כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לכל בית HWZONE , ברשותי כרטיס חדש שרכשתי מבית חברת SAPPHIRE 5830 ATI RADEON , שאלתי היא מדוע במשחקים מסוימים כמו DIRT 2 ואחרים יש קירטועים קטנים כאלה על המסך לשניה שתיים ואז נעלמים ? אני מציין שהורדתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של AMD כולל ה CATALYST , וגם ביצעתי קצת המהרה דרכו כשהמאוורר הוא על FULL 100 % , שאלתי היא אם משהו פה בפורום מחזיק כרטיס מדגם כזה ו נתקל בתופעות שציינתי , עד לפני שרכשתי אותו הייתי גורו של NVIDIA והחזקתי במס' כרטיסי מסך שלהם עד לאחרונה ( 9500,9600,9800 ) . אני חושב שעשיתי קניה לא כדאית , אם כי במשחקים מסוימים הכל עובד פיקס. האם יש פתרון לבעיה אם בכלל . אודה לכם על תשובותיכם . תודה רבה .
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני בימים הקרובים ממש קונה מפרט שבנו לי פה באתר, אבל אני עדיין כל הזמן מסתכל ובודק מכייון שלא בטוח שתיהיה להם בחנות את כל החומרה שאני רוצה. בעיקרון אני רוצה את Asus gtx 780 oc 3gb אבל אם לא יהיה להם אז אולי זאת אלטרנטיבה טובה? Asus Radeon R9 290x direct cu2 oc 4GB איזה מהם יותר חזק?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול למה אני לא יכול להשים AF16X בדום 3? אם אני שם 16X כל ההגדרות במשחק מתאפסות מחדש. המקסימום שאני יכול זה 8X גם במשחקים אחרים כמו HL2 EP1 EP2 המקסימום שאני יכול זה 8X שהיה לי את הכרטיס 8800 אני זוכר שהייתי יכול אפילו להשים את ההגדרות על 16QX הרזולצייה שאני משחק היא 1050 1680 יש לי מסך LCD 22 כרטיס מסך 4870 מעבד 8500 זיכרון 4GB כמו כן המשחק מקרטע מפה ולשם וזה מאוד מעיק, הכל פועל חלק על 60FPS ואחרי 2 דקות יורד ה FPS לכמה שניות ואז שוב עולה ל 60 חזרה. וככה כל הזמן. קראתי ועשיתי את המדריך שבנעוץ אבל זה לא עזר. האם יש איזו הגדרה שצריך לעשות? יש לי את הדרייברים האחרונים CCC 8-10 והכל מעודכן כולל המשחק. אני משתמש ב WINDOWS VISTA U SP1 32BIT ועוד שאלה. יש לציין שכל המש…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרטיס אחר עד 1750 שח עריכה: לתושבת pci express!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי מפנדה מסך MAG fd 810 19 ואחת מהבעלים התקשרה אלי ואמרה ש MAG שווים לזבל והציעה שתי חלופות אחרות. אני לא יודע אם להאמין לה, תשפטו בעצמכם. האופציות הן: MAG FD 810 19 CTX 960 F SAMSUNG 19 959 NF
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין Sparkle GTX650TI 1GB GGDR5 Retail לGIGABYTE GEFORCE GTX650TI 1GB RETAIL שניהם GTX 650 TI יש בינהם הבדל בביצועים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכנסתי לחנות ברשת וראיתי את הכותרת הבאה: Gainward Geforce FX 5900 / Ultra1100 XT Gold Sample Video Card מה זה אומר?? Ultra 1100 XT Gold Sample? במה זה שונה מהכרטיס הזה: MSI Geforce FX 5900XTV 128MB DDR VIVO DVI Retail ? ואיזה מהם עדיף?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למשחקים ודברים מהסוג הזה רצוי CRT אם ברצוני לקבל רזולוציות גבוהות, אך האם ה LCD עדיף גם למרות שהוא אינו מגיע לרזולוציות גבוהה עם תדירות ריענון גבוהה? ושל איזה חברה? המסך הנוכחי שלי הוא lg f700p אך הוא עובר אל אח שלי ואני מקבל אחד חדש, השאלה היא האם כדאי לקנות עוד מסך כזה כי לדעתי הוא מסך מושלם מכל הבחינות. תודשה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי בטעות את הכרטיס R9 290X שהוא ממש אחלה רק שהוא לא מתאים לעבודה עם פרימייר ואפטר. אני לא מצליח למכור אותו וקבילתי הצעה להחליף עם מישהו על הGTX 780 TI מה דעתכם? כדאי ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! לאחרונה התחילה בעיה מעצבנת בכרטיס המסך שלי, יותר נכון בקויל שלו, הוא עושה צפצוף צורם קבוע, ולא הצלחתי להשתיק אותו ניסיתי להתקין את הדריברים החדשים, מדובר במחשב נייד עם לוח אם QUANTA SW8. מפרט המחשב T9600 (ES) 4GB DDR2 9300GS Mobile Nvidia 256MB SSD Intel-x25 80G המחשב עובד מצויין , והביצועים שלו מעולים, הדבר היחיד שהחלפתי לאחרונה היה את העכבר ( הבאתי עכבר של לוג'יטק MX518 ). העכבר הוסיף סימפטום מוזר של צלצול צורם מהאוזניות ( במידה ואני מחבר אוזניות ). אני מאמין שמדובר בהארקה בנושא של העכבר ( את זה כבר אסדר .. ) השאלה מה אני עושה עם ה COIL שהחליט לצרום לי באוזן.... להחליף אותו אני לא יכול , כי לפי מה שבדקתי בלוח אם הוא "מודבק" , חשבתי לסתום אותו עם דבק חם שישתוק …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר יש מחשב, ממש חזק לתקופה שהוא נקנה. עם i7 930 אם אני לא טועה לוח אם עם 3 סלוטים לכרטיסי מסך 6 סלוטים של זכרון DDR3 עכשיו בגלל שמי שהרכיב ובנה את המחשב הזה הוא לא חכם במיוחד שמו בו 2 כרטיסי GTX460 ממש צמודים אחד לשני שני הכרטיסים דיי מתים, מבחינת קירור לפחות... ניסיתי לשמן מאווררים אבל לא עוזר כבר. בכל מקרה, ב2 הפלטות כבר רואים סימנים של חימום יתר (גווני חום) אז החלטנו לשדרג לכרטיס אחד חדש יותר Sapphire Radeon R9 280 DUAL-X BOOST ותהיתי אם הכרטיס מהיר מידי? אם המעבד יהווה צוואר בקבוק לביצועים של הכרטיס?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. לפני שאני קונה - אני יכול להשיג כרטיס GFORCE4 TI4600 עם 128 DDR (סמסונג) של VISIONTEK במחיר מציאה. השאלה המתבקשת היא כמה החברה הזו שווה ואם ההפרש הדי גדול במחיר בין הכרטיס הזה למקביליו (ASUS וכו') שווה את ההפרש בביצועים (אם קיים בכלל).
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז לאחר שהוחלט להעיף את הכרטיס מהמחשב הישן אני מחפש כרטיס מסך חדש למשחקים וסרטים. שימושים עיקריים: משחקים סגנון GTA5, משחקי ספורט וכו'. המערכת שלי(נקנתה ממש לפני שבוע): i3 4170 b85m-hd3 Seasonic 550W RT Gold Nanoxia Deep Silence 4 זכרון: 8GB מסך: DELL 2209WA אם זה רלוונטי: יש גם שני הארד דיסקים ועוד SSD,צורב,כרטיס קול. אשמח לקישור לכרטיס עם קירור אמין והכל (עדיפות מTMS). תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בבקשה לא להצביע בעלי כרטיסים שיש להם את הכרטיס פחות משנה וחצי!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התוצאה שקיבלתי ב3dmark06 פשוט מזוויעה מתי שעשיתי בהגדרות שזה יהיה SLI אז היה לי אותה תוצאה כמו עם ה Disabled (יעני כרטיס אחד) ממה שאני יכול להבין זה מכמה סיבות אני פשוט רוצה לדעת איזו מהן היא הנכונה שאני לא סתם יקנה או יעשה דברים: ספק כח 450W שמחזיק Q6600 , 4GB RAM , 2 460GTX וכל המאווררים שעל הלוח אם והלוח זה ASUS P5-NE SLI טלויזיה LCD32 שהמחשב מחובר אליה ושם אני רואה הכל בהגדרות בכרטיס מסך NVIDIA יש שם משהו מוגדר לא טוב אנשים אני כבר לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה .. http://service.futuremark.com/home.action;jsessionid=B0BF79AA2EE2DAF361824D4AC7CC5110
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי תקציב שבין 800 ל 900 שח לקניית כרטיס מסך!לא אגורה יותר מטרת הכרטיס כמו כל כרטיס טוב להריץ משחקים כמו דום 3 סיילט היל 4 גרפיקה טובה באיכות!בקיצור כרטיס שאני יהנה ממנו ולא יתקעו לי משחקים כתוצאה מאי יכולת! הוא הולך להיות במחשב שהרכבתי שהוא חזק אינטל 3ג+512 דדר(היה טוב אם היה 1024 :) רק אומר שיש לי כרגע ר 8500 128 והוא אחלה כרטיס אבל הגיע הזמן להתקדם אשמח אם תגידו לי מה מומלץ ועדיף רדאון גם נווידה בא בחשבון אבל יצטרך הסבר משכנע לעבור אליהים בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת,ואם כן באיזה כרטיס כדאי לי להשתמש? תודה ושבת שלום.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן בחרה אני מוכר את ה4870 שלי וחסכתי קצת בצד, יש לי בערך 1500 ש"ח לכרטיס, זה לא אומר שחייב לנצל את כל התקציב כמובן.. זה הספק שלי: (השני, 500W) בהמשך מתוכנן לוח אם זכרונות ומעבד של SANDY BRIDGE, אז אני מאמין שלא יהיה צוואר בקבוק, אבל אני רוצה להתחיל מהכרטיס הכרטיס שחשבתי עליו: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=karmiel&uin=11656 לפי האתר של ספיר, דרוש 500W, המחיר הוא הזול בארץ, החנות קרובה לבית והביצועים מטורפים, מה דעתכם? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אתם יכולים בבקשה לדרג את היצרניות שעובדות עם ATI ומייצרות את הרדאון 9500פרו?תדרגו מהגרוע אל הטוב.תודה רבה לכם ;D
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מידע חדש שמגיע לרשת מאשר לנו את המפרט הטכני של כרטיס המסך הבא מבית AMD, ומעניק לנו מושג על איך שהוא יראה כשהוא יגיע, בשבוע הבא לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94-radeon-fury-%d7%a9%d7%9c-%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%aa-sapphire-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%9e%d7%95%d7%a7%d7%93%d7%9d-%d7%9e%d7%94%d7%a6%d7%a4%d7%95%d7%99/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך SAMSUNG SYNCMASTER 753DF והבעיה שיש עליו שריטות קטנות בכמה מקומות. האם יש דרך להעלים את השריטות האלה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הייתי מבקש לדעת מה השימוש של ה usb hub במסכים בהם זה קיים,האם זה אמור להחליף את החיבור הרגיל בין המחשב למסך? אם כן,איזהו תצורה עדיפה? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שוקל לקנות יד 2 rtx 3090 כיום המחשב I9 9900k עם ספק כוח 650w האם יספיק? או דרוש ספק עם הספק גבוה יותר? שימוש מחשב לרנדור תלת מימד שמשתמש ב GPU . D5render.
-
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-