כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
-
אמממ חבר שלי מתכנן לקנות מסך.. 19" רזלוציאה כמה שיותר גבוהה, הכי הרבה שהוא יכול לשלם זה 1800 ש"ח עכשיו הקטע זה שאבא שלו מקציב 3200 ש"ח אבל הם קונים שניי מסכים! אחד שהוא למשחקים (19").. למחשב הטוב יותר... והשני זה לאחותו.. 17" שני המסכים שלא יהיו יותר מ 8MS.. אז אני גם צריך המלצות שני מסכים , בקיצור, למסך הטוב אפשר להקציב 1800 לפחות טוב בסביבות 1400.. אפשר נגיד 1200 לפחות טוב ואז יהיה 2000 ש"ח ל- 19"
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתקלתי בדיל נחמד ביותר, הכרטיס הנ''ל ב750 שקל. עכשיו שאני חושב על זה ה6850 שלי כבר צריך מחליף... אמערכת שלי היא כזאת [h=3]AMD Phenom II X4 955 לוח אם של גיגה ביט, לא זכור לי דגם מדוייק אבל אנילא חושב שזה ישנה... אם צריך אני יבדוק. HD 6850 4 GB ראם seasonic s12 620W bronze עכשיו כמה שאלות: רכישה כדאית לאומת השיפור בביצועים? הספק שלי יחזיק אותו? הבנתי שהוא די אוכל חשמל בעוד חמישים שקל אני יכול להביא את גירסת הOC, שווה? רשמים,בעיות,המלצות, דברים אחרים שיש לכם להגיד בעד ונגד הכרטיס, בבקשה אני ישמח לשמוע[/h]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה: יש את הכרטיס של LEADTEK - Leadtek WinFast TV2000 Deluxe XP יש מגוון כרטיסים של החברה המכובדת PINNACLE יש לכם עוד הצעות? אולי משהו שמתחבר ל USB ... בקיצר, כמה שיותר השוואות והתנסויות תודה מראש. FLYVIDEO בבקשה על תציעו כי זה מה שיש לי עכשיו וזה ממש כרטיס!!! (לגימה של קפה ארומה של עלית)...לא ממש טוב ;D
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפורום הוא לא זירת מכירה, בשביל זה יש Tradezone http://hwzone.co.il/tradezone/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 6400 לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS3 זכרונות: CORSAIR 2GB DUAL כרטיס מסך: ATI Redeon X1950PRO 256 המחשב בכללי עובד טוב. ואין בעיות. חוץ מאחת. הכרטיס מסך. לאט לאט אני מרגיש שמשחקים מפסיקים לרוץ על המחשב - דרישות המשחקים עולות כל הזמן, והכרטיס מתישן. חשבתי לעשות שדרוג קטן ולהחליף את הכרטיס מסך והזכרונות. השאלה היא עד כמה הרעיון חכם. סך הכל המחשב באמת חזק ואני מרגיש שהמשחקים עובדים צולע רק בגלל הכרטיס מסך ולא המעבד והלוח. מה אתם אומרים ? מה כדאי לעשות ? ???
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות הקשורות ל AGPX8: 1. מה זה בעצם AGPX8 ומה המשמעות של זה? 2. אם אני מתכוון לקנות RADEON 9700 אני צריך גם לוח אם שתומך ב AGPX8?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מסך CRT 17 אינץ'. אני צריך שתיהיה חברה איכותית עד ככל שניתן בתקציב הנ"ל.... המסך צריך להיות שטוח (כמובן), ועדיף שהוא יהיה בצבע שחור או כסוף...רק לא לבן תודה ניב
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול על איזה כרטיסים אתם ממליצים מסדרת ה200 של NVIDIA או סדרת ה4870 \ 4890 שיעבדו עם הספק Enermax Liberty 500W. רציתי גם לשאול אם הכרטיס 275GTX יעבוד על ספק כזה. תודה על העזרה, אין כרגע הגבלת תקציב פשוט זרמו עם מה שיכול לעבוד על 500W
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מפרט נוכחי: מעבד: i5 6500 לוח אם: z170-A-PRO זיכרון: 8GB DDR4 2400Mhz Corsair Vengeance LPX ספק כוח: 500 - זלמן איזה כרטיס הכי טוב: 1. Sapphire Radeon RX 480 NITRO+ 8GB GDDR5 2. MSI Radeon RX 480 8GB GAMING X GDDR5 3. Gigabyte Radeon RX 480 8GB GDDR5 4. MSI Radeon RX 480 8GB GDDR5 תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
השבוע רכשתי כרטיס מסך חדש, ה 480 עדיין סחב אבל.... בכול זאת עברו שלושה דורות ההתלבטות שלי היתה בין WINDFORCE 770 2GB ל RADEON R9 290 4GB ההבדל היה 400 ש"ח במחיר והאמת פחדתי מקרור הסטוק של ה 290 וקצת מהמחיר. השאלה שלי בעקבות המפרט שיש לי האם המעבד היה צוואר הבקבוק במידה והייתי לוקח את ה 290 כמה שיפור היה בינהם המפרט : INTEL I5 750 ללא OC לוח ASUS P7P55D-E PRO 8GB DDR 3 ספק CROSSAIR 650W מארז Vengeance C70 Mid-Tower Gaming Case אני משחק על 1080P
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בקשה מוזרה. יש לי חבר שרוצה לקנות מסך חדש למחשב ויש לו CRT MAG 17" אבא שלו אומר שאין בעיה כספית אבל כל עוד המסך מתפקד אז הוא לא רואה שום טעם להחליף איך אפשר להרוס את המסך? בעזרת מכות? מאיפה? לא משהו גלוי כמו לשבור את המסך וכו', משהו שניתן לעשות מבחוץ. תודה. זה נורא חשוב כי הבנאדם קנה מחשב חדש עם 8800GTX והוא מאוד רוצה לנצל אותו..
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות את הכרתיס מחברת PALIT ורציתי לדעת איך הביצועים שלו.. ואם הוא מספיק כדי שיחזיק מעמד עם משחקים חדשים..? תודה מראש: אוהד!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס שנתיים, לא היו אף פעם בעיות. אין OC, הכל stock. עובד עם ספק של OCZ 600 וואט. כל החיבורים תקינים, הכרטיס יושב טוב בסלוט, המאוורר מסתובב כמו שצריך. Windows 7 64bit. לפני שבוע שיחקתי AC2 ואחרי כמה זמן, חצי שעה או יותר והתמונה התעוותה בצורה מוזרה, טקסטורות נהיו שחורות והופיעו סימנים אקראיים על המסך. קיבלתי מסך כחול לגבי DLL של nVidia כלשהו (nv**.dll לא זוכר בדיוק אם השם, אם יקרה שום אני ארשום פה). אחרי זה המחשב עלה תקין אבל זה קרה שוב 10 שניות בתוך המשחק - SC2 הפעם. עכשיו גם ב-BIOS היו ארטיפקטים, דברים לא היו במקום, כל המסך היה מעורבב. בכל מקרה, העפתי דרייברים ושמתי דרייברים 2-3 גרסאות אחורה (היה לי מותקן דרייברים בטא חדשים בשביל SC2). מאז הכל עבד חלק. היום…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
החלק הרלוונטי לכותרת נמצא בעמוד הבא. תודה. טוב, אז יש לי ביטוח לשלוש שנים על הכרטיס. כרגע הוא נדפק וכנראה שיחליפו לי אותו. איזה כרטיס אקבל במקומו ? כלומר איזה כרטיס יש היום ל ATI שנותן את אותן היכולות של x1950 pro ? אני שואל כדי שלא ינסו לעבר אותי , לתקוע לי סתם כרטיס ולהגיד לי שהוא אותן יכולות בדיוק כמו של הקודם. אני לא מעודכן בכלל בדגמים היום. (הכרטיס לי נקנה לפני 3 שנים כמעט).
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך והוא "תקוע" עם סלוט AGP ומערכת יחסית טובה(אין מצב לשדרוג, 2.8 עם ג'יגה ראם) הוא מחפש כרטיס AGP שיחליף את ה-5200 שלו כמובן למשחקים הייתי בטוח שה-7900GS בגרסת AGP עולה כ-1000 אבל הוא חורג ב-500 מהתקציב >< אגב הוא מודאג שהקנייה לא כדאית ועוד שנה - שנה וחצי הוא גם ככה יצטרך להחליף מחשב סה"כ הוא לא חולה גרפיקה פשוט ה-5200 בלתי נסבל גם בהגדרות מינימום.. אמרתי לו שלהשערתי גם עוד שנה וחצי-שנתיים ה-7600GT יחזיק מעולה משחקים לפחות על מינימום מה דעתכם ? הצעות אחרות ? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך בבקשה שמות של כרטיסי מסך הכי חזקים בשוק לעבודה עם תוכנות הנדסה וכו .. כמו solidworks. לא משנה המחיר ואם אפשר ואתם יודעים אז ספק בארץ שמוכר את הכרטיסים הללו שאלה נוספת היא איך כרטיסי ה geforce Ti's 4200 ומעלה לגרפיקה מקצועית? המליצו להם על elsa gladiac אבל נראה לי שזה לא מתקרב אפילו.. הכרטיסים צריכים להיות מקצועיים וחזקים תודה מראש אנשים .. לילה טוב
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שאני קונה - אני יכול להשיג כרטיס GFORCE4 TI4600 עם 128 DDR (סמסונג) של VISIONTEK במחיר מציאה. השאלה המתבקשת היא כמה החברה הזו שווה ואם ההפרש הדי גדול במחיר בין הכרטיס הזה למקביליו (ASUS וכו') שווה את ההפרש בביצועים (אם קיים בכלל).
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
3Dlabs Oxygen GVX420 - Dual R4, 128MB SDRAM, DualMonitor ??? איך הוא מבחינת ביצועים...?! :
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את מסך ה LCD החדש של סמסונג, אבל אני לא מוצא אותו בשום מקום בארץ. אולי מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותו, או מי היבואן של סמסונג?
-
בשיטוט בפורומים מחו"ל נתקלתי בנושא שנפתח ע"י אחד המשתמשים, המקשר אותי לפורום אחר. נכנסתי ללינק, ומצאתי את עצמי עם פה פעור, מדוע אלוהים נותן אגוזים לאנשים ללא שיניים? (או במילים אחרות, למה הוא נותן חומרה כזאת למפגרים?). אני מניח שאתם תוהים "על מה הוא מדבר?". הנה התשובה: /Discuss
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על הכרטיס הנ"ל? לינק לאתר היצרן: http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?pronameid=216&lineid=1&act=1 מחירו בארץ כ-2200 ש"ח. בתשובותיכם התייחסו בבקשה: 1. לכרטיסי 7800gt אחרים. 2. ליחס עלות/תועלת ביחס למחירו. יש לכרטיס אפשרות חיבור video in, האם יש למישהו את הכרטיס וניסה לחבר video? מה סוג החיבור? איך איכות התצוגה? האם ה-features של myvivo שווים? (כמו pause על סרט, PIP וכן הלאה) האם אתם מכירים כרטיס אחר שנותן video in features כאלה? תודה, PSben
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, החלפתי קירור למעבד ומאז הכרטיס הפסיק לעבוד, ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר (ATI 7790) עובד מעולה, גם בלי כרטיס עובד. חשוב לציין שהמחשב עובר פוסט אבל עדיין NO SIGNAL לא משנה מאיזו יציאה - HDMI או DVI יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? כמובן שהכל מחובר כמו שצריך המאווררים מסתובבים והכל והאם אם בכלל אפשר לתקן כרטיס מסך במידת הצורך כי אני קצר בכסף וכרגע אין לי אפשרות לקנות כרטיס חדש נורמאלי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-