עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Wizard,

מישהו יודע מתי הכרטיס יהיה בחנויות ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הכוונה לביצועים במשחקים כבדים ברזולוציה גבוהה (1920x1200), והגדרות גבוהות עד מקסימליות. תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by haimamazavs,

שלום לכולם, אני חושב על לשדרג את הכרטיס מסך שלי. והשאלה שלי היא כזאת: האם עדיף לקנות עוד כרטיס מסך כמו שיש לי כבר ( המפרט למטה) או לשדרג ל980? ואם לשדרג אז בכמה כבר אני יכול למכור את הכרטיס מסך שלי? i5 4670 arctic cooling freezer 13 gigabyt h87 d3h corsair vengeance 8gb asus gtx780-dc2oc-3gd5 samsung 840 evo 250gb seagate barracuda 7200.12 1tb hdd seasonic platinum 660w corsair obsidion 550d

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by esaly,

אהלן! הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס של ATI הכי מומלץ לאפיק הAGP... הסתכלתי על ההמצלות של חודש ספטמבר ולא ראיתי שם את ה1600PRO שעולה בקיי אס פי 690 ש"ח.. איך הכרטיס? הבנתי שהX800GTO כרטיס טוב אבל איפה אפשר למצוא אותו ואיך הוא לעומת הX1600PRO...? על מה הייתם ממליצים לתקציב של עד 1000 ש"ח (של ATI כמובן) תודה..

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. עכשיו שנגמר הסמסטר, ויש את שעות הבוקר לשרוף, התקנתי מספר משחקים ישנים למדי שאמורים לרוץ באופן חלק וללא בעיות. הבעיה היא שאחרי כ5 דקות משחק נוצרים כל מני ארטיפקטים בגרפיקה (פאקים בקיצור) עד רמה שאי אפשר לשחק... יש למישהו פתרון? כמובן שעידכנתי דרייברים, ואין שום בעיית תאימות עם הPIXEL SHADER נניח. ניסיתי להריץ כל משחק על ההגדרות ההכי נמוכות וזה גם לא עוזר... יש טיפים חברים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. לאחר שתמונתו של הכרטיס המבוסס CAYMAN XT דלפה לרשת: http://hwzone.co.il/news/133792 נראה כי אותו המקור הסיני כעת הפיץ תמונה של כרטיס המסך מבוסס ליבת הBARTS XT, היורש לשוק הביצועים של כרטיס ה-HD5770, וככל הנראה ייקרא HD6770. כעת באמת לא ידוע הרבה על הרכב הליבה המדוייק של BART XT אבל אפשר להסיק כמה דברים מהPCB שלו. אז דבר ראשון כמו שאתם רואים בשביל לתת מיץ לכרטיס נדרשים שני חיבורי חשמל מסוג 6PIN PCIE (להבדיל מHD5770 שדורש רק אחד, רומז על צריכת חשמל גבוהה יותר, השאלה היא בכמה). משתמש בPHASE בסידור 4+1 ונראה כי ישתמש ברוחב פס של 256BIT לזכרון, יספק תעבורה של כמעת אם לא כפולה של מיידע בהשוואה לHD5770 (אין זה משקף בצורה חדה על שיפור לעומת הHD5770). שתי יציאות חשמל הן לטוב ו…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ecentaur,

מה עדיף? Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X 668 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=963 או ATI Radeon HD 5770 Sapphire 665 ש"ח http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=8926

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by aviv512,

הכרטיס שלי כבר זקן חברים מתוקים שלי.. כבר בן 4.. :'( איזה זמנים היו לנו פעם כשהכרטיס הזה היה מספר 1.. ב2006, הנה הכתבה של hwzone להזכירכם http://hwzone.co.il/news/1149530400/58651. "חברת NVIDIA השיקה היום כרטיס מסך כפול ליבות חדש בשם GeForce 7950GX2, ונראה שזהו כרטיס המסך החזק ביותר בשוק נכון להיום. " -לכן אזהרה קטנה לכל חבריי השחקנים הרוכשים הטריים המטורפים למיניהם.. קחו בחשבון שבעוד 4-5 שנים אתם גם תהיו במצב שלי סתם לא .. אבל באמת תשקלו צעדים היטב. הביטו גם קדימה.. (נקוה שזה יעזור למשהו ).. ותראו מה זה כבר 2010 ויצא לי כבר 11 directx , ווינדוס ויסטה, 7, כרטיסים מטורפים.. השאירו אותי מאחורה עם ענן אבק! :-\ .. אבל אני הולך לחזור ובגדול! רק התלבטות קטנה בליבי. מה לעש…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by idan oren,

אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש שייתן לי שיפור משמעותי בביצועים. התקציב עד 950 שח כרגע אני חושב על הכרטיס הזה https://www.tms.co.il/product/11557 או שלקנות עוד 7850 ביותר זול ולעשות CFX תודה לעוזרים, עידן

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. מה שאתם רואים במפרט זה המסך שלי והוא איכותי אבל הוא כניראה קיבל קרינה חזקה ויש לו צבעים ירוקים וסגולים בצדדים וזה לא עובר.איזה באסה זה.אז אמרתי נקנה מסך חדש מה נעשה

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Arcanide,

לא מזמן קניתי מפנדה את הכרטיס הנ"ל leadtek A250 geforce 4 4400 TD myvivo מכיוון שהיה עיקוב של המוצר שהזמנתי, יצרו איתי קשר והודיעו לי שנגמרה האספקה של הכרטיס שהזמנתי וכפיצוי ישלחו לי את הדגם המשופר. אני כמובן באותו רגע אומר, אוקי אין בעיה, תודה ומנתק עם חיוך על הפנים מכיון שהדגם המשופר כביכול הוא לא אחר מ Leadtek A250 Ultra 4 4600 TD להפתעתי שהגיע הכרטיס מצאתי קופסה אחרת לגמרי, של הדגם הנ"ל LEADTEK A280 GEFORCE 4 TI 4800SE 128MB MYVIVO אחרי כמה בדיקות באינטרנט ובאתר החברה גיליתי שאין דגם זה נמצא באתר החברה ואילו הדגמים של A280 שונים לגמרי מן הכרטיס שנשלח אליי. ממה שהבנתי אחרי חיפושים ארוכים, שצ'יפסט זה הוא בעצם GF 4 4400 8X אבל זה היה במספר מצומצם מאוד של כתבות קטנות. ואנ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני פונה לכל מי שיש לו מחשב דומה לשלי (בעיקר כרטיס מסך אותו צ'יפ חשוב - geforce 4 ti-4200 128 ומעבד באזור ה1800 ) אני לא יודע אם ביצועי המחשב שלי הם כל כך טובים... : ראו במשחקים הבאים: unreal2 : פועל על 1024X768 בלי AA וAF על 20FPS רוב הזמן וקופץ nolf2: עובד בממוצע באזור 30 אבל יציב על אותה רזולוציה aquanox: עובד גם באזור 30 ut2003: נע בין 30 ל45 serious sam 2 : עובד באזור 50 rtcw: עובד על 75 רוב הזמן אבל היחיד red faction 2 : עובד על 30-40 ולפעמים בפיצוצים יורד ל15 mohaa spearhead: עובד על 20 רוב הזמן וקצת מקרטע : יורד ל15 ומרגישים קפיצה רצינית gta3 - עובד על 30 רוב הזמן כל הבדיקות נעשו על 1024X768 ללא AA וAF ובהגדרות הכי גבוהות ונבדקו בתוכנה fraps. הדר…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אפלו שאני מחזיר להגדרות הרגילות הוא עדיין אם ארטפאקטים אז אני רוצה שההורים שלי יקנו לי חדש... יש דרך להרוס לגמרי? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי מחשב compaq armada e500, לפני כשנה גלשתי באינטרנט ופתאום המסך נהיה חשוך, כבר שנה המחשב ללא מסך..להביא 800-1000 שקל כואב על תיקון המסך.. השאלה האם קרה למישהו והאם ניתן לתקן את זה לבד? יש ידע, ויש שכן שהוא טכנאי אלקטרוניקה שמוכן לעזור, הבעיה שלא יודעים מאיפה להתחיל והאם המסך הלך או שמישהו הצליח לתקן פעם בעיה כזו?

15. שלום לחברי הפורום, אני עומד לקנות מפרט הדומה למפרט המתואר למטה. הדגש שלי הוא על מערכת שקטה מאוד ולכן אני רוצה כרטיס מסך עם קירור פסיבי. התקציב היא 500 שח עם אפשרות ל 20% חריגה. אני לא גיימר אבל רוצה שהמחשב יסחוב משחקים בשנתיים הקרובות עם רזולוציה לא מקסימלית (באיזור 1440x900). אני רואה כרטיסי מסך שקטים בתקציב הזה רק עם DDR3 או DDR2. בעוד ש DDR5 בתקציב הזה יש רק עם מאוורר. האם תוכלו להמליץ לי על אחד שיתאים לדרישותי. תודה רבה! אופיר Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1019 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2328 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?pro…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מה יכולה להיות הבעיה ,ואיך אפשר לסדר אותה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by MasterDK,

שלום יש לי מסך ישן יחסית לפני כ 6 שנים אין לי מושג מה הדגם הבעיה היא שהוא לפעמים מתחיל לשנות את הבהירות זה כזה מהבהב כל הזמן נגיד אם יש לי מהירות הכי בהיר אז זה משתנה פתאום לשנייה לפחות בהיר וחוזר בחזרה הקפיצות האלה יכולות להימשך כמה דקות או כמה שעות וזה מעצבן זה כזה מהמהב כל הזמן כמה שעות זה התחיל אצלי במחשב ישן עם כרטיס מסך ישן מאוד עכשיו יש לי כרטיס מסך GF 6600 256MB ואני לא יודע מה הבעיה שלו =\ עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by fins,

טוב, טכנית זה כבר אחרי קניה כי לא רציתי לחכות עוד פעם עד שהמחיר באמזון ירד, אבל בכל זאת רציתי לוודא שלא פיספסתי שום דבר: זה הכרטיס: http://www.amazon.com/gp/product/B016LE95TK?psc=1 זה המפרט שלי: i5-4590 Antec HCG 520W 80plus Bronze ASRock B85M-Pro3 LGA1150 HyperX 8GB DDR3 1600MHz Seagate Barracuda 1TB 3.5 inch Crucial BX100 250GB 2.5 inch Antec P70 בדקתי שהספק מספיק חזק, שיש לי שני כבלים של 6 פינים, שיש מספיק מקום במארז. הדגם הוא מה שאני רוצה במחיר שאני רוצה (אני לא מאמין שהוא ירד הרבה יותר ואין לי כוח לחכות ל-960Ti). הכל בסדר או שפספסתי משהו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי חבר שרוצה למכור לי מחשב- עזבו פירוט והכל זאת לא השאלה. [אם אתם רוצים תבקשו] למחשב יש DDR1 עם 2ג'יגה ראם ויש לו כרטיס מסך 1950 PRO של רדון. שמעתי שעוד שנה יצאו משחקים חדשים, והכרטיס מסך הזה לא יהיה שימושי ואצטרך כבר מחשב חדש אז. זה נכון? הוא רוצה על כל המחשב 2600 - המחשב עצמו טוב יש לו מעבד טוב (AMD 4600 athlon 64 2X) וקירורים השאלה היא אם זה הזמן לקנות מחשב טוב (אני צריך מחשב שום משחק חדש לא עולה לי אפילו NFS) תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by yoni_h,

מבחינת ביצועים איזה גרסא תהיה טובה יותר, Asus GTX 660 DC2 או Gigabyte GTX660 OC

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם , יש לי משום מה בעיה עם המשחק RAGE שהתקנתי לא מזמן , ברגע שאני מגיע למוד של המשחק עצמו אחרי הסרטון של ההקדמה המשחק פשוט עובד לאט בצורה מגוכחת , כרטיס המסך שלי הוא Sapphire HD 6790 1GB והוא אמור לעבוד סבבה עם המשחק , התקנתי לא מזמן את הדריברים האחרונים וגם את ה directx לכן אני מתקשה להבין איפה הבעיה , המשחק עובד כל כך לאט שלוקח לו בתוך המשחק להעלות את התפריט של הsettings בערך חצי דקה , אני אשמח לעזרה תודה רבה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by nec_000,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי את כרטיס המסך הזה 3 שנים, והוא לא מאכזב אותי גם למשחקים החדשים שיוצאים, כי אני מוריד את רובם ל-medium ואפילו פחות (אני לא חסיד גדול של גרפיקה, יותר חסיד של ביצועים משחקיות ותנועה/פיזיקה). שמתי לב שבמשחק QuakeLive בזמן האחרון יש לי נפילות ב-FPS, שפוגעים ממש ביכול שלי לכוון (אם זה היה FPS נמוך קבוע היה עדיף, אבל זה 100 ואז נופל ל-60 100 ואז 60 (זה לא 60 עגול, זה ממאה עד שישים)). צריך קצת עזרה בזה, ואם מישהו מבין בקונפיגורציה של Quake (איך לגרום למשחק להוריד את הגרפיקה למקסימום ביצועים וכו'), אז עוד יותר טוב. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ekmo,

שלום, כרטיס המסך שלי כנראה בימיו האחרונים ואני אצטרך כרטיס חדש. איזה כרטיס הייתם ממליצים לגיימינג בתקציב של 1200 ש"ח פלוס מינוס? רצוי כרטיס חדש עם עדיפות ל-NVIDIA. לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSET ספק: Corsair TX 750 Watt תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by קלוקיי,

שבת שלום. יש לי כרטיס מסך בן 4 שנים. לאחרונה התחילו לי ארטיפקטים ומלא זיופים בצבעים שונים (זיופים בעיקר על גוון אדום), על המסך. עכשיו הבעיה היא, שאני לא יודע עם כרטיס המסך הוא מקור הבעיה, או שגורם אחר גורם לבעיה. אז בקיצור איך אני יכול לדעת בוודאות מה גורם לעיוותים עללו?, תודה רבה ושבת שלום.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים