כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
במה שונה כרטיס מסך AGP מ PCIe??? מה יותר טוב מביניהם? אם יש כזה דבר....
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע יש לי כרטיס מסך מובנה עם מסך BENQ FP93GX DVI 2MS בקרוב אני משדרג את המחשב למחשב אחר עם כרטיס מסך חיצוני PCIX16 וחיבור DVI עכשיו השאלה שלי במה תורם חיבור ה DVI למסך? האם הוא כדאי? משפר את איכות התמונה? אני הרגיש בהבדל? שמעתי שהוא לא מאפשר הגדרות של כל הרזלוציות זה נכון? משהו עם ה HZ שהוא קבוע על 60 האם זה לא מעייף את העיניים כי עכשיו זה עומד על 75 HZ בבקשה עיזרו לי להבין...שווה או לא שווה.. שימושים רק אינטרנט..אופיס וזה הכל... לא משחקים בכלל (אין לי זמן לזה)
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
במסך CRT יכול להיות נקודות מתות? Tnx Gil.Z
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ואם למישהו יש מסך 19' שלהם, אשמח לשמוע חוויות טובות או רעות (גם חוות דעת על מסכים של איאמה בכלל).. תודה.
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הכוונה לביצועים במשחקים כבדים ברזולוציה גבוהה (1920x1200), והגדרות גבוהות עד מקסימליות. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? או שחייבים את אותו כרטיס בדיוק ?? ואם כן חייבים שהוא יהיה אותה חברה ?? ואם לא אז צריך להתקין שתי סוגי דרייברים כי לGTX יש דרייבר משלו לא כמו הGT !!! ???
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ מה עדיף לקנות ללוח SLI 1.לקנות ג'יפורס 7800 ג'י טי אקס אחד ??? 2.לקנות שתי כרטיסים למשל ג'יפורס 6800GS לא דווקא אלו אתם תגידו מה דעתכם תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-
-
במסך שלי הרזולוציה המקסימלית היא 1280X1024 אז אתם חושבים שיהיה הבדל משמעותי בין 4870 ל4850 כאשר מדובר ברזולוציה יחסית נמוכה?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
אני תוהה לגבי זה, כשאני משחק בבאטלפילד אז כיידוע ה-FPS יורד מתי שיש פיצוץ או עשן, האם OC של הזיכרון או ה-GPU יתמודדו עם זה יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היי הייֿ, אז כמו שאמרתי... בוגר דיאבלו 1, רוצה לשחק ב-4. הכרטיס מסך כנראה לא יסחוב (1050 TI, משנת 2016 בערך). מה לקנות? חשבתי על תקציב של כ-1500 ש״ח.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום אנשים, היתה לי עווית נוסטלגיה לפני כמה חודשים ומאז אני קורא, אוסף ומשפצר כרטיסי וודוו. אין בעיה כלכך להשיג וודוויים מהגרסאות 4 ומטה, אבל וודוו 5 זה כבר יותר נדיר, ולכן לקחתי החלטה אסטרטגית כבדת משקל והחלטתי לפרסם כאן בקשה צנועה ליידע אותי במקרה ומישהו מוכן לזרוק כרטיס וודוו 5 לכיווני. תודה.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה רכשתי geforce 7600gs של אסוס, בגרסת ה- 512 MB. כשאני נכנס לסנדרה הוא רושם לי בחלק של המאיצים הגרפים רשום לי: SiSoftware Sandra Video Adapter Model : NVIDIA GeForce 7600 GS Chipset : GeForce 7600 GS RAMDAC : Integrated RAMDAC Video BIOS : Version 5.73.22.20.00 VGA Compatible : No Total Memory : 512MB (506MB Video) (248MB System) Texture Memory : 754MB Supports DIME Texturing : Yes למה הוא רושם בסוגריים 248 סיסטם? הרי הכרטיס מסך צריך להיות 512 על הכרטיס, או שאולי אני פשוט לא מבין נכון... תודה על ההסבר
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום,לפני לא הרבה זמן ,קניתי מחשב חדש לא משהו מפציץ אבל משהו נחמד הוא הולך ככה מעבד אינטל quad core q9550 לוח אם של ג'יגה בייט EP45-DS3L עם צ'יפסט 45Nm כרטיס מסך Gigabyte 285 GTX ויש'לי 6 ג'יגה זיכרון על הלוח אבל בפועל וינדוס משתמש ב3. משהו ספק 650W של טרמאלטייק עכשיו המשחק הראשון שהתקנתי היה אסאסנינס קריד,אוקיי נכנסתי למשחק הכל טוב ויפה הרצתי אותו על ההגדרות הכי גבוהות ומשום מה הייתה שמה הגדרה שקראו לה Multisampling בכלל לא הייתה ניתנת לשינויי והיא הייתה על 1 מתוך 3 ועכשיו שאני בתוך המשחק,כאילו הוא לא נתקע אבל הסביבה מסביב שאני עושה תנועה חדה לא הכל חלק ויציב,עכשיו רציתי לדעת אם זאת העין שלי או שבאמת הכרטיס והמעבד האלה לא מספיקים אפילו בשביל אסאסינס קריד..כאילו זה סבב…
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
האם PS4 PRO יכול להריץ משחקים ב4K על 60 FPS או לפחות 30? בדקתי את החומרה שלו , את המעבד הגרפי.. ולפי השוואות באינטרנט בחול , הם אומרים שם שהוא לא יותר שווה ערך מאשר GTX 980.... ואם זה נכון.. לי יש GTX 980 TI במחשב , והוא לא קרוב ללהפעיל 60 FPS משחקים. אולי ב2K כן אבל 4K.. אין סיכוי. חשבתי לקנות טלוויזיה שתומכת ברזולוציה 4K במיוחד בשביל זה, כדאי? לכן אני קצת תמהה מה כל ההתלהבות הזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
באתר של Leadtek יש דרייברים של הכרטיס מסך שלי Leadtek Geforce PX 8800 GTS TDH 640MB.. ושאלתי האם להוריד מהאתר של nVidia או להוריד מהאתר של Leadtek..? גם הדרייברים של nVidia רצים לי על המחשב, אבל אני רוצה שדרייברים יותאמו במיוחד לכרטיס מסך שלי.. האם ללכת על הדרייברים של Leadtek.. או על הדרייברים היותר מעודכנים של Nvdiai, אחרי הכול Geforce זה מהסדרה של nVidia..
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
יש לי gtx 560 ti ואני מעוניין לשדרג לכרטיס hd 7950 של amd מ-tms, הבעיה היא שאני זוכר שהיה דיון כאן בפורום, שאחד החליף כ.מ של nvidia ב-amd והיתה לו בעיה עם השמירות של המשחקים והם עבדו לו בגרפיקה נוראית עם הכרטיס החדש והוא אמר שם שיכול להיות שזה בגלל שהשמירות במשחקים הם עם ההגדרות של נוידיה ועכשיו הוא עם כרטיס של amd, ידוע למישהו משהו על בעיה כזו או אחרת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים. אני מתכוון לקנות כ.מסך למשחקים והתרשמתי מההודעות בפורום הזה שהכרטיסים הטובים הם ה 6800gs והיקר יותר - 7800gt יש לי כמה שאלות אליכם ואני אשמח לעזרה: 1. מה הדרישות של כל כרטיס? האם הוא מתאים ללוח אם שלי ( asus intel 915g series p5gd1-vm pci-e)? 2. יש לי P-4 3.0 עם 512+256 זכרון DDR - האם שווה לי בכלל לקנות את ה 7800GT ? ראיתי שבכמה מקומות נאמר שיש מערכות מחשב שבכלל לא יכולות לנצל את הפוטנציאל של הכרטיס הזה, ומכיוון שמדובר בכרטיס יקר אני לא רוצה להוציא סכום כזה כשבפועל אני לא אראה שיפור בביצועים בגלל שאר החלקים במחשב. 3.ראיתי גם שלפעמים צריך ספק כח מסויים לכרטיסים חזקים - לי יש 430W. האם זה יספיק? 4. האם צריך לשדרג את מערכת הקירור של המארז בשביל הכרטיסים ה…
-
- 18 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי,עקב התחממות של כ.מסך (G8500) שבא ללא מאוורר אלה רק צלעות קירור החלטתי לקנות מאוורר ולהרכיב. קניתי מאוורר 92מ"מ של ARTIC COOLING וקניתי מתאם לMOLEX. קיבלתי עםהחבילה של המאוורר ארבעה ברגים אבל הם קטנים למדי, פה בפורום אמרו לי שאני צריך להכניס את הברגים בין המעברים של הצלעות קירור וזה פשוט יתקע שם ויקרר שם.. הינה תמונה של כל העסק ותמונות של הברגים לכוד...תגידי לי עם זה בסדר ועם אפשר תכוונו אותי קצת יותר.. הכל ביחד: http://img22.imageshack.us/img22/6213/p1010004wy.jpg הברגים: http://img687.imageshack.us/img687/5992/p1010006yw.jpg http://img687.imageshack.us/img687/5992/p1010006yw.jpg תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, לפני כיומיים רכשת את הנייד הנ"ל. שלחתי את אבא שלי שירכוש אותו עבורי, אחרי שראיתי את המפרט שלו באתר של HP, משום מה הייתי בטוח שיגיע איתו GEFORCE GO 7200.. וקיבלתי איתו את הINTEL950 שאני רואה שדוחפים אותו לכמעט כל נייד אפשרי, הביצועים של המחשב מעולים אך אני רוצה להנות ממנו גם במשחקים שונים, השאלה היא האם ישנה אפשרות לשדרג את הכרטיס המסך? אם כן, למה מומלץ? ומהם האפשרויות שלי? תודה מראש, גיא.
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי כרטיס מסך geforce gtx 470 שנקנה לפני שלוש שנים בערך. יש לי שם חיבור HDMI והחלטתי להשתמש בו למחשב (לחבר מסך של סמסונג לחיבור זה.) השאלה איזה חיבור זה שם? מיני HDMI או מיקרו HDMI? אני פשוט צריך לקנות כבל / מתאם ורציתי לדעת איזה חיבור זה. תודה
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
היי , אני צלם וזה אומר שאני הרבה עובד עם התוכנות Photoshop , Adobe Photoshop Lightroom עם התוכנות החדשות כי יש לי מנוי בAdobe יש לי מחשב כזה Intel(R) Core (TM) I5-6400 CPU 2.70 GHz 2.70 GHz והלוח אם Gigbyte החדש 8RAM זה מספיק לי ה8Ram האמת אבל לא קניתי אז את המחשב עם כרטיס מסך אה ויש לי SSD עם זה משנה משהו ובשביל התמונות לקחתי 500GB עם ז משנה למישהו אוקי מפה לשם אני צריך כרטיס מסך השאלה איזה ואני מעדיף בכיוון Nividia או AMD בנוגע לAMD (ATI) זה בגלל שאין ברשותי מלא כסף אבל איזה אתם מצעיים לי ? אבל באמת יש עדיפות לATI
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה כרטיס הייתם ממליץ לי לקנות?? ??? X1950PRO / X1950XT / PX8600GTS TDH / 8600GTS / PX8800GTS TDH / 8800GTS אנא נמקו בחירתכם וציינו את החברה שכדאי לרכוש ממנה את הכרטיס.. בנוסף, חשוב לי לציין שאני עומד לקנות מחשב חדש. היות ששוק כרטיסי המסך קצת רותח ואני לא רוצה להשקיע יותר מידי בכרטיס מסך היות שסביר להניח שאצטרך להחליף אותו בשנתיים הקרובות (לא משנה גם אם הוא תומך בדיירקט 10 - הבנתי שהכרטיסים של היום לא שווים לעתיד), לכן, אני לא מעוניין להשקיע יותר מידי, אבל, אני רוצה כרטיס טוב שישרת אותי נאמנה. אני לא מעוניין להשקיע יותר מ-1100-1200 ש"ח, 1300 ש"ח גג בכרטיס. אציין רק שלא משנה לי,כרגע , אם הוא תומך בדיירקט 10 או לא.
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-
-
נניח וקניתי בעבר כרטיס מסך ב-KSP ועדיין יש עליו אחריות והכרטיס נהרס ומגיע לי כרטיס אחר. האם יש לי אפשרות להוסיף כסף תמורת כרטיס טוב יותר? למשל להוסיף 100-200 ש"ח מסכום הכרטיס שלי ולקבל כרטיס חזק יותר ממנו? דבר נוסף - במידה וקניתי את הכרטיס הזה יד2 ויש ברשותי את החשבונית, מגיעה לי אחריות עליו? כי כתוב בחשבונית שהאחריות לא ניתנת להעברה.
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בNEW EGG הוא עולה 1900 שקל ופו בארץ 3390?? הפרש של 1500 שקל! אל תקנו.. גם קראתי ביקורות שהרזולוציה הגבוהה שלו עובדת רק ב 60HZ וזה מכאיב נורא בעניים ולכן לא מומלץ לקנות אם אתם גיימרים. חוץ מזה שעדין יש קצת גוסטינג . הנה קישור לאחת מהביקורות: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824116355
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-