כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
השחקנית האדומה מכינה יורש ראוי לאחד מכרטיסי המסך הכי טובים שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/אלוף-שוק-הביניים-הבא-amd-תחשוף-בקרוב-את-כר/
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב HDMI IN ועוד אחד HDMI OUT מה ההבדל ביניהם ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לעיתים לאחר שאני משחק במשחקים (HL2 ו-CSS, אם אתם רוצים לדעת) זמן רב, המשחק ניתקע, ורק לאחר זמן ממושך, המחשב חוזר לDT. ואז קופצת MSGBOX ובה כתוב משהו על VPU Recover, ושצריך להפעיל את המחשב מחדש (לא זוכר בדיוק מה כתוב...), בכדי שהVPU יפעל כתיקנו... עכשיו כמה שאלות: 1. מזה לעזאזל?! 2. מזה VPU? 3. האם דרייברים חדשים יותר יוכלו לתקן את הבעיה? 4. אם כן, כיצד אני מתקין דרייבירים חדשים (אני יודע להתקין דרייברים, אבל צריך למחוק את הקודמים, וכל מיני כאלה...)? טודע למי שעונה. (ד"א, הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי מענה לשאלתי)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך ל AGP מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? RADEON X1950PRO, 256MB GDDR 3, AGP 8X, HDCP Edition GC-HV195PGA3-D3 (RoHS) VPU RV570 (80nm) Memory 256MB GDDR3 Bus support AGP 8X HDTV Support HDCP compliant High-bandwidth Digital Content Protection Enabled The images is for reference only; actual spec.and PCB color are based on the real product Product Description The Radeon® X1950Pro series is designed to deliver outstanding digital entertainment and 3D graphics through its unique ultra-threaded architecture and Avivo video and display technology. Designed with cost effective native HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) implemen…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון איתם ? היום ראיתי את הTI 4600 שלהם, איזה יפה הוא, כולו כסוף והוא בא בתוך מזוודה כסופה כזאת איך הם בהשוואה ל- S/U/M/A/ ?, או ל -MSI ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט בצד משחק ברזולוציה 1280*720 זה הכרטיס ששמתי עליו עין - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4936 אני מחפש לשדרג כרטיס מסך (כבר לא מעט זמן), הדרישות הן שיהיה שקט ככל שניתן ב - idle, שתהיה לו יציאת svideo, ויש לי עדיפות ל - nvidia, למרות שלא פוסל ati על הסף. קראתי ביקורות טובות על מערכת הקירור שיושבת על הכרטיס ושהיא שקטה ביותר. האם הכרטיס מתאים לדרישות שלי? האם המערכת שלי (בעיקר ספק) תחזיק את הכרטיס כמו שצריך? האם יש המלצות אחרות לכרטיס? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה הכרטיס מסך שלי ממש מתחמם כל הזמן. כל המאווררים עובדים וחוץ מהכרטיס הטמפרטורה במחשב טובה. המחשב דיי ישן (4 שנים) ואני מעוניין להחליף רק את הכרטיס מסך (משחקים מקרטעים ממש). הכרטיס הוא מדגם Raedon hd 4800 series. אני מעוניין בכרטיס מסך פשוט וטוב שיכול להריץ משחקים ישנים יחסית (4-5 שנים). איזה עוד מידע צריך כדי להתאים את הכרטיס למחשב? תודה מראש ניר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרכיב מפרט לחבר המבוסס על המפרטים המומלצים באתר. אני מתלבט האם לקחת לוח אם טוב עם כרטיס מסך מובנה, כמו ה- Asus M2A-VM http://skypc.co.il/pl_product~31540~83~0.htm הדרישה המקסימלית היא שהמחשב יריץ FIFA - האם הכרטיס המובנה יספיק? אם לא - איזה כרטיס מסך בתקציב מינימלי כדאי לקנות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3127&p=8http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3127&p=8 Quote : the 2900 XT gets major points for that. It handily outperforms its direct competition, the 8800 GTS (both 640MB and 320MB perform nearly identically).
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך הכי טוב שיש בשוק אבל אני לא יודע מה יותר טוב NVIDA אווו ATI מה אתם אומרים ????????? ואיזה דגם בידוק
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה רכשתי את הכרטיס הנ"ל- אין לי צורך בגיימינג אלא בצפיית סרטי HD וכן מסמכים, מוזיקה והרבה אינטרנט. במצב הנוכחי על לוח האם שלי יש כ.מסך מובנה, Radeon 4200HD. האם לאחר שאשים את כ.המסך החדש בסלוט המתאים, אני צריך לעשות משהו? האם המחשב יזהה שהוא לא צריך לקרוא מהכ.מסך האונבורד אלא מהחדש, או שמא יש לבצע פעולה כלשהי על מנת שיבין? תודה מראש, עידן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=12156
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, עכשיו אני מסיים לעבוד ויש לי בבנק באיזור ה13 אלף ושקלתי להשקיע (יעני לבזבז) חלק על טלויזיה/מסך (הגבול כבר מיטשטש) LCD 1080i/p. בחור בחנות אלקטרוניקה בעזריאלי אמר שזה מתחיל באיזור ה10 אלפים בשביל 30" שזה נשמע לי סביר. השימוש יהיה בעיקר לצפייה בריפים של תוכניות שהיו בHDTV (חוקי לגמרי, דרך אגב). יש לי עם זה בעייה בגלל שלתוכניות האלה עושים Down-sample מ720i/p או 1080i ל480i, אבל יש לי הרגשה שבקרוב, עם התפשטותו של הפס הרחב באמת, יתחילו לצאת ריפים ב720i בגודל CD לפרק של 42 דקות (כבר היום יוצאים פרקים של 21 דקות בגודל של שליש דיסק, במקום רבע שהיה פעם). עוד התלבטות היא איך לחבר את המסך, בDVI, כמסך שני, או בComponent (ידוע גם כ Y Pb Pr). לצערי המודעות לאיכות הטלויזיה בארץ …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו במקרה ניסה פעם לחבר כרטיס מסך כזה למחשב עם ספק נמוך? מה שרשום שם זה ככה: 304W 12VA -18.0A 12VB - 18.0A מה יכול לקרות? האם מסוכן לנסות? אין אפשרות להחליף ספק לכן אני שואל. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ראיתי כרטיס 9500 עם 1G חיבור HDMI \ DVI נשמע לי טוב ראיתי גם HD4650\5450 הוא יותר טוב ? יש לכם אחד אחר להמליץ ?< צריך עזרה דחוף ..!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשרי לחבר שני כרטיסי מסך שונים לאותו לוח על מנת לחבר יותר משני מסכים? לא בתצורת SLI כמובן. מדובר על 8800GTS ו7600GT.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לקבל המלצה לכרטיס מסך חדש: 1. תקציב: 700-900 ש"ח 2.יעוד: משחקים כבדים אך בעיקר בעיקר שימוש עיקרי FSX. 3. מערכת קיימת: - מעבד: Q6600 עם OC ל-3.5G - זיכרון: 4Gb - כ.מסך קיים: EVGA 8800GTS 320mb - ספק: ENERMAX 400W ברור לי כי עבור חלק מהכרטיסים ידרש גם שידרוג של הספק אשמח לדעת האם נדרש לשדרג גם ספק ובאופן כללי אני מאוד מתלבט בין ATI ל NVIDIA אשמח מאוד להמלצות ועזרה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך ה-GIGABYTE R9 290 WINDFORCE x3 או ה-gigabyte gtx 780 windforce x3 אשמח לקבל את עזרתכם, ואולי אם יש לכם המלצות למותגים אחרים של הכרטיסים האלה אשמח לשמוע את חוות דעתכם תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, בסוף שבוע אני טס לגרמניה שטוטגרד ואני רוצה לקנות שם בדרך כרטיס מסך טוב. לא משהו על ויותר מדי יקר. כרטיס מסך כזה שיריץ חלק בגרפיקה גבוהה כל משחק שקיים היום כולל הקרבים שיצאו בקרוב. חשבתי בכיוון 260 GTX כיוון שאצל חבר שלי יש את הכרטיס הזה וכל משחק שיוצא היום עובד לו על מקסימום בצורה חלקה(למורות המאבד הישן והגרוע בהרבה ממה שיש לי) ובנוסף שהמחיר שלו ירד בצרוה משמעותית.(ובגרמניה אני אקנה אותו אפילו עוד יותר זול) מה דעתכם? הנה המפרט שלי תגידו לי אם הכרטיס הזה יתאים לי: מסך של LG 22 רחב ANTEC P150 Quiet PC Case 430W Athlon 64Bit AM2 6000 DualCore Box AM260DCB () Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 () Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 () Sparkle 8800GTS 320MB Retail Samsung 16…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את שניהם פה ואני צריך להחליט מה אני תוקע במחשב שלי
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך R9800PRO של גי'גה בייט ושמעתי שיש כאלה Screen Savers שמראים "כאילו" את ביצועיו של הכרטיס ושמותאמים במיוחד לכרטיסים של ATI מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את זה ואולי להביא לי לינק..? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם..יש ברשותי כרטיס 6600GT גרסאת האקסטרים של לידטק שבא אם אובר קלוק מובנה... והייתי רוצה לקנות עוד כרטיס 6600GT יד שניה למטרת SLI ... השאלה שלי היא...מספיק שהצ'יפ יהיה זהה ?...בלי קשר לחברה או אובר קלוק?.. כלומר כרטיס אחד לידטק וכרטיס שניה ג'יגה בייט ...זה אפשרי?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://techreport.com/articles.x/21516
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-