כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, במסגרת הרכישה של מע' מחשב חדשה אני עומד מול הבחירה בין שלושת כרטיסים המסך הבאים של חברת Sapphire: Radeon HD 5670 Radeon HD 5750 Radeon HD 5830 הייתי שמח לקבל המלצה מי מאלו הוא הקנייה המוצלחת ביותר עבורי. חשוב לציין שאני לא גיימר כבד. אבל עובד עם מסך ברזולוציה מעט גבוהה לנורמה (1920x1200). מה עוד שמזכרוני (שמתחיל להראות סימני זקנה עם השנים) זכור לי שמדי פעם היו מתפרסמות לכרטיסי המסך כל מיני "קומבינות שידרוג" מ-Pro ל-XT וכיוצא בזה.. לכן - אם קיים בגרסאות הנ"ל, זו נקודה שחשוב להזכיר... תודה רבה למגיבים!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
BFG OC2 VS XFX XXX EDITION מה יותר כדאי? בהנחה שהBFG עולה לי 1730, הXFX עולה 1785 באותה חנות.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שנייהם עולים כמעט אותו דבר וישמשו ככרטיס זמני עד ליציאת ה DX10 7300GT DDR3 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2269&products_id=14971 1600PRO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4626
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קניתי רדון 9600XT ואני רוצה לדעת אם אני צריך להחליף את הספק כי יש פעמים שהמסך לא נידלק ומתי שאני מחליף את הכרטיס מסך ל MX440 הישן שלי אז הוא כן נידלק יש לי ספק סטנדרט אם המחשב 300W?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תצלום מודלף של מה שאמור להיות המעגל המודפס בכרטיסי המסך מהדור הבא ב-AMD יוצר עניין גדול לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
זה הלוח, החיבורים: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11865 1 x PCIe 2.0 x16 (single at x16) 1 x PCIe 2.0 x16 * (max. at x4 mode [black]) מתכנן מערך 2*HD6950 או 2*HD5870, השאלה אם לא תהיה ירידת ביצועיים בגלל max. at x4 mode
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במשחקים אני רואה ממש גרוע, זה בעיה שהחלה לאחרונה עם החום הכבד(אני מניח) יש לי כרטיס X600 ATI REDEON ובמשחקים אני רואה ממש מפוקסל וגרועעעע יש אפשרות לדעת אם הבעיה מהדרייבר או מהכרטיס עצמו?או עם איזה תוכנה? כי עשיתי עידכוני דרייבר לכרטיס והבעיה עדיין ישנה. אשמח לדעת, תודה מראש לעזרה שלכםםם
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם חברים... עוד כשבועיים אני חוגג בר מצווה ואני מת כבר להחליף את הג'יפורס הדפוק שלי (כנראה מקולקל או משהו... GeForce MX440 64MB בעע...). דוד שלי מגיע מארה"ב ואני רוצה להגיד לו שיביא לי דרך קנייה מ -NewEgg את הכרטיס הבא...: MSI NX6600GT-VTD128SP Geforce 6600GT 128MB GDDR3 AGP 4X/8X Video Card - Retail יש לי לוח תומך AGP וזה נראה לי שווה את המחיר שלו (182$ = 829.92¤). האם יש לכם המלצות על הכרטיס דעות וכו'... והאם אתם יכולים גם להמליץ לי על איזה זיכרון.. של בין 512MB ל - 1GB (יכול להיות עד 300¤ לכל היותר..) הנה קישור לכרטיס ב -NewEgg : http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Submit=Go&DEPA=0&type=&description=MSI+NX6600GT-VTD128SP+Geforce+6…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את כרטיס המסך SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 ואת ספק הכוח SEASONIC S12II-620Bronze. השאלה האם ספק הכוח תומך בכרטיס המסך הזה? לפני האתר של כרטיס המסך, הכרטיס זקוק ל - 2X75 Watt 6-pin PCI Express power connector. (http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1160&pid=1654&psn=&lid=1&leg=0#) עפ"י ה-DATASHEET של הספק, לא ברור לי האם הקונקטורים של ה-6PIN אכן יכולים לספק 75Watt (http://www.seasonic.com/pdf/datasheet/NEW/Retail/S12II%20Bronze.pdf) למישהו יש ניסיון עם הספק והכרטיס המסך הזה? הם תואמים או שאני צפוי לבעיות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
רציתי להחליף כרטיס מסך למחשב ישן כדי להפעיל משחקים חדשים amd 1000Mhz, AGP*4 , 512MB התקציב שלי הוא 300 ש"ח השאלה היא אם כדי לקנות כרטיס ישן וחזק כמו TI4600 או לקנות כרטיס חדש עד 300 ש"ח והאם החדש יתן לי ביצועים גבוהים יותר 5500 REDEON 9200 או כל כרטיס אחר תודה
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות בעתיד כרטיס NVIDIA Geforce 8800GTS ורוצה לדעת אם המעבד שלי מספיק חזק בשביל להריץ אותו. כי שמעתי על מקרה של מישהו פה בפורום שקנה את הכרטיס ויש לו Pentium D וזה מגביל לו ביצועים ולי יש Pentium 4 רגיל.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אלו הכרטיסים: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2127.1 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2166.2 מי הכי טוב?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ואגב מה הבעיה עם כל העדכונים שלא עובדים כמו שצריך וכל הקטע עם הביוס???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה רק אני או שהכרטיס הזה מתחיל לגמגם במשחקים? לפי התוצאות האלה: http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=725&model2=724&chart=296 ונגיד שאני אקנה בעתיד ויהיו לי איתו בעיות של פילטרים או משהו בסגנון שיש להרבה אנשים עם אותו כרטיס , אז בחנות יסכימו להחליף לי אותו לאחד חדש או לאחד ששווה אליו בביצועים או בתקציב? או שאני ידפק איתו עד שאני אקנה חדש. והאם כדאי לי לקנות את הכרטיס עכשיו או לחכות עוד חצי שנה ולראות מה קורה אז? (אולי יהיו כרטיסים חזקים יותר באותו מחיר או משהו כזה.) עריכה: הכרטיס שלי כרגע 7300GT לא סוניק
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, קצת עזרה אם אפשר, זה המפרט שלי: מעבד: Core 2 Duo E6550 1333MHz, s775, 4MB לוח אם: Asus P5N-E s775 Quad Core 1333MHz, nForce 650i SLI 2xPCI-E זכרון: DDR 2 - 3Giga כרטיס מסך: 8600GT מארז: Thermaltake Sporano VB1000 ספק כוח: Thermaltake TR2 Power 550W מסך: Samsung 21" בסביבות 600-800 ש"ח, יש משהו שכדאי להשקיע בו או שהמחשב ענתיקה מדי? תודה!!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום :-) לא מזמן חבר שלי העביר לי את המחשב שלו מאחר והוא נוסע לחול לכמה שנים. אני לא הרכבתי את המחשב, אבל נראה כאילו מישהו השקיע בו מאמץ. המארז עצמו הוא Antec Three Hundred, עם שני מאוררים גדולים + מאוור מעבד + מאוור לכרטיס המסך. הטמפרטורה של המעבד שלי היא 45 במצב של חוסר עבודה (ואני לא בטוח אם זה רע או טוב). אז אחרי קצת רקע, הבעיה היא כזו: כרטיס המסך על המחשב הוא : Gainward ATI HD 4850 512Mb DD3 כרטיס המסך הישן שלי לא היה עובר את ה 40 מעלות בזמן של חוסר עבודה, אולם הכרטיס הנ"ל מגיע ל 80 מעלות בזמן מנוחה (ללא אוברקלוקינג). בדקתי קצת באינטרנט, ונראה כאילו לדגמי ה ATI 4800 Series של היסטוריה בהיותם כרטיסי מסך עם טמפרטורה גבוהה במיוחד. לצערי עוד אין לי משחק מותקן על מנת לבדו…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, משום מה הנוסטלגיה השתלטה עליי וממש בא לי לשחק במשחק החדש בסדרה....לצערי מ max payne 1 לא נגעתי במשחקים.בקיצור איזה כרטיס מסך הכי זול ומינימלי יריץ את המשחק בצורה טובה ?כרגע אני על איזה כרטיס עמום וישן :גיפורס 8500gtהמחשבwin 7 648 גיגה זיכרוןמעבדE 8400 3.00ghzתודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
וואסאפ? מצאתי איזה מסך יד שנייה IBM P200 ב500 שקל, 20 אינץ', ורציתי לדעת אם הוא איכותי ומשתלם. תודה מראש. Features: 20" Trinitron Screen (19.1 Viewable) .31 mm dot pitch H Frequency : 29-90 Khz V Frequency : 50-120 Hz HD-15 Input Connector Maximum Resolution PC: 1600x1200, 75 Hz Digital controls BR, CT, HS, VS, HZ, VE, CV, PN, TI, CL, DG Height : 18.7 Width : 18.7 Depth : 19.9 EPA "EnergyStar" VESA DPMS compliant
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לחבר את כונן ה-DVD שלי לטלויזיה בשביל לראות סרטים. הבנתי שאני זקוק לכבל S-VIDEO. (יש לי יציאת tv-out ב-nvidia המתיישן שלי) מישהו יודע היכן ניתן להשיג כזה כבל? איך הוא נראה? והאם הוא מתאים לכל הטלויזיות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קשה להחליט אם למישהו יש את אחת הגרסאות שיגיד ההבדל היחיד sonic מגיע עם אחריות שנתיים toxic עם אחריות ל3 שנים אבל זה לא מפריע לי בגלל זה ההבדל במחירים sonic toxic
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לכרטיס TV הכרטיס מותקן כראוי (דרייבר מותקן ולא מראה שגיאה במנהל התקנים.) יש לי איזה שהיא תוכנה אשר ירדה ביחד עם הקובץ של הדריבר, אבל היא לא תומכת בישראל, ולכן אני מחפש תוכנה מתאימה... הצלחתי ליראות רק "שלג" על המסך. חוץ מיזה אני לא ממש מבין בזה, אז אם אני צריך לספק פרטים נוספים, רק תגידו... תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך משומש radeon r9 280x vapor-x מplonter\TMS. כשפרסמתי את המפרט שלי בPCPARTPICKER ובקבוצת חומרה מישהו אמר לי שכרטיס מסך יד שנייה שקונים ועבר תהליכים של כרייה איבד הרבה מהביצועים והיכולות שלו ויפעל הרבה פחות טוב בהגדרות גבוהות ולכן לא שווה לקנות כרטיס משומש. מישהו יכול לאמת לי את זה או מנגד לשלול? האם לא כדאי לי לקנות כרטיס שכזה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במהלך השיטוט השבועי בregistry כדי למפות את מבנה הדרייברים, כן אפשר למצוא מיפויים ברשת אבל אי אפשר ללמוד ולזכור מזה כלום. נתקלתי בRegKey בשם Hypermemory שהיה מבוטל בדרייברים, לאחר כמה חיפושים ברשת והצקות לכמה אנשים התברר לי שאפשר להפעיל את הHM על כל כרטיס של ATi מבוסס R300 ומעלה, אולם השיפור יהיה זניח ביותר אם תזמוני הזכרונות הם לא ברצפה(2225 או משהו מאוד קרוב לזה). הפעלת הHM הובילה לשיפור של כ5% ב3Dm03 ולשיפור של קצת פחות מ10% ב3Dm05, על זכרונות PC3200 2-3-2-5 T1. כדי להפעיל את הHypermomry תכנסו לRegistry editor ע"י הרצת הפקודה regedit בrun, תריצו חיפוש על Hypermemory ותשנו את הערך מ-No (0x00000000) לYes (0x00000001).
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שהשימושים שלו יהיו: עבודה משרדית סטנדרטית עיבודי תמונה (פוטושופ, לייטרום, אילוסטריטור) קצת תלת (3dsmax) קצת וידאו (אפטר-אפקט) צפייה בסרטים לא מדובר על מקור פרנסה אלא על תחביב רציני. אני לא כ\"כ יודע מה יתאים גם לדו מימד וגם לתל מימד ווידאו קליל. התקציב של כל המחשב הוא סביב ה-4,500, וזה כולל מסך DELL U2414H ששמתי עליו עין. חשבתי על כרטיס Gigabyte GTX750Ti OC Low Profile 2GB GDDR5 DVI 2xHDMI DP PCI-E כמה שאלות: 1. אני לא יודע אם זה טוב מדי או לא מספיק טוב בשביל הצרכים שלי. 2. כמו כן, עד כמה זה קריטי ה-Low Profile? 3. עד כמה קריטי כרטיס עם חיבור DisplayPort למסך? האם אפשר להסתפק בחיבור HDMI? יש הבדל באיכות תמונה? האם יעבוד טוב עם שני לוחות האם…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-