כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
איזה כרטיס עדיף SAPPHIRE HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E אן ZOTAC GTX 260 Synergy 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E בגירסת ה192 יש לי מסך 19". הכרטיס בשביל משחקים כבדים
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיברתי את המחשב שלי עם כרטיס 8800GTS לטלויזיה שתומכת ב-HDMI ורואים מטושטש. מה אפשר לעשות כדי לקבל איכות תמונה טובה יותר? -הדרייבר מעודכן. -הכרטיס מסך מחובר דרך DVI והיציאה השניה היא HDMI שחיברתי לטלויזיה. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום היה לי כרטיס 4870 שהתקלקל ונתתי אותו לאחריות ובינתיים עבדתי עם כרטיס אחר של nvidia יש לי XP ווינדוס 7 מותקנים בdual boot. בזמן שהכרטיס היה באחריות, לא הפעלתי בכלל את 7. כעת הכרטיס חזר - נראה לי אחד חדש. שמתי במחשב והפעלתי את וינדוס 7 - הוינדוס הגיע למסך שבו רשום windows is starting ואז נהיה מסך שחור וריסטרט. safe mode עובד כמו שצריך. החלטתי לנסות את xp, מכיוון שהיו דרייברים של nvidia, אז הוא עבד. הסרתי את הדרייברים של nvidia והפעלתי מחדש. לאחר מכן התקנתי את הדרייברים של ati 9.4 והפעלתי מחדש שוב. בעלייה XP קרס בדיוק באותה דרך כמו 7. האם הכרטיס שלי תקול? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לפני חודש בערך קניתי 9500GT חיברתי אותו עם כבל HDMI פשוט של יס לטלויזיה החדשה SAMSUNG 32A650 הכל היה מצויין האיכות טובה ואחלה אתמול בערב ניתקתי לרגע את הכבל מן הטלויזיה ומאז כל אפשרות שאני מנסה לא מצליחה להחזיר לי את האיכות שהיתה קודם המסך נותן תמונה לא חדה כלל, אני לא מבין ממה זה יכול לקרות ניסיתי לחזור אחורה וכלום, הדרייברים הכי מועדכנים ניסיתי הכל דרך ההגדות של הדרייברים וזה לא מחזיר את החדות האייקונים נראים מטושטשים כאלה וכל המסך טיפה מוחשך אפילו תודה
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי אפשרות לקנות 275 GTX או HD 4890 עם לוח אם סביר, או מערך של שני כרטיסי HD 4770 ולוח אם יותר טוב, במחיר שנמוך בכמה עשרות שקלים מהמחיר של האפשרות הראשונה. שמעתי שהמערך הזה דווקא מסתדר לא רע בכלל ואפילו נותן שיפור בביצועים. הבעיה היא שהבנתי שברזולוציות גבוהות יכולה להיווצר בעיה בגלל כמות הזיכרון של הHD 4770. אני מתכנן להשתמש ברזולוציה של 1900X1200 בכל המשחקים (יש לי מסך T220P). שמתי לב בבנצ'ים שונים שבמיוחד כשמדליקים את הAA יש ל275 GTX יתרון ברור. השאלה שלי היא - האם שווה ללכת על הHD 4770 בCF? האם יש צורך בכלל בAA ברזולוציות גבוהות? כי שמעתי שברזולוציות גבוהות בכלל אין צורך בAA שסך הכל מחליק פינות. ולמי שמתעניין המערכת שאני אקנה עם אחד מהמערכים תכלול את הPhenom …
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אז ככה כשאני מתקין אותו כביכול מעדכן תכרטיס מסך מה שקורה שמשחקים נתקעים פתאום המשחק משגע ממש אני ממזער אותו וחוזר אליו והוא פועל כרגיל וכעבור 5 דקות זה קורא עוד פעם ולא מפסיק עכשיו זה קורה רק עם הדריבר החדר ועם כל הדריברים שאני מוריד מהאתר של nvidia יש לי דריבר על דיסק שקיבלתי עם המחשב שהוא מותקן המשחק לא נתקע , תודה לעוזרים מדובר במשחק Hitman Blood Money ובכרטיס מסך geforce 9800gt המפרט הוא כזה e8400 geforce 9800gt 4gb 250wd ezcool 500 מארז cooler master cm690 ועוד משהוו ? צריך להשים קירור לכרטיס וולךמעבד? חובה כאילו לא מספיק מה שבא איתם ?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כ. מסך 4870 1 גיגה אני מעונין להחליף לוח אם לחדש יותר שתהיה לי בו האפשרות של לבצע קרוס פייר,השאלה היא האם X8 מיותר או שזה מספיק וכמו כן האם X16 שווה את המחיר שלו? מה דעתכם בנושא תודה לכולם על התשובות
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית חדש זה המפרט שלו ספק כח 610W של חברת OCZ לוח אם גיגה בייט GIGABYTE GA-X48-DS5 זיכרון 4 גיגה DD2 במהירות 800MHZ של חברת OCZ מעבד Q9300 כרטיס מסך 9800GTX+ צורב DVD LG 22X ומארז של NZETX (מקווה שכך כותבים) ורציתי לשאול אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך חדש כמו GeForce GTX 275 ולחבר אותו עם מערך SLI לכרטיס מסך שלי יש לי בלוח האם שני סלוטים של PCI-E ושניהם ב16X כך ששניהם יעבדו באותה המהירות והשאלה שלי היא כך האם כדאי לי להשקיע או שזה סתם ביזבוז כסף והאם צריך להחליף את ספק הכח למשהו יותר רציני??? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד E6600 Intel Gygabyte GA-965-DS3 DDR2 2GB Sapphire X1900GT WD 320 GB ספק JSPTech Ps-05 PSU 500w LCD LG L1770HQ 17 inch 4 ms + DVI איזה כרטיס מסך טוב כדאי היום לקנות שיעלה כמה שפחות וייתן כמה שיותר ביצועים אבל לטווח הארוך (יריץ כמה שיותר משחקים ולא חייב באיכות הכי טובה לטווח הארוך)? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיפשתי באיבורי את הדגם Palit ATI Radeon HD4870 Dual Sonic Edition 512MB GDDR5 PCIe, אבל מסתבר שהם לא מוכרים פליט, הדגמים שיש להם הם Sapphire ATI Radeon HD4870 או Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe. המחיר לפליט הוא 840, לספרי 925 ולגיגה בייט 1000. אשמח אם מישו יסביר לי מה ההבדלים בין החברות(הבנתי שהבנדאלים שונים??), מה עדיף, והאם כדאי להתעקש על הפליט(כעקרון אני יכול לרכוש במקום אחר להביא להם להרכיב) תודה לכל העוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יוציאו רק 1000 יחידות המחיר לא ידוע אבל קילו בשר(לא אצלך אצל הזה הטחון) זה בטוח . כמובן ניתן יהיה לעשות עם הכרטיס QUAD SLI מה שבעצם יהיה היתרון הגדול שלו פרט להמהרה. http://www.google.com/search?q=GTX+295+MARS&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש קישור לאתר שאומר שהדרייבר 9.4 יותר טוב עבור כרטיסיי 4850 , מה דעתכם? http://www.tweaktown.com/articles/2764/ati_catalyst_9_5_vista_driver_analysis/index3.html
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מישהו קנה או מכיר ויכול לספר לי קצת מי ומה ולמה וכמה ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מתכנן קנייה של HD4870 1GB יש 2 גרסאות של sapphire - הtoxic והvapor-x מה ההבדל בין הגרסאות?
-
- 13 תגובות
- 964 צפיות
-
-
לצפייב בסרטים בFULL HD בכל סוגי הפרומטים MKV, TS במחיר 200 עד 300 ש"ח משהו לא מסתדר לי פה, יש כרטיס מסך קצת יותר ישן מהסוג הזה: CONNECT3D Radeon X2600XT 256MB DDR4 PCIe http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=772 הנה המפרט: http://www.connect3d.com/highres_image/CONNECT3D%20HD2600XT-256MB-DDR4-PCIE.pdf והמחיר הוא סך הכל 203 ש"ח והכרטיס הזה כולל תדר עיבוד של 820MHZ ותדר של זיכרון 2000MHZ לעומת זאת הכרטיסים החדשים יותר כמו נניח Sapphire ATI Radeon HD4350 512MB PCIe http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=283&grp=3 עולה אותו מחיר 205 ש"ח אבל לא מתקרב לאותם נתונים עם תדר עיבוד של 600MHZ ותדר של הזיכרון 400MHZ ההיתרון של אותם כרטיסים חדשי…
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
Manli VGA Card ATI HD4550 1Gb DDR3 64Bit http://www.manli.com/eng_products_detail.php?pCatId=61&productId=98# לא מצויין באתר שהכרטיס מוציא גם סאונד מישהו יכול לתת חוות דעת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הזמנתי מהזיגזגים כרטיס מסך ASUS GTX 285 ואני מייעד אותו לאוברקלוק, מישהו יודע עד כמה הוא טוב? כלומר, הוא לא מגיע סחוט כבר? ושאלה נוספת, כדאי ללכת על ספק כח של 520W או 620W לאוברקלוק? אני הולך על אנרמקס שאר המפרט: Intel I7 920 Asus P6T Deluxe OCZ 6GB DDR3 1600MHZ 7-7-7-24 אם הנושא נפתח במקום לא נכון, תעבירו.
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי מערכת חדשה שהרכבתי לא מזמן עם המפרט הנ"ל E8400 P5QL-E 2X2 OCZ REAPER EDITION 1066 SHAPPIRE 4670 512DDR3 H.D 1-T W.D אז ככה המחשב הוא HTPC מחובר לLCD בסלון ומשמש לסרטי HD ומשחקים הבעיה היא כזו ביישומי WIN רגילים המחשב יציב מנגן סרטים1080P והכל בסדר,הבעיה מתגלה שאני מפעיל משחקים ברזולוציה שמעל 1024 המשחק רץ בהגדרות מקסמיליות של 1920X1080 על HIGH ואני משחק בצורה חלקה למשך כמה דקות עד שאני מאבד סיגנל והמחשב עושה ריסטרס,התופעה חוזרת בכל המשחקים. חשבתי על האפשרות השספק חלש כיון שהוא EZ COOL 300 REAL שזה כביכול 500 ,כמה זה נכון אני לא יודע אני רוצה לשמוע תגובות ממכם מה יכולה להיות הבעיה ואם האופציה שהספק לא מצליח לעבוד במאמץ של הכרטיס מסך.
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
קיים כרטיס עם יציאה של hdmi ישירות ? בעזרת כבל hdmi כמו ב ps3 , וכדומה . כי אני רואה כרטיסי מסך שרשום עליהם hdmi וכדומה ..., אבל בהסתכלות על הכרטיס עצמו אני רואה יציאה רק של vga מוזהב מקבלים ממיר כל שהוא ? ביחד עם הכרטיס , כי אני מעוניין לחבר אותו לטלויזיה שתומכת ב full hd מבלי יותר מידיי התפשרות על תמונה . והעם הכרטיס הנל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1387&products_id=25532&PHPSESSID=c5535510 זה הכרטיס שמוזכר כאן http://hwzone.co.il/news/1242766381/18811/ תודה רבה .
-
- 12 תגובות
- 935 צפיות
-
-
מה אתה אומר מבין השלושה GTX275, HD4890 או4850X2 ?? שלושתם עולים פחות או יותר לפי דעתי יש תחרות בין ה4850X2 לGTX275 בעתיד(שנה) לעשות CF או SLI
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שבוע ככה התקנתי את 9.5 והשבוע ניסיתי לחבר את הטלוויזיה למחשב אחרי כמה נסיות היה מסך שחור לכמה שניות ואז המחשב הופעל מחדש היה ניתוק בדרייברים הקודמים שהיו לי פעם זה לא היה ככה רק ב9.5 אז ניכנסתי למצב בטוח הסרתי את הדרייבר והתקנתי 9.4 שהיה טוב בישבילי אני בא להפעיל סרט שוב נופל לא יודע מה לעשות. מעלות:57 פתחתי ראיתי שהכל מחובר טוב בפנים
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
האם זה איפשרי לחבר שני כרטיסים שונים בSLI או CF ? נגיד 260GTS ו8600GTS ? מאיפה אני מסיג כבלים לSLI וCF?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני חושב שזאת בעיה של דרייברים, אבל לא מצאתי לה כמעט אף אזכור בגוגל מדובר בקפיצות מסך של שניה שהוא משחיר וכאילו זז מלמעלה למה, זה קורה עם כמה משחקים ותוכנות 3D, בגרסת דרייבר הקודמת זה היה קורה אפילו עם תמונות.. כרגע יש לי את ההכי עדכנית 8.612 מישהו נתקל? יש לזה פתרון? עריכה: אילה המצבים בהם קראות הקפיצות: צפיה בתמונות (picasa & windows gallery) אבל לא פוטושופ.. מסכי טעינה של כמעט כל משחק עורך שלבים של CNC3, רק כאשר יש עומס של דברים במפה משחק בשם galactic civ II, בענתיים היחיד שהקיצות קוראות בו בזמן המחשק
-
- 10 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקבל עזרה מכם בנוגע לתקלה שאירעה לי אחרי שהתקנתי כרטיס מסך חדש RADEON HD4850 על לוח של גיגה בייט אני ביצעתי התקנה חלקה כולל דרייברים וחיבור של הכרטיס לספק כמו כן ביטלתי (כך לפחות נראה לי את הכרטיס מסך המובנה בביוס יש לי AWARD BIOS) בנתיים אני רואה עדיין דרך הכרטיס מסך המובנה וכשחיברתי אותו לכרטיס של SAPPHIRE קיבלתי מסך שחור בצג שזאת אומרת שהוא מכובה בנוסף לכך לאחר התקנה ראשונית של הדרייברים ואחרי הפעלה של המחשב קיבלתי הודעה: The catalyst control center is not supported by driver version of your enabled graphics adapter/ please update your ati grapichs driver, or enable your ati adapter using displays manager/ חשוב לי לציין שההתקנה הראשונית נעשתה מהדיסק המק…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-