כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
יש למישהו ? אני צריך שמישהו יגבה את הBIOS של הכרטיס שלו ויישלח לי זה די דחוף כאן יש מידע איך מגבים BIOS של כרטיס מסך: http://www.3dchipset.com/bios/ati/flash/index.php
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , בעקרון אני לא משחק הרבה , ואם כן אז ברזולציה נמוכה יחסית (מסך 20 ומטה). אבל בכל זאת אני רוצה שיהיה לי כרטיס שיפעיל כל משחק בהגדרות טובות + , גם בעוד שנה ויותר. הדבר היותר קריטי זה השקט - צריך כרטיס שיהיה שקט (בעת עבודות מחשב רגילות , לא משחקים). חשבתי על: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9284 - GTX 650TI 850 ש"ח או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9240 - HD7850 980 ש"ח או GTX 660 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8986 1230 ש"ח אשמח לעזרה תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן, אני יודע שזו שאלה מפגרת, אבל מחר אני מחדש למישהו מחשב ישן בשביל הילדים שלו, והם רוצים לשחק סן אנדראס. אז מה יתן FPS יותר טוב? (עריכה: הכרטיס נמצא במחשב כרגע, אני מחליף את הלוח ל-G41)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ה 88GT עשה את שלו ואני מחפש כ.מסך חדש מפרט AMD Athlon II X3 440 GA-MA78LMT-US2H 2GB X 2 DDR3 1333MHz SeaSonic 520W Dell U2311H 23 Inch מחפש כרטיס לגיימינג בינוני. אין העדפה לחברה, עד 700 ש"ח... תודה 8)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=137 שתפו אם הבחנתם בשיפור כלשהו במשחקים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , מה הוא הטמפ' של כרטיס המסך GTX 660 TI במאמץ (מכיוון שבמאמץ הכרטיס מסך שלי +המעבד כשאני משחק BF3 הם על 70~80 מעלות )
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניראה לי שהתמונה תדבר בעד עצמה. אני בספק אם זאת טמפרטורה נורמלית בזמן מאמץ, בנוסף למה המאורר רק על 74% ממהירותו המקסימלית ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מספר רבעונים של פריחה גדולה מסתיימים בכאב ראש עבור מפתחת השבבים עם קריסת הביקוש לכרטיסי מסך לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם הכרטיס מסך הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=963 יתאים לוח אם msi 945pl oen???? המפרט: לוח אם - msi 945pl oen מעבד - nVIDIA GeForce 7300GS 512MB ספק - lc-b450e ואם לא אז איזה כרטיס מסך טוב יתאים וזול? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך. אחד: Connect3D Radeon X1800GTO 256mb DDR3+Zalman VF900-Cu והשני: Gigabyte Nvidia Geforce 7600GT Silent Pipe 2 אז לראשון יש מאוורר Zalman שקט כמו שראיתם, ולג'יפורס יש גוף קירור שקט. איזה כרטיס מסך יניב ביצועים יותר טובים? (משחקים, עבודה גרפית ואינטרנט). תודה
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע GFORCE 210 כרטיס חלש יחסית בעתיד אני מתכוון לעבור ל HD6850 משחק בעיקר FPS השאלה שלי היא כזאת: הבנתי שלמעבד שלי יש יכולות גרפיות לא רעות בכלל INTEL I3 2120 אתמול בערב קראתי על התוכנה virtu mvp באתר והבנתי שהיא משפרת איכות גם למי שיש לו כרטיס פשוט על ידי שימיש בליבה הגראפית שיש במעבד אז ככה יש לי שתי בעיות א.התוכנה דורשת דריברים מותקנים של של אינטל לא הצלחתי להוריד אותם כל מה שהורדתי כשאני מתקין זה אומר שאין לי את הרמה שצריך לדריבר הקיים האם צריך להסיר את הדריברים הקיימים של הכרטיס ורק אז? ב. האם בכלל הבנתי נכון את כל הסיפור או שפשוט עדיף לרדת ולחכות לכרטיס הבא?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שהמבחר הוא לא גדול במיוחד . אבל בכל זאת אני זקוק לקצת עזרה בקשר לכרטיס הכי מתאים לתקציב הנ"ל. מה שאני הצלחתי למצוא בתקציב , בין עם זה יד שניה או לא אלו הכרטיסים שמצאתי. Gigabyte RADEON 9200 128MB DDR DVI TV-Out Retail VideoCard NIS 456.90 Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail VideoCard Full DX 8.1 Support, Potential clock 310Mhz (620Mhz DDR) NIS 477.46 Gigabyte GeForce FX 5200 128MB DDR TV-Out Retail Video Card NIS 394.07 ויש גם g-force ti 4200 64 mg . אני אישית חושב שהfx הוא הכי חזק מבין כולם מכיוון שהמהירות שעון שלו היא יחסית גבוהה. למרות שלא הבנתי מה הם כתבו באתר לגבי ה9000 פרו. באתר של www.pchardware.co.il יכול להיות שהמהירות שלו היא מה שהם או…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס הנוכחי שלי ( X1900XT ) עושה המון בעיות כבר הרבה זמן, ולצערי כבר אין לי עליו אחריות. היות וכרגע אני מסוגל לשחק רק בסוליטייר או ב Combat Arms, החלטתי להחליף את הכרטיס כדי שאני אוכל לחזור לשחק במשחקים נורמליים. הבעיה שהמחשב שלי קצת ישן, אז אני לא יודע אם החלפת הכרטיס תעזור.. הנה המפרט: Intel Core 2 Duo E6300 Twinmos 2GB DDR-2 667MHz (1GBx2) Gigabyte GA-945P-S3 CONNECT3D X1900XT 256MB Compucase 6A19+HEC 400 TR-TF האם החלפת כרטיס תאפשר לי לשחק במשחקים שעתידים לצאת השנה? (אני לא מחפש משחקים שירוצו על HIGT, אבל שיעבדו חלק על הגדרות בינוניות.. ) תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שניהם בחיבור פיסיאי אקספרס ושניהם עם 512 מגה זיכרון שוב שאלתי מתחייסת מבחינת ביצועים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי GFFX5200, איך אני יכול לחבר לו 2 מוניטורים? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמממ חבר שלי מתכנן לקנות מסך.. 19" רזלוציאה כמה שיותר גבוהה, הכי הרבה שהוא יכול לשלם זה 1800 ש"ח עכשיו הקטע זה שאבא שלו מקציב 3200 ש"ח אבל הם קונים שניי מסכים! אחד שהוא למשחקים (19").. למחשב הטוב יותר... והשני זה לאחותו.. 17" שני המסכים שלא יהיו יותר מ 8MS.. אז אני גם צריך המלצות שני מסכים , בקיצור, למסך הטוב אפשר להקציב 1800 לפחות טוב בסביבות 1400.. אפשר נגיד 1200 לפחות טוב ואז יהיה 2000 ש"ח ל- 19"
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השימושים = משחקים וHD. המחשב חזק מאוד עם ספק נפרד לכרטיס. הייתי מבקש את עיצתכם לכרטיס מסך חזק ואני מתלבט היכן כדאי לקנות ואיזה .
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי הכרטיס הזה: non reference sapphire 6950 מי שמכיר יודע שהכרטיס לא נפתח ל6970.. השאלה שלי היא האם עדיף לי לקנות אחד נוסף משומש ב700-800 ש"ח ולעשות CFX או להוסיף קצת כסף, לקנות כרטיס חדש ולנסות למכור את הכרטיס הזה.. הסיבה שאני אומר לנסות למכור היא כמו שהזכרתי... הכרטיס הוא לא בעל ביוס כפול ולכן קצת קשה למכור אותו.. ניסיתי לגגל קצת תוצאות בנצ'מארק בנושא אבל לא הצלחתי להגיע להחלטה כי התוצאות שונות מבדיקה לבדיקה, אז אני צריך את דעתכם..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שבועיים קניתי RADEON 9100 64MB של ATI. כשניסיתי לשחק DELTA FORCE BHD גיליתי שאני לא יכול פשוט בגלל שהמשחק רץ בפריימים (גם כשהורדתי רזולוציה ו-DETAILS). לא התעצלתי והתחלתי לעשות בדיקות ב-3DMARK PRO 03. ולהן התוצאות הגבוהות ביותר שקיבלתי (קובץ מצורף). למישהו יש רעיון למה? למישהו יש רעיון איך לפתור את הנושא? עד כמה שידוע לי צריכות להיות תוצאות הרבה יותר גבוהות. כל עזרה בהעלאת התוצאה, שיפור הביצועים וכל דבר שיכול לעזור תתקבל בברכה OGGI
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש ..בתקציב לא גדול במיוחד.. אז ככה יש לי לוח אם של ASUS P5KC קצת ישן ..ולכן אין לו PCIE X2 לכן קודם כל השאלה שלי היא כזאת כרטיס מסך שכתוב עליו שהוא Bus Standard PCI Express 2.0 יפעל לPCI-E הרגיל X16 ??? ואם כן אז אשני אשמח להמלצות על כרטיס מסך עד מחיר ה700 שקל שיש לו Memory Interface 256-bit.. אני אישית חשבתי על GTS250 1GB GDDR3 DX10 DVI HDMI PCI-E WoW Edition מקווה שלא סיבכתי את העניינים תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
R9 290 R9 280X GTX780 איזה הכי משתלם לי לקחת ושלא יהיה מבוזבז? יש לי תקציב להכל.. רוצה לשחק משחקים בהגדרות גבוהות מאוד.. אם הבחירה היא 290, עדיף לחכות לקירור?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, לדעתי הגיע הזמן לשדרג את המחשב הנוכחי, לדעתי הדבר היחיד שאני אצטרך לשדרג הוא כרטיס המסך. אני יחסית משחק לעיתים רחוקות אבל כשאני משחק אז אני משחק במשחקים חדשים שיוצאים על רזולוציה גבוהה. המסך שלי הוא 22 אינץ' של סמסונג T220 הרזולוציה היא 1050*1680 המפרט הנוכחי שלי: מארז: AURORA 570 GIGABYTE ספק כוח: CROSAIR 450W קירור: F3 של זלמן 120מ"מ לוח אם: P35-DS35L GIGABYTE קירור למעבד: TYPHOON VX THERMALTAKE זיכרון: 4 קיטים של גי'גה DDR2 -כל הסלוטים תפוסים כרטיס מסך: 8800 GT PCX 512 MB וזהו בגדול... מה דעתכם צריכים להחליף? בנוגע לספק, לא הייתי רוצה להחליף אבל אם יהיה צורך אז.. בבקשה בנוגע לכרטיס מסך חשוב שתיהיה יציאה של HDMI ואני דיי חובב את NVIDIA אז רצוי מהחברה הזאת.. תוד …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם לכרטיס זה-gf 4 ti4200 של חברת galaxy יש יציאה לטלוויזיה -כלומר אם אפשר לראות טלוויזיה במחשב ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה9800GT שלי הגיע ללא המתאם/כבל לחיבור SPDIF מלוח האם לכרטיס (אבל יש מקום לחיבור) ואני צריך חיבור HDMI בהתחלה חשבתי להחליף ל240GT שמגיע עם HDMI (וכרטיס קול מובנה) אבל במחשבה שניה, גם להוסיף 200 ש"ח (פחות או יותר) וגם לקבל כרטיס פחות חזק? אני מבין שמדובר במתאם יחודי (כמו שהיה בעבר בכרטיסי ATI) ולא במשהו סטנדרטי השאלה היא איפה משיגים כבל ומתאם כאלו (עדיף בארץ אבל אם קיים מקום בחו"ל שעושה משלוחים גם טוב) או לחילופין, אם למישהו יש כאלו ספייר אני אשמח לקנות ממנו
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-