כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
איך ניתן לברר אם כרטיס מסך תומך ב pixel shader 2? יכול להיות שניתן להוריד דרייב לכרטיס מסך שכן יתמוך או שחייבים לקנות חדש? כרטיס המסך שיש לי: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X תודה מראש על התשובה
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק זיכרון של כרטיס מסך אולי יש איזה תוכנה שבודקת זיכרונות של כרטיסי מסך , כמו שעושה MEMTEST86 לזכרון רגיל....... לא צריך להמליץ על 3DMARK כי זה סתם תוכנה שלא בודקת כלום
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם ישנה אפשרות למדוד את הטמפ' של הכרטיס? הוא ללא OC אבל כל מני משחקים נתקעים והחום שנפלט מהמארז היחסית מאורר לא הגיוני בכלל... the Z-Guy (מפרט בחתימה)
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
האם אפשר למדוד את הטמפ של המעבד הגרפי והזיכרונות בדרך תוכנתית או רק עם חישן חיצוני.
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
איך אני בודק בדריבר של הכרטיס מסך את הטמפ' שלו? ניסיתי בבקרת תצוגה של הנווידיה ואין שם כלום... זה שם הכרטיס GigaByte GeForce 6600GT AGP
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, התחדשתי בכרטיס מסך חדש: Twintech 9600GT XT (גרסה עם OC קטן מהמפעל ו-512 מגה זיכרון) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 הורדתי והתקנתי דרייברים מהאתר של nVidia, ומה שהותקן זה NVIDIA control panel (גרסה 175.16), ששונה מהתצורה הרגילה שהכרתי מהדרייברים של לפני שנה-שנתיים. בכל מקרה, אני לא מוצא את המקום בו ניתן לבדוק את הטמפ' של כרטיס המסך... תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
איך אני יכול לראות את הטמפרטורה של הכרטיס המסך שלי? בביוס אי אפשר לראות, אז אולי יש איזושהי תוכנה שאפשר לראות איתה?
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי 8800 GTS 640MB ואני לא רואה את הטמפרטורה שלו EVEREST הבנתי שיש איזה תוכנה שמכניסה ללוח בקרה של NVIDIA את הטמפ'. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התוכנה שבאה עם המאיץ - TRIXX - הפסיקה אחרי שעשיתי OC, להראות טמפ' נכונה. הטמפ' בעצם תקועה כל הזמן על 36.8! יכול להיות שהסנסור נשרף/נדפק? חשבתי שהם אמורים לעמוד בטמפ' גבוהות ביותר. אני לא מצליח למצוא תוכנות אחרות שמראות טמפ' של GPU (אוורסט לא נותנת משום מה). מה אני עושה?! ??? אני חושש לבצע OC במצב כזה.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני חושב שיש לי בעיה בכרטיס מסך כי מתי שאני משחק במשחקים המשחקים נתקעים ועושים בעיות ולעומת זאת ששיחקתי במשחקים שפחות דורשים מאמץ (חלשים יותר גרפית אז לא היה בעיות) רציתי לדעת האם יש דרך לבדוק את היציבות של הכרטיס מסך (נגיד בתוכנה כלשהי)? מישהו יכול להביא לי דרך לבדוק האם הכרטיס מסך פועל נורמלי או לא?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה כרטיס מסך התחיל לעשות בעיות 7300GT הרצתי בדיקה אם AQUAMARK3 לא יודעה אך להשתמש בה אבל בסוף הבדיקה נתן לי: GFX 4.161 CPU 9.045 - 33.825 מה אני אמור להבין מזה? תודה אשמח לקבל תגובות
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום רציתי לברר עם כרטיס המסך:[h=3]AMD Radeon HD 7750[/h]מתאים לי, הדרישות שלי הם: מריץ משחקים יפה דוגמא: planetside2. ומסוגל לשדר סרטונים באיכות גבוהה. פרטי המחשב מצורפים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
:jump:האם בשביל לבדוק האם כרטיס מסך חדש מסוג his x1950pro תקין זאת אומרת עובד יש צורך גם לחבר אותו לספק כוח עם חיבור ה 6 pin או שאפשר פשוט לחבר אותו לסלוט של ה pci-e ולהדליק את המחשב? אני שואל כי קניתי כרטיס כזה באיביי והוא מגיע ללא המתאם לספק כוח ,וביקשתי מגיסי שיבדוק אם הוא תקין אבל אני לא חושב שיש לו כזה מתאם.ויש לי 7 ימים להחזיר אותו אם הוא לא תקין :jump:
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך יד2, יש לי כמה שאלות ואשמח אם תאירו את עיניי. 1. בכרטיס יש חיבורים של 6+8 pins, בספק יש לי רק 6+6, חיברתי אותם למרות זאת ועדין עובד, יש סיבה לדאגה? להמשיך להיות עם זה ובהזדמנות (כנראה מחר) לקנות מתאם ל 8? 2. חיבורי ה HDMI רגישים מאוד (אני חושב שזה היה לי גם בכרטיס הקודם), כל תזוזה קטנה של הכבל והתמונה נעלמת. זה בעיה בחיבור של הכרטיס או בכבל HDMI? (קניתי מאייבורי לפני שנתיים בערך ב 30 ש"ח אחד - יש לי 2, אחד מחשב אחד טלוויזיה ושניהם רגישים) 3. כיצד אני בודק אם הכרטיס תקין? תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברה התקנתי את התוכנה לפני כמה ימים ואמרו לי ללחוץ על RUN ולהביא לזה לסיים את כל הווידאו,ובסוף זה ייתן לי ציון,עכשיו אני לא יודע על מה להסתכל ואם זה הראה נורמלי או לא. צילמתי תמונה שתראו בעצמכם: http://img507.imageshack.us/img507/3345/96125663ci6.jpg לפי איך שנראה לי הביצועים ייצאו נמוכים,זה אומר שהכרטיס חלש? או הוא מתחיל להידפק ובגלל זה? שמתי לב בזמן האחרון המחשב התחיל לעבוד לאט,ובמשחקים בכלל. אני צריך להוריד בניד פור ספיד UNDERGROUND 2 גרפיקה של 1024X768 וגם על נתונים באמצע. שפעם הייתי שם על הכי גבוהה והיה עובד כמו שצריך. המחשב שלי: מעבד פנטיום 4 3.0 MHZ 2 מגה קאש לוח אם של ג'יגבייט 8I945 PG נראה לי זיכרון 2:256 DDR2 (553MHZ) אשמח אם תעזרו לי תודה
-
- 11 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שאלות, הערות, הארות ועוד. נא לשמור על שפה נאותה. למאמר: http://hwzone.co.il/articles/bench_system/.
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן ! יש לי את הכרטיס הזה: Sapphire HD5850 2GB Vapor X Edition http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=591&pid=336&psn=&lid=1&leg=0 הכרטיס בן 7 חודשים כולל את כל הערכה המקורית מגיע עם קבלה ואחריות מ KSP ראשון לציון אני מעוניין לדעת מה המחיר שלו פחות או יותר כי אני מעוניין למכור אותו. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי מחשב +מסך xerox lcd XA3-19 . מחיר המסך 1100 ש"ח. החנות ממנה אני קונה (זיגזג) אינה מוכנה לבדוק את המסך אך יש אחריות של היבואן שאומרת שניתן להחליף את המסך אם יש יותר מ 7 פיקסלים שרופים. 1. האם להתעקש על בדיקה (כלומר לרכוש מסך בנפרד במקום אחר, עוד קצת מאמץ)? 2. האם המסך מוכר לכם, האם יש אלטרנטיבה טובה יותר במחיר דומה? תודה, עודד.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום, איפה ניתן לראות/לבחון/להתרשם ממסכי LCD בארץ ? מדובר במסכים 2405FPW של Dell, דגם S2410W של Eizo ו-VP231wb של Viewsonic, שלא ממש הצלחתי למצוא אותם בכל חנות מוכנים להדגמה תודה
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GAINWARD GeForce FX 5200, איך אני יכול לבדוק את מעלות החום שלו ? היה בסיקור פה: http://www.guru3d.com/article/Videocards/88/6/ נכנסתי לHidden Features Patch, והיה כתוב שם שהם עדיין לא הצליחו להפעיל את האפשרות הזאת! אז איך הם בדקו ? אם למישהו יש פאץ' שפותח את זה או משו שבודק, בבקשה תביאו לי! תודה מראש!! נ.ב לא יודע אם זה מחוייב לרשום פה את המפרט, אבל שיהיה: Intel P4 2GHz 400mhz TYAN Trinity 510 S2266 256+512 DDR-SDRAM GAINWARD GeForce FX 5200 WINDOWS XP
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום. כדי לראות את העומס על המעבד, אני ניגש ל Task Manager של windows, ושם מוצא את העומס על כל ליבה. האם יש תוכנה מקבילה שמראה נתון זה עבור הליבה הגרפית (כרטיס המסך)? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
בחברה שלי מתעסקים בסימולציות של כל מני דברים. עכשיו, יש לנו בעיה של עומסים. החברה שביאה לנו את המנוע הגרפי טוענת שהעומסים קורים בגלל שהכרטיס הגרפי לא מספיק חזק, אני חושב שלא. בכל מקרה, השאלה שלי היא אם משהו מכיר תוכנה טובה שבודקת עומסים על הכרטיס בזמן שהוא מרנדר משהוא. הכרטיסים הגרפים שלנו הם gforce 8800GTX 768mb. ,תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
יש לי מסך דק ואני לא יודע איך לבדוק פיקסלים מתים - האם יש איזו תוכנה לעשות זאת?
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
ביצעתי בדיקת שגיאות בכ.מסך SAPPHIRE 4850 בעזרת OCCT ונמצאו הרבה ואני לא מבין כלום בגרפים האים מישהו יכול להסביר לי מה הבעיות: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-