כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אנשיםםם הבאתי מסך 19 רחב =] משו לפרצוף (940BW) ביקצורר אני ניכנס נגיד למשחק cs:Source ואני מנסה לשים אותו על הגדרות 1400X940 זה לא נותן לי זה פתאום עושה לי פוללל ארטיפקטים על המסך והכל!@ ואני חייב ריסטרט.. יש לכם מושג אולי מה הבעיה?? בבקשה צריך עזרההה בווינדוס סתם ככה אני כן גולש על 1400X940 בבקשה תעשו O:
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
בסיום התקנת התוכנות שמגיעות איתו ניתקלתי ב2 בעיות דיי גדולות: 1. בWINXP שמותקן עליו DIRECTX 9B, המחשב לא מזהה שישנו טיונר טלויזיה ולכן צריך להוריד עדכון ממיקרוסופט שפותר את הבעיה כליל. (הבעיה נפתרה) 2. הכרטיס מגיע עם תוכנה הנקראת ATI MULTIMEDIA CENTER, שתפקידה בין השאר, להפעיל את הטיונר טלויזיה. יש 2 שיטות סריקת תחנות. האחת מהירה והשניה יותר מקיפה ואיטית. בסריקה המהירה הוא לא ימצא הרבה מהתחנות העיקריות בארצנו... בסריקה האיטית הוא ימצא את כולן, אך היא (הסריקה הזאת) יוצרת באג - שמשאירה רק ערוץ אחד סטטי במסך. כלומר, ברגע שתנסו להעביר לערוצים אחרים הערוץ שנטען עם עליית התוכנה ישאר על המסך כל הזמן! את הבעיה הזאת עדיין לא הצלחתי לפתור, וATI הודו כבר בבעיה באתר שלהם: http://mirr…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם , שאלה די פשוטה, אני מאמין. מחשב ישן בעל כרטיס מסך Geforce 6200 (יציאות VGA + DVI) מעוניין להתחבר לטלוויזית Lcd "32 בעלת מגוון כניסות, בינהן VGA,HDMI . החיבור הוא לצורך צפייה בסרטים בעיקר. איזה כבל כדאי לרכוש לצורך החיבור המיועד? האם dvi to hdmi יהייה איכותי בצורה משמעותית מ Vga ל Vga? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של DDR1 ישןן ו400 מגה הרץץ רציתי לדעת אם כרטיסים של DDR2 יעבדו לי טוב כי אמרו לי שזה יכול לשרוף את כל הלוח אם
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה אם אני מחבר את ה GTX280 ל HD LCD דרך VGA TO HDMI האם יהיה אפשר לעבוד ברזולוציה מקסימלית של 1920X1080 האם ה VGA TO HDMI יתמוך בזה? מי פה עשה כזה דבר לאיזה איכות אני צריך לצפות ושוב השאלה המרכזית האם ה VGA ידע לעבוד ברזולוציות HD כי זה יכול להיות קטלני לעבוד על מסך 40 אינץ ומעלה באיכות מעולה ורזולוציה גבוהה
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
סוף סוף בנצ'מרק ל3DMARK שבודק את יכולות הDX12, עניין אותי לדעת איך הGTX970 מתמודד עם DX12, מסתבר שלא משהו בכלל, בכללי NVIDIA עדיין בחיתולים בכל מה שנוגע לDX12, נראה שAMD מרוויחה יותר מהמעבר אליו ולASYNC. הבנצ'מרק מאוד מרשים והסצנה די מעניינת, בחורה (בלשית זמן) עם ראי שמאפשר להסתכל בזמן אמת אל העבר בתוך מוזיאון שנכבש על ידי חייזרים נלחמת על חייה, הגרפיקה מדהימה! זו התוצאה שלי (GPU+CPU סטוק):http://www.3dmark.com/3dm/13213619 כבר יש ברשת כמה דוגמאות מעוד כרטיסים, אותי עניין לראות את ה1080 הירוק ואת הRX480 האדום, מסתבר שהאדומים חזקים במגרש הASYNC: זו דוגמא של 1080 במבחן: וכאן בחנו קבוצה…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. לפני שבוע קניתי את ה-6600GT, עד כה אני מרוצה ממנו מאוד והוא בהחלט חזק ומשתלם. נכנסתי לקאונטר סטריק (לא שאני משחק במשחק הזה הרבה), סתם לשחק וגיליתי שה-FPS שלי הוא 60! בקונסול כמובן רשומה הפקודה fps_max 101 ועדיין זה לא משפיע! אני פשוט לא מבין מה הבעיה! :-\ עם הגיפורס 4 MX שלי אפילו היה 100 FPS! וזה רץ כמובן על OpenGL! למישהו יש הסבר, ואפשרות לתקן את זה? תודה, רן.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
Ati Radeon 9800 pro האם הוא כולל בתוכו גם כרטיס טלוויזיה?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי BENCHMARK למחשב שלי (תוכנה בשם Heaven benchmark), והוא יצא ממש ממש נמוך לעומת BENCHMARKים שיש באינטרנט של GTX 570 וחומרה הרבה פחות טובה (למשל I5 במקום ה I7 שיש לי) האם למישהו יש מושג למה זה קורה והאם החומרה שלי תקולה? תודה
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
איך הוא עובד ? צריך תוכנה או משהו מיוחד , או שככה קונים את המסך?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה חוות דעת תודה...
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי מכשיר פלייסטיישן 2 ואני רוצה לחבר אותו למסך מחשב שלי ולרמקולים ולשחק על מסך המחשב... איך לעזעזל אני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
האופציות: 2900XT של ספיר ב- 1757 שקל 8800GTS 640M של MSI ב-1683 שקל, -מומהר 575/1700 של XFX ב-1960 שקל, -מומהר 600/1900 8800GTS 320M של EVGA ב-1348 שקל, -מומהר 576/1700 של EVGA ב-1476 שקל, -מומהר 588/1800 מה דעתכם?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בגלל ההשקה הקרובה של GTX200 מפסיקים לייצר את ה 9800GX2 שרק יצא לא מזמן מזה המהלך המטופש הזה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז היום ביקשתי בפורום מסכי מחשב עצה לקניית מסך מחשב 4K ושוב פעם קיבלתי את ההודעה "אבל אנחנו עדיין לא מוכנים ל4K..." בולשיט. אז בואו נשים לזה סוף והנה כמה מהדוגמאות מה המפרט שלי מסוגל להריץ (GTX1080, i7-6700k@4GHz): Metro 2033 Redux - הכל על מקסימום עם Physx חוץ מAA (מינימאלי) על 60 FPS קבוע. Doom רץ לי על 55-60 FPS הגדרות Nightmare. מדי פעם יש נפילות - לא מצאתי עדיין הגדרה אופטימלית. כלומר שיחקתי רק עם AA שלא משפיע בכלל, אז כנראה אצטרך להוריד איזה Shadow. אעדכן בהמשך. The Witcher 3 הכל על הכי גבוהה חוץ מ-Hairworks רץ על 40+ חלק לגמריי. לא מרגיש שום הבדל מ-60 כששיחקתי על GTX970 על 1080p. Men of War 2 על 60 FPS בלי לרדת (יכול להיות יותר, ה-vSy…
-
- 83 תגובות
- 15.2k צפיות
-
-
אין לכם מושג איזה סיפור זה למצוא כרטיס טוב במחיר טוב בארה"ב.. כל פעם שמצאתי איזה 6800 ב-100 דולר או פחות הייתי עם הראש בעננים אבל אחרי כל השמחה מסתבר שזה מוצר פגום שהחברה תיקנה ומי שקונה את המוצר הזה כל האחראיות עליו.. כמעט קניתי 6800 אולטרה ב-130 דולר אבל כנראה זה היה בשיא של המבצע וכשחברה של אחי הגיעה לחנות המוכר אמר לה שהכרטיס אזל בכל הרשת.. אז בסופו של דבר קניתי: XFX GEFORCE 6800 XTREME 256MB GDDR3 AGP DUAL DVI/TV-OUT ב-120 דולר. אני יודע שכמה פה אמרו לי שהביצועים של ה-XT כמעט כמו של ה-6800 הרגיל וזה בזבוז כסף.. אבל אין מה לעשות זה מה יש.
-
- 14 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש והתיכנון הוא שני כרטיסי מסך 9600GT ב-OC. קראתי בכתבה שפורסמה באתר שבאמצע החודש הבא יוצאים לשוק 2 כרטיסי מסך חדשים מסדרת 200GTX. האם כדאי לחכות ולקנות את כרטיסי המסך החדשים? או פשוט לחכות בתקווה שכשהם יצאו המחירים יירדו? או פשוט לקנות את המחשב וזהו???? ההשקעה בכרטיס המסך עומדת על 1600 ש"ח (גמיש). תודה מראש לכל עזרה שהיא
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי ברצוני לרכוש מחשב חדש שישמש אותי לפעולות כלליות כולל משחקים! בגדול אני יודעה שה9600 חזק יותר אבל האים יש הבדל ברזולוציה של המסך שלי? 1024X1280 זה המפרט המתוכנן בגדול: E5200 + OC GB P31 4 GB 800 HZ נ.ב אני לא פריק של משחקים ועם משחק אחד שתיים לא יעלו על HIGH זה לא קריטי אבל כן היתי רוצה שהכרטיס יזיז משחקים ולא יתעייף לי אחר חצי שנה חחה עם תמצעו לי במחיר כזה את ה4770 זמין בחיפה אני אשמח תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. ככה - שוב מראש אני מתנצל שאין לי סרטונים, תמונות.. הכול נעשה בשני מחשבים נפרדים - אני נותן מספרים מדוייקים שרשמתי על דף באופן ידני. הבדיקה נעשתה בשני מחשבים - אחד שלי ועוד אחד של חבר הכי טוב שלי. אני נותן לכם את כל המידע שהוצאתי מהבדיקה, משהו שלא נעשה - בעסה אין לי איך לעשות שוב. כמובן שאני מצהיר שהכול אמין ונעשה באופן נטרלי לחלוטין, הסיבה היחידה שלא הקלטתי פריימים בתוכנה חיצונית היא כי כל הבדיקות נעשו תחת אותה מערכת הפעלה, שום תוכנות רקע ( אנטיוירוס, דפדפן ) - אך ורק סטים, ואוריג'ין. שני המחשבים היו אצלי בבית במשך יום שלם, חדר עם מאוורר תקרה + מאוורר רגיל ( אין לי מזגן בחדר הזה ). SSD נותק מהמערכת שלי ( במחשב השני אי…
-
- 36 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
היי . ה GTS450 שלי הגיע למעל 90 מעלות בזמן הפעלת COD:MW2 . העלתי את מהירות המאוורר ל70 , הורדתי OCCT , ערכתי מבחן של 45 דקות , והכרטיס מסך על 80 + מעלות יציב . ההתחממות הזאת התחילה בימים האחרונים ( אין OC אין שום שינוי מיוחד ) , ולפני הכרטיס מסך היה על 60 מעלות במאמץ ( גג ) .
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אז ככה, אחי טס לתאילנד לכמה ימים ואני יודע שמחירי חלקי מחשב שם הם זולים, השיקול הוא האם שווה את הסיכון בגלל שאחי לא מבין כל כך בחלקי מחשב ואני לא בטוח שהוא יוכל לזהות אם האריזה מקורית או לא כי שמעתי שיש שם הרבה זיופים, ??? שאלה- אם אני קונה והכרטיס מתקלקל אחרי שימוש למי אני פונה (נגיד כרטיס של ATI) שאלה- באיזור ה 200-250 $ איזה כרטיס כדי לי לרכוש ( 9800NP או 9600XT) תודה.
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הזה עושה לי בעיות עם 3D.קניתי אותו לפני כמה חודשים. (הבעיה העיקרית שלי איתו היא משחק אחד ב3D שלא עובד חלק,CAROM3D) אני רוצה איכשהו לשרוף אותו כדי שיחליפו לי אותו לחדש. תנו רעיונות איך אפשר(אבל בבקשה רק רציניים)לשרוף או לקלקל אותו.... תודה.
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25&products_id=1459 האם הוא שווה משהו למרות מחירו המשעשע? מה מטרות הכרטיס? משחקים\עריכה גראפית? תודה.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-