עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Dexdpd,

באתר של TMS&FOX ראיתי שתי גרסאות שאני מעוניין בהן של ה-4890, גרסת הטוקסיק שיש לה אוברקלוק מכובד וגרסת השני ג'יגה. מה יותר משתלם וחזק ולמה? תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי מחשב בן 3, היתה נפילת מתח וככל הנראה נשרף הכרטיס מסך GeForce 8800GTS 512mb . אני לא גיימר אבל אח שלי אוהב לשחק במשחקים חדשים וצריך שהם ירוצו סבבה, ככה שאין לי צורך בכל מיני מפלצות מקוררות עם חנקן נוזלי ותחנת כח קטנה.. אשמח לקבל הצעות כי אני ממש לא מעודכן אם זה עוזר אז המפרט הוא בגדול כזה intel core 2 duo E8400 GIGABYTE GA-P35-DS3L ספק 460W 4 giga ram תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Obi-Wan,

קניתי היום את ה-8800GT של GAINWARD, יש לי מסך CRT ומשום מה כשאני מחבר את הכרטיס עם המתאם לא רואים שום דבר על המסך... למישהו יש רעיון??

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. קניתי אתמול את הכרטיס, ובחיבור שני מסכים כל פעם שאני עובר ממסך למסך יש לי ריצודים שחורים על שני המסכים. לפני זה הם עבדו עם ה 8800GTS לא שיניתי חיבורים לא כלום. מה יכול להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by altera06,

שלום, לאחרונה חשבתי לקנות כרטיס מסך חדש ויש משהו שאני לא מבין לגבי directx. לפי מה שהבנתי, directx 12 צפוי להיות במשחקים החל מ-2015, לכן אני רוצה שהכרטיס שאקנה עכשיו, יתמוך בו. לא נראה לי הגיוני לקנות עכשיו כרטיס שתומך ב-11 ושעוד שנה הוא כבר לא יתמוך בטכנולוגיה הקיימת בשוק. פה זה מסתבך... נניח שאני רוצה לקנות כרטיס AMD RADEON מסדרה R9, נניח שמדובר ב-דגם 290. בחרתי את הדגם הזאת כדוגמה בלבד, השאלה שלי רלוונטית לכל הדגמים, וגם לגבי כרטיסי NVIDIA. בלינק הבא כתוב שכל הכרטיסים בסדרה תומכים ב-12. http://www.amd.com/en-gb/products/graphics/desktop/r9 אם נלך לאתרי היצרניות, נראה שכתוב שזה תומך ב-11.2 http://us.msi.com/product/vga/R9_290_4GD5.html#hero-specification http://www.giga…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Madmonator,

יש לי כרטיס מסך Geforce GTX 770 קצת פחות משנה והוא לא עשה לי בעיות אף פעם. אבל לאחרונה מאז שהתחלתי לשחק archage (רק במשחק הזה זה קרה) קורה לו שהוא מתחמם יתר על המידה והמחשב שלי נכבה. אני משחק כרגע על האיכות המקסימלית. השאלה שלי היא כזאת, האם הכרטיס מסך הוא הבעיה וצריך לתקן או להחליף? או שפשוט דרשתי ממנו יותר ממה שהוא מסוגל לתת? תודה רבה לעוזרים ! זה הפירוט מחשב שלי אם זה רלוונטי: מעבד :intel i5 4670K 3.40Ghz מאוורר למעבד: NUGEN 4 SCMG-4000 SCYTHE כרטיס מסך: GEFORCE GTX 770 SC 2GB-5 EVGA לוח אם: Z87M-G43 SATA3 USB HASWELL 1150 msi מארז: FANQUA IN WIN שחור + מאוורר 22CM ספק כוח: A PFC VS650 650 W CORSAIR כרטיס SSD: ד samsung 840 2.5'' SATA3 120GB דיסק קשיח: 2TB S2/S3 7…

7. אז ככה , אחריי חודשיים של עבודה בחופשה , אני מתכנן לקנות מחשב חדש , מחשב למשחקים , יהייה לו תקציב של 5000-6000 שקל , והוא כמובן חייב לתמוך בכמה וכמה טכנולוגיות חדשות (כפול ליבה במעבדים , dual channel ddr 2 בזכרונות , sata II בדיסק , וכו'...) ומכייוון שזה מחשב למשחקים בעיקר , אני צריך לדעת קודם כמה דברים , אחד האם שווה לקנות כזה כרטיס תותח עם מסך הcrt בן השתיים שלי (view sonic g75f-3 ) כשהכרטיס הנ"ל יעבוד מעולה על גראפיקות מעולות ברזולוציה גבוהה , כשהמסך לא תומך ברזולוציות האלה? (בדוק בדרך הקשה , הוא לא ...) והאם לא כדאי לקנות מסך חדש, שתומך כבר בdvi , בניגוד לנוכחי שvga זה המקסימום שהוא יגיע בחיוו ? (הוא בן שנתיים , אבל לזכותו אגיד שהוא עובד כמו ביום שקניתי אותו, עם לא קצ…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני קונה עכשיו 7900 G בארה"ב ואני לא יודע של איזה חברה הכי כדאי לי מצאתי של EVGA ב 290 $ את זה eVGA 256-P2-N567 Geforce 7900GT KO Superclocked http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814130016 וראיתי גם של גיגבייט והם יקרים יותר באיזה 20 - 40 $ וביצועים פחות טובים.. אז מישהו יכול להמליץ לי על חברה טובה או שגם EVGA טובים ??

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by thedarkman,

האם אני יקבל את המקסימום של הביצועים עם הכרטיס מסך HD5850 ועם המסך SAMSUNG T220 הוא 22 אינץ? האם כדאי לי להשאר עם המסך הזה או להחליף למסך 24 אינץ? מה אתם מציעים לי? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by super4life,

טוב קניתי כרטיס מסך club3d ati hd 5850 ולכרטיס זה יש 725 core clock ו אני רוצה כרטיס של sapphire משום שהcore clock הוא 825 אז השאלה היא האם שווה לי להחליף כי שניהם אותו מחיר?והאם הcore clock משנה כל כך?והאם אני יכול להחליף אותו כי נירא לי יש לו בעיה יש כמה ארטיפקטים והחנות תיתן לי להחליף אותו קניתי ליפני 6 ימים בערך בskypc

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by audigy,

הדרייבר הוא של evga ויש לו חתימה דיגיטלית בניגוד לדרייבר של nvidia שאין לו ניתן להוריד אותו מ-www.guru3d.com תחת מדור nvidia drivers .

12. Started by harel1,

אם ברשותי מחשב עם מעבד 3700x פלוס מסך 32 אינץ' 2K 144hz, איזה כרטיס מסך יספק אותי? 2070 super יספק? לחויית משחק אמיתית, כלומר כדי להוציא את המיטב. או אולי 2080 או 2080 super ישנו לי את החוויה משמעותית? מה עדיף.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יצרנית השבבים AMD מכריזה על כרטיס מסך חדש שמטרתו היא פלח שוק ענק של גיימרים שלא מוכנים להוציא 400 דולר ויותר על כרטיס מסך. הכירו את Radeon RX 5500, גם במחשבים ניידים לכתבה

14. Started by yanme,

טוב אז ככה יש לי בעיה אולי זה לא בעיה זה לכולם ככה שהדרייבירם של NVIDIA 23.11 מגבילים אותי ל-60 fps איך אני מבטל את ההגבלה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם.. לפני מס' חודשים קניתי כרטיס 5870 יד שניה אבל חדש מאד יחסית. החלפתי 4750 ישנים שהתחילו לעשות בעיות בנוסף שידרגתי את המחשב עם זיכרון של 2GB נוספים לסה"כ 6GB (לא יודע אוליי זה גם רלוונטי) בכל מיקרה המחשב תיפקד יותר טוב אבל התחילו להופיע פיקסלים, ריבועים גדולים ואף שטחים שלמים וגדולים על המסך שהחלו להבהב בכל החלונות והתוכנות (דפדפן, מדיה פלייר, משחקים וכו') ולגרום למריחה של התוכן.. הם תמיד מופיעים באותם המקומות וגם כתב וטקסט החלו להופיע מושחרים (ראו תמונה לדוגמה). מניסוי וטעיה אפשר היה לתקן את זה זמנית ע"י הריגת פרוסס של ה svchost.exe שתפס הרבה זיכרון יחסית.. אבל זה מהר מאד חוזר -עד שיש צורך לרסטרט את המחשב. עדכנתי את הדרייברס של קטליסט לגירסה העדכנית ביותר …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by rani,

האם הכרטיס תומך בHDTV? זאת אומרת האם הוא יכול לשדר לטלויזיה באיכות HD כי שקיבלתי את הכרטיס לא קיבלתי שום כבל מיוחד רק S-VIDEO אבל כתוב על האריזה שהוא תומך ב... "HDTV: YPrPb Component output (optional" וכתוב גם "intergrated HDTV Encoder supports up to 1080i resolution" אם כן באיזה יציאה אני צריך להשתמש וסוג כבל ???[br]פורסם בתאריך: 26.03.2007 בשעה 18:49:18 מישהו?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, החלטתי להעביר את המסך הישן לי (Mag XJ796) לאחי הקטן ולקנות לעצמי מסך חדש. אז התנאים הם: *מסך 17". *שעבר את כל הבדיקות ובעל התקנים החשובים האחרונים ביותר. *מאפשר תצוגה של 1024*768 בתדר ריענון של 100HZ ומעלה. *בעל כפתורים עליו ותצוגת OSD. המראה שלו פחות חשוב עבורי. תודה, עמית

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by MentalisT,

לא מזמן קניתי HD4670.. חיברתי אותו דרך כבל HDMI לטלויזיית טושיבה 26 אינצ' שלי.. עכשיו כשאני מנגן HD משום מה המעבד עוד מתאמץ במקום שהכרטיס מסך יוריד ממנו את העומס... הפנטיום 4 המסכן שלי עוד איכשהו סוחב 720P אבל 1080P ו1080I הוא לא סוחב... איך בעצם מפעילים את הUVD? יש איזה משהו שצריך ללחוץ עליו שאני לא יודע?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, אני בונה מחשב חדש, ומעוניין לדעת איזו תצורה תהיה טובה יותר (לגיימינג כמובן) ויעילה מבחינת עלות/ביצועים - למשל - 2 כרטיסי RADEON 270X MSI Gaming 4G ב CF לעומת כרטיס אחד של MSI 290X 4GB. האם יש אתר שבו ניתן לעשות השוואות כאלו? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. היי, אני בשלבי בניית המחשב שלי או ליתר דיוק מכונת המשחקים שלי רציתי לדעת אם יש לכם דגמי כרטיסי מסך מומלצים אני חושב על משהו באזור ה-gforce4ti4200-4600 כמובן כפונקציה למחיר, או אולי להשתולל אפילו וללכת על ה- radeon 9700 pro הנקודה היא שלמיטב ידיעתי המחירים באזור המזרח הרחוק - הונג קונג הם כ- 50% מבארץ האם מישהו יודע אם זה מדויק? ובאמת האם יש טעם לחכות לכרטיס עם 256mb זיכרון נכון להיום הכרטיסים עם ה- 64 הם מעשית מהירים יותר מאלה אם ה-128 (שמים עליהם זיכרון מהיר יותר בד"כ פחות מ-4 ננו, ועל ה-128 באזור ה-5) אז בטח בכרטיס עם 256 ישימו זכרון איטי יותר? אני אשמח אם מישהו יענה לי על זה תודה חן

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. איך אני מוחק את ה DX9 הזה ?! : אני יודע שאמרו כאן שאי אפשר למחוק אותו או משהו כזה ... אבל בכל זאת ? :-\ כי יאן לי כוח להתקין את כל הוינדאוס מחדש בגלל החרתא הזה תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by silverblue23,

יש לי אפשרות לקנות evga geforce 7600GT ב750 שקל, השאלה שלי האם המחיר בהשוואה למחירי שוק הוא נורמלי ? ועוד שאלה..כרגע יש לי את הati x300se - האם אני ירגיש הבדלים חדים במשחקים כמו , wow ,oblivion במעבר לג'י פור0? כל תגובה והצעה תתקבל בברכה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by master,

שלום אנשים, גמר חתימה טובה... יש לי מערכת מחשב די ישנה: amd 1.7 asus a7v 333 512 mb pc 3200 נכון לעכשיו יש לי את הכרטיס ati 8500 le שכבר לא מריץ כמעט שום משחק. איזה כרטיס יעבוד ויריץ משחקים הכי טוב על המחשב שלי? אני לא מבין כלום בתחום ואני מתלבט אם לקנות ati9800 pro או 6600GT או אולי יש כרטיס מסך אחר יותר טוב מהשניים הנ"ל? אשמח לקבל כל המלצה ודעה...אני גם חושב לקנות כרטיס מסך יד שנייה כך שאוכל לקנות כרטיס כמה שיותר טוב בתקציב הנמוך שיש לי...

24. Started by eyalron,

האם ההבדלים ביכולות של כרטיס מסך הרקולס 9700 לכרטיס בגרסת הפרו משמעותיים? האם ההבדלים שווים את 300 ש"ח ההפרש?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני משחק ברזולוציה 1680X1050. אני משחק בכל הז'אנרים. נכון לעכשיו ברשותי 460GTX 768MB שמתחיל להראות סימני גיל. Rift רץ סביר בלי צללים ו-AA, משחקים כמו ANNO 2070 ו-Shogun מקרטעים ואפילו Deus Ex HR מקרטע עם DX11. Nvidia ו-AMD לדעתי פישלו בהשקה ובתמחור. בין 7850 ל-7870 יש פער מחירים אדיר ולא מוצדק. Nvidia כנראה חושבים שכולם קונים כרטיס מסך ב-500$ ולא טרחו להשיק כרטיסים לשוק הביניים. מצד אחד 7850 שנותן תמורה טובה למחיר, אבל אני לא יודע אם מדובר בשדרוג משמעותי ל-460GTX המזדקן שלי. מצד שני 670GTX מפלצת ביצועים שדרוג אדיר בהשוואה ל-460GTX בתג מחיר גבוה מאוד. מה עושים? חוסכים או שוברים קופת חסכון?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים