עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Ben_G,

שלום , בעיה מוזרה יש לי X800 XL ואני משחק BATTLEFIELD2 אחרי איזה שעה שעתיים של מסך המסך נכבה לי ורק REBOOT מחזיר את המסך לחיים מה יכולה להיות הבעיה ?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מידע חדש שמגיע לרשת מאשר לנו את המפרט הטכני של כרטיס המסך הבא מבית AMD, ומעניק לנו מושג על איך שהוא יראה כשהוא יגיע, בשבוע הבא לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94-radeon-fury-%d7%a9%d7%9c-%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%aa-sapphire-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%9e%d7%95%d7%a7%d7%93%d7%9d-%d7%9e%d7%94%d7%a6%d7%a4%d7%95%d7%99/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני ממש לא מבין בנושא הזה ואני וההורים של רוצים לקנות אז אם זה שייך תענו לי בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Rush,

המפרט שלי: i7 6700 16 GB DDR4 660 GTX ספק antec ne550m לוח אם h170-d3hp מסך 23" FHD תקציב: עד 1100 חשבתי על זה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11265-05-20G תודה (:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by drumtroll85,

נתקלתי בכרטיס הזה לפני מספר ימים, ולא מצאתי הרבה מידע עליו באינטרנט, אז מצאתי לנכון להזהיר אנשים מרכישה של הכרטיס הזה. למרות השם המבטיח, הכרטיס מגיע עם 256MB זכרונות DDR2 במהירות 400MHz וברוחב פס של 128bit, בניגוד לזכרונות DDR3 במהירות 490MHz וברוחב פס של 256bit, שמגיעים בכרטיסים מקבילים של Sapphire ושות'... הליבה מזוהה כ-R430, ומבחינת ביצועים, נראית ירידה של 10%-20% ב-3DMARK השונים לעומת תוצאות של GTO אחרים שמצאתי באינטרנט (מגיע ל-7500 ב03 ול-3500 בערך ב-05). ניסיתי גם OC, וגם במישור הזה הכרטיס לא הפתיע לטובה - הליבה נתקעה ב-425MHz והזכרונות באותו מקום בדיוק, כשסקירות ודיווחים באינטרנט על כרטיסים מיצרנים אחרים הראו שאנשים עוברים את ה500MHz בשתי החזיתות בקלות. מחיר הכרטיס…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. לאחר שתמונתו של הכרטיס המבוסס CAYMAN XT דלפה לרשת: http://hwzone.co.il/news/133792 נראה כי אותו המקור הסיני כעת הפיץ תמונה של כרטיס המסך מבוסס ליבת הBARTS XT, היורש לשוק הביצועים של כרטיס ה-HD5770, וככל הנראה ייקרא HD6770. כעת באמת לא ידוע הרבה על הרכב הליבה המדוייק של BART XT אבל אפשר להסיק כמה דברים מהPCB שלו. אז דבר ראשון כמו שאתם רואים בשביל לתת מיץ לכרטיס נדרשים שני חיבורי חשמל מסוג 6PIN PCIE (להבדיל מHD5770 שדורש רק אחד, רומז על צריכת חשמל גבוהה יותר, השאלה היא בכמה). משתמש בPHASE בסידור 4+1 ונראה כי ישתמש ברוחב פס של 256BIT לזכרון, יספק תעבורה של כמעת אם לא כפולה של מיידע בהשוואה לHD5770 (אין זה משקף בצורה חדה על שיפור לעומת הHD5770). שתי יציאות חשמל הן לטוב ו…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by adamg,

מכרו לי ג'יפורס 5200 שיש לו רק צלעות קירור וללא מאורר, ומאור לי שהוא טוב ככה שככה הוא מגיע. 1?) הא םזה נכון? 2) האם הוא לא ישרף לי בלי מאורר?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ar1961,

שלום אני לומד קולנוע ומעוניין לקנות מחשב לשימוש בתוכנה הנ"ל ובתוכנות דומות לעריכה כמו אפטר אפקטס. המידע באתר ADOBE מאד לא ברור, ואשמח לעזרה בהבהרה מה לקנות (אינני מבין בחומרה..). האם המחשב הבא יתאים: I5 16GRAM DISK SSD 256 or 512G INVIDIA GTX 1070 צריך משהו נוסף? המעבד וכרטיס המסך יספיקו לתוכנה הנ"ל? המחשב נועד לעריכת סרטים, אפקטים וכדומה אבל לא לגיימרים או משחקים. תודה מראש אריה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אחרי הופעת בכורה מוצלחת בכרטיסי ה-Fury של AMD, ארגון ה-JEDEC מאשרר את התקן החדש לזכרונות גראפיים שיהיו מהירים ומתקדמים אפילו יותר, וגם סמסונג נכנסת רשמית למירוץ לצידה של SK Hynix אם השם HBM (ר"ת High Bandwidth Memory) לא אומר לכם שום דבר – זה כנראה סימן לכך ששוק העיבוד הגראפי כלל לא מעניין אתכם. שלושת האותיות הללו הפכו לאחד מהשילובים הכי פופולריים ומדוברים בשוק הזה במחצית השנייה של שנת 2015, כש-AMD השיקה כרטיסי מסך חדשים ועוצמתיים במימדים שהיו שמורים לרוב לכרטיסי מסך מהשוק הבינוני והנמוך – וזה קרה בעיקר בזכות HBM, אשר מחליף את תקן ה-GDDR5 המזדקן עם חסכון גדול מאוד במקום ובצריכת הספק, ורוחב פס גבוה פי כמה. אפשר להתווכח אל טיבם של כרטיסי המסך של AMD שהתבססו על הדו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by UltraManII,

שלום,יש לי מסך 16MS של AOC דגם LM925. יש לי שאלה. האם העובדה המצערת שיש לי מסך 16MS תשפיע לי על הביצועים במשחקים...כלומר...האם למרות שיש כרטיס מסך לא רע שמריץ משחקים כמו פיפא וכו... אז יש מצב שהכרטיס יקרטע לי במשחקים הקלים האלה או יקבל פחות ציון ב3DMARK05 או בכלל יציג איכות תמונה פחות טובה ופחות FPS במשחקים וקירטועים במשחקים?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Oriz,

השאלה אמורה להיות די ברורה מהכותרת... אח שלי נמצא עכשיו בארה"ב ועוד היום הוא אמור להתקשר ולתת לי כתובת שאני יוכל לשלוח אליו דברים מnewegg... בגלל שאני ממש מפחד על הקטע של האחריות החלטתי שאני יקנה משם רק כרטיס מסך (6800GT של leadtek) וזכרונות (סתם זכרונות value של קורסאייר) אז השאלה, כמו בכותרת - האם ה6800GT של leadtek הוא טוב, מבחינת קירור, איכות ייצור וכו'? והאם שווה להביא אותו מארה"ב (309$ = בערך 1500 שקל)? דרך אגב, הודעה ראשונה שלי פה ;D ;D עריכה - שכחתי לשאול עוד משהו, איזה ספק אני צריך בשביל להחזיק כרטיס כזה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by iPsych,

אז ככה, כמה שאלות בקשר למסכי LCD או הסוג השני (ברח לי השם), א. מה העלות של מסכים כאלו בגודל 17" של חברה סבירה? ב. מאיזה מקום המחיר? ג.מה החסרונות? ד. איזה חברות נחשבות בתחום? תודה מראש, :saint:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם... לפני חודש וקצת קניתי את הכרטיס הזה... אבל בגלל שאני כבר לא משחק הרבה , עם כבר אז MaxPayne ש-VooDoo3 מפעיל אותו חלק... רוצים לקנות אותו ממני ב-860 שקל (והם יודעים שהוא עבר OC) אני יכול להשיג Gf2Ti של הרקולס ב-60 ש"ח לכן ישאר לי 800 ש"ח ואני יוכל לקנות דברים שימושיים יותר מזה... (לוח M חדש...) אז כדאי או לא...? ובבקשה חברה תשובות רציניות. בתודה מראש imac!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Eli100,

לפי מה שזכור לי HDMI ו- DVI זה חיבור זהה רק שלא מעביר קול לא? היום הייתי בחנות כדי לקנות כבל של DVI לHDMI כדי לחבר את המחשב לטלווזיה המוכר אמר שאני צריך להחליף כרטיס מסך כי לי יראו עם זה טוב יש לי כרטיס מסך 8400GS וטלווזיה FULL HD, אני בסך הכל רוצה לראות עם זה סרטים לא יותר מיזה.. להחליף כרטיס?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שמועות ראשוניות ניבאו תג מחיר מומלץ של 180 דולר עבור כרטיס המסך משוק הביניים - אך כעת יש בידינו את המפרט הטכני המלא שלו, והצהרה על כך שהמחיר יחל מ-150 דולר בלבד לכתבה

16. Started by SOLIDUS SNAKE,

בכוונתי לקנות GF4 4200 של LEADTEK אך לא באינטרנט (מניסיון מר) משהו יכול להמליץ לי על חנות באזור ראשל"צ - רחובות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. איזה אחד מבין שניהם עדיף? אשמח לדעת גם איזה פיטצ'רים ואיזה דברים כלולים בבנדל של כל אחד מהכרטיסים ולא רק "זה יותר מהיר, לזה יש איכות תמונה יותר טובה" תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by geverz,

שלום ... ! אני צריך עזרה לבחירת כרטיס מסך עד 1400 ש"ח ושיהיה AGP! מיועד למשחקים להנות מהגרפיקה תודה רבה לכם אנשים

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Wairth,

היי לכולם יש לי מחשב טוב אבל עם רכטיס מסך טיפה ישן (470GTX) שהייתי מאוד מרוצה ממנו, אך התיישן, למה כדאי לשדרג אותו, בתקציב של לא הרבה מעבר ל 750 ש"ח ? תודה תומר.

20. Started by ablabl,

עשיתי הכל לפי המדריך והכרטיס נפתח כמו שצריך ל6970 הבעיה שניסיתי לצרוב עליו ביוס של ASUS (בשביל הSMARTDOCTOR) ועדיין התוכנה לא מזהה את הביוס ולא מאפשרת לי לשנות מתח לכרטיס. אני בנתיים עובד עם MSI AB אבל אי אפשר לשנות מתחים בתוכנה. אם מישהו מכיר תוכנה אחרת שמאפשרת שינוי מתח לכרטיס אשמח להצעה.(הRIVA TNT גם לא מצליח לשנות מתח) תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום חברים! אני מתעניין במסך LCD 17 שישמש בעיקר לעבודה משרדית, לפעמים לסרטים, כנראה ללא משחקים, במחיר סביר (2500~) ראיתי מסך של חברת CMV, שעל הנייר נראה טוב מאוד, ואפילו קיבל ביקורת נחמדה מאוד כאן. הנה קישור לאתר היצרן מישהו מכיר? מישהו שמע? הנתונים נראים מצוינים, אבל לא מצאתי ממש ביקורות, והחברה יחסית לא מוכרת כאן. אני מחפש כמה שיותר פרטים לגביו. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. איזה משתי הכרטיסים עדיף? בהנחה שהדרייברים החדשים מגיעים כמעט לTI4600...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by N.S,

היי אני רוצה ללכת לקנות כרטיס מסך ואני רוצה לדעת מה יותר טוב .... לא משנה הכסף מה יותר טוב Geforce 4 TI 4800 או Radeon 9600pro ואיזה חברה כדאי לי לקחת של כל כרטיס

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי יש לי כרטיס כזה מותקן במחשב השני, בזמן האחרון אני רואה הרבה שבירות בגרפיקה במישחקים , בדקתי את החום בזמן המשחק עם אוורסט , זה רשם 65 מעלות , במנוחה 45 מעלות ,אבל שאני נוגע בכרטיס בזמן המשחק, כל הכרטיס לוהט , הקירור + לוח האם של הכרטיס, מאורר הכרטיס מסתובב, האם הGPU התקלקל , או שהקירור לא טוב. רוני

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Devil Servant,

שלום.. רציתי לרכוש את המוצר הבא http://cgi.ebay.com/New-VGA-to-TV-CONVERTER-S-VIDEO-RCA-OUT-CABLE-ADAPTER_W0QQitemZ150086314449QQihZ005QQcategoryZ41999QQrdZ1QQcmdZViewItem לפי מה שהבנתי זה כבל שמחבר בין המחשב לטלוויזיה בכיוון אחד במידה ואין לי אפשרות לTV OUT בכרטיס המסך. אך בהסבר של המוכר כתוב שצריך לוודא שהכ. מסך תומך בTV OUT,מה פשר העניין? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים