עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by אריק פרלס,

ZOTAC RTX 3080 TRINITY OC למישהוא יש מידע לגבי הדגם הספציפי הזה? ומה עדיף אותו או את ה Gigabyte GeForce RTX 3080 GAMING OC תודה לעונים(:

2. nVIDIA משיקה את הQuadroPlex 1000, יחידות עיבוד גראפי חיצוניות המציעות את הכוח הנוסף למקרה שנזקקתם לאחד. היחידות מגיעות במארזי 3U ומציגות מערך SLi מרשים של כרטיסי nVIDIA Quadro FX 5500 / 4500X2 / 5500 SDI. הכתבה המלאה. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3611

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 1. מה אתם אומרים על הקרור ZALMAN VF900-Cu י? 2. אני יודע שהקרור הvf900 של זלמן הוא שקט, אבל אפשר לשמוע אותו? (או שהוא כל כך שקט שבכלל לא שומעים אותו...) 3. *מה ה CFM שלו? *ומה ה Sone / DB שלו? 4. מה זאת אומרת מאוורר במאמץ וכשהוא לא במאמץ? אפשר לשלוט בעוצמה ובמהירות? הוא אוטומטי=לפי הטמפ' של הכרטיס? (כשהכרטיס חם הוא מתאמצץ הרבה וכשהוא בטמפ' סבירה הוא פועל באוצמה פחותה) 5. דרך אגב HDR שמים (מחליטים אם ON או OFF) בOPTIONS של המשחק ? 6. א. X1900XT של החברה Sapphire שווה בביצועים לחברה CONNECT3D נכון? ב. ^^^בתאכלס איזה חברה נחשבת ליותר טובה?

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by silverblue23,

יש לי אפשרות לקנות evga geforce 7600GT ב750 שקל, השאלה שלי האם המחיר בהשוואה למחירי שוק הוא נורמלי ? ועוד שאלה..כרגע יש לי את הati x300se - האם אני ירגיש הבדלים חדים במשחקים כמו , wow ,oblivion במעבר לג'י פור0? כל תגובה והצעה תתקבל בברכה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by navk2,

כרגע התחיל המעבר בין שני ה- APIים ואני מאמין שבתוך שנה לכל גיימר עם קצת תקציב יהיה כ.מ עם תמיכה בזה, אבל עוד לא ממש הבנתי מה באמת ההבדל בין DX9 לDX10 ? אני יודע שזה שורה של פקודות שמתכנתי המחשבים מתעסקים ונעזרים בהם אבל אני רוצה ליראות ממש תמונות השוואה אמיתיות בין כ.מ HIGH-END DX9 ל HIGH-END DX10. תודה !

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Guarding angel,

היי במחשב החדש שאני מתכנן לקנות אני רוצה לשים את אחד מהכרטיסים הנ"ל כמו שמכירים אותי כאן אני מבין בתחום אך כאן דרושה לי עזרה קטנטנה בהחלטה... ההשקעה שלי היא 1000ש"ח ולא שקל אחד יותר. שמתי עין על הX850XT כמו שאני מכיר אותו זה כרטיס בעל קירור מאסיבי ויכולות מצוינות בעל 16 צינורות עיבוד,המינוס שלו הוא תמיכה בTech חדשות כגון הS.M3 וHDR מלא... http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12707 ה7600GT הוא כרטיס mainstream מהדור החדש בעל 12צינורות עיבוד וTech חדשות כגון הCineFX 4.0 וS.M3 וHDR... http://www.pcchip.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1686 תאכלס מי מבין שניהם חזק יותר אם זה בפילטרים ובאם זה בכחו במשחקים החדשים... (כמובן דגש גם על C@ ללא החלפת קירור)…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני רוצה לקנות את הX1950 PRO (שאמור לצאת בסוף נובמבר) מאתר בחול כמו NEWEGG או ZZF , רק שאלה לא שולחים לארץ. :'( מישהו מכיר חנויות אונליין שכן שולחים לארץ? תודה, המרטש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by DDgeva,

קודם כל, מזל טוב לי. הזמנתי Palit X800 GTO 256MB AGP. יהיה מותקן והכל (אחריי פירמוט) בעוד שבוע +-. אני רק רוצה לוודא שהוא יתאים לשאר חלקי המחשב שלי.. בבקשה תענו מהר כדי שאני אוכל לבטל את ההזמנה אם חס וחלילה הוא לא מתאים: P4 3.0 Ghz Socket 478 1GB RAM Asus P4S800D

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by lowlow1001,

הכרטיס הגיע אליי במקור עם 430\1300 שזה מספיק אבל בשני משחקים עשיתי OC דרך COOLBITS ך 460\1430 המשחקים הם FEAR ן OBLIVION ומוסיף לי עוד קצת איכות אבל מורגשת עם זאת החשב פחות יציב ואחרי 30-60 דקות משחק מאתחל את עצמו לפעמים השאלה היא האם אני גורם נזק בלתי הפיך לכרטיס או שאלה הן פעולות הגנה בסיסיות של כרטיס המסך? דרך אגב יש לי ספק ENERMAX 420W LIBERTY PFC שיכול להיות שהוא חלש קצת

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אוקי אז ככה אני ממש לא בעניינים ודוד שלי בא מח"ול אז הוא שאל אותי אם יש משהו למחשב שאני צריך ואני רוצה כרטיס מסך שיהיה לו גם יציאת HDMI שאני יראה יותר טוב שאני מחבר לטלוויזיה [אני חושב לפחות שזה מה שיפתור את זה תגידו לי אם אני טועה יש לי פלזמה 40 אינ'ץ] אז בעקרון המפרט שלי הוא זה Intel Core 2 Quad Q6600 2GB RAN DDR2 ENERMAX LIBERTY 500W gigabyte P35-DS3L ואלה הדברים החשובים נראה לי אז מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול לשים על המחשב?בעקרון אין לי תקציב מוגדר אז בבקשה תביאו לי כמה אופציות מהיקר לזול שאם יהיה לו יותר מידי יקר יהיה לאן לרדת תודה לעוזרים ;D

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הגירסה שעולה 830 חסרה ולא ידוע מתי תהיה במלאי. יש להם גירסה טיפה יותר יקרה http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1458 שווה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by alex.turovsky,

יום ראשון אני קונה GTX570 אחרי שהעפתי את AMD RADEON 6970 מהמשוואה. יש שניים במחיר סבבה שאני מתלבט כי כזכור לי אחרי בלגאן, פעם NVIDIA חסמה אפשרות של יצרנים לבצע שינויים במפרט מלבד: - קירור - עיצוב - BUNDLE אז למעשה לפי דעתי אין שום הבדל בין כרטיסים מיצרנים שונים. אני עדיין צודק ? כרטיס 1 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2367 כרטיס2 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2260

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Yeonatan,

התקציב הוא 1000 שקל ככה ובניתי על ה6850\6870 המפרט שלי: ספק:TT FAN 14CM 450W כרטיס מסך:250GTS מעבד: E7500 זיכרון ראם:4 800MHZ DBT GEIL מארז M5 עם 3 מאווררים מה שבעייתי זה הספק שעובר תדרישות של הכרטיסי מסך בלחץ.. והאם המעבד בעייתי גם כן ואני צריך להחליף אותו? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש ..בתקציב לא גדול במיוחד.. אז ככה יש לי לוח אם של ASUS P5KC קצת ישן ..ולכן אין לו PCIE X2 לכן קודם כל השאלה שלי היא כזאת כרטיס מסך שכתוב עליו שהוא Bus Standard PCI Express 2.0 יפעל לPCI-E הרגיל X16 ??? ואם כן אז אשני אשמח להמלצות על כרטיס מסך עד מחיר ה700 שקל שיש לו Memory Interface‎ ‎ 256-bit‎.. אני אישית חשבתי על GTS250 1GB GDDR3 DX10 DVI HDMI PCI-E WoW Edition מקווה שלא סיבכתי את העניינים תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by HilaX3,

שלום, קניתי כרטיס מסך של ספיר, 5770. הבעיה היא כזאת - כשאני משחקת במשחקים, האיכות משומה לא נראת לי טובה כמו שהיא אמורה להיות. היה לי כרטיס מסך 5770 אחר שהחלפתי לזה של ספיר, ובקודם היה ביצועים יותר טובים למרות שהיו בו בעיות. יכול להיות שגם בכרטיס הזה יש בעיות? עכשיו, אני יודעת שיש מן מבחן כזה לכרטיסי מסך, אני רק לא יודעת איך להגיע לזה, מישהו יוכל לכוון אותי?[br]פורסם בתאריך: 30.04.2010 בשעה 18:43:02 עליי לציין, שזאת הגרסאת קירור החדשה ביותר.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, במסגרת שדרוג למחשב, אני הולך להחליף גם את הכרטיס מסך, אבל מוטרד האם הכבל הקיים מהמסך יעבוד מולו, הכרטיס מסך שיש לי היום זה: Gainward GeForce GT 430 ואליו מחובר מסך סמסונג T220 בחיבור DVI, והכרטיס שאני הולך לקנות הוא: ARKTEK GT1030 DDR5 2GB 64Bit לפי האתר החיבור נראה ככה: https://arktekco.com/uploads/GT1030_Output.jpg כלומר, לא בדיוק אותו חיבור, דומה. והכבל הקיים שלי בכלל נראה קצת אחרת... אני תוהה אם אוכל להשתמש באותו כבל, או שצריך להחליף כבל? או שיש מתאם? מה עושים? כרטיס מסך קיים: כבל קיים:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by darcek,

בעבודה אחד מהבחורים פה טען שהפלסטיק החיצוני על כרטיסי מסך אוספים אבק. אני לא מהנדס אבל נשמע נכון מה שאמר,מצד שני לא סביר שמי שיוצר את הכרטיסים יוסיף פלסטיק שיתפוס אבק על הכרטיס ויתרום להתחממות שלו. יש למשהו הסבר לגבי הפלסטיק המכסה את רוב כרטיסי הגרפיקה? דבר שני רציתי לדעת מה משמעות Ti במעבדי כרטיסים. האם מדובר במעבד גרפי חלש יחסית לרגילים כמו נגיד סלרון במעבדי מחשב? תודה והמשך יום טוב

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by סעדה,

אהלן הגיע היום המחשב החדש מעבד 4790 המחשב נותן תמונה מהלוח אם כך שזאת בעעה בכרטיס אני מניח, אני מחבר את הכרטיס למסך והוא פשוט נכנס לפאוור סייבינג מוד. אני אני יכול לעשות? הלוח של asrock לקחתי אותו כי רציתי wifi וbluetooth מובנה והמוכר אמר שיעבוד פיקס ואני נניח שגם בודקים לפני שהכול עובד אז בכלל כנראה הבעיה איתי. המחשב נרכש בפלונטר ד''א מה לעשות? כן הכרטיס נדלק אני עכשיו מביא מקלדת כדי להתקין תווינדוס וננסה לפתור את הבעיה אחריי שהוינדוס מותקן אבל יש לכם רעיון או פתרון לבעיה שלי? תודה רבה מראש זיו

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Omerole,

שלום כולם! רציתי לשאול מה קצב רענון המסך הממולץ ואיך זה משפיע בעניין בריאות ומשחקים. יש לי מסך LCD שמסוגל להגיע ל180 שווה לשים לא שווה ובמה זה ישפיע? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני רוצה לדעת אם יש דבר כזה ג'יפורס 6600GT שהוא 64 ביט? זאת אומרת, העובדה שהוא GT אומרת שהוא בטוח 128 ביט, או שיש דגמים מהסוג הזה שהם 64 ביט? תודה לעונים.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הוא אמר שזה לא דחוף אבל הוא תקוע עם ג'יפה 2 mx של innovision והוא רוצה שיחזיק כמה שיותר זמן אז הצעתי לו לחכות לדור החדש ...האם אני צודק או לא? ואם לא, אז איזה כרטיס אתם מציעים? ??? תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. איזה משתי הכרטיסים עדיף? בהנחה שהדרייברים החדשים מגיעים כמעט לTI4600...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by sigald,

מישהו מכיר חנות בחו"ל שעושה משלוח בינלאומי לישראל?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by C-Stem-Down,

ראיתי את התוכנה 3D Analyzer ואני רוצה להשיג אותה, שמעתי שהיא בחינם. איפה אני יכול להשיג אותה? :asthanos:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים