עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. [h=1]TESLA KEPLER K20X FD Only[/h] FACTORY DIRECT ONLY ITEM NVIDIA TESLA K20X 6GB GPU CARD - Passive Heatsink Item Weight : 2 pounds Shipping Weight : 3 pounds SIN : B00AVPVOJA

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. גם ללא תחרות ממשית בתחום, מפתחת הליבות הגראפיות מסנטה קלרה ממשיכה לשכלל את ההיצע הנייד של עם דגמי Max-Q מהפכניים עבור ה-GeForce GTX 1080 וה-GeForce GTX 1070 שיאפשרו להשיג ביצועים גדולים במחשבים דקים לכתבה

3. אז ככה: יש את הכרטיס של LEADTEK - Leadtek WinFast TV2000 Deluxe XP יש מגוון כרטיסים של החברה המכובדת PINNACLE יש לכם עוד הצעות? אולי משהו שמתחבר ל USB ... בקיצר, כמה שיותר השוואות והתנסויות תודה מראש. FLYVIDEO בבקשה על תציעו כי זה מה שיש לי עכשיו וזה ממש כרטיס!!! (לגימה של קפה ארומה של עלית)...לא ממש טוב ;D

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Ido.G,

היי, יש לי מחשב בבית עם Radeon 9550. הוא מומהר ל 325/250. יש לי גם Ti 4400 שנע ונד בין מצב תקין ללא תקין (משהו בליבה לא בסדר- או שאולי זה הקירור. אני לא בטוח מאחר ואני מסדר אותו כל פעם וכל פעם מחשב חוזרים ארטיפקטים אחרי כמה זמן). כרגע בכל מקרה אני משתמש בכרטיס. האם למישהו פה יש נסיון עם שניהם על אותו מחשב? מה אתם חושבים שעדיף לשימוש? בכל מקרה, אני גם שוקל לקנות 9500 פרו משומש. האם הוא טוב יותר מהכרטיסים הנ"ל? והאם זה במידה ששווה רכישה? הסתכלי בבנצ'מרקים אך לא מצאתי שום דבר שגרם לי להחליט. בכל מקרה- אין חכם כבעל נסיון. תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מפרט: לוח אם - Intel Frostburg DG33FB מעבד - CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2333 MHz (7 x 333) זכרונות - DIMM2: Kingston (2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM) DIMM4: Kingston (2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM) כרטיס מסך של ג'יגהבייט - GV-N430OC-1GL לאחר התקנת הכרטיס המעבד עובד על 70% - 100% על כל פעולה פשוטה כמו גלישה באינטרנט או כל דבר אחר. לפני כן עם כרטיס NVIDIA 220 וגם עם ה ONBOARD לא הייתה בעיה. פעם ראשונה שראיתי בעיה כזו זה ר כאשר הכנסתי זיכרון מסוג CEON 2GB CL5 ואז אני החלפתי את הזיכרון לזיכרון שתואם למה שקיים אצלי. יש רעיון למישהו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by lmlm,

האתר INQ מדווח שסדרת הX1950 שתוכננה לצאת החודש(11 באוגוסט), תדחה בחודש ו RD600 חודש אחריה. כנראה שלATI נאשר הרבה כרטיסי X1900 במלאי וכאשר היא תשיק את X1950 חיסול המלאי ישתבש.. לינק: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33677 כנראה גם ירידת מחירי X1900 תתעכב :-\

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by naki,

שלום לכולם! יש לי gigabite gtx 770 4gb וסך הכל אני נהנה מהביצועים.. יש לי רק שאלה לגבי משחקים ספציפים... לאחרונה קניתי את watch dogs וגם את shadow of mordor ושניהם עובדים חלק על הגדרות ultra. שיחקתי לפני כמה חודשים ב batman arkham origins וגם ב assassin's creed black flag ובשניהם הייתי צריך להוריד פילטרים לfxaaa כדי לקבל חויית משחק חלקה.. רציתי לשאול אם הבעיה זה במשחקים האלה עצמם? שאלה נוספת... תוכנת gforce experience הגדירה לי במשחקים האלה הגדרות ממומלצות של ultra על הכרטיס מסך שלי, ובפועל הייתי צריך להוריד הגדרות כמו שציינתי... אי אפשר באמת לסמוך על ההגדרות שלהם? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. אם כן של איזה חברה ובכמה דגם מדוייק בבקשה ואם אפשר לינק לכרטיס בדף היצרן. אני מקווה שזה מקום נכון לשאול פשוט לא היה רשום כלום בתקנון. לכל מי שמוכר ג'י פורס 2 MX שלא יציע אפילו זה מה שיש לי עכשיו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by tomer_S,

אהלן לאחרונה זוג כרטיסי המסך הישנים שלי החלו להראות סימנים של פרישה ולכן אני מחפש בימים אליו מחליף ראוי העיסוק הרציני שלי במחשב מתמקד בעיקר במשחקים בעלי איכות גובה וסרטים באיכות HD, לאחר מספר התיעציות החלטתי ללכת על GTX780 של חברת MSI גרסת הLightning רגע לפי הקניה נתקלתי בגרסת הgaming שעל פניו נראת בעלת נתונים דומים... הייתי שמח עם משהו היה יכול לעמוד על ההבדל בניהם ואולי גם להמליץ על כרטיס נוסף המפרט שלי הוא: לוח אם : ASUS P6T SE http://www.asus.com/Motherboards/P6T_SE/ ספק כוח : coolermaster 1000W מעבד : core i7 950 זכרון : 8GB DDR3 של Kingstone התקציב שלי 2500 -3000 ש"ח תודה מראש לעוזרים !!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by aviv32121,

[glow=red,2,300]אני רוצה ליקנות מחשב עם הכנה לcrossfire . האם אפשר לישתמש בספר הכוח "antec HCG-620M" בישביל שתי כרטיסי מסך מסוג "SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition OC 1GB GDDR5" אם לא כמה וואט אני יצטרך ? אם כן , איזה חסרונות יש ?(עומס,אריכות ימים וכו..) תודה לעוזרים![/glow]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. לא כל כך ברורים לי שני המדדים הנ"ל לגבי מסכי LCD האם יחס ניגודיות CONTRAST של 500:1 הוא יותר טוב או פחות טוב מ - 600:1 ומה לגבי cd/m ? יותר גבוהה יותר טוב או ההיפך? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. אני כרגע עובר שידרוג של המחשב אני עם כרטיס מסך 6600GT AGP! ואני עובר למחשב E2180 חזק לOC. הקטע הוא שאין לי כסף להשקיע בכרטיס מסך. אז אני רוצה המלצה לכרטיס מסך PCI-E שפחות או יותר באותה רמה אבל שהוא זול. ה6600GT הוא מספיק לי. אבל אני צריך כרטיס באותה רמה אבל PCI וזול. זה דחוף. כי אני בדיוק רוצה כרגע להזמין את המחשב ורק לגביי כ.מסך אני מתלבט.... אגב: המחשב הוא E2180 P31-DSL3 G.SKILL 2X1GB 800Mhz CL4

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. קודם כל, האם ספק של 500W של סיסוניק יספיק? כרגע הוא מפעיל מחשב עם i5-3570k, שלושה דיסקים קשיחים ושני SSD, ושני מאווררים שקטים. דבר שני, בכרטיס יש שתי כניסות לחשמל, אחת של 6 פין ואחת של 8 פין. יש לי בספק יציאת 6 פין. האם מספיק? אם צריך גם 8 פין, ראיתי שיש מתאים שמתחברים לשני מולקס ונותנים לי 8 פין. האם יש בארץ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by alexrta,

אחרי שאני מתקין את הדרייברים הכי חדשים (גירסא 40.41אם אני לא טועה) שמתאימים לכרטיס מסך שלי TNT2 הווינדוס לא עולה במקום עולה מסך כחול! מה לעשות? אני באמת זקוק לדרייברים חדשים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם!! יש לי R9000 של SAPPHIRE וטלוויזיה די ישנה נטולת שם כשאני מפעיל את ה TVOUT זה בשחור לבן ניסיתי כל מיני דברים בהגדרות ניסתי צבע קצב ריענון רזולוציות לא ממש עזר יכול להיות שמה שניסיתי לא היה נכון אז בבקשה תנסו לעזור לי! תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by lol_minbet,

ATI פירסמו סרטון חדש שמדגים את שיפור הביצועים בDX 10.1 לעומת 10 של NVIDIA, להזכירכם רק ATI תומכים בסט הפקודות המעודכן מגרסת HD3000 ומעלה לפי הנתונים, משחקים כמו Battleforge, HAWX, Stormrise מראים מעל 20% תוספת ביצועים והמשחקים נראים יותר יפים ודינמים לסרטון:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by dorav,

איזה כרטיס מסך חזק יותר: Nvidia Geforce 5900FX Ultra 256mb או Shappire Radeon 9800 PRO 256mb ? מה אתם אומרים, מה ממולץ לי לקנות(לא מדבר על המחיר, אלא על איכות הביצועים!)? תדוה על כל העצות

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yohai11,

איך הוא ב 1800? בלי חארטות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by TheReaper,

שמתי לב שיש איזהשהו חיבור מלבני כזה בצד שלו של מה החיבור הזה? עריכה- 1.האם שינוי מחיבור של PCIE X4 לPCIE X16 יגדיל לי את הביצועים? בכמה? במפרט הזה אני מקבל בערך 4000 ב3DMARK 05 זה בסדר?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם... נשרף לי הכרטיס מסך ואני צריך לקנות חדש בסביבות 1000 ש"ח למפרט: intel Core 2 Dou E8400 Abit IP35 -E G.Skill 4096 DDR2 800Mhz pcp&c silencer 470W חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=710059 אני צריך המלצה אם לקנות את הכרטיס נ.ב. למה בין אייבורי לסקיי פי סי יש הבדל בכרטיסים כשבאייבורי לא רושמים לכרטיס OC ובשני כן. באתר של היצרן מופיע רק דגם OC אז הם פשוט השמיטו את הOC או שבאמת זה דגם בלי אוברקלוק?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Spring,

תראו ששאלתי באתר אמרו שה-X800GT (בגירסא של ה-256MB) אבל שבדקתי באתר, רשום את התוצאות הבאות: היה רק איזה 3 משחקים ש-X800GT הביא איתם יותר אף פי אס וגם לא בהרבה, אבל לעומת זאת ה-6600GT הביא בהרבה יותר משחקים תוצאות יותר גבוהות ובחלק גם בהפרשים גדולים למשל ב-Doom3 ה-6600GT מביא 93 אף פי אס וה-X800GT מביא 68.. במשחק Return To Castle Wolfenstein ה-6600GT הביא 176 ולעומת ה-X800GT שהביא 156..(זה משחק ישן והאף פי אס ברמות כאלה לא ממש משנה אבל זה דוגמא) במשחק Chronicles of Riddick - Escape from Butcher Bay ה-6600GT הביא 69 אף פי אס לעומת ה-X800GT שהביא רק 56.. זה כמה דוגמאות שמראות שההפרשים גדולים בינהם, ובמשחקים שבהם ה-X800GT יותר טוב, זה בערך ב-1-5 FPS ככה שזה לא ממש משמעותי כמו…

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Dr-XP,

זה פאטצ' לראדונים, למשחק גיטיאיי 3 מאיפה אפשר להוריד?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ShahalW,

היי לכולם, כרגע יש לי 4850 HD, ניסיתי אותו עם הבטא משום מה יש לי הרגשה שיש לי FPS נמוך יחסית מן דיליי כזה שקשה לשים עליו אצבע שלא נראה לי שקשור לפינג, האמת שלא בדקתי אם יש דרך שם להציג FPS כי המשחק מלא באגים כרגע (זאת בטא) (האם מישהו אחר חווה את אותו המצב?) בכל מקרה, תהיתי איזה כרטיס במחיר סביר ישיג ביצועים מספקים? כלומר אני מניח שהגבול שאני שם זה בסביבות 1000 שקלים. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by nimrodim,

כיצד מנקים מסך LCD? זאת בדיוק השאלה. הבעייה - שאריות דבק של מדבקה - (אני חושב) על המסך.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. התקנתי את הדרייבר הזה (בטא), לפניו היה לי את 15.4. התקנתי אותו מהאתר של AMD ולאחר ההתקנה הגרסה לא השתנתה ל-15.6 בלוח הבקרה של AMD. למה? בדר"כ אני מתקין דרייברים ככה והכל בסדר. אולי זה השתנה בכל זאת אבל בדרייבר הזה לא רשום?

דיונים חדשים בפורומים