כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו מכיר את החברה הנ"ל ויכול להביע את דעתו איך הביצועים של הכרטיס הזה ביחס לחברות המובילות בתחום תודה, איציק. http://www.ivmm.com/review/inno3d/overclock_cafe_gf_fx_5900_1.html
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בתהליכי רכישת מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה צריך לדעת לגבי רכישת כרטיס מסך אני די בור בכל התחום הזה אז תסלחו לי אני רוצה כרטיס חזק (בין היתר שיוכל להריץ את CRISIS בלי בעיה) עם אפשרות הקלטה מהטלויזיה וכל הפיצ'רים החשובים התקציב הוא 1000-1500 אשמח לעזרה בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
המפרט שאני הולך לקנות הוא כזה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1077 לוח אם: Gigabyt GA-P67A-UD3 Socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪698 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black כמות: 1 - מחיר: ₪419 ספק כוח: Corsair 750TX 60A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪408 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 - מחיר: ₪110 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪268 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪93 מסך: Dell 23in U2311H Black Wid UltraSharp 1920x1080 כמות: 1 - מחיר: ₪1227 הרכבה…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך Sparkle 8800GT עם הקרור שהוא מגיע איתו. הטמפרטורות לפי דעתי קצת גבוהות אני מקבל 66 במנוחה ועד 80-85 במאמץ מה דעתכם? נסיתי לשנות את הטמפרטורה של הכרטיס בעזרת Riva tune ו nTune בשניהם המאוורר מוגדר לעבוד על אוטומטי וב- 30% במצב זה המאורר מסתובב כ- 1450RPM ניסתי לשנות את ההגדרות בעזרת שתי התוכנות ידנית אבל המהירות של המאוור נשארת על 1400-1500Rpm למישהו יש מושג איך לגרום למאוורר לעבוד יותר מהר? תודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
מחפשת לפטופ חדש שיעמוד בעומסי חישובים של solidworks. המלצה על כרטיס מסך חזק? עדיפות מניסיון עם התוכנה תודה!
-
- 3 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה , התעסקתי עם הריוויה טונר בכדי לשנות שוב פעם את הכרטיס במקום 5200 שיהיה 5500 , זה יצא טוב התוכנה עשתה ריסט והתקנתי מחדש את הדרייברים והמחשב זיהה לי את זה בתור 5500 , אבל אתמול , לא יודע למה שניתי שוב פעם , אבל לשם לא מזוהה ועשיתי ריסט למחשב ועכשיו הוא בכלל לא מזה לי תכרטיס ולא שם , זאת ההודעה של התקנת הדרייבר 77.77 http://img366.imageshack.us/my.php?image=nvf777ky.jpg -- וזה מה שמראה לי הריוויה http://img389.imageshack.us/my.php?image=rivt2mo.jpg וגם נסיתי דרייבר מהדיסק של הכרטיס מסך וגם אותה שגיאה , אז אני תקוע עכשיו ולא יודע מה לעשות :nixweiss יש משהו שיכול לעזור לי בזה אני יודה לו מאוד , תודה רבה לכם !
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום חברים, אתמול קיבלתי מחשב חדש שיש לו מערך CF של שני כרטיסי HD4850 : התקנתי עליו vista business 64bit עידכנתי את ה דרייברים של הכרטיס מסך לגירסה 8.7 מהאתר של AMD אחרי ההתקנה קפץ חלון של אשף הגדרות עבור כרטיסי המסך אבל ניראה שהוא מזהה רק כרטיס אחד מתוך השניים למרות שאופציית CF מסומנתב-V האם זו בעיה או רק סמנטיקה והמחשב כן מתייחס למערך? בקיצור מה לעשות כדי ששניהם יהיו מוגדרים? תודה רבה לעונים
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
חשבתי לקנות מסך דק. אך אנשים אמרו לי שהם לא טובים למשחקים משום שאין להם קצב רענון גבוה וזה לא טוב. מניסיון אני יודע. במשחקים כמו אנריל כאשר זזים מהר מידי המסך עושה מין אפקט של blur. השאלה שלי האם יש מסכים דקים של קצב רענון של יותר מ75 ואם כן יש אז האם תוכלו להביא לי לינק... וגם תגידו מה ההבדל בין מסך lcd לפלזמה? (יש בכלל מסך פלזמה למחשב - באופן סטנדרטי אני מתכוון לא משהו מיוחד) בהנחה שאני לא קונה מסך דק אבל עדיין רוצה מסך אם תוכלו להביא לי לינק למסך 17 רגיל וטוב במחיר סביר סביבות ה1000 שח. תודה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום אני בונה מחשב עכשיו וקניתי כבר כמה חלקים כגון מעבד 1055 AMD וזיכרון 4GB ולוח אם Gigabyte GA-870A-UD3 AMD870 CHIPSET והמליצו לי על הכרטיס הבא:Sapphire ATI Radeon 5870 1GB Vapor X OC Edition GDDR5 HDMI ב1252 אבל ראיתי גם את זה Palit GeForce GTX460 Sonic 2048MB GDDR5 ב1309 אז השאלה שלי היא על מה אתם ממליצים בסדר גודל של 1200-1300 שח ? ויש לי ספק כוח שאני לא זוכר את שם החברה של 500 וואט לא גנרי ואם צריך אני אחליף אותו..
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי GFORCE FX5600 דריברים 56.72 (האחרון ניראה לי ..) אני משתמש הרבה ב nviwe profiles ומידי פעם ... בלי שום הסבר ה nview disply mode נעלם !!! אני ממש לא יודע למה והדרך היחידה שאני מצליך להחזיר אותו זה להתקין מחדש את הדריברים ... (כל פעם !!) אני ממש צריך עזרה כיי זה כבר ממש ממש מעצבן אותי ...!!
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מטרת המדריך היא לאפשר פענוח וידאו HD על גבי כרטיס המסך, לכל סוגי הקידודים האפשריים - H.264/MPEG-4 AVC / WMV9 / WVC1 / MPEG-1/2 הייתרון שבכך הוא העברת העומס בפענוח מהמעבד הראשי (CPU) אל ליבת כרטיס המסך (GPU). אני סבור כי זהו המדריך הפשוט והיעיל ביותר שתוכלו למצוא באנטרנט להשגת מטרה זו. יש לקחת בחשבון כי זה כל יעודו של המדריך ולא מעבר. רוב המדריכים האחרים מתמקדים ב-H.264 בלבד, זה כל ההבדל. אני לא יתייחס לצורך ב-GPU בהתאם למפרטים ספציפים או להשוואת איכות תמונה כתלות במפענחים. כמו כן אני לא יכנס יותר מדי לפרטים טכנים ומשמעותם, אלא יתמקד בעיקר בדרך המהירה והאפקטיבית ביותר להשגת המטרה הנ"ל. המדריך תקף לויסטה ו-XP, ומבוסס על כרטיסי nVIDIA , מסדרה 8 ומעלה. כרטיסים מבוססים…
-
- 21 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
כשאני מפעיל משחקים במחשב עם הכרטיס הזה בהגדרות גבוהות יחסית הגרפיקה יפה אבל מסביב לדמויות רואים מפוקסל כמו ריבועים כאלה..וזה בכל המשחקים שאני מפעיל הנה תמונה מדום 3 http://gal.gogo80.net/doom.JPG עכשיו..בהגדרות בכרטיס מסך יש מד כזה ותצוגה מקדימה.. בשני צידי המד יש ביצועים ואיכות..אז שמתי את המד על האיכות ובתצוגה המקדימה ראו בלי פיקסלים מסביב אבל במשחק עדיין רואים פיקסלים ויש משחקים שכשאני שם על איכות גבוהה אז זה מראה לי את הדמויות נמרחות הידיים והרגליים וכל הגוף מחובר כזה.. אני משתגע כבר..מה עושים בבקשה עזרה!!
-
- 9 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן את הדרייבר החדש 177.83 אבל אני מקבל את ההודעה הזאת (מצ"ב תמונה) כל פעם שאני מנסה לעדכן. המערכת הפעלה שלי היא ויסטה 32 BIT חוקית לגמרה.. מה עושים???? היום אני עם הדרייבר 7.15.11.7783 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
תוכניתה השנויה במחלוקת של חברת NVIDIA שנועדה למנוע מיתוג זהה לדגמי GeForce ודגמי Radeon מביאה ללידתו של מותג גיימינג חדש לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מממ נגיד ואני יקנה כרטיס ELSA RADEON 9800 PRO בארץ שיש לו ליבה של R360, נגיד אני מחליף לו קירור ועושה לו פלאש יש סיכוי שבאחריות יגלו את זה? וגם אם כן ולא ירצו לתקן לי במקרה של בעיה, יש אולי מעבדה שמתקנת כרטיסי מסך בתשלום?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
גם אני חיפשתי דרייבר מתאים לכרטיס שלי (Sapphire X1950PRO) ואז ראיתי באתר של ATI (עכשיו כבר AMD ) שיש דרייבר מיוחד לכרטיס הזה: https://support.ati.com/ics/support/kbAnswer.asp?questionID=23582 יש הורדה למטה מקווה שמותר לפתוח על זה אשכול, אם לא סליחה, תנעלו.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי את הכרטיס הזה, ובמנוחה הGPU שלו על 78-80 מעלות. כיצד אני משנה את מהירות המאווררים? יש לי ויסטה, 64 BIT. דרייבר 8.8. תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
http://www.hardware.info/en-US/productdb/bGNkbZiamJjK/viewproduct/MSI_K9NGM2FID/ זה הלוח אם ואני רוצה לשים עליו ATI RADEON X300 אבל אני לא יודע אם הוא מתאים כי הוא ממש ישן! זה משרשום עליו: EAX300SE A260C2 R 1.00
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Compaq Presario 2102EU, ואני מחפש כרטיס טלוויזה PCMCIA בשבילו, שיש לו גם אנטנה. כלומר בעצם משהו שיהפוך את המחשב לטלויזיה... אני יודע שיש משהו שנקרא "Margi Systems TV-To-Go TV Tuner PC-Card with built-in antenna for notebook computer " אבל לפי מה שהבנתי הפסיקו לייצר את זה, ולא ניתן יותר להשיג את זה. האם מישהו פה יודע על כרטיסים כאלה? (אני יכול להשתמש גם בכרטיס טלויזיה עם חיבור לאנטנה חיצונית, אבל אני חייב שהוא יהיה PCMCIA, כדי שהוא לא יהיה צריך חיבור לחשמל, אלא יקח את החשמל שדרוש לו מהמחשב.)
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה יש לי בעיה מוזרה שלא הייתה לי , מדובר במחשב חדש עם כרטיס מסך 4890 -כשאני משחק בקרייסיס כמה דקות אחרי שאני מתחיל לשחק המשחק קורס ואני מקבל הודעה שהדרייבר של הכרטיס הפסיק להגיב ולעבוד.זה לא קרה לי בשבוע הראשון לעבודה עם המחשב למה זה קורה ואיך אפשר לטפל בזה? מדובר במחשב חזק עם 6 גיגה זיכרון ואין הרבה תוכניות ברקע כשהמשחק עובד
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עם רמקולים מובנים 1300 ראיתי ב-ZAP שהוא עולה מינימום 1900 שקל! אבל מה שמרתיע אותי זה שהוא 13 מילי שניה ואני רואה די הרבה סרטים במחשב וגם פה ושם משחק במשחקים רציניים, בהתחשב בזה האם כדאי לי לקנות אותו? בהתחשב במחיר כמובן. תודה!
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
נתונים: CPU Info CPU 1/1 AMD AMD Athlon XP 2000+ 1.7 GHz Manufacturer AMD Family AMD Athlon XP 2000+ Internal Clock 1.7 GHz Internal Clock Maximum 1.7 GHz External Clock 133.0 MHz Socket Designation Socket A Type Central Upgrade ZIF Socket Capabilities MMX, CMov, RDTSC, 3DNow!, Extended 3DNow!, SSE Version AMD Athlon XP 2000+ Caches Level 1 128 KB Level 2 256 KB DirectX Info Version 9.0 Long Version 4.09.00.0902 -------------------------------------------------------------------------------- DirectDraw Version 5.3.0000000.900 …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, אני מתכנן בניה של מחשב סלוני, הצלחתי למצוא מארז שמצא חן בעיני, יחיד עם לוח mini-itx. כעת אני מחפש כרטיס מסך ביניים-גבוה (באזור 600-800 שקל), העיניין הוא שאני חייב שהוא והקירור שלו יהיו בגודל של סלוט אחד בלבד האם קיים כרטיס כזה בתחום המחירים שהבאתי שהוא בגודל כזה? (אני לא מחפש כרטיס חלש..) תודה!
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה אם נגיד אני קונה X800 GTO2 רגיל, אני יכול בעתיד לחבר אותו בcrossfire אם אני אקנה לוח אם תומך וכרטיס נוסף מסדרה חדשה יותר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי. אני מנסה להמהיר מעט את כרטיס המסך דרך לוח הבקרה של NVIDIA. (ברשותי GTX570) וההמהרה היא לצורך הנאה אקסטרה בלבד... פעם זה הצליח לי ומאז שפירמטתי את המחשב אני פשוט לא מצליח לבצע את זה. אני קובע תדר על 780 במקום 732,זכרונות על 2000 במקום 1900 ומהירות מאוורר על 70%. יוצר את הפרופיל,ובמקום הוא מצליח,אך לאחר הפעלת המערכת מחדש הוא מתאפס. יש דרך כלשהי לבצע את זה בצורה מקצועית יותר?יכול להיות שהמתח לכרטיס לא מאפשר?איפה אני משנה? תודה רבה לעוזרים! שגיא.
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-