עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם אפשר לחבר S/PDIF ל9800GT של GIGABYTE?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by shemshem,

היי ברשותי כרטיס מסך GTX260 ויש שם חיבור אודיו של כבל קטן מצ"ב דוגמא רק אצלי הכבל הוא בצבע אדום ולבן שהאדום הוא פלוס והלבן מינוס יש לי לוח של אינטלDP35DP ואין לי מושג לאן אני מחבר את הפינים צירפתי מתוך החוברת את לוח החיבורים תודה תודה. האא כל המטרה היא שאני אשמע בטלויזיה דרך כבל HDMI [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  3. ה8800GTS 640MB לא ממש הספיק לעבוד אבל שכשמדליקים את המחשב רואים תמונה מטושטשת ואז סתם פסים, הלכתי לחנות שממנה קניתי אותו (TMS) אבל האחריות עברה לפני חודשיים ואין אפרות לתקןאותו- במילים אחרות אמרו לי לקנות משהוא אחר, אז בדקתי קצת וראיתי את ה4850 של אלברטון ב550 שקל בTMS ואני ואל אם זאת תהיה הקניה הכי טובה למחיר שיהיה שקט, עם קירור טוב וביצועים- הכי טוב שאפשר להשיג במסגרת התקציב. אז ה 4850 של אלבטרון יהיה הקניה הכי טובה? והאם באמת אין מהל לעשות עם הכרטיס הנוכחי שלי? אני דיי לחוץ כבר לקנות כדאי שיהיה לי את המחשב שלי בחזרה..

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  4. Started by UV1,

קיבלתי המלצה באתר המפרטים כרטיס מסך לעיבוד תמונות וגרפיקה Sparkle nVidia GeForce 9800GT 512MB PCIe ¤563 האם הוא גם שקט ? אני מנסה לבנות מחשב שקט..

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  5. SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 TOXIC 512MB GDDR5 PCI-E או SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 1GB GDDR5 PCI-E

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by hezi508,

שלום לכולם אני עובד בשוק ההון לכן משתמש במספר מסכים לראות גרפים שונים במקביל אני חשבתי לקנות כרטיס מסך‏HD 4850 X2 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV 4xDVI PCI-E של חברת SAPPHIRE אני לוקח אותו כי בעתיד ארצה לחבר מסכים נוספים ולכן אני שומר על סלוט PCIE השני פנוי ‎ אם יש למישהו המלצות על כרטיס אחר או תגובות אשמח לשמוע תודה חזי

7. שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש בקרוב את המפרט הבא או דומה מאד (עם מעבד I7 920?). GIGABYTE GA-EX58-UD4 (X58) i7 Nehalem - ATX OCZ GOLD DDR3 TRIPLE CHANNEL 6GB 1600MHZ CL8 Seagate Barrcuda 1TB (7200.12) 32MB 7200 S-ATA SAMSUNG DVR-S223F x22 (BLACK) DUAL LAYER SATA PCPOWER&COOLING S61EPS Silencer 610W Retail COOLERMASTER (CM-690) 690 + WINDOW Samsung 24'' LCD SyncMaster 2443BW - DVI-D 5ms - PIVOT לגבי כרטיס מסך אני בהתלבטויות... האם כדאי להסתפק בגרסה טובה של 4870 שעולה כ-900 ש"ח או שכדאי להשקיע את הכסף הנוסף ולרכוש 4870 או 275? אם כן? איזה מהם כדאי יותר ובאיזו גרסה? מוכן לחריגה מסויימת בתקציב אם יש הצדקה. תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  8. Started by aavichai,

שלום לכולם. יש לי מחשב שנקנה עכשיו ואני רוצה להתקין עליו וינדוז כרטיס המסך שלו הוא: Nvidia GeForce 9400GT 512MB P.O.VIEW יש לי מסך CRT כשאני מחבר את הכבל של המסך לחיבור המתאים לו - המסך לא מזהה בכלל ראיתי שיש עוד חיבור של LCD האם אפשר לחבר למחשב הזה רק LCD??? תודה

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  9. שלום חברים! אני מרכיב כרגע מחשב חדש אשר מיודע בעיקר לעבודה עם גרפיקה דו ממדית בתוכנות של אדובי. התקציב שלי הוא פלוס מינוס 500ש"ח אז אני מקווה שהכרטיס יהיה מספיק טוב גם בשביל להריץ איזה משחק או שניים לפעמים, אבל זה לא העיקר. מדובר במעבד Core i7 עם לוח אם תואם. בבקשה המליצו לי על הבחירה הטובה ביותר בתקציב הנ"ל. תודה רבה!!

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by AMIT_MEG,

טוב אז ככה יש לי כרטיס מסך hd4890 ואני משחק על 1440*900 כמה fps צריך להיות לי פחות או יותר ? ויש לי בעיה במחשק שאני מקבל צוקים כאלה ולפעמים כל המחשב קופה כזה ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מי ריסט מה הבעיה ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. יש לי מחשב יחסית חלש למדיה סנטר 2180E עם כרטיס מסך GMA3100 של אינטל כאשר אני יכול לראות סרטים גם ב HD תחת UBUNTU שאלתי עם כרטיס מסך יכול להקל על המחשב ...ובעזרת איזה תוכניות \\.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. התחדשתי במחשב מיקרו חדש וטלוויזיה פלאזמה הרזולוציה האמיתית של הטלוויזיה היא 852*480 החיבור שלה דרך VGA הדרייבר העדכני דרך האתר של INTEL מעודכן... הלוח אם מגיע עם מעבד מובנה וכרטיס מסך מובנה - Intel Desktop Board D945GCLF האם קיימת אפשרות כזאת בכלל ? תודה.

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  13. היי, התקנתי את הדרייברים החדשים של nvidia ומשום מה כשאני מנסה להפעיל תצוגה לרוחב Horizontal span מסך אחד (הראשי) עובד והשני נכנס ל standby. פעם זה עבד לי בדרייברים הישנים, חיפשתי fix ולא מצאתי, מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  14. בת דודה שלי רוצה לקנות מחשב חדש. האם הכרטיס מסך HIS HD 4350 Silence 512MB DDR2 PCIe אמור להספיק למשחקים כמו SIMS 3 ולעוד משחקים קלים ולשימושי אינטרנט,ICQ וכו'? אם לא על איזה כרטיס אתם ממליצים באותו תקציב שיספיק לזה? והאם הHD4350 חזק יותר מה8500GT?

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  15. שלום יש לי שאלה בקשר הטמפרטורה של הכרטיס שלי HD4890 VAPOR-X SAPPHIRE כשהכרטיס בעבודה רגילה כאילו במנוחה הוא עומד אצלי על 59 מעלות צלזיוס ואני תוהה עם זה הטמפרטורה הנכונה או שזה חם מידי ... העם זה בסדר או שזה חם מדי?

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  16. Started by ddjjsegev,

שאלה קטנה, יש לי מחשב פשוט וכרטיס מסך GEFORCE 6600 שלא בשימוש במחשב יש כ.מסך מובנה Intel® GMA 3100 האם כדאי לחבר את הGEFORCE או לא תודה

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  17. Started by BlackSheep,

אני הולך לקנות בקרוב מחשב חדש מTMSFOX, ורציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם הכרטיס הבא: http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=2173 האם הוא מתחמם יתר על המידה? יש ארטיפקטים? כמה גדול הכרטיס? כל מה שחשוב לדעת בקיצור. תודה.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by gun007,

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף כרטיס מסך למשהו חדיש יותר אבל אני לא בטוח אם באמת זה כדי ובגלל זה אני צריך שתייעצו לי. מפרט המחשב שלי הוא לוח אם GA p31 DS3L של ג'יגה בייט כרטיס מסך אם לא הבנת 8800GT 512 2GB זיכרון פנימי (מתכוון להוסיף עוד 2 בקרוב מאוד) ספק כוח 400W של אנרמאקס ליברטי ומעבד E8200 2.66GHZ (אני יודע שהוא די חלש פה לעומת מעבדים של אחרים) עכשיו השאלה שלי היא המסך שלי תומך עד רזולוציה של 1280X1204 (מקווה שרשמתי נכון , בכל מקרה לרזולוציה שכולם מכירים) ואני רוצה להחליף למסך 22-24 אינץ שהרזולוציה שמה היא 1920x1080 וממה שהבנתי 8800GT בכלל לא תומך ברזלוציה הזאת כך שאני לא יוכל לנצל את איכות ה FHD שבמסך . אז השאלה שלי יש טעם בכלל להחליף כרטיס מסך? ובעיקר לביצועי משחקי…

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  19. Started by shoonra,

יש מספר דגמים ששונים במעט בקירור בעיקר, אני לא גיימר רציני ולא מתכוון לעשות אובקלוקינג לכרטיס. http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2276 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1739 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1791 אולי דגם אחר שתוכלו להמליץ לי בטווח המחירים של עד 600-650~

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. ואם לא, האם יש כרטיס מסך נורמלי שכן יעבוד עם הספק הזה, שכרגע לא ניתן להחלפה.... תודה מראש.

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. שלום לכולם, יש לציין שחומרה זה לא הצד החזק שלי, אז אם הבאתי פרטים מיותרים, או להיפך חסרים, עמכם הסליחה, תגידו לי ואני אשים פה מידע נוסף. המפרט הנוכחי שלי הוא: מעבד DualCore Intel Pentium D 915 2.8GHz לוח אם: Intel Lemont DP965LT כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 7300 LE זכרון: 1 Gb של קינגסטון מסך LCD לא HD אני רוצה לשדרג את המחשב כדי שמשחקים יוכלו לרוץ עליו יותר בקלות (למשל assassin's creed שלא זז בכלל והפרצופים שם ריקים, למשל).. אני יודע שזה פורום כרטיסי מסך, אבל בכל זאת רק אראה לכם איזה כרטיס זכרון חדש אני רוצה לקנות בשביל שתדעו איזה זכרון יהיה לי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=6611 אשמח אם תתנו חוות דעת על הזכרון ולהתאים לי כרטיס מסך איכותי ולא מאוד יק…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. המלחמה בין HD4870 לבין GTX260 על לב הקהל נמשכת כבר זמן רב ועדיין אין תשובה מוחלטת מי עדיף לכל הדעות. אנשים שמתלבטים האם לקחת HD4870 או שמה GTX260 מוצאים את עצמם זמן רב מבלים אל מול סקירות הביצועים בשטח ובודקים את ביצועי הכרטיסים משחקים שונים. מאז שבוצעו הסקירות, עברו חודשים רבים, במקרים רבים מעל לשנה ודברים השתנו הדרייברים המשיכו להתקדם ואיתם ביצועי הכרטיסים, הן HD4870 והן GTX260. יצאנו לבדוק עם בדרייברים העדכניים ביותר תאריך זה (תחילת ספטמבר) את הכרטיסים: Sapphire Radeon HD4870 512MB GDDR5 Sapphire Radeon HD4870 1024MB GDDR5 Gainward GTX260 Golden Sample GLH הכרטיס מגיע מהיצרן מומהר אך הואט למהירויות הסטוק הרשמיות של GTX260 לצורך ה…

• 41 תגובות
    • 10.1k צפיות
  23. יש מישהו שרוצה שאני ימכור לו את הכרטיס שלי הישן.. קיצר אני הולך להרכיב לו.. ויש אפשרות שאם אני ירכיב לו תכרטיס אז המחשב ישרף או משהו כי זה לא תואם.. או שהחרצים מתאימים רק לסוג אחד ואז אינמצב שישרף..?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by henkp,

התקנתי כרטיס מסך geforce 9500 איך אני רואה בטלויזיה התמונה לא נתפסת אל המסך תודה

25. השאלה היא האם ההבדל בין שני הכרטיסים האלה הוא גדול כלומר hd4870 הרבה יותר טוב מה-hd4850?? תודה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.