עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי X1950P (יציאות DVI וS-VIDEO) ויש לי LCD 32" עם כל כניסה אפשרית, מה הדרך הכי טובה לחבר אותם עם איכות תמונה כמה שיותר טובה, אשמח גם להמלצות לכבלים ספציפיים.

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך למישהו שהחליט סוף סוף להיפטר מהכרטיס מסדרת MX שלו... מפרט מחשב קיים: P4 2.53 512 זכרון HD 80GB לוח אם של ALBATRON הוא לא גיימר כבד, אבל הוא בהחלט נהנה מ-GTA SAN ANDREAS, CALL OF DUTY2 ודומיהם איזה כרטיס מסך עד 1000 ש"ח כדאי להמליץ לו? (אם זה חורג קצת מעל 1000 גם אשמח לשמוע) אני לא מדבר על כרטיס שיחזיק רזולוציות מטורפות ב-FULL DETAIL, אבל אחד כזה שיהיה עדיין כיף להנות מהמשחק בלי להתבאס על הגרפיקה תודה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אפלו שאני מחזיר להגדרות הרגילות הוא עדיין אם ארטפאקטים אז אני רוצה שההורים שלי יקנו לי חדש... יש דרך להרוס לגמרי? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אויי לא הייתי כאן הרבה זמן , ברכות על העיצוב.. שלומות, אני מחפש להתקין לי 2 כרטיסי מסך (יש לי 2 מסכים LCD ורגיל) על הרגיל אני משייך לרדיאון 9800 SE שלי, זה לטובת משחקים על השני LCD אני מחפש לקנות כרטיס מסך , רק שאני לא יודע איזה לקנות (PCI ) יש דעות ? תודה מראש *כמובן שהשתיים (כרטיסים) יושבים לי על אותו המחשב. 0

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by gtsaf0,

שלום. היום אני פירקתי את המחשב על מנת לנקות אותו וכשה החזרתי אותו כל המשחקים שלי עובדים על20 FPS גם עם גראפיקה גבוהה וגם עם נמוכה (זה מוזר הFPS נשאר אותו הדבר למרות שאני משנה את הגראפיקה) אני מפחד שהרסתי לעצמי את הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח כי זה בכל זאת עובד כרטיס מסך 9800GT 2G מעבד Q9400 6.2GHZ חשוב להזכיר שאתמול לא היתה שום בעיה בתקווה לעזרה אלישי

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מה זה ננומטר ומה זה צי'פ כי אני רואה שאתם כותבים את זה הרבה (אם אפשר בלי מאמרים באנגלית)?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by SoftMaker,

בסוף למזלי לא היה את הכרטיס של powercolor כפי שאתם אומרים עכשיו אני מתכונן לקנות את של leadtek האם הוא כרטיס טוב? 128 ti42000 הוא עדיין עשיתי טעות? הסיגנון גרפיקה שלו יפה במשחקים? האם ישנה חנות שמוכרת את זה באותו מחיר כמו pchardware בסביבה של חולון? אנא עיזרו לי! האם יש בו וידאו אין?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by THE FOX,

מחפש תוכנת OC לכרטיס 260 GTX,עם תמיכה בOC לליבה, לשיידרים ולזיכרונות. והאם ניתן לפתוח צינורות עיבוד בכרטיסים אלו?

9. במשחקים אני רואה ממש גרוע, זה בעיה שהחלה לאחרונה עם החום הכבד(אני מניח) יש לי כרטיס X600 ATI REDEON ובמשחקים אני רואה ממש מפוקסל וגרועעעע יש אפשרות לדעת אם הבעיה מהדרייבר או מהכרטיס עצמו?או עם איזה תוכנה? כי עשיתי עידכוני דרייבר לכרטיס והבעיה עדיין ישנה. אשמח לדעת, תודה מראש לעזרה שלכםםם

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. ^ 9600GSO יספיק?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. חבר שלי מעוניין בכרטיס מסך למחשב שהוא בונה. מדובר במחשב פנטיום 1 או 2 שלא אמור לעשות שום פעולות גראפיות מסובכות או להריץ משחקים, אבל כן מיועד להציג על טלויזיה ולכן יש צורך בכרטיס מסך עם יציאה איכותית לטלויזיה. שתי אפשרויות שהוא מצא הן: Power Magic ATI Radeon VE 64MB AGP TV OUT (277NIS) Sapphire ATI RADEON 7000 64MB SDRAM TV-OUT OEM (282NIS) מישהו יכול לעזור לו להחליט ביניהן או להציע אפשרות שלישית? תודה מראש! עריכה: המחיר משמעותי בהחלט.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לינק לכרטיס בנועה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8007 ובאתר של INNO3D http://inno3d.com/products/graphic_card/ichill/ichill_400/gtx460.htm עד כמה שאני יודע הכרטיסים האילו תומכים ב DIRECTX11 אבל משום מה באתר כתוב DIRECTX10 , בכרטיסים אחרים שלהם שלא מהסדרה של I-CHILE כתוב בפרוש DIRECTX11 יש בכלל דבר כזה GTX460 שלא תומך ב DIRECTX11?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by nadnad,

שלום, אני צריך בבקשה אתר עם השוואה של כל כרטיסי המסך האחרונים (השוואת הביצועים), תודה.

14. Started by ekmo,

שלום, כרטיס המסך שלי כנראה בימיו האחרונים ואני אצטרך כרטיס חדש. איזה כרטיס הייתם ממליצים לגיימינג בתקציב של 1200 ש"ח פלוס מינוס? רצוי כרטיס חדש עם עדיפות ל-NVIDIA. לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSET ספק: Corsair TX 750 Watt תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by pelo911,

לפני שבוע קניתי מחשב עם מפרט כזה: מסך LG 19 דגם 2MS מארז טרמל-טק tsunami 4 גיגה זכרון במהירות 533 הארד דיסק 250GB עם 16MB זכרון לוח MSI 975X פלטניום מעבד 930D כרגע המעבד עובד בחום של 76 מעלות בעבודה ו 69 במנוחה!! הזמנתי מאוורר טרמל-טק silent מה שנשאר לי לבחור זה כרטיס מסך לאור העובדה שיש כל כך הרבה חברות , כל כך הרבה דגמים יצאתי מבולבל מאוד מכל המבחר אשמח לשמוע את הצעותיכם מה כדאי יותר X1800 או 7600GT ואיזה חברה לבחור? 256BIT או 128BIT כמו ברוב הכרטסים? או שאולי בכלל עדיך לקנות 2 כרטיסים זולים יחסית 7600GS ולחבר אותם ביחד על הלוח??? אשמח לתגובה מפורטת בעיקר כדי להבין בחירה זאת או אחרת.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. התקנתי את הדרייבר הזה (בטא), לפניו היה לי את 15.4. התקנתי אותו מהאתר של AMD ולאחר ההתקנה הגרסה לא השתנתה ל-15.6 בלוח הבקרה של AMD. למה? בדר"כ אני מתקין דרייברים ככה והכל בסדר. אולי זה השתנה בכל זאת אבל בדרייבר הזה לא רשום?

17. Started by Ido.G,

היי, יש לי מחשב בבית עם Radeon 9550. הוא מומהר ל 325/250. יש לי גם Ti 4400 שנע ונד בין מצב תקין ללא תקין (משהו בליבה לא בסדר- או שאולי זה הקירור. אני לא בטוח מאחר ואני מסדר אותו כל פעם וכל פעם מחשב חוזרים ארטיפקטים אחרי כמה זמן). כרגע בכל מקרה אני משתמש בכרטיס. האם למישהו פה יש נסיון עם שניהם על אותו מחשב? מה אתם חושבים שעדיף לשימוש? בכל מקרה, אני גם שוקל לקנות 9500 פרו משומש. האם הוא טוב יותר מהכרטיסים הנ"ל? והאם זה במידה ששווה רכישה? הסתכלי בבנצ'מרקים אך לא מצאתי שום דבר שגרם לי להחליט. בכל מקרה- אין חכם כבעל נסיון. תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by avishaiar17,

שלום .. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך את שלי מכרתי.. (9800 GTX) אני מתלבט בין שני אלה.. יש לי מסך 22 של ASUS לכן אני משתמש ברזולוציה גבוה במשחקים.. השאלה אם ה1 GB נותן הבדלי ביצועים משמעותי..ששווה להשקיע. ההבדל בכסף היינו 150 ש"ח תודה רבה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by stingeR-,

שניהם של INNOVISION הFX עם 128BIT מה יותר טוב... אני רוצה תארד של לפחות 2 דפים...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by naki,

שלום לכולם! יש לי gigabite gtx 770 4gb וסך הכל אני נהנה מהביצועים.. יש לי רק שאלה לגבי משחקים ספציפים... לאחרונה קניתי את watch dogs וגם את shadow of mordor ושניהם עובדים חלק על הגדרות ultra. שיחקתי לפני כמה חודשים ב batman arkham origins וגם ב assassin's creed black flag ובשניהם הייתי צריך להוריד פילטרים לfxaaa כדי לקבל חויית משחק חלקה.. רציתי לשאול אם הבעיה זה במשחקים האלה עצמם? שאלה נוספת... תוכנת gforce experience הגדירה לי במשחקים האלה הגדרות ממומלצות של ultra על הכרטיס מסך שלי, ובפועל הייתי צריך להוריד הגדרות כמו שציינתי... אי אפשר באמת לסמוך על ההגדרות שלהם? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by kobi_af,

שמעתי שזה לכרטיס מסך אם יש כרטיס מסך שדורש 50 נגיד ו agp יש בו רק 40 w אזצריך להוסיף חיבור כזה לא? מה עושים אם חיבור כזה הוא ק'שה להרכבה לאן מרכיבים אותו? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by asaf556,

השגתי כרטיס שכזה בכמה אוכל למכור אותו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yossial,

תסתכלו בלינק http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3320 ועוד לינק נוסף http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4140&catcode=&AdCat=&parentid= מה אתם אומרים???

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by LioBir,

הי אני מעוניין לקנות מחשב נייד ותהיתי אם כרטיס המסך "Intel GMA 950" שווה משהו ? האם ניתן להריץ עליו משחקים ( לא חייבים להיות הכי חדשים בשוק... ) ? תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני מחפש כרטיס מסך מסוג AGPX8 עד 400-450 ש"ח שישרוד בדרישות המינימום של משחקים הכי הרבה זמן. כמה זמן לדעתכם הוא יחזיק?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים