כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
דגמי מחשבים ניידים חדשים של היצרנית הטאיוואנית עתידים לכלול רכיבי חומרה שטרם נחשפו בצורה פומבית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שוקלים לרכוש כרטיסי מסך מדור ה-Navi הטרי? כעת יהיו לכם שתיים או שלוש סיבות טובות יותר לעשות את זה - בתלות בדגם אותו תבחרו לעצמכם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, כרגע יש לי את ה ATI HD 5850 הוא עושה בעיות (קריסות), כנראה הוא עייף. איזה כ.מסך הכי כדאי לרזולוציה 1680*1050 במחיר מקסימלי של 1K? הספק כח הוא של Seasonic S12-2 520W.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שנקנה לפני מספר חודשים למטרת עבודה משרדית השאלה שלי אם אפשר להוסיף לו כרטיס מסך ולשחק איתו משחקים מהטובים בשוק?ואם אפשר איזה כרטיס מסך אתם ממליצים? תקציב משהו כמו 2000 מפרט המחשב: מעבד:intel core i7 4790 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13123 לוח אם:gigabyte GA-H97M-D3H https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13096 ספק כוח:corsair 550W https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13732 זיכרון פנימי: 8GB DDR 3 מסך: LG 24M35D http://www.lg.com/il/monitors/lg-24M35D/technical-specifications תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה-MX 130 וה-MX 110 אולי נשמעים כמו אחים קרובים עבור ה-MX 150 היעיל שהוצג לפני כמה חודשים, אך מתבססים על ארכיטקטורת ה-Maxwell הוותיקה במקום על Pascal העכשווית לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן ברשותי הכרטיס הנ"ל ובתור נוב מחשבים עשיתי טעות טפשית...הוצאתי חלק שקשור לכרטיס קול מהמחשב תוך כדי שהמחשב עובד ופגעתי במאוורר של הכרטיס מסך...הכרטיס הפסיק לעבוד וכנף אחת מהמאוורר נשברה...הפעלתי שוב את המחשב אם הכרטיס ולאחר מכן כבר היה מסך כחול... עכשיו השאלה היא אם יש אופציה לעשות משהו אם הכרטיס הזה או שכבר כדיי לזרוק אותו? 8) תגובות עדינות חברה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך יש לי שני אפשרויות או http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3353#sp או http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3530#sp השאלה שלי איזה כרטיס חזק וטוב יותר? מה מתחמם פחות? ויש לי ספק 600 וואט האם הוא יתאים לשתי הכרטיסים? ובנוגע לתלת מימד אני בקרוב ייקנה משקפיים ומסך אז האם גם ה ATI יתמוך ב3D?? או שיותר עדיף את ה GTX460?? וזה הספק שלי 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (Oem
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב הוא HTPC המפרט מחשב שלי: מעבד 5200 64 Athlon AMD+89W לוח Gigabyte Ga-ma78gm-s2h דיסקים קשיחים st3500418as 500GB wdc wd1001fals 1TB זיכרון gskill 1gbx2 ddr2 800 cl4 pk מארז antec nsk2480 +380w קרור למעבד mini ninja rev.B אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי מHD3200 לכרטיס חדש וחזק יותר, איזה כרטיס הכי טוב כאן ושמתאים לנתוני המחשב שלי? hd5450 ddr3 1GB hd5670 ddr5 512MB hd5570 ddr3 1GB hd4670 ddr3 1GB אם יש לכם משהו יותר טוב אז אני אשמח להצעות. אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך שיריץ לי בלי בעיות סרטים ב1080p 60Hz ובלי לאגים בכלל. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש קרטועים איתו, שלא היו קיימים ב - 9800 GT הישן שלו, יכול להיות בגלל חוסר כוח מהספק 500W שלו?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז כך קיבלתי מאח שלי את הכרטיס שלו הישן 9600 GT OC של INNO 3D ורצתי לדע מה הם המגבלות של הרולוציה שלו כש ניסתי לעלות אותו לרולוציה גבוה כמו 1920-1080 המסך נכבה ונדלק יענו מסך שחור ןחוזר עד שהורדתי אותו ל 1600-900 ופה בנתים לא קורה כלום האם זה נורמלי או שהכרטיס נדפק
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב חודש e6420 2gb 800mhz p5b-e והארד דיסקים בRAID צריך כרטיס מסך חזק מספיק למולטמידיה ואתרי אינטרנט כבדים, לא צריך משחקים, ולא צריך שיתמוך VISTA. מה כדאי לקנות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה משום מה עם הדרייברים החדשים הצלחתי להגיע ל 5608 עם ה6800 אולטרה שלי חח איךה תוצאה טובה או לא?? ועם אובר ל5989 תמונה.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD חדש , ורציתי לדעת אם שומר מסך חייב להזיז את כל התמונה או מספיק שחלק קטן זז ... זאת אומרת שאם למשל על חצי מסך יש תמונה סטטית ועל החצי השני יש שומר מסך אקטיבי האם עדיין זה יכול ליצור בעיות או שמספיק שחלק אחד זז ? העיניין הוא שלפעמים אני משאיר את המחשב על אתר אינטרנט שיש בו כל מיני אנימציות אבל גם חלקים סטטים של טקסט ורציתי לדעת אם זה גם יכול להיות טוב או לא למשך הרבה זמן יעני סוג של שומר מסך * עד כמה זמן זה יכול להיות קריטי להשאיר את המסך על תמונה סטטית ? חצי שעה\שעה\3 שעות... כדי שאני ידע מתי לדאוג שיהיה אחד ומתי לא חייב שיהיה * האם כיבוי והדלקה לעיתים תכופות יכול לגרום לאיזה נזק ? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לשדרג כרטיס מסך, וראיתי את הכרטיס ב KSP במחיר מצויין והשאלה היא מה הם סיכויי ההצלחה של פתיחת הצינורות בכרטיס. באותו הסכום בערך אפשר לקנות 6600GT שבסטוק הבנתי שהוא יותר טוב. מישהו נתקל בכרטיסי XFX הצליח/לא הצליח?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו ששאלתי באתר אמרו שה-X800GT (בגירסא של ה-256MB) אבל שבדקתי באתר, רשום את התוצאות הבאות: היה רק איזה 3 משחקים ש-X800GT הביא איתם יותר אף פי אס וגם לא בהרבה, אבל לעומת זאת ה-6600GT הביא בהרבה יותר משחקים תוצאות יותר גבוהות ובחלק גם בהפרשים גדולים למשל ב-Doom3 ה-6600GT מביא 93 אף פי אס וה-X800GT מביא 68.. במשחק Return To Castle Wolfenstein ה-6600GT הביא 176 ולעומת ה-X800GT שהביא 156..(זה משחק ישן והאף פי אס ברמות כאלה לא ממש משנה אבל זה דוגמא) במשחק Chronicles of Riddick - Escape from Butcher Bay ה-6600GT הביא 69 אף פי אס לעומת ה-X800GT שהביא רק 56.. זה כמה דוגמאות שמראות שההפרשים גדולים בינהם, ובמשחקים שבהם ה-X800GT יותר טוב, זה בערך ב-1-5 FPS ככה שזה לא ממש משמעותי כמו…
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה אני כבר איזה שנה בXP ויש לי GeForce4 עבדתי עם RivaTuner ועבדתי עם ReForce והכל היה סבבה ב85 הרץ כמו שצריך זה תיקן את הבאג אבל עכשיו בדריברים החדשים 41.03 הRivaTuner לא תומכת בתיקון של הבעיה אני אומר לו לשנות מתחיל מחדש וזה חוזר ל60 הכל...והReForce תומכת אבל מה אחרי כמה זמן של משחק הכל נתקע (בגלל התוכנה אני עשיתי בדיקות) אז אני עכשיו עם כאב עיניים נוראי ב60 הרץ מחפש תוכנה תומכת עם מישהו יודע באיזו תוכנה אני יכול להשתמש בבקשה שיעזור לי...60Hz פשוט קוטל לי את העיניים והFPS כל כך נמוך זה נורא.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום השבוא קניתי כרטיס GFORS4 4200 WHIT VIVO אני רוצה להכניס סרטים שלי מהמצלמה וידיאו ולצרוב אותם ולערוך אותם עכשיו הבעיה שלי היא כך. הצלחתי להעתיק דרך התוכנה שקבלתי אם הכרטיס אבל הבעיה שלי היא שהסרט שמוקלט לתוך המחשב לא רץ חלק (הוא קופץ) איפה בדיוק הבעיה שלי מה אני יכול לעשות? ותמליצו לי על תוכנה אחרת. יש לי נסיון קטן בעריכת סרטי וידיאו ממגמת תקשורת בבית הספר אז זה לא כול כך בעיה אני פשוט צריך תוכנה טובה ושזה יקליט לי חלק אז יש למשהו מושג למה זה קופץ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הולך להחליף את ה asus שלי כי הוא טיגן את עצמו. השאלה אם כדאי לי לבקש רדאון 9600 לא פרו ולקוות שהם נחמדים בחנות. למי שלא יודע asus v9280TD מבוסס על ti 4200 זה די דחוף. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לתקציב של 600 שקל (אני יודע שזה לא הרבה אבל, זה מה יש, ובבקשה אל תלכו לכיוון של "תוסיף עוד 100 ש"ח ותקנה XYZ") איזה כרטיס מסך הכי כדאי לקנות (לא משנה לי משומש או חדש). אגב: חשוב לי שהכרטיס לא ירעיש יותר מדי. לא כך כך חשוב לי הקטע של התמיכה ב-DirectX9. רזולוציה מספקת עבורי זה 1024X768. מה אתם מציעים? נ.ב. אם למנהלים כאן לא יפריע - אז למי שיש כרטיס למכירה שעונה על הדרישות מוזמן לשלוח לי מייל או להגיב כאן. תודה. oktan@walla.co.il
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות את ה-Hercules 3D Prophet 9800 Pro 128 MB ב- 369$ (מארה"ב)?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתם את הזוועה הזאת Gainwards Ultra FX 1000 ? אני לא מאמין שמישהוא מייצר כזה כרטיס מכוער ;D 7DB עלק, חברה קקיונרית
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולכם ותודה שנכנסתם, אני צריך לשדרג מערכת מבוססת פנטיום 2 במחיר המזערי ביותר (כטובה לחבר). יש לו ATI Rage IIc (אני לא יודע אם יש בו 2 מגה, 4 מגה, או 6 או 8 מגה...(האם משהו יודע ? אין לי גישה אליו כרגע פיזית וגם לא למחשב שלו) בכל אופן לאחר תיחקור קצר הגעתי למסקנה שהוא צריך כ. מסך עם 32 מגה זיכרון הכי זול שניתן להשיג(שלא תהיה בעיה להשיג בשבילו דרייברים) ואם לא קשה לכם אז בבקשה גם המלצה לאותו כנ"ל אך עם 64 מגה. כל עזרה תתקבל בברכה תודה HF
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את שני הכרטיסים הללו לקנות, שניהם די טובים וכרטיס ה FX בא עם 128 זכרון ו DVI , מבחינת ביצועים מה יותר טוב האם ה FX בגלל שיש לו תמיכה ב DIRECT X או ל ATI כי הוא מבוסס על ציפ חזק יותר ממה שהבנתי מצד שני האם עדיף לקנות כרטיס מסך GF4 TI4200 בעוד תוספת של 250 ש"ח עם זכרון של 64 MB ויציאת DVI ו VIVO עקרונית אני משחק במשחקים, סרטים, ועבודה על המערכת, כיום אני עובד עם GF2 TITANIUM 64 MB והמשחקים רצים די טוב, יש לי מעבד 1900+ עם זכרון של 1 גיגה DDR 333 אני רוצה כרטיס די טוב ושיעשה עבודה מבלי לקרוע את הכיס אשמח לקבל כל הצעה תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין R8500 Deluxe 64MB לבין R8500 LE Pro 64MB ? (של ג'יגה)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הברגים עם הקפיץ שתופסים את הגוף קירור האלה, די אכולים אצלי ואני צריך חדשים או לחילופין יש חנות שמוכרת גוף קירור ל7970?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-