כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
-
-
פתחתי את הקופסא וראיתי את המדבקה (שאי אפשר לפספס) שאומרת לחבר את הכרטיס לספק. מכיוון שזה פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה, רציתי לדעת אם זה נכון?
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
זה כבר אבסורד. הרעיון ליצור כרטיס מסך עם שתי ליבות כמו זה הוא מצויין, אבל למה הוא דורש לוח אם עם SLI? הרי הכרטיס תופס רק סלוט אחד ואין אפשרות לחבר שום כרטיס אחר לסלוט הנוסף, אז מה הטעם?
-
- 10 תגובות
- 773 צפיות
-
-
את X1650 Pro 512MB DDR2 TV, DVI, AGP הוא את 7600GS 256MB, HDTV, DVI, AGP ושתיהם agp ושתיהם עלים בערך אותו דבר
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש, ולאחר בדיקות רבות, קיבלתי החלטה לרכוש כרטיס של חב' PALIT. כבר הזמנתי את הכרטיס של PALIT ב- 1485 ש"ח, עם שנתיים אחריות. בשיחה עם אחת מהחנויות במרכז הארץ, המוכר אמר שכדאי לי לרכוש דווקא את של Club3d, ב - 1449 ש"ח, עם שלוש שנים אחריות. שניהם מגיעים בגירסה המומהרת מהמפעל. האם אכן צדק המוכר? הערת אגב: אני דרך אגב, לא מתרשם יותר מידי מהאחריות, כי כשקורה משהו החנות בדרך כלל עושה "תרגילי התחמקות" - פעם רכשתי כרטיס ב- 1000 ש"ח מחנות מסויימת, עם אחריות לכול החיים, שהייתה זהה לאחריות שנתן החברה היצרנית - BFG, ולאחר כמעט שנה, התקלקל המאוורר של הכרטיס, ובשל טענה מוזרה, שלמאוררים אין אחריות, לא שלחה החנות את הכרוטיס לחו"ל, או ליבואן ודאגה לתי…
-
- 35 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בכנס עיתונאים שערכה בלאס וגאס הכריזה כעת AMD על השקת ארכיטקטורה גרפית חדשה ואיתה זוג כרטיסי מסך מתקדמים שרוצים לשנות את נוף הגיימינגלכתבה
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
- 2 followers
-
-
גירסה חדשה למבחן הביצועים הגראפי הנודע מכולם מבטיחה להיות מאתגרת פי כמה מכל מה שזמין להורדה והרצה כרגע זה ממש לא סוד שתוכנות ה-3DMark לסוגיהן, מבית חברת Futuremark הפינית, הן אחת מההורדות החיוניות והבסיסיות ביותר לכל משתמש שמעוניין לבדוק את ביצועי מערכת המחשב שלו. כעת אנחנו מגלים שיש גירסה חדשה שנמצאת בפיתוח ברגע זה ממש, והיא מבטיחה להיות מתקדמת ומאתגרת עוד הרבה יותר. באירוע של יצרנית כרטיסי המסך GALAX (או Galaxy, לשעבר) בסין נחשף קטע מתוך מבחן הדור הבא של 3DMark, אשר יבוסס על תקן ה-DirectX 12 החדש בלבד ועל מערכת החלונות 10 בגירסאות 64 ביט בלבד, ומבטיח להיות בעל עומס גדול פי 5 להרצה ממבחן ה-Fire Strike העדכני והפופולרי – כאשר אנחנו מניחים כי מדובר בפי 5 לכ…
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני להחליף את אחד המאווררים בכ.מסך(בצבע שחור אדום), אני מדבר על המאוורר השמאלי כשמסתכלים על כ.המסך כשהוא מותקן על הלוח האם ועליו ישנה טבעת נוספת קרוב למרכז , כל זה בגלל שהוא מהווה בעיה ענקית במחשב של רעש מקרר קוביות קרח. מה לא ניסיתי, ניקוי אבק מקצועי,טיפות שמן בשלושה חריצים מאחורי המאוורר אחרי שהוצאתי את המדבקה ושום דבר לא עזר. לכן, אני רוצה להחליפו באחד תואם מקורי אך לא נמצא אף מקום באינטרנט או בכלל בארץ(בעדיפות) ואם יש כזה בארץ ,מהו מחירו(מקורי בלבד) ? ואני מאמין שאתם מסכימים איתי שפתרון זה יותר זול בהרבה מאשר לרכוש כ.מסך חדש, למרות שאני ממתין בקוצר רוח ל- TI 980 בכל מחיר עד שיגיע ,השאלה מתי? ומהם החידושים שלו לעומת הכרטיס שלי? בבקשה מכם באם ניתן לקבל …
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך טוב למחשב מותג "Dell OptiPlex 755" סוג תושבת: PCIe X16 ספק כח: 275W מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2333 MHz דגם מארז:SFF גודל פיזי שיתאים למארז: גובה 6.89 ס"מ רוחב 16.765 ס"מ שימוש: משחקי מחשב (FIFA 2011 לדוגמא) תודה מראש לעונים, נריק
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
חברות הדגל הוציאו מסכי 19 אינ'צ 8 MS !!!!!!!!!!!! כן כן ---------8-------- !!!!!! אין גיימר בעולם עכשיו שירגיש מריחה במשחקים .......ואם יש אני אישית ידאג לו למוות מהיר . אויש ! נראה לי המסכורת הבאה שלי (למרות שאני לא עובד) תהיה לדבר הבא : http://graphics.tomshardware.com/display/20050215/index.html
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אז ככה שלחתי ל Nvidia אימייל לשאול אותם מתי יצא ה 6600GT ב AGP... והנה התשובה: We have stated that we will be making a AGP version of the 6600 Gt. We have not given a date. Look for it in a month or so. Thanks for the support ------------------------------ בקיצור בחודש או חודש הבא כבר נדע ...(כנראה הכרטיס יצא כבר בחודש הבא ) לא ההודעה הכי מריעישה את לפחות עכשיו אנחנו יודעים שזה יותר עוד לפני ה Q1 של 2005 דרך אגב זה לא חוקי :lol: ( הם כתבו לי באיימייל שאם המידע הזה יוצא הם יכולים לתבוע אותי ) עריכה : עכשיו שלחתי עוד מייל לבדוק עם זה יצא לחנויות בעוד חודש או שהם רק יחריזו עליו בעוד חודש. נראה גם את זה אתם תקבלו עריכה 2 : אז ככה עכשיו הגיע ההודעה השניה ממנו הוא א…
-
- 39 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולכם. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש, וכמובן אני בדילמה איפה לבזבז את הכסף. עדיין לא החלטתי אם ללכת על חדש או משומש. אשמח אם תוכלו לדרג לי את הכרטיסים הבאים מהטוב אל החלש מבלי להתעסק בכלל כרגע בעלויות שלהם. נניח כי כולם עולים כרגע אותו הדבר. עדיף בשלב זה גם להתעלם מיכולות ה OC שלהם. (אשמח לשמוע גם אם יש לכם טיפים לגבי OC ומודינג, אבל אנא עשו זאת בנפרד כי אני ממש לא מתלהב לעשות OC לכ. מסך). X850 XT PE 7600GT 6800ULTRA X800GTO 16 X800GT0 2 תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי מסך של מאג 19 אינץ' אבל לאחרונה האותיות מטושטשות ואי אפשר לקרוא כמו בן-אדם, וגם התמונה מתקהה ומה שעוזר לבהירות לחזור זה מכה באחד הצדדים של המסך. הטשטות הורס לי את העיניים אני צריך מסך חדש. אם אני כבר קונה מסך אז שיהיה שטוח לגמרי - LCD אני מניח, אלא אם כן אתה יכולים לעדכן אותי בנושא אם יש משהו שעדיף. אני רוצה שאוכל לשחק במשחקים ולהנות מחדות לא משנה מאיזו זווית אני מסתכל מה שיש לי עכשיו פשוט בלתי נסבל ואני לא יכול להסתכל יותר מ-10 שניות רצוף על המסך. אז מה שאני רוצה זה משהו שיתאים גם לגיימרים טווח המחירים שאני מוכן להשקיע זה עד 2600 ש"ח אז תמליצו לי איזה מסך וכמובן שאני לא אקנה ישר אלא אלך לחנות לראות אם זה באמת טוב. תודה
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביקורת כלשהי על Leadtek ti-4200 128mb MyVIVO ?? : אני רוצה לראות השוואה של זה ביחס לכרטיסי 4200 עם 64 זיכרון, כי עפ"י האתר של לידטק, הכרטיס המדובר בעל רוחב פס של 8 GB לשנייה, כלומר הוא פועל במהירות הרגילה של כרטיסי ה-64... :
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אם תוכלו אני ישמח כי אני עומד לקנות את הכרטיס יחד עם שידרוג המחשב שלי, ורציתי לדעת איך הוא מתוך ניסיון של אנשים. אם תוכלו תציינו גם מה ההבדלים בינו לבין ה-9700 PRO כי אמרו לי שאין הרבה מאוד הבדלים (במחיר יש). אני מחליף את הג'י פורס 2 שלי בכרטיס, תמורת 600 שקל (חלק מהשדרוג). עוד משהו- אתם רוצים להגיד לי שהכרטיס GF4 Ti4400 X8 "אוכל" את RADEON 9000 PRO ? כי אני רואה שהרבה מתלבהים מהג'י פורס הזה.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
חברה אני קיבלתי היום 14162 ב3dmark 2001 מה אתם אומרים על זה תפרזמו את התוצאות שלכם לשם השוואה הOC לכרטיס מסך נעשה לא ע"י תוכנה אלה ע"י עידכון הביום של הכרטיס
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גרסת 2006.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
בשביל הHTPC לא למשחקים אני מקווה שהוא יהיה זול כמו שהוא אמור להיות ושלא ידפקו עליו מחיר בארץ כי אחרת הוא לא שווה דרך אגב זה הכרטיס מסך הראשון של Nvidia עם כרטיס קול מובנה (7.1)
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
ראיתי שאנשים מדברים על חיבור חשמל לכרטיס מסך... ואצלי לא ראיתי משהו כזה הכרטיס שלי הוא AGP http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=250 קיבלתי את הגירסא המוגבלת עידכנתי את הדרייברים של אומגה 16693 הכי חדשים שיש המפרט שלי הוא AMD2500+@3200 2X256@400MHZ ABIT NF7-SL יש לי ספק HEC300W ולגבי חיבור חשמל לא חיברתי שום מולקס או משהו כזה השאלה שלי היא האם יש חיבור חשמל לכרטיס הזה?? והאם הדרייברים האלה טובים? אני כרגע הורדתי AM3 אני הולך להריץ אותו עכשיו... לפני שאני מפעיל תAM קיבלתי הודעה...
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לאור ריבוי השאלות באחרונה לגבי מסכי LCD ו CRT איזה יותר טוב מה כדאי לקנות וכולי, החלטתי להביא לכם את האתר הבא, אומנם הוא מביא נתונים טכניים תמונה וביקורת או שניים או 3 על חלק מהמסכים אבל זה בעקרון מה שאחנו יכולים להגיד לכם. (יש גם רשימת חנויות לרכישה המחיר בפאונד ) עדיין צריך ללכת לראות! את המסך לפני הקנייה. הנה לדוגמא השוואה ביין 3 מסכים של BENQ , השוואה שנשאלה הרבה לאחרונה. 767bs (black\silver), 767-v2(ver2) ,767-12 http://www.halifax-shopping-extra.co.uk/xSBS-Monitors~PG-1~NCP-3~PRDLT-21429989-21915379-22107103 (גם פה התבלבלו ושמו את התמונה של ה 767bs במפרט של ה 767v-2) בכל מקרה הנה הכתובת הראשית של השוואת המסכים : http://www.halifax-shopping-extra.co.uk/xPP-Monitor…
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אולי כבר פורסם כאן ואולי לא, במידה ולא, יכול לפתור להרבה מאיתנו שאלות של השוואת ביצועי כרטיסי מסך. מבדיקה שערכתי מספר פעמים האתר מעודכן בחומרות החדשות והמבדק שלו די אמין ונוח גם לכאלו שלא מתמצאים. תיהנו, ואולי אולי - זה גם שווה סטיקי. http://gpuboss.com/
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מישהו יודע איזה אתר אני יכול למצוא השוואות של אנשים עם כרטיסי מסך שונים?...כמו פיוצ'רמארק, רק שאני לא מוצא באתר הזה איפה יש את ההשוואות.
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
אתר לסופט מוד ל ATI כולל ביוסים ודריוורים. http://www.ocfaq.com/ ERO
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-