עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רוצה לשחק על הגדרות גבוהות... יהיה זיכרון 2 ג'יגה ספק ליברטי 400 וואט עם הכ.מ הוא 320 מגה אז המעבד יהיה 5600 של AMD ועם הכ.מ יהיה 640 מגה אז המעבד יהיה 4800... מה יותר עדיף? [ובפשוט] AMD ATHLON 64BIT DUAL CORE 5600 BFG 8800 GTS 320 MB או AMD ATHLON 64BIT DUAL CORE 4800 BFG 8800 GTS 640MB אני רוצה לשחק על הגדרות גבוהות וגם במשחקים חדשים שיצאו... [עם זה משנה המחשב יהיה אצלי שנתיים +] תביעו אפילו רק דיעה אני פשוט חייב תשובה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Gidi Fisher,

היי, קניתי בטעות את הכרטיס R9 290X שהוא ממש אחלה רק שהוא לא מתאים לעבודה עם פרימייר ואפטר. אני לא מצליח למכור אותו וקבילתי הצעה להחליף עם מישהו על הGTX 780 TI מה דעתכם? כדאי ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by oshikv,

שלום לכולם, יש לי במחשב GTX460. עם הזמן נשברו לי 2 צלעות במאוורר של הכרטיס ורציתי לדעת אם יש אפשרות או מקום שיכול להחליף לי את המאוורר. אני מניח שזה ייצא לי זול יותר מלקנות כרטיס מסך חדש עכשיו. ה 460 אמנם ישן אבל הוא עושה את העבודה מצויין. תודה מראש.

4. שלום. אני מחפש כרטיס מסך דואלי [שיש בו יותר מיציאה אחת למסך] ואני לא מדבר על יצאות לטלוויזיה וכאלה. אני עוסק במסחר ואני צריך לראות מול העיניים מספר מסכים שונים כדי לראות תנועות שונות. פרטים על הכרטיס שאני מתכוון אליו אפשר למצוא כאן : http://www.tradenet.co.il/ServiceIN.aspx?MainId=11 כמו כן, יש בלינק גם מכירה של כרטיס כזה עם 3 יציאות ב800 שקל. ואני מחפש משהו יותר זול. תודה לכולם. :-*

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by MasterDK,

שלום יש לי מסך ישן יחסית לפני כ 6 שנים אין לי מושג מה הדגם הבעיה היא שהוא לפעמים מתחיל לשנות את הבהירות זה כזה מהבהב כל הזמן נגיד אם יש לי מהירות הכי בהיר אז זה משתנה פתאום לשנייה לפחות בהיר וחוזר בחזרה הקפיצות האלה יכולות להימשך כמה דקות או כמה שעות וזה מעצבן זה כזה מהמהב כל הזמן כמה שעות זה התחיל אצלי במחשב ישן עם כרטיס מסך ישן מאוד עכשיו יש לי כרטיס מסך GF 6600 256MB ואני לא יודע מה הבעיה שלו =\ עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי חבר שרוצה למכור לי מחשב- עזבו פירוט והכל זאת לא השאלה. [אם אתם רוצים תבקשו] למחשב יש DDR1 עם 2ג'יגה ראם ויש לו כרטיס מסך 1950 PRO של רדון. שמעתי שעוד שנה יצאו משחקים חדשים, והכרטיס מסך הזה לא יהיה שימושי ואצטרך כבר מחשב חדש אז. זה נכון? הוא רוצה על כל המחשב 2600 - המחשב עצמו טוב יש לו מעבד טוב (AMD 4600 athlon 64 2X) וקירורים השאלה היא אם זה הזמן לקנות מחשב טוב (אני צריך מחשב שום משחק חדש לא עולה לי אפילו NFS) תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי כרגע מסך SRT 19 ואני מתכוון לקנות עוד אחד LCD19 (חיבור DVI) האם אני אוכל לחבר את שניהם ?(ולשדר דברים שונים ?) יש לי כרטיס מסך 9550 של GIGABYTE 128 MB שיש לו גם DVI.... באשר למסך אני נוטה לקנות את זה אבל שמעתי פה מישהו שמתלונן עליו שאין לו חדות ביחס לCRT הישן שהיה לו.... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424619 תודה מראש כל המגיבים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by zoloboy,

מה ההבדלים בין שתי הכרטיסים והאם הם גדולים מישהו מוכן לעזר לי

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by omera13,

אהלן שלום המפרט הנוכחי: Intel® Core™2 Quad Q8200 4 GB RAM וכרטיס מסך גרוע מאוד שקניתי רק כי נשרף לי הקודם התקציב: לא יותר מ500 גג 600 שקל, (בכל זאת, חייל) הישג נדרש: העיקר שיריץ משחקים חדשים ברמה מספיק טובה, אני משתמש בו פעם בשבועיים בכל מקרה. אין לי בעיה גם לקנות ביד 2 תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. התקנתי את התוכנה OCCT כדי להריץ קצת בנצ'מרק ו כאשר הגעתי לכרטיס מסך היתה קצת בעיה. הרזולוציה 1608X1050 @ 60 HZ SHADER COMPLEXITY 6 אחרי 3 דקות ה GPU הגיע ל 94 מעלות וכביתי את הטסט בכדי לא לשרוף אותו. הבעיה היא שלא שמעתי שהכרטיס מעלה את ה FAN RPM מה שמעוד מוזר. אני משתמש ב 190.07 העדכני ביותר... (DRIVER) מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע איך לעזור לי?

11. Started by ZASUS,

מעבד: פנטיום 4 2400 MHZ לוח אם: ASUS P4XP-X זכרון: 512 יש לי ספק עם 450W ואפיק AGP4X האם הכרטיס הזה יעבוד אצלי? http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/specification.asp?pronameid=288&lineid=1&act=2 אני שואל בגלל שהוא עם אפיק 8X!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by doker,

אני התלבטתי בין מסך lcd לבין crt נראה לי שאני ילך על crt מישהו יכול לתת לי המלצה למסך 17 אינצ' איכותי למשחקים לסרטים ושיהיה ממש טוב מסך במחיר עד 1200 או 1300 שקל תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by The P.U,

יש לי שתי שאלות הקשורות ל AGPX8: 1. מה זה בעצם AGPX8 ומה המשמעות של זה? 2. אם אני מתכוון לקנות RADEON 9700 אני צריך גם לוח אם שתומך ב AGPX8?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by drumtroll85,

נתקלתי בכרטיס הזה לפני מספר ימים, ולא מצאתי הרבה מידע עליו באינטרנט, אז מצאתי לנכון להזהיר אנשים מרכישה של הכרטיס הזה. למרות השם המבטיח, הכרטיס מגיע עם 256MB זכרונות DDR2 במהירות 400MHz וברוחב פס של 128bit, בניגוד לזכרונות DDR3 במהירות 490MHz וברוחב פס של 256bit, שמגיעים בכרטיסים מקבילים של Sapphire ושות'... הליבה מזוהה כ-R430, ומבחינת ביצועים, נראית ירידה של 10%-20% ב-3DMARK השונים לעומת תוצאות של GTO אחרים שמצאתי באינטרנט (מגיע ל-7500 ב03 ול-3500 בערך ב-05). ניסיתי גם OC, וגם במישור הזה הכרטיס לא הפתיע לטובה - הליבה נתקעה ב-425MHz והזכרונות באותו מקום בדיוק, כשסקירות ודיווחים באינטרנט על כרטיסים מיצרנים אחרים הראו שאנשים עוברים את ה500MHz בשתי החזיתות בקלות. מחיר הכרטיס…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by sinister18,

מה יותר עדיף? והאם כדי כבר לקחת SAPPHIRE HD 4850 X2 2G? בתודה מראש...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ido_,

אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי, המפרט שלי היום הוא זה: מעבד: E6600 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 זכרונות: 2X1024 Corsair CL4 675MHZ ספק כח: HEC 400TR-TF 400W חשבתי לשדרג לכ"מ NVIDIA 9800GTX 512MB אני מבין אבל שזה גם דורש ממני שדרוג של ספק הכח (תקנו אותי אם אני טועה). השאלה אם לוח האם מספיק טוב ויש לי מספיק זיכרון בשבילו או שסתם חבל על הכסף ועדיף לקחת משהו מסדרת ה8XXX של NVIDIA או אולי כרטיס של ATI? אשמח לשמוע גם הצעות אחרות, אני לא רוצה לעבור את ה1000 שקל לשדרוג של כרטיס לבד ולא לעבור את ה1200 אם זה כולל עוד כמה דברים קטנים כמו ספק כוח כמו כן איזה חברה שמיצרת את הכרטיס מומלצת בעיקר בביצועי הקרור של הכרטיס (החדר שלי מאוד חם)? ודבר קטן, ראיתי שיש כרטיסים שהדרישה שלהם הי…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by tronado,

האם אפשרי לחבר שני כרטיסי מסך שונים לאותו לוח על מנת לחבר יותר משני מסכים? לא בתצורת SLI כמובן. מדובר על 8800GTS ו7600GT.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום מדובר במפרט שהעיקר שלו: athlon II X3 450 Gigabyte GA-Ma78LMT kingston 2x2gb cl9 1333mhz ספק Huntkey 400w המפרט לקוח ממדור מפרטים מומלצים פה אצלכם [מקסימום גיימינג מינימום מחיר] בחנות ביקשתי כרטיס קצת יותר חלש ממה שהוצע כאן מלכתחילה אחרי הכל המחשב הוא למטרות כלליות אבל פה ושם שיחזיק איזה משחק או שניים על מסך 19" ברמה בינונית, אז הציעו לי את gainward GeForce GT 430 1gb ddr3 קצת חיפשתי עליו פה ואני לא כל כך בטוח בקשר אליו אז השאלה היא האם הוא ישתלב טוב במערכת הזאת? ואם לא איזה כרטיס באותו טווח מחיר [330 ש"ח בערך] יעשה את העבודה? בתודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by dor444,

אני אשמח לדעת איזה כרטיס מסך הוא הטוב ביותר, איזזו חברה עדיפה, איזה כרטיס מסך משתלם ביותר וכל מידע אחר שאני צריך לדעת: 1. כרטיס מסך NVIDIA 1-G 9500 DDR-3 2. כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4670 1024MB DDR3 PCIe 3. כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon 5450 512MB GDDR3 HDMI

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מה זה ננומטר ומה זה צי'פ כי אני רואה שאתם כותבים את זה הרבה (אם אפשר בלי מאמרים באנגלית)?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by undav,

ראיתי מפרט כלשהו בפורום השכן, כלומר המפרט הזה: https://tms.co.il/builds/323585 ובגלל שאני לא ממש גיימר, וראיתי להפתעתי שבמעבד הנ"ל (i5 12400) יש כרטיס גרפי (UHD 730), חשבתי לעצמי שאולי אוריד לגמרי את כרטיס המסך המוצע שם (PowerColor RX 6700XT) ואקנה את המחשב בלי כרטיס מסך יעודי. אחלה מחיר (סביבות 2000) למחשב חזק (?) שאינו למשחקים בעיקר אלא סתם כמחשב כללי. השאלה שלי היא, האם אוכל לשחק משחקים לא מאוד חדשים, גם עם כרטיס המסך המובנה במעבד? נהיה יותר ספציפיים, אוכל למשל לשחק עם הכרטיס הזה את crysis 3 (שנדמה לי שהיה משחק תובעני לזמנו) ללא בעיות מיוחדות? ללא בעיות מיוחדות = ללא קרטועים כלומר שהמשחק פשוט ירוץ חלק (גם אם על הגדרות לא מקסימליות). …

22. Started by AMD XP,

שלום לכולם... אני רוצה לדעת עם הכרטיס מסך ATI RADEON 9800 PRO 256MB יצא אם לא אז מתי הוא יצא ודבר שני הוא יהייה יותר טוב מה- Geforce fx 5900 Ultra nv35 256MB??? תודה רבה לכל העוזרים?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by KF1R,

נכנסתי לחנות ברשת וראיתי את הכותרת הבאה: Gainward Geforce FX 5900 / Ultra1100 XT Gold Sample Video Card מה זה אומר?? Ultra 1100 XT Gold Sample? במה זה שונה מהכרטיס הזה: MSI Geforce FX 5900XTV 128MB DDR VIVO DVI Retail ? ואיזה מהם עדיף?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by darcek,

בעבודה אחד מהבחורים פה טען שהפלסטיק החיצוני על כרטיסי מסך אוספים אבק. אני לא מהנדס אבל נשמע נכון מה שאמר,מצד שני לא סביר שמי שיוצר את הכרטיסים יוסיף פלסטיק שיתפוס אבק על הכרטיס ויתרום להתחממות שלו. יש למשהו הסבר לגבי הפלסטיק המכסה את רוב כרטיסי הגרפיקה? דבר שני רציתי לדעת מה משמעות Ti במעבדי כרטיסים. האם מדובר במעבד גרפי חלש יחסית לרגילים כמו נגיד סלרון במעבדי מחשב? תודה והמשך יום טוב

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מה יכולה להיות הבעיה ,ואיך אפשר לסדר אותה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.