עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gggilad13,

אני בונה מפרט למחשב חדש וצריך המלצה לכרטיס מסך עד 800 ש"ח. (רצוי פחות, אבל אם חייבים לחרוג מעט אז אפשר) המטרה היא כרטיס מסך חזק יחסית למשחקים חדשים ואחד שיחזיק מעמד שנתיים - שלוש וימשיך להריץ משחקים (אולי לא ברמה גבוהה אבל לפחות משהו). ההתלבטות העיקרית היא האם כדאי ללכת על כרטיס מסך עם תמיכה שDX10 (שאולי תהיה הכרחית בעתיד?) או לקחת כרטיס DX9 יותר חזק באותו מחיר (שעלול לא לתמוך המשחקים עתידיים). מהו השיקול שעל פיו אתם ממליצים לקנות? אשמח להמלצות על כרטיסים ספציפיים!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי מחשב יחסית חדש(כבן חודשיים) ויש לי בעיה שבזמן שאני משחק יש לי שתי שגיאות: פעם יש לי dsiplay driver stopped responding and recovered ופעם nvidia windows kernel mode driver stopped working יש לי windosw 7 64bit כרטיס מסך GeForce GTX 660 מעבד i5 3470 זיכרון: 8gb הדרייבר מעודכן לגירסה החדשה ביותר(הבעיה הייתה קיימת גם בגירסאות הישנות יותר). ניסיתי למחוק את הדרייברים עם driver sweeper, לא עזר הבעיה קיימת בזמן משחק בלבד. אשמח לעזרה. תודה רבה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by zglazer,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך READON X 1950 PRO בזמן שאני מריץ משחק 2011 PRO EVOLUTION המשחק נתקע יש רעש מהכרטיס והמסך שחור האם הכרטיס לא מסוגל לתמוך במשחק נא עזרתכם תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אוקיי אז ככה, יש לי כרטיס 9700PRO של הרקולס ויש לו בעיה של מסכים שחורים, חוסר יציבות ותקיעות במשחקים. אחרי בדיקות רבות בפורומים אחרים (גם בארץ גם בחו"ל) ולדי הרבה אנשים עם הכרטיס הזה יש בעיות, אז בבקשה פרטו על הקירור שלכם, איזה חברה הכרטיס, איזה דרייברים והאם יש אצלכם בעיות יציבות. המון תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by tidan26,

שלום! רכשתי כרטיס מסך דגם: bfg 295gtx לאחר שהיה לי כרטיס מסך דגם: asus 8800gtx אני משחק על רזולוציה של 1920 1200 במסך 24 אינץ של חברת benq ואני לא מרגיש הבדל בביצועים בין שני הכרטיסים מדוע?... ???

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי לכולם אני מנסה לבנות HTPC חדש אשר יחובר לשני מסכים "24 + "32 (השני הוא טלוויזיה סוני 32V5500) שניהם ברזולוציה טבעית למטרות מולטסקינג משדרי ו- HTPC (כולל 1080P) בינתיים אני עדיין עובדת על המפרט אבל עלתה תהיה לגבי כרטיס המסך 1. האם כרטיס מסך אונבורד 4200 (על לוח GIGABITE) יעשה כמו שצריך את העבודה? - בינתיים הספקתי לקרא בכמה לוחות בעלי כרטיס גראפי מובנה של GIGABYTE ש- Simultaneous output for DVI-D and HDMI is not supported כך הן לגבי GA-MA790GPT-UD3H - כרטיס HD3300 והן לגבי- GA-MA785GT-UD3H -כרטיס HD4200, אז כנראה שבכל מקרה אזדקק לכרטיס מסך נפרד. 2. האם הדבר המומלץ הוא HD5450 או שכבר כדאי ללכת ל- HD5670 בין השאר היות והוא תומך ב- HDMI1.3 (נאמר לי ע"י טכנאי בכיר של ישפאר…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by BOMBADIR,

שלום לכם..יש ברשותי כרטיס 6600GT גרסאת האקסטרים של לידטק שבא אם אובר קלוק מובנה... והייתי רוצה לקנות עוד כרטיס 6600GT יד שניה למטרת SLI ... השאלה שלי היא...מספיק שהצ'יפ יהיה זהה ?...בלי קשר לחברה או אובר קלוק?.. כלומר כרטיס אחד לידטק וכרטיס שניה ג'יגה בייט ...זה אפשרי?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by erezash,

שלום רב, יש ברשותי מחשב עם כרטיס מסך AGP GEFORCE 7600 עם שני מסכים מחוברים אליו. ברצוני להוסיף כרטיס מסך נוסף למחשב בכדי לחבר מסך נוסף לצורך הגדלת שטח העבודה בוינדוס בלבד. האם חיבור של כרטיס מסך בחיבור PCI יתן לי את המענה הדרוש? תודה ארז

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום! המפרט שלי: מעבד כפול של אינטל דגם 6420 2.13 לוח אם של ג'יגבייט 965PDS3 REV 3.3 2 ג'יגה זיכרוןו ספק כוח של אנרמקס ליברטי 400 אני רוצה לקנות כרטיס מסך של ATI דגם 4850 בעל זכרון 512 האם יתאים למפרט שלי(ספק כוח)? ראיתי שיש מלא חברות יש חברה עדיפה לקניית הכרטיס מסך? כמה ביט צריך להיות לכרטיס שאקנה? תודה רבה ליאור

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by michaelr,

מאוד מעניין אותי אם הכרטיס מסך הזה שמיועד לגרפיקאים וכדומה מסוגל להריץ בשקט ובשלווה משחקים של היום?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by OutRaGe,

שלום אני מעוניין להזמין את הכרטיס הבא http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6461 ולעיתים אני רואה עליו ביקורות שליליות של בעיות חימום, ארטיפקטים וכו'... אפשר לקנות את הכרטיס בשקט ? כנל לגבי זה: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1574&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7& בנוסף ראיתי מבנצ'ים שהכרטיס לוקח סביב ה-65W ב-Load איך התוצאה הזו לעומת ה-X800XL ? מי לוקח פחות וכמה בערך ? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסוג GAINWARD 7800GTX ואני לא יכול להעלות את קצב רענון המסך ליותר מ60 פשוט אין לי אפשרות אחרת ויש לי את הדרייבר הזה 77.50 ובמחשב הקודם עם הכרטיס מסך הזה MX440 יכולתי עד 75 מישהו יודע אולי למה? יש לי מסך מאג LCD 15 אינץ'

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. לאור היציאה הקרבה של הכרטיסים החדשים מ- ATI ו- NVIDIA, רבים (ואני ביניהם) חוששים להוציא מעל 1000 ש"ח על כרטיס שמחירו עשוי לרדת בצורה דראסטית בחודשים הקרובים. האם לדעתכם הירידה שכבר חלה במחירי הכרטיסים לאחרונה, ובמיוחד של ה- 5900XT וה- R9800PRO, מרמזת על ירידה עתידית או כבר משקללת את יציאת הכרטיסים החדשים? הערה - ברור שמחירים יורדים עם הזמן מעצם טבעם, ובמיוחד בתחום המחשבים. הסקר עוסק בירידה משמעותית ולא "טבעית" של המחירים. אני מודה לכל המשתתפים ומנהלי הפורום. nottheguy

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ש נ י צ ק י,

מפרט בצד דרייבר 12.6 wait for vertical refresh = always on opengl settings = triple buffering ועדיין vsync לא עובד, מה אני מפספס?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by jambo7,

ניסיתי למצא תשובה בחיפש ולא מצאתי אני עומד לקנות מחשב עם לוח DFI שתומך ב SLI השאלה האם אני יכול להרכיב 2 כרטיסי 6600GT רגילים למחשב או שאני צריך כרטיסי מסך שמותאמים ל SLI

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. V-Sync האם יש הבדל בין האלמנט הנ"ל ב- AMD או NVIDIA ? בכרטיס 670 או 7950 זה עובד אותו דבר ? http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-670/features

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום, רציתי לדעת האם זה כרטיס טוב יחסית, למרות שזה כרטיס Low End האם הביצועים שלו טובים.? אשמח לשמוע דגובות. תודה- THANKS

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by x-dude,

אני פשוט אף פעם לא שמעתי על החברה הזאת,והמוניטור הזה נשמע פיצוץ לעומת המחיר הזול שלו,קצת מחשיד. תרגיעו אותי בבקשה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. דור כרטיסי המסך החדש של AMD יגיע בעיכוב קל, אך אמור להציע לנו מגוון רחב יותר וגם יעילות משודרגת בכדי להצדיק את קיומו לכתבה

20. התקלה הזו מתרחשת מדי פעם וזה ממש מתסכל כמו שאתה רואים בתמונה המצורפת התצוגה מתעוותת לחלוטין ואי אפשר לשחק. אני בדקתי את הנושא של חום ואין לי בעיה של חום לא במחשב ולא בכרטיס מסך הכרטיס עצמו הוא Radeon 9800 Pro של חברת Sapphire הדרייברים שלו מעודכנים וכמו כן גם המערכת הפעלה שלי(windows xp pro SP2) מעודכנת עם העידכונים האפשרים למישהו יש רעיון? תודה מראש נ.ב המפרט של המחשב שלי הוא מעבד - amd 3000 64 bit לוח אם - gigabyte GA-K8NS-939 זיכרון - A-Data 512 X 2 אף אחד מהרכיבים לא עבר המהרה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by leahd3,

יש לי 7870 קרוספייר מעבד i5 3550 corsair 750 watt GB ud3h z77 8gb corsair memory מעוניין המלצות לתחליף למערך ניתן המלצה לכרטיס בודד אן מערך קרוספייר אחר תקציב כ 1200 שח תודה מראש לעוזרים

22. Started by Nikiller,

היי! בדיוק אתמול מכרתי את הכרטיס הישן שלי(88GT) ואני רוצה לקנות חדש..הבעיה היא שהכרטיס הקודם לא הספיק לי,וחשבתי להביא עוד אחד כמוהו לSLI אבל ראיתי שאין להשיג יותר...אז הוא נמכר. עכשיו אני רוצה כרטיס (או מערך) שיתן לי את המקסימום ברזולוציה 1680X1050 כמובן עם AA ו AF עם FPS שחיק. את ה 9800GT SLI אני יכול להשיג ב 1200 שקל בערך.. ואילו את ה GX2 ב כ-1500-1600 שקל. עכשיו השאלות: מי מהם יותר משתלם? האם הזלמן ZM-600HP יחזיק אותם +שלושה דיסקים ומעבד 6400 BE? והאם אני אקבל את המקסימום שאני רוצה...? (רצוי SLI כי אני מביא M750SLI-DS4) אבל!! אם אתם ממליצים ATI אז אני אקח לוח עם CF... NIKILLER

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום רציתי לשאול, כיוון שמדובר בפורום של גרפיקה רציתי לדעת האם כאשר שמים חומרים שונים על גביי מסך הצבעים משתנים. נגיד אם אשים זכוכית על המסך זה יישנה את הצבעים משמעותית, מה לגביי סיליקון למשל? ואם כן מדוע זה קורה. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=137 שתפו אם הבחנתם בשיפור כלשהו במשחקים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני כבר מספר שנים עם ה GTX 285 שלי ובאמת שאין לי הרבה תלונות עליו. תלונה אחת שיש לי- חוסר בDX11!!!! אז ככה, התקציב בין 500-600, לא משנה לי לקנות מיד2. אני רוצה כרטיס מסך שיהיה ברמה של ה GTX285 שיש לי או מעבר ושיאפשר DX11. בעיקר למשחקים. שאר המפרט שלי- מעבד - Intel core i7 CPU 920 @ 2.67 GHz 6GB RAM לוח אם - Gigabyte GA-EX58-UD3R v1.6 ספק כוח : TAGEN 700W תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים