עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by original,

בדקתי מחירים באתר של KSP ונגלה לי הנתון הבא: הגיוני שGTX465 עולה 1110 ש"ח לעומת GTX460 שעולה 1190 ש"ח או שסביר להניח שמדובר בטעות? שאלות נוספות: -עד כמה HD5850 טוב מGTX460/465? -עד כמה GTX465 טוב מGTX460? -האם GTX460/465 יריצו כל משחק באיכות גבוהה (very high)? -עד כמה GTX460/465 יהיו רלוונטים נניח בעוד 3 שנים מהיום באיכויות משחק? עדיין הם יריצו משחקים באיכות גבוהה? -האם המחירים של GTX460/465 צפויים לרדת בקרוב או להישאר באזור ה1100-1200 ש"ח? -האם החברה שממנה יוצר הכרטיס משפיעה על האיכות/איכות "חיים" (זמן שהוא יחזיק) למשל Inno3D מול Gainward? -מה הכוונה בנתון של Memory Clockspeed : 1800 Mhz בפירוט כרטיס מסך? האם הכוונה היא שעל הזיכרון במחשב להיות 1800Mhz כדי להרי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by FastJack,

קניתי לאחרונה Sapphire 7950 ולטעמי הוא די רועש. כאשר הוא עובר את ה60 מעלות רמת הרעש כבר נהיית די גבוהה. אני מתכנן להגדיר כך שבעומס, מהירות המאוורר לא תעבור את ה35%. הבעיה היא שהטמפ' תטפס כלפי מעלה. מהי הטמפ' המקסימלית הבטוחה שהכרטיס יכול לתפקד בה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אוקיי אז ככה, אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך. אחד: Connect3D Radeon X1800GTO 256mb DDR3+Zalman VF900-Cu והשני: Gigabyte Nvidia Geforce 7600GT Silent Pipe 2 אז לראשון יש מאוורר Zalman שקט כמו שראיתם, ולג'יפורס יש גוף קירור שקט. איזה כרטיס מסך יניב ביצועים יותר טובים? (משחקים, עבודה גרפית ואינטרנט). תודה

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Guarding angel,

היי במחשב החדש שאני מתכנן לקנות אני רוצה לשים את אחד מהכרטיסים הנ"ל כמו שמכירים אותי כאן אני מבין בתחום אך כאן דרושה לי עזרה קטנטנה בהחלטה... ההשקעה שלי היא 1000ש"ח ולא שקל אחד יותר. שמתי עין על הX850XT כמו שאני מכיר אותו זה כרטיס בעל קירור מאסיבי ויכולות מצוינות בעל 16 צינורות עיבוד,המינוס שלו הוא תמיכה בTech חדשות כגון הS.M3 וHDR מלא... http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12707 ה7600GT הוא כרטיס mainstream מהדור החדש בעל 12צינורות עיבוד וTech חדשות כגון הCineFX 4.0 וS.M3 וHDR... http://www.pcchip.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1686 תאכלס מי מבין שניהם חזק יותר אם זה בפילטרים ובאם זה בכחו במשחקים החדשים... (כמובן דגש גם על C@ ללא החלפת קירור)…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ronle,

בבקשה לא להצביע בעלי כרטיסים שיש להם את הכרטיס פחות משנה וחצי!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by andrei21,

מישהו יכול להגיד על פי שמועות הכי חמות או מידע מדוייק , מתי יצאו כרטיסים חדשים. אני מחכה מדצמבר למשהו סביר 1500-2000 שח

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by def,

יש לי Operating System Microsoft Windows XP DirectX Version 9.0 Mobo Model P4B533 AGP Rates (Current/Available) 4x / 1x 2x 4x CPU Intel Pentium 4 2424 MHz FSB 133 MHz Graphics Chipset NVIDIA GeForce4 MX 440 Driver Name NVIDIA GeForce4 MX 440 Driver Version 6.13.10.4109 את ה DirectXוהדרייבר של הכרטיס מסך הורדתי אתמול והיום קיבלתי 5990 נק בד"כ התוצאות היו סביב 9000+ עד 9800 מה קרה ? מה עושים???? זה הדף תוצאות http://service.futuremark.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&XLID=6000820&UID=9990456&projectType=6 יש מצב שיש קשר לזה שעברתי מ60 הרץ ל72??? :AR15: עריכה: עכשיו הרצתי עד פעם אבל ביטלתי את הtv out וגם הורדתי בחזרה ל60 הרץ והתוצאה היא …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. אני אמור לקבל אחד משני הכרטיסים האלה, רק לבחור אחד מבין שניהם. האם יש הבדלים ביניהם, השימושים שלי הם לרוב צפיה בסרטים, תוכן HD, מעט משחקים. למי יש יתרון ב הקרנת HD? אני יודע ש 4650 תומכים גם ב H.264 ו VC1 וה 8600 תומך רק ב H.264 אבל יש את ה CUDA . מה עדיף?

9. Started by ZASUS,

מעבד: פנטיום 4 2400 MHZ לוח אם: ASUS P4XP-X זכרון: 512 יש לי ספק עם 450W ואפיק AGP4X האם הכרטיס הזה יעבוד אצלי? http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/specification.asp?pronameid=288&lineid=1&act=2 אני שואל בגלל שהוא עם אפיק 8X!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by kobi_af,

שמעתי שזה לכרטיס מסך אם יש כרטיס מסך שדורש 50 נגיד ו agp יש בו רק 40 w אזצריך להוסיף חיבור כזה לא? מה עושים אם חיבור כזה הוא ק'שה להרכבה לאן מרכיבים אותו? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by rico,

שלום חברים, מעניין אותי לדעת מדוע קיבלתי מסך שחור, הייתה הודעה לפני שכמות הזיכרון נמוכה אחרי בערך 3 שעות במשחק Heliborne (סיימתי את השלב והמסך נהפך לשחור בלי יכולת להגיב). רק אחרי ריסטרט חיצוני המחשב עבד כראוי.. השאלה היא הבעיה בכמות הזיכרון בכרטיס מסך או איכשהו בכמות הזיכרון במחשב עצמו? כרטיס מסך- AMD Radeon R9 3GB זיכרון- 16GB מעבד- i5 תודה רבה לעזרה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מה זה ננומטר ומה זה צי'פ כי אני רואה שאתם כותבים את זה הרבה (אם אפשר בלי מאמרים באנגלית)?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by vitali02,

אתמול התחלתי לשחק BAD COMPANY 2 ועד שלא הורדתי באיכות משחק ל LOW (הכי נמוך) זה לא עבד לי חלק בכלל.. זה בגלל הכרטיס מסך או שיש גורמים אחרים? יש לי כרטיס מסך NVIDIA GETFORCE 9400

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני כרגע עובר שידרוג של המחשב אני עם כרטיס מסך 6600GT AGP! ואני עובר למחשב E2180 חזק לOC. הקטע הוא שאין לי כסף להשקיע בכרטיס מסך. אז אני רוצה המלצה לכרטיס מסך PCI-E שפחות או יותר באותה רמה אבל שהוא זול. ה6600GT הוא מספיק לי. אבל אני צריך כרטיס באותה רמה אבל PCI וזול. זה דחוף. כי אני בדיוק רוצה כרגע להזמין את המחשב ורק לגביי כ.מסך אני מתלבט.... אגב: המחשב הוא E2180 P31-DSL3 G.SKILL 2X1GB 800Mhz CL4

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by SpiritKnight,

למישהו יש מושג כמה אחריות ג'יגה בייט עצמה נותנת על הRADEON9700??? חרשתי על האתר אתמול והיום ולא הצלחתי למצוא. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם!! יש לי R9000 של SAPPHIRE וטלוויזיה די ישנה נטולת שם כשאני מפעיל את ה TVOUT זה בשחור לבן ניסיתי כל מיני דברים בהגדרות ניסתי צבע קצב ריענון רזולוציות לא ממש עזר יכול להיות שמה שניסיתי לא היה נכון אז בבקשה תנסו לעזור לי! תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by nadnad,

שלום, אני צריך בבקשה אתר עם השוואה של כל כרטיסי המסך האחרונים (השוואת הביצועים), תודה.

18. לפני כיומיים הכרטיס מסך שלי Radeon 9600xt הלך לעולמו לא ידוע לי ממש איך ונגמרה לי האחריות לצערי... אז עכשיו אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש אך לא יודע מה לקנות המחיר שאני מתכוון להוציא כ 1000 שקל עד 1500 אפשר יותר אבל עדיף שלא אהה ו AGPX8 כמה אמרו לי לבחור את ה radeon x1600pro 512mb כ 1000 עד 1200 ש"ח אבל אני לא יודע כלום על אותו כרטיס ... חברה אמרו לי sapphire אם אני לא טועה... וכמה אמרו לי gforce 6800GS 512mb כ 1100 ל 1300 ש"ח גם לא יודע עליו ביצועים ממש וחברה נראה לי משהו pilat לא בטוח... הייתי שמח לקבל הצעות או חוות דעת על אותם כרטיסים שציינתי תודה מראש לעזורים....

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מתי אני יודע שהוא הולך להתכבות ? מתי שפתאום אני מריח ריח כזה של ברזל חם.. ואז פשוט הוא מתכבה.. וכשאני נוגע לו למעלה ז''א במסך כן.. הוא חם.. המסך אמור להתכבות שהוא חם?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by lmlm,

האתר INQ מדווח שסדרת הX1950 שתוכננה לצאת החודש(11 באוגוסט), תדחה בחודש ו RD600 חודש אחריה. כנראה שלATI נאשר הרבה כרטיסי X1900 במלאי וכאשר היא תשיק את X1950 חיסול המלאי ישתבש.. לינק: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33677 כנראה גם ירידת מחירי X1900 תתעכב :-\

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Yaniv_sosner,

קניתי היום את הכרטיס מסך הנל ב 550ש''ח היה שווה..? קודם כל תוצאת ה 3DMARK06 עכשיו התמונות של הכרטיס מסך :בלגאן _____________________________________________

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מה ההבדל בין XFX GeForce 7600GT, 256MB, HDTV-Out, PCIe $243.00 ל- XFX GeForce 7600GT XXX - Edition, 256MB, HDTV-Out, PCIe $279.00

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אם כן של איזה חברה ובכמה דגם מדוייק בבקשה ואם אפשר לינק לכרטיס בדף היצרן. אני מקווה שזה מקום נכון לשאול פשוט לא היה רשום כלום בתקנון. לכל מי שמוכר ג'י פורס 2 MX שלא יציע אפילו זה מה שיש לי עכשיו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. ניסתי לחבר שניי מסכים דרך שתיי החיבורי DVI שעל הכרטיס PowerColor R9 280X 3GB GDDR5. בחיבור DVI D יש תצוגה לפעמים אבל עם תמונה מתעוותת עם פסים צבעונים או שהמסך שמחובר עליו נכנס למצב שינה. ניסתי לחבר את המסך השני דרך ה DP אבל אז הרזולוציה על המסך שמחובר אליו לא מזוהה ותקוע על רזולוציה של 640x480. קרה גם מצב שלא היה לי תצוגה בשום יציאה של הכרטיס חוץ מ DP שכמו שאמרתי תקוע על 640x480. האם זה בעיה של דרייברים ? כרטיס תקול ? הקטע שקניתי את הכרטיס יד שניה ממישהו שהביא לי את הקבלה שלו מאייבורי השאלה אם אייבורי יעשו אם אני אצטרך לממש אחריות ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. המטרה: עיצוב... מוצר, פוסטרים, כיתוביות וכו' כולל שילוב תלת-מימד

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים