עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אחרי שהפכו להיות תוספת מציקה בשוק הגיימינג המודרני, המערכים מרובי כרטיסי המסך עשויים לזכות לעדנה מחודשת דרך המתחרה הגדול ביותר של מיקרוסופט וה-DirectX שלה לכתבה

2. Started by mosep,

שלום. קניתי לפני הרבה זמן (מעל שנה) שני כרטיסי מסך hd 4650 של sapphire. רציתי לקנות שני מסכים ולכן קניתי שניים, וגם נאמר לי שאפשר לעשות איתם crossfire, מה שאמור לשפר את הביצועים. לפי מה שראיתי בכל הכרטיסים יש חיבור מיוחד ביניהם, אבל אצלי אין. רציתי לשאול - אפשר באמת לעשות איתם, או ש..עבדו עלי? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by shaul,

אוקי אם מעניין אתכם למה רק LG אז כי אבא שלי בנה להם אתר אינטרנט או משהו ועכשיו יש לנו הנחה בקניית מסך שלהם, אז איזה כדאי לי לקחת, מן הסתם שטוח עדיפות ל17 אינץ'...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by nec_000,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ATGatdner,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל. ה Sapphire נמצא כרגע במבצע למחשבים חדשים (אני קונה עוד מספיק חלקים) ב 1150 http://tms.co.il/product/9006 ואת ה Gigabyte יש שם בשקל אחד יותר http://tms.co.il/product/9180, אבל הוא עם 1 ג'יגה זיכרון. הג'יגה הנוסף שווה לי? בסקירה האחרונה ב http://www.tomshardware.com/reviews/best-graphics-card-gaming-performance,3042.html אין בכלל התייחסות ל GTX 560 Ti, והם כן ממליצים על ה 2 ג'יגה, אז אולי במחיר כזה שווה ללכת עליו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by tomerco,

שלום אני צריך עזרה במציאת x800GTO לAGP אני לא יודע של איזה חברה(יצרנית) הכי שווה לקנות מבחינת מחיר\ביצועים חשוב שיהיה עם GDDR3 תודה מראש לכל העוזרים! לאחר בדיקה מקיפה אני חושב שהSapphire x800GTO2 הוא הכי משתלם מישהו יודע איפה אני יוכל להשיג אותו בזול?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by haimamazavs,

שלום לכולם, אני חושב על לשדרג את הכרטיס מסך שלי. והשאלה שלי היא כזאת: האם עדיף לקנות עוד כרטיס מסך כמו שיש לי כבר ( המפרט למטה) או לשדרג ל980? ואם לשדרג אז בכמה כבר אני יכול למכור את הכרטיס מסך שלי? i5 4670 arctic cooling freezer 13 gigabyt h87 d3h corsair vengeance 8gb asus gtx780-dc2oc-3gd5 samsung 840 evo 250gb seagate barracuda 7200.12 1tb hdd seasonic platinum 660w corsair obsidion 550d

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by asaf556,

השגתי כרטיס שכזה בכמה אוכל למכור אותו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by n_aviv1,

לפני כשבועיים כשהתיישבתי ליד המחשב שהיה דלוק והזזתי את העכבר כדי "להעיר" אותו (כיוון שהמחשב לא היה בשימוש זמן מה והמסך היה מושחר). לפתע פתאום הופתעתי לגלות שלהפתעתי יש הפתעה מפתיעה בהחלט! המסך ברזולוציה נמוכה מאוד ובצבעים מחרידים! נכנסתי להגדרות התצוגה כדי לנסות להחזיר את הרזולוציה לרזולוציה הטבעית ואת הצבעים ל32bit. מסתבר שהצבעים היו ברמה של 4bit ואפילו לא ידעתי שקיימת אופציה של 4bit כי הכרתי רק את האפשרויות של 8/16/32. לאחר שהמחשב נתקע ניסיתי את את שיטת הריסטארט ואז ראיתי שהבעייה קיימת לא רק בווינדוס. כשהמחשב עלה, כל מה שכתוב באפור על גבי שחור היה נראה ג'יבריש כמו דף אינטרנט לא מקודד כראוי והתמונה של שמזכירה לי כל פעם מחדש את העובדה שלוח האם שלי הוא של GIGABYTE ואת כל ת…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הטכני בא ניסה כל מיני שיטות ולא הצלחנו להפעיל תתצוגה חשוב להגיד גם שהקול שאני שומע זה לא קול של הערוץ שבוא נמצא הממיר אלה קול של ערוץ אחר =\ ניסינו לחבר תממיר לכ.טלויזיה כם דרך קומפונט(משהו כזה) וגם דרך האנטנה משהו כזה - אני לא זוכר בדיוק מה הטכני אמר לי...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by aviv512,

הכרטיס שלי כבר זקן חברים מתוקים שלי.. כבר בן 4.. :'( איזה זמנים היו לנו פעם כשהכרטיס הזה היה מספר 1.. ב2006, הנה הכתבה של hwzone להזכירכם http://hwzone.co.il/news/1149530400/58651. "חברת NVIDIA השיקה היום כרטיס מסך כפול ליבות חדש בשם GeForce 7950GX2, ונראה שזהו כרטיס המסך החזק ביותר בשוק נכון להיום. " -לכן אזהרה קטנה לכל חבריי השחקנים הרוכשים הטריים המטורפים למיניהם.. קחו בחשבון שבעוד 4-5 שנים אתם גם תהיו במצב שלי סתם לא .. אבל באמת תשקלו צעדים היטב. הביטו גם קדימה.. (נקוה שזה יעזור למשהו ).. ותראו מה זה כבר 2010 ויצא לי כבר 11 directx , ווינדוס ויסטה, 7, כרטיסים מטורפים.. השאירו אותי מאחורה עם ענן אבק! :-\ .. אבל אני הולך לחזור ובגדול! רק התלבטות קטנה בליבי. מה לעש…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by idan oren,

אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש שייתן לי שיפור משמעותי בביצועים. התקציב עד 950 שח כרגע אני חושב על הכרטיס הזה https://www.tms.co.il/product/11557 או שלקנות עוד 7850 ביותר זול ולעשות CFX תודה לעוזרים, עידן

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם קניתי היום R9800P ורציתי את חוות דעתכם על התוצאות שקיבלתי , אני לא מצפה לשבור שיאים בכלל היות והמחשב הוא דיי ג'נרי (ראה מפרט), אבל רציתי לדעת אם התוצאות נורמליות ולא נמוכות מידי (עם ה 4200 נראה לי שהם היו ממש נמוכות) נ.ב ההיט-סינק של המעבד לא הכי טוב (מנוחה 55-65 ,מאמץ 80+ : ) כך שאולי זה פגע בתוצאות ...וכן אני מודע לזה שזה "גבוה" ;D With Gforce 4200 128 DDR 3DMark2001 SE = 7949 3DMark03 = 1355 AquaMark3 = 15433 With R9800PRO 3DMark2001 SE = 10672 3DMark03 = 5178 AquaMark3 = 29015 תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ilyadd,

היום לצערי הכרטיס מסך שלי (GeForce 4 mx440 64mb) נשרף אחרי 4 שנים (בשנה האחרונה הוא עבד בלי מאוורר). רציתי לדעת איזה כרטיס מסך טוב אני יכול לקבל ב500 שקל. אני לא ממש גיימר שדורש ביצועים גבוהים אז שהיה משהו לא בשמיים אבל שהיה טוב+ *ואפשר גם בפחות כסף*. תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by KF1R,

נכנסתי לחנות ברשת וראיתי את הכותרת הבאה: Gainward Geforce FX 5900 / Ultra1100 XT Gold Sample Video Card מה זה אומר?? Ultra 1100 XT Gold Sample? במה זה שונה מהכרטיס הזה: MSI Geforce FX 5900XTV 128MB DDR VIVO DVI Retail ? ואיזה מהם עדיף?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by dino,

אני מתלבט בין שתי מסכים ה-IIYAMA 452PRO לבין ה-LG F900B, אני לא ממש יודע מי יותר טוב כי המפרטים שלהם דומים. אני צריך את עזרתכם בבחירה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Zeev86,

אהלן. אני מעוניין למכור את אחד הGTX 970 מKSP יש לי מארז GA-B75M-D3H האם הכרטיס הזה יכנס למארז: http://ksp.co.il/?uin=24957 מדדתי את המארז בפנים והוא מגיע ל28 סנטימטר בדיוק, אבל אם כך, אין לי לאן לשים את החוטים של הספק. יש גרסאות (שקטות ועם OC חזק) קצרות יותר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Kukishin,

האם יהיה פער ביצועים שמצדיק את הפרש המחיר? נאמר שתקציב אינו בעיה, אלא מצד העניין. וביצועים כן חשובים לי במידה וההבדל משמעותי.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. חבר שלי צריך מסך, ואם המסך במחיר 1000 ש"ח והוא 17', מה טוב. עכשיו, המלצתי לו על הLG795FT+ שיש לי, אבל הוא עולה 300-200 ש"ח יותר מהדגמים הבאים, והדבר יאפשר לו לשדרג רכיבים נוספים. הדגמים: LG 775FT SAMSUNG753 DFX CTX EX705F MAG 786PF מי הכי טוב? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by nadav1379,

החלפתי את הכרטיס מסך שלי לרדון 9600xt ואני לא יודע מאיפה להוריד driver

21. Started by henb7,

חבר'ה אני רוצה לקנות מסך וכהתקדמות טכולוגית אני רוצה lcd כדאי? אם כן איזה כדאי סכום 2500ש"ח אם לא איזה מסך רגיל כדאי?......

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Bengo5,

כותרת... מדובר על הZOTAC

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. דגם הביניים השני של NVIDIA בדור ה-Turing עתיד להיות עוצמתי יותר מכל GeForce GTX 1060 בסביבה, בתג מחיר התחלתי נמוך יותר לכתבה

24. איזה אחד מבין שניהם עדיף? אשמח לדעת גם איזה פיטצ'רים ואיזה דברים כלולים בבנדל של כל אחד מהכרטיסים ולא רק "זה יותר מהיר, לזה יש איכות תמונה יותר טובה" תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Winstonman,

http://www.fastup.co.il/v.php?file=1790877.jpg שלום, זאת המערכת מחשב שברשותי ואני רוצה לשדרג אותה. האם כרטיס Geforce 8800GT יתאים ולא יעשה לי צוואר בקבוק? והאם אני צריך להחליף ספק (יש לי 400W ללא חברה). וכדאי להחליף מארז במידה ואני יחליף?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים