עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Y O N I,

אני קונה מחשב ומתלבט לגבי 3 כרטיסי מסך זה המפרט שאני קונה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5793&CatCode= 1 כרטיס מסך Gigabyte דגם GeForce GT 430 1024MB GV-N430OC-1GL http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6108&CatCode=529 2 כרטיס מסך Asus דגם GeForce GT430 1024MB (ENGT430/DI/1GD3(LP http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6106&CatCode=529 3 Gigabyte דגם Radeon HD 5450 1024MB GV-R545SC-1GI http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5106&CatCode=531 מי הכי טוב? גם המחיר חשוב לי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. קניתי עכשיו מחשב חדש. עם SLI של GTX 560 TI היה לי לפני כן מחשב עם Radeon ובדרייבר שלו יכולתי לשלוט על המאוורר ויכולתי כאילו להוסיף קצת הרץ לשעון כאילו OC קטן. האם יש דבר כזה גם בדרייברים של NVIDIA?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מפרט: לוח אם - Intel Frostburg DG33FB מעבד - CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2333 MHz (7 x 333) זכרונות - DIMM2: Kingston (2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM) DIMM4: Kingston (2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM) כרטיס מסך של ג'יגהבייט - GV-N430OC-1GL לאחר התקנת הכרטיס המעבד עובד על 70% - 100% על כל פעולה פשוטה כמו גלישה באינטרנט או כל דבר אחר. לפני כן עם כרטיס NVIDIA 220 וגם עם ה ONBOARD לא הייתה בעיה. פעם ראשונה שראיתי בעיה כזו זה ר כאשר הכנסתי זיכרון מסוג CEON 2GB CL5 ואז אני החלפתי את הזיכרון לזיכרון שתואם למה שקיים אצלי. יש רעיון למישהו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by NickLess@TheMoment,

ברשותי כרטיס מסך MSI GeForce4 TI4400 VTD המצוייד בכניסת Video-IN. ניתן לראות וידאו בעזרת תוכנת WinProducer המצורפת עם הכרטיס, אך היא בכלל לא מיועדת לכך ולכן עושה זאת בצורה מאוד מרושלת. שאלותי הן : :saint: האם יש תוכנה (חופשית) המיועדת לצפייה מהפורט הנ"ל? :saint: באיזה PAL משתמשים בארצנו?

5. Started by YoShow,

שלום דבר ראשון, לפי מה שראיתי במחירים שלכם במפרטים, הכרטיס מסך (שהזכרתי בכותרת) עולה 2250 ש"ח. אך לדעתי עדיף לחסוך 300 שקל ולקנות את אותו כרטיס מהקישור הנ"ל: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6785&CatCode=122 יכול להיות שאני טועה ואולי זה לא בדיוק אותו כרטיס. דבר שני: מה לדעתכם יותר ישרוד ופחות ישפיע על איכות של משחקים? כאילו אילו רכיבים לא יהיה צורך לשדרג בעוד נגיד 3 שנים כדי שמשחק יעבוד באיכות טובה? אני מבין שכרטיס מסך כן נאלץ לשדרג אבל זה מעצבן שכל מי שקונה מחשב יוצא בסופו של דבר פרייאר. דבר שלישי: כמה זמן לדעתכם ישרוד כרטיס המסך שבכותרת? (X800XL).

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by lipa,

שידרגתי את המחשב מ-P3 733 ל-P4 2400 לוח אם אסוס P4-PE וזכרונות DDR 333 במחשב הקודם (לפני השידרוג) היה לי כרטיס מסך גיפורס 1 של אסוס והמחשב עבד בסדר (בלי תקיעות) עד השידרוג ,אחרי השידרוג המחשב עף בכל מיני פעולות ,בהתחלה חשבתי שהלוח אם דפוק ! הלכתי לטכנאי ואחרי בלבול מח הוא ישב איתי והחליף לי הכל (לוח מעבד וזכרונות)כולל התקנה חדשה של WIN-XP ויש אותם בעיות 1 האם זה הגיוני שזה בגלל כרטיס המסך (הישן)? 2 אם כן , מה הכי טוב עד 1000 שח 3 האם הסכומ הזה מספיק לכרטיס מסך טוב שלא יחנוק את המחשב? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום. כרגע ברשותי 980ti עם בלוק מחובר ללופ קירור מים כמובן שהוא עם המהרה מכובדת. אמנם המחירים עדיין בשמיים אבל אני מתכנן מעבר ל 4k ולכן אני צריך גם לעשות שינוי בגזרת הכרטיס מסך בכדי לקבל ביצועים טובים. האופציות שיש ברשותי הם כמובן הוספת 980ti וגם לו לבצע המהרה או מכירה של הנוכחי ולהביא 1080 יחיד. והאופציה האחרונה היא המתנה ל 1080ti או אחד הדגמים הבאים ורק אז למכור.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. החלפתי מחשב לא מזמן (לאחר התייעצות כאן). במחשב הקודם היה לי כרטיס GT6600 שכשלכדתי וידאו ממצלמה דיגיטלית באמצעות Firewire, איכות הלכידה היתה טובה. במחשב החדש מותקן כרטיס GT220 1gb וכשאני מבצע לכידה עם אותה תכנה (ניסיתי גם אחרות), באותה צורה בדיוק, האיכות אינה טובה - התמונה נראית כאילו עם עודף חדות וגרעון ובתנועות ידיים ישנם פסים לרוחב האיבר שבתנועה. התופעות האלו לא קרו עם כרטיס המסך הקודם. האם מדובר בבעיה בכרטיס המסך? האם כדאי להחליפו? אם כן, מה הדגם המומלץ שיבצע לכידה באיכות גבוהה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אם אפשר עצה.. צריך כרטיס שיריץ הכול על הכי גבוה כולל פילטרים כולל הכול חוץ מקריייסיס כמובן

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם... לפני חודש וקצת קניתי את הכרטיס הזה... אבל בגלל שאני כבר לא משחק הרבה , עם כבר אז MaxPayne ש-VooDoo3 מפעיל אותו חלק... רוצים לקנות אותו ממני ב-860 שקל (והם יודעים שהוא עבר OC) אני יכול להשיג Gf2Ti של הרקולס ב-60 ש"ח לכן ישאר לי 800 ש"ח ואני יוכל לקנות דברים שימושיים יותר מזה... (לוח M חדש...) אז כדאי או לא...? ובבקשה חברה תשובות רציניות. בתודה מראש imac!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Bartleby,

ל7950X2 1GB? הלוח: DFI Infinity nForce 4 SLI.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by lol_minbet,

ATI פירסמו סרטון חדש שמדגים את שיפור הביצועים בDX 10.1 לעומת 10 של NVIDIA, להזכירכם רק ATI תומכים בסט הפקודות המעודכן מגרסת HD3000 ומעלה לפי הנתונים, משחקים כמו Battleforge, HAWX, Stormrise מראים מעל 20% תוספת ביצועים והמשחקים נראים יותר יפים ודינמים לסרטון:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני צריך כרטיס שמשתווה או חזק מ4850 לא פחות ממנו ! במחיר הכי זול שניתן לשלם ממש כמה שיותר זול תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. בשיטוט בפורומים מחו"ל נתקלתי בנושא שנפתח ע"י אחד המשתמשים, המקשר אותי לפורום אחר. נכנסתי ללינק, ומצאתי את עצמי עם פה פעור, מדוע אלוהים נותן אגוזים לאנשים ללא שיניים? (או במילים אחרות, למה הוא נותן חומרה כזאת למפגרים?). אני מניח שאתם תוהים "על מה הוא מדבר?". הנה התשובה: /Discuss

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. ועוד שאלה ואני מצטער שהיא לא קשורה לפורום הזה. מישהו יודע למה GAMESPY ARCADE נסגר ואי אפשר לשחק שם דמקה יותר?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by nitayc1,

שלום. רציתי המלצה לכרטיסי מסך בסכום שבין ה500 עד 700 שקל. המסך שלי הוא 19' רחב - רזולוזיה 1440*900 הסתכלתי בנעוץ של הכרטיסי מסך המומלצים ולפי מה שראיתי הכי מתאים היה ה4850. תכלס אני מעוניין לקנות כרטיס של חברת ג'יגבייט, ראיתי כרטיסים של PALIT או Innovision עם צ'יפ יותר מתקדם ובאותו מחיר, האם כדאי לקנות את החברות האלה? אשמח לעזרה תודה 8)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by LRa,

כבר שאלתי לפני חודש אבל לא קיבלתי תשובה ברורה ואני הולך לקנות את המסך השבוע ככה שאני צריך להחליט. שוב מחיר גג 4200 ש"ח ושתהיה אפשרות לשחק בצורה טובה. תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. התקנתי את הדרייבר הזה (בטא), לפניו היה לי את 15.4. התקנתי אותו מהאתר של AMD ולאחר ההתקנה הגרסה לא השתנתה ל-15.6 בלוח הבקרה של AMD. למה? בדר"כ אני מתקין דרייברים ככה והכל בסדר. אולי זה השתנה בכל זאת אבל בדרייבר הזה לא רשום?

19. Started by G-SHOCK,

שלום הייתי מבקש לדעת מה השימוש של ה usb hub במסכים בהם זה קיים,האם זה אמור להחליף את החיבור הרגיל בין המחשב למסך? אם כן,איזהו תצורה עדיפה? תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shaul,

{הכרטיס הוא לא SE} של שפיר, עם 256 מ"ב(אני יודע שזה לגמרי מיותר אבל המחיר...) עכשיו השאלה היא, אם משתלם לי לקנות את הכרטיס הזה ב680 שקל?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by RaR,

שלום. מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס שעולה בסביבות ה650 ש"ח ויכול להריץ משחקים כמו AC[אססין קריד]? תודה רבה אנשים

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by xena,

אני שוקל לקנות את הלוח של ASUS A7N8X-VM (http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7n8x-vm/overview.htm) ולא ברור לי מה שווה הכרטיס מסך שיש עליו. "Integrated GeForce4 MX GPU, a second-generation mainstream GPU, to deliver best-of-class graphics for high texture content and scene complexity." אולי מישהו מכיר את הכרטיס הזה? למה הוא משתווה בדיוק? האם הוא יפעיל משחקים כמו כל Gefore 4 MX אחר?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. רכשתי את הכרטיס המדובר,דרוש ספק 450W איכותי בכדי להחזיק אותו מכיוון שהכרטיס עצמו זולל חשמל בכמויות מטורפות במצב סטוק במקום 650mhz ליבה היא ירדה ל515 במקום 800mhz x2 זיכרון המהירות ירדה ל 500mhz x2 אינני יכול לעשות לו אוברקלוק לפני שאחליף את הספק כוח שיש לי (מפרט בצד) המעבד באוברקלוק לAMD5200X2

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אוקיי, קודם כל המסך שנקנה הוא Bell bl776B מסך 8ms מיצרנית שעד כמה שידוע לי היא לא מוכרת... בהשוואה למסך הCRT המזדנקן שהיה לי מדובר בשיפור מדהים... המסך הקודם שלי היה ממש מעאפן ומחשיך פתאום בלי סיבה... תופעה שכמובן לא קיימת בסך הנ"ל... כמובן שגם הצבעים חדים וחיים ללא שום שינוי בדרייברים (digital vibrance למש"ל של נווידיה) טוב, בטח לא חשבתם שאני פה סתם כדי לספר לכם על המסך אלא יש כמה בעיות קטנות... למעשה, בעיה אחת, כנראה שחלקו העליון של המסך טיפה חשוך יחסית לשאר המסך ניתן לשים לב כאשר חלון פתוח על כל המסך ואז שורת הכותרת חשוכה יחסית לשורת הטאסקבר, שהן אמורות להיות בצבעים זהים... האם זוהי בעיה ידועה במסכי LCD או שמא רק במסך הספציפי הזה ?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אהלן חבר'ה! תאמינו או לא אבל אמא שלי שכנע אותי לקנות מסך LCD חדש חחח... לא האמנתי בעצמי. אז יאלה לעבודה... נכנסנתי לאתר המכרזים OLSALE ובאמת באמת שיש להם שם מחירים מצויינים! 10 אחוז זול יותר מ PCH לדוגמא ובנוסף הם נותנים 12 תשלומים ללא ריבית!!! הבעיה היא איזה מסך לקנות ואיזה גודל... אני לא יודע אם 17 אינץ או 18 אינץ. ראיתי מסכים מגניבים ממש של VIEWSONIC שאחד מהם היה גם באתר של TOM ולקח ציון 5\5... טוב יותר מהמסכים שפנדה מביאים, של HERCULES. אבל אני לא מתייחס למה שהוא אומר כקדוש ואני בטוח שההרקולס מצויינים גם הם, אין לי ספק בכלל. בכל מקרה אני חייב DVI (אני יקנה כרטיס מסך חדש עוד כמה חודשים והוא יהיה עם DVI) לבינתיים אבל צריך גם חיבור 15 פין רגיל. חייב שיהיה איכותי. משחקים …

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים