עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Globalization,

יש לי כרטיס מסך RTX 2080 Super ומסך 34״ עם רזו׳ של 3440X1440 ובמשחקים מסויימים הכרטיס מסך קצת מזייף, כנראה לא מספיק חזק להיום. השאלה הנשאלת היא מה כרטיס מסך הכי חזק שאפשר לשלב עם מעבד AMD 3700X? חשבתי על 6900XT/RTX 3080, מה אומרים?

2. Started by Sifo Jen,

שלום, ברצוני להכנס לעולם התלת מימד, לבנות דגמים, סרטונים ואולי גם מנועים גרפיים בסופו של דבר. משהוא יכול להסביר לי מי מספק כאלו שיעורים ובכלל מה אני צריך לדעת בשבל זה? תודה. יאיר.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, אשמח לדעה מהמומחים כאן בפורום אני מעוניין לדעת איזה מהכרטיסים הבאים יותר טוב ובעצם מה עדיף כדי להריץ סרטי HD עד 720P ללא תקיעות. ATI RADEON HD3450 AGP X8 512MB DVI HDMI GeForce 9500 GT PCI-X 512MB HDMI תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. למה AMD מייצרים ליבות גרפיות חזקות כמו HD6970, ואז מגבילים להן את הביצועים ומוכרים במחיר יותר נמוך (HD6950)? איך זה משתלם להם יותר מלייצר את הליבות הגרפיות ל HD6950 עם פחות מעבדים מאוחדים מלכתחילה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. המפרט שלי הוא זה P3 1000Mhz Gforce 2 MX 400 32MB 256MB SDRam 133mhz WinXP Professional Edition הלוח אם שלי עובד אם Apollo Pro Plus Chipset, ונדמה לי שזה הלוח, אבל אני לא בטוח.. 6VA693AM. אני מקבל ב 3DMARK 1482, וזה עוד עם אוברקלוק קטן לכרטיס מסך. אפשר להבין גם איך משחקים עובדים אצלי עם תוצאה כזו.. :-\ אני חיפשתי במאגר של 3DMark, וראיתי שיש אנשים שמקבלים עם אותו מעבד, ואותו כרטיס מסך, ואפילו רק 128 ראם, מעל 2500, ויש גם כאלה שעוברים את זה. 3000+.. אני חיפשתי בכל מיני מקומות אחרי טוויקים שונים, אבל שום דבר לא עזר לי, אז אני פונה אליכם כתקוותי האחרונה. מה יכולה להיות הבעיה ? מה עוצר את המחשב ? איך אני מעלה את הביצועים ? תודה מראש. :-X

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מתכונן ליקנות כרטיס מסך לצורך גיימינג נמוך עד בינוני, ואני צריך הצעות לכרטיס טוב והכרטיס יקנה רק בRSM אז רק מישהם וגם זה צריך להיות כרטיס של ATI רק ATI התקציב נע בין 400-550 שקל, חשבתי עד הדגמים הבאים. המסך הוא 20 של 1680X1050 HD4730 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=992 לדעתי זה ניראה כמו כרטיס דיי טוב לא הכי טוב למשחקים כבדים אבל להגדרות בינוניות זה ניראה לי יספיק מה דעתכם ? HD4770 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=871 הוא כבר מגיע כמעט לתקציב המקסימלי ואין לי מושג עד כמה הוא טוב, אני כמעט בטוח שהוא יחזיק משחקים על הגדרות בינוניות בלי בעיה אבל מה דעתכם ? HD4830 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=681 הוא ניראה כמו כרטיס שמסוגל להחזיק מ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Or ei,

כאשר אני שומע מוזיקה (בATP 3 שממוגנים מגנטית) המסך שלי מתחיל לעשות כל מיני גלים כאלה בצד שמאל באמצע של המסך לא משהו שמפריע או משנה את הגיאומטריה אבל מאוד מטריד ומפחיד המסך שלי זה 454 IIyama הרמקולים די רחוקים יחסית מהמסך ואפילו אם אני מרחיק אותם עוד ומכוון אותם לכיוון אחר זה עדיין ממשיך מישהו יודע מה זה? או אם זה יכול לגרום נזק בתווך הארוך ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by gaby1992,

טוב אז כמו שאתם יודעים הוא מורכב מ 2 כרטיסיי מסך אבל המשחקים קוראים לי רק אחד והם נותנים לי להשתמש רק ב860 MB בערך מהזיכרון שלו אז איך אני עושה שהמשחקים יקראו את 2 כרטיסיי המסך?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by _Amaterasu_,

שנים שאני קונה NVIDIA בגלל האמינות שלהם והדרייברים המעולים שלהם , עכשיו אנחנו בפתחה של מלחמת עולם של מחירים וביצועים בין AMD לNVIDIA. אני מתכנן לקנות מחשב חזק מאוד לשימושים עריכה,עיצוב (אלו רוב התוכנות שאני אשתמש בהן) ומשחקים , אני יודע של לNVIDIA יש את הCUDA ולAMD יש משהו מקביל לזה ככה שיש להם את אותם יכולות בתוכנות העריכה והעיצוב. בוא נגיד שלאחר הורדות המחירים המחיר של GTX 770 יהיה קרוב מאוד ל280X וGTX 780 יהיה קרוב מאוד ל290X, אם לכרטיס AMD אין עוד בעיות דרייברים או בעיות שמשתמש NVIDIA לא מכירים שיכולים לגרום לי להצטער על קניה שלו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום... להלן המפרט של המחשב שלי: AMD Athlon 3000+ 64Bit [סוקט 574] Asus K8V SE DEluxe [AGPX8 Kingston 1024MB DDR RAM [512*2] WD 80GB 7200RPM PNY Geforce 6800NU 128MB 256Bit [AGPX8] HEC 720W הקיצר,המחשב הנ"ל הוא כבר לא אותה חיית ביצועים שהוא היה בעבר,וכבר הירידה בביצועים ניכרת עליו [אומנם הוא מחזיק סבבה את כל המשחקים הקיימים בשוק עכשיו ואפילו על הגדרות לא רעות בכלל...אם ניקח את C&C3 לדוגמא-אני משחק שם עם הכל על HIGH וחלק על ULTRA HIGH והFPS סבבה לגמרי ב90% מהקטעים]...אבל יש התקדמות מתמדת במשחקים,והמחשב הולך ומתדרדר... עכשיו אני אדבר ישר ולענין-אני זונת גראפיקה...אני נהנה ממשחק פי 1000 כשהרזולוציה גבוהה,וכשהגראפיקה עושה נעים בעיניים והמחשב שלי כבר הולך ונעשה בעייתי בתחו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Decktor,

שלום לכולם יש לי בעייה כזאת הMsi GeForce 4 ti 4600 שלי לא מוכן לעבוד על AGP 4X הלוח אם שלי הוא 7vtxh+ של Gigabyte כל פעם שאני משנה בביוס ל AGP 4X המחשב עובד עד הרגע שאני מנסה להפעיל איזה שהוא משחק או כל דבר גרפי אחר החלק המעניין זה שוא נתקע אפילו לפני הגרפיקה (ב3DMARK 2001 הוא נתקע לפני מסך האפשרויות למשל) ברגע שאני שם AGP 2X הכל עובד מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Hawk1,

שלום לכולם, אחרי 8 שנים הגיע הזמן לקנות מפלצת גיימינג חדשה, לצערי בתקופה הזאת יותר זול לקנות בית מאשר כרטיס מסך אבל בכל זאת, חשוב לי להבין כמה דברים לפני הקנייה. נתחיל מהמסך, אני מתכנן קנייה של מסך חדש, כרגע עם 23 אינץ' של סמסונג, ויש פה כמה התלבטויות לפני שאני נכנס לכרטיס מסך : הטווח ביני לבין המסך כרגע הוא די קצר, ולכן קניתי 23 ולא גדול יותר והוא שירת אותי נאמנה מבלי להרוס את העיניים. המסך החדש יהיה גדול יותר (לא סגור בכמה) אולי גם קעור, ופשוט אתלה אותו מולי על הקיר במקום על הסטנד וככה ארוויח עוד כמה סנטימטרים למרווח בינינו כדי שאוכל לקנות מסך גדול יותר ולהרוויח טווח של בערך 70-80 סנטימטר בינו לבינו ( כרגע הטווח נמוך יותר). השאלה זה איזה מסך מומלץ בטווח…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by finish,

אני צריך כרטיס מסך עד 900 ואני לא גיימר ככה שהוא צריך להיות בסדר מאוד במשחקים לא חייב מטורף וגם ממש חשוב ויראה וידאו יפה מאוד כי יש לי טלוויזיה גדולה בחדר ואני צריך איכות...

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Cyron,

עשיתי קצת חיפוש וראיתי שהכרטיס המומלץ במחיר 600-700 שקל הוא ה-7600GS רציתי לדעת אם כדאי ללכת על כרטיס רגיל כמו שני אלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5564 https://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3252 או ללכת על הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4959 שעבר OC וגם מגיע עם אחריות לכל החיים ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. קניתי אתמול את הכרטיס, ובחיבור שני מסכים כל פעם שאני עובר ממסך למסך יש לי ריצודים שחורים על שני המסכים. לפני זה הם עבדו עם ה 8800GTS לא שיניתי חיבורים לא כלום. מה יכול להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by altera06,

שלום, לאחרונה חשבתי לקנות כרטיס מסך חדש ויש משהו שאני לא מבין לגבי directx. לפי מה שהבנתי, directx 12 צפוי להיות במשחקים החל מ-2015, לכן אני רוצה שהכרטיס שאקנה עכשיו, יתמוך בו. לא נראה לי הגיוני לקנות עכשיו כרטיס שתומך ב-11 ושעוד שנה הוא כבר לא יתמוך בטכנולוגיה הקיימת בשוק. פה זה מסתבך... נניח שאני רוצה לקנות כרטיס AMD RADEON מסדרה R9, נניח שמדובר ב-דגם 290. בחרתי את הדגם הזאת כדוגמה בלבד, השאלה שלי רלוונטית לכל הדגמים, וגם לגבי כרטיסי NVIDIA. בלינק הבא כתוב שכל הכרטיסים בסדרה תומכים ב-12. http://www.amd.com/en-gb/products/graphics/desktop/r9 אם נלך לאתרי היצרניות, נראה שכתוב שזה תומך ב-11.2 http://us.msi.com/product/vga/R9_290_4GD5.html#hero-specification http://www.giga…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by dor444,

אני אשמח לדעת איזה כרטיס מסך הוא הטוב ביותר, איזזו חברה עדיפה, איזה כרטיס מסך משתלם ביותר וכל מידע אחר שאני צריך לדעת: 1. כרטיס מסך NVIDIA 1-G 9500 DDR-3 2. כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4670 1024MB DDR3 PCIe 3. כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon 5450 512MB GDDR3 HDMI

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. וכמו כן רציתי לדעת כמה קריטי נושא ההתחממות של ה4870 ואיזה יצרן כדי במידה ובחרתם סוג אחד או אחר ? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by GamerFreak,

אני מקבל אותו אף פי אס על כרטיס אחד או על שניים,ויש ירידות ל30 אף פי אס גם והמשחק לא נראה כזה ואו בשביל שלא יעלה כמו שצריך.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אז ככה , אחריי חודשיים של עבודה בחופשה , אני מתכנן לקנות מחשב חדש , מחשב למשחקים , יהייה לו תקציב של 5000-6000 שקל , והוא כמובן חייב לתמוך בכמה וכמה טכנולוגיות חדשות (כפול ליבה במעבדים , dual channel ddr 2 בזכרונות , sata II בדיסק , וכו'...) ומכייוון שזה מחשב למשחקים בעיקר , אני צריך לדעת קודם כמה דברים , אחד האם שווה לקנות כזה כרטיס תותח עם מסך הcrt בן השתיים שלי (view sonic g75f-3 ) כשהכרטיס הנ"ל יעבוד מעולה על גראפיקות מעולות ברזולוציה גבוהה , כשהמסך לא תומך ברזולוציות האלה? (בדוק בדרך הקשה , הוא לא ...) והאם לא כדאי לקנות מסך חדש, שתומך כבר בdvi , בניגוד לנוכחי שvga זה המקסימום שהוא יגיע בחיוו ? (הוא בן שנתיים , אבל לזכותו אגיד שהוא עובד כמו ביום שקניתי אותו, עם לא קצ…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. [glow=red,2,300]שלום פורום![/glow] תראו לפני בערך שבוע התחילה לי בעיה עם הפילטרים בכרטיס מסך, אני יפרט: 1.מתי שהיה לי את GF4MX440 היו רואים משחקים כמו UNREAL2 לא כמו שרואים אותם ב6800NU אבל הAA היה עובד. מאז שיש לי את הכרטיס כל האפקטים טובים יותר ורואים יותר יפה מאשר בGF4 אבל הAA לא עובד! זה מעצבן אותי 2.כשאני משחק SCCT עם ההגדרות הכי גבוהות ללא HDR הפילטרים עובדים מצויין והכל אבל שאני מפעיל את הHDR כל הקווים מתחילים להיות עקומים וזה מכוער ביותר. 3.גם שהתקנתי עוד משחקים כולם היו עם קיווים עקומים ועבדו ללא פיטרים למרות שהפעלתי אותם.. מה שמשגע אותי זה שהשקעתי 1600 שקל הכרטיס הזה וזה נורא מבאס לראות שבקודם הפילטרים עבדו והחדש לא :< אם יש למשהו מושג מה לעשות או איך לשפר את…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by OR007,

הכרטיס לא מיועד לי אלא לחבר...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מה כדאי לקנות??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יצרנית השבבים AMD מכריזה על כרטיס מסך חדש שמטרתו היא פלח שוק ענק של גיימרים שלא מוכנים להוציא 400 דולר ויותר על כרטיס מסך. הכירו את Radeon RX 5500, גם במחשבים ניידים לכתבה

25. יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסוג GAINWARD 7800GTX ואני לא יכול להעלות את קצב רענון המסך ליותר מ60 פשוט אין לי אפשרות אחרת ויש לי את הדרייבר הזה 77.50 ובמחשב הקודם עם הכרטיס מסך הזה MX440 יכולתי עד 75 מישהו יודע אולי למה? יש לי מסך מאג LCD 15 אינץ'

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים