כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אחרי שכבר הוחלף לי הכרטיס בגלל רעש ובגלל שהיה נראה משומש, שוב פעם יש לי בעיה של רעש. ניסיתי לצלם בוידיאו אבל לא שומעים את זה למרות שהרעש די ברור במציאות. הרעש מופיע רק לפעמים. הנה סרטון שמדגים בדיוק איך זה נשמע : הרעש מופיע גם במנוחה וגם במאמץ , וברגע שאני דוחף חלש מאוד את המאוורר השמאלי של הכרטיס כלפי מעלה (המאוורר מסתכל כלפי מטה) הוא מפסיק, ככה שאין חיכוך בין המאוורר לבסיס שלו או לחוט שלו. ברגע שאני עוזב את היד הרעש חוזר. יש לי מה לעשות ? אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את זה בלי לתת את הכרטיס לכמה שבועות לבדיקה ואולי אחרי זה עוד יגידו לי שלא שמעו כלום או שהרעש תקין. תודה
-
שלום לכולם, מישהוא יכול להסביר למה כרטיסי HD5870 יקרים יותר מכרטיסי הסדרה החדשה HD6870? לצורך דוגמא שני כרטיסי ASUS (מ- KSP): HD 5870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E - 1730 Nis HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E - 1250 Nis
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה יש לנו כרטיס מסך "חדש": X800GTO 16 זא GTO עם 16 צינורות קיצור לא אפרט כאן הכל..... הנה קישור: http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=96 [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי את הסרטון רק כדי להמחיש. אך לצערי הבעיה מתקיימת גם על dishonored, sleeping dogs, וnfs the run. בעיקר רואים את הבעיה במשחקים שמתמשים בfrostbite 2. אני משתמש בגרסא 12.10 של ccc. האם כדאי להתחיל לדבר עם tms על מימוש אחריות? (המחשב בן חודש בערך) לצערי חוויתי גם את הבעיה עם מחשב ישן שהשתמש ב2600 פרו ואחר כך ב4850. תודה רבה, yonash53.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך בדיוק מפעילים את כל העסק ? באיזה תוכנה (שניתנת להורדה ?) אפשר לחבר את זה לווידאו ככה סתם בחיבור שאמור להכנס לטלוויזיה ? באיזה תדר השידור פועל ...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הינה קישור לאתר http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N68T256DH.htm# תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה ההבדל בין כרטיס של חברה כמו GIGABYTE שמבוסס על ה RADEON 9550 לבין כרטיס של חברת ATI שהיא יצרנית השבב? האם כדאי להעדיף את הכרטיס של ATI או שזה לא משנה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ברשותי כרטיס מסך של gigabyte gtx 680 oc אני מעוניין להוסיף עוד כרטיס מסך על מנת לשפר את הביצועים האם כדאי ובכמה אחוזים זה ישפר לי את הביצועים? ברשותי מעבד core i7 3770k לוח אם asus rampage v extreme ספק כח corsair ax 1200i זיכרונות g.skill 32 gb 1600mhz קירור noctua d14
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי להעביר את המסך הישן לי (Mag XJ796) לאחי הקטן ולקנות לעצמי מסך חדש. אז התנאים הם: *מסך 17". *שעבר את כל הבדיקות ובעל התקנים החשובים האחרונים ביותר. *מאפשר תצוגה של 1024*768 בתדר ריענון של 100HZ ומעלה. *בעל כפתורים עליו ותצוגת OSD. המראה שלו פחות חשוב עבורי. תודה, עמית
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני בונה מחשב חדש, ומעוניין לדעת איזו תצורה תהיה טובה יותר (לגיימינג כמובן) ויעילה מבחינת עלות/ביצועים - למשל - 2 כרטיסי RADEON 270X MSI Gaming 4G ב CF לעומת כרטיס אחד של MSI 290X 4GB. האם יש אתר שבו ניתן לעשות השוואות כאלו? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס מסך למחשב נייח למשחק FIFA 18 בהגדרות ממוצעות ומעלה. לא מבקש לראות עם הגדרות מקסימליות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
https://wccftech.com/nvidia-allegedly-sold-175-million-worth-ampere-geforce-rtx-30-gpus-to-miners/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך למחשב ישן (יחסית) שלי עד סביבות 600 ש"ח. השימושים במחשב יהיו רב תכליתיים אך יכללו גם משחקים (לא כבדים מדי). יש לי לוח אם מסוג DG41WV עם מעבד מסוג core 2 duo E6320. חשוב לי לציין שבשנה הקרובה אני מעוניין לשדרג את המחשב עצמו ולכן רצוי שהכרטיס יהיה תואם למערכות חדשות. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך שאני צריך לחבר אותו אל המחשב במקום הכרטיס הישן, בכרטיס מסך הישן היה חיבור 6PIN ובחדש יש 6+8PIN, כשאני מחבר את ה 8PIN המחשב לא נדלק, כשאני מחבר ללא ה 8PIN אלא עם ה6 בלבד הוא נדלק, כך גם בלי ה 6PIN. כלומר, רק שאני מחבר את ה 8PIN המחשב לא נדלק, גם ה6PIN בצבע שחור וה 8PIN בצבע לבן (יש הבדל לזה?) מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, עכשיו אני מסיים לעבוד ויש לי בבנק באיזור ה13 אלף ושקלתי להשקיע (יעני לבזבז) חלק על טלויזיה/מסך (הגבול כבר מיטשטש) LCD 1080i/p. בחור בחנות אלקטרוניקה בעזריאלי אמר שזה מתחיל באיזור ה10 אלפים בשביל 30" שזה נשמע לי סביר. השימוש יהיה בעיקר לצפייה בריפים של תוכניות שהיו בHDTV (חוקי לגמרי, דרך אגב). יש לי עם זה בעייה בגלל שלתוכניות האלה עושים Down-sample מ720i/p או 1080i ל480i, אבל יש לי הרגשה שבקרוב, עם התפשטותו של הפס הרחב באמת, יתחילו לצאת ריפים ב720i בגודל CD לפרק של 42 דקות (כבר היום יוצאים פרקים של 21 דקות בגודל של שליש דיסק, במקום רבע שהיה פעם). עוד התלבטות היא איך לחבר את המסך, בDVI, כמסך שני, או בComponent (ידוע גם כ Y Pb Pr). לצערי המודעות לאיכות הטלויזיה בארץ …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האלן, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חייתי שיוכל להתמודד עם עבודה גרפית, משחקים, וכמובן כריית LiteCoin. הבנתי שלשם הכריה עדיף gForce ועם כמה שיותר זיכרון. קירור טוב אני מניח שחובה. עוד מעט בלאק פריידי, ראיתי את המבצעים של TMS וKSP ולמען האמת הם דיי מאכזבים. מישהו מכיר אופציה טובה, אמינה ומהירה אחרת (חול?) חשבתי אולי אפילו לקנות שני כרטיסים ולחבר אותם בSLI. אני צריך לבדוק מראש שהכרטיס תומך? ושהלוח אם תומך? המפרט שלי הוא: לוח אם - gigabyte GA-H77-DS3H מעבד i7 יש לי גם שלושה מסכים, אחד מסך מחשב (עם DVI) ושתי מסכי טלוויזיה (רק HDMI). יש כרטיסים עם שלושת היציאות שאני צריך? ואם אני קונה שתיים ומחבר בSLI אז אני יוכל להסתפק בשתי יציאות בלבד מכל מסך וזה יעבוד כמו שצריך? שמח לשמוע בעצתכ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני פשוט אף פעם לא שמעתי על החברה הזאת,והמוניטור הזה נשמע פיצוץ לעומת המחיר הזול שלו,קצת מחשיד. תרגיעו אותי בבקשה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב חדש, וחשובה לי מאוד יציאת TV איכותית (לא מסוג S-video כי לא רואים טוב בחיבור הזה, אני צריך חיבור בננה רגיל צהוב כזה) קראתי את נושא ההמלצות שלכם ורציתי ללכת על כרטיס מסוג ATi Radeon HD4350 Silent LP, שלפי המלצותיכם הוא המתאים לי ביותר למערכת קולנוע ביתי, וגם לתקציב. אבל לא הצלחתי למצוא כרטיס עם TV-OUT, וגם בכרטיסים מתקדמים יותר אין. אני זוכר שלפני כמה שנים זה היה סטנדרט בכל כרטיס, היום זה נעלם? אשמח לקבל המלצה לכרטיס מתאים עבורי, עם TV-OUT, עד תקציב 250 ש"ח - לצפיה בסרטי DVD ותמיכה ב-FHD (בלי משחקים)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במידה ויש כרטיס מסך מובנה G31 - 41 - 43 מה ההבדל בינם לבין 4350 - 4550 - G210 בביצועים ? יש הבדל בין כרטיס מובנה לבית כרטיס מסך יקר בכל מה שקשור לאינטרנט , אופיס , סרטים ? ואני צריך המלצה לכרטיס מסך 350 + - למשחקים תודה ! איך ה 9600GTS ? המלצתם עליו חשבתי ללכת על 9500GT / 9600GTS או ללכת על הדגמים החדשים G210 / G220 או 4670 ? G220 מתאים למשחקים ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
x800 GTO 256MB\256 pci - e 12 צינורות, של פאליט ונמכר ב570 שקלים, לעומת זאת שאר החברות שמוציאות x800 גם ג'טו וגם לא ג'טו - הכרטיסים שלהם עולים יותר מ750 שקל. הגיוני?
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=999 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך לבנות מערכת עם 2 מסכי מחשב (DVI נניח) ברזולוציה FHD. בנוסף, אני צריך להוציא עוד 4 מסכים HDMI. (עדיף 4K) אני צריך שהמחשב ידע לשכפל את 2 המסכים הראשיים ל 2 מה-4. כמובן, צריך שיהיה אפשר לשחק עם זה, ולשדר לכל מסך כל פעם משהו אחר. איך עושים את זה? צריך חומרה יעודית או שמספיק 2 כרטיסי מסך? ואיזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל ורציתי לדעת אם כדאי לי. התקציב הוא 700 שקל, המפרט: מעבד intel q6600 2400MHz לוח אם Gigabyte ga-ep35-ds3l זיכרון - 3GB, לא זכור לי מהירות או חברה, בכל מקרה אני מתכנן לבדוק ולשדרג ל-4 בהמשך ספק כוח - HEC winpower win 550UB מארז - HEC 6C28 Silver כרגע אני משתמש ב-Geforce 9600GT. בעתיד אני מתכנן לקנות גם קירור למעבד ולעשות OC קטן כדי להקטין צ.ב. המפרט יכול להחזיק את הכרטיס מסך? יהיה צוואר בקבוק רציני? אם כן, איזה רכיבים אני צריך לשדרג? תודה מראש! נ.ב אני משתמש בו לגיימינג
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[table][tr][td][/td][td][/td] [/tr] [tr] [td][/td][td]שלום מחפש כרטיס מסך למחשב לצפיה בסרטים ו משחקים חדשים המחשב מחובר למסך "46 פיליפס 7007 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=824389 כרגע יש לי כרטיס קצת ישן GTX260 שכבר נחלש ואין לו יציאה HDMI1.4 הכרטיסים שבאים בחשבון בתקציב הם : 660 GTX רגיל , אולי TI 7870 7950 7950 השאלה מה עדיף ATI או GFORCE לצרכים שלי אין לי סטרימר כרגע ואני רואה הכל דרך המחשב מה שסמתי לב שאם אני מחבר ד.קשיח חיצוני לUSB של המסך התמונה הרבה יותר טובה וחלקה מהמחשב ניסיתי מחשב אחר עם 6970 ועדיין התמונה דרך USB יותר טובה[/td][/tr][/table]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי כרטיס מסך Sparkle Nvidia 9500GT 1024MB. יש לו S-VIDEO, DVI וVGA. חיברתי את המחבר המקורי שלו שממיר את הDVI לHDMI (רשום עליו ספארקל,לא NVIDIA וכו'), ואז חיברתי HDMI-HDMI מהמחבר לטלווזייה. קראתי שצריך לחבר את הכבל מהכרטיס מסך ללוח, וחיברתי לפי ההוראות של הלוח. בתוכנה שאחראית על הכרטיס קול On board (רילטק), הוא מזהה שחיברתי את הSPDIF והכול, אך לא משנה מה אני עושה אין סאונד. (מערכת הפעלה XP) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-