כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
אלו הכרטיסים: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2127.1 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2166.2 מי הכי טוב?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ל Ti 500 יש ביצועים יותר גבוהים (בקצת) מה Ti 200 אבל ל 200 יש 128 MB מי יותר חזק או משתלם ? (אל תמליצו לי GeForce 4 כי אין לי כסף לזה .... )
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות כרטיס מסך http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4459 וברשותי לוח אם ASUS M2N-E עם חיבור PCI-E X16 האם הכרטיס יתאים לי ללוח אם ?? אם לא אנא תייעצו לי לקנות כרטיס מסך שיתאים בתקציב של 800 שקל מודה על העזרה .
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן הגיע היום המחשב החדש מעבד 4790 המחשב נותן תמונה מהלוח אם כך שזאת בעעה בכרטיס אני מניח, אני מחבר את הכרטיס למסך והוא פשוט נכנס לפאוור סייבינג מוד. אני אני יכול לעשות? הלוח של asrock לקחתי אותו כי רציתי wifi וbluetooth מובנה והמוכר אמר שיעבוד פיקס ואני נניח שגם בודקים לפני שהכול עובד אז בכלל כנראה הבעיה איתי. המחשב נרכש בפלונטר ד''א מה לעשות? כן הכרטיס נדלק אני עכשיו מביא מקלדת כדי להתקין תווינדוס וננסה לפתור את הבעיה אחריי שהוינדוס מותקן אבל יש לכם רעיון או פתרון לבעיה שלי? תודה רבה מראש זיו
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני ראיתי שיש חנות "למיר מחשבים" היא טובה מישהו התנסה? איך השירות? והאיכות של המוצרים? לפי מה שראיתי יש אחריות טובה... אבל בעיה אחת מטרידה אותי..אין שם 6600GT בAGP..מישהו יודע אם הם מתכוונים להביא? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי ! יש לי עד יום שלישי להחליט איזה כרטיס מסך אני קונה אני חושב שאבא שלי יסכים לקנות את הATI Radeon 900 פרו. אבל אם הוא לא אז יש לי התלבטות בין ATI Radeon 9000 (לא פרו) לבין GeForce 4 440Mx. תגידו לי מי הכי טוב מי שני ומי שלישי. כמה שיותר מהר בבקשה תודה
-
שמעו חברה ... יש לי בעיה כזאת : אני משחק במשחק המוניטי הנקרא WOW בהתחלה המשחק קרטע לי (הגרפיקה שלו מאד נמוכה) ככה שהתעצנתי ולבסוף גיליתי שאני צריך להוסיף עוד זכרון(256-->512) כדי שהמחשב יריץ את המשחק כמו שצריך .. המשחק נטען רק פעם אחת וזהו לאורך כל המשחק אין יותר טעינות אבל משכן, שאני מגיע לאזור זה מתחיל לטעון כל מיני דברים בזכרון ככה שהמחשב מתחרפן אבל לאחר הוספת הזכרון זה הסתדר !! עכשיו לבעיה של דוד שלי : יש לו 512זכרון (RDRAM) והוא גם משחק משחק המוניטי אבל הוא משחק EQ2 והמשחק הזה נטען המון פעמים וזה פשוט משגע את בן דוד שלי ... כל ZONE נטען לו משהו כמו 5 דקות זה לא נורמאלי פעם היה מצב שהוא נטען 15 דקות .. ויש לו המון טעינות במשחק ככה שאצלו זה בלתי נסבל לעומת אצלי …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך למחשב שלי בתקציב לי הוא בין 600 ל 900 שקל!! שיהיה AGP X8 עם תמיכה ב AGP X4 כי 4 זה המחשב שלי ואני ישדרג אותו בקרוב ושיהיה עם חיבור DVI חשבתי בכיוון של גיפורס 6600 איך הוא??? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שומע עכשיו רעשים מהכרטיס מסך ולפי מה שבדקתי הלאבים של המאוורר נתקעים כל הזמן בצלעות הקירור ועוצרים אותו רציתי לשאול מה לעשות ? 1. האם לכבות את המחשב ? 2. האם אפשר להמשיך להשתמש במחשב ? * זה לא פעם ראשונה שזה עושה את מדובר בכרטיס חדש בן חודשיים (Gforce 4 ti 4200 128 tdr ) * זו הזדמנות להחליף את הכרטיס מסך לא? הרי יש אחריות ! BTW הכרטיס הוא של innoVision אם יש לכם הערות לגבי החברה * האם כדי להחליף את החברה של הכרטיס ? על איזו חברה אתם ממליצים ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הביצועים והיכולות O/C שלו ?, הוא זול יחסית לTI 4600 האחרים... מה אתם אומרים עליו ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס 290 R9 TRIX שמחובר למסך מחשב דרך כבל דיספלייפורט ועובד מצויין.. הבעיה התחילה שהוספתי לחדר טלויזיה (PHILIPS) ונסיתי לחבר אותה על ידי כבל HDMI לכרטיס מסך בדקות הראשונות התמונה רצה טוב ותקינה אבל אחרי כמה דקות באופן קבוע יש ריצוד לשנייה ואז הצבעים משתנים לצבעים בתמונה ניתן לחזור לצבעים תקינים רק זה מצריך שינוי בהגדרות הדרייבר וזה לא הגיוני שכל 5-15 דקות צריך לסדר את זה. מישו שמע על הבאג הזה ?? ואם יש פתרון?? תודה לעוזרים! *לפני שתשאלו אני כרגע עם הדרייבר 14.9 בלי המהרה נסיתי גם את 14.9.2 בטא וגם חזרתי לדרייבר הישן 14.4 בכולם הבעיה קיימת זה לא הכבל נסיתי עם עוד 2 כבלי HDMI אחרים גם לא עזר לצערי *
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב נייד שכל תפקידו בחיים יהיה להפעיל את המשחק הזה: Dragon Age Origins התקציב למחשב לא גבוה (כ3000 ש"ח) והמחשב עליו חשבתי הוא המחשב הזה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?PID=NTD99IV&Cat2ID=&Cat2Cat1ID=1868&Rnd=22/02/2010%2011:45:04 הבעיה היא שאני לא מצליח להבין אם הכרטיס מסך (Nvidia N10M GE1) יפעיל את המשחק בצורה טובה או לא. אני מצרף את דרישות המערכת: Minimum System Requirements OS: Windows XP SP3/Vista SP1 Processor: Intel Core 2 DUO @ 1.4 GHz/AMD Athlon64 X2 @ 1.8 GHz Memory: 1 GB Hard Drive: 20 GB Free Video Memory: 128 MB (nVidia GeForce 6600/ATI Radeon X850) Sound Card: DirectX Compatible DirectX: 9.0c Recommended System …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת נורא כול פעם שאני מסדר ידנית את התצוגה במסך גודל וצבע ואני שומר יש לי אפשאות שמירה במסך SAVE וזה שומר ואחרי כמה זמן שאני עובד במחשב או משחק בו התצוגה במסך שלי חוזרת למה שהיא הייתה לפניי שהגדרתי אותה וזה מעצצצצצצצצצצצצצצצצצבן נננננננננננננננורא אני לא יודע מה לעשות אולי יש איזו שהיא תוכנה שתסדר לי את העיניינים למצב שבמקור המסך צריך להיות.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש ברוך השם, בקרוב תרד עם כל הדעות שלי ואיך הוא עובד יש לי במחשב CrossFire של HD4850. הcatalyst מותקן אצלי, ובדקתי את הטמפרטורות שם. במנוחה, עכשיו, הוא על תדר של GPU 500MHZ, וMemory 750MHZ, והוא על 71 מעלות. זה בסדר? זה אמור להיות ככה? עשיתי לו Overdrive, ל600MHZ, ו900MHZ, והוא עמד על 80, זה בסדר? בקיצור, כדאי לי לקנות קירור או שהוא לוהט מטבעו והוא לא הולך להישרף לי?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ממה שראיתי הכרטיס מבוסס על ליבת הR300 ולא יכיל שום דבר אחר שישפר את ביצועיו אז למה הוא כרטיס מסך מקצועי? ולמה הוא עולה פי 2? ממה שראיתי רק הדרייברים שלו הופכים אותו למקצועי....הנקודה שלי פה אומרת שכמו שכל דבר אפשר להשיג באינטרנט קרוב לוודאי שיהיה אפשר להשיג את הדרייברים האלה(כאילו מהאתר של ATI)אז משהו לא נראה לי הגיוני שכל אחד עם כרטיס RADEON9700 יוכל להתקין את הדרייברים של FIREGL ושיהיה לו כרטיס מקצועי....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט בקניית כרטיס מסך, הייתי מעוניין בהשוואה בין כרטיס מסך Radeon 9600pro לבין 9600non-pro לבין Radeon 9500 non-pro. מדובר פה על הוצאה של עד 1100 שקלים (כמובן שמבחינתי הכסף מהווה גורם חשוב מאוד ואעדיף להוציא את המינימום). בכל אופן, איזה מבין הכרטיסים הנ"ל יתנו לי תמורה מקסימלית לכספי? בתודה מראש...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שהשימושים שלו יהיו: עבודה משרדית סטנדרטית עיבודי תמונה (פוטושופ, לייטרום, אילוסטריטור) קצת תלת (3dsmax) קצת וידאו (אפטר-אפקט) צפייה בסרטים לא מדובר על מקור פרנסה אלא על תחביב רציני. אני לא כ\"כ יודע מה יתאים גם לדו מימד וגם לתל מימד ווידאו קליל. התקציב של כל המחשב הוא סביב ה-4,500, וזה כולל מסך DELL U2414H ששמתי עליו עין. חשבתי על כרטיס Gigabyte GTX750Ti OC Low Profile 2GB GDDR5 DVI 2xHDMI DP PCI-E כמה שאלות: 1. אני לא יודע אם זה טוב מדי או לא מספיק טוב בשביל הצרכים שלי. 2. כמו כן, עד כמה זה קריטי ה-Low Profile? 3. עד כמה קריטי כרטיס עם חיבור DisplayPort למסך? האם אפשר להסתפק בחיבור HDMI? יש הבדל באיכות תמונה? האם יעבוד טוב עם שני לוחות האם…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיסי העיבוד הגראפי החדשים מבית AMD אינם תומכים ביצירת מערכים מרובים שהיו פופולריים עד מאוד בעבר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לכם מושג איפה עוד אפשר לרכוש את הכרטיס הנל במחיר של 450 שקל..?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום חברים, השתדלתי לנסח את הכותרת באופן הכי נייטרלי שאפשר. מי שבקיא קצת בתחום וזוכר קצת היסטוריה, יודע שלא מדובר במקרה ראשון בו Nvidia פועלת בדרכים "שנויות במחלוקת". http://www.ngohq.com/news/17926-nvidia-blacklists-website-for-posting-honest-reviews.html תשתדלו בבקשה לא להפוך את זה למלחמה של פאנבויז.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(מתנצל אם זה לא הפורום המתאים - זה הכי קרוב שמצאתי) אני מחפש המלצה לכרטיס DVB-T פנימי. PCI או PCI-E. אני רוצה שיהיו לו שני טיונרים (כך שאוכל להקליט ערוץ אחד ולצפות בשני בו זמנית), והוא צריך לתמוך בWindows7 ו Windows Media Center. אם אפשר, בראייה לעתיד - אולי שיתמוך גם ב DVB-T2. בכל מקרה - DVB-S לא נחוץ כלל. אשמח לשמוע על המלצות, אם יש לכם. (אם זה לא הפורום המתאים, אפשר להעביר לשם...?) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים. מישהו יכול לתת הסבר הגיוני למה שהולך פה עם הדור הנוכחי של כרטיסי המסך? נווידיה יצאו עם דור חדש שמציע קפיצת ביצועים אסטרונומית לעומה הדור הקודם. כולם כבר הרעיפו עליהם שבחים ורצו לקנות את הכרטיסים ואפילו לא נתנו צ'אנס לAMD להראות מה יש להם בשרוול. ואז AMD הכריזה על הכרטיסים שלה, וגם היא מציעה קפיצת ביצועים אסטרונומית לעומה הדור הקודם! איך זה יכול להיות? הרי זה לא הגיוני להניח שAMD ראו את הקפיצה הגדולה של נווידיה ואמרו טוב חייבים להפציץ הפעם... לוקח הרבה זמן לפתח דברים כאלו, מה שאומר שזה היה להם בתכנון הרבה זמן זמן. אז השאלה שלי היא, איך יכול להיות ששתי החברות מציגות ביחד קפיצות כל כך גדולות? יכול להיות שזה נובע מגורם שמשותף ל2 החברות? (אולי זכרונות…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין שתי הכרטיסים והאם הם גדולים מישהו מוכן לעזר לי
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-