כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אז ככה הבעייה היא עם המאוור הוא מסתובב לאט כאילו גם שאני במאמץ הוא לא מעלה את המהירות ניסיתי לשנות דרך הדרייבר וזה הולך אבל הוא נישאר קבוע הוא לא מעלה את המהירות לפי עומס.. (גם שאני במאמץ גם שאני במנוחה הוא אותו מהירות) ניסיתי לשנות דרך RIVATUNER אבל הוא נותן ליש לשנות שם רק performance 3D ושאני משנה את זה אז השני האחרים עולים איתו ביחד.. (הסטנדרט 2D והLOW פאוור ) הכרטיס הוא של TWINTCHE
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק SC נכנסתי למשחק שמתי הכל על HIGH ורזולוציה 1280X1024 והיו לי בעיות של ארטיפקטים... (זה לא בעיה של מעלות כיוון שהכרטיס 52 בנוחה ו-67-70 במאמץ זה טמפ' נורמליות...) אחר כך חשבתי ואני לא יודע למה זה עלה לי בראש שבגלל שמתי על הגדרות גבוהות הכרטיס מסך לא מסוגל להתמודד והורדתי את זה להגדרות הדיפולטיות שהמשחק מגדיר לי וזה עדיין לה עבד ואני מקבל את זה: מה אפשר לעשות לעזאזל? יש לציין שזה גם קרה לי ב-DIRT אבל זה איכשהו נעלם אני אפילו לא זוכר אולי אחרי כמה פעמים שעשיתי למשחק RELOAD... מי שעדיין לא הבין מדובר הכרטיס: Sahppire X1950PRO 512MB (מיפרט) ומי שבא להגיד: "הX1950PRO כרטיס דפוק גם ככה" שיילך לה***** ויספים במקום אחר תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלהן חבר'ה. בעצם השאלה בכותרת. איזה כ.מסך יכול להתמודד עם הגדרות מקסימליים כולל כל הפלטרים לרזולוציה FHD ולהיות שחיק. * תתיחסו רק לעובדה שכ.מסך מגביל והמעבד לא מהווה צוואר בקבוק. אני בטוח ש 6990 או 590 יעשו את העבודה בצורה יפה, מעניין אותי עד איזה כ.מסך אפשר לרדת 6870, 560 וכו'. תודה לעונים. עדכון: אני מתעלם מהנתונים כי אני יודע שהם לא יגבילו אותי, אבל בכל זאת בשביל הפרוטוקול. I5 2500 MUGEN 2 DH67CL 2X4GB DDR3 1333 SS 520w s12ii מסך u2311h וכמו שציינתי רזולוצייה FHD. מארז 690 II בקיצור שום מגבלה אין.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול קניתי מפנדה את הכרטיס ה"נל קודם כול אני רוצה להודות לפנדה!!! על השירות המעולה באמת התעלו על עצמם! הזמנתי אתמול את הכרטיס מן האתר בשעה 16:00 אחר הצהריים ולמחרת בשעה 13:00 הגיע אליי השליח בדלת עם הכרטיס ושילמתי לו זה היה מההההההההההההההיר !!!!!!. חוות דעת על הכרטיס: הכרטיס מדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדהים!!! האריזה נראת פצצה!! ההתקנה של הדרייברים הייתה ההתקנה הקלה ביותר בחיים שלי לדרייברים! הכרטיס מציג ביצועים ושפע של בנדלים אייכותיים ביותר!!! אני ממליץ בחום לכול מי שיש את התקציב לכך שיקנה את זה. רק שאלה קטנה : איך מפעילים את האפשרות של AA FA ? בברכה אוהד!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אני צריך לדעת לפני שאני משדרג את הכרטיס מסך הנוכחי שלי? ואיך אני ידע אם הכרטיס החדש מתאים ויפעל לי על המחשב?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ומראש תודה על העזרה. כאשר אני עושה הכפלת תצוגה, הכרטיס מזהה את שניהם כאחד- בטלויזיה רואים קטוע ובמסך המחשב רואים טוב. מצורף צילום המסך לכיצד הם מזוהים ביחד. תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני לא כל כך מבין בכרטיסי מסך. יש לי היום מחשב בן שנתיים ואני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי. הלוח אם שלי זה GIGABYTE GA 945-S3 והכרטיס מסך שיש ליכררגע הוא X1950 PRO של ATI התקציב שיש לי הוא בין 1000-ל1500 ש"ח עם חייב אפשר לחרוג. אני אוהב לשחק במשחקי אסטרטגיה ופעולה , לדוגמא המשחק הנוכחי שאני משחק זה MIRROR EDGE . איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות אם אני רוצה לשחק ברזולוצית מסך הטבעית שהיא 1680X1050 והגדרות הכי טובות?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה בנוגע לכרטיסים האלה... מישהו אמר פה שהR520 יוצא בחודש 3-4 וראיתי שהR500 יוצא ב2006 אז משהו פה לא מסתדר לי... אני רוצה לקנות מחשב חדש... אני מוכן לחכות עד חודש 4-5 2005 ורציתי לדעת אם יש למה לחכות? האם יצאו כרטיסי מסך ששווים את הזמן הזה?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך geforce gtx 560 אני מעוניים לחבר 3 מסכים במקביל ואני מבין שאני נדרש להוסיף עוד כרטיס מסך לשם כך (יש לי בלוח אם מקום לעוד PCIE). האם זה חייב להיות כרטיס זהה או ש אפשר לחבר לעבודה במקביל גם את זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=35019 אשמח לתשובה נ.ב האם אדרש להחליף ספק כוח? תודה ניר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך בדיוק מפעילים את כל העסק ? באיזה תוכנה (שניתנת להורדה ?) אפשר לחבר את זה לווידאו ככה סתם בחיבור שאמור להכנס לטלוויזיה ? באיזה תדר השידור פועל ...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כך קיבלתי מאח שלי את הכרטיס שלו הישן 9600 GT OC של INNO 3D ורצתי לדע מה הם המגבלות של הרולוציה שלו כש ניסתי לעלות אותו לרולוציה גבוה כמו 1920-1080 המסך נכבה ונדלק יענו מסך שחור ןחוזר עד שהורדתי אותו ל 1600-900 ופה בנתים לא קורה כלום האם זה נורמלי או שהכרטיס נדפק
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים כבדים כגון GTA IV וכו' ורציתי לדעת אם הכ. מסך HD4850 שווה את ה+200 שקל שמציעים לי לעומת הHD4770? האם יהיה הבדל באיכות המשחק?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כתבה מעניינת בנושא ה HDCP ... http://www.behardware.com/articles/603-1/hdcp-the-graphic-card-and-monitor-nightmare.html
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ויש לי שאלה, יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 ג'יגה, 768 מגה זכרון, הארדיסק 200 ג'יגה, וכרטיס מסך GeFoce 5200FX 256mb. השאלה שלי אם אני צריך לקנות מחשב חדש כדי שמשחקים כמו doom 3 יעבדו אצלי טוב או שמספיק לקנות כרטיס מסך חדש ומשוכלל?? כי משחקים חדשים כמו FarCry לא סחבו טוב על רוזולוציה מקסימלית ועוד אחרי אוברקלוק לכרטיס מסך, והייתי צריך להוריד באיכות ורוזולוציה. אשמח לקבל תגובות..
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים. מישהו יכול לתת הסבר הגיוני למה שהולך פה עם הדור הנוכחי של כרטיסי המסך? נווידיה יצאו עם דור חדש שמציע קפיצת ביצועים אסטרונומית לעומה הדור הקודם. כולם כבר הרעיפו עליהם שבחים ורצו לקנות את הכרטיסים ואפילו לא נתנו צ'אנס לAMD להראות מה יש להם בשרוול. ואז AMD הכריזה על הכרטיסים שלה, וגם היא מציעה קפיצת ביצועים אסטרונומית לעומה הדור הקודם! איך זה יכול להיות? הרי זה לא הגיוני להניח שAMD ראו את הקפיצה הגדולה של נווידיה ואמרו טוב חייבים להפציץ הפעם... לוקח הרבה זמן לפתח דברים כאלו, מה שאומר שזה היה להם בתכנון הרבה זמן זמן. אז השאלה שלי היא, איך יכול להיות ששתי החברות מציגות ביחד קפיצות כל כך גדולות? יכול להיות שזה נובע מגורם שמשותף ל2 החברות? (אולי זכרונות…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום המפרט שלי הוא כזה... amd 64 3700 gigabyte k8n sli 1 גיגה זיכרון DDR ספק 400 (לא נראה לי של חברה כלשהי)... המחשב שלי מתאים? **הכרטיס שיש לי עכשיו הוא 6600GT , כדאיי לי אוליי להביא מחשב חדש? (יש לי כרגע איזה 2000 שקל...)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המחשב שיש לי הוא מחשב מדף של דל 390 מצ"ב קישור למפרט מלא: http://www.dell.com/downloads/global/products/precn/en/spec_precn_390_en.pdf המעבד שיש לי הוא qx6800 מישהו יודע מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול להתקין עליו שירוץ עם הספק הזה? (לגיימינג) בהנחה שאין הגבלה קריטית של כסף. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, עד היום עבדתי עם מסך 24" ו 19" רחב בצד. לאחרונה קניתי מסך 42 אינץ' לחדר ואני משתמש בו הרבה שהוא מחובר למחשב , לכן הייתי צריך לוותר על המסך 19. הבעיה היא שהוא דיי חסר לי. רציתי לשאול אם יש דרך לחבר אותו יחד עם שני המסכים האחרים ל GTX260 שלי, או שאולי יש מתאם USB שמאפשר לי לחבר את המסך. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהם הדרייברים של אומגה ? מאיפה אני יכול להשיג אותם? מה הם עושים? האם כדאי לי להתקין אותם בכרטיס מסך שלי? (אפשר לראות אותו המפרט שלי) ???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה המפרט שלי רק שתדעו: DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz Corsair XMS2 1 GB DDR2 800 DDR2 X2 לוח אם: Asus P5Q אם צריך עוד פרטים תגידו לי. עכשיו אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש עכשיו יש לי HD 2600 XT אני מתכנן לקנות HD 4770 אבל מצאתי 2 דגמים שלו ורציתי לשאול מה יותר טוב. או את הדגם הזה של Gigabyte: http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=8163 או הדגם הזה של Sapphire http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=8157 ונ.ב אם אני כבר שואל, מה עדיף? שהCoreclock speed יהיה גבוה או נמוך?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי יש לי בעיה מאוד מוזרה... יש לי GF6800NU של לידטק... בהתחלה הכרטיס התחיל לעשות קולות כל פעם שגללתי למטה (כן הכרטיס עצמו...הקולות באים מהליבה...לא יודע לתאר אותם...מאין כאילו מכות חשמל קטנות) עכשיו שיחקתי HL2 וגם...כל פעם שהכרטיס היה צריך לרנדר משהו הכרטיס החל להשמיע צלילים כן בדקתי מליון פעם אם זה מהכרטיס ומאיפה בכרטיס זה בא וזה בא ממתחת להיטסינק...עכשיו זה לא יכול להיות מאוורר כי העלתי אותו למלא הכוח והוא לא עושה שום קולות הכרטיס מוציא תוצאה הגיונית לחלוטין ב3DMARK ככה שאני לא חושב שיש לו בעיה (אולי יש ואני סתם לא מודע...איך אפשר לבדוק עוד?) בכולופן...מישו מכיר ת'בעיה? מה ניתן לעשות? זה פשוט מציק נורא ואני משתדל לא לגלול אגב...זה קורה רק כשאני גולל למטה למעלה …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! הציעו לי: Gainward FX PowerPack! Pro/680 TV/DVI 256MB שכוללת את ה: GeForce FX 5200 GPU 256MB 128Bit - AGP 8X עוד מידע ניתן למצוא באתר היצרן: http://www.gainward.com/html/product/vga/fx/5200/680tvdvi.htm השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך הזה יתן לי ביצועים טובים למשחקים של ימנו... כרגע אני עובד עם הGF4 440MX 64MB...ברור שה5200 יתן ביצועים טובים יותר... אבל אולי כדאי לי לקנות את ה Radeon 9600PRO המעולה שהמחירים שלו בהחלט נוחים בזמן האחרון... חשוב לציין שהמחיר על ה5200 הוא 400 שקלים.. אז מה אתם אומרים?.. תודה מראש על התגובות
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי 9600GT, הוא תומך בDIRECTX11? אני בדיוק לפני התקנה של WIN7, אני צריך להוריד במיוחד DIRECTX11/10 או שזה כבר בא עם WIN7?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
3dmark 03 8600 3dmark 05 3310 מערכת amd 2800 786 ddr זה תוצאות סבירות או שיש פה בעייה כול שהיא תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לאח שלי עם כרטיס מסך און בורד ורציתי לדעת האם אני יכול לחבר את הכרטיס מסך הישן (9700pro) על ההתקן החדש PCI-E. לוח אם של המחשב החדש: Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-