כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
הי לכולם אם המאוורר של המעבד במחשב שלנו מתמלא אבק, הפתרון הוא פשוט: הולכים לחנות, קונים מאוורר שמתאים לתושבת, ומחליפים את הישן בחדש. הפתרון הוא פשוט בגלל שהמאווררים סטנדרטיים, וניתנים לרכישה, וכמו כן הם קלים לפירוק והרכבה מהלוח אם. אבל מה קורה עם כרטיסי מסך? אם אקנה כרטיס מסך שכולל מאוורר, ואחרי שנה הוא יתמלא אבק, אין דרך להחליף אותו? (המאווררים של כרטיסי מסך נראים תמיד עם צורה מאד ייחודית לכרטיס, ולא משהו שניתן לקנות לפרק ולהרכיב..) מקווה שיש פתרון תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אבקש המלצות לכרטיסי מסך טובים + מחירים (שם + דגם) למטרות הבאות (כולם יחד) : 1. משחקים של הילד 2. העברת סרטי וידאו למחשב (ממקלטות) והפיכתם לסרטי CD תודה מראש אייל
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני ממש לא מבין בנושא של כרטיסי המסך, אני לא יודע מה טוב מה פחות טוב ומה מתאים לי, אז אני ממש צריך את עזרתכם. המפרט שלי : מעבד - intel core 2 E7500 2.93 GHz RAM - 2.00 GB אני לא יודע מה הספק והלוח אם. איך בודקים? יש לי מסך FHD SERIES 4 samsung שמחובר ישירות לטלוייזיה דרך HDMI. אני צריך כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים כמו PES 2011 COD 7 BF3. ועכשיו אם תשאלו אותי מה התקציב שלי... אז אני לא יודע, שאלתי את אבא שלי הוא אמר לי שאני ייקח משהו שמתאים לצרכים שלי אבל לא מחיר שיהיה בשמיים. ושאלה קטנה: לרוב אני קונה מאייבורי, אתם לא ממליצים עליהם? כי שמעתי "שמלכלכים" עליהם הרבה. תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קונים לי בארה"ב Asus GeForce TI4400 128 MB DDR השאלה האם זה כרטיס טוב - והאם שווה לשלם עליו 220 דולר (בערך 1000 שקל)? תודה לכל המגיבים! אה... ועוד שאלה - זה יעשה לי בעיות עם ה-TVOUT בגלל שבארה"ב הכל NTSC?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGABYRE X48T עם שני PCI-E. על אחד אני רוצה ויש כרטיס ATI 4780X2 ועל השני אני רוצה לשים Nvidia 6600 ? האם זה אפשרי ? האם הם יעבדו על אותו לוח אם ?
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך מומלץ למחשב הבא? (חשבתי על GTX260 אבל האם הוא יהיה בסדר עם המעבד, ספק, חיבור PCIE לא גירסא 2 וכד') e6300 gigabyte ds4 x1900xt 1GB ddr2 667 enermax liberty 400w (אני מתכוון להחליף גם זיכרון כנראה ל- 4gb ddr2 800)
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, יש לי MSI 5900XT 128VTD ורציתי לדעת איך הוא ביחס לכרטיסי מסך חדשים יותר. כלומר, האם הביצועים שלו דומים ל- X300 או 6200 או אפילו לכרטיסי מסך טובים יותר מאותו דור. חיפשתי השוואות באינטרנט, אבל מצאתי רק השוואות מחירים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
VisionTek, היצרנית הכי גדולה של כרטיסים מבוססי צ'יפים של nVidia נסגרת! http://www.hardocp.com/article.html?art=MzM5
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר מחפש לשדרג את הכ. מסך שלו.. המטרה כמובן: הכי טוב שאפשר בשביל משחקים כל הפרטים למעלה, +מפרט: למסך יש רק יציאת VGA Mainboard : Gigabyte G31M-S2L Chipset : Intel G31/G33/G35 Processor : Intel Pentium E2200 @ 2200MHz Physical Memory : 2048MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM ) Video Card : NVIDIA GeForce 9500 GT Monitor Type : ProView Technology - 20 inches תודה רבה לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
חברת Colorful מציגה את הגרסה היקרה ביותר של כרטיס ממותג ה-GeForce, אולי מאז ומעולםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי מחשב עם כ. מסך מובנה ואני מעוניין לחבר אותו לטלוויזיה. ראיתי שיש דבר כזה חיבור VGA ל S VIDEO,אבל לא מצאתי שום מקום שמוכרים אותו בישראל. תהיהי אולי אתם מכירים תחליף לכבל הזה,אולי יש כרטיס שהוא לא כרטיס מסך שמאפשר חיבור לטלוויזיה? (אני אעדיף גם סוג של כבל כי אין לי ממש מקום לכרטיס,המחשב נמצא בוידיאו) ועוד שאלה: האם איכות החיבור לTV היא טובה? ז"א אפשר לקרוא בבירור טקסט? ומה הרזולוציה האופטימלית?
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
האם כל כרטיס שנשלח דרך השילוח של איביי בטוח 100% משלמים מע"מ? יש את השורה Customs services and international tracking provided לפי מה שאני מבין זה לא כולל את המע"מ שם אלא רק את השחרור עצמו. לא מזמן הזמנתי קלאץ לרכב המוכר רשם 30 אירו על חלק שעולה 700 והכל עבר חלק. פעם שתפסו אותי נתנו לי אזהרה שילמתי את המע"מ וזה השאלה אם יש דרך לקמבן משלוח בלי מע"מ ובכל זאת שיהייה איזשהוא ביטוח הבנתי שאם באמת המוכר מסכים לזה ויהייה נזק אז החבילה לא תהייה מבוטחת בסכום האמיתי כי החברים שם זורקים את הקרטונים טוב טוב. מישהו פה הזמין מאיביי עם חוויות טובות של הדור האחרון 3080 3080ti?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
במחשב של אבא שלי (פנטיום 3 800MHZ WIN98) שמתי מסך LCD של DAEWOO LM17A עכשיו המסך עולה ונכבה לאחר מספר שניות, הרמקולים שבו עובדים (יש לציין שגם שהתצוגה נכבית הם ממשיכים לנגן)וכמו כן בדקתי שכל ההגדרות תקינות, המחשב עצמו ממשיך לעבוד וכשאני מדליק אותו (את המסך)עם כפתור הPOWER הוא נדלק שוב לכמה שניות ואז נכבה שוב . גם במסך של הBIOS הוא נכבה לאחר כמה שניות. יש למישהו רעיון מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
האם ה DDR בכרטיס המסך צריך להיות אותו DDR כמו בזכרונות? אני מתכוון אחד יכול להיות DDR1 והשני DDR2?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם..חיפשתי כרטיס מסך יחסית חזק יד שנייה ומצאתי שתי אופציות נחמדות..מה עדיף.. geforce 6800 ultra overclocked 512mb agp x8..או.. ati radeon hd3650 512mb agp x8..?.. מה אתם אומרים?..חיפשתי השוואות באתרים ואין כל כך הרבה מידע שימושי אז אמרתי אחפש כאן.. תודה רבה ויום טוב..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס ששימש בעבר לכרייה מ PLONTER R9 280X http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SR928X3GD5DXOu עכשיו יש אחריות יצרן של שנתיים וחצי, ורשום שזה שופץ על ידי היצרן כלומר תוקן. אני מאוד נמוך בתקציב ובשבילי זה נראה כמו הזדמנות לכרטיס מסך חלומי. מה אתם אומרים? בנוסף אני יכול גם להכניס R9 290 למערכת השאלה עם זה יעבוד עם הספק כח. http://www.tms.co.il/preview/spec/xhjbme4w מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪920 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪55 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד כ…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לגבי הכרטיס מסך הבא: מה הכרטיס המגביל לו של חברת NVIDA Connect3D HD4670 512MB DDR3 AC COOLER מה הכרטיס מסך המגביל של חברת NVIDA תודה,
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
הכירו את דגם ה-Ampere השולחני הזול ביותר עד כהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
- 1 follower
-
-
אני חיפשתי מאז ומתמיד כ. מסך טוב לTVOUT , עכשיו חשבתי על לקחת TI 4200 וראיתי את הכתבה עם הההשוואה של הכרטיסי TI 4200 ושם ראיתי: ובקיצור שאיכות הTVOUT של הרדאון 9000 /PRO מצויינית ואף הכי טובה, מישהו יכול לאשר/לבטל טענה זו? כמו כן בהשוואה זו כתוב שמפענח הTVOUT הטוב ביותר לכרטיסי NVIDIA הוא Connexant CX25871 ברשותי כ. מסך ASUS V7100 PRO שיש בו מפענח זה, לכן ויתרתי על הרעיון של TI 4200 , ולכן אני מחפש Radeon 9000 PRO האם יש כזה בארץ?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, היום הגיע הכרטיס מסך החדש שלי הR9 290 בקיצור, אני רוצה להתקין ואתו על המחשב ואני רוצה מראש להוריד את הדרייבר לדיסק און קי שהכל יהיה מסודר בזמן שאני מתקין אותו. בקיצור, שאני מחפש באתר של AMD אני מוצר רק משהו שנקרא Catalyst וממה שהבנתי זה השם שAMD המציאה לדרייברים שלה או משהו? (אני צודק?) ואני יודע שיש עוד כל מני תוספות בכרטיסי AMD לדוגמה MENTLE אז ה"Catalyst" מגיע עם הMENTLE או שצריך להוריד אותו בנפרד? וגם אני זוכר שאמרו לי שיש בעיה עם הדרייברים של AMD ויש כאלה שממליצים להוריד דרייברים ישירות מהאתר של היצרן (במקרה שלי ג'יגהבייט) אז זה נכון? באמת עדיף להוריד מהאתר של היצרן? ואם אני יוריד מהאתר של ג'יגה בייט זה יוריד לי גם את הMENTLE ועוד תוספות כאלה ואחרות…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה מה שהוא רושם לי (ויש לי דרייברים מותקנים): [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4-1700MG כרטיס מסך GE FORCE 2 MX400 32MB הGTA3 קופץ באופן מבייש את המחשב והציפיות שלי
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי שרבים המליצו על הכרטיס הזה פה ובפורום מפרטים (CLUB3D ATI Radeon X1950PRO 256MB GDDR3 Passive Heatpipe), וכמו רבים נוספים,השתכנעתי והזמנתי את הכרטיס הנ"ל, אבל כאשר הסתבר לי שהכרטיס לא במלאי ולא יהיה גם בעשור הקרוב, (שוב תודה,IQPC הנפלאים) אני נאלץ למצוא אלטרנטיבה. בנוסף,כבר ידועה לי האופציה של ה3850 ב900 ש"ח, ואני יודע שהיא הרבה יותר משתלמת מכל אופציה אחרת, אבל זה כנראה לא אפשרי מבחינה תקציבית. חשוב לציין שלא יהיה צוואר בקבוק וזה לא פקטור בהחלטה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
צריך כרטיס כמה שפחות מיתחממם כי יש לי פנטיום 4 3.0GHZ 1.0MB קש 400BUS 512*2 זיכרון DDR לוח MSI תיראו יש את הHD 2400 עם DX10 הבנתי עדיף נגיד על X1650 או 1550X עם 512 זיכרון Gt7300 512MB 402שח בבקשה תיפתחו כל לינק או תמליצו לי על כרטיס טוב עד ככה 400 -420 שח תיתנו גם טיפה יותר יקרים ותיכתבו לי נגיד זה יריץ לי מישחקים 3 שנים בשנה השלישית רק על LOW ובלי הגדרות מסובכות והאם זה יעשה בעיות כי יש לי פנטיום 4 פרסקוט AGPX8 ותיכתבו נגיד ה7600 עדיךף לך עוד 20 שח ביגלל שיש הבדל משמעותי והאם כדי לי דווקה כרטיס HD2400 ביגלל הDX10 RADEON X1550PRO 512MB DDR2 373שח http://www.skypc.co.il/pl_product~GV063~8~0.htm X1650 512MB 377שח http://www.skypc.co.il/pl_product~28085~8~0.htm X1550 256…
-
- 14 תגובות
- 890 צפיות
-
-
חבר שלי מסיים תואר שני בחשמל ואופטיקה באוניברסיטת בן גוריון. בזכותכם ובזכותי הוא הסכים לקנות מחשב AXP 2200 עם לוח אם של Gigabyte וכמובן כרטיס מסך -Gigabyte Radeon 9000pro. התוכנה העיקרית שהוא עובד איתה היא:Mathlab 6.1 כמובן חוקי מין המניין (מהאוניברסיטה). לאחר מספר סימולציות ועבודה עם התוכנה (בעיבודים כבדים) החלו הגרפים של הפרוייקט שלו לצאת משובשים. לא משובשים מבחינת הגרף עצמו, אלה "רק" הקורדינטות של גרפים מסוג Mesh. ( מימדים) .פשוט אבל כואב. מחשב חדש שעלה 10000 ש"ח ולא מבצע את עבודתו כראוי. קריאות נואשות באיציק "הצילו!!!!" הזעיקו אותי אל ביתו - באופקים (אני גר בבאר שבע). הוא החל לקלל את עצמו ברכישה "השטוטית" לכאורה שביצע, והחל כואב ודואב. בנוסף חיפש תרוצים מדוע חברת Ma…
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-