כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
הוא שווה 400 שקל? הוא יותר טוב מ9550 128 ביט?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות בהזדמנות 2 כרטיסים ואני מתלבט בניהם שניהם של חברת ATI READON X1950XT 256MB X1900XT 512MB שניהם יד שניה ויש לי אפשרות להשיג אותם ב-1400 שקל מה כדאי מבחינת ביצועים?????
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום קיבלתי את המסף הנ"ל. ברשותי GTX1080 Ti - האם יש איזשהם הגדרות מומלצות (מלבד הרזולוציה הטבעית כמובן) ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו, לפני שבועיים וחצי קניתי מחשב חדש עם 4850 CF שני הכרטיסים על הפנים, רותחים,מרצדים לי חבל על הזמן, ארטיפקטים.... עכשיו, אני בטוח שמשהו בכרטיסים לא בסדר כנראה הגיעו אליי פגומים הייתי בחנות לפני יומיים הראנו למוכר ת'ריצודים במקרה במשחק FS 2004 שזאת לא הייתה דוגמה טובה על המקום הוא החליף ובדקנו אם הוא מרצד בעוד כמה כרטיסים כמו 9600GT ועם כולם המשחק ריצד.. אני מתכנן ללכת אליו שבוע הבא עם כמה משחקים כבדים להראות לו את הריצודים המטורפים האלה אני כבר לא יכול ככה שילמתי 2000 שקל על 2 כרטיסים בשביל מה? :'( פשוט מבאס... מה הייתם עושים במקומי? הולכים לחנות עם כמה משחקים כבדים ומראים לו מול הפנים שהכרטיסים מרצדים? הוא יהיה חייב להחליף לי את שני הכרטיסים אם הוא יראה שבהרבה משחקים …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי 600 650 שקל קניית כרטיס AGP מה אתם ממליצים אם אפשר לינקים
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים וערב טוב , אני לפני רכישה של מחשב חדש , המפרט מצורף כתמונה. המחשב ישמש בעיקר ללימודים (מדעי המחשב ותקשורת חזותית) ועבודה (פיתוח אתרים / אפליקציות ותכונות). יריץ תוכנות ADOBE (דו מימד בלבד בשנה שנתיים הקרובות) וvirtual machines (לינוקס וכדומה) למחשב יהיו 2 מסכים וזאת אחת הסיבות העיקריות לרכישה של הכרטיס מסך. כרגע המליצו לי על Gigabyte Geforce GTX660 OC 2GB Windforce X2 בTMS השאלה אם זאת הבחירה הנכונה לצרכים שלי ואם הוא מתאים בכלל למפרט שלי / ספק כח. אני דיי מעוניין להישאר במסגרת התקציב הנוכחית אין לי בעיה להוסיף עוד 100-300 שקל אבל לא יותר מזה... תודה רבה על העזרה והזמן!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי את הכרטיס מסך הנ"ל וחיברתי אותו לממיר הדיגיטלי של HOT. אני מצליח לראות תמונה במחשב, אבל יש בעיית קידוד - כנראה שהכרטיס מצפה לקבל NTSC כקלט. אני לא מוצא איפה אפשר לשנות את זה ואני יודע שאפשר... HELP ? נ.ב. לא ידעתי אם זה קשור לפה או לתמיכה טכנית... כי זה נראה לי בעיית תוכנה/driver. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה מסוכן? יכול לפגוע בכרטיס? ואיך אפשר לעשות את זה? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר היום ניתן בהחלט לחוש בירידה של המחירים ברשת לרמות שפויות יותר, אך האם יש סיכוי כי נוכל להשיג את המיטב מבית NVIDIA ו-AMD במחירי מציאה הנמוכים משמעותית מכל מה שהיה זמין בעבר? השמועות ברשת חוגגות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים, מעוניין בהמלצה למערכת שכבר די ישנה הכל סוחב לי די מצויין אבל חיסרון מאוד גדול שאין לי יציאת HDMI מהכרטיס מעוניין בכרטיס שמן הסתם יתן ביצועים יותר טובים ולא יצרוך יותר מדי משאבים המערכת שלי מורכבת כך: Quad 6600 G0 P35-DS3L 4GB RAM Corsair 400W אני כבר פחות משחק במשחקים, אבל תמיד יכול לקפוץ לי פתאום ג'וק לראש לשחק במשהו ובעיקר לעבודה יומיומית וסרטים. תודה רבה לעוזרים עריכה: לא נראה לי שגם תהיה בעיה לקנות כרטיס מיד שניה/מציאון/עודפים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה בארץ אפשר לקנות את הכרטיס(לא משנה החברה ATI HERC GIGA) בפחות מ 1300ש"ח תודה צרפו לינקים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
geforce 7800 256mb GS או הכרטיס geforce 7600 256mb gt
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב אני מתלבט בן הכרטיס 4870 לבין gx2.למי יש ביצועים יותר טובים ? לבנתיים אני עם מסך 17,בקרוב אני ישדרג ל 22 בעז"ה ועוד שאלה קטנה, יש הבדל גדול בביצועים בן 1 GB 4870 ל- 4870 512 MB ? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתאום אני כמעט לא רואה את הסדרה של ה200 בחנויות..כולם נעלמו מאז סדרת ה300 זה כאילו תחליף? מי מחליף את מי? אני לא הבנתי, נגיד שמישהו רצה את ה280X עכשיו מה בא במקומו?? מי מחדש את מי?? כל המחירים וחלק מסדרת ה200 נעלמווו והתבלבלו מה עכשיו? אשמח למידע ברור כי לא ראיתי איפה כתוב מי בעצם מחליף את מי??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שהמבחר הוא לא גדול במיוחד . אבל בכל זאת אני זקוק לקצת עזרה בקשר לכרטיס הכי מתאים לתקציב הנ"ל. מה שאני הצלחתי למצוא בתקציב , בין עם זה יד שניה או לא אלו הכרטיסים שמצאתי. Gigabyte RADEON 9200 128MB DDR DVI TV-Out Retail VideoCard NIS 456.90 Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail VideoCard Full DX 8.1 Support, Potential clock 310Mhz (620Mhz DDR) NIS 477.46 Gigabyte GeForce FX 5200 128MB DDR TV-Out Retail Video Card NIS 394.07 ויש גם g-force ti 4200 64 mg . אני אישית חושב שהfx הוא הכי חזק מבין כולם מכיוון שהמהירות שעון שלו היא יחסית גבוהה. למרות שלא הבנתי מה הם כתבו באתר לגבי ה9000 פרו. באתר של www.pchardware.co.il יכול להיות שהמהירות שלו היא מה שהם או…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה ממש ישן: lifeview flyvideo II (chipset bt848) החברה כבר הפסיקה את התמיכה במוצר הזה (נראה לי שלא מוכרים אותו כבר איזה 3-4 שנים) ואין ממש דרייברים שלהם, פעם מצאתי דרייבר שעבד (חלקית) בXP, אבל לפני שבוע וקצת ניסיתי להתקין דרייבר חדש מהאתר של החברה (האחרון שהם הוציאו) וכמובן שהמחשב התרסק ורק היום הוא חזר לעבוד (שבוע בלי מחשב, כשיש לי מחשב חדש בחדר אבל אני לא יכול להתשמש בו כי לא הגיע עדיין הכרטיס מסך = :angryfire: ) בקיצור, אני מחבר בחזרה את הכרטיס טלוויזיה ומתקין את הדרייבר הישן, אבל עכשיו זה לא עובד מישהו יכול אולי לנסות למצוא לי דרייברים שיעבדו בXP?? (כבר חיפשתי בכל מקום שיכלתי לחשוב עליו) תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סופ"ש מעולה לכולם. אז ככה המפרט שלי הוא כזה: מעבד- i7 3820 3.8MHZ סנדי בריג' לוח אם- asrock x79 extreme4 זיכרון- G.SKIL 1600MHZ 16GB DDR3 ספק- HCE 1200 דגם קוגר קירור- קרוסיאר H100 מארז- nzxt switch 810 כרטיסי מסך- זוג 6950 2GB פתוחים ל 6970+ כרטיס פיזיקה 460GTX 1GB אם שכחתי משהו תגידו לי. בקיצור ולעניין היום הגיעו אלי כל החלקים והתחלתי מהרכבה בהתחלה נתקלתי בבעיה שהמאווררים לא עבדו ופטרתי את זה. לאחר מכן לא הצלחתי לחבר את ה POWER LED וכל אלה, גם את זה פטרתי (אני חושב) המחשב נדלק ומגבי ללחיצה על הכפרות הפעלה, מה שמוזר לי אולי אני סתם אוכל סרט זה שצריך לחיצה רצופה של כמה שניות על הכפתור בכדי שהמחשב יכבה. עכשיו לבעיה הרצינית שלי, סיימתי לחבר…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אתמול הגיע אליי כרטיס TWINTECH 9600GT XT OC,שאותו צירפתי לTWINTECH 9600GT רגיל שכבר היה לי,על לוח אם ASUS P5N-D,ואני מוכרח להודות שהביצועים עד עכשיו מאכזבים ואף מחשידים... בקרייסיס,למשל,על הגדרות של הכל HIGH-DX9,ברזולוציה 1280 על 1024 וAA של X16,אני מגיע בסך הכל ל22 FPS...(כמעט בלתי שחיק) בקול אוף דוטי 4,למשל,רוב ההגדרות מאפשרות לי להעלות אותם רק על MEDIUM... ב3DMARK 06 הגעתי לתוצאה של 12100 בערך...עם מעבד E8400 על סטוק... בקיצור-האם הביצועים הם בסדר? או שמא יש פה איזושהי בעיה,ועליי לבדוק מה קורה.. תודה מראש על התשובות
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי HD4670.. חיברתי אותו דרך כבל HDMI לטלויזיית טושיבה 26 אינצ' שלי.. עכשיו כשאני מנגן HD משום מה המעבד עוד מתאמץ במקום שהכרטיס מסך יוריד ממנו את העומס... הפנטיום 4 המסכן שלי עוד איכשהו סוחב 720P אבל 1080P ו1080I הוא לא סוחב... איך בעצם מפעילים את הUVD? יש איזה משהו שצריך ללחוץ עליו שאני לא יודע?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מסך של IBM דגם P260 ויש מאחורה שני חיבורים, אחד רגילה ואחד DVI, ורציתי לשאול אם אני נגיד יחבר את המסך דרך כניסת ה DVI יהיה הבדל באיכות התמונה ? אם כן ההבדל רציני ? כמה אמור לעלות כזה כבל ? והשאלה השניה שלי היא, יש לי הפשרות שהווינדוס יראה רק את הקצב ריענון ש " בטוח " למסך שלמשל ב 1600X1200 זה 72HZ למרות שאם אני שם אותו על 85 הוא גם עובד בלי שום בעיה... עכשיו השאלה אם זה שאני שם 85 יגרום נזק למסך ? רואים בכלל יותר טוב שאני מושך אותו מעל למה שהוא "מסוגל" ? תודה מראש :
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני בשלבי בניית המחשב שלי או ליתר דיוק מכונת המשחקים שלי רציתי לדעת אם יש לכם דגמי כרטיסי מסך מומלצים אני חושב על משהו באזור ה-gforce4ti4200-4600 כמובן כפונקציה למחיר, או אולי להשתולל אפילו וללכת על ה- radeon 9700 pro הנקודה היא שלמיטב ידיעתי המחירים באזור המזרח הרחוק - הונג קונג הם כ- 50% מבארץ האם מישהו יודע אם זה מדויק? ובאמת האם יש טעם לחכות לכרטיס עם 256mb זיכרון נכון להיום הכרטיסים עם ה- 64 הם מעשית מהירים יותר מאלה אם ה-128 (שמים עליהם זיכרון מהיר יותר בד"כ פחות מ-4 ננו, ועל ה-128 באזור ה-5) אז בטח בכרטיס עם 256 ישימו זכרון איטי יותר? אני אשמח אם מישהו יענה לי על זה תודה חן
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה קיבלתי מחשב חדש היום(את המפרט אני אשים עוד מאט בפורום המתאים) קיצר יש לי 6800GS והתכנאי שכח כנראה לחבר עליו את הקבל שנותן לו תוספת כוח מהספק וכהתקנתי דרייברים היה כתוב לי חסר לי כוח ואני צריך לחבר את הקבל הזה... אז השאלה כמה ביצועיים זה מוריד לי....אני כמובן אלך אליהם השבוע ואבקש שיחברו...אבל רציתי לדעת כמה ביצועיים זה מוריד לי בנתיים
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השחקנית האדומה מכינה יורש ראוי לאחד מכרטיסי המסך הכי טובים שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/אלוף-שוק-הביניים-הבא-amd-תחשוף-בקרוב-את-כר/
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הופעה של דגם ה-DG1 המסקרן בתיעוד גוף תקינה רשמי חושפת כמות מצומצמת של יחידות עיבוד בתוכו. האם זה רק כלי פיתוח או עדות לתוכניות המסחריות של ענקית השבבים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
כמה שאלות.. יצא כרטיס מסך של ATI שצריך לעלות כ-1000 ש"ח? והאם שי ביקורות עליו? מה עם הכרטיס 8600GTS המשודרג שדיברו עליו פה לפני כמה זמן? יש משהו מעניין בנוגע אליו? ויצא כבר משחק DX10? תודה מראש .
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-