עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shimon070,

היי חברים, מישהו יודע אם יש מישהו בארץ שמוכר את הכרטיס המקורי? (מבלי כל הOC)

2. Started by ניב200,

סוף סוף הגיע הכבל hdmi-=> dvi כאשר אני עושה CLONE אני מקבל את הרזולוציה של המסך מחשב שלי שהיא 1680X1050, זה אומר שלא כל שולחן העבודה נכנס במסך שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280x720, כאשר אני מגדיר את הטלויזיה להיות הפריימרי ברזולוציה הטבעית, רואים ממש מצויין האם יש מצב של CLONE כאשר שני המסכים יעבדו ברזולוציה הטבעית ושולחן העבודה יהיה מלא בשניהם? ואני לא מתכוון ל daulview....

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  3. בשורות טובות לכל מי שמשתמש ב - OctaneRender ! בגירסת 2019 ישנה תמיכה בטכנולוגיית ה - RTX של NVIDIA והדבר מביא לשיפור דרמטי בביצועי הרינדור, כאשר הזמן הנדרש יורד לכ - 35% עם RTX לעומת הזמן שלוקח ללא ה - RTX. לידיעתכם !

4. כרטיס 8800GTS 512 G92 של EVGA יש ביוס מעודכן מוכן מהחברה שלהם אבל קצת קשה להשיג אותו כרגע כי הם מחקו אותו מהאתר שלהם (אם אני לא טועה), אני חושב שאפשר לבצע עדכון ביוס לכרטיס גם דרך ביוסים מעודכנים של "מותגים" אחרים, השאלה אם כן ואיך אני מתחיל?, הכרטיס שלי בסטוק מבחינת מאוורר, גם אין OC. אני רוצה לעשות עדכון כי שמעתי ואני גם מרגיש שיש המון בעיות תאימות עם הכרטיס, תודה מראש!.

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  5. היי המערכת שלי לא חשובה כרגע.. אני צריך כרטיס מסך למשחקים כבדים כמו ה crysis החדש שיצא עכשיו ו cod4 mp הכרטיס הקודם שלי היה X1950XT שיספק אותי נאמנות אבל הוא הלך לעולמו.. בקיצץ אני צריך כ.מסך עד 700 שקל בלי חריגות כי חרגתי כבר מ 600 המליצו לי על ה 9800GT אבל משהו מוזר פעם אני רואה אותו ב 800-1000 ודגם אחר ב 650

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  6. Started by T_pants,

שלום! הציעו לי: Gainward FX PowerPack! Pro/680 TV/DVI 256MB שכוללת את ה: GeForce FX 5200 GPU 256MB 128Bit - AGP 8X עוד מידע ניתן למצוא באתר היצרן: http://www.gainward.com/html/product/vga/fx/5200/680tvdvi.htm השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך הזה יתן לי ביצועים טובים למשחקים של ימנו... כרגע אני עובד עם הGF4 440MX 64MB...ברור שה5200 יתן ביצועים טובים יותר... אבל אולי כדאי לי לקנות את ה Radeon 9600PRO המעולה שהמחירים שלו בהחלט נוחים בזמן האחרון... חשוב לציין שהמחיר על ה5200 הוא 400 שקלים.. אז מה אתם אומרים?.. תודה מראש על התגובות

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. כרטיס מסוג Nvidia GTX460 כנראה ושבק חיים. מחפש כרטיס של NVIDIA למשחקים לא יקר, בסביבות ה 500 ש"ח. יש לי ספק כוח של 500 איכותי (שכחתי דגם) אבל הלוח לא הכי חדש הכרטיס על חריץ של PCI-e2 תודה מראש לעונים

8. Started by avihaizipel,

שלום רב: אז ככה התחילו לי בעיות בכ.מסך משחקים מתחילים לקרוס לי ויש לי מסכים כחולים שאומרים לי את זה: the problem is probably caused by dxgkrnl.sys הבנתי שזה הכ.מסך עשיתי מה שאמרו באינטרנט מחיקת הדרייברים ועוד כמה דברים ועדיין הוא מזייף אז אם אני צריך לקנות כ.מסך חדש אשמח לעזרה אם יש לכם גם דרך לתקן את זה מבלי לקנות חדש עוד יותר טוב מה שקשה לי להאמין כי עשיתי כבר הכל. הספק שלי הוא: seasonic m12-bronze 620w והלוח אם שלי: P8Z68-V לא יודע אם צריך מעבד אבל בכל זאת: intel core i5 2500K המקסימום שאני יכול להשקיע בכ.מסך וספק אם צריך זה 2500 ש"ח אם לא צריך ספק חדש עוד יותר טוב וכמה שיותר זול אבל שיהיה כ.מסך טוב זה יהיה מצויין אין לי בעיה להשקיע 2500 אבל אם יש אחד שהוא 2000 …

9. Started by shemiraz,

איזה כרטיס עדיף?

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  10. Started by itzik00,

שלום אני עומד לרכוש מחשב במפרט המצורף. המחשב מיועד למשחקים של שני בנים 11 ו 8 בתחום הנמוך של הגרפיקה ולא למשחקים החדשים זוללי הגרפיקה. כרגע המחשב מוצע עם כרטיס מסך HD2400Pro המחיר ב KSP על כל המערכת ללא מסך 2370 שח. ברצוני לדעת האם הכרטיס הזה חלש גם עבור המשחקים מהדור הקודם ? האם עדיף להחליפו ב 8400GS או 8500GT ? ועדיין לעמוד במסגרת התקציב מבלי לייקר את קנייה תודה, איציק. המפרט: Core 2 Duo E6550 לוח אם של Abit זכרונות DDR II 667Mhz 1GB Samsung דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB SATA II כרטיסי מסך PowerColor HD 2400 Pro SCS3 256MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by tendo,

שלום לכולם. בעקבות יציאת BF4 הקרבה ובאה החלטתי לשדרג כרטיס מסך אך עלו בי כמה דילמות. ראיתי את המפרטים של כל כרטיס, מבחינת תדר והכל ואני לא מבין משו אחד הנתנונים הם של ה R9 280X 6000/1000 ואילו של ה GTX760 4GB הם 6008/1085. נטו מבחינת נתונים ה 760 אמור לעקוף את ה280X, ואם נוסיף לכך את נושא הדרייבירים על אחת כמה וכמה, אך איך קרה הדבר ונוצר מצב הפוך? ת ודה מראש לתורמי המידע, אני פשוט מת להזמין כבר את הכרטיס ואני על סף תהיות אחרונות.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by RJ1,

קניתי לפני חודש מחשב נייד Dell Inspiron n5110 עם מעבד i7-2630QM כרטיס מסך GT525M וזיכרון 4GB. אין ספק מחשב שמסוגל לתת ביצועים. אבל משום מה קורות לי כמה תופעות מוזרות שאולי תצליחו לעזור לי לפתור. הראשונה, כשאני מחבר את המחשב עם HDMI לטלוויזיה רק התפריט של Windows מצליח להבין שיש עוד "מסך" אבל בלוח בקרה של nVidia או אינטל הוא לא מצליח לזהות. השנייה, הסרט (לא סרט HD, סתם סרט באיכות רגילה) מקרטע לכל אורכו. השלישית, כאשר אני מריץ משחק מופיע הסמל של Intel HD Graphics בצד שמאל - הוא מופיע גם בסרטים. המחשב בא עם Sandy Bridge שכידוע בא עם כרטיס מסך מובנה של אינטל. אני מקשר את כל התופעות לכמה אפשרויות: 1. בעיית דרייברים או חומרה בכרטיס של nVidia ובעצם לא נעשה שימוש בכרטיס הייעודי א…

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  13. Started by a1x,

היי מה לדעתכם כדאי לקנות מכרטיסי R9 290 שמוכרים היום? MSI,Gigabyte ,Sapphire ,ASUS? יש באמת הבדל? איזה הייתם ממליצים לי? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by -Tal-,

אני רוצה גירסא טובה מבחינת קירור, שקט וביצועים כמובן של ATI RADEON HD4850 ... שמעתי שה VAPOR-X היא נחשבת לגירסא איכותית, SAPPHIRE RADEON HD4850 1GB DDR3 VAPOR-X HDMI PCI-E עולה 720 ש"ח השאלה היא האם שווה להשקיע 720 ש"ח עבור הדגם הזה או שיש דגם יותר טוב ל HD4850 שיספק אותי מבחינת קירור שקט וביצועים? ד"א, איזה ספק אני צריך בשביל הדגם הנ"ל ? תודה

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  15. חולמים להרכיב מערכת Mini-ITX עם אחד מכרטיסי העיבוד הגראפי המתקדמים של דור ה-Navi מ-AMD? כעת זה אפשרי...אם תצליחו להניח את ידיכם על מוצר שמיועד רק לשוק היפני לכתבה

16. Started by Spawn123,

מה קורה? תקשיבו יש לי בכרטיס מסך יציאה לטלוויזיה , כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה ואני רוצה להקליט לקלטת וידאו.... אז איך אני עושה את זה? איך אני צריך לחבר את הוידאו לטלוויזיה כדי שיקליט לי את מה שהטלוויזה מראה ולא מה שהכבלים מראה? :hideing_behind_computer:

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  17. הframewrok 1.1 מוקתן וגם הsp1 שלו....אחרי שהתקנתי את הדרייברים החדשים עם הקונטרול סנטר יש משו שלא מסתדר לי בתהליכים שרצים ברקע יש לי פעמים את הקובץ CLI.exe זה צריך להיות ככה? וגם כשאני לוחץ פעמיים על האייקון החדש של ati הקונטרול סנטר לא עולה רק אם אני לוחץ לחצן ימני ואז על catalyste control center הוא עולה..וגם פעם אחת שסתם בדקתי קצת את הקונטרול סנטר זה כתב לי שקרתה איזה תקלה עם הframework 1.1..

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  18. Started by oron,

היית רוצה לדעת אם יש המלצה למסך 15' LCD, האם מומלץ בכלל (בהשוואה למסכים רגילים)? אורון

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. התקנתי את ה Radeon X1950 Pro במחשב החדש שלי תחת WinXP ואת הדריוורים המעודכנים. כאשר ניסיתי לשנות לרזולוציה גבוהה (1280*2048 75H) בתוכנת ה Catalist או ב Display properties גילתי שהרזולוציה הזאת, ואחרות הקרובות לה, לא קיימות. לפי המפרט, הכרטיס יכול לעבוד ברזולוציות גבוהות יותר. האם ישנה דרך לאלץ אותו לעבוד ברזולוציות האלה?

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  20. קניתי היום מסך חדש (2243BW), ויש לי 8800GTS 512MB. באיזה רזולוציה כדאי לשחק? האם ב1680X1050? הרזולוציה הטבעית ממש גבוהה והביצועים יהיו לא משהו. איזה רזולוציות אתם ממליצים? תודה?

21. Started by rino,

לאחר בדיקות רבות כאורך הגלות וחיטוט באתרים באנגלית ושפות אחרות החלטתי שחבל להוציא 4000 או 5000 ש"ח על מסך "19 LCD כשבמחיר הרבה יותר נמוך אפשר לקבל לא הרבה פחות אם בכלל. אז מהמלצות אתרים לא מעטים {בחו"ל} החלטתי לקחת את הAOC "19 שנמכר ב2900 ש"ח וב10 תשלומים ללא ריבית {שווה ביותר} כל האתרים שראיתי אומרים שהביצועים והמראה שלו לא נופלים ממסכים יקרים בהרבה כגון סמסונג וLG ואף לוידאו הוא טוב . מי שמחפש מסך למשחקים זה לא המסך בשבילו כיוון שזמן התגובה שלו הוא 25MS אך מאחר ואני ממש לא משחק אז לא ממש איכפת לי העניין . המסך עושה שימוש בפאנל MVA שנחשב לפאנל טוב מאד. בשבוע הבא אני אמור לקבל אותו ואעדכן אתכם האם באמת שווה לא שהוא חוזר אחר כבוד לחנות.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  22. Started by ilay22,

מישהו יודע מה שונה בגרסה הזאת שמצדיק מחיק הוזי לכרטיס הזה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6524

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אז ככה יש לי תכרטיס מסך הזה עם הדרייברים האחרונים 8.10 ובהגדרות הטמפרטורה שלי סבבה אך רציתי לדעת מזה gpu ו memory ?? הgpu אצלי על 625mhz וה memory על 933mhz וב current values רשום לי משו שונה למשל עכשיו memory 850 וgpu 500. מה אומרים כל הדברים הללו? אשמח להסבר.. יש לי אפשרות לשנות את זה.. האם יש צורך בכך? צריך גם לשנות את מהירות המאוורר?

24. Started by abudy,

האם ה8600gt 512 mbשלי יכול לעלות את המשחק טוב?

25. Started by amd@ati,

שלום, ברצוני לרכוש מסך רחב בגודל של 19 אינטצ', רציתי לברר האם הכטיס הנ"ל יוכל לעבוד אתו ללא בעיות, ולהריץ משחקים כמו קרייסיס כמו שהריץ לי עם מסך 17 אינטצ' בפורמט 4:3. תודה רבה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.