עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום חבר'ה. לפני כשנה מת לי ה- 6800GT והכרטיס הזמני שהייתי איתו עד עכשיו הוא 6200TC. בכל אופן, אבא שלי קונה עכשיו מחשב לצרכי משרד וכאן מגיעה ההזדמנות שלי לבקש כרטיס מסך ושהוא יקח את ה- 6200TC. אני לא מחפש מפלצת, כולה איזה משהו ב- 600 עד 700 ש"ח שיחזיק אותי נחמד עד הצבא. ממה שראיתי עד עכשיו האופציות הן HD2600XT, 8600GT וה- X1950P.. רציתי לדעת אם יש אופציה אחרת שמתאימה בתקציב, ואם לא, אז פשוט לדעת מה הכי כדאי מבין אלה. שאר המפרט: A64 +3000 GB K8NF9 (PCIE) 1GB RAM Geil 400W HEC PS תודה חבר'ה.

2. Started by INFERNO,

ל Ti 500 יש ביצועים יותר גבוהים (בקצת) מה Ti 200 אבל ל 200 יש 128 MB מי יותר חזק או משתלם ? (אל תמליצו לי GeForce 4 כי אין לי כסף לזה .... )

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by eladrevach,

אז ככה יש לי cf 5770 והם נותנים לי ביצועים מעולים למשל התוצאה של הgpu score ב3dmark vanatge היא 17000 ויש לי בעיקרון מקום לעוד כרטיס מסך בשביל פיזיקה להוסיף איזה gt 240 הקטע הוא שנידלקתי על הgtx470 ואני יודע שבביצועים ה5770 cf יותר טובים בכמעט הכל... ואפילו צורכים פחות חשמל אם אני לא טועה עכשיו כדאי לי למכור אותם ולקנות gtx 470 או לנסות להחליף או משהו? או להישאר עם הcf ולהוסיף עוד כרטיס לפיזיקה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום ברצוני לקנות כרטיס מסך http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4459 וברשותי לוח אם ASUS M2N-E עם חיבור PCI-E X16 האם הכרטיס יתאים לי ללוח אם ?? אם לא אנא תייעצו לי לקנות כרטיס מסך שיתאים בתקציב של 800 שקל מודה על העזרה .

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by natan805,

(הצעה לחבר) רזולוציה 1920X1080 ספק 460W המפרט יותר חזק ממה שכתוב לי בחתימה,בואו לא נאריך בזה כי לא יהיה לו צוואר בקבוק... יש לי את הHD6850 והוא מחפש לקנות כרטיס שיהיה טוב ממנו משמעותי (הכרטיס שלו חלש משלי אם זה מעניין).חשבתי על ה650GTX אבל מתברר שהוא לא בדיוק יותר חזק. מוכן לחרוג ׁ(מעדיף שלא) בעוד 100 200 ש"ח אם תציעו כרטיס שיתן יותר תמורה למחיר. תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by pelo911,

לפני שבוע קניתי מחשב עם מפרט כזה: מסך LG 19 דגם 2MS מארז טרמל-טק tsunami 4 גיגה זכרון במהירות 533 הארד דיסק 250GB עם 16MB זכרון לוח MSI 975X פלטניום מעבד 930D כרגע המעבד עובד בחום של 76 מעלות בעבודה ו 69 במנוחה!! הזמנתי מאוורר טרמל-טק silent מה שנשאר לי לבחור זה כרטיס מסך לאור העובדה שיש כל כך הרבה חברות , כל כך הרבה דגמים יצאתי מבולבל מאוד מכל המבחר אשמח לשמוע את הצעותיכם מה כדאי יותר X1800 או 7600GT ואיזה חברה לבחור? 256BIT או 128BIT כמו ברוב הכרטסים? או שאולי בכלל עדיך לקנות 2 כרטיסים זולים יחסית 7600GS ולחבר אותם ביחד על הלוח??? אשמח לתגובה מפורטת בעיקר כדי להבין בחירה זאת או אחרת.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by avielsvis,

שווה ב- 920 שח עם התקנה והכול את ה - geforce 9800gt1g.? וגם זה מריץ crycis טוב נכון ועוד משחקים כבדים נכון? ושימו לב שזה 1g.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by none77,

בארץ הוא נמכר בהרבה חנויות, לא מצאתי אותו בחו"ל וגם לא באתר שלהם, מישהו מצא? אולי מוכרים אותו קודם בארץ לנסיון?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by MatanFrenkel,

אהלן בחרה אני מוכר את ה4870 שלי וחסכתי קצת בצד, יש לי בערך 1500 ש"ח לכרטיס, זה לא אומר שחייב לנצל את כל התקציב כמובן.. זה הספק שלי: (השני, 500W) בהמשך מתוכנן לוח אם זכרונות ומעבד של SANDY BRIDGE, אז אני מאמין שלא יהיה צוואר בקבוק, אבל אני רוצה להתחיל מהכרטיס הכרטיס שחשבתי עליו: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=karmiel&uin=11656 לפי האתר של ספיר, דרוש 500W, המחיר הוא הזול בארץ, החנות קרובה לבית והביצועים מטורפים, מה דעתכם? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. PowerColor Radeon HD6950, 2Gb, AX6950 2GBD5-M2DH, PCI-Ex ד"א איך הכרטיס הזה? החברה הזאת בסדר? בכמה ישפיע חוסר הפיזיקס?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Dark_Phantom,

אהלן חבר'ה עוד פעם (פרסמתי בתמיכה טכנית אבל שם לא עונים מקווה שתעזרו לי אתם) נתקלתי בבעיה ואני מקווה שתעזרו לי בה......... לאחרונה הסתכלתי במאפייני כרטיס מסך וששמתי לב שהוא פועל רק על agpx2 במקום agpx4 שבו הוא כן תןצך( יש לי g4mx440) ניסיתי לשנות את זה אבל בש הפעלתי agpx4 משחקים שבהם שיחקתי נתקעו לי(sof2, gta3) דרך אגב יש לי asus tuv4x עם apollo pro 133a וגם קראתי ברשת שלערכה זו יש בעיה ספציפית עם agpX4 אז אם אתם יודעם איך לסדר את הבעיה אני אודה לכם מאוד..... נ.ב האם יש הבדל ביצועים גדול בין x2 ובין x4?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by FatherBoard,

כשאני משחק בטוני הוק 3, אז המסך כאילו נחתך לשתיים (כאילו החצי העליון כבר השתנה ולמטה ישלו דיליי) ומרצד. יש לי מסך TFT אז אני לא יכול לעלות את הרפרש רייט יותר מדיי. הכרטיס הוא ג'יפורס 4 טי4200 128MB של לידטק.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Ido.G,

היי, יש לי מחשב בבית עם Radeon 9550. הוא מומהר ל 325/250. יש לי גם Ti 4400 שנע ונד בין מצב תקין ללא תקין (משהו בליבה לא בסדר- או שאולי זה הקירור. אני לא בטוח מאחר ואני מסדר אותו כל פעם וכל פעם מחשב חוזרים ארטיפקטים אחרי כמה זמן). כרגע בכל מקרה אני משתמש בכרטיס. האם למישהו פה יש נסיון עם שניהם על אותו מחשב? מה אתם חושבים שעדיף לשימוש? בכל מקרה, אני גם שוקל לקנות 9500 פרו משומש. האם הוא טוב יותר מהכרטיסים הנ"ל? והאם זה במידה ששווה רכישה? הסתכלי בבנצ'מרקים אך לא מצאתי שום דבר שגרם לי להחליט. בכל מקרה- אין חכם כבעל נסיון. תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Men7a,

שלום , קניתי לפני חצי שנה מחשב , אך לא קניתי כרטיס מסך עדיין. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עכשיו בשביל משחקים החדשים שיצאו. אחד הסיבות שעדיין לא רכשתי אחד זה בגלל כל עניין ה DIRECTX 12 אם אני קונה כרטיס מסך עכשיו , ברגע שיצא ה DIRECTX 12 , הכרטיס מסך יתמוך בזה? אני לא כל כך מבין בנושא.. מבחינת תקציב ,אני יכול להשקיע באזור ה2500+- במידת הצורך. תודה רבה! המפרט שלי הוא: [TABLE=class: grid, width: 316, align: right] [TR] [TD=align: right]שם המוצר[/TD] [TD]כמות[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right] Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W [/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: l…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by r1plet,

שלום, ברשותי GTX260 216SP של GAINWARD (גרסאת הBLISS עם הOC מהמפעל והקרור המשופר) קלוקים: 720 לליבה 1476 לשיידרים 1152 לזכרון ROCK SOLID אחרי שעות של בדיקות בOCCT, ATITOOL לארטיקפטים, FURMARK, קרייסיס, METRO 2033 ועוד. הOC נעשה לפני מספר חודשים והכול עבד יפה מאוד עד לפני כמה ימים, פרופיל המאוורר מחזיק את הכרטיס תמיד מתחת ל67 מע' אפילו במשחקים שמנצלים 100% GPU, כך שהחום שהתחיל לאחרונה הוא לא הפקטור כאן, מה גם שהכרטיס פעל מעולה כל הקיץ עד עכשיו. לפני יומיים פתאום התחלתי לראות דברים בסגנון הזה: http://jira.secondlife.com/secure/attachment/17676/artifacting.jpg רק באופן פחות דרסטי, בתדירות נדירה למדי ורק בזוויות מסוימות, ככה שברגע שאני מזיז את המצלמה וזז העניין נעלם…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by RaR,

שלום. מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס שעולה בסביבות ה650 ש"ח ויכול להריץ משחקים כמו AC[אססין קריד]? תודה רבה אנשים

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by iwantdell,

אני מניח שיש יותר עיניים ספציפית על נושאי כרטיסים מסך שמסתובבים פה מאשר בתת-פורום אחר. מדובר על EVGA 780 שמגיע עם OC מהייצרן (ביצועים יותר טובים מה TITAN הקודם) וקירור ה SUPER שלו שהיה בשימוש קליל בכמה חודשים האחרונים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by SleepingSky,

קיבלתי את המחשב החדש ברוך השם, בקרוב תרד עם כל הדעות שלי ואיך הוא עובד יש לי במחשב CrossFire של HD4850. הcatalyst מותקן אצלי, ובדקתי את הטמפרטורות שם. במנוחה, עכשיו, הוא על תדר של GPU 500MHZ, וMemory 750MHZ, והוא על 71 מעלות. זה בסדר? זה אמור להיות ככה? עשיתי לו Overdrive, ל600MHZ, ו900MHZ, והוא עמד על 80, זה בסדר? בקיצור, כדאי לי לקנות קירור או שהוא לוהט מטבעו והוא לא הולך להישרף לי?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Kukishin,

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by amobi,

אני מתכוון ל-GTX 460 1GB מול HD5830. אותו מחיר בערך, איזה כרטיס יותר חזק ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by 123ya,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי,לדעתי החלק הכי חלש הוא כרטיס המסך המפרט הוא: מעבד :intel core 2 duo e7500 לוח אם: gigabyte ga-g31mes2c זכרון:ddr2 4g כרטיס מסך:sparkle 9500gt nvidia 1024 ספק: FSP 400W 60HCN השידרוג הוא כדי שהמחשב יצליח להריץ משחקים חדשים למשל cod החדש עם הגדרות סבירות תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי את doom3 אני שמה על ULTRA. וגם רזולוציה 1600X1200 יש לי מעבד E6600 ו4 גיגה זכרון. ספק כוח 400 של ליברטי אנרמקס. במקרים מסוימים שאני מפעילה את המשחק במקום שיש עשן וכאלה יש לי 8 FPS ולפעמים אני מפעילה מחדש את המשחק יש לי 60 FPS. ושמתי לב שזה קורה בעוד משחקים שלפעמים כשאני נכנסת למשחק אז הוא מתחיל כזה מהר ולפעמים כזה לאט, מה זה אומר בעיות דרייברים? או שאולי המעבר ממשחק למשחק ואז הכרטיס מתחמם או משהו כזה...?(ואז הספק הזה כנראה לא מספיק, וזה עוד בלי OC) ???

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מישהו יכול לתת חוות דעת על הכרטיס? האם יש ברמה הזאת משהו טוב יותר? בקשר למאוורר שלו עד כמה הוא רועש? כי הנושא של הרעש חשוב לי, ואולי כדאי ללכת על כרטיס ללא מאוורר.. תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by GWeizman,

כותרת. בבדיקה השלישית של 3DMark 06 (זאת שמתחילה במדבר, עם מיני מאפ מצד ימין), ירד ל0/1 FPS, נתקע לכמה שניות, התחיל את הבדיקה מחדש עם גרפיקה נמוכה יותר (לדעתי, הוא לא אמר כלום), ואז דיי נתקע. הייתי צריך לעצור את הבדיקה, אז עשה מסך שחור, והייתי חייב לעשות ריסט. השאלה היא אם זה הגיוני או אמור לקרות? מפרט מלא בפרופיל. תודה, גיא.

25. Started by IlanF,

במחשבה לקראת העתיד הקרוב אני מאמין שהגיע הזמן לחשוב להחליף את הכרטיס המזדקן שלי. חשבתי להוסיף עוד כרטיס 6850 כדי למשוך איתו עוד קצת ולא לבזבז הרבה כסף על כרטיס חדש, ראיתי כמה benchmarks ונראה שזוג 6850 די מכפיל את התוצאות של 6850 יחיד (http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/Radeon_HD_6850_CrossFire/) אבל אם להסתכל על המשחקים החדשים שעתידים לצאת בקרוב ( בעיקר מעניין אותי AC4, GTA5, ME2, DA:I) כמה יהיה לי משתלם להוסיף את ה 6850 הנוסף? אולי עדיף לי לקנות כרטיס חדש באותו טווח מחירים/ קצת יותר? לא אכפת לי להוריד קצת הגדרות לאזור ה medium כדי שהמשחק יעבוד חלק, אבל כמובן שעדיף שיראה הכי טוב שאפשר המפרט הנוכחי בצד, משחק על 1920x1080 עדיין לא חשבתי כמה אני מוכן לבזבז, בינתיי…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים