עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני קונה מחשב חדש ומחפש כרטיס מסך טוב למשחקים[fps גבוה] בבקשה תמליצו לי. אודה לכם מאוד.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום... יש קירורים לכרטיסי מסך בעלי 2 ליבות?? אני לא כזה מרוצה מהסטוק שלי... אם יש אפשר לקבל המלצה לאחד ממש טוב?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ToR,

דרך אגב איך ה LEADTEK A250 ULTRA TD MYVIVO (4600)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by THE FOX,

מחפש תוכנת OC לכרטיס 260 GTX,עם תמיכה בOC לליבה, לשיידרים ולזיכרונות. והאם ניתן לפתוח צינורות עיבוד בכרטיסים אלו?

5. Started by DavidBD,

אהלן לאחרונה הכנסתי מעט כסף לחשבון, חשבתי לעשות איזה שדרוג למחשב שלי. המפרט הוא כזה: מעבד: E6300 כרטיס מסך: 8500GT זיכרון: 2GB ספק כח: EZCOOL 400W חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך לHD4850, השאלה היא, האם יווצר צוואר בקבוק בגלל המעבד? האם הספק יסחוב? תודה , דוד.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. ה-Aorus Gaming Box של החברה הטאיוואנית משתדרגת עם דגם GeForce GTX 1080 קומפקטי מובנה לכתבה

7. שלום. יש לי 9550 128 זיכרון 64 ביט של חברת פאליט. הכרטיס הינו גרוע מאוד. בזמן האחרון כל משחק נתקע או שמופיעים סימנים על המסך, הכרטיס לא עבר שום שינוי מיום רכישתו. הכרטיס בן שנה ו 5 חודשים אני לא מתכוון להשתמש באחריות. התקנתי את המחשב מחדש ושוב אותם הבעיות, על הכרטיס מותקן הגירסה הכי חדשה של ATI ו גירסת ה דירקס הכי חדשה. מה לעשות?, עדיף לשמור כסף ולקנות משהו חזק במקום? אם כבר AGP. תודה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by vip133,

בס"ד יש לי שאלה בתקציב של עד 1000 שקל מהחנות ksp איזה כרטיס מסך הכי טוב להביא ? תודה רבה לעזורים ושבוע טוב אמרו לי בפורום אחר ש gtx 460 בוא הכרטיס הכי משתלם זה נכון ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם יש לי היתלבטות בין 2 כרטיסים מבית ATI האחד 1950GT שנכנס לי בדיוק בסכום ( נכון לעכשיו ) לבין HD3850 ( שאני רוצה , אבל צריך לגרד עוד ) הבעיה היא , הדרישה שלי גבוהה מידי - במה זה מתבטא ?! [ עין רגישה מאוד ל-FPS אם זה ברזולוציות גבוהות על איכות גבוהה , כל תקיעה הכי קטנה מפריעה לי ] והכיס שלי לא עמוק מידי בשביל כל ההוצאות האלה , אני מחפש משהו שמתאים לדרישה שלי ויעבוד בצורה הכי טובה שיש להוצאה הזאת . קניתי לפני שנה 7600GT הוא היה טוב למשחקים שלפני שנתיים ... :. לא ממש עשה לי רושם על משחקים של היום וממש היתבאסתי ממנו וגם בביצועים למרות שכתוב בנייר הרבה יותר ממה שזה נראה .. הבעיה הנוספת היא , שאני לא רוצה לקנות כרטיס ואחרי זה להיתבאס כמו שהיתבאסתי תודה ר…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. קראתי את ה-faq וביקורות מהלינקים שצינו שם .. תקנו אותי אם אני טועה כרטיסים עם הציפ של פיליפס הרבה יותר טוב מהציפ של קונקסנט?? איזה כרטיסים מומלצים ?איזה כרטיסים מומלצים ?עדיף איכות ? thanks krembo

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. כשקניתי כרטיס סיכרון RAM אמרו לי שהמחשב שלי לא יכול לקלוט סוג מסוים ומעלה של כרטיסי RAM. אבל עכשיו יש לי כרטיס מסך 6600GT ואני רוצה לדעת אם שדרוג שלו ליותר גבוה יכול להוות בעיה למחשב? או שהוא לא יקלוט או שיצור בעיה במערכת או משו? או שאין בעיה וכרטיסי מסך לא מושפעים מהמערכת הכללית? הנה מה שאני מחפש לקנות: (אם אתם יכולים רק להגיד לי אם זה כרטיסים טובים..) http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6035 http://www.gamapc.co.il/Product.asp?Pid=44404&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE תודה מראש לעוזרים !!!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Moon-Mage,

https://www.amazon.com/Gigabyte-Radeon-Gaming-Graphic-GV-RX580GAMING-8GD/dp/B06Y3ZQPY6?amazontag&tag=glouds-20 לא נראה לי שיש הרבה להוסיף, אם מישהו רוצה כרטיס מסך עכשיו ו\או יש לו מסך freesync או שיש לו כבר RX480.580 ורוצה מערך כנראה שעסקה טובה יותר הוא לא ימצא. אני אישית לא הייתי קונה כי עוד חודש כבר אמורים להיות כרטיסים חדשים של נוידיה אבל כל אחד ומה שחשוב לו.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by gotex,

אוקי אני מתכנן ליקנות כרטיס טלויזיה בישביל לצפות ולהקליט הבנתי שיש כרטיסים שמשתמשים במעדבים של המחשב ויש כאלה שמשתמשים במעבד שלהם המליצו לי על WinTV-PVR-150 Hauppauge השאלה שלי אם מתי שאני מקליט באיזה פורמט הוא מקליט כי אמרו לי שיש כרטיסים שמקליטים חצי שעה ויוצא בסוף גודל קובף של 3GB אז אני רוצה כרטיס איכותי וטוב שיקליט לי בפורמטים טובים לא בגודל גדול מידי תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by hackermeir,

זה רק אני או שהכרטיס הזה מתחיל לגמגם במשחקים? לפי התוצאות האלה: http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=725&model2=724&chart=296 ונגיד שאני אקנה בעתיד ויהיו לי איתו בעיות של פילטרים או משהו בסגנון שיש להרבה אנשים עם אותו כרטיס , אז בחנות יסכימו להחליף לי אותו לאחד חדש או לאחד ששווה אליו בביצועים או בתקציב? או שאני ידפק איתו עד שאני אקנה חדש. והאם כדאי לי לקנות את הכרטיס עכשיו או לחכות עוד חצי שנה ולראות מה קורה אז? (אולי יהיו כרטיסים חזקים יותר באותו מחיר או משהו כזה.) עריכה: הכרטיס שלי כרגע 7300GT לא סוניק

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. צריך המלצה לכרטיס מסך לצפייה בסרטים בלבד לא למשחקים מדובר בסרטי HD למיניהם (עד 1080p)

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Adirz0,

מה יהיה עדיף? Radeon X1950XT 256MB או Radeon X1900XT 512MB זאת השאלה :s05: תודה :]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by PCguy,

קניתי מחשב עם כרטיס 9600 אבל במנהל ההתקנים לא רשום שם היצרן פתחתי ת'מארז וגם על הכרטיס אין שם איך ניתן לדעת של מי הכרטיס?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by shibby15,

אני לא עשית אותו אבל יש מישהו שיכול?? או אולי לתת לינק למישהו שכבר עשה השוואה??? תודה מראש רום

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by sAXIn,

ברשותי מחשב חדש שהורכב ממיטב הרכיבים, כאשר משחק או תוכנה מנסים להשתמש בDIRECT 3D או OPEN GL המחשב מפסיק לעבוד, הספק נופל וכדי להפעיל(להדליק) צריך להוציא כבל מתח ולהכניס מחדש. נשמע קליק מהספק כאשר אני עושה זאת. מפרט: Epox 8k3a+ Mother Board Last Via 4in1 Drivers Set and last Bios Flashed Athlon Xp 1700+ (1466Mhz 2- 7200 RPM Hard Disk's Ibm and Seagate Leadtek Winfast 170DDR Geforce4 MX 440 64 Mb Card Also last bios flashed and last drivers from NVIDIA CDROM DRIVES 2 1 modem PCI טמפ' המעבד תקינה, מותקן מאוורר TT VOL7 2 מאווררים 8 ס"מ במארז, ספק 300 וואט של TASK מתחים בBIOS נראים טוב לצורך פתרון ניסיתי DRIVERS של LEADTEK לא עזר , ניסיתי כרטיס מסך ישן של ATI 4MB ועו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by shlomi_x,

למשהו יש נסיון עם כבל מאריך למסך באורך של 4-5 מטר שלא 'מפיל' את איכות התמונה? איפה אפשר לקנות? כמה עולה? תודה, שלומי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by zombie,

מתוך סקרנות, מה הוא הכרטיס המודרני ששווה בערך לכוחו של הATI HD4870x2 העתיק?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם. רציתי לשאול בבקשה איזה גרסת GTX 970 הכי טובה. MSI ג'בייט או EVGA http://ksp.co.il/?select=&list=1&sor...e=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=&list=1&sor...e=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=&list=1&sor...e=0&maxprice=0 עוד דבר . אני מחפש מבחני ביצועים של זוג כרטיסי 280X ב-CF נגד GTX 970. עוד דבר קטן מי שעשה CF עם זוג כרטיסי 280X אם אפשר לפנות אליי בפרטי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Jiyuu,

טוב אז שלום לכם, זו הודעה ראשונה שלי פה אבל אני קורא פה מדי פעם כבר דיי הרבה זמן P: ובנוגע לנושא עצמו המצב הוא ככה, יש לי מחשב פחות או יותר סביר, E2160 (@2.6GHZ) 2GB 800MHZ OCZ CL4 500GB+300GB 7200RPM WD ספק 500 וואט(לא זוכר את השם כרגע אבל זה לא ההכי פשוט זה קצת יותר טוב, אבל אם יש ספק בנוגע להאם זה יספיק אני יכול לבדוק) *עריכה* הספק לא 500 וואט אלה 400 וואט, ZU400W ו(כרגע) יש לי GF8600GT של גיגהביט(שמן הסתם ממש לא מספיק ) הלוח אם הוא גם אגב גיגהביט למקרה שזה משנה.. 945GZM-S2 בנוסף לכל זה יש לי מסך 24" (1920X1200) של PROVIEW. עכשיו הדילמה שלי היא בנוגע לכרטיס מסך שאני רוצה להחליף, במקור אני זוכר שבפעם האחרונה שראיתי דיונים בנוגע לנושא אמרו שהאופציה הכי טובה …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by xcalibur,

אהלן, כבר 5 שנים שיש לי שני 260 GTX שסחטתי מהם את המיץ עד הפריים האחרון. נראה לי שהגיע הזמן לשדרג ובכלל להחליף את כל המחשב. נשאלת השאלה, בהנחה שאני לא כזה לחוץ, יש למה לחכות למרץ ש-NVIDIA תוציא את הסדרה הבאה או שאפשר לקנות כבר עכשיו? תודה, X

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יש לי מסך 19", DX10 , VISTA ULTINATE דרייבר הכי חדש Q9550 P43 4GB 260GTX 216SP TEMPEST SEASONIC 500W AC F7P שאני שם על VH יש טיפה תקיעות ואז אני מוריד ל-HIGH ואז זה רק חלק זה אמור להיות לי עם תקיעות? וקניתי את המשחק לא הורדתי

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים