עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Spyro_AE,

שלום, רציתי לשאול האם הוא יעבוד עם ABIT KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II?

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by A-10,

הייתם מצפים שחברה כמו NVIDIA שניצבת בחזית של לא מעט טכנולוגיות הממממ .... תהיה מוגנת קצת יותר מאיזה תחנת שאיבה של מקורות .... אבל הנה, מסתבר שלא ממש https://www.geektime.co.il/nvidia-confirms-hack-but-the-hackers-want-something-else/

3. Started by MONORAIL,

שלום לכולם. לפני שאני קונה - אני יכול להשיג כרטיס GFORCE4 TI4600 עם 128 DDR (סמסונג) של VISIONTEK במחיר מציאה. השאלה המתבקשת היא כמה החברה הזו שווה ואם ההפרש הדי גדול במחיר בין הכרטיס הזה למקביליו (ASUS וכו') שווה את ההפרש בביצועים (אם קיים בכלל).

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by 00Amir,

שבת שלום אני צריך כרטיס מסך, הצרכים שלי זה בעיקר פוטושופ אבל אני מתעסק קצת ב OC אז אני רוצה להבין כמה דברים 5850 יותר חזק מ 6850 - אז איפה השידרוג ? יש טכנולוגיה חדשה ? למה הוא ממולץ? ה 460 מאוד משתלם ומאוד טוב אבל איפה הוא עומד ביחס ל 5850 וה6850? מה לקנות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by natan805,

(הצעה לחבר) רזולוציה 1920X1080 ספק 460W המפרט יותר חזק ממה שכתוב לי בחתימה,בואו לא נאריך בזה כי לא יהיה לו צוואר בקבוק... יש לי את הHD6850 והוא מחפש לקנות כרטיס שיהיה טוב ממנו משמעותי (הכרטיס שלו חלש משלי אם זה מעניין).חשבתי על ה650GTX אבל מתברר שהוא לא בדיוק יותר חזק. מוכן לחרוג ׁ(מעדיף שלא) בעוד 100 200 ש"ח אם תציעו כרטיס שיתן יותר תמורה למחיר. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום חברים! אני מתעניין במסך LCD 17 שישמש בעיקר לעבודה משרדית, לפעמים לסרטים, כנראה ללא משחקים, במחיר סביר (2500~) ראיתי מסך של חברת CMV, שעל הנייר נראה טוב מאוד, ואפילו קיבל ביקורת נחמדה מאוד כאן. הנה קישור לאתר היצרן מישהו מכיר? מישהו שמע? הנתונים נראים מצוינים, אבל לא מצאתי ממש ביקורות, והחברה יחסית לא מוכרת כאן. אני מחפש כמה שיותר פרטים לגביו. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ofeky1,

צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך למחשב שלי בתקציב לי הוא בין 600 ל 900 שקל!! שיהיה AGP X8 עם תמיכה ב AGP X4 כי 4 זה המחשב שלי ואני ישדרג אותו בקרוב ושיהיה עם חיבור DVI חשבתי בכיוון של גיפורס 6600 איך הוא??? תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד E6600 Intel Gygabyte GA-965-DS3 DDR2 2GB Sapphire X1900GT WD 320 GB ספק JSPTech Ps-05 PSU 500w LCD LG L1770HQ 17 inch 4 ms + DVI איזה כרטיס מסך טוב כדאי היום לקנות שיעלה כמה שפחות וייתן כמה שיותר ביצועים אבל לטווח הארוך (יריץ כמה שיותר משחקים ולא חייב באיכות הכי טובה לטווח הארוך)? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by N.S,

היי אני רוצה ללכת לקנות כרטיס מסך ואני רוצה לדעת מה יותר טוב .... לא משנה הכסף מה יותר טוב Geforce 4 TI 4800 או Radeon 9600pro ואיזה חברה כדאי לי לקחת של כל כרטיס

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by GefilteFish,

GIGACUBE 9600 PRO LITE 128MB- האם הכרטיס באמת שווה? האם הוא יריץ את כל המחשקים החדשים כמו 'DOOM3' ו-'HALF LIFE2'? כמ זמן הוא יחזיק מעמד? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Rush,

המפרט שלי: i7 6700 16 GB DDR4 660 GTX ספק antec ne550m לוח אם h170-d3hp מסך 23" FHD תקציב: עד 1100 חשבתי על זה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11265-05-20G תודה (:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by bilbo,

הורדתי את הדריברים האחרונים... אבל מה לבחור משלושת אפשרויות ההתקנה? 1. normal Omega Driver 2.soft mode 9500 כניראה שלא .. 3.Soft mode 9700/9800 se Omega driver this driver is only for 9700/9800se its include the 9700-->9800 9800 se->9800 np ... מה יתן ביצועים טובים יותר? 1 או 3 :

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by soft40,

השבוע רכשתי כרטיס מסך חדש, ה 480 עדיין סחב אבל.... בכול זאת עברו שלושה דורות ההתלבטות שלי היתה בין WINDFORCE 770 2GB ל RADEON R9 290 4GB ההבדל היה 400 ש"ח במחיר והאמת פחדתי מקרור הסטוק של ה 290 וקצת מהמחיר. השאלה שלי בעקבות המפרט שיש לי האם המעבד היה צוואר הבקבוק במידה והייתי לוקח את ה 290 כמה שיפור היה בינהם המפרט : INTEL I5 750 ללא OC לוח ASUS P7P55D-E PRO 8GB DDR 3 ספק CROSSAIR 650W מארז Vengeance C70 Mid-Tower Gaming Case אני משחק על 1080P

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי לכולם אייזו חברה לבחור בקניית ריידון 9800 פרו הרקולס או גיגה בייט? ותפרטו למה... בתודה מראש לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Gun Man,

שלום רב אני צריך לדעת מה ההבדל בין שלל חיבורי הLCD הקיימים ובעיקר מה ההבדל בין חיבור VGA רגיל לחיבור DVI. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. לאחר שתמונתו של הכרטיס המבוסס CAYMAN XT דלפה לרשת: http://hwzone.co.il/news/133792 נראה כי אותו המקור הסיני כעת הפיץ תמונה של כרטיס המסך מבוסס ליבת הBARTS XT, היורש לשוק הביצועים של כרטיס ה-HD5770, וככל הנראה ייקרא HD6770. כעת באמת לא ידוע הרבה על הרכב הליבה המדוייק של BART XT אבל אפשר להסיק כמה דברים מהPCB שלו. אז דבר ראשון כמו שאתם רואים בשביל לתת מיץ לכרטיס נדרשים שני חיבורי חשמל מסוג 6PIN PCIE (להבדיל מHD5770 שדורש רק אחד, רומז על צריכת חשמל גבוהה יותר, השאלה היא בכמה). משתמש בPHASE בסידור 4+1 ונראה כי ישתמש ברוחב פס של 256BIT לזכרון, יספק תעבורה של כמעת אם לא כפולה של מיידע בהשוואה לHD5770 (אין זה משקף בצורה חדה על שיפור לעומת הHD5770). שתי יציאות חשמל הן לטוב ו…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך משומש radeon r9 280x vapor-x מplonter\TMS. כשפרסמתי את המפרט שלי בPCPARTPICKER ובקבוצת חומרה מישהו אמר לי שכרטיס מסך יד שנייה שקונים ועבר תהליכים של כרייה איבד הרבה מהביצועים והיכולות שלו ויפעל הרבה פחות טוב בהגדרות גבוהות ולכן לא שווה לקנות כרטיס משומש. מישהו יכול לאמת לי את זה או מנגד לשלול? האם לא כדאי לי לקנות כרטיס שכזה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם... לי ולאחי במחשב יש את אותם כרטיסי מסך Gigabyte RADEON 9800 Pro 128MB DDR Retail שהם כרטיסים מעולים מאוד ועושים ממש את העבודה. לאח שלי התגלו בעיות בכרטיס מסך (הכרטיס בסופו של דבר נהרס) והוא התלונן לחנות ואמרו לו שהוא יכול להוסיף עוד 150 ש"ח ולקבל את הכרטיס מסך: Gainward Geforce FX 5900 /1300 Ultra "Golden Sample" TV/DVI 256MB DDR Retail! עם קופסא עם הכל או שיקבל את אותו כרטיס שיש לו עכשיו רק כמובן חדש! אני רוצה לדעת את דעתכם כי מביחנת הכסף יש לנו הכל אז זה לא הבעיה בכלל אני רוצה לדעת עם כדי לו לקנות את הכרטיס FX5900 מבחינת איכות ועבודה והכל... תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום רב לכל בית HWZONE , ברשותי כרטיס חדש שרכשתי מבית חברת SAPPHIRE 5830 ATI RADEON , שאלתי היא מדוע במשחקים מסוימים כמו DIRT 2 ואחרים יש קירטועים קטנים כאלה על המסך לשניה שתיים ואז נעלמים ? אני מציין שהורדתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של AMD כולל ה CATALYST , וגם ביצעתי קצת המהרה דרכו כשהמאוורר הוא על FULL 100 % , שאלתי היא אם משהו פה בפורום מחזיק כרטיס מדגם כזה ו נתקל בתופעות שציינתי , עד לפני שרכשתי אותו הייתי גורו של NVIDIA והחזקתי במס' כרטיסי מסך שלהם עד לאחרונה ( 9500,9600,9800 ) . אני חושב שעשיתי קניה לא כדאית , אם כי במשחקים מסוימים הכל עובד פיקס. האם יש פתרון לבעיה אם בכלל . אודה לכם על תשובותיכם . תודה רבה .

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך של ATI וכל הזמן בכל המשחקים מופיע לי הודעה של: vpu recover יש לי את הדריבר הכי חדש 5.7 רוצים לדעת מה לא עשייתי בישביל לסדר את זה?אז הנה: התקנתי את כל הדריברים של ati , התקנתי מחדש את הwindows , עשייתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי תשובה לבעיה הזו... אני משתגע כבר אני לא יכול לשחק בשום משחק אני מתחיל משחק אחרי 5 דקות באה ההודעה הזו , אני כבר לא משחק במשחקים בגלל ההודעה הזו יש לי כרטיס מסך מסוג: ?ATI RADEON 9550 128MB? עוד פרטים עליו: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R955128T.htm לא עשייתי שום oc , מקווה שמישהו יעזור לי ...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אפלו שאני מחזיר להגדרות הרגילות הוא עדיין אם ארטפאקטים אז אני רוצה שההורים שלי יקנו לי חדש... יש דרך להרוס לגמרי? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. התשובה של NVIDIA למעבדי ה-Kaby Lake-G המשותפים לאינטל ול-AMD עשויה להיות כרטיסי ביניים חדשים במסגרת מיזם ה-Max-Q המסקרן שלה לכתבה

23. Started by eladmz,

שלום, אני מתכוון להזמין מחשב חדש בזמן הקרוב ואני מתלבט בין: 1) XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL 2) LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL עכשיו השאלות העיקריות שלי הם: 1) האם מישהו שרכש את הכרטיס הזה של לידטק מרוצה מהקירור שבא איתו? כי שמעתי על כמה מקרים של התחממות יתר.. 2) איך הלידטק בתור אוברקלוקר? 3) לא עדיף לקחת 320MB עם OC מהמפעל עם אחריות מאשר לבטל את האחריות כשאני יעשה OC ל640MB? 4) אני משחק ברזולוציות נמוכות, לא עובר את ה1600X1200... לפי מה שהבנתי ה320MB יספיק.. אבל יש כאלה שאומרים שה640MB היא השקעה נבונה יותר לעתיד.. ושטוב יותר לקחת אותו להפעלת פ…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. כרטיסי העיבוד הגראפי החדשים מבית AMD אינם תומכים ביצירת מערכים מרובים שהיו פופולריים עד מאוד בעבר לכתבה

25. Started by Rule The Pc,

יש לי XFX 6800NU.... אני רוצה לפתוח צינורות איך פותחים? יש בזה סיכון? אם זה לא פועל מה זה יעשה לכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים