כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
אני אשמח לדעת איזה כרטיס מסך הוא הטוב ביותר, איזזו חברה עדיפה, איזה כרטיס מסך משתלם ביותר וכל מידע אחר שאני צריך לדעת: 1. כרטיס מסך NVIDIA 1-G 9500 DDR-3 2. כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4670 1024MB DDR3 PCIe 3. כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon 5450 512MB GDDR3 HDMI
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וכמו כן רציתי לדעת כמה קריטי נושא ההתחממות של ה4870 ואיזה יצרן כדי במידה ובחרתם סוג אחד או אחר ? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מעיוניין לדעת אם ההסבר הזה על-Vertex Shader הוא נכון, והאם אפשר להוסיף לו מידע נוסף. שאלה: מה זה Vertex Shader תשובה: Vertex Shader זה בעצם הקודקודים, של הפינות של אותם משולשים, שכל עצם תלת-ממדי עשוי מהם. למעשה הקודקודים האלו הם החומר הווירטואלי עצמו, שעצם תלת-ממדי מורכב ממנו. כשמנוע המשחק מעביר אובייקט של תמונה, למעבד הגרפי של כרטיס המסך, הוא למעשה שולח את כל הקודקודים של העצם הזה. כל קודקוד נושא עימו הרבה מידע: ראשית הקורדינטות התלת-ממדיות: X, Y, Z ו-W. בנוסף ישנו הצבע שמנוסח לעיתים קרובות בצורה של פיזור, כמו גם צבעי קשת. המידע בקשר לצבעים מקודד בפורמט: RBGA הפשוט, עבור ה-אדום, ירוק, כחול ו-אלפא. בנוסף יש קורדינטות של מירקם: S, T, R ו-Q, שמייצגות את המרקם ואת …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באתר של MSI כתוב על הלוח (לגבי סלוט הAGP) One AGP slot supports 8x/4x at 0.8V (AGP 3.0) or 4x at 1.5V (3.3V is not supported). והבנתי שהכרטיס צורך 1.5 וולט בקיצור האם זה אומר שהכרטיס לא יעבוד אצלי או מה? HELLLLLLLLLLLLLP ???
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://pch.co.il/docs/pd-1459998379.htm 5900 עם כאלו זכרונות וקירור מים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
xfx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI ק 2300 ש'ח RADEON X800XL 256MB VIVO,DVI,PCI-E של אסוס 2000 שח והאם X800XL חזק יותר מX800PRO ???? חח ושאלה אחרונה מה עדיף X800XL ש של אסוס או ספיר ??? שניהם עולים 2000
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבחינת הביצועים איזה כרטיס מסך יותר טוב? הGTX או הGTS החדש?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם המערכת שלי הנ"ל ( יש בפרופיל ) תוכל להחזיק מערכת SLI של שני 650 TI boost
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם! אני לא בבית בכדי לבדוק, אז אשמח אם תענו פה. אני נתקל בלא מעט אנשים ברשת שטוענים כי הדרייבר החדש משפר בכ10% בביצועים, השאלה היא האם מדובר רק בסידרה 7?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך של ספיר, 5770. הבעיה היא כזאת - כשאני משחקת במשחקים, האיכות משומה לא נראת לי טובה כמו שהיא אמורה להיות. היה לי כרטיס מסך 5770 אחר שהחלפתי לזה של ספיר, ובקודם היה ביצועים יותר טובים למרות שהיו בו בעיות. יכול להיות שגם בכרטיס הזה יש בעיות? עכשיו, אני יודעת שיש מן מבחן כזה לכרטיסי מסך, אני רק לא יודעת איך להגיע לזה, מישהו יוכל לכוון אותי?[br]פורסם בתאריך: 30.04.2010 בשעה 18:43:02 עליי לציין, שזאת הגרסאת קירור החדשה ביותר.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי לכרטיס טוב יותר DUAL או שני כרטיסים חזקים מאוד. תקציב: אין בעיה. מעוניין בכרטיס שיחזיק לי לשנה הקרובה לא מחפש ליותר מזה.. (מחליף מערכת כל שנה). אגב אני לא מעוניין ב-OC מחפש כרטיס או שניים שיתנו את הביצועים הטובים ביותר.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3127&p=8http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3127&p=8 Quote : the 2900 XT gets major points for that. It handily outperforms its direct competition, the 8800 GTS (both 640MB and 320MB perform nearly identically).
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , בעיה מוזרה יש לי X800 XL ואני משחק BATTLEFIELD2 אחרי איזה שעה שעתיים של מסך המסך נכבה לי ורק REBOOT מחזיר את המסך לחיים מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם. אני רוצה לראות במחשב האישי שלי ב4\3 מסכים שונים במקביל ממחשב בודד. איך אני יכול לעשות את זה בעלות די מינימלית (כרטיס מסך בודד או SLI)? כאשר אני לא הולך להריץ עליו שום דבר חזק, בעיקר דפי אינטרנט ותוכנות דיי פשוטות... בנוסף אני צריך לקנות משהו חדש בשביל קבלה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס שישמש ללכידה מממיר (לכן לא צריך טיונר) וממצלמת וידאו רגילה במחיר של עד 500 שקלים כמו כן אני לא צריך שהכרטיס יקודד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן, אני יודע שזו שאלה מפגרת, אבל מחר אני מחדש למישהו מחשב ישן בשביל הילדים שלו, והם רוצים לשחק סן אנדראס. אז מה יתן FPS יותר טוב? (עריכה: הכרטיס נמצא במחשב כרגע, אני מחליף את הלוח ל-G41)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריכה לשדרג כרטיס מסך במחשב שלי-מחשב בין 3 שנים שאלו פרטיו intel [R pentium [R 4CPU 3.20 GH2 3.2GH2 1GB RAM pci express x 16 לוח אם : avlon 915 av עיקר השימוש שלי היא בתוכנות תלת מימד [ 3DMAX,maya ,xsi] לא משתמשת בו למשחקים. המליצו לי על 2 כרטיסים בתקציב לי: Nvidia Geforce 8800 או Nvidia Quadro 570 איזה כרטיס מבין השניים עדיף? האם הם מתאימים לעבודה במחשב שלי במידה ואני גם אגדיל זיכרון ראם ל-2 גיגה האם יציאת כרטיסים חדשים בקרוב אמורה להוזיל את אלו? בברכה ותודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב !!! התקציב שלי בערך עד 1000 ש"ח ואני מעדיף שהכרטיס יתמוך בדירקטיס X9 בבקשה תנו לי הצעות לכרטיסים ...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש כרטיס בתקציב 500-700 ש"ח. המחשב שלי הוא מחשב פשוט: לוח: MSI 945 GCM5 V2 ספק: G-pro DR-B500E (500W). זכרון 1GB. איזה כרטיס אני יכול לקנות שיהיה מתאים ללוח ולא ידרוש שידרוגים של ספק/לוח/מארז אבל ישפר את הביצועים של משחקים כגון HL2, CSS ודומיהם? לפי מה שאני זוכר אפשר לקנות כרטיסים די טובים בסכום זה השאלה היא אם כדאי להכניס אותם למחשב כזה או שיותר מתאים להסתפק במשהו באיזור ה-500 ש"ח?.. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני מחבר את הכבל HDMI ממה שהבנתי זה הכבל שמעביר איכות תמונה ברמה הכי גבווה. עכשיו ככה הכרטיס מסך שלי זה hd 6970 וגם המסך שלי הוא FHD ומאחורי המסך יש לי 2 חיבורים DVI-D שבו אני משתמש כרגע ואחד D-SUB שממה שאני יודע זה הישנים... אז איך מחברים ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לי יש כרגע כרטיס מסך גיפורס 9800 gtx 512 מגה ואני רוצה להחליף אותו ל-כרטיס מסך Palit nVIDIA GeForce GTS 250 1GB PCIe הבנתי שזה אותו כרטיס מסך או שהוא שונה בהרבה מהכרטיס מסך 9800 gtx ,usv
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מאוד אודה לעונים: 1. האם הוא חזק משמעותית מ 8800GT?(האם שווה לרכוש אותו) 2. איזה ספק מספיק בשביל להחזיק אותו?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה הכרטיס מסך שלי ממש מתחמם כל הזמן. כל המאווררים עובדים וחוץ מהכרטיס הטמפרטורה במחשב טובה. המחשב דיי ישן (4 שנים) ואני מעוניין להחליף רק את הכרטיס מסך (משחקים מקרטעים ממש). הכרטיס הוא מדגם Raedon hd 4800 series. אני מעוניין בכרטיס מסך פשוט וטוב שיכול להריץ משחקים ישנים יחסית (4-5 שנים). איזה עוד מידע צריך כדי להתאים את הכרטיס למחשב? תודה מראש ניר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מאז השדרוג למסך 24" הכרטיס הנוכחי שלי (8800GT) לא מריץ משחקים בצורה טובה בכלל ואני נאלץ להתפשר בהגדרות. בגלל יציאת דיאבלו 3 עוד מעט החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג. התקציב שלי הוא 1000 שקל ואני מעדיף לקנות מRSM או IQPC. איזה כרטיס הכי עדיף לקנות במחיר זה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך R9800PRO של גי'גה בייט ושמעתי שיש כאלה Screen Savers שמראים "כאילו" את ביצועיו של הכרטיס ושמותאמים במיוחד לכרטיסים של ATI מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את זה ואולי להביא לי לינק..? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-