עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by test4all2,

שלום חברים, אני מבקש הצעות לכרטיס מסך עד 1200 לגיימינג תודה, וחג שמח.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Eyal-Style,

הבעיה היא שכל משחק שאני פותח מרצד כאשר ה- CROSSFIRE ENABLE .. בדרייבר של הכרטיס מסך . חשוב לציין שגלישה באינטרנט וכל פעולה רגילה שאני עושה במחשב עובדת נפלא . רק כאשר אני פותח משחק ולא משנה איזה סדר גודל הוא. יש ריצודים . יש תמונה חלקה ומעליה ריצוד של אותה התמונה . הפיתרון שמצאתי הוא להפעיל פשוט מאוד שני משחקים בו זמנית והריצודים נעלמים !! אם מישהו מכיר פיתרון לבעיה אשמח לעזהר . !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Ligi,

שלום, אבקש את עזרתכם. אני רוצה לראות במחשב האישי שלי ב4\3 מסכים שונים במקביל ממחשב בודד. איך אני יכול לעשות את זה בעלות די מינימלית (כרטיס מסך בודד או SLI)? כאשר אני לא הולך להריץ עליו שום דבר חזק, בעיקר דפי אינטרנט ותוכנות דיי פשוטות... בנוסף אני צריך לקנות משהו חדש בשביל קבלה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by shapiranir2,

משום מה הכרטיס מסך שלי ממש מתחמם כל הזמן. כל המאווררים עובדים וחוץ מהכרטיס הטמפרטורה במחשב טובה. המחשב דיי ישן (4 שנים) ואני מעוניין להחליף רק את הכרטיס מסך (משחקים מקרטעים ממש). הכרטיס הוא מדגם Raedon hd 4800 series. אני מעוניין בכרטיס מסך פשוט וטוב שיכול להריץ משחקים ישנים יחסית (4-5 שנים). איזה עוד מידע צריך כדי להתאים את הכרטיס למחשב? תודה מראש ניר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. בכרטיס קיבלתי S-VIDEO שיוצאים ממנו 4 כבלים -צהוב אדום כחול וירוק איך אני יכול לקבל תמונה מהממיר ועם איזו תוכנה.? התקנתי את WDW דרייבר. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by skullfacer,

האם קיימת אפשרות להריץ physx על כרטיס של ATI הוא שזה שבב שמורכב על הכרטיסים של nvidia תודה לעוזרים יוני.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם. קניתי מחשב חדש לאחרונה. המחשב די חזק ויש לו בעיה בהפעלת משחקים. רציתי לדעת מה הבעיה וכיצד אוכל לשחק נקי וחלק במשחקים? קניתי משחקים כגון : PURE FALLOUT 3 וכאשר אני משחק בהם הם פשוט לא זזים והולכים מאוד איטי.הם לא נתקעים או יוצאים לווינדוס אבל פשוט אי אפשר לשחק. איך זה יכול להיות אם קניתי מחשב חדש בעל כרטיס מסך לא רע בכלל ומחשב טוב מאוד עם פנטיום 4 עם ליבה כפולה. המשחקים עוד על LOW ולא על HIGH ובכל זאת הם זזים נורא לאט. אני נורא אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולייעץ לי כדי לטפל בבעיה זאת. אני מביא בפניכם מפרט טכני מהיר של המחשב החדש : system: Microsoft Windows XP Proffesional Version 2002 Service Pack 3 Computer: Intel®Core2 Duo CPU E8200 @ 2.66Hz 2.66 GHz , 2.00 G…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. האם זה BFG NVIDIA GeForce GTX 280 OCX 1GB PCIe 2.0? או SAPPHIRE HD 4870 X2 2G GDDR5 PCI-E? או שיש יותר מאחד מהם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by gania23,

אוקיי אז ככה .... אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש - HD4850 של sapphire או palit עכשיו אני צריך לדעת עם זה יהיה משתלם למחשב שלי או לא כי המחשב יחסית ישן ואין לי תקציב לקנות חדש אז רציתי שתייעצו לי עם שווה לי לקנות את הכרטיס למחשב הזה מפרט : intel core 2dou e6300 לוח אם - GIGABYTE GA-945P - S3 זיכרון 2GB ספק כח - 400 ווט כרטיס מסך radeon x1900xt 256mb וגם רציתי לדעת עם אני יקנה את הכרטיס אז אני ירגיש הבדל משמעותי בין הכרטיס החדש לכרטיס הנוכחי .... תודה מראש [=[br]פורסם בתאריך: 6.09.2008 בשעה 12:29:11 הא ועוד משו קטן עם הכרטיס הזה קצת גדול על המחשב לי מבחינת ביצועים וכדומה אז איזה כרטיס אחר כדאי לי לקנות בלא יותר מ 1000 ש''ח שיתאין למחשב ולביצועים שלו ויריץ לי טוב משח…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by DS,

אני מאוד אודה לעונים: 1. האם הוא חזק משמעותית מ 8800GT?(האם שווה לרכוש אותו) 2. איזה ספק מספיק בשביל להחזיק אותו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי 3 שאלות: 1.אני הולך לקנות מחשב ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך: Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION מה יותר טוב מבניהם בביצועים של המחשב? 2.יש לי מסך 17" אינטש ואמרו לי לקחת את הגרסה של 320 וככה לחסוך במחיר זה כדאי? 3.אם אף אחד מהם לא טוב... אז של איזה חברה לקחת מפרט של המחשב: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון G.Skill DDR2 1024MBX2 667Mhz CL5 מארז NZXT LEXA ספק כח ThermalTake ToughPower 600W מסך Philips 107S Standard Series 17" CRT Monitor כתבתי את המסך בשביל שתגידו לי אם הכרטיס ינצל את עצמו מספיק תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Nemesis,

אני מעוניין לקנות את מסך ה LCD החדש של סמסונג, אבל אני לא מוצא אותו בשום מקום בארץ. אולי מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותו, או מי היבואן של סמסונג?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. אין יותר מדי מה לפרט... איזה חברה עדיפה (גם מחינת באנדל) ובאותה הזדמנות איזה מסך "19 אתם ממליצים בתחום ה 2500+- ש"ח תודה ppl!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by C-Stem-Down,

ראיתי את התוכנה 3D Analyzer ואני רוצה להשיג אותה, שמעתי שהיא בחינם. איפה אני יכול להשיג אותה? :asthanos:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. המטרה: עיצוב... מוצר, פוסטרים, כיתוביות וכו' כולל שילוב תלת-מימד

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by sausage,

TT-hardware פירסמו בנצ'מרקים ומיד אח"כ הם נעלמו "ע"פ בקשת nvidia" (יש הסכם סודיות בין nVIDIA והאתרים שקיבלו דגימות של הכרטיס). מצאתי קישור לעותק של אותם בנצ'מרקים ובהם ניתן לצפות כאן: http://www.darkcrow.co.kr/image/news/0305/nv35performance.gif

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by avihalima,

שלום לכולם רכשתי השבוע G FORCE FX 5900ULTRA של ASUS במאפייני מסך הטמפרטורה של הGPU היא בממוצע 65C צלזיוס שזה ביחס למעבד רגיל גבוה מאוד הייתי מעוניין לדעת אם זאת טמפרטורה סבירה למעבדים האלה (FXULTRA) תודה לכל התותחים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה חשבתי ורצתיתי לדעת עם זה אפשר שאני ירכיב בעצמי כרטיס מסך?? ועם כן זה שווה את היצור?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Rule The Pc,

יש לי XFX 6800NU.... אני רוצה לפתוח צינורות איך פותחים? יש בזה סיכון? אם זה לא פועל מה זה יעשה לכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לינק לכרטיס בנועה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8007 ובאתר של INNO3D http://inno3d.com/products/graphic_card/ichill/ichill_400/gtx460.htm עד כמה שאני יודע הכרטיסים האילו תומכים ב DIRECTX11 אבל משום מה באתר כתוב DIRECTX10 , בכרטיסים אחרים שלהם שלא מהסדרה של I-CHILE כתוב בפרוש DIRECTX11 יש בכלל דבר כזה GTX460 שלא תומך ב DIRECTX11?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by vip133,

בס"ד יש לי שאלה בתקציב של עד 1000 שקל מהחנות ksp איזה כרטיס מסך הכי טוב להביא ? תודה רבה לעזורים ושבוע טוב אמרו לי בפורום אחר ש gtx 460 בוא הכרטיס הכי משתלם זה נכון ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי כ.מסך חיצוני ati sapphire hd 6850 http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=497&lid=1 הלוח אם הוא למעבד AMD והדגם הוא GIGABYTE GA-880GM-UD2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3475#ov ע"פ קריאה במפרט הלוח אם, אני חושב שאפשר לשלב בין שני כרטיסי המסך ככה שיעבדו יחד נגיד במשימות עיבוד גרפיות קשות. אומנם הכ.מסך הלא מובנה הוא חזק אבל יש משחקים שזזים לי על 20 ו-15 FPS (למשל METRO 2033) וגם הכ. מסך המובנה הוא לא פרייר בכלל (צ'יף 880). אז אם אפשר למזג את העיבוד הגרפי של שניהם יחד או שאחד חייב להיות מכובה כדי שהשני יעבוד? אם אפשר איזו תוכנה צריך?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אז ה 88GT עשה את שלו ואני מחפש כ.מסך חדש מפרט AMD Athlon II X3 440 GA-MA78LMT-US2H 2GB X 2 DDR3 1333MHz SeaSonic 520W Dell U2311H 23 Inch מחפש כרטיס לגיימינג בינוני. אין העדפה לחברה, עד 700 ש"ח... תודה 8)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by super4life,

טוב קניתי כרטיס מסך club3d ati hd 5850 ולכרטיס זה יש 725 core clock ו אני רוצה כרטיס של sapphire משום שהcore clock הוא 825 אז השאלה היא האם שווה לי להחליף כי שניהם אותו מחיר?והאם הcore clock משנה כל כך?והאם אני יכול להחליף אותו כי נירא לי יש לו בעיה יש כמה ארטיפקטים והחנות תיתן לי להחליף אותו קניתי ליפני 6 ימים בערך בskypc

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים