עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TheReaper,

אני מנסה לבטל לחלוטין את הAA והAF ואני רק מוצא אפשרות לעשות את זה application controlled ניסיתי גם הATI TOOLS וגם בCCC(שאגב,עדיין גרוע כמו בגרסא 6.X שהיה לי 9250PRO)

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  2. Started by yellow acid,

הסיבה שאני רוצה לבטל את הOC המובנה היא שיש משחק (AC:UNITY) שמתרסק המון ומבדיקה ברשת המון סובלים איתו מהבעיה הזאת, חלק אמרו שזה בגלל שהם עשו OC לכרטיס מסך שלהם. ניסיתי לבדוק בגוגל איך עושים את זה אבל לא מצאתי משהו. תודה!

3. Started by MasterDK,

אני משחק קאונטר ובשביל לעלות FPS אני צריך לבטל V-SYNC או Virtical Sync זה אותו דבר עכשיו אם אני יבטל אותו זה יכול לפגוע בכרטיס מסך אולי לגרום להתחממות שלו או משו כזה? הכטיס מסך שלי הוא geforce 6600 256MB תודה רבה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Lanzar,

;D איפה מבטלים את זה ? חיפשתי בכל הלשוניות בדרייבר ולא מצאתי =\

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  5. Started by trxman,

שלום רב :} איך מבטלים את ה - vsync? (66gt). תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. טוב זה סיפור ארוך מה שקרה במחשב שלי השבוע.... אז בקיצור- היה לי וירוס, פירמטתי את c ועכשיו אחרי שפירמטתי המחשב עולה ואז אחרי כמה שניותנתקע עם אני עושה איזה פעולה בסיסית כמו לחיצה ימינית על משהו... אז התקנתי את כול הדרייברים שצריך את המקורי ואז את החדשים של קאטאליסט (דרך אגב יש לי radeon 9800pro) אבל עדיין אותה בעייה. אז עשיתי טראבלשוט בווינדוס בקשר לזה והגעתי למצב שאמרו לי להוריד את ה- hardware acceleration לnone אז עשיתי זאת ועכשיו הכול טוב ויפה....אבל מכאן באה שאלתי.... האם אני צריך אני יכול להמשיך להשתמש במחשב בלי הדבר הזה? אני משחק משחקים....משתמש באינטרנת ועושה כמעט הכול במחשב....אין לי מושג עם זה משפיע או לא אבל אני מניח שזה כן אז אני מבקש עזרה. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  7. הכרטיס מסך שלי לא עובד , כלומר כשאני מפעיל את המחשב אין תצוגה על המסך, אין לי אינדיקציה ברורה אם מדובר בבעיה של כרטיס המסך בגלל שהלוח אם לא עושה צפצופים משום מה. אני מעוניין בנתיים להסיר את הכרטיס מסך ולעבוד עם הכרטיס מסך המובנה שיש בלוח אם. אם אני לא טועה צריך בשביל זה לבטל את הפעולה של הכרטיס מסך בביוס. אבל אני לא יכול לגשת לביוס כי אין לי תצוגה במסך... מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום קניתי כרטיס מסך של SAPPHIRA, כאשר אני מעביר את הסרט לטלוויזיה הוא מעביר לי גם את האודיו. איך אני יכול לבטל את העברת האודיו - אני רוצה שהקול ישמע לי דרך הרמקולים של המחשב... תודה מראש, ליאור

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  9. Started by llime,

היי. יש לי פנטיום 4 עם כ. מסך אונבורד של אינטל.מחר אני אמור לקבל כרטיס AGP מסוג HD 3650 של Sapphire.ב-BIOS אני מקבל רק שתי אפשרויות : ONBOARD ו AUTO.אין אפשרות ביטול. האם זה נורמלי? יש לי עוד שתי שאלות: 1.אני מניח שבמצב AUTO האונבורד שלי יתבטל מעצמו ברגע שאכניס את ה כרטיס החדש בחריץ ה AGP. האם זה נכון? 2.ניסיתי לחבר כרטיס PCI רגיל (לא אקספרס),בעל 4 יציאות DVI,והוא עבד תקופה ארוכה ביחד עם הכרטיס המובנה. מסך אחד עבד עם ה-PCI והשני עם המובנה. לפני כשבוע הגדרתי בטעות את אחד המסכים שלא היו מחוברים כמסך ראשי,ומאז אי אפשר להחזיר את המצב לקדמותו.ניסיתי לעבוד רק עם ה PCI,אך לא הצלחתי לבטל בשום צורה את המובנה,(למרות שביטלתי את הדרייבר שלו),כי לאחר כל הפעלה מחדש המחשב זיהה את הכרטיס…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by yanivnn,

שלום ברשותי ASUS 560 GTX TI... רציתי לדעת האם במצב מנוחה הוא עדיין צובר חשמל וכמה ואם יש לי אפשרות להשבית או לבטל אותו לזמן מסויים?...לדוגמא בלילה ובכלל המחשב שלי בדרך כלל דולק {אני מוריד ומעלה דברים} רציתי לדעת אם יש אפשרות לבטל אותו או להוריד משמעותית את צריכת החשמל שלו מתי שאני הולך לישון או יוצא מהבית לזמן ארוך ושאני חוזר להחזיר אותו? האם שאני מוריד לו את התדרים ב MSI זה עושה משהו? תודה {ד"א יש לי כרטיס מסך מובנה אם זה עוזר איכשהו}

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום בעקבות המלצה בפורום זה קניתי היום כרטיס מסך radeon 8500 מזיגזאג. כשקיבלתי את הכרטיס גיליתי שיש עליו מאוורר קטן של ati עם גוף קירור קטן מאלומניום. הכרטיס הנ"ל יורכב במחשב שהוזמן אצל pchardware והכולל מארז antec sonata וקירור למעבר של זלמן וזאת במטרה להשיג שקט מקסימלי. השאלות שלי הן : האם ניתן לפרק את המאוורר הנ"ל לגמרי (כלומר האם האוורור מיותר) האם כדאי לפרק את גוף הקירור הנוכחי ולהרכיב עליו אחד גדול יותר. האם גוף קירור של צ'יפסט מתאים. משה

12. Started by Guy950,

התחדשתי במסך חדש של סמסונג 23 אינץ' וכשפתחתי את האריזה גיליתי שלא טרחו לשים חוט DVI אז לקחתי חוט DVI ממסך אחר ואת המסך הקודם שלי (19 אינץ') חיברתי דרך HDMI (משום מה יש לי חצי תמונה כשאני קובע שמסך הראשי יהיה בHDMI) והבעיה שהHDMI לוקח את הסאונד לעצמו! איך מבטלים את זה? ניסיתי לשחזר את זה שיעבוד דרך הכרטיס קול על הלוח אם והכל פה התחרבש עד שנאלצתי לנתק את המסך ולעשות שחזור מערכת לשעה קודם והכל חזר לסדרו. איך אני מבטל את הסאונד של הHDMI?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by eido300,

כל פעם שאני פותח משחק הוא נפתח לי בתלת מימד (הכוונה לכחול-אדום), איך מבטלים את זה? לא הצלחתי למצוא את החלק של זה בהגדרות. אגב, אם כבר, איך נחשב הכרטיס מסך הזה?

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. הממ שלום. אני קצת מבולבל בקשר לדרייברים יש את המקוריים ויש את הקאטאליסט מה ההבדל? צריך את שניהם? בכלליות אם אפשר להסביר, תודה.

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  15. אני בקרוב מאד רוכש ATI 5850. עכשיו הבעיה היא ש.. יש כמה יצרניות שונות שבנו את הכרטיס. חלק אומרים לי תקנה XFX. חלק אומרים POWER COLOR חלק אומרים SHAPPIRE. ASUS? מה???? יש הבדלים של לפעמים 100-200 ש"ח בין כל חברה לחברה וזה מבלבל אותי. אם אני כבר קונה כזה כרטיס יקר אני מעדיף גם לרכוש אותו מיצרנית החומרה הטובה ביותר. ברור לי שההבדלים הם מינורים ביותר אבל בכל זאת... האם יש חברה שיותר מומלצת לגבי הכרטיס שאני רוכש?

16. קצת חפירה במדור בימים ההם בזמן הזה של HWZONE, שכבר מרשה לעצמו להתגאות בגילו המופלג: https://hwzone.co.il/main-computers/כרטיסי-ה-radeon-החדשים-של-ati/ אני זוכר את רמת הקנאה שהייתה לי לבעלי X1950 למיניהם. איזו הדגמה של עוצמה אדירה של ATI: בין מתחריו של סדרת כרטיסי המסך האלה עמדו Geforce 7800GT ולאחר מכן 8600GT DDR3. ב-ATI יצרו יכולת לרסק את התחרות באלימות וללא רחמים. סופה המר של סדרת X1950 הגיעה כאשר החלו לצאת כותרים שמבקשים תמיכה ב-Shader Model 3.0. משחקים פשוטים שפשוט חסמו סדרה עוצמתית. 8600GT החלשלוש כלל את מפתח הכניסה והשומר נתן להכנס למועדון. קישור למדור בימים ההם בזמן הזה: https://hwzone.co.il/onthisday/ …

17. שלום, אני הולך לקבל בימים הקרובים את הכרטיס יש לכם להביא לי המלצה על תוכנה ואפילו לינק ? תוכנת PVR בתודה, איתי

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  18. Started by מגן,

intersoft מציעים כרטיס ati radon ve ddr+dual display addition מקורי (ati) עים ביצועים ופיצ'רים דומים לradon 7500 (כמעט אותם דפי מפרט) המחיר של intersoft הוא 351 ש"ח( ati מקורי) ו ddr לעומת 463 ש"ח radon 7500Le ושל gigabite (ולא ati מקורי) ו sdram ולא ddr . ati 7500le עולה 520 ש"ח מקורי אבל גם sdram וגם 170 ש"ח יותר תבדקו בבקשה ותגידו לי ... לא עדיפה ההצעה של intersoft מכל הבחינות??? אים מישהו מבין ורואה הבדל קריטי בין הכרטיסים שיכתוב ,או כל הצעה אחרת תתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  19. בין ה desktop לבין ה TV יש לי כבל HDMI והוא הפסיק לעבוד אחרי יום, למה זה קורה ? החלפתי רק אתמול מחשב בגללל שחשבתי שה HDMI הפסיק לעבוד קניתי מחשב חדש ,זה עבד למשך יום ושוב הפסיק לעבוד,אני בטוח עכשיו שזה עניין של הגדרה,אבל איפה זה??? תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  20. Started by tomer12345,

לי יש בעיה בין הדגמים של Radeon 2600 לRadeon 1950 אני לא יודע מה לבחור ועוד שאלה.. אני בונה מחשב עם ליבה כפולה(ddr2) אשאלה גם האם כרטיס DDR3 או DDR4יהיה יותר טוב מכרטיס DDR2 למרות שלמחשב שלי יש DDR2

21. רשת Microcenter הוסיפה עמודי מוצר, כולל מחירים מומלצים, עבור מספר דגמים לשנת 2023 המצויידים במעבדי Raptor Lake וכרטיסי GeForce RTX 4000 - עם עלות שמגיעה עד 16,000 שקלים לפני מסלכתבה

22. Started by ofer40,

היי החלטתי לרכוש את כרטיס המסך הבא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2256 בנוגע לשאר המחשב ב SKYPC יותר זול כרגע אבל אני מחכה להבהרות מ IQPC בנוגע למספר חלקים שאין להם באתר. אני חושב שעשיתי החלטה טובה לצרכים שלי.

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  23. שלום, אני עובד עם WIN 7 64 BIT עם Radeon 6450 HD (ללא Eyefinity - לא גירסת הFLEX) יש לי שני מסכים זהים לחלוטין שמחוברים דרך DVI ועובדים מצוין (EXTENDED DESKTOP). והמסך השלישי שלי הוא LCD ישן (LOW RES) בעל חיבור VGA. אני יכול להחליף בין שלושת המסכים, אבל לא יכול לעבוד עם 3 במקביל, רק 2 כל פעם. מה שאני מעונין הוא שהמסך השלישי יציג את מה שמציג המסך הראשון (MIRROR),לא שירחיב את שולחן העבודה, חשבתי שהMIRROING יעבוד, אבל לצערי זה לא כך. על המחשב מותקנת תוכנת UltraMon, וכאשר אני מנסה להשתמש בפונקציה של MIRROING שנמצאת בה הVGA מסומן באפור והיא מציגה שגיאה שלא ניתן להשתמש בו. האם ישנה דרך כלשהי לגרום לזה לעבוד? אם לא תוכנתית אז חומרתית (מפצל או משהו כזה?) או שאני חייב לרכוש את גיר…

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  24. שלום. נכנסתי לתוכנה של NVIDIA ושם יש אופציה של ביצועים...והתדר של הגרפיקה והזיכרון ניתנים לשינוי. שיניתי את המהירות של הגרפיקה מ-732 ל-800. עכשיו השאלה שלי אם עליי להתעסק בעוד משהו לפני שאני משנה והאם זה עושה נזק לכרטיס? אם יש דרכים אחרות אשמח לשמוע ולדעת איך עושים אותם. בתודה, שגיא.

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  25. Started by moshel7,

הטים אני יכול לעשות OC ל-4850 בעזרת ה- CATALYST ATI-OVERDRIVE ואים כן איך עושים זאת?

• 1 תגובה
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.