כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שהמבחר הוא לא גדול במיוחד . אבל בכל זאת אני זקוק לקצת עזרה בקשר לכרטיס הכי מתאים לתקציב הנ"ל. מה שאני הצלחתי למצוא בתקציב , בין עם זה יד שניה או לא אלו הכרטיסים שמצאתי. Gigabyte RADEON 9200 128MB DDR DVI TV-Out Retail VideoCard NIS 456.90 Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail VideoCard Full DX 8.1 Support, Potential clock 310Mhz (620Mhz DDR) NIS 477.46 Gigabyte GeForce FX 5200 128MB DDR TV-Out Retail Video Card NIS 394.07 ויש גם g-force ti 4200 64 mg . אני אישית חושב שהfx הוא הכי חזק מבין כולם מכיוון שהמהירות שעון שלו היא יחסית גבוהה. למרות שלא הבנתי מה הם כתבו באתר לגבי ה9000 פרו. באתר של www.pchardware.co.il יכול להיות שהמהירות שלו היא מה שהם או…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך 6800 גי טי והוא מחובר עם s-video לטלויזיה,עד אתמול הכל היה בסדר והייתי רואה בטלויזיה צבע. תפאום אני לא רואה צבע....ניסיתי להחליף כבל אותה בעייה,ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הלוח בקרה של נבדיה,בטלויזיה עצמה מה לא ניסיתי...... ממש מוזר..יש למישהו אולי מושג מניין יכולה להיות הבעייה? שאני לא רואה צבע?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה כל כמה זמן נהיה לי מסך שחור ואחרי כמה שניות חוזר ומופיעה לי הודעה "מנהל תצוגה הפסיק להגיב וביצוע שחזור מנהל התצוגה AMD DIVER הפסיק להגיב וביצע שחזור בהצלחה" מה זה אומר? ואך אני פותר את תקלה? הכרטיס מסך שלי הוא Sapphire HD 7770 Vapor-X 1 GB
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי בקשה האם הראדיון 9500 פרו שווה משהו? אני מעוניין אולי לקנות אותו מיד שניה במחיר זול ורציתי חוות דעת. הוא עובר על ביצועי 9550,9600,9600P יש לו 8 צינורות עיבוד ולכן כנראה גם יעבור על 9600 אקס טי..נכון? בכל מקרה בעזרת אובר קלוק קטן הוא ישתווה ל 9600 אקס טי במהירויות שעון. ובגלל שיש לו 4 מנועים גאומטרים ו8 צינורות הוא יעבור תאקס טי? וגם באיזה רמה הוא לעומת ה6200 עם 8 צינורות (עי פתיחתם)? http://www.ati.com/products/radeon9500/radeon9500pro/specs.html
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה כרטיס מסך עדיף יותר: Evga GeForce 8800 GTS SuperClocked מחיר: 1607 ש"ח או: BFG NVIDIA GeForce 8800 GTS 640MB OC2 מחיר: 2380 ש"ח יש ברשותי מסך 20 אינט'צ. בכל מקרה, יש המון ויכוחים בין גרסאות הכרטיסים הללו, ורציתי לדעת משהו. משחקים בעתיד (משהו כמו 4 שנים) יצטרכו יותר זיכרון בכרטיס מסך, מפני שאני עומד לקנות עוד כרטיס מאותו סוג בשנה הבאה (SLI). למה הזיכרון תורם, כי אם לא הרבה אז אני לא יוציא עליו 700 ש"ח האם זיכרון רב יהיה הכרחי בשנים הבאות, ועדיף לי לקחת את גרסאת ה640 או לקחת את ה320? בתודה רבה, אור כהן
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני מנסה לשחק בביושוק, GEARS OF WAR, לא משנה מה...המשחק עולה והכל טוען תשלב, איך שהוא בא לעלות (בביושוק) המשחק נתקע והוינדוס נותן שגיאה. בדיוק אותו דבר ב GOW, רק ששם הוא נתקע אחרי דקה שתיים בשלב . אין וירוסים תוכנות ריגול והכל, אני מצויד במה שצריך חח, והמערכת דיי חדשה . התקנתי כבר דרייבר 174.74 מליון פעם בשתי גירסאות, לא יודע כבר...התקנתי 174.53 עבד לי פעם אחת, אחרי זה ניסיתי גם שתי גירסאות מחקתי והתקנתי איזה 30 פעם ושוב פעם אותה הבעיה, ניסיתי להתקין 169.21 אבל לא נתן לי ... אני כבר לא יודע מה להתקין ואני חייב עזרה, אי אפשר לשחק.... ואני כמעט משוכנע שזה מהדרייברים, ואני עם מערכת הפעלה VISTA 64 . זה המפרט שלי אגב... Q6600 ASUS P5ND SLI 9600GT XT X2 SLI 4 GB תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש המלצות לכרטיסי מסך טובים + מחירים (שם + דגם) למטרות הבאות (כולם יחד) : 1. משחקים של הילד 2. העברת סרטי וידאו למחשב (ממקלטות) והפיכתם לסרטי CD תודה מראש אייל
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות את הכרטיס הבא: http://ksp.co.il/?uin=20607 (AMD R7 250) ויש לי כמה שאלות: 1. הוא יריץ battlefield 3 / battlefield 4 ? ואם כן על איזו רמה (LOW , MEDIUM , HIGH , ULTRA)? 2. הוא יריץ משחקים כמו : formula 1 2013 , DiRT 3 , WRC 4 , Race 07 ? 3. הוא מתאים למחשב שלי? (מפרט בהמשך) 4. איפה כדאי לקנות? (חשבתי על KSP אבל אני פתוח להצעות) 5. האם יש כרטיס מסך שיותר כדאי לקנות בתקציב שלי (430 ש"ח) ושמתאים למטרות שלי (גיימינג) ? המפרט שלי: מעבד: Intel® Pentium® CPU G3220 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz לוח אם: Asus H81M-E (2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN כרטיס מסך נוכחי: intel® hd graphics family מארז : KSP ספק כוח: …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח אם DH67BL של אינטל וקיימת בו יציאה לHD מותקנים 3 DIMM של 2 גיגה כ"א בזכרון יש לי ספק כח ישן יחסית 500W איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות ? במידה ולעיתים רחוקות ארצה להשתמש ביציאת HD שימושי למחשב אינטרנט ומשחקים _PES12, FIFA 12 וכדומה .... תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מארז של Coolmaster cm690 ואני רוצה לרכוש Sapphire HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI. השאלה האם המארז מתאים גם לכרטיסים של ATI מכיוון שאני יודע שהוא מיוצר בעיקר לכרטיסים של nvidia?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות בהזדמנות 2 כרטיסים ואני מתלבט בניהם שניהם של חברת ATI READON X1950XT 256MB X1900XT 512MB שניהם יד שניה ויש לי אפשרות להשיג אותם ב-1400 שקל מה כדאי מבחינת ביצועים?????
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס של ledatek gforce 4 460 64 ddr יש לי מסך mag 786 fd מאז אחרי כמה דקות של שימוש אני מקבל כאב עייניים שיניתי כבר את הגדרות של ה-screen refresh rate למקסימום - 100 כמו כן חשוב לי לציין שעד לפני יום עבדתי עם אותו מסך רק עם כרטיס מסך ישן יותר והכל היה תקין אודה על פתרונות נוספים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
intel core 2 6600 4g ram nvidia geforce 8800 gtx אני רוב הזמן משחק world of warcraft ולצערי המחשב שלי ממש לא סוחב ב icecrown על ההגדרות אכי נמוחות ועדין לא רץ חלק אז לשאלה שלי כדי לי שקנות כרטיס מסך חדש ? האים לדעתכם זה יעזור או ש המעבד יגביל אותו וזה לא ממש יעזור תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כמו כל מי שיש לו כרטיס מסך של Nivida גם אני קיבלתי את העידכון עם הShadowPlay. אני בעל מחשב נייד של אסוס עם כרטיס מסך 750M 4GB. הבנתי שכרגע התכונה הזאת עובדת רק על מחשבים נייחים. האם זה באמת נכון? ככה נראה אצלי המסך: https://www.dropbox.com/s/yjlipvm17wxhwjn/2013-12-04_114439.png אם לא ניתן דרך התוכנה הזאת, האם יש לכם חלופה אחרת טובה? אני פשוט מחפש תוכנה להקליט איתה את המשחקים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך בסכום של בערך 1500ש"ח אני לא יודע מה עדיף NVIDIA או ATI ואיזה דגם. המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד: 1.8Gh לוח : intel marivile זכרון : 256MB RDRAM תודה מראש לכל העונים
-
כאילו קצת רועד בצד ימין של המסך,מה זה יכול להיות????????
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את ההכרזה של פסקל ונצבט קצת הלב. לא יכלתי לחכות עם קניית הנייד אז "התפשרתי" על הדור הנוכחי. קניתי תחנת עבודה של דל עם יחס המשקל-סוללה-ביצועים הכי גבוה שיכלתי להשיג, אז אמנם גיימינג זה חלק משני, אך עדיין אשמח שתהיה אופציה כשהמחשב עגון (כאן נכנס הקטע של הכרטיס החיצוני) בגדול אנחנו מדברים על מחשב עם מעטפת סבבה למשחקים - Xeon E1505 2.8-3.6~GHz Quad Core 64GB DDR4 2133MHz Quadro M2000M (GTX 960m) 512GB NVMe SSD ובשביל לחסוך בסוללה ויתרתי על מסך 4k, מקלדת מוארת וכו' - וכמובן ששידכתי את הסוללה בנפח הכי גדול שיש לחבר'ה בדל להציע. מה כן? הוספתי פרימיום על Thunderbolt 3 שדי קרע לי את הכיס. …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אני יקבל את המקסימום של הביצועים עם הכרטיס מסך HD5850 ועם המסך SAMSUNG T220 הוא 22 אינץ? האם כדאי לי להשאר עם המסך הזה או להחליף למסך 24 אינץ? מה אתם מציעים לי? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[glow=red,2,300]שלום פורום![/glow] תראו לפני בערך שבוע התחילה לי בעיה עם הפילטרים בכרטיס מסך, אני יפרט: 1.מתי שהיה לי את GF4MX440 היו רואים משחקים כמו UNREAL2 לא כמו שרואים אותם ב6800NU אבל הAA היה עובד. מאז שיש לי את הכרטיס כל האפקטים טובים יותר ורואים יותר יפה מאשר בGF4 אבל הAA לא עובד! זה מעצבן אותי 2.כשאני משחק SCCT עם ההגדרות הכי גבוהות ללא HDR הפילטרים עובדים מצויין והכל אבל שאני מפעיל את הHDR כל הקווים מתחילים להיות עקומים וזה מכוער ביותר. 3.גם שהתקנתי עוד משחקים כולם היו עם קיווים עקומים ועבדו ללא פיטרים למרות שהפעלתי אותם.. מה שמשגע אותי זה שהשקעתי 1600 שקל הכרטיס הזה וזה נורא מבאס לראות שבקודם הפילטרים עבדו והחדש לא :< אם יש למשהו מושג מה לעשות או איך לשפר את…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם אני מנסה לבנות HTPC חדש אשר יחובר לשני מסכים "24 + "32 (השני הוא טלוויזיה סוני 32V5500) שניהם ברזולוציה טבעית למטרות מולטסקינג משדרי ו- HTPC (כולל 1080P) בינתיים אני עדיין עובדת על המפרט אבל עלתה תהיה לגבי כרטיס המסך 1. האם כרטיס מסך אונבורד 4200 (על לוח GIGABITE) יעשה כמו שצריך את העבודה? - בינתיים הספקתי לקרא בכמה לוחות בעלי כרטיס גראפי מובנה של GIGABYTE ש- Simultaneous output for DVI-D and HDMI is not supported כך הן לגבי GA-MA790GPT-UD3H - כרטיס HD3300 והן לגבי- GA-MA785GT-UD3H -כרטיס HD4200, אז כנראה שבכל מקרה אזדקק לכרטיס מסך נפרד. 2. האם הדבר המומלץ הוא HD5450 או שכבר כדאי ללכת ל- HD5670 בין השאר היות והוא תומך ב- HDMI1.3 (נאמר לי ע"י טכנאי בכיר של ישפאר…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
samsung 793df 17 אינצ' ???? איך הוא שווה.??? לכמה זמן בערך הוא יהיה טוב?? כי לי עכשיו יש אחד של מאג והוא כבר דפוקקק-חח כבר איזה 5 שנים אז כדאי לי אותו או לא?? ו איך mag 786 pf\s ?? ואיזה עדיף מבין השנים??
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה כרטיסי המסך של הרקולס נקראים Prophet ולא Radeon ? ועוד דבר, נניח ויש לי כרטיס של הרקולס אני צריך להוריד את הדרייברים מהאתר של הרקולס או מהאתר של ATi ? כי באתר של ATi הדרייברים האחרונים הם 3.2 לעומת האתר של הרקולס, שם הדרייברים האחרונים הם 3.1. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל, תודה. עכשיו לנושא, אני צריך מסך 19 של LCD, במחיר סביר. ראיתי את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40711 על פני הדברים, המפרט מדהים. 8MS, ניגודיות של 800:1, ביהרות של 300, וזווית של 160. האם הוא באמת טוב? והאם יש יותר מומלצים? והאם באמת LCD לא פוגע בעיניים, בניגוד לCRT, מעבר ללוגיקה שבדבר, שזה תותח אלקטרונית, לעומת ג'ל מתעצב? הא, למי שרוצה להמליץ, מעניינים אותי בעיקר הפקטורים הבאים: 1. אנ'לא גיימר מטורף, בזמן שMS נמוך יהיה חשוב וטוב, זה לא הכי הכי חשוב לי. 2. אני כן צופה בהמוןן ווידיאו במחשב, חשוב וקריטי שלא יהיו מריחות. 3., בהקשר ישיר ל2, חשובה לי מאוד איכות הצבעים. בתודה, גבריאל.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הכרטיסים קרובים בביצועים? מה בעצם ההבדל? ההבדל לטובת ה- 5850 משמעותי? יש לי כרגע מסך" 22 1680X1050.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט בצד דרייבר 12.6 wait for vertical refresh = always on opengl settings = triple buffering ועדיין vsync לא עובד, מה אני מפספס?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-