כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
אחרי שהפכו להיות תוספת מציקה בשוק הגיימינג המודרני, המערכים מרובי כרטיסי המסך עשויים לזכות לעדנה מחודשת דרך המתחרה הגדול ביותר של מיקרוסופט וה-DirectX שלה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. קניתי לפני הרבה זמן (מעל שנה) שני כרטיסי מסך hd 4650 של sapphire. רציתי לקנות שני מסכים ולכן קניתי שניים, וגם נאמר לי שאפשר לעשות איתם crossfire, מה שאמור לשפר את הביצועים. לפי מה שראיתי בכל הכרטיסים יש חיבור מיוחד ביניהם, אבל אצלי אין. רציתי לשאול - אפשר באמת לעשות איתם, או ש..עבדו עלי? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב... אז רק עכשיו הוחלף לי הMB עקב תקלה... לאחר שקיבלתי את המחשב יש בעיה במשחקים... לאחר דקה של משחק, המסך פשוט מזוהה כאילו המחשב כבוי, אך המחשב פועל (שומע רעש)... בדקתי בATITOOL ו-Scan artifacts (או איך שלא כותבים), ואותו דבר קרה לאחר 6 שניות... מה זה יכול להיות? כ.מ:: 1950PRO תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , כנראה אני אקנה מחשב חדש בקרוב אז השאלה שלי מה עדיף מבחינת ביצועים ??? ה460GTX 768MB SLI או HD5870 ??? ושמעתי שיש בעיות עם SLI שהם לא קוראים את כל המשחקים זה נכון ??? מבחינת המחיר זה פחות או יותר אותו הדבר . תודה וחג שמח .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את doom3 אני שמה על ULTRA. וגם רזולוציה 1600X1200 יש לי מעבד E6600 ו4 גיגה זכרון. ספק כוח 400 של ליברטי אנרמקס. במקרים מסוימים שאני מפעילה את המשחק במקום שיש עשן וכאלה יש לי 8 FPS ולפעמים אני מפעילה מחדש את המשחק יש לי 60 FPS. ושמתי לב שזה קורה בעוד משחקים שלפעמים כשאני נכנסת למשחק אז הוא מתחיל כזה מהר ולפעמים כזה לאט, מה זה אומר בעיות דרייברים? או שאולי המעבר ממשחק למשחק ואז הכרטיס מתחמם או משהו כזה...?(ואז הספק הזה כנראה לא מספיק, וזה עוד בלי OC) ???
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מתכנן שדרוג למחשב ומתעניין בקניית GTX 570 (למען הסר ספק , אני לא מעוניין בAMD-ATI , מכיר את הכרטיסים, היה לי ואני מעדיף NV ). הכרטיס ישודך למסך U2311 (ככול הנראה) והמטרה העיקרית של הכרטיס היא לגיימינג. ההתלבטות היחידה שלי בנושא קשורה לחברה של הכרטיס (אסוס, ג'יגהבייט וכד') מבחינת קירור הכרטיס ואיכות הרכיבים בכרטיס (לא בקטע של באנדלים וכו') וכמובן בהתאם נשאר גם להחליט מאיזו חנות לרכוש אותו. (עדיפות לחנות במרכז, אזור ת"א או לפחות חנות שיש בה נק' שירות באזור). חשוב לי להדגיש שאני מעוניין בקירור איכותי לכרטיס (כדי שזה לא יגביל את הOC) וכזה שלא יתפוס לי הרבה סלוטים נוספים על לוח האם. התקציב הוא כמו שכתבתי בכותרת , באיזור ה1700 ש"ח אבל זה גמיש. תודה מראש לכל העוז…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח פה לעצות, יש לי הזדמנות לרכוש כרטיס RX 470 משומש מול 1050TI חדש באותו מחיר (סביב ה700 ש"ח), מה כדאי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.fastup.co.il/v.php?file=1790877.jpg שלום, זאת המערכת מחשב שברשותי ואני רוצה לשדרג אותה. האם כרטיס Geforce 8800GT יתאים ולא יעשה לי צוואר בקבוק? והאם אני צריך להחליף ספק (יש לי 400W ללא חברה). וכדאי להחליף מארז במידה ואני יחליף?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ועוד שאלה ואני מצטער שהיא לא קשורה לפורום הזה. מישהו יודע למה GAMESPY ARCADE נסגר ואי אפשר לשחק שם דמקה יותר?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב מאוד ואני רוצה לחבר אליו 3 מסכים במקביל בצורת Extended view. רציתי לבקש המלצה ל2 סוגים של כרטיסי מסך, אחד low range ואחד mid range כי עוד לא החלטתי אם אני רוצה להשקיע בכרטיס הרבה כסף. כמו כן אני לא אשחק במשחקים על המחשב כך שאין לי צורך בכרטיס ממש יקר. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני כרגע בעל כרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 670. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס לדגם מתקדם יותר, שיוכל להריץ לי באופן חלק משחקים כגון Assassin's Credd Unity ו- The Witcher 3 בהגדרות גרפיקה גבוהות. להלן מפרט המחשב שלי: מעבד - Intel Core i7-3770 3.40GHz ראם - 16GB לוח אם - GigaByte H77-D3H כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX 670 2GB יש לציין כי אני משתמש במסך בעל רזולוציה של 2560X1440, והתקציב שלי לכרטיס מסך חדש הנו בטווח של 1500-2000 ש"ח. אשמח לעצות והמלצות, תודה רבה ושבוע טוב!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלו(7300) על מנת שיוכל להריץ משחקים באיכות סבירה וכן את משחקי PES השונים באיכות גבוהה. בהתחלה הסתכלתי כאן בפורום וראיתי המלצות בעיקר על הHD 4670... אך שוטטות נוספות באתרים של חנויות שונות(כגון KSP) וכן במנועי השוואת מחירים(כגון ZAP) גילתה לי כי כרטיס המסך שלי - שעונה בדיוק על מה שחברי רוצה ועוד קצת, עולה בערך 250 - 300 ש"ח!(http://zap.co.il/model.aspx?modelid=578639). האם זה הגיוני שה8600GT כ"כ זול? האם במחיר הזה, הוא כדאי? אם לא - למה? וכמו כן - אז איזה כרטיס (PCI-E כמובן) כן כדאי בטווח מחירים המצומצם הזה?(כל שקל חשוב, אז דין 300 ש"ח לא כדין 400 ש"ח). תודה מראש לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם..חיפשתי כרטיס מסך יחסית חזק יד שנייה ומצאתי שתי אופציות נחמדות..מה עדיף.. geforce 6800 ultra overclocked 512mb agp x8..או.. ati radeon hd3650 512mb agp x8..?.. מה אתם אומרים?..חיפשתי השוואות באתרים ואין כל כך הרבה מידע שימושי אז אמרתי אחפש כאן.. תודה רבה ויום טוב..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני מתלבט בין שני הכרטיסיןם האלו , אני עובד על מאיה ומקס ועוד תוכנות בתחום ואני רוצה לקנות סוף סוף כרטיס מקצועי, חשבתי בכיון של שני הכרטיסים האלו, ההפרש בין שניהם הוא 200 שקל ואני לא יודע האם באמת ישנו הבדל משמעותי בביצועים , למרות שה2000 הוא בעל גיגה זיכרון DDR5 בזמן שה 1800 הוא רק בעל 768 מגה של DDR3 , אשמח לשמוע ממי שמכיר ויודע. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב שמעו אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אם AGP 8X אבל הלוח שלי תומך ב4X אז השאלה אם אני יקנה את ה8X זה יפעל בלוח שלי? זה יתאים?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי בכרטיס הזה לפני מספר ימים, ולא מצאתי הרבה מידע עליו באינטרנט, אז מצאתי לנכון להזהיר אנשים מרכישה של הכרטיס הזה. למרות השם המבטיח, הכרטיס מגיע עם 256MB זכרונות DDR2 במהירות 400MHz וברוחב פס של 128bit, בניגוד לזכרונות DDR3 במהירות 490MHz וברוחב פס של 256bit, שמגיעים בכרטיסים מקבילים של Sapphire ושות'... הליבה מזוהה כ-R430, ומבחינת ביצועים, נראית ירידה של 10%-20% ב-3DMARK השונים לעומת תוצאות של GTO אחרים שמצאתי באינטרנט (מגיע ל-7500 ב03 ול-3500 בערך ב-05). ניסיתי גם OC, וגם במישור הזה הכרטיס לא הפתיע לטובה - הליבה נתקעה ב-425MHz והזכרונות באותו מקום בדיוק, כשסקירות ודיווחים באינטרנט על כרטיסים מיצרנים אחרים הראו שאנשים עוברים את ה500MHz בשתי החזיתות בקלות. מחיר הכרטיס…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בינוני לכמה החודשים הקרובים מה המלצתכם? הכוונה שלי היא לקנות כרטיס בסגנוןGF4 MX לחצי שנה הקרובה אז אני כבר אקנה כרטיס מסך הרבה יותר טוב יש לי GEFORCE 1 DDR האם זה כדאי או אולי לרכוש כבר עכשיו כרטיס מסך טוב יותר? תעזרו בבקשה זה מאוד דחוף! תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בצער רב אני מודיע על פטירתו בטרם עת של ה- Leadtek 6600GT TDH שלי. לכל מי שתוהה דרך אגב, הוא מריץ את רוב המשחקים על מקס' תחת OC ומשהק רק לעיתים רחוקות. ולעניין, מחפש כרטיס חדש, התקציב 1000+ ואני אקנה בארה"ב כי זה הרבה יותר זול. אני שולט במה שיש ל- nVidia להציע, אבל לא כל כך מכיר את ATI (מנסיון אישי זאת אומרת) ודבר אחרון, הספק שלי הוא Liberty 400W. תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס של ATI הכי מומלץ לאפיק הAGP... הסתכלתי על ההמצלות של חודש ספטמבר ולא ראיתי שם את ה1600PRO שעולה בקיי אס פי 690 ש"ח.. איך הכרטיס? הבנתי שהX800GTO כרטיס טוב אבל איפה אפשר למצוא אותו ואיך הוא לעומת הX1600PRO...? על מה הייתם ממליצים לתקציב של עד 1000 ש"ח (של ATI כמובן) תודה..
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לכולם! מותקנים לי במחשב שני כרטיסי R9 290 בדגמים שונים : 1) Sapphire Trixx R9 290 . 2) Sapphire R9-290 (Reference). עכשיו לבעיה.. לאחר שאני מתקין את הדרייבר המעודכן מאתר AMD שהוא 14.9 /14.9.1 /14.9.2 ולאחר מס' קטן של פעמים שבהם אני מכבה ומדליק את המחשב, מופיע לי מסך שחור בהעלאה של מערכת ההפעלה, כשהמסך נשאר דלוק, אך אין שום תצוגה.. ואיכשהו, כשאני מתקין את הדרייבר 14.4 (ישן), הבעיה לא מתרחשת... הדרכים שניסיתי לפתור את הבעיה עד כה הם : 1) לצרוב לשני כרטיסי המסך גרסת קושחה זהים (התאמתי את גרסת הרפרנס לגרסת ה-Trixx - אך לא ניסיתי הפוך) - לא עוזר. 2) ביטול ULPS דרך ה-REGEDIT לשני כרטיסי המסך - גם לא עזר. אני כרגע עובד עם Msi Afterburner, אם יש מישהו שמודע לבעיה של …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אם אפשר אז איפה משיגים את זה?? וכמה זה עולה, ובבקשה זה חשוב לי! מישהו רוצה לקנות ממני את המחשב והוא אמר שהוא חייב TV-OUT!!! ואין לי !! יש לי G-FORCE 2 MX 32 MB
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,יש לי מסך 16MS של AOC דגם LM925. יש לי שאלה. האם העובדה המצערת שיש לי מסך 16MS תשפיע לי על הביצועים במשחקים...כלומר...האם למרות שיש כרטיס מסך לא רע שמריץ משחקים כמו פיפא וכו... אז יש מצב שהכרטיס יקרטע לי במשחקים הקלים האלה או יקבל פחות ציון ב3DMARK05 או בכלל יציג איכות תמונה פחות טובה ופחות FPS במשחקים וקירטועים במשחקים?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי.. אני בעל 9800GX2 ועד רכישתו של 2709w הייתי בעלים גאה של 17" שפינק אותי ברזולוציה של 1280*1024 אבל עכשיו שמספר הפיקסלים עלה בכמעט פי 2 (1200*1920) כך ירד גם הFPS (הגבלת הזכרון על הכרטיס). חשבתי לכיוון הXF התקציבי של 4830 1GB אבל כל עניין המסכים הכחולים ,קצב הוצאת דרייברים ,ביצועים לא מספקים במשחקים לא תומכים מאוד מאוד מדאיגים אותי.. אני לא חושב שה260+ או ה4870 באים בחשבון אבל תקנו אותי אם אני טועה.. אז? כדאי להשתדרג? לחכות? אגב , אני בעל i7 @ 3800Mhz ו6GB זכרון. הספק הוא 550 (מסדרת PRO82) וכרגע אין להכנס לדיון בקשר להספק - אפתח נושא חדש אם אראה צורך לנכון.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על הכרטיס הנ"ל? לינק לאתר היצרן: http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?pronameid=216&lineid=1&act=1 מחירו בארץ כ-2200 ש"ח. בתשובותיכם התייחסו בבקשה: 1. לכרטיסי 7800gt אחרים. 2. ליחס עלות/תועלת ביחס למחירו. יש לכרטיס אפשרות חיבור video in, האם יש למישהו את הכרטיס וניסה לחבר video? מה סוג החיבור? איך איכות התצוגה? האם ה-features של myvivo שווים? (כמו pause על סרט, PIP וכן הלאה) האם אתם מכירים כרטיס אחר שנותן video in features כאלה? תודה, PSben
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה אחד מבין שניהם עדיף? אשמח לדעת גם איזה פיטצ'רים ואיזה דברים כלולים בבנדל של כל אחד מהכרטיסים ולא רק "זה יותר מהיר, לזה יש איכות תמונה יותר טובה" תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-