עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני קונה מחשב מFOXPC המוכר אומר ש-GT לא שווה וישן ואמר לי לקחת XFX GEFORCE 9800 GTX 512 MB.. עכשיו אני מאוד מתלבט כי ראיתי שאין בינהם ממש הבדלים אז מה אתם אומרים זה שווה את זה או לקחת XFX עים OC וקירור מוגדל ולחסוך כסף?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by gtx980sli,

שלום אני הולך לקנות מחבר שלי כרטיס מסך שיש לו עוד אחריות לשנתיים מKSP אבל הוא עשה לא אוברקלוק קטן האם זה יבטל את האחריות שלו? הוא אמר שהוא הלך עם הכרטיס לחנות כמה פעמים (לא נראה לי תקלות רציניות) ולא עשו לו בעיות אפשר עזרא מבעלי נסיון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ido-nava,

אני זקוק להמלצה לכרטיס הכי מתקדם שאני יכול למצוא היום ב 1000 ש"ח ומטה ... ATI או NVIDIA לא משנה ממש .. רק את ההכי טוב שאני יוכל למצוא במחיר הזה ... והכרטיס לא לאוברקלוק תודה רבה !!!

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם אחרי ש-NVIDIA קנתה את AGEIA, הכרטיס פיזיקה יובנה בתוך הכרטיסים החדשים של NVIDIA וישפר את איכויות המשחק. תחום הפיזיקה במשחקים ישאר בלעדי לכרטיסים של NVIDIA? לATI אין תשובה בעניין?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by henb7,

חבר'ה אני רוצה לקנות מסך וכהתקדמות טכולוגית אני רוצה lcd כדאי? אם כן איזה כדאי סכום 2500ש"ח אם לא איזה מסך רגיל כדאי?......

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yadaaa,

ראיתי מספר דיונים ברשת בנושא - ניצול רוחב פס PCIE 2.0 של הכרטיס הנ"ל, לעומת PCIE 1.1 של P35. התשובות היו תמיד שהוא יכול "לעבוד" על 1.1, שהוא "תואם אחורנית" 1.1 אבל אף אחד לא אמר האם תהיה פגיעה בביצועים של הכרטיס הנ"ל ברוחב פס של 1.1 - או, האם 4870X2 יכול לנצל יותר מרוחב הפס של 1.1? לעונים תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by A-10,

הייתם מצפים שחברה כמו NVIDIA שניצבת בחזית של לא מעט טכנולוגיות הממממ .... תהיה מוגנת קצת יותר מאיזה תחנת שאיבה של מקורות .... אבל הנה, מסתבר שלא ממש https://www.geektime.co.il/nvidia-confirms-hack-but-the-hackers-want-something-else/

8. Started by Lethal_Acid,

אז ככה קניתי לפני כחודשיים ב KSP כ.מסך הנ"ל אחלה הכל עבד טוב ויפה. יום אחד כיביתי את המחשב וכאשר הפעלתי אותו שמעתי רעשים מוזרים (כמו של מאוורר דפוק) בדקתי וגיליתי שאת הרעשים עושה ה XT החדש שלי, מה שמוזר הוא שלאחר מספק דקות הוא מפסיק אם הרעשים ועובד תקין. בדקתי בתעודת אחריות שאין אחריות על מאווררים של מעבדים ו מארזים אבל לא ראיתי משהו המזכיר מאווררים של כרטיסי מסך. אני לא יודע מה לעשות אני לא רוצה לפנות ל KSP ושישלכו אותו לעזעזל. האם מישהו התנסה בבעיה דומה? מה עלי לעשות? ???

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by lmlm,

http://www.theinquirer.net/?article=31730 כנראה אינטל רוצה להיות קצת בשוק כרטיסי הגרפיים. האם זה יועיל?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yossi00,

אהלן יצא לי לראות שני כרטיסי 5970, אחד GIGABYTE HD5970 2GB GDDR5 והשני SAPPHIRE HD5970 OC 2GB GDDR5. מה המשמעות של האוברקלוק במקרה הזה? האם זה אומר שהוסיפו עוד קירור? ובכלל, מה מהם עדיף?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by IlanF,

במחשבה לקראת העתיד הקרוב אני מאמין שהגיע הזמן לחשוב להחליף את הכרטיס המזדקן שלי. חשבתי להוסיף עוד כרטיס 6850 כדי למשוך איתו עוד קצת ולא לבזבז הרבה כסף על כרטיס חדש, ראיתי כמה benchmarks ונראה שזוג 6850 די מכפיל את התוצאות של 6850 יחיד (http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/Radeon_HD_6850_CrossFire/) אבל אם להסתכל על המשחקים החדשים שעתידים לצאת בקרוב ( בעיקר מעניין אותי AC4, GTA5, ME2, DA:I) כמה יהיה לי משתלם להוסיף את ה 6850 הנוסף? אולי עדיף לי לקנות כרטיס חדש באותו טווח מחירים/ קצת יותר? לא אכפת לי להוריד קצת הגדרות לאזור ה medium כדי שהמשחק יעבוד חלק, אבל כמובן שעדיף שיראה הכי טוב שאפשר המפרט הנוכחי בצד, משחק על 1920x1080 עדיין לא חשבתי כמה אני מוכן לבזבז, בינתיי…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. רק לפני חודשים ספורים כשרצית משחק טוב ידעת שמשחק מבוסס על מנוע quake כמו return to castle wolfstein או call of duty יספק את הסחורה על הצד הטוב ביותר ,המצב היום מבלבל יצאו משחקים טובים מבוססי directX כמו farcry ובקרוב halflife2 שמציעים אלטרנטיבות מציאותיות יותר (חללים פתוחים) ועדיפות על doom3. בכלל נידמה לי שכול המשחק doom פותח בראש ובראשנה על מנת להבליט את היתרונות היחסיים של סידרת 6800 מצד אחד ולהמעיט את החסרונות שלה מצד שני ,וזאת הסיבה שהמשחק בנוי גרפית כך שהוא מתרחש בחללים סגורים וחשוכים . לדעתי id software מכרה את נישמתה לשטן ואני בספק גדול אם המשחקים הבאים שיהיו מבוססים על מנוע doom יציעו עדיפות על משחקים מבוססי directX . לכאורה מחירי 6800gt זהים כמעט למחירי x800pr…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shai82,

שלום חברים אני מעוניין לקנות כרטיס ברמה של אחד משני אלה, שווה לחכות לכרטיסים חדשים או לירידת מחירים? או שאין טעם. תודה

14. Started by NTT,

שלום, אני עוד חודש קונה מחשב חדש(אני דוחה את הקניה בגלל כרטיס מסך ומסך), ותכננתי לקנות 8800GT,ועכשיו אני רואה שיוצאים הכרטיסים החדשים של ATI, אז שווה לי לקנות את ה4870 במקום ה8800GT? והוא יעלה בערך 1300 ש"ח? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי nVIDIA GeForce 4 440 MX עם יציאה כפולה אחת ליציאה רגילה של הטלויזיה והשני ליציאה האנלוגית של המסך איך אני מחבר 2 מסכים אנלוגיים לכרטיס ולא מסך וטלויזיה ? אם אני בכלל יכול עשות משהו כזה...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Men7a,

שלום , קניתי לפני חצי שנה מחשב , אך לא קניתי כרטיס מסך עדיין. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עכשיו בשביל משחקים החדשים שיצאו. אחד הסיבות שעדיין לא רכשתי אחד זה בגלל כל עניין ה DIRECTX 12 אם אני קונה כרטיס מסך עכשיו , ברגע שיצא ה DIRECTX 12 , הכרטיס מסך יתמוך בזה? אני לא כל כך מבין בנושא.. מבחינת תקציב ,אני יכול להשקיע באזור ה2500+- במידת הצורך. תודה רבה! המפרט שלי הוא: [TABLE=class: grid, width: 316, align: right] [TR] [TD=align: right]שם המוצר[/TD] [TD]כמות[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right] Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W [/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: l…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי TV מקרן אחורי של TOSHIBA עם כניסות קומפוננט YPbPr ו-S-VIDEO בלבד. יש לי מחשב HTPC עם PCIE וכרטיס מסך NVIDIA 7800GTX שלאחרונה שבק חיים. אני צריך להחליף את כרטיס המסך אבל לא מצליח למצוא כרטיס PCIE שיש לו חציאת קומפוננט. יש למישהו רעיונות? אולי לקנות בחו"ל?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. האמת שאני לא בטוח מה הבעיה. המפרט שלי: ספק 600W טרמלטק http://thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1207&ID=1499 מעבד Q6600 זיכרון DDR2 800MHZ OCZ פשוט לוח אם: P5K-SE כ.מסך: 8800GT OC2 BFG בבדיקה של 3DMARK06 בדרך כלל המחשב יציב להרבה שעות. בבדיקה של NTUNE יציבות מערכת גם אם אני בודק רק את הכרטיס מסך המחשב נופל בדרך כלל נמרח הצבע על המסך. לפעמים רק במשחקים המחשב קורס מבצע כיבוי והדלקה... ולפעמים נתקע ומורח צבע ועושה מסך כחול וריסט. מקווה לקבל פיתרון תודה לעוזרים. המחשב בן 6 חודשים. הספק בן 3 חודשים. הכרטיס בן 9 חודשים. כל חלק נקנה מימקום אחר - באיבורי טענו שהספק החדש שלי לא תקין. ואמרו שאני יחליף את הספק. בנוסף הם אמרו שהספק הפשוט EZ-COOL 500W מפעיל את המחשב בלי בעיות. קנ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by xena,

אני שוקל לקנות את הלוח של ASUS A7N8X-VM (http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7n8x-vm/overview.htm) ולא ברור לי מה שווה הכרטיס מסך שיש עליו. "Integrated GeForce4 MX GPU, a second-generation mainstream GPU, to deliver best-of-class graphics for high texture content and scene complexity." אולי מישהו מכיר את הכרטיס הזה? למה הוא משתווה בדיוק? האם הוא יפעיל משחקים כמו כל Gefore 4 MX אחר?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shloosh,

מה יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. http://www.techeblog.com/index.php/tech-gadget/video-nvidias-amazing-human-head-demo

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום רב לכם. אני קניתי את הכרטיס הנ"ל ואני מעוניין לעשות לו OC. 2 שאלות: 1)באיזה תוכנה מומלץ לעשות את האובר קלוקינג? 2)באיזה שיטה להעלות את המהירויות? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by +Eliran+,

שבוע טוב! האם כרטיס מסך שנמצא בנפרד מלוח האם צורך יותר סוללה מאחד שנמצא בילט-אין? שאלה נוספת, איך ה5145 בתור כרטיס מסך? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום. כרגע ברשותי 980ti עם בלוק מחובר ללופ קירור מים כמובן שהוא עם המהרה מכובדת. אמנם המחירים עדיין בשמיים אבל אני מתכנן מעבר ל 4k ולכן אני צריך גם לעשות שינוי בגזרת הכרטיס מסך בכדי לקבל ביצועים טובים. האופציות שיש ברשותי הם כמובן הוספת 980ti וגם לו לבצע המהרה או מכירה של הנוכחי ולהביא 1080 יחיד. והאופציה האחרונה היא המתנה ל 1080ti או אחד הדגמים הבאים ורק אז למכור.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. החלפתי מחשב לא מזמן (לאחר התייעצות כאן). במחשב הקודם היה לי כרטיס GT6600 שכשלכדתי וידאו ממצלמה דיגיטלית באמצעות Firewire, איכות הלכידה היתה טובה. במחשב החדש מותקן כרטיס GT220 1gb וכשאני מבצע לכידה עם אותה תכנה (ניסיתי גם אחרות), באותה צורה בדיוק, האיכות אינה טובה - התמונה נראית כאילו עם עודף חדות וגרעון ובתנועות ידיים ישנם פסים לרוחב האיבר שבתנועה. התופעות האלו לא קרו עם כרטיס המסך הקודם. האם מדובר בבעיה בכרטיס המסך? האם כדאי להחליפו? אם כן, מה הדגם המומלץ שיבצע לכידה באיכות גבוהה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים