עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by roiv11,

ככה.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, בתקציב שלי (כ-1300) שקלים, מישהו המליץ לי על GTX 275 , הבנתי שהתנאים שכרטיס מסך יעבוד הם מעבד וחיבור מתאים, המעבד שלי הוא-JTC P-4 500W ATX12V SATA, אבל את סוג החיבור אין לי מושג איך אני בודק. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. איך בודקים את סוג החיבור? 2. האם הספק שלי יכול "לסחוב" את הכרטיס? 3. האם זה נכון שאילו (החיבור והספק) הם שני התנאים היחידים המגבילים את סוג הכרטיס שאני יכול להרכיב עך המחשב? 4. האם הכרטיס מסך הזה (GTX 275) הוא הכי טוב לתקציב הזה? (אני אשרוד גם חריגה של 200 שקלים גג) אני מודה (אפילו מאוד P:) לעוזרים, בברכה רועי.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by SUB-ZIRO,

שניהם בחיבור פיסיאי אקספרס ושניהם עם 512 מגה זיכרון שוב שאלתי מתחייסת מבחינת ביצועים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by TheReaper,

שמתי לב שיש איזהשהו חיבור מלבני כזה בצד שלו של מה החיבור הזה? עריכה- 1.האם שינוי מחיבור של PCIE X4 לPCIE X16 יגדיל לי את הביצועים? בכמה? במפרט הזה אני מקבל בערך 4000 ב3DMARK 05 זה בסדר?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. הוא 6600GT ל PCI-E. שיעבוד עם צ'יפ ASUS 915P בסוקט 478 והאם העובדה שיש לו VIVO לא מכבידה עליו? תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by faceman_007,

לפי זה זה כבר קיים בX1800XT..רק עכשיו ראיתי את זה מישהו ידע את זה? http://www.vr-zone.com/index.php?i=3055 :s05:>מוזר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by avihalima,

שלום לכולם רכשתי השבוע G FORCE FX 5900ULTRA של ASUS במאפייני מסך הטמפרטורה של הGPU היא בממוצע 65C צלזיוס שזה ביחס למעבד רגיל גבוה מאוד הייתי מעוניין לדעת אם זאת טמפרטורה סבירה למעבדים האלה (FXULTRA) תודה לכל התותחים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by FastConp,

מעוניין לרכוש כרטיס מסך בסביבות ה- 700 ₪. שימושים: AutoCAD, Revit, Sketchup. לא משחק במשחקים. חומרת המחשב: Asus Z97 - k i7-4790k 16gb Seasonic 550W Antec p100

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by esaly,

אהלן! הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס של ATI הכי מומלץ לאפיק הAGP... הסתכלתי על ההמצלות של חודש ספטמבר ולא ראיתי שם את ה1600PRO שעולה בקיי אס פי 690 ש"ח.. איך הכרטיס? הבנתי שהX800GTO כרטיס טוב אבל איפה אפשר למצוא אותו ואיך הוא לעומת הX1600PRO...? על מה הייתם ממליצים לתקציב של עד 1000 ש"ח (של ATI כמובן) תודה..

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by inan182,

יש הרבה סוגים שנוים של SSD ואני לא יודע איזה ליקנות בדיוק אפשר המלצה דרישות 240G-260G ואני קונה רק מי ksp. תודה ובבקשה תמליצו.. אתר k.s.p http://ksp.co.il/?select=.152..377..379..580.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=ssd&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by erezs,

היום קיבלתי את הHD4870 1GB. עובד לי הAA(אני חושב)אבל הAF לא עובד. לא אמורה להיות בעיה עם הכרטיס הזה והדרייברים של ATI בניגוד לNVIDIA. הדרייבר הוא האחרון מהאתר של ATI כולל הcatalyst. הנה תמונה: (המשחק הוא פלייט סימולטור 2004,זה קורה גם בפלייט סימולטור X החדש יותר,השדרוג לכרטיס זה היה בגלל הסימולטור) http://img98.imageshack.us/img98/1025/21465580vr3.jpg שימו לב לפס המטוס בכחול. http://i39.tinypic.com/2nhdb13.jpg האם אפשר לפתור את זה? ניסיתי לפחות 5 דרייברים. תודה נ.ב יש לי את הגרסה dual edition של PALIT,ואני לא מבין איך אפשר לבחור בין הגרסה הממוהרת לגרסה הרגילה כפי שהם מציינים,אין בקופסא או באתר שלהם מדריך.מישהו יכול לעזור לי? ארז

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shpigeli,

יש לי p3 667 עם ג'יפורס 256 אני רוצה משהו חדש בעתיד אם אני אקנה מחשב אני אעביר את הכרטיס הזה... אוקי אני רוצה בטווח מחיר עד 1200 גג!!!! ראיתי את של msi ti 4200 איך הוא??? ראיתי את של סומה לא ממש חברה מוכרת נכון??? יש למישהו כרטיס של סומה איך הוא??? אני אוהב די לשחק משחקים לא הרבה מאוד אבל אם אני משחק אני רוצה שיתן לי איכות עם רזולוציה גבוההה עדיף לי לקחת אולי איזה כרטיס עם mx440/460?? ראיתי גם של גיינורד אז מה כדאי??? ראיתי גם של לידטק שהם נראו לי טובים.. עוד שאלה מה עדיף 128 זיכרון או 64??? אני רוצה משהו איכותי אז תודה למי שיעזור לי!!! ומאיפה הכי כדאי לי לקנות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אוקיי, קודם כל המסך שנקנה הוא Bell bl776B מסך 8ms מיצרנית שעד כמה שידוע לי היא לא מוכרת... בהשוואה למסך הCRT המזדנקן שהיה לי מדובר בשיפור מדהים... המסך הקודם שלי היה ממש מעאפן ומחשיך פתאום בלי סיבה... תופעה שכמובן לא קיימת בסך הנ"ל... כמובן שגם הצבעים חדים וחיים ללא שום שינוי בדרייברים (digital vibrance למש"ל של נווידיה) טוב, בטח לא חשבתם שאני פה סתם כדי לספר לכם על המסך אלא יש כמה בעיות קטנות... למעשה, בעיה אחת, כנראה שחלקו העליון של המסך טיפה חשוך יחסית לשאר המסך ניתן לשים לב כאשר חלון פתוח על כל המסך ואז שורת הכותרת חשוכה יחסית לשורת הטאסקבר, שהן אמורות להיות בצבעים זהים... האם זוהי בעיה ידועה במסכי LCD או שמא רק במסך הספציפי הזה ?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Omerole,

שלום כולם! רציתי לשאול מה קצב רענון המסך הממולץ ואיך זה משפיע בעניין בריאות ומשחקים. יש לי מסך LCD שמסוגל להגיע ל180 שווה לשים לא שווה ובמה זה ישפיע? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by beber,

אני מחפש מסך טוב ואני לא יודע כיצד להחליט אם כדאי 17" או 19" שטוך או לא?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by dovik,

האם מישהו יכול להסביר לי מה פרוש של אותיות ומספרים על כרטיסי המסך? בפרט,מה מסמנות אותיות TI בכרטיסי מסך GTX 560 Ti ו- GTX 550 Ti ? ומה ההבדל בין כרטיס GTX 560 Ti לכרטיס GTX 560 ללא Ti ? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. 1. כמה בערך יהיו מחירי כרטיסי המסך החדשים ?? (G80) התומכים ב בארץ DX10 ??? 2. מתי כרטיסי מסך (R600) יצאו בארץ בערך ?? ומה יהיה המחיר שלהם בארץ בערך ?? תודה

17. Started by SoundingBro21,

שלום,יש לי Sapphire 6950 HD 2G DDR5 ,ו שאני משחק Crysis 2 המשחק מקרטע לפעמים,ההגדרות מכוונות על הכי גבוהה . מחשב: Intel I5 2310 Gigabyte Z68p-DS3 DDR3 8Gigs G.Skill Sniper CorsairTX650 Watts ספק Antec Kuhler 920 H2o קירור מים הממ השאר לא הכי רלוונטי. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם... לפני חודש וקצת קניתי את הכרטיס הזה... אבל בגלל שאני כבר לא משחק הרבה , עם כבר אז MaxPayne ש-VooDoo3 מפעיל אותו חלק... רוצים לקנות אותו ממני ב-860 שקל (והם יודעים שהוא עבר OC) אני יכול להשיג Gf2Ti של הרקולס ב-60 ש"ח לכן ישאר לי 800 ש"ח ואני יוכל לקנות דברים שימושיים יותר מזה... (לוח M חדש...) אז כדאי או לא...? ובבקשה חברה תשובות רציניות. בתודה מראש imac!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Avisp,

מעבד AMD Athlon 64 X2 5200 Box לוח אם GIGABYTE GA-MA770-DS3 זיכרון Exceleram DDR2 2048MB 800Mhz CL 5-5-5-18 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB מארז כולל ספק JSP-TECH K-110A 400W צורב LG GSA-GH20N X20 DVD מסך מחשב רחב Samsung 20" 206BW 2ms LCD WIDE השימוש במחשב יהיה סרטים ומשחקים ברמה בינונית (Call Of Duty 4 וכד') תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. המפרט בצד משחק ברזולוציה 1280*720 זה הכרטיס ששמתי עליו עין - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4936 אני מחפש לשדרג כרטיס מסך (כבר לא מעט זמן), הדרישות הן שיהיה שקט ככל שניתן ב - idle, שתהיה לו יציאת svideo, ויש לי עדיפות ל - nvidia, למרות שלא פוסל ati על הסף. קראתי ביקורות טובות על מערכת הקירור שיושבת על הכרטיס ושהיא שקטה ביותר. האם הכרטיס מתאים לדרישות שלי? האם המערכת שלי (בעיקר ספק) תחזיק את הכרטיס כמו שצריך? האם יש המלצות אחרות לכרטיס? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by shapiranir2,

משום מה הכרטיס מסך שלי ממש מתחמם כל הזמן. כל המאווררים עובדים וחוץ מהכרטיס הטמפרטורה במחשב טובה. המחשב דיי ישן (4 שנים) ואני מעוניין להחליף רק את הכרטיס מסך (משחקים מקרטעים ממש). הכרטיס הוא מדגם Raedon hd 4800 series. אני מעוניין בכרטיס מסך פשוט וטוב שיכול להריץ משחקים ישנים יחסית (4-5 שנים). איזה עוד מידע צריך כדי להתאים את הכרטיס למחשב? תודה מראש ניר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Bengo5,

כותרת... מדובר על הZOTAC

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by alex.turovsky,

יום ראשון אני קונה GTX570 אחרי שהעפתי את AMD RADEON 6970 מהמשוואה. יש שניים במחיר סבבה שאני מתלבט כי כזכור לי אחרי בלגאן, פעם NVIDIA חסמה אפשרות של יצרנים לבצע שינויים במפרט מלבד: - קירור - עיצוב - BUNDLE אז למעשה לפי דעתי אין שום הבדל בין כרטיסים מיצרנים שונים. אני עדיין צודק ? כרטיס 1 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2367 כרטיס2 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2260

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by lmlm,

http://www.theinquirer.net/?article=31730 כנראה אינטל רוצה להיות קצת בשוק כרטיסי הגרפיים. האם זה יועיל?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני רוצה לקנות את הX1950 PRO (שאמור לצאת בסוף נובמבר) מאתר בחול כמו NEWEGG או ZZF , רק שאלה לא שולחים לארץ. :'( מישהו מכיר חנויות אונליין שכן שולחים לארץ? תודה, המרטש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.