כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך עזרה במציאת x800GTO לAGP אני לא יודע של איזה חברה(יצרנית) הכי שווה לקנות מבחינת מחיר\ביצועים חשוב שיהיה עם GDDR3 תודה מראש לכל העוזרים! לאחר בדיקה מקיפה אני חושב שהSapphire x800GTO2 הוא הכי משתלם מישהו יודע איפה אני יוכל להשיג אותו בזול?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך למחשב שלי בתקציב לי הוא בין 600 ל 900 שקל!! שיהיה AGP X8 עם תמיכה ב AGP X4 כי 4 זה המחשב שלי ואני ישדרג אותו בקרוב ושיהיה עם חיבור DVI חשבתי בכיוון של גיפורס 6600 איך הוא??? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכוונה לביצועים במשחקים כבדים ברזולוציה גבוהה (1920x1200), והגדרות גבוהות עד מקסימליות. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת העם קיים תוכנה כלשהי מחזירה את המסך למצב נורמלי למשל הזזתי טיפה ימינה את התצוגה במסך ואני לא יודע איך להחזיר את זה למצב הרגיל אז עם נגיד אני הלחץ על כפתור מסויים באותה תוכנה זה זה יחזיר לי את התצוגה במסך למצב הרגיל לפניי שהזזתי את התצוגה חייב תשובה דיי בהקדם האפשרי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך הצעות לכרטיס במחיר בסביבות 1200 וגם הצעה לספר לא ג'נרי שיחזיק את הכרטיס שמוצע ואם אפשר חנות ממנה ניתן לקנות את הכרטיס והספק כמובן שזה ל AGP תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני די בור במשחקים כי אני כמעט לא משחק ,אך הייתי רוצה לדעת איך מפעילים את הפילטרים האלה. זה דרך המשחק או חיצונית?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מסך LCD למחשב התקציב זה בערך 1500-1800 בלחץ ראיתי את המסך הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=130394 עם זמן תגובה של 8MS ועוד תכונות טובות ואני שואל אם יש המלצה עליו או למסך אחר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלולם, מוצע לי הכרטיס הזה במחיר של 800 ש"ח, כדאי לי לרכוש אותו? מאחר ואני דל בתקציב, זו האופציה הכי מושכת בעיני.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, שוקלת שדרוג כרטיס מסך במחשב קיים, בשביל להמשיך להינות מהמחשב לגיימינג. זה לא השימוש העיקרי במחשב (יש לי גם xbox series x). אשמח להתיעץ: האם שדרוג של כ.מסך בלבד יאפשר הרצת משחקים חדשים באיכות מהנה? דוגמאות למשחקים שהייתי רוצה להריץ : ARK survival ascended , Horizon forbidden west, Baldur's gate 3 לא משחקת במירוצים וכמעט ולא משחקת בfirst person shooters. אם ממליצים לשדרג את המחשב, אשמח להמלצות על א. כרטיס שיתאים למפרט הקיים - אין לי הערכה טובה למחיר הגיוני, מניחה שעד 3000 שח (גמיש) ב. מסך שישמש גם לגיימינג וגם לעבודה משרדית- עד 5000 שח (גמיש) משתמשת בעמדה (כיום עם מסכים 24+27) גם לעבודה מהבית אז חש…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך של MAG דגם 786PF היום שמתי לב שיש רעידות מעצבנות כאלה כאילו יש פלאפון שמצלצל ליד.. אבל אין. האם המסך עומד למות ? או שזה נובע מהפרעות של מכשירים אחרים בסביבה ? ליד המסך עומדים : הממיר של יס, סורק, דיוידי, מודם של ALCATEL SPEEDTOUCH 510, ראוטור של EDIMAX (לא אלחוטי).. או שזה בכלל נגרם בגלל הכ. מסך ? (Sapphire Radeon 9600XT ) תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה FlyVideo98 ואני לא מצליח למצוא דרייברים נורמליים שיפעלו ב Windows Xp . מישהו אולי יודע איפה אני יכול למצוא אותם? (ואל תמליצו לי על האתר של LifeView כי הדרייברים ששם לא פועלים אצלי)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה יהיה עדיף? Radeon X1950XT 256MB או Radeon X1900XT 512MB זאת השאלה :s05: תודה :]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 460GTX 1G של PAILT עשיתי בדיקה בRILTEMP בשעות מנוחה הוא מגיע ל 38 מעלות ובלחץ ל 75 מעלות השאלה שלי היא האם זה בריא או שמה יש לי בעיה בקירור. אין לו קירור מסיבי מה שאומר שזה לא אמור להיות קר אבל זה אמור להיות הטפרטורות שלו?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס 4850 אחד ובאפשרותי להשיג עוד אחד בכ250 ש"ח. האם כדאי לקנות, או למכור את שלי ולקנות אחד חדש כדוגמת 5770? מפרט בצד. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות GTX 660 חדש,אבל יש כמה סוגים וחברות שמוכרים אותו באותו המחיר,האופציות הן: מTMS- כרטיס מסך של SPARKE . מKSP- כרטיס מסך של ZOTAC. מאייבורי- כרטיס מסך של POINT OF VIEW. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! תאמינו או לא אבל אמא שלי שכנע אותי לקנות מסך LCD חדש חחח... לא האמנתי בעצמי. אז יאלה לעבודה... נכנסנתי לאתר המכרזים OLSALE ובאמת באמת שיש להם שם מחירים מצויינים! 10 אחוז זול יותר מ PCH לדוגמא ובנוסף הם נותנים 12 תשלומים ללא ריבית!!! הבעיה היא איזה מסך לקנות ואיזה גודל... אני לא יודע אם 17 אינץ או 18 אינץ. ראיתי מסכים מגניבים ממש של VIEWSONIC שאחד מהם היה גם באתר של TOM ולקח ציון 5\5... טוב יותר מהמסכים שפנדה מביאים, של HERCULES. אבל אני לא מתייחס למה שהוא אומר כקדוש ואני בטוח שההרקולס מצויינים גם הם, אין לי ספק בכלל. בכל מקרה אני חייב DVI (אני יקנה כרטיס מסך חדש עוד כמה חודשים והוא יהיה עם DVI) לבינתיים אבל צריך גם חיבור 15 פין רגיל. חייב שיהיה איכותי. משחקים …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=19893 LOL ניסוי מעניין אבל לא ממש מישתלם
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות המהרה. רציתי לשאול מה יותר משפיע? אני יודע שאפשר לקחת את שניהם לקצה היכולת שלהם, ביחד. אבל זה מעניין אותי תאורטית. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, מעניין אותי לדעת מדוע קיבלתי מסך שחור, הייתה הודעה לפני שכמות הזיכרון נמוכה אחרי בערך 3 שעות במשחק Heliborne (סיימתי את השלב והמסך נהפך לשחור בלי יכולת להגיב). רק אחרי ריסטרט חיצוני המחשב עבד כראוי.. השאלה היא הבעיה בכמות הזיכרון בכרטיס מסך או איכשהו בכמות הזיכרון במחשב עצמו? כרטיס מסך- AMD Radeon R9 3GB זיכרון- 16GB מעבד- i5 תודה רבה לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן, גם הרבעון השלישי של שנת 2017 היה שובר שיאים מבחינתה של מפתחת השבבים הנודעת לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני זוכר בזמנו היו דיונים על שילוב של כרטיס ATI, וNVIDIA לטובת הPHYSX שלה.. זה עדיין אקטואלי? יש לזה תועלת או לא באמת? המערכת שלי מופיעה בחתימה, ויש לי כרטיס 8800GTS320 ללא שימוש. מאחר ויש לי סלוט PCIE פנוי, יש טעם להכניס אותו למערכת? אם כן, איך עושים זאת? PLUG&PLAY או שצריך לעשות משהו בשביל להגדיר אותו כמשני תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדגם הבא במשפחת ה-Ampere מתקרב להשקה רשמית - וההדלפות ברשת הופכות לעסיסיות יותר ויותר בהתאםלכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
HD4870 512MB GDDR5 HD4870 1024MB GDDR5 ATI RADEON HD5770 Nvidia GeFoce GTX260 מי מביניהן הכי מומלץ למשחקים call of duty 6 ו-crysis מסך בגודל 20-22 אינץ' לא יודע אם full hd ספק כוח 550w לוח אם לא ידוע(פתוח להמלצות עד 500 ש"ח) מעבד- amd ii x3 435
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באתר כאן http://www.pc-spot.co.il/reviews/5200vs92001.php ניתן לראות כי RADEON 9200 אף עובר אותו........ ואילו באתרים אחרים כמו http://www6.tomshardware.com/graphic/20031229/vga-charts-15.html יש לפחות הבדל של 20-30 פריימים...איך זה ייתכן?! : הייתי בטוח שהביצועים של RADEON 9200 הם יותר נמוכים
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-