עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yogev_k,

יש לי שאלה אליכם איזה מבין שתי כרטיסי המסך הנ"ל יותר חזק? ה-x1800gto אן זה- http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=NX7600GT-VT2D256E&class=vga אני רוצה לדעת מה יותר טוב ב-oc ולמה מי יותר טוב. תודה לכל העוזרים.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by sgsg,

בבקשה תעזרו לי. לא יודע מה לבחור, המחירים מאוד דומים. ה- X800 - עובד עם DDR3 + 256BIT ה- 7600 - DDR2 + 128BIT (שימו לב AGP) 7600 - אמור להיות OC יותר טוב - למרות שלא מתוכנן כרגע ובנוסף הוא ממשפחה חדשה יותר (?), אם אני לא טועה למה המחיר של ה 7600 כל כך דומה למחיר של ה X800 אם יש כזה הבדל במפרטים ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Ghosthunter,

רציתי לדעת האם קיים מתאם מכרטיס מסך AGP ללוח אם עם PCIE. תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Lirux,

שוחרר ATI catalyst 6.5 https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=293

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ido-nava,

אני זקוק להמלצה לכרטיס הכי מתקדם שאני יכול למצוא היום ב 1000 ש"ח ומטה ... ATI או NVIDIA לא משנה ממש .. רק את ההכי טוב שאני יוכל למצוא במחיר הזה ... והכרטיס לא לאוברקלוק תודה רבה !!!

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום חברים אני כבר כל כך מבולבל!!!! יש כל כך הרבה סוגים מאותו הכרטיס.. אני כבר לא יודע כלום! אני רוכש את המחשב הזה בעיקר עבור משחקים!... אני רוכש את המחשב הבא: המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1452 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤576 כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 256BIT ¤1440 דיסק קשיח: WD 400GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD4000AAKS ¤501 צורב DVD: ASUS DVD-RW DL Super Multi DRW-2014BLT SATA - BLACK/WHITE ¤208 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤285 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤225 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤394 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER …

7. Started by lmlm,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=17309 ועוד של חברת eVGA!

8. Started by masterb,

ברשותי הכרטיס הנ"ל, ראו תמונות + Review: http://www.ivmm.com/review/inno3d/pc_modding_gf_fx5700le.html 1. הבעיה היא שהכרטיס מגיע ללא מאוורר ??? האם ניתן/ בטוח לעשות לו oc מ- 225 MHZ CORE 400 MHZ MEMORE ל- 320 MHz core ו- 490MHz memory ? 2. מה זה : No bundled games ? 3. תודה.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by SpiritKnight,

ייתכן שאני אוכל לקנות את הריידון9700 של ג'יגה בארץ אם אלך על AXP 1800+ במקום 1.8A מי שקנה אותו(אם יש כאלה ;D)-איך הוא, האם יש אפשרות שאני אתקל בבעיות תאימות, האם יש חברות בארץ, והאם שווה לקנות? תודה

10. Started by avigdo,

מציעים לי לבחור בין 2 כרטיס מסך באותה עלות: ABIT GFORCE 3 128MB TI200 ABIT Gforce 4 MX460 64MB DDR DVI TVOUT השימושים יהיו עריכת וידיאו (חובבן) ומשחקים (לא מן המסובכים). הכרטיס ישתלב בפנטיום 4. מה עדיף ולמה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ido,

האם ה -GV-R9500 של גיגהבייט הוא מה שנקרא הרידאון 9500 פרו ? או שיש שתי גירסאות, אחת פרו ואחת לא.. ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by x-dude,

אני פשוט אף פעם לא שמעתי על החברה הזאת,והמוניטור הזה נשמע פיצוץ לעומת המחיר הזול שלו,קצת מחשיד. תרגיעו אותי בבקשה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום, המחשב שיש לי הוא מחשב מדף של דל 390 מצ"ב קישור למפרט מלא: http://www.dell.com/downloads/global/products/precn/en/spec_precn_390_en.pdf המעבד שיש לי הוא qx6800 מישהו יודע מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול להתקין עליו שירוץ עם הספק הזה? (לגיימינג) בהנחה שאין הגבלה קריטית של כסף. תודה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by guylederer0,

אהלן חבר בונה מפרט כרגע והוא פנה אלי שאני יעזור לו אבל אין לי די ידע בעניין התוכנות עריכה ... המפרט שהוא יקנה הוא : Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray Scythe KATANA 3 Gigabyte GA-Z68A-D3H-B3 Fractal Desing Define R3 Corsair 16GB 16Gb Kit (4G X4) CMZ16GX3M4A1600C9B CL-9-9-9-24 Corsair Force Series 3 120GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail WD 2TB בקשר לספק זה תלוי בכרטיס מסך אבל הכיוון הוא סיסוניק 430w - 500w כמו שכתבתי הוא עובד עם התוכנות PHOTOSHOP ILLUSTRATOR על מסך 23 אינץ ממה שהבנתי הוא לא מרנדר או עוסק בדברים כבדים מידי הוא צריך כרטיס מסך עם 2 יציאות DVI ואחת HDMI ( לא MINI ) התקציב שלו הוא 800 ש"ח וכמובן שיש לחסוך כמה שאפשר ... מאד חשוב לו גם עניין השקט של הכ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים כבדים כגון GTA IV וכו' ורציתי לדעת אם הכ. מסך HD4850 שווה את ה+200 שקל שמציעים לי לעומת הHD4770? האם יהיה הבדל באיכות המשחק?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by PayneBack3251,

קיבלתי מחשב חדש שיש בחתימה ועם הכרטיס מסך קיבלתי את המשחקים: Doom 3 Hitman Contracts ShellShook Nam '67 עכשיו קרה לי דבר מאוד מוזר התקנתי את המשחק ShellShook Nam '67 שקיבלתי הכל הלך טוב ויפה ההתקנה עברה חלק נכנסתי לתפריט של המשחק לחצתי Start בשביל להתחיל לשחק ואני לא רואה כלום ! הכל מרוח ואי אפשר לראות כלום ! אם אני לוחץ על העכבר אני שומע שאני יורה והכל זה וזה אומר שהמשחק עובד אבל אני לא רואה כלום ! ועכשיו לבעיה השניה יש לי Half Life 2 המשחק פועל מעולה הוא הגדיר לעצמו את ההגדרות של הוידאו אז באתי במהלך המשחק ונכנסתי להגדרות של הוידאו ושיניתי ב Water Sync שיהיה Enabled ואז לא יודע מה קרה אני בקושי ראיתי משהו במשחק התחליו להיות כל מני סימנים על המסך...אז ביטלתי את זה...מה א…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ברק,

http://www.firingsquad.com/hardware/gigabyte_3d1/ אחרי קריאה מעמיקה של הכתבה אני ממש מאוכזב. האמת אני לא מבין למה אנשים בכלל יקנו את הכרטיס הזה שחובה לקנות אותו אם הלוח המיוחד הספציפי של גיגבייט.... אין ביצועים מדהימים או פיצרים חדשים. חבל ציפיתי למשהוא נחמד

18. טוב אז כך. אני הולך לקנות מחשב בקרוב אני צריך כרטיס מסך. יש לי 5000 שקל תקציב ועם מחשב כמו שאני הולך לקנות אין לי מספיק כסף ל6800gt אז אני חייב להיתפשר אני הולך על ה6600gt האם זה שווה או לעשות מעמצים קשים להוריד פה ושם קצט ולקנות את ה6800gt אני היום בן 14 עוד 4 שנים יש לי צבא זאת אומרת המחשב הזה היה אצלי 4 שנים... אני צריך כרטיס מסך שירזיק את משחקים העתיד כמו שצריך כמו ut2006 שהולך לצאת ב2006 ועוד משחקים... (אני אזכיר למי שעוד לא קרא איזה תריד שעשיתי על הנושא ולא קיבלתי תשובות טובות אני גיימר שהולך לשחק משחקים כבדים מאוד כמו doom3 farcry ועוד...) הקיצר למי שלא הבין את השאלה אז כך האם יש הבדל גדול בין ה6600gt ל6800gt או גם ה6600gt יספק אותי לעוד 4 שנים... ויש לי עוד שאלה ס…

• 27 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by liav12,

במינימום מחיר..לא חייב על רזולוציה גבוהה ביותר...מספיק לי 800*600 או 1024*768 ואני לא ממש משחק על פילטרים...אממ התקציב שלי הוא עד 500-600 שקל בגירודדדד חח בתודה על העזרה [=

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אוקיי, סוף כל סוף קניתי את הכרטיס: Leadtek GF4Ti 4200 64MB ... מחר/מחרתיים אני אמור לקבל אותו, ואני תמיד אוהב, כמו שאומרים; להקדים תרופה למכה, אז ככה: לפני התקנת הכרטיס: האם יש צורך להסיר את הדרייברים הקודמים? אם כן איך?: א) הוספה הסרה או ב) הסרת הדרייבר דרך Device Manager ההתקנה: שלבי ההתקנה הם ( תקנו אותי אם אני טועה): א) כיבוי המחשב. ב) פתחית המארז, הוצאת הכרטיס הישן. ג) חיבור הכרטיס השני. ד) סגירת המארז והדלקת המחשב. שכחתי משהו? אחרי ההתקנה: אילו דרייברים כדאי לי להתקין? א) 40.72? ב) הוא להתחיל בכלל עם הדרייברים של leadtek ( שבאים עם הכרטיס... )? יש לי WINXP PRO... אשמח אם תוכלו לענות על מירב השאלות, תודה רבה רבה! :-*

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by the_rock,

קניתי כרטיס של ledatek gforce 4 460 64 ddr יש לי מסך mag 786 fd מאז אחרי כמה דקות של שימוש אני מקבל כאב עייניים שיניתי כבר את הגדרות של ה-screen refresh rate למקסימום - 100 כמו כן חשוב לי לציין שעד לפני יום עבדתי עם אותו מסך רק עם כרטיס מסך ישן יותר והכל היה תקין אודה על פתרונות נוספים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by eyalron,

האם ההבדלים ביכולות של כרטיס מסך הרקולס 9700 לכרטיס בגרסת הפרו משמעותיים? האם ההבדלים שווים את 300 ש"ח ההפרש?

23. קניתי אותו היום , ומשום מה על המחשב שלי כאשר אני מפעיל אותו הוא מרצד לי ואפילו מעוות את המסך כל פעם במקום אחר... כאשר חזרתי לחנות בדקנו את הכרטיס על מחשבים אחרים והוא עבד כמו שצריך.... יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות ? איזה כרטיסים אחרים באותה רמה יש שאני אנסה מקסימום להחליף אותו? ובבקשה דחוףףף אני רוצה מחר כבר לנסות להחליף אותו.....

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by faceman_007,

לפי זה זה כבר קיים בX1800XT..רק עכשיו ראיתי את זה מישהו ידע את זה? http://www.vr-zone.com/index.php?i=3055 :s05:>מוזר

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by tenana,

הכרטיס נועד רק כדי לחבר את המחשב לטלוויזיה, וכדי להיות נורמלי.. האם ה FX5200 יספיק? ואם אפשר הצעה גם של AGP וגם של PCIx(או e? לא זוכר בדיוק.. ) מכיוון שלא ידוע לי כרגע לפחות הסוג שצריך למחשב ..

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים