כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס מסך fx 5500 שיש לי אותו כמעט שנה נותן לי לפעמים מסך שחור לשניה ולפעמים גם משאיר אותו ככה והמנורה של המסך הופכת לכתומה ואם יש קול אז הוא גם נתקע ומה שנשאר זה רק ריסטארט המנורה של המחשב לא תקועה או מהבהבת הרבה . זה קורה בזמן האחרון לפעמים כשאני נכנס לאתרים ורואה סרט.. מה שכן אני התחלתי להשתמש בכרטיס ב DVI לטלויזית lcd אז אולי הוא מתאמץ יותר החלפתי דרייברים כמה פעמים
-
- 8 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב מבוסס מעבד אינטל E6750, עם ספק 400 ואט של EZCOOL, ומסך ברזולוציה 1920x1200. אני מתלבט בין HD5750 או HD4870, שעיקר השיקולים נגד ה-4870 הם שהוא ישן יותר, וצורך יותר אנרגיה. איזה יתרונות יש לכרטיסים מסדרה 5 לעומת 4? אני יודע שיש DX11, אבל כמה זה משמעותי? ויש עוד יתרונות? ובכלל, האם הספק שלי יוכל להחזיק את ה-4870? תודה, מור
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שמעתי על חיבור של כרטיס מסך שאפשר לחבר אותו ישר לחשמל ואני לא מתכוון ל-TT250W Xpress זה נראה לי מתחבר במקום של PCI-E 6pin מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להביא קישור אני יודע שכבר יש את זה בכרטיס 7800GT 2Xcore
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
לא יכול יותר, כל היום אני בחיפושים אחרי כרטיס מסך, אני מנסה לקרוא ולהבין איך לבחור כרטיס מסך, על איזה פרמטרים להסתכל, נכנס לכל מיני השוואת ולא מבין כלום ! הכרטיס ישמש אותי לגימינג קל , משחקים ברמה של בטלפילד 4 .. GTA V ... NFS .. ולתוכנות עריכה כמו סוני וגאס, פרימייר, אפטר אפקטס .. פוטושופ/./ התקציב שעומד לרשותי , 600-700 ש"ח , עדיפות לקנות בKSP כי שם אני קונה את כל המחשב אבל אם יש צורך בחנות אחרת, אז אני בא בראש פתוח זה המפרט : דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 PLUS 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H97M-PLUS LGA115…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שלי: [TABLE=width: 333] [TR] [TD]לוח אם[/TD] [TD] ASUS P8P67 REV3.1[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD=align: right]Intel Core i5-2500K 3.3GHz[/TD] [/TR] [/TABLE] זיכרון 4*8GB [TABLE=width: 333] [TR] [TD]כרטיס מסך[/TD] [TD=align: right]ATI HD5870 vipor[/TD] [/TR] [TR] [TD]ספק[/TD] [TD=align: right]Corsair TX 750W[/TD] [/TR] [/TABLE] לא משחק הרבה \ מספר פעמים בשנה. מחפש כרטיס שיריץ את המשחקים שקיימים ושיצאו ב 3-4 שנים הקרובות ללא תקיעות, לא חשוב לי אכויות גבוהות, אני נהנה בעיקר מהסיפור של המשחק . תקציב +- 1200 אבל אם כרטיס שיספק אותי יעלה 600 זה יהיה גם טוב. תודה מראש לכל העוזרים. נ.ב למי שמעוניין הכרטיס שלי למכיר…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לשמוע הצעות שלכם לתקציב זה... אפשרויות אופציות ... תודה מראש NmAn
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
רציתי לקנות את המסך הנ"ל וכבר גם ככה אני מחכה משהו כמו שבועיים . לבסוף הובא לידיעתי שהיבואן לא יביא את המסך הזה בחודש הקרוב . בקיצור , אז לכל הממליצים על המסך , אין על מה להמליץ בינתיים . לתשומת ליבכם .
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
עדכנתי את הדרייבירים ואני צריך את ההגדרות לביצועים אופטימליים לRADEON 8500 BBA תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כרטיס מסך בסביבות 700 ש"ח שיהיה חזק טוב ושישאר להרבה זמן
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שאר היעודים כגון הקלטה וכדומה כלל לא חשובים. העיקר שיהיה אפשר לראות טלויזיה בכבלים כמו שצריך בנוח שיקלוט את כל הערוצים כמו ממיר דיגיטלי ובאיכות טובה. עדיפות שיהיה לו גם שלט. צריך שיהיה מתאים למחשב סלרון 2 ג'יגה הרץ. אני כלל לא מבין בנושא הזה לכן אשמח אם תתנו לי גם קצת פרטים לגבי אפשרות הבחירה הנכונה. מה שראיתי זה: ?AverMedia AverTV GO 007 Plus? - עולה 195 שקל ?AverMedia DVD EZMaker Gold PCI? - עולה 195 שקל ?Hauppauge TV, Stereo, FM, USB (27828)? - עולה 320 שקל ?AverMedia DVD EZMaker Pro PCI? - עולה 430 שקל
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני רואה שהרבה אנשים לא יודעים מי יותר טוב. שורה תחתונה - מי טוב יותר?! אני מתכנן לקנות אחד מהשניים, תקציב 700 רצוי כמה שפחות, AGP.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דרוש לי כרטיס פשוט (ללא משחקים) שיכול להריץ שלושה מסכים בו זמנית, עם DVI או HDMI. מעדיף קירור פאסיבי אם יש, לא חובב של רעש מאווררים קטנים. רצוי מתחת ל-400 שח אם קיים. רזולוציות 2560x1440 ועוד שניים 1920x1080
-
- 6 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ונראה לי שלהשקיע כל כך הרבה כסף ב6800GT או אפילו בX800XL זה יותר מידי, אז חשבתי לקחת משהו קצת יותר זול: GF6800 או RX800. מה אתם אומרים? מי מבינהם עדיף?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מסך עדיף 19''VIEWSONIC E95 או CTX EX950F FLAT או מסך אחר בתחום המחירים תודה מראש DEMULTI
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
Hi, I need a PCI-E graphic card for office use (no games), and I need both DVI and standard VGA exits I saw in the sticky that nVIDIA 6200 was recommended is it still the best card in those price range or is there something better now in the same price range ? thank you
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה בקרוב לקנות מחשב חדש , היעוד - עריכת תמונות (אני צלם) , ואולי קצת משחקים. יש לי כרטיס מסך שקניתי לפני שנתיים וחצי ב750 ש"ח. sapphire 9600XT 128 MB הכרטיס הוא AGP8X , ונאמר לי שהלוחות אם החדשים תומכים רק AGP (או משהו דומה). זה נכון? אני מבין שהכרטיס הנ"ל שעלה לי בזמנו 750 היום לא עולה יותר מ400 ש"ח. הכרטיס מספק אותי לגמרי , השאלה אם הוא יתמוך? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם ישן ובו אין יציאת HDMI או Diaplay port. אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה חדשה כמחשב סרטים אבל לא מצליח. ניסיתי לחבר מתאם HDMI-VGA והטלוויזיה לא זיהתה אותו, ואחרי זה התקנתי בו כרטיס PCI-RCA והטלוויזיה לא זיהתה גם את זה. שובר את הראש ולא מוצא פתרון. רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התערבתי עם חבר, שאומר שהקירור שלו (Redeon 1950XT) יותר טוב מהקרור שלי (GeForce 8800 GTS הישן) ובקירור שלו של הרדאון יש AC... תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
http://www.techpowerup.com/reviews/Performance_Analysis/Ashes_of_the_Singularity_Mixed_GPU/1.html דונו.
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מה עדיף? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2275 או http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=4039
-
- 22 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
האם יש הבדל בין הכרטיסים המתחילים ב HD או ב X? לדוגמא האם הצ'יפ Radeon X2400PRO זהה ל Radeon HD2400PRO ? בזאפ הם מופיעים בקטגוריות נפרדות. תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלוםהורדתי את המשחק ACT OF AGGERSION אבל לוחץ מצב SKRIMISH ובוחור שחקנים ומפות ולוחץ התחת הוא מתחיל לטעון יש מסך עם תמונה והכול ואז הוא נתקע,זה אומר שהכרטיס שלי חלש מידי בגלל זה הוא לא עובד?או בגלל משהו אחר?יש לי 4 גיגה זכרון,מעבד DUAL CORE 3.2 גיגה וכרטיס מסך חלש GEFORE 210,צירפתי לכם כאן קישור לדרישות המשחק ACT OF AGGERSION :http://gamesystemrequirements.com/ga...-of-aggressionורציתי שתמליצו לי איזה כרטיס מסך יתאים לי כדי להפעיל את המשחק ברמת רזולוציה בנונית,שהמשחק ירוץ באופן סביר לא איטי ולא מהיר,שאפשר לשחק עליו.צירפתי לכם קישור של כרטיסי מסך באייבורי:https://www.ivory.co.il/graphics_card.htmlהתקציב שלי עד 300 שקל אבל אפשר קצת לחרוג אם הספק כוח שלי חלש מידי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר בדרייבר חצי-רשמי ששימש את הדוכן של נוידיה בתערוכת קומפיוטקס האחרונה, וכנראה ילווה את השקת ה-G70 בעוד שבועיים. הביקורות משבחות ברובן. 77.13 נמצא יציב יותר מכל דרייבר בטא נכון להיום, הוריד טמפ' בשיעור של עד 5 מעלות, שיפר את איכות התמונה בכל יישום גרפי ואת קצב הפריימים ברוב המשחקים. אצלי, נכון לעכשיו, מדובר בשיפור של 101 נק' ב3Dmark05 קישור להורדת הדרייבר: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1087 קישור לת'רד בGuru3d: http://forums.guru3d.com/showthread.php?&threadid=139769&perpage=10&highlight=&pagenumber=1
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש כרטיס טלויזיה, חשבו לי שיהיה לו טיונר כמובן, אני מעריך שבכולם יש את זה כדי שיהיה אפשר לחבר אליו את הכבלים ישירות .. שיתמוך בmedia center .. וכמובן הקלטה באיכות טובה.. חשבתי ללכת על Leadtek WinFastTV2000 XP RM שעולה יחסית זול כ180 ש"ח אבל גיליתי שהאיכויות הקלטה שלו הם לא הכי טובות ואין תמיכה גם בmedia center ולכן אני מחפש כרטיס טוב יותר.. על איזה כרטיס אתם ממליצים {תקציב: עד 420 ש"ח}
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-