עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לפני שבועיים קניתי RADEON 9100 64MB של ATI. כשניסיתי לשחק DELTA FORCE BHD גיליתי שאני לא יכול פשוט בגלל שהמשחק רץ בפריימים (גם כשהורדתי רזולוציה ו-DETAILS). לא התעצלתי והתחלתי לעשות בדיקות ב-3DMARK PRO 03. ולהן התוצאות הגבוהות ביותר שקיבלתי (קובץ מצורף). למישהו יש רעיון למה? למישהו יש רעיון איך לפתור את הנושא? עד כמה שידוע לי צריכות להיות תוצאות הרבה יותר גבוהות. כל עזרה בהעלאת התוצאה, שיפור הביצועים וכל דבר שיכול לעזור תתקבל בברכה OGGI

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Ligi,

שלום, אבקש את עזרתכם. אני רוצה לראות במחשב האישי שלי ב4\3 מסכים שונים במקביל ממחשב בודד. איך אני יכול לעשות את זה בעלות די מינימלית (כרטיס מסך בודד או SLI)? כאשר אני לא הולך להריץ עליו שום דבר חזק, בעיקר דפי אינטרנט ותוכנות דיי פשוטות... בנוסף אני צריך לקנות משהו חדש בשביל קבלה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by omri09,

היי יש לי בעיה עם הכרטיס הזה, המשחב שלי חדש, והמחשב הקודם הראה סרטים האיכות הרבה יותר טובה. מה שעם המחשב החדש סרטים מטושטשים הרבה יותר החלפתי דרייברים, עידכנתי CODEC, שום דבר לא עוזר. במשחקים אין את זה ככל הנראה אפשר לעשות משהו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Blablabla Bla,

בקשר לכרטיסי המסך של אינטל שנה הבאה ביולי 2020 האם תהיה מתחרה ל NVidia כי AMD בזמן האחרון חוץ המעבדים שמסיגים את אינטל לא זזים מביצועים בינוניים לכרטיסי מסך. ולכן הדגמים של הטיטאן וה 80ti ממש לא פורפורציונים לעומת הסדרות הקודמות במחיר... עד כו' אינטל הוציאה רק ssd על pcie וכרטיסי מסך לשוק השרתים... לכן אני מצפה למתחרה לגיטימית מאינטל ל NVidia שסוף סוף הטיטאן וסידרת ה 80ti יהיו פורפורציונים במחיר ולא ירדו כל כך כל סדרה חדשה שיוצאת אז אם משהו יודע משהו מההדלפות שיגיב פה ד"א ההדלפה היא מהמספר של המכונית שהיה כתוב עליה יולי 2020

5. היי, רציתי לברר בתור התחלה מה השיקולים בבחירת מסך LCD, מעבר לעניין ה mS. חברות מומלצות, דגמים, איכות של רכיבים שצריך לבדוק, לה לה לה התקציב הוא עד 2200 (אפר גם לתרגם את זה לפריסה חודשית של המשכורת, שזה כבר הרבה יותר כיף) תודה מראש שחר

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. זה ממש מתסכל. אפקטים של פיצוצים אדירים או דברים בסגנון לא מורידים בכלל FPS אבל עשן (בסוגים שונים), מוריד, מה אפשר לעשות נגד זה?... נגיד אני משחק call of duty 2 ושיש קטעים של עשן במימדים רחבים, הFPS יורד נגיד מ90 ל40 ובכל שאר המשחק הוא עובד על 90-80, אולי יותר אפילו, לפחות כמו שזה נראה. אוברקלוק\הוספת קירור, אני לא יודע אם צריך בכלל, מה שצריך אני מוכן לעשות בשביל שגם אם ירד הFPS שירד ל60... או שלא ירד בכלל. תודה!!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. hey all.... sorry i can't write in hebrew form because of a problem in my pc but nevermind that.... i just sleeved and installed an all new vga sulencer on a friends pc (which from now on will be names as my pc) i turned it on and it worked for 20 seconds and died, i looked around and saw that the molex wires of the uv light were not in the correct form, and they were "meshursharim" to the radron 9800pro (eeek!). so i got the wires outt and fixed them than turned the pc on...everything worked perfectly, so i decided to counter and when i got into a map the pc stopped responding and a vpu recover error messege appeared and the pc restarted.... oh and another thing when it …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ido_,

אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי, המפרט שלי היום הוא זה: מעבד: E6600 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 זכרונות: 2X1024 Corsair CL4 675MHZ ספק כח: HEC 400TR-TF 400W חשבתי לשדרג לכ"מ NVIDIA 9800GTX 512MB אני מבין אבל שזה גם דורש ממני שדרוג של ספק הכח (תקנו אותי אם אני טועה). השאלה אם לוח האם מספיק טוב ויש לי מספיק זיכרון בשבילו או שסתם חבל על הכסף ועדיף לקחת משהו מסדרת ה8XXX של NVIDIA או אולי כרטיס של ATI? אשמח לשמוע גם הצעות אחרות, אני לא רוצה לעבור את ה1000 שקל לשדרוג של כרטיס לבד ולא לעבור את ה1200 אם זה כולל עוד כמה דברים קטנים כמו ספק כוח כמו כן איזה חברה שמיצרת את הכרטיס מומלצת בעיקר בביצועי הקרור של הכרטיס (החדר שלי מאוד חם)? ודבר קטן, ראיתי שיש כרטיסים שהדרישה שלהם הי…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by semi-t,

אני יושב לי מול המחשב.. ופתאום קופץ הדרייבר של הכרטיס ורושם לי שהכרטיס לא מקבל מספיק כוח ולכן הוא יוריד את הביצועים שלו לרמה מתקבלת על מנת שלא יווצר עומס... מה זה אומר? לא חיברתי את 2 יציאות הכוח של הכרטיס לספק אלא רק יציאה אחת עם הכבל כוח שבא איתו.. האם הייתי אמור לחבר את שניהן? האם עלי להחליף את ספק הכוח שלי? יש לי termaltake 360w אני יודע שהמינימום עבור הכרטיס הוא 350w.. (פלוס חיברתי 2 מאווררים מאחור במארז שיוציאו אוויר חם) תודה..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by AMD XP,

שלום לכולם... אני רוצה לדעת עם הכרטיס מסך ATI RADEON 9800 PRO 256MB יצא אם לא אז מתי הוא יצא ודבר שני הוא יהייה יותר טוב מה- Geforce fx 5900 Ultra nv35 256MB??? תודה רבה לכל העוזרים?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני כבר מספר שנים עם ה GTX 285 שלי ובאמת שאין לי הרבה תלונות עליו. תלונה אחת שיש לי- חוסר בDX11!!!! אז ככה, התקציב בין 500-600, לא משנה לי לקנות מיד2. אני רוצה כרטיס מסך שיהיה ברמה של ה GTX285 שיש לי או מעבר ושיאפשר DX11. בעיקר למשחקים. שאר המפרט שלי- מעבד - Intel core i7 CPU 920 @ 2.67 GHz 6GB RAM לוח אם - Gigabyte GA-EX58-UD3R v1.6 ספק כוח : TAGEN 700W תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. בביקורת ביצועים זאת לקחנו את GeForce RTX 5060 Ti 16GB של MSI ובדקנו אותו מול ביצועי הדורות הקודמים - האם זאת האופציה הטובה לאלו שמחפשים את האמצע ההגיוני?לכתבה

13. Started by מאיה גרינברג,

קיבלתי כרטיס מסך X600 PRO PCIE רציתי לדעת איך הכרטיס מסך הזה ? למה הוא מתאים ? זה טוב למשחקים ? או רק אינטרנט ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי כ.מסך חיצוני ati sapphire hd 6850 http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=497&lid=1 הלוח אם הוא למעבד AMD והדגם הוא GIGABYTE GA-880GM-UD2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3475#ov ע"פ קריאה במפרט הלוח אם, אני חושב שאפשר לשלב בין שני כרטיסי המסך ככה שיעבדו יחד נגיד במשימות עיבוד גרפיות קשות. אומנם הכ.מסך הלא מובנה הוא חזק אבל יש משחקים שזזים לי על 20 ו-15 FPS (למשל METRO 2033) וגם הכ. מסך המובנה הוא לא פרייר בכלל (צ'יף 880). אז אם אפשר למזג את העיבוד הגרפי של שניהם יחד או שאחד חייב להיות מכובה כדי שהשני יעבוד? אם אפשר איזו תוכנה צריך?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by MoRtZkInG,

http://pch.co.il/docs/pd-1459998379.htm 5900 עם כאלו זכרונות וקירור מים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by RayZ,

אני צריך מפרט של מחשב ב 500 שקל סתם. אני זקוק לכרטיס מסך טוב, שיוכל להריץ משחקים במהירות. מתחת ל 500 ש"ח או בדיוק. (הערה: אין הבדל בין כמה שקלים אחרי ה 500.) אודה מאד למי שיעזור.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by idan4800,

יש לי מחשב שנקנה לפני מספר חודשים למטרת עבודה משרדית השאלה שלי אם אפשר להוסיף לו כרטיס מסך ולשחק איתו משחקים מהטובים בשוק?ואם אפשר איזה כרטיס מסך אתם ממליצים? תקציב משהו כמו 2000 מפרט המחשב: מעבד:intel core i7 4790 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13123 לוח אם:gigabyte GA-H97M-D3H https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13096 ספק כוח:corsair 550W https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13732 זיכרון פנימי: 8GB DDR 3 מסך: LG 24M35D http://www.lg.com/il/monitors/lg-24M35D/technical-specifications תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by SeReGa,

מה שווה הכרטיס הזה? איזה רמה של משחקים הוא יריץ ? ולכמה זמן בערך הוא יהיה טוב?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Seasonic,

שמעתי שיצאו כרטיסי מסך חדשים. אז יש מצב שאני יחכה עם המחשב החדש. אשמח לקבל הסבר עליהם.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by roiv11,

ככה.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, בתקציב שלי (כ-1300) שקלים, מישהו המליץ לי על GTX 275 , הבנתי שהתנאים שכרטיס מסך יעבוד הם מעבד וחיבור מתאים, המעבד שלי הוא-JTC P-4 500W ATX12V SATA, אבל את סוג החיבור אין לי מושג איך אני בודק. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. איך בודקים את סוג החיבור? 2. האם הספק שלי יכול "לסחוב" את הכרטיס? 3. האם זה נכון שאילו (החיבור והספק) הם שני התנאים היחידים המגבילים את סוג הכרטיס שאני יכול להרכיב עך המחשב? 4. האם הכרטיס מסך הזה (GTX 275) הוא הכי טוב לתקציב הזה? (אני אשרוד גם חריגה של 200 שקלים גג) אני מודה (אפילו מאוד P:) לעוזרים, בברכה רועי.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by online,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסוג 5770 1GB. השאלה היא מאיזה יצרן. מבין האפשרויות, שתי אלה נראות טוב: XFX 868 ש"ח http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6365 PowerColor 814 ש"ח http://skypc.co.il/sg_product~AX57701GBD5-H~8~0.htm מה כדאי לבחור? ל-XFX שנה אחת פחות של אחריות, אבל מצד שני יש לו את הקירור המקורי של AMD. לא יודע אם זה יתרון או חיסרון מבחינת שקט. הוא גם יקר יותר. אם יש פה מישהו שמכיר את הכרטיסים האלה אשמח לעצה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. +BENQ FP71E SAMSUNG 710T שניהם עולים לי אותו דבר איזה יותר כדאי לקנות? אני יראה הבדל אם אני יחבר כרטיס מסך לחיבור האנלוגי או לדיגיטלי של המסך?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אם אני אקנה 8800GTS אני יוכל להינות מקרייסיס? כלומר האם זה יפעל טוב אני יודע שאנשים לא בדיוק יודעים אבל לפי השערות כי ראיתי בחשיפה של קרייסיס שהריצו אותו על 8800GTX וזה קצת קירטע פה ושם ככה שאני לא יודע מה לעשות... ???

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Sven,

אהלן, כרטיס המסך של אחיין שלי נהרס לאחרונה והוא רוצה להחליף אותו בתקציב של עד כ- 1000 ש"ח, חדש בלבד. הכרטיס מיועד למשחקים, בעיקר GTA-V, truck simulator. עיקרי המפרט: i3-4150 8gb ram מסך FHD seasonic s12ii 520w עד היום הוא עבד עם gtx560 (וקצת התלונן עליו) אך זה שבק חיים. חשבתי לרכוש באילת r9 280x, זה נראה כמו הכרטיס הכי חזק בתקציב הזה.. יש אלטרנטיבות טובות יותר? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by GGuyZ,

היי לכולם! ברצוני לקנות כרטיס מסך. לאחר בירור, הבנתי שהאפשרות הטובה ביותר בתקציב שלי היא ה7600GS. מצד שני, לאחר קצת קריאה וצפייה בבנצמרקים גיליתי של7300GT המתון יותר יש גרסה עם זכרון DDR3 שעולה ואפילו בהרבה בביצועים על ה7600GS. חיפשתי בארץ ולא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת את ה7300GT בגרסת הDDR3. האם מישהו מכיר בכל זאת חנות שמוכרת את זה בארץ? או יכול להגיד בוודאות שאין את זה בישראל? תודה לכם על העזרה!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים