו לא מזמן,כמו ה-1950Pro האהוב עלינו,ישארו במחירם הנוכחי. http://dailytech.com/article.aspx?newsid=5279

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by idan4800,

יש לי מחשב שנקנה לפני מספר חודשים למטרת עבודה משרדית השאלה שלי אם אפשר להוסיף לו כרטיס מסך ולשחק איתו משחקים מהטובים בשוק?ואם אפשר איזה כרטיס מסך אתם ממליצים? תקציב משהו כמו 2000 מפרט המחשב: מעבד:intel core i7 4790 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13123 לוח אם:gigabyte GA-H97M-D3H https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13096 ספק כוח:corsair 550W https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13732 זיכרון פנימי: 8GB DDR 3 מסך: LG 24M35D http://www.lg.com/il/monitors/lg-24M35D/technical-specifications תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by SeReGa,

מה שווה הכרטיס הזה? איזה רמה של משחקים הוא יריץ ? ולכמה זמן בערך הוא יהיה טוב?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אז ככה , אחריי חודשיים של עבודה בחופשה , אני מתכנן לקנות מחשב חדש , מחשב למשחקים , יהייה לו תקציב של 5000-6000 שקל , והוא כמובן חייב לתמוך בכמה וכמה טכנולוגיות חדשות (כפול ליבה במעבדים , dual channel ddr 2 בזכרונות , sata II בדיסק , וכו'...) ומכייוון שזה מחשב למשחקים בעיקר , אני צריך לדעת קודם כמה דברים , אחד האם שווה לקנות כזה כרטיס תותח עם מסך הcrt בן השתיים שלי (view sonic g75f-3 ) כשהכרטיס הנ"ל יעבוד מעולה על גראפיקות מעולות ברזולוציה גבוהה , כשהמסך לא תומך ברזולוציות האלה? (בדוק בדרך הקשה , הוא לא ...) והאם לא כדאי לקנות מסך חדש, שתומך כבר בdvi , בניגוד לנוכחי שvga זה המקסימום שהוא יגיע בחיוו ? (הוא בן שנתיים , אבל לזכותו אגיד שהוא עובד כמו ביום שקניתי אותו, עם לא קצ…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים