עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ekmo,

שלום, כרטיס המסך שלי כנראה בימיו האחרונים ואני אצטרך כרטיס חדש. איזה כרטיס הייתם ממליצים לגיימינג בתקציב של 1200 ש"ח פלוס מינוס? רצוי כרטיס חדש עם עדיפות ל-NVIDIA. לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSET ספק: Corsair TX 750 Watt תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by FastJack,

קניתי לאחרונה Sapphire 7950 ולטעמי הוא די רועש. כאשר הוא עובר את ה60 מעלות רמת הרעש כבר נהיית די גבוהה. אני מתכנן להגדיר כך שבעומס, מהירות המאוורר לא תעבור את ה35%. הבעיה היא שהטמפ' תטפס כלפי מעלה. מהי הטמפ' המקסימלית הבטוחה שהכרטיס יכול לתפקד בה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ShimonM,

שלום, אשמח פה לעצות, יש לי הזדמנות לרכוש כרטיס RX 470 משומש מול 1050TI חדש באותו מחיר (סביב ה700 ש"ח), מה כדאי?

4. Started by a.li,

קראתי את הדיונים הקודמים על תאריך השחרור המשוער של הסדרה החדשה של NVIDIA. לפי מה שאני מבין, כנראה זה יהיה בחודשים הקרובים.. אשמח אם תענו לי על כמה שאלות על מנת שאוכל להחליט: (לא ברור לי כלכך למה כולם מחכים) 1) האם כשתצא הסדרה החדשה, המחירים של הסדרה הנוכחית ייפלו דרסטית? 2) האם מחירי השקה של סדרה חדשה הם כמו של כרטיסים שווי ערך עכשיו? 3) כמה זמן מרגע ההשקה יהיה ניתן לקנות את הכרטיסים? הדיל שבגללו אני מתלבט: * משלוח חינם מאמזון ארה"ב. EVGA GeForce GTX 1070 Ti SC gaming ACX 3.0 Black Edition, 8GB GDDR5 https://www.amazon.com/gp/product/B076S4RH6K/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1  …

5. Started by Crapy,

אני יודע שזה לא מה שאתם רגילים אבל אחים שלי הקטנים צריכים כרטיס מסך חדש והם חסכו והשיגו 300 שקלים אני צריך כרטיס מסך שיתאים לסכום שלהם ויהיה כמה שיותר טוב הדגש הוא להריץ כמה שיותר משחקים גם עם זה על LOW. יש אופציה לחריגה של 100 שקל במידה והשיפור הוא מוגזם אולי אפילו כפול. אני חשבתי על לבחור להם כרטיס אבל אני יודע שפה אתם תבחרו לי את הטוב ביותר בסכום. חנויות שאני מעדיף הם TMS או IVORY מוכן לPLONTER במידה ויש הבדל משמעותי בסכום.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. בס"ד שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חודש הבא ואני ממש לא בטוח מה לעשות לגבי הכרטיס מסך. ממה שהבנתי בסוף השנה NVIDIA משחררת סדרת כרטיסי מסך חדשה, GTX 800 / MAXWELL ועכשיו אני לא יודע מה לעשות, לקנות כרטיס מסך חזק, ככל הנראה GTX 770 או שעדיף לי לקחת כרטיס מסך חלש יותר לדוגמה R9 270 או GTX 750 TI או כרטיס אחד מומלץ. ואז כשתצא הסדרה החדשה של הכרטיסי מסך לשדרג לאחד חזק יותר מהסדרה החדשה? ככה אני יוכל לחסוך את הכסף של הספק כוח ושל ההפרש של הכרטיס מסך ולקנות אחד חזק יותר כשהסדרה החדשה תצא. מה לדעתכם עדיף?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם.. אז ככה, יש לי את הsapphire 4830 512mb עם 2 יציאות DVI והוא עושה לי קטע - כשאני מחבר כבל HDMI מסוים דרך מתאם הוא עובד פיקס, אבל אם אני מחבר כבל אחר (חדש חדש ועובד!) הוא לא מזהה את המסך, אבל, אם אני מחבר את הראשון ואז מנתק ומחבר את השני (עושה לכרטיס קטע) אז זה פתאום עובד, כמובן שאחרי הפעלה מחדש או קצת פשפוש בהגדרות זה שוב נעלם. הכבל שעובד קצר יותר באיזה מטר מהחדש שקניתי אבל אני לא חושב שזה קריטי.. מדובר בכבל 3מטר בלבד. שני הכבלים תקינים ועובדים בלי בעיה עם היס לדוגמא... יש רעיונות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. וכמו כן רציתי לדעת כמה קריטי נושא ההתחממות של ה4870 ואיזה יצרן כדי במידה ובחרתם סוג אחד או אחר ? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by SoftMaker,

בסוף למזלי לא היה את הכרטיס של powercolor כפי שאתם אומרים עכשיו אני מתכונן לקנות את של leadtek האם הוא כרטיס טוב? 128 ti42000 הוא עדיין עשיתי טעות? הסיגנון גרפיקה שלו יפה במשחקים? האם ישנה חנות שמוכרת את זה באותו מחיר כמו pchardware בסביבה של חולון? אנא עיזרו לי! האם יש בו וידאו אין?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום חברים! אני מתעניין במסך LCD 17 שישמש בעיקר לעבודה משרדית, לפעמים לסרטים, כנראה ללא משחקים, במחיר סביר (2500~) ראיתי מסך של חברת CMV, שעל הנייר נראה טוב מאוד, ואפילו קיבל ביקורת נחמדה מאוד כאן. הנה קישור לאתר היצרן מישהו מכיר? מישהו שמע? הנתונים נראים מצוינים, אבל לא מצאתי ממש ביקורות, והחברה יחסית לא מוכרת כאן. אני מחפש כמה שיותר פרטים לגביו. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by LRa,

כבר שאלתי לפני חודש אבל לא קיבלתי תשובה ברורה ואני הולך לקנות את המסך השבוע ככה שאני צריך להחליט. שוב מחיר גג 4200 ש"ח ושתהיה אפשרות לשחק בצורה טובה. תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Bone-Breaker,

יש לי ראדון 9500 פרו של ATI ולפני כמה זמן הסתכלתי בדריבר וראיתי שה-AGP SPEED שאמור להיות על X8 נמצא על X4 ואפשרות הFAST WRITE שהייתה על ON עכשיו על OFF. עשיתי גם בדיקת ביצועים וראיתי שהוא ירד בביצועים בהרבה. יש איזושהי דרך לסדר את זה? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ה-ATi Radeon9700 ממשיך להוביל ולהיות בראש הרשימה של 3DMARK, 20009 נקודות עם מעבד 2644 מגה הרץ, לשיא הזה כולנו ציפינו, ה20000 נשבר ובגדול! http://service.madonion.com/compare?2k1=4428978

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by nadnad,

שלום, אני צריך בבקשה אתר עם השוואה של כל כרטיסי המסך האחרונים (השוואת הביצועים), תודה.

15. חבר שלי צריך מסך, ואם המסך במחיר 1000 ש"ח והוא 17', מה טוב. עכשיו, המלצתי לו על הLG795FT+ שיש לי, אבל הוא עולה 300-200 ש"ח יותר מהדגמים הבאים, והדבר יאפשר לו לשדרג רכיבים נוספים. הדגמים: LG 775FT SAMSUNG753 DFX CTX EX705F MAG 786PF מי הכי טוב? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. חבר שלי מעוניין בכרטיס מסך למחשב שהוא בונה. מדובר במחשב פנטיום 1 או 2 שלא אמור לעשות שום פעולות גראפיות מסובכות או להריץ משחקים, אבל כן מיועד להציג על טלויזיה ולכן יש צורך בכרטיס מסך עם יציאה איכותית לטלויזיה. שתי אפשרויות שהוא מצא הן: Power Magic ATI Radeon VE 64MB AGP TV OUT (277NIS) Sapphire ATI RADEON 7000 64MB SDRAM TV-OUT OEM (282NIS) מישהו יכול לעזור לו להחליט ביניהן או להציע אפשרות שלישית? תודה מראש! עריכה: המחיר משמעותי בהחלט.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by EgoManiac,

שמעו יש לי כבר את הכסף קיבלתי משכורת אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיספק אותי ל8 חודשים הקרובים לAGP ב750 שקל אני חשבתי על הכרטיסים האלה תגידו לי מה עדיף או שתמליצו על משהו אחר שאתם חושבים: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6522 או זה: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={B636F15F-87B1-4807-A6FC-19436F99406F}&details_type=1&itemid={FFC721DE-0F2F-4FA5-9799-A5EEC903DD1C} עכשיו השאלה מה עדיף לOC ואיזה חברה עדיפה ואיזה כרטיס מבחינת הקירור שלו יותר טוב? תודנ לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Turbine,

שלום לכולם יש לי פנטיום 4 LGA 775 3200 512 DD2 אני מחפש כרטיס מסך PCI-E עד 500 שקל... משהו שיוכל להריץ לי ניד פור ספיד אנרגראונד 2 ברזולוציה הכי גבוהה ללא בעיות יש דבר כזה במחיר הזה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ירח אפל,

אנינ צריך כרטיס PCI שיאפשר לצפות בסרטים מהמחשב בטלוויזיה רציתי לדעת אם הכרטיס FlyVideo3000/2000 יבצע את העבודה או איזה כרטיס אחר יכול לעשות את זה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by dd7,

כאן: http://www.rsm.co.il/Category.aspx?q=5830 מוזר בksp הוא עולה קרוב ל-1200 ש"ח בזאפ הכי זול 1078 ש"ח מה גם לא מזמן בדקתי הוא עלה יותר מ-1200 ש"ח. במידה וזהו המחיר האם הוא משתלם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by JaIgor,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך עד 200 שקל,מוכן גם מיד 2 טוב אז ככה,יש לי מחשב ממש ישן אינטל פנטיום 4,3.0GHZ 775 הכי ראשונים שיצאו+1 ג'גה רם+ ATI X300 128. אני משתמש לרוב במחשב הנייד אז אין לי טעם לשדרג או תלקנות מחשב חדש. אך אני מחפש למחשב הזה כרטיס מסך שיריץ משהו לפחות. באתר של TMS עד 200 שקל יש כמה כרטיסי מסך שאני זוכר כשהם יצאו עברות את ה700+.הייתי רוצה לדעת מה הכי עדיף למשחקים מכל הכרטיסים ששם. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by nadav275,

שלום. ברשותי לוח gigabyte ma785gm us2h כרטיס מסך sapphire hd4550. שניהם אמורים לתמוך בתכונה הנ"ל. עבדתי לפי ההוראות בספר של gigabyte- הגדרתי internal mode to uma surround view disabled init display onchip vga. בתפריט של ה ccc לא מופיעה עמודה של crossfire/ אודה לעזרתכם. נדב

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי לכולם אני עם מחשב קצת ישן....פנטיום 4 630, עם GMA950. בגדול הוא משרת אותי סבבה על XP, וגם על WINDOWS 7 הוא מתפקד סבבה. אולם "משום מה" הוא קצת מתקשה ב720p....בדקתי 6600GT (ישן משהו, לא?) והוא אכן הראה שיפור מה בניגון. תהיתי האם יש טעם להחליף ל9400GT או 9500GT - האם בכלל אני אראה הבדל בין שניהם על הלוח שלי עם המעבד הזה? או עדיף להחליף כבר לוח, להתקע עם לוח שיתמוך ב CORE 2 ויתן לי ON BORAD אחר כלשהוא? אני לא מתכוון להשקיע מעל 300 ש"ח, הציעו לי 9400GT 512 מגה ב250 ש"ח.... אודה לתגובות

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי, הציעו לי לרכוש את הכ. מסך Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB בפורום מפרטים/ספקים ומארזים, לפני הרכישה, רציתי לדעת האם קיימת יציאת HDMI בכרטיס ? בכל התמונות שחיפשתי נראה כי לא קיימת יציאה כזו. תודה רבה, סופשבוע נעים.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום הכרטיס מסך שלי כנראה הלך אז חשבתי ללכת על 7600GT במקום ה6600GT שיש לי עכשיו השאלה שלי היא אם הוא לא יצור לי צוור בקבוק?(המפרט בצד) ואם יש כרטיס מסך במחיר שלו 500-600 שהוא יותר משתלם. יש לי אפשרות לקנות משלושת החברות האלה מה עדיף asus(ראיתי שאצלם הוא מופיע כEN7600GT הEN הוא מסמל משהו או סתם?) club-3D foxConn תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים