כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים! אני מתעניין במסך LCD 17 שישמש בעיקר לעבודה משרדית, לפעמים לסרטים, כנראה ללא משחקים, במחיר סביר (2500~) ראיתי מסך של חברת CMV, שעל הנייר נראה טוב מאוד, ואפילו קיבל ביקורת נחמדה מאוד כאן. הנה קישור לאתר היצרן מישהו מכיר? מישהו שמע? הנתונים נראים מצוינים, אבל לא מצאתי ממש ביקורות, והחברה יחסית לא מוכרת כאן. אני מחפש כמה שיותר פרטים לגביו. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתוך סקרנות והשאיפה להרחבת אופקים, ואחרי שלא ממש הבנתי מביקורות ברשת, מהם ההבדלים בין השלושה ? מספיקים נתוני מהירויות שעון (זכרונות וליבה) כלומר מי חזק יותר ממי, ואולי גם קצת פיצ'רים (דיואל מוניטור וכו'). אנא עיזרו לחבר קהילה סקרן. תודה רבה HF
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האמת שאני לא בטוח מה הבעיה. המפרט שלי: ספק 600W טרמלטק http://thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1207&ID=1499 מעבד Q6600 זיכרון DDR2 800MHZ OCZ פשוט לוח אם: P5K-SE כ.מסך: 8800GT OC2 BFG בבדיקה של 3DMARK06 בדרך כלל המחשב יציב להרבה שעות. בבדיקה של NTUNE יציבות מערכת גם אם אני בודק רק את הכרטיס מסך המחשב נופל בדרך כלל נמרח הצבע על המסך. לפעמים רק במשחקים המחשב קורס מבצע כיבוי והדלקה... ולפעמים נתקע ומורח צבע ועושה מסך כחול וריסט. מקווה לקבל פיתרון תודה לעוזרים. המחשב בן 6 חודשים. הספק בן 3 חודשים. הכרטיס בן 9 חודשים. כל חלק נקנה מימקום אחר - באיבורי טענו שהספק החדש שלי לא תקין. ואמרו שאני יחליף את הספק. בנוסף הם אמרו שהספק הפשוט EZ-COOL 500W מפעיל את המחשב בלי בעיות. קנ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב כפי שאתם מנחשים התקציב הוא כ-700 ש"ח (אמור לעבוד ככל הנראה עם מעבד AMD 3800+ ) לפי האתר הכי משתלם לקנות 6800 אך הרבה אנשים כותבים לי שכדי לי לקחת 7600GS EXTREME או משהוא כזה או כרטיס 1600GO (או משהוא כזה) מחכה לשמוע מהמומחים בתחום :-) נ.ב. מחפש כרטיס PCI-E ו 256 MB (עדיף 256 BIT, עדיף לא?)
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בקשה מוזרה. יש לי חבר שרוצה לקנות מסך חדש למחשב ויש לו CRT MAG 17" אבא שלו אומר שאין בעיה כספית אבל כל עוד המסך מתפקד אז הוא לא רואה שום טעם להחליף איך אפשר להרוס את המסך? בעזרת מכות? מאיפה? לא משהו גלוי כמו לשבור את המסך וכו', משהו שניתן לעשות מבחוץ. תודה. זה נורא חשוב כי הבנאדם קנה מחשב חדש עם 8800GTX והוא מאוד רוצה לנצל אותו..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלך לי הכרטיס מסך במחשב ישן: כרטיס Gefore 6600 לוח k8nf-9 של gigabyte מעבד AMD 3000 אני פשוט צריך כרטיס חדש , שיהיה יותר טוב/אותו דבר. זה מחשב עבודה ללא משחקים , אבל אם כבר אני קונה משהו הייתי מעדיף שלפחות יצליח להריץ סרטים 720p בצורה טובה (ה 6600 קצת התקשה בזה). בינתיים ראיתי משהו כזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10313 מה אתם אומרים? סביר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי X1950P (יציאות DVI וS-VIDEO) ויש לי LCD 32" עם כל כניסה אפשרית, מה הדרך הכי טובה לחבר אותם עם איכות תמונה כמה שיותר טובה, אשמח גם להמלצות לכבלים ספציפיים.
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע הזמן לשדרג קצת את כרטיס מסך שלי, מצאתי את זה : http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.45921 אשמח לחוות דעת והאם שווה את המחיר? אני נוהג לשחק מידי פעם. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, התקציב שלי הוא בין 400 ל-500 ש"ח וחובה 512MB. אני מעוניין להריץ משחקים כמו Gta Iv ו-Ac בצורה סבירה (מצידי גם על Low, אני לא זונת גרפיקה). חרשתי על האינטרנט וגיליתי שני כרטיסים שאהבתי במיוחד, Sapphire ATI Radeon HD4670 512MB Gigabyte nVIDIA GeForce 9500GT 512MB האם הם כרטיסים טובים והאם יש כרטיסים טובים יותר בתקציב שלי? מעבד - Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz לוח אם - GA-EG45M-DS2H Gigabyte זיכרון - Kingston KVR800D2N6/2G 2048MB 800MHZ PC2-6400 CL6 מסך - 22'' LG W2271TC ספק כוח - Golden Tiger ATX-500WCE P4
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[glow=red,2,300]אני רוצה ליקנות מחשב עם הכנה לcrossfire . האם אפשר לישתמש בספר הכוח "antec HCG-620M" בישביל שתי כרטיסי מסך מסוג "SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition OC 1GB GDDR5" אם לא כמה וואט אני יצטרך ? אם כן , איזה חסרונות יש ?(עומס,אריכות ימים וכו..) תודה לעוזרים![/glow]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למשחקים ודברים מהסוג הזה רצוי CRT אם ברצוני לקבל רזולוציות גבוהות, אך האם ה LCD עדיף גם למרות שהוא אינו מגיע לרזולוציות גבוהה עם תדירות ריענון גבוהה? ושל איזה חברה? המסך הנוכחי שלי הוא lg f700p אך הוא עובר אל אח שלי ואני מקבל אחד חדש, השאלה היא האם כדאי לקנות עוד מסך כזה כי לדעתי הוא מסך מושלם מכל הבחינות. תודשה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב מבוסס, p4 1700mhz ו256RDRAM. אני צריך כרטיס מסך חדש, וקשה לי להחליט בין MSI GF4 TI 4600 128mb לבין ATI RADEON 9700PRO 128mb אני יודע שהRADEON פי כמה וכמה יותר טוב מה GF4, אך לא מזמן פורסם מאמר שלRADEON יש בעיות אם AGP8. מה לעזאזל לקנות? המחירים שהוצעו: 1670שח-G4 ti 4600 2270שח-RADEON 9700pro האם הרדאון יעבוד היטב על המחשב שלי? לא היה לי ניסיון עם כרטיסי מסך על רמה גבוהה, קניתי אתNeverwinter nights ורציתי לדעת אם הוא יעבוד חלק לגמרי על אחד מכרטיסים אלו או אחרים. (נמאס לי מהGF2 MX 200 שלי) אם כבר GF4 או RADEON 9700, של איזו חברה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
R9 280X או GTX 770 ? צריכת חשמל מתאימה לספק שלי או לא SEASONIC 600 M12 מה מהכרטיסים לקחת ? אני מחליף מעבד בזמן הקרוב! המפרט שלי FOXCONN H67 4GB RAM INTEL I3 2120 SAMSUNG 500 GB ARTIC COLLER 13 SONY DVD ושש מאוררים מחוברים תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שזכור לי HDMI ו- DVI זה חיבור זהה רק שלא מעביר קול לא? היום הייתי בחנות כדי לקנות כבל של DVI לHDMI כדי לחבר את המחשב לטלווזיה המוכר אמר שאני צריך להחליף כרטיס מסך כי לי יראו עם זה טוב יש לי כרטיס מסך 8400GS וטלווזיה FULL HD, אני בסך הכל רוצה לראות עם זה סרטים לא יותר מיזה.. להחליף כרטיס?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש שהכניסו לי כרטיס מסך לא נכון בטעות יש איזה תוכנה שיכולה לזהות לי איזה כרטיס מסך יש לי ? כרגע המחשב מזהה את הכרטיס מסך הבא : ATI RADEON HD 5700 SERIES זה דרך ה-DEVICE MANAGGER אני הזמנתי 5750?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהמשך לת'רד הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483537.msg4138924#msg4138924 הזמנתי את כרטיס המסך של INNO3D 470 GTX, אך כבר שבועיים וחצי אני בהמתנה אצלם עקב "סופות שלגים באירופה המונעים מהכרטיס להגיע" עכשיו ראיתי לאחרונה כל מיני כתבות על יציאת סדרת כרטיסי ה69XX של ATI ו560 החדש של NVIDIA, דבר שגרם לי לתהות אם אולי עדיף להמתין ולא לקנות כ.מסך לטובת ירידת מחירים כלשהי שאמורה להיות עקב צאת הכרטיסים החדשים ? אשמח לדעתכם .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המאוורר של הכרטיס פועל אך שאני מחבר את הכבל אליו המחשב נדלק והמסך לא.. וכשנאי מחבר את הכבל על המובנה המחשב עולה... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם הוא יעבוד עם ABIT KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II?
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קונה http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=3&glist=1&uin=20772&txt_search=r9+270x&buy=&minprice=0&maxprice=0 למערכת שבצד? אחרי הרבה התלבטויות
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דגם הביניים השני של NVIDIA בדור ה-Turing עתיד להיות עוצמתי יותר מכל GeForce GTX 1060 בסביבה, בתג מחיר התחלתי נמוך יותר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אז לאחר שהוחלט להעיף את הכרטיס מהמחשב הישן אני מחפש כרטיס מסך חדש למשחקים וסרטים. שימושים עיקריים: משחקים סגנון GTA5, משחקי ספורט וכו'. המערכת שלי(נקנתה ממש לפני שבוע): i3 4170 b85m-hd3 Seasonic 550W RT Gold Nanoxia Deep Silence 4 זכרון: 8GB מסך: DELL 2209WA אם זה רלוונטי: יש גם שני הארד דיסקים ועוד SSD,צורב,כרטיס קול. אשמח לקישור לכרטיס עם קירור אמין והכל (עדיפות מTMS). תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח פה לעצות, יש לי הזדמנות לרכוש כרטיס RX 470 משומש מול 1050TI חדש באותו מחיר (סביב ה700 ש"ח), מה כדאי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן בחרה אני מוכר את ה4870 שלי וחסכתי קצת בצד, יש לי בערך 1500 ש"ח לכרטיס, זה לא אומר שחייב לנצל את כל התקציב כמובן.. זה הספק שלי: (השני, 500W) בהמשך מתוכנן לוח אם זכרונות ומעבד של SANDY BRIDGE, אז אני מאמין שלא יהיה צוואר בקבוק, אבל אני רוצה להתחיל מהכרטיס הכרטיס שחשבתי עליו: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=karmiel&uin=11656 לפי האתר של ספיר, דרוש 500W, המחיר הוא הזול בארץ, החנות קרובה לבית והביצועים מטורפים, מה דעתכם? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , קניתי לפני חצי שנה מחשב , אך לא קניתי כרטיס מסך עדיין. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עכשיו בשביל משחקים החדשים שיצאו. אחד הסיבות שעדיין לא רכשתי אחד זה בגלל כל עניין ה DIRECTX 12 אם אני קונה כרטיס מסך עכשיו , ברגע שיצא ה DIRECTX 12 , הכרטיס מסך יתמוך בזה? אני לא כל כך מבין בנושא.. מבחינת תקציב ,אני יכול להשקיע באזור ה2500+- במידת הצורך. תודה רבה! המפרט שלי הוא: [TABLE=class: grid, width: 316, align: right] [TR] [TD=align: right]שם המוצר[/TD] [TD]כמות[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right] Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W [/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: l…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 6400 לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS3 זכרונות: CORSAIR 2GB DUAL כרטיס מסך: ATI Redeon X1950PRO 256 המחשב בכללי עובד טוב. ואין בעיות. חוץ מאחת. הכרטיס מסך. לאט לאט אני מרגיש שמשחקים מפסיקים לרוץ על המחשב - דרישות המשחקים עולות כל הזמן, והכרטיס מתישן. חשבתי לעשות שדרוג קטן ולהחליף את הכרטיס מסך והזכרונות. השאלה היא עד כמה הרעיון חכם. סך הכל המחשב באמת חזק ואני מרגיש שהמשחקים עובדים צולע רק בגלל הכרטיס מסך ולא המעבד והלוח. מה אתם אומרים ? מה כדאי לעשות ? ???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-