כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום וערב טוב.. יש לי ברשותי כרטיס מסך של LEDTEK 7900GT . כרטיס יחסית טוב.. אני רוצה לשפר את המחשב שלי בישביל ביצועים יותר טובים במשחקים ואני רוצה להשקיע עד 450 ש"ח גג השאלה אם יהיה שינוי משמעותי בביצועים? אם כן אני מעוניין שתמליצו לי איזה כרטיס הכי שווה עד 450ש"ח .. רציתי להיתנסות בATI אבל אני חושש.. תוכלו גם לתת לי איזשהו תקציר קטן במה ATI מתמחה ובמה GEFORSE מתמחים..? :
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי נקנה לפני כמה חודשים, ואני מרוצה ממנו עד השמיים, עכשיו לפני כחודשיים התקנתי GHOST RECON והיו לי בו קצת ארטיפקטים, אבל לא נלחצתי כי שיחקתי שעות במשחקים כבדים (דוגמת CRYSIS) ולא הייתה שום בעיה. עכשיו התקנתי FURMARK לפני כחודש ושאני הרצתי בדיקת מאמץ היו לי ארטיפקטים אבל לא חשבתי שזה קריטי כי זה לא קורה לי בשום משחק וכי אמרו פה בפורום שיש בעיה עם התוכנה הזאת וכרטיסי ATI, ואז נזכרתי שאיפה שקניתי את המחשב הריצו את הבדיקה על מחשב דומה לשלי, אבל על שלי לא הריצו (התבלבלו שם כי היו מלא מחשבים עם אותה מערכת, אבל לא היה משנה כל כך כי עשו בדיקות להכל והריצו לי שם FAR CRY 2 שפעל מעולה ושיחקתי בו גם בבית ללא ארטיפקטים) עכשיו אני משחק Team fortress 2 בערך כחצי שעה, והופיע…
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול כמה דברים על כרטיסי מסך(מן הסתם חחח). יש לי ספק כוח Liberty Enermax 500W וחבל לי מאוד להחליף אותו ואני מסתכל פה ושם בNVIDIA ורואה שרוב הכרטיסים צריכים 550 לפחות(כל הכרטיסים החדשים של סדרת ה200) ואני רוצה לדעת איזה כרטיסים אני אוכל להריץ אפילו עם 500W. המפרט: מעבד: Intel 8400 3.0GHZ לוח אם: Asus P5Q זיכרון: OCZ Reaper 2GB x2 1066 כרטיס קול: Creative X-FI Xtreme Music כרטיס מסך: 8800 GTS 640 MB כונן קשיח:WD 320 GB עוד 5 מאוררים מחוברים, 3 מהם על הספק ועוד כונן אופטי אחד תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, אתמול החלפתי את הקירור סטוק של hd4870 ל ac twin turbo, זו הפעם הראשונה שאני מחליף אבל לא נראה לי שיש הרבה מקום לטעויות. הסרתי את הקירור הקודם, ניקיתי את המשחה הטרמית הישנה, מרחתי חדשה, מקימתי את ההיטסינקטים של הזכרונות והרכבתי לבסוף את הקירור עצמו, הדקתי את הברגים ובסה"כ נראה שיש מגע מצוין בין משטח הנחושת של גוף הקירור לבין הליבה שמתחתיו. לאחר שחיברתי את הכרטיס מסך המחשב נדלק כהלכה, ניגשתי ל vtune כדי לראות טמפ' ולהפתעתי הם הראו 86 מעלות , כאשר בדר"כ בעליית המחשב הטמפ היו נמוכות בהרבה, באיזור ה60.... בכל מקרה לאחר כמה שניות התחילו כל מיני ארטיפקטים בצבעים ירוק ואדום ואז המחשב כבה. מאותו רגע לא הצלחתי לקבל תמונה במסך, כלומר המחשב עושה את הרעשים המוכרים של התחלה, המאו…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי קצת ארטיפקטים במשחקים עם ה9600GT שלי(גירסת OC של CLUB3D) מופיעים לי בעיקר בGTA IV לא בדקתי טמפרטורה שלו בעת המשחק אבל במנוחה הוא עומד על 38-40 אני מאמין שבמאמץ זה יהיה בערך 60 או אולי פי 2 בגלל שיש לו קירור מאוד לא רציני,ממש מאוורר קטנצ'יק אני מניח שמפה נובעת לי הבעיה אני מחפש אולי למכור אותו ולקנות משהו חדש יותר מבית ATI מסדרת 4000(אולי את ה4890)
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אחרי קריאה ברשת הבנתי שאפשר לעשות מוד לכרטיסי מסך מסדרת רדאון לכרטיסי מסך מסדרת firegl הכרטיס שיתקבל יהיה בהתאם לרמת הכרטיס המקורי.ל שיהיה יותר חזק ככה הכרטיס הFIREGL יהיה יותר חזק. לדוגמא 4870 יהפוך ל 8700 שנחשב לכרטיס על מבחינת שוק כרטיסי העבודה.השאלה איך עושים את זה כי כרטיס 4870 של ספיר עם 2 גיגה עולה היום 1300 שקל ו 8700 לא מצאתי. http://en.wikipedia.org/wiki/ATI_FireGL הנה ההשוואות בוויקיפדיה.אני יודע שזה אפשרי כי הכרטיסים האלה ניתנים לשינוי ביוס.ושינוי זה הוא תוכנתי ולא חומרתי.כלומר אם עושים פורמט למערכת הפעלה הכרטיס חוזר למצב 4870. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מה יותר עדיף? והאם כדי כבר לקחת SAPPHIRE HD 4850 X2 2G? בתודה מראש...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה של ATI ( עם תמיכה ב Hybrid ) כמוכן יש לי כרטיס מסך ATI HD4870 512. אני יודע שמבחינה טכנית יש אפשרות להפעיל את שניהם ביחד, אבל אני לא ממש סגור על איך לעשות את זה. אשמח לקבל המלצות, אגב הלוח אם הוא : ga-m78sm-s2h (הלקוח הקודם עבר מחשב ga-m56s-s3 ) תודה .
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הבנתי שזה הכל זה עובד בSLI ולפעמים יהיו לו בעיות זיהוי ורק ליבה אחת תעבוד, זה נכון? ובקשר לVSYNC, מה זה נכון שהוא לא עובד בSLI? במיוחד כשמפעילים triple buffering? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את ה HD4850 שלי, הוא כבר ממש על גבול היכולת שלו ברזולוציהה של 1680X1050. ההתלבטות שלי בין בין 2 הכרטיסים הנ"ל. אני מבין שה GTX260 חדש יותר, אך הוא חלש מה 9800. מה שמטריד אותי הן בעיות דרייברים ו micro stuttering ב 9800, כמו כן גם בעיית החום (סביבות 90 מעלות, שמעתי נכון?!) דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
הנה המפרט שלי רק שתדעו: DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz Corsair XMS2 1 GB DDR2 800 DDR2 X2 לוח אם: Asus P5Q אם צריך עוד פרטים תגידו לי. עכשיו אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש עכשיו יש לי HD 2600 XT אני מתכנן לקנות HD 4770 אבל מצאתי 2 דגמים שלו ורציתי לשאול מה יותר טוב. או את הדגם הזה של Gigabyte: http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=8163 או הדגם הזה של Sapphire http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=8157 ונ.ב אם אני כבר שואל, מה עדיף? שהCoreclock speed יהיה גבוה או נמוך?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
אז ככה... אני משתמש קבוע בשני מסכים(מה אני אעשה..התרגלתי ) ולא מזמן קניתי מסך LCD 37" HDR שאני מחבר בHDMI-DVI. רציתי לדעת אם יש פתרון נורמלי לחיבור כל שלושת המסכים בלי כל פעם להתכופף ולחבר מחדש את המסך השני\הLCD.... ראיתי של4850X2 יש 4 יציאות DVI,זה יפתור לי את הבעיה? אני רוצה המלצה לכ.מסך שיפתור לי את הבעיה,וכמובן שיהיה חזק...אני גיימר ;D עד 1500+- אם זה הכרחי ניתן לחרוג... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
בחברה שלי מתעסקים בסימולציות של כל מני דברים. עכשיו, יש לנו בעיה של עומסים. החברה שביאה לנו את המנוע הגרפי טוענת שהעומסים קורים בגלל שהכרטיס הגרפי לא מספיק חזק, אני חושב שלא. בכל מקרה, השאלה שלי היא אם משהו מכיר תוכנה טובה שבודקת עומסים על הכרטיס בזמן שהוא מרנדר משהוא. הכרטיסים הגרפים שלנו הם gforce 8800GTX 768mb. ,תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
משתמש במסך 24" ברזולוציה של 1900X1280, ובמסך נוסף 19" לישומים אחרים. הזמנתי שני כרטיסי 4770 אבל אין במלאי כרגע, האם כדאי לי ללכת על כרטיס יחיד יקר יותר (4890) ופשוט להוסיף כרטיס נוסף זהה בעוד שנה? ואולי בגלל שאני משתמש ברזולוציה הזו אני צריך להשקיע יותר בכרטיס מסך ולקנות 4870X2? החשש שלי נובע מכך שקשה למצא השוואות לרזולוציה הזו, ולכן אין לי מושג מה יתפקד טוב יותר.
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: E8400 Gigabyte ga73pvms2h enermax tomahawk 450 ו-4 גיגה זכרון. זה לוח עם כרטיס מובנה, GEFORCE 7100, שזוחל ברמות שאפילו את המשחק הזה: http://www.yougamers.com/gameometer/10254/ הוא לא מריץ... ראיתי שמוכרים את nvidia 7600 gt silent pipe, Radeon 2400pro HDMI Accelero S1 Rev. 2, nVidia Geforce 7300GT 256mb g-force 8600 ddr3 256 mb במחירים שבין 100-300 ש"ח. מה דעתכם? תודה...
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
חיפשתי באיבורי את הדגם Palit ATI Radeon HD4870 Dual Sonic Edition 512MB GDDR5 PCIe, אבל מסתבר שהם לא מוכרים פליט, הדגמים שיש להם הם Sapphire ATI Radeon HD4870 או Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe. המחיר לפליט הוא 840, לספרי 925 ולגיגה בייט 1000. אשמח אם מישו יסביר לי מה ההבדלים בין החברות(הבנתי שהבנדאלים שונים??), מה עדיף, והאם כדאי להתעקש על הפליט(כעקרון אני יכול לרכוש במקום אחר להביא להם להרכיב) תודה לכל העוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה שאומר שהכרטיס תומך HD (מן הסתם...) השאלה היא: אם אין לי מסך עם יציאת HDMI, סרטי HD לא ירוצו אצלי טוב במחשב הודות לכרטיס מסך המובנה החזק יחסית?
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
(מקווה שהכותרת בסדר) אני כבר כמה ימים מחפש ולא מוצא שום חנות שיש לה את הכרטיס במלאי.. האם מישהו מכיר חנות שיש לה את הכרטיס במלאי? המחשב שלי: E5300 (מתוכנן OC) Gigabyte P45 DS3R 2x 2gb Corsair xms2 800mhz Arctic Freezer 7 Pro Seagate Barracuda 750gb SEASONIC 400W SS-400ET
-
- 11 תגובות
- 963 צפיות
-
-
הראשון Quadro FX 570 256MB שבנוי למטרות גרפיקה ורינדור תלת מימד אבל הדאגה שלי שהוא נחשב ישן ואין תמורה מלא למחיר 980 שח השני HD 4870 1GB Toxic GDDR5 שהוא יותר למטרות משחק אבל אני לא יודע באמת אם הוא יהיה יותר חזק מהראשון מחיר 1000שח שלישי GTS 250 1GB GDDR3 מחיר 950 שח מטרות כרטיס- פוטושופ - פלאש - עיבוד וידאו - רינדור תלת מימד לא משחקים ! מה הכרטיס הכי כדאי רוצה חוות דעת של מומחה !
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר ב260GTX. אני צריך לחבר לשני חיבורי המחשמל או רק לאחד? מצורפת תמונה. כמו כן, לא עדיף להוריד את הכרטיס קול למטה יותר? ולא כמו שהטכנאי סידר? http://i42.tinypic.com/352hjm1.jpg http://i41.tinypic.com/o08ft0.jpg
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי את ה- 4770 של MSI.. התקנתי את הדרייבר 9.5 של ATI שהוא חדש יותר משל זה של MSI.. בהתחלה התקנתי את הדרייבר הבסיסי כ- 16MB ואח"כ התקנתי את המלא כ- 40MB.. לא הבנתי מה לעשות עם כל ההגדרות המתקדמות של הדרייבר המלא.. והעדפתי שלא לשנות שם כלום.. 1. חיפשתי שאוכל לבטל/להגדיר שם את האודיו של ה- HDMI אבל לא מצאתי ונלצתי לעשות לו DISABLE ב- DEVICEMANAGER.. האם לעשות משהו אחר ? 2. בנוסף המסך עכשיו מוגדר משום מה על 59HZ ולא על 60HZ כמו שזה תמיד אפילו בכרטיס המובנה G31 למשל.. לא מבין למה זה קורה ואני אפילו מפחד לשנות את זה ! מה אתם אומרים ? ועכשיו אני שם לב שהדרייבר של MSI הוא גדול בהרבה (כ- 170MB).. 3. מה יהיה היתרון של הדרייברים אחד על השני ולמה ההבדל המשמעותי בגדלים.. על מה…
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך : ati 1950X איזה דרייבר אפשר להתקין בווינדוס 7 כי בהורדות באתר שלהם ראיתי שאין את הדרייבר הזה בקטגוריה של 7. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-