כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
היי, לא מחפש תשובה ספציפית, אלא שיטה. מה הדרך הנכונה להתאים כרטיס מסך למעבד מסויים? ניקח כדוגמה מעבד ryzen 7 5700x המיועד לגיימינג ברזולוציה של 1080p. איך אני יכול לדעת איזה כרטיס מסך יתאים לו הכי טוב בשביל לא ליצור צוואר בקבוק? באותה דוגמה, למשל אני רוצה לעשות בדיקה לגבי רזולוציה אחרת, נאמר 4k, מה משתנה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מעוניין לקנות את הכרתיס מחברת PALIT ורציתי לדעת איך הביצועים שלו.. ואם הוא מספיק כדי שיחזיק מעמד עם משחקים חדשים..? תודה מראש: אוהד!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי החדשות שאני קורא כל הכרטיסים הבאים המתוכננים יפעל ב8 האם זה אומר שלא ישתמשו יותר ב4 וכך כל לוח אם (חוץ מהממש חדשים) לא יפעיל את מלוא העוצמה של הכרטיסים של השנה שנתיים הבאות ??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי להחליף את הכרטיס מסך ואמרו לי שכאן אני מוצא את המיקצוענים שיוכלו לעזור לי. אז ככה, המחשב שלי הוא Pentium 3 - 1Gb לוח אם: ASUS CUV4X-C 256MB כרגע יש לי כרטיס מסך NVIDIA 2MX נדמה לי עם 32MB אני לא זוכר של מי. לאחרונה משחקים חדשים שהתקנתי התלוננו שהכרטיס לא מספיק טוב להם, מכיוון ששדרוג רציני של המחשב לא בא בחשבון כרגע חשבתי על שיפור הכרטיס מסך למשהוא מתקדם יותר כגון FX5200 או 9200 Radeon שלא ישברו אותי תקציבית. השאלה/ות שלי הן: 1. האם אותם משחקים שלא עבדו (לדוגמא דאוס X ו- הנסיך הפרסי) יעבדו, בהתחשב שבכל זאת המחשב הזה סובל מחוסר זיכרון וכו' 2. האם הכרטיס החדש יעבוד עם הלוח אם שלי בהתחשב בעובדה שהכרטיס הוא AGP 8X וללוח אם שלי יש AGP 4X 3. והיה והתשובות על הנ"ל הן כן,…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
תראו, לפני שבועיים וחצי קניתי מחשב חדש עם 4850 CF שני הכרטיסים על הפנים, רותחים,מרצדים לי חבל על הזמן, ארטיפקטים.... עכשיו, אני בטוח שמשהו בכרטיסים לא בסדר כנראה הגיעו אליי פגומים הייתי בחנות לפני יומיים הראנו למוכר ת'ריצודים במקרה במשחק FS 2004 שזאת לא הייתה דוגמה טובה על המקום הוא החליף ובדקנו אם הוא מרצד בעוד כמה כרטיסים כמו 9600GT ועם כולם המשחק ריצד.. אני מתכנן ללכת אליו שבוע הבא עם כמה משחקים כבדים להראות לו את הריצודים המטורפים האלה אני כבר לא יכול ככה שילמתי 2000 שקל על 2 כרטיסים בשביל מה? :'( פשוט מבאס... מה הייתם עושים במקומי? הולכים לחנות עם כמה משחקים כבדים ומראים לו מול הפנים שהכרטיסים מרצדים? הוא יהיה חייב להחליף לי את שני הכרטיסים אם הוא יראה שבהרבה משחקים …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה-300 דולר שאני מתכוון להביא מארה"ב אין בעיה לחרוג קצת אם זה שווה את הכסף. לפני בדיקה ראשונית נראה שה-8800GTS עם 320MB הוא בתחום, אבל יש כל כך הרבה חברות, מה טוב ? בנוסף ראיתי כרטיסים עם OC מהמפעל, הם שווים את ההפרש ? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני קונה מחשב חדש, ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך עדיף לי לביצועים הטובים ביותר במשחקים. GEFORCE 6800GT OR RADEOM X800XT. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשרי שיהיה לי על הגדרות כלשהם 30 FPS יציב? וראיתי סרטונים של אנשים ששיחקו עם המחשב שלי והם שיחקו על הגדרות נמוכות והגרפיקה נראת זוועה כיאלו יותר גרוע או אותו הדבר כמו IV האם זה יתכן ? ועל מה זה מעיד שקבלתי בIV 80-90 FPS שצונחים לפחות מ20 FPS נגיד 80 - 40 - 30 ואז עולה ל70 ואז יורד ל20 כשהפעילות אותה פעילות ולא זמן של אקשן .תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התשובה של NVIDIA למעבדי ה-Kaby Lake-G המשותפים לאינטל ול-AMD עשויה להיות כרטיסי ביניים חדשים במסגרת מיזם ה-Max-Q המסקרן שלה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חברה משום מה עם הדרייברים החדשים הצלחתי להגיע ל 5608 עם ה6800 אולטרה שלי חח איךה תוצאה טובה או לא?? ועם אובר ל5989 תמונה.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי,לדעתי החלק הכי חלש הוא כרטיס המסך המפרט הוא: מעבד :intel core 2 duo e7500 לוח אם: gigabyte ga-g31mes2c זכרון:ddr2 4g כרטיס מסך:sparkle 9500gt nvidia 1024 ספק: FSP 400W 60HCN השידרוג הוא כדי שהמחשב יצליח להריץ משחקים חדשים למשל cod החדש עם הגדרות סבירות תודה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי XFX 6800NU.... אני רוצה לפתוח צינורות איך פותחים? יש בזה סיכון? אם זה לא פועל מה זה יעשה לכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לקבל איזו שהיא השוואה: GIGABYTE - Geforce FX6600GT 128mb VIVO DDRIII PCIE + SLI Bulk GIGABYTE - Geforce FX6600GT 128 mb SLI DDR III bulk GIGABYTE - Geforce FX6600 256Mb bulk GIGABYTE - Geforce FX6600 128 Mb CLOCK 1000 MHZ DDR3 LEADTEK - Geforce FX6600 256Mb RETAIL LEADTEK - Geforce FX6600 256Mb RETAIL + VIVO LEADTEK - Geforce FX6600GT 128Mb RETAIL LEADTEK - Geforce FX6600GT 128Mb RETAIL EXTREME ובכללי איזה חברה עדיפה: GIGABYTE VS LEADTEK ? כעקרון רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף וכמובן תתחשבו בהבדלי המחירים והאם הם מצדיקים את היתרונות. אשמח לשמוע על אופציות שמבוססות על ATI באיכות מקבילה עם עם יתרון במחיר, אבל חובה שיהיה PIXEL SHADER 3 תודה רבה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מסך LCD למחשב התקציב זה בערך 1500-1800 בלחץ ראיתי את המסך הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=130394 עם זמן תגובה של 8MS ועוד תכונות טובות ואני שואל אם יש המלצה עליו או למסך אחר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחירו מאוד זול , יחסית לשאר המסכים בעלי מסך FLAT הרזולוציה די גבוהה ומגיעה די טוב לתדרים גבוהיים האם אתם ממליצים על מסך זה? יחסית מסך יותר טוב זה ה LG אבל ההפרש עצום במחיר מעל 600 ש"ח יותר מאשר הPROVIEW האם שווה ההשקעה מסך זה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא שואל מה יש להשיג יותר טוב במחיר. אני שואל בין שניהם, מי יותר טוב? תודה (ואם אפשר קישור לביקורת של שניהם אם יש)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חודש הבא ואני ממש לא בטוח מה לעשות לגבי הכרטיס מסך. ממה שהבנתי בסוף השנה NVIDIA משחררת סדרת כרטיסי מסך חדשה, GTX 800 / MAXWELL ועכשיו אני לא יודע מה לעשות, לקנות כרטיס מסך חזק, ככל הנראה GTX 770 או שעדיף לי לקחת כרטיס מסך חלש יותר לדוגמה R9 270 או GTX 750 TI או כרטיס אחד מומלץ. ואז כשתצא הסדרה החדשה של הכרטיסי מסך לשדרג לאחד חזק יותר מהסדרה החדשה? ככה אני יוכל לחסוך את הכסף של הספק כוח ושל ההפרש של הכרטיס מסך ולקנות אחד חזק יותר כשהסדרה החדשה תצא. מה לדעתכם עדיף?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכוונתי לקנות GF4 4200 של LEADTEK אך לא באינטרנט (מניסיון מר) משהו יכול להמליץ לי על חנות באזור ראשל"צ - רחובות
-
לינק: http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL17&globalCode=L1730SM&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=28# האם הוא שווה את המחיר? האם הוא טוב למשחקים ולסרטים כי זה יהיה אחד השימושים העיקריים. תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי בדיל נחמד ביותר, הכרטיס הנ''ל ב750 שקל. עכשיו שאני חושב על זה ה6850 שלי כבר צריך מחליף... אמערכת שלי היא כזאת [h=3]AMD Phenom II X4 955 לוח אם של גיגה ביט, לא זכור לי דגם מדוייק אבל אנילא חושב שזה ישנה... אם צריך אני יבדוק. HD 6850 4 GB ראם seasonic s12 620W bronze עכשיו כמה שאלות: רכישה כדאית לאומת השיפור בביצועים? הספק שלי יחזיק אותו? הבנתי שהוא די אוכל חשמל בעוד חמישים שקל אני יכול להביא את גירסת הOC, שווה? רשמים,בעיות,המלצות, דברים אחרים שיש לכם להגיד בעד ונגד הכרטיס, בבקשה אני ישמח לשמוע[/h]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני שבוע קניתי מחשב עם מפרט כזה: מסך LG 19 דגם 2MS מארז טרמל-טק tsunami 4 גיגה זכרון במהירות 533 הארד דיסק 250GB עם 16MB זכרון לוח MSI 975X פלטניום מעבד 930D כרגע המעבד עובד בחום של 76 מעלות בעבודה ו 69 במנוחה!! הזמנתי מאוורר טרמל-טק silent מה שנשאר לי לבחור זה כרטיס מסך לאור העובדה שיש כל כך הרבה חברות , כל כך הרבה דגמים יצאתי מבולבל מאוד מכל המבחר אשמח לשמוע את הצעותיכם מה כדאי יותר X1800 או 7600GT ואיזה חברה לבחור? 256BIT או 128BIT כמו ברוב הכרטסים? או שאולי בכלל עדיך לקנות 2 כרטיסים זולים יחסית 7600GS ולחבר אותם ביחד על הלוח??? אשמח לתגובה מפורטת בעיקר כדי להבין בחירה זאת או אחרת.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לתקציב של 600 שקל (אני יודע שזה לא הרבה אבל, זה מה יש, ובבקשה אל תלכו לכיוון של "תוסיף עוד 100 ש"ח ותקנה XYZ") איזה כרטיס מסך הכי כדאי לקנות (לא משנה לי משומש או חדש). אגב: חשוב לי שהכרטיס לא ירעיש יותר מדי. לא כך כך חשוב לי הקטע של התמיכה ב-DirectX9. רזולוציה מספקת עבורי זה 1024X768. מה אתם מציעים? נ.ב. אם למנהלים כאן לא יפריע - אז למי שיש כרטיס למכירה שעונה על הדרישות מוזמן לשלוח לי מייל או להגיב כאן. תודה. oktan@walla.co.il
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה במציאת x800GTO לAGP אני לא יודע של איזה חברה(יצרנית) הכי שווה לקנות מבחינת מחיר\ביצועים חשוב שיהיה עם GDDR3 תודה מראש לכל העוזרים! לאחר בדיקה מקיפה אני חושב שהSapphire x800GTO2 הוא הכי משתלם מישהו יודע איפה אני יוכל להשיג אותו בזול?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס הוא HD4870 512MB , טמפרטורות תקינות ונכון לעכשיו ללא OC , מופיעים ארטיפקטים במשחקים , מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-