כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
עפ"י האתר pc-spot המשחק הזה ידרוש דרישות לא חזקות במיוחד , לא כמו שציפינו לפחות. הנה קישור לידיעה: http://www.pc-spot.co.il/index.php#newsitemEplAZElplpKruWhlCl עוד קישור למקור: http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=56017 תרדו קצת למטה ושם נמצאת הידיעה.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי VISTA64 ואני מחבר יציאת טלויזיה ל TV-OUT. יש לי G-FORCE 7600. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב עם כרטיס מסך NVIDIA GFORCE FX 6200 256MB PCI EXP. בדקתי את סקירת כ. מסך בנושא ראשי "HWzone גאה להציג: סקירת כרטיסי מסך הדבר הבא. *חדש* |עודכן לאחרונה 25.3.2006| " ואני לא מוצא את סקירה שאני רוצה לדעת על כרטיס הזה... תודה
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אנליסט החומרה המבריק Adoredtv בניתוח מעמיק ופוקח עיניים ואוזניים על כל מה שפספסנו בביקורות ברשת. אמלק: "Who the hell would buy this card?!"
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
זה ציפ של פיליפס אל הכרטסי מסך שלי טיטניום 4400 אני שואל מה התמיכה המקסימלית שלו ברזולוציה לעומת SAA7102E ו-SAA7104E ?? האם הוא יותר טוב פחות טוב? לפי מה שהבנתי התמיכה של SAA7104 היא 1240@1024 והוא תומך בקידוד HDTV והציפ השני SAA7102E תומך רק 800@600 והו לא תומך בקידוד HDTV אז המ אם הציפ שיש לי?? :-\
-
כיצד מנקים מסך LCD? זאת בדיוק השאלה. הבעייה - שאריות דבק של מדבקה - (אני חושב) על המסך.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש מצב לירידת מחיר של HD4870 בשבוע שבועיים הקרובים או לקנות עכשיו?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נראה לי שמישהו שילם פה בשביל לקבל את התוצאות המגוחכות האלה...... 1. הכרטיס הממוצע הזה מגיע לרמה של ה 7900GT ואף עובר אותה 2. הוא אפילו משמש כמתחרה לא רע לכרטיס 1950XTX ו 1900XTX, ולפעמים אף עובר אותם, הגיוני לא? 3. למה אין שום יחס לכרטיס 1950 פרו, שעולה פחות או יותר אותו דבר ועושה לו בצפר.....? ממליץ לכולם להתעלם מהבדיחה הזאת, לכו ישר למקור: http://www23.tomshardware.com/graphics.html
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום השאלה בכותרת לעיל... מעוניין מאוד לקנות את הכרטיס 6600GT של גיגהבייט האם כדאי לי והאם הביצועים של הכרטיס יהיו טובים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
הבעיה שיש לי עכשיו היא ש witcher 2 קורס לי בcutscenes ובשיחות, אחרי שהוא קורס אני חייב לכבות את המחשב כי ריסט לא עוזר (לא רואים כלום בצג אחרי ריסט ואני חושב שהוא גם לא עושה "ביפ"). הייתה לי גם בעייה כזאת לפני הרבה זמן עם הרבה משחקים (המשחק שעשה הכי הרבה בעיות הוא DEAD SPACE) אבל הצלחתי לסדר את זה ששמתי את ה pci e bus frequency על AUTO (היה על 100 או יותר אני חושב). עכשיו הבעיה חזרה (ב2 משחקים בינתיים) בcrysis 2 - בקטע האחרון, כשנכנסים לalien spire.הנה סירטון - וב-the witcher 2. הצלחתי לשחק בו כמה שעות, אבל איך שמגיעים לאיזה קטע מתוסרט (גם שיחות לפעמים) מופיע לי פתאום מסך בצבע לבן עם פיסים מוזרים. מישהו בבקשה יכול לעזור לי? המפרט שלי: לוח אם: Gigabyte GA-EP43-…
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום יש לי 3DMARK 05 גרסת PRO 1.00 עכשיו המפרט שלי בצד ימין אני פעם ראשונה משתמש בתוכנה ואני רוצה לבדוק את כל ביצועי המפרט שלי בבת אחת לא לרק לכרטיס מסך אלא כל המחשב עכשיו תסבירו לי על איזה הגדרות אני צריך לשים אותה כי יש שם מלא דברים לסמן ב- V מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שתוכלו לעזור לי לקבל החלטה ביומיים הקרובים. מצאתי קונה לכרטיס מסך הנוכחי שלי (בסביבות ה-700 ש"ח שזהו מחיר ממוצע וסביר יחסית למחיר השוק) כך שיש לי עכשיו קונה לכרטיס מסך שלי ובנוסף יש לי חבר בחו"ל שחוזר עוד שבועיים. חבר שלי בחול והוא יכול להביא לי את ה-8800GTS באיזור ה-460 דולר (4.3 דולר היום כולל עמלות וכו') האפשרויות: 1. למכור את הכרטיס הנוכחי שלי ולקנות את ה8800 מחול במחיר של בערך 2000 שח 2.לחכות עד ליציאה של R600 ולקוות שיהיה קונה לכרטיס שלי בעתיד (ושהמחיר שלו לא התרסק) אך אני אוכל לקנות את זה רק בארץ כי החבר יחזור וספק אם תהיינה הזדמנויות נוספות לקניה בחול 3. למכור את הכרטיס ולקנות כרטיס פשוט יחסית 1950PRO עד לאמצע 2007 ואז למכור אותו (בתקווה לא להפסי…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים!! מאיזו שהיא סיבה אני לא מצליח לחבר את המחשב שלי לטלויזיה..הגדרתי כמו שמוסבר במדריכים לכרטיס המסך שלי(7600GF GT + SVIDEO) אפילו שלא מצאתי מדריך לדריבר החדש שלו. חיברתי מיציאת ה S-VIDEO ליציאת ה S-VIDEO בטלויזיה בעזרת מתאם (היא דיי חדשה אבל לא LCD ) וללא המתאם ליציאת הוידאו הרגילה. חיברתי מיציאת הרמקולים (ירוקה) בכבל מפוצל לכניסות השמע בטלויזיה ניסיתי לעשות את זה בכל ערוצי ה AV במקלט שלי עם אנטנה ובלי אנטנה. לאור העובדה ששני הכבלים שלי אמורים להיות תקינים כי הם בני יומיים יש לי תחושה שמשהו בהגדרות לא נכון והמחשה לא "יודע " שהוא אמור לשדר ב S-VIDEO ולא ביציאת ה DVI השנייה. נסיתי להתקין TVTOOL אבל היא לא עבדה לי(הבנתי שיש בעיות עם ויסטה ואין גירסה חדשה). האם יש …
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היי רציתי חוות דעתכם בבקשה, אני עומד לרכוש מחשב חדש וקיבלתי מפרט טוב. רק יש לי דילמה בנוגע לכרטיס מסך. אני עומד לרכוש מסך אסוס VW222U האם ה-4850 יספיק להחזיק אותו במשחקים כבדים וסרטים או שלא תהיה ברירה ואצטרך להשקיע עוד כסף לכרטיס 4870? זה המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA Cooler Master Centurion 590 RC-590-KKN1-GP SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי את הכרטיס והמאוורר עובד בצורה מטורפת גם במצב מנוחה (עד כדי שאני יושב בסלון והמחשב בקומה שנייה ואני שומע אותו), האם ישנה איזו דרך לתקן זאת מבלי חשש לפגיעה בכרטיס? תודה לעונים... לירון.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
קניתי היום מחשב חדש עם 8800 GTX ורציתי לדעת אם עשיתי טעות שלא רכשתי לוח אם שתומך SLI בחנות נאמר לי שהדבר אינו חשוב משום שבעתיד יהיה לי יותר כדאי להחליף כרטיס מאשר להוסיף עוד אחד כמותו, (סיבה נוספת שהם טענו) שבטוח שבעוד שנה +- אני גם לא יוכל להשיג את הכרטיס הזה , לכן לכאורה לקנות לוח אם שתומך באס אל אי אינו חיוני, רציתי גם כן לדעת אם מישהו יכול להגיד לי עד כמה מה שקניתי באמת יעיל ? זה המפרט: 1-מעבד INTEL QUAD CORE Q6600 1066HZ 2-לוח אם: INTEL P35 LGA 775 3-זכרון: 2048מ"ב DIGMA DDR2 800MHZ 4-כרטיס מסך GEFORCE 8800 GTX 768MB GIGABYTE 5-ספק כוח HEC 300W האם הדבר הזה בכלל תואם למפרט? אני ממש לא יודע מה לעשות האם לשנות מהר תלוח אם לתומך SLI או להשאיר תקיים? האם אני י…
-
- 14 תגובות
- 938 צפיות
-
-
קניתי לאח שלי מחשב חדש ועכשיו צריך לקנות לו מסך אני בעיקרון מתחנן על ה LG F700B כי הוא כסוף ואח שלי רוצה כסוף איך הוא מבחינת הביצועים?
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מה דעתכם על הכרטיס הזה ? ATI RADEON X600PRO DVI 256MB בהנחה שיש לי תקציב של 600 ש"ח תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
האם הכרטיס 8800GTS 320MB יהיה מנוצל על מערכת פנטיום 4 מהירות 3.0 GHZ (תושבת 478 עם יציאה של PC-EX) וג'יגה זיכרון ?
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אהלן חברים, לאור הבאנצמרק הראשון שכולל בתוכו DX11 אני אשמח אם חברי הפורום ירכזו כאן תוצאות. את הבנצמרק אפשר להוריד מכאן - http://gamedaily.newaol.com/pub/Unigine_Heaven-1.0.msi אני אשתדל לרכז כאן תוצאות של משתמשים (top 5 לפחות בכל DX) חובה לצרף SS של התמונה מסוף הבאנצמרק, להשאיר את ההגדרות על ההגדרות המקוריות (מלבד הDX, תשחקו איתו ותפרסמו אותו בהתאם לחומרה שלכם) ולהריץ את הבאנצמרק על רזולוציה 1440x900 (למי שאין מסך שתומך ברזולוציה כזו, גם אם תריצו את הבאנצמרק עליה ולא תראו דבר, המחשב עדיין מריץ את התוכנה ויתן לכם את התוצאות בסוף.) דרך הפוסטים צריכה להיות: DX: CPU: GPU: SCORE: <<screenshot>> DX9: .1 .2 .3 .4 .5 DX10: X-warrior: Score: 1697 I5 750//5850.1 ToMuS…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברת EVGA מתכוננת להשקת דגם מוזל חדש של דגם ה-Turing העממי ביותר אשר כולל האצה חומרתית עבור מעקב קרניים - במטרה להילחם ב-Radeon RX 5600 XT לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
למה בסרטים ה fps עומד על 24-30 והסרט מוצג באופן חלק, ולעומת זאת במשחק כבד מסוים 24-30 fps המשחק עובד דיי איטי?
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה בעת כניסה לאתר של AMD/ATI להורדת דרייבר לכרטיס המסך שלי,והיא:כאשר אני ממלא את כל הנתונים הדרושים בצורה נכונה כמובן,ואז לוחץ על כפתור Display Results - אז ה"כפתור" הנ"ל פשוט לא עובד.אולי הסיבה היא,שכרגע כבר מותקן אצלי במחשב הדרייבר העדכני (11.6)?! - מה יכולה להיות הסיבה/סיבות לכך?,האם זה קורה לעוד מישהו,והאם הבעיה היא בעצם באתר עצמו? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-