כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לחבר את הכרטיס מסך לLCD בחיבור HDMI אז אני צריך 2 חיבורים של DVI בכרטיס אני רוצה שהכרטיס מסך יתמוך ברזולוציה של 1920 על 1080 ויתמוך בHD עשיתי את זה היום אם הכרטיס מסך שיש לי הוא עובד לאט במשחקים אבל רואים פצצה אז אם משהו מכיר כרטיס מסך טוב אז תמליצו לי בבקשה תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום נשרף לי במחשב הישן כרטיס 7600GT. אני מתכנן לקנות כרטיס אחר בסביבות 500 שקל בערך. למרות שחשבתי אולי לקנות 8400GS שיהיה שווה ביצועים ל7600GT אבל עדיין לא הגעתי להחלטה סופית. בכל מקרה, האם 9600GT ומעבד אינטל E6300 זה בעצם צוואר בקבוק בגלל המעבד? אם כן אז כנראה שנלך על 8400GS או 9300GS תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יותר עדיף? והאם כדי כבר לקחת SAPPHIRE HD 4850 X2 2G? בתודה מראש...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש כרטיס מסך בסביבות ה- 700 ₪. שימושים: AutoCAD, Revit, Sketchup. לא משחק במשחקים. חומרת המחשב: Asus Z97 - k i7-4790k 16gb Seasonic 550W Antec p100
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://naot.shopy.co.il/products/15066 איפה פה הקאט'ץ
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבטח יש בו 2 מגה 4 או 8 .. חייחיח זה מאגניביבבב אני מתרגש שאני מחזיק אחד כזה =] בכמה אני יכול למכור אותו ? (אל תשכחו .. זהו חפץ ארכיאולוגי )
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות בהזדמנות 2 כרטיסים ואני מתלבט בניהם שניהם של חברת ATI READON X1950XT 256MB X1900XT 512MB שניהם יד שניה ויש לי אפשרות להשיג אותם ב-1400 שקל מה כדאי מבחינת ביצועים?????
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק אצלי הוא עובד בקצב של צב? עם 780GTX ו- i5 2500S אי אפשר לקבל 60FPS קבוע ברזולוציה 1440p עם כל ההגדרות על המקסימום. צריך לרדת ל- 1080p. המשחק לא אמור להיות כזה כבד.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קניתי שבוע שעבר את ה HD5850 GYGABITE 1GB ויש לי בעיה איתו בחיבור שני מסכים הוא כל הזמן עושה ריצודים שחורים, ויש לו איזה עיוות עם הפלאש, ביוטיוב במיוחד..אפילו התקנתי ווינדוס מחדש במקרה שזה היה בגלל דריברים של ג'יפורס הקודם... אני הולך להחזיר אותו וכנראה יחליפו לי אותו.. השאלה האם כדאי פשוט להישאר עם אחד חדש או לשדרג ל 560Ti ההתלבטות חוץ מלהוציא עוד 400 שקל, עד כמה זה שווה (ביצועים)? וכמובן לחזור לאנווידיה שאני כבר מצטער שעזבתי אותם..(האם יש הבדל משמעותי ב 560Ti שאני אהנה לתקופה יותר ארוכה מה5850?) או שאפשר בתוספת תשלום נמוכה יותר להחליף לאנווידיה אחר טוב יותר? הדרישות שלי זה משחקים באיכות הכי גבוהה (וכן כנראה כשיצא קריסיס 2 אני אחליף את המעבד,לוח אם, זכרונות...אז לא לחשוב…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, מעוניין בהמלצה למערכת שכבר די ישנה הכל סוחב לי די מצויין אבל חיסרון מאוד גדול שאין לי יציאת HDMI מהכרטיס מעוניין בכרטיס שמן הסתם יתן ביצועים יותר טובים ולא יצרוך יותר מדי משאבים המערכת שלי מורכבת כך: Quad 6600 G0 P35-DS3L 4GB RAM Corsair 400W אני כבר פחות משחק במשחקים, אבל תמיד יכול לקפוץ לי פתאום ג'וק לראש לשחק במשהו ובעיקר לעבודה יומיומית וסרטים. תודה רבה לעוזרים עריכה: לא נראה לי שגם תהיה בעיה לקנות כרטיס מיד שניה/מציאון/עודפים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול התחלתי לשחק BAD COMPANY 2 ועד שלא הורדתי באיכות משחק ל LOW (הכי נמוך) זה לא עבד לי חלק בכלל.. זה בגלל הכרטיס מסך או שיש גורמים אחרים? יש לי כרטיס מסך NVIDIA GETFORCE 9400
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי קונה את הכרטיס הנ"ל. יש לו מחשב די גרוע. AMD 2600+ ושני סטיקים של 256 ראם. רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס. האם הוא טוב ואת חוות הדעת שלכם בקיצר... האם אפשר לעשות לו אוברקלוק ולפתוח לו צינורות? האם מומלץ וכו... אגב, מה המהירויות הליבה והזיכרונות שלו ועד איפה אפשר להגיע איתן בOC. כעיקרון, שקלתי לקנות את ה6800 אבל ראיתי באיזה פורום שאפשר עם פתיחת צינורות ואוברקלוק של 6600 להגיע לרמה של 6800. מקווה שתענו על כל השאלות, תודה מראש. =)
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני וחבר שלי עשינו אקווה מרק בשני מחשבים הראשון: AMD ATHLON 64 3500+ S.939 VENICE GIGABYTE GA-K8NMF-9 512MB Geil cl 2.5 DDR Sapphire ATI Radeon X300SE 256 MB hyper memory H.D WERSTERN DIGITAL 160GB 8MB BUFFER השני: Intel pentium D 820 2.8Ghz M.B INTEL cihpset 945p 512MB A.DATA DDR 2 Asus ATI Radeon X300 H.D WERSTERN DIGITAL 160GB 8MB BUFFER מי לדעתכם ייקח באקווה מרק?(יש תוצאות כבר) מה שחשוב כרגע שתבדילו בין ה CPU ל GFX את התוצאות אני אפרסם אחרי ההשערות
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ש לי כרטיס EN7300GT SILENT שרכשתי ב 500 שקל הוצע לי להוסיף 250 שקל ל ASUS ATI RADEON 1850 XT שווה?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך geforce gtx 560 אני מעוניים לחבר 3 מסכים במקביל ואני מבין שאני נדרש להוסיף עוד כרטיס מסך לשם כך (יש לי בלוח אם מקום לעוד PCIE). האם זה חייב להיות כרטיס זהה או ש אפשר לחבר לעבודה במקביל גם את זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=35019 אשמח לתשובה נ.ב האם אדרש להחליף ספק כוח? תודה ניר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שהמסך של הסוני לא עובד החלטתי לנות עם מסך טלוזיה אולי זה יעבוד ואז .. בכול מקרה לקחתי טלוזיה 21 אינץ' רגילה וחיברתי אותה שמתי על אי וי ואני רואה תמונה פשוט מאוד מרצדת מטושטשת ולא ברורה מה עושים ? איך מסדרים כזה דבר?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שניהם בחיבור פיסיאי אקספרס ושניהם עם 512 מגה זיכרון שוב שאלתי מתחייסת מבחינת ביצועים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב... אז רק עכשיו הוחלף לי הMB עקב תקלה... לאחר שקיבלתי את המחשב יש בעיה במשחקים... לאחר דקה של משחק, המסך פשוט מזוהה כאילו המחשב כבוי, אך המחשב פועל (שומע רעש)... בדקתי בATITOOL ו-Scan artifacts (או איך שלא כותבים), ואותו דבר קרה לאחר 6 שניות... מה זה יכול להיות? כ.מ:: 1950PRO תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://wccftech.com/nvidia-allegedly-sold-175-million-worth-ampere-geforce-rtx-30-gpus-to-miners/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, עד היום הכל היה טוב ויפה וה8600GT הטטל'ה שלי הריץ פחות או יותר הכל (משחקי Source, COD4, משחקי UE3) על מקסימום חלק ברזולוציה 1024x768 (המסך היה 17 אינץ') היום נחת עליי מסך ה-VK222H ASUS המצוין (כולל מצלמה הידד!), 22 אינץ'. רזולוציה 1680x1050. הכל רץ חרא גם אם אני מנמיך עד שזה נראה חרא (שלא נדבר על מעברי גוונים, פיכסה!). יש לי 1200 ש"ח להוצאות לשיפור המצב המערכת כדקלמן: ספק-לא בטוח, לכן אנא תציינו דרישות ספק בהמלצות מעבד- אינטל דו-ליבתי 1.86GHz כרטיס מסך - ג'יפורס 8600GT זיכרון RAM- ג'גה 1 הכל DDR2 אם אני זוכר נכון... בכל אופן, מכיוון שאני מניח שבכרטיס המסך טמונה הבעיה, מה אתם חושבים ייתן לי מקסימום תמורת מחיר-תועלת? הייתי רוצה שגם ישארו מה-1200 האלה משהו לקנות אית…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה9800GT שלי הגיע ללא המתאם/כבל לחיבור SPDIF מלוח האם לכרטיס (אבל יש מקום לחיבור) ואני צריך חיבור HDMI בהתחלה חשבתי להחליף ל240GT שמגיע עם HDMI (וכרטיס קול מובנה) אבל במחשבה שניה, גם להוסיף 200 ש"ח (פחות או יותר) וגם לקבל כרטיס פחות חזק? אני מבין שמדובר במתאם יחודי (כמו שהיה בעבר בכרטיסי ATI) ולא במשהו סטנדרטי השאלה היא איפה משיגים כבל ומתאם כאלו (עדיף בארץ אבל אם קיים מקום בחו"ל שעושה משלוחים גם טוב) או לחילופין, אם למישהו יש כאלו ספייר אני אשמח לקנות ממנו
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגירסה הבאה של Riva Tuner אפשר יהיה להפעיל 4 pipelines נוספים בכרטיסי Radeon 9500 באנגלית בשפה זרה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה השאת ואני לא מבין בה בערך כלום...למשהו יש מדריך בעברית או הסבר קצר על איך עובדים איתה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב אין יותר מדי רכיבים, SSD אחד , הרדיסק אחד. הספק בן 3 שנים, האם אמור להספיק ל RTX 3080 ? שואל עקב בלאי טבעי שמתחרש עם הזמן לספקי כוח. הדרישות הרשמיות הם 750W. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-