עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by NAZRAK,

שלום החלטתי לשדרג את ה-8600 המעפן שהיה לי לכרטיס שבכותרת. בגלל שכרגע יש עיכוב במכס אז הכרטיס מתוצרת BFG (שאותו הזמנתי כי קראתי שהקירור המובנה נחשב לטוב) מתעכב. חשבתי פשוט לשים GIGABYTE אבל הטכנאים מפצירים בי לחכות, זה באמת כזה הבדל או שסתם מורחים אותי? עוד עניין הוא שביום רביעי אני כבר חייב את המחשב פועל כי אני מתקין עליו תוכנות עריכת וידאו ומתחיל התלמדות בתחום העריכה ככה שאני כבר די לחוץ. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  2. היי, איזה כרטיס יספק לי את הביצועים הגבוהים ביותר בטווח של עד 2.5K? ה-HD4870X2 או GTX295 ואם אתם מוצאים אחד שנכנס במחיר אז HD4890X2?

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  3. Started by vers,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיהיה מספיק חזק כדי להריץ משחקים כמו gta iv או assassin creed וכדומה... אני לא בטוח באיזה כרטיס מסך לקנות ולכן אני צריך את עזרתכם במציאת הכרטיס הכי זול, אך גם שיריץ את המשחקים בלי בעיה. המערכת שלי כרגע היא: CPU 2 processors - Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.00GHz CPU Speed 2.99 GHz Performance Rated at 5.39 GHz System RAM 3.5 GB Operating System Microsoft Windows XP Professional (Build Service Pack 32600) Video Card Intel(R) Q965/Q963 Express Chipset Family (Intel(R) GMA 3000) כמו שאתם רואים אין ממש כרטיס מסך. אז אני אשמח לעזרה והמלצות. תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Moty_p,

נתחיל בשאלה ראיתי בהרבה אתרים את הכרטיס המסך הזה: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/27_69/products_id/5066?osCsid=d2b8f489eb67b19e5541893f1b5d331b רציתי לשאול למה הוא כל כך יקר מה מיוחד בו הוא אשכרה עולה כמו 2 מחשבים חדשים חזקים מאוד ורציתי לדעת מה אתם חושבים על כרטיס מסך גי'פור 7300GT אני רוצה לקנות אותו כי הוא פשוט עם ממשק AGP ולא PCIX יש לכם כרטיס מסך יותר טוב ב AGP להציע לי במחיר של עד 500 שקל?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  5. Started by shainov,

שלום לכולם ושבת שלום. ברשותי כ.מסך מסוג TWINTECH AC XT GTX 260 ויש לי שאלה: בנוגע ליציאת הHDMI מחובר לLCD של MARANTZ HDTV ואיני מצליח משום מה לראות דרך הכרטיס..(יש לציין כי דרייבר מותקן+PHSIX 186.18 וכי בדרייבר אני רואה את הטלוויזה פשוט הכ.מסך לא מקרין לה שום דבר..)

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  6. שלום אני רוצה להחליף כרטיס מסך מפרט : מעבד Q6600 לוח אם msi g31 (אני חושב) דיסק קשיח 320 gb 2ghz זיכרון ראם מסך 1680X1050 כרטיס מסך נוכחי : 8400GS ספק נוכחי : 300W ezcool אני מחליף אותו ל EZcoll 400W או 450W לפי הצורך להיתיחס למחירים של רשת אייבורי בלבד(יש לי אחריות שם וחבל לי לאבד אותה) אתר :http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=400 תקציב 700 לכרטיס מסך 200 לספק חשבתי להחליף ל: msi ATI Radeon HD4770 אני צריך כרטיס מסך חזק למישחקים שלא יהרס מהר ושיחזיק מינימום שנתיים של חברה אמינה וטובה (לא כרטיס חם מידי שישרוף את עצמו תוך יומיים) כול הצאה אחרת תיתקבל בברכה לא מעוניין ביד שניה

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by cobmetal,

שלום , אני מתלבט איזה דגם של הכרטיס לקחת ASUS PALIT GIGABYTE , כרגע המחיר הוא לא בעיה , פשוט אני רוצה לדעת מה היתרונות והחסרונות . תודה

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  8. שלום, למטרות של עיצוב גרפי מקצועי, איזה כרטיס מסך מומלץ? אני יודע שאפשר לקחת את הכי יקר שיש בשוק וזהו, אבל אני מעוניין לדעת באיזה כרטיס ניתן להסתפק בכדי לקבל ביצועים מספיק טובים? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by thebenjamin,

תכננתי לקנות HD4870 1GB VAPOR-X.. דיברתי על זה עם החנות והם הציעו לי שאם אני קונה כרטיס מסך בסכום כזה.. עדיף לי לקחת את הכרטיס הזה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2204 שלפי הנתונים ומה שהם אמרו משתווה לGTX275... מה חושבים?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  10. Started by huber,

שלום לחברי הפורום. אשמח לקבל תשובה, מה יותר חזק מבין שני הכרטיסים הללו - רצוי עם ביסוס כמובן.

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  11. אני מעונין לקנות כרטיס מסך למערכת חזקה ואני לא יודע על איזה ללכת. הראשון gtx 285. השני ati 4890hd הכרטים מיועד למשחקים כבדים מאוד ועריכות, השאלה מופנת הן לגבי ביצועים והן לגבי תמיכה. אם תוכלו לכתוב לי את היתרונות והחסרונות של כל כרטיס ביחס לשני.

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  12. Started by Hila_2109,

היי, אני רוצה לחבר למחשב אחד שני מסכים. הראשון יהיה מסך למשתמש (outlook, explorer וכו') והשני יהיה מסך שיציג אפליקציה קבוע (דף Web). לצורך כך, רכשתי כרטיס מסך GeForce 7200 GS, בעל שתי יציאות וידאו (VGA ו- DVI). איך אפשר להגדיר שבכל log In למחשב , האפליקציה שאני רוצה, תופעל קבוע במסך 2 (לצורך העניין)? תודה לעוזרים! הילה.

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  13. הכרטיס צריך לשמש לחיבור טלויזיה למחשב וניגון סרטים בfhd . גם למשחקים אבל לא הרבה ..מה הכרטיס המשתלם ביותר במחיר הזה? המליצו לחבר שלי את ה 9400gt עם גיגה זיכרון אבל אני לא בטוח שהוא הטוב ביותר במחיר הזה. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  14. Started by bNs1k,

אהלן חבר'ה. שיחקתי PROTOTYPE וזה ויש לי 2 מאווררים על הכרטיס מסך לא חיברתי אותם לכמה שעות , אלה מאווררים שאני חיברתי לא באים ככה. בקיצור נכנסתי למשחק Counter strike source אחרי שיצאתי מה PROTOTYPE ובום נכבה המחשב עכשיו אני מנסה להדליק אותו הוא נדלק אבל לא מציג כולם החלפתי מסך הכל עובד אבל ה DRIVER של הכרטיס מסך נמחק.. אני מנסה להתקין מחקתי אותו הכל איפה שרק אפשר וניסתי להתקין וזה מראה לי תשגיאה הזאתי http://www.siz.co.il/my.php?i=zdazmwdznq0e.jpg וזהו לא מצליח להתקין אותו עשיתי RR אלף פעם הורדתי שוב אלף פעם עשיתי ים דברים לא עוזר מה עושים ? אני לא מבין משהו בקטעים האלה של הדרייברים.. הבנתי מה הוא רוצה בשגיאה אבל מה הקשר לא מצא תמרכיב של ההתקנה משהו הורדתי 200 פעם מה עושים…

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  15. Started by ledan1991,

יש לי כרטיס מסך מדגם Geforce 9600GT 1GB 256Bit . משום מה, בכל תוכנה שיכולה לבדוק את המפרט של המחשב הוא מזוהה ככרטיס עם זיכרון של 512 וכדגם "9600 GSO" . זה נורא מציק שזה לא מופיע כמו שזה אמור להופיע. אצל חבר שקנה את אותו הכרטיס בדיוק מופיעה אותה הבעיה. לשתינו יש VISTA ULTIMATE ומחשבים טובים יחסית. אצלי המפרט הוא : E7400 core 2 duo 500GB HDD, 4GB RAM, וכל השאר גם כן טוב מאוד ולא אמורה להיות הבעיה הזאת. יכול להיות שצריך לעשות עידכון לביוס? או משהו שקשור לכך שהלוח אם לא מזהה אותו כמו שצריך? מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת?! תודה לכל העוזרים! [br]פורסם בתאריך: 19.06.2009 בשעה 21:39:41 תודה על ההעברה, חשבתי שזה אמור להיות בפורום תמיכה לחומרה. מצטער.

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  16. Started by גד :),

הכרטיס 5700LE כבר נחשב למיושן וכמובן חלש והגיע הזמן לעשות בו נסיונות אולי יש אפשרות לפתוח בו צינורות עיבוד, חשבתי על התוכנה RivaTuner , מה עושים עכשיו? (אוברקלוקינג כבר עשיתי). הנה תמונה: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  17. זה ככל הנראה המפרט שאני הולך לקנות -מחר- ככה שזה חשוב לי ואני לא סגור על -כלום- בערך.. המחשב למשחקים בעיקר התקציב שלי עד 4500 ואני מחפש איפה להוריד במפרט ככה שאם אני סוגר על כרטיס מסך יותר זול זה רק לטובתי, השאלה אם זה משתלם, בקיצור הנא המפרט: ¤887.00 Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX OCZ Vendetta CPU Cooler ¤120.00 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset ¤449.00 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 ¤260.00 Leadtek nVidia GeForce GTX260 Extreme+ 896MB 216SP CPIe ¤1,099.00 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤315.00 ¤129.00 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA SeaSonic Silver Power 500W SS-500ET-AP…

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  18. Started by YoTaMi,

מחפש כרטיס חדש למחשב מחיר עד 1000 שיפעיל ת'משחקים החדשים על טוב מאוד !. יש הצעות ?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. מה זה אומר לעזזל? http://i42.tinypic.com/2qa3fgn.jpg כרטיס מסך 260GTX gainward golden simple

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  20. שלום לכולם, האם מומלץ לקחת Sapphire ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ? אני לא הולך להיות גיימר או משהו, אבל מדי פעם אשמח לשחק באיזשהו משחק בקטנה בכיף הוא עומד בתקציב שלי מאוד. - ראיתי שיש לו מאוורר די גדול, האם זה ישפיע על הרעש? - האם יראו טוב אם אחבר אליו מסך 20" \ 22" \ 24"? - האם אוכל לראות HD? האם מומלץ לקחת? תודה על העזרה

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by gprr,

שלום לכם אני משחק בסימולטור IL-2 STURMOVIK 1946,המשחק ידוע בהיותו מעמיס מאד על המעבד. בדרך כלל יש לי פריימים טובים כולל בטראק(דטה) שמשמש למדידת הביצועים במשחק שזה 54 FPS עם סנכרון ורטיקלי מופעל בכרטיס מסך, אלא מאי... כשאני מגיע לעיר שיש בה הרבה בתים,קצב הפריימים יורד אפילו עד ל-10 ויש לי "תצוגת שקופיות",גם כשהקצב עולה עדיין המשחק רוטט. המשחק תומך בעקרון בליבת מעבד אחת אבל אפשר להגדיר 2 ליבות ואז העומס יורד מעט מאחת ועובר לשניה, בהגדרת ליבה יחידה,קו העומס מגיע לפעמים מעל עיר עד לסוף הגרף,בשני המקרים אין שנוי בביצועים. אם אני מוריד רזולוציה מ-1920x1200 ל-1024x768 הפריימים עולים ל-60 שזה מושלם-אי אפשר יותר בגלל Vertical Sync מופעל. האם יש טעם לשדרג כרטיס מסך? המפרט שלי: E840…

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by guypld,

שלום אנשים. אני קונה היום מסך LCD 32 לחדר...ויש לי מחשב חזק עם 9600GT , אין לי חיבור HDMI פיזי, אבל יש אפשרות או לחבר HDMI ישירות או לחבר דרך הTV out המיוחד שזאת יחידה עם עוד 4 חיבורים (שחור אדום ירוק וsvideo). בספר הוראות של הכרטיס כתוב שהאדום (Pr) משמש לHDTV , עכשיו השאלה שלי מה יהיה יותר איכותי? האם אני יראה באמת בHD ? או שכל עוד אין לי חיבור HDMI בכרטיס מסך אני לא יוכל לראות באיכות גבוהה. ואם לא אז איזה איכות תהיה יותר טובה, Pr או HDMI ? תודה מקווה שהייתי מובן! אהה..ודרך אגב אני מתלבט בין LG (LH20R או PANASONIC(TX32LE8) .. גם לצפיה בממיר של הוט וגם חיבור למחשב.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  23. בהמשך לפוסט הרכבת מחשב בפורום מפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=415148.0 אולי תצליחו לפתור לי את ההתלבטות שאחרי ההרבה זמן חיפוש מידע עדיין לא הצלחתי להבין מה יותר טוב בשבילי: אני משתמש במאיה (בעיקר לאנימציה לכן תצוגה מהירה בVP כן חשובה לי)ואפטר אפקטס. חשבתי שאפשר להחליף קואדרו ב"כרטיס גיימרים" כי בכל מקום שקראתי כתוב שהיעודיות של הקואדרו זניחה כאשר מדובר בהשוואה של 2 כרטיסים באותו מחיר. ז"א תמיד שמשווים בינהם זה השוואה בין קוואדרו חזק לבין "כרטיס משחקים" חזק ואני צריך השוואה של וואליו פור מאני שאני לא מוצא. אני מסיק מזה שאם אין השוואה כזו אז ברור מאליו ש"כרטיסי המשחקים" נותנים תמורה גדולה יותר לכסף אפילו בשביל המטרות שאני זקוק להם. זה שאני רואה בפורומים…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אני רוצה לקנות מחשב והוא הולך להיות בחדר שלי ממש קרוב למיטה ולכן חשוב לי שהוא יהיה שקט ככל האפשר. אני מתלבט בין ה GIGABYTE HD 4770 לבין ה PALIT 4850 DDR5 מבחינת ביצועים ברור לי שהכרטיס של פאליט לוקח אותו בסיבוב, השאלה אם הוא לא יעשה הרבה רעש/יתחמם יותר מדי? (לא מתכנן OC). כמו כן, האחריות על הפאליט היא רק שנתיים ועל ג'יגה בייט היא 3 אם אני לא טועה... מה אתם ממליצים?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים