עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם יש לי היתלבטות בין 2 כרטיסים מבית ATI האחד 1950GT שנכנס לי בדיוק בסכום ( נכון לעכשיו ) לבין HD3850 ( שאני רוצה , אבל צריך לגרד עוד ) הבעיה היא , הדרישה שלי גבוהה מידי - במה זה מתבטא ?! [ עין רגישה מאוד ל-FPS אם זה ברזולוציות גבוהות על איכות גבוהה , כל תקיעה הכי קטנה מפריעה לי ] והכיס שלי לא עמוק מידי בשביל כל ההוצאות האלה , אני מחפש משהו שמתאים לדרישה שלי ויעבוד בצורה הכי טובה שיש להוצאה הזאת . קניתי לפני שנה 7600GT הוא היה טוב למשחקים שלפני שנתיים ... :. לא ממש עשה לי רושם על משחקים של היום וממש היתבאסתי ממנו וגם בביצועים למרות שכתוב בנייר הרבה יותר ממה שזה נראה .. הבעיה הנוספת היא , שאני לא רוצה לקנות כרטיס ואחרי זה להיתבאס כמו שהיתבאסתי תודה ר…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Bose,

חבר שלי מחפש כרטיס מסך AGP בתקציב ביניים המלצתי לו על 6600 אבל הוא הראה לי X700XT במחיר של 620 שח שאם אני לא טועה יותר טוב ממנו ודיי ברמה של 6600GT. אבל הקטע שהוא משחק לרוב בסאן אנדרס (משחק שמיועד לכרטיסי נווידיה) וב-NEED FOR SPEED שיוצאים. מה דעתכם? http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6913&CatCode=123

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי 3 שאלות: 1.אני הולך לקנות מחשב ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך: Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION מה יותר טוב מבניהם בביצועים של המחשב? 2.יש לי מסך 17" אינטש ואמרו לי לקחת את הגרסה של 320 וככה לחסוך במחיר זה כדאי? 3.אם אף אחד מהם לא טוב... אז של איזה חברה לקחת מפרט של המחשב: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון G.Skill DDR2 1024MBX2 667Mhz CL5 מארז NZXT LEXA ספק כח ThermalTake ToughPower 600W מסך Philips 107S Standard Series 17" CRT Monitor כתבתי את המסך בשביל שתגידו לי אם הכרטיס ינצל את עצמו מספיק תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Jiyuu,

טוב אז שלום לכם, זו הודעה ראשונה שלי פה אבל אני קורא פה מדי פעם כבר דיי הרבה זמן P: ובנוגע לנושא עצמו המצב הוא ככה, יש לי מחשב פחות או יותר סביר, E2160 (@2.6GHZ) 2GB 800MHZ OCZ CL4 500GB+300GB 7200RPM WD ספק 500 וואט(לא זוכר את השם כרגע אבל זה לא ההכי פשוט זה קצת יותר טוב, אבל אם יש ספק בנוגע להאם זה יספיק אני יכול לבדוק) *עריכה* הספק לא 500 וואט אלה 400 וואט, ZU400W ו(כרגע) יש לי GF8600GT של גיגהביט(שמן הסתם ממש לא מספיק ) הלוח אם הוא גם אגב גיגהביט למקרה שזה משנה.. 945GZM-S2 בנוסף לכל זה יש לי מסך 24" (1920X1200) של PROVIEW. עכשיו הדילמה שלי היא בנוגע לכרטיס מסך שאני רוצה להחליף, במקור אני זוכר שבפעם האחרונה שראיתי דיונים בנוגע לנושא אמרו שהאופציה הכי טובה …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by djelectric,

בביקורת זאת נבדוק כרטיס מסך זול וקטן שקורץ לכל אלו שרוצים לשדרג את המחשב שלהם, אבל לא רוצים לוותר על משכורת בדרך לכתבה: http://hwzone.co.il/sapphire-r7-250x-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%a7%d7%98%d7%9f-%d7%99%d7%a2%d7%99%d7%9c-%d7%95%d7%97%d7%96%d7%a7/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by acker16,

אני אהיה בסוף החודש בלונדון לסוף שבוע ואני שוקל לקנות שם כרטיס מסך חדש. איך זה יעבוד עם האחריות? האם יש חברות שיש להם אחריות בינלאומית? מנסיון שלי עם ספקים בארץ אם זה לא הגיע דרכם לא תהיה אחריות. אני זוכר שדובר פה פעם על חברה שכן הייתה לה אחריות בנלאומית, מי זו הייתה? ועוד שאלה לגבי מכס, אני מניח שאני אזדכה על המע"מ בנמל התעופה בלונדון ואם אני מצהיר על המוצר כמשומש אז אין מכס בארץ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Globalization,

היי, שאלה, יש הגבלה בשילוב של GTX1080 + i7 4770K?

8. Started by LTE,

שלום רציתי להפוך אתה מחשב הישן שלי למדיה סנטר ולכן אני צריך לרכוש כ.מסך מתקדם יותר ! השאלה שלי היא האם קיים כרטיס מסך שיכול לעבד HD והוא בעל חיבור DVI או HDMI ??? אשר חייב להיות בעל תושבת הישנה PCI-EXPRESS ! בתודה מראש !!!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by uri230,

שלום לכולכם, מקוה שתוכלו לעזור. רכשתי לאחרונה מחשב חדש במטרה לערוך איתו וידאו על תוכנת אוויד. ע"פ המלצות אוויד, הרכבתי על המחשב כרטיס מסך Nvidia Quadro FX 580. לכרטיס יש יציאת dvi אחת ושתי יציאות displayport. אני מנסה לחבר לכרטיס שני מסכים שלשניהם יש חיבור vga בלבד. מסך אחד חיברתי לחיבור dvi דרך מתאם vga to dvi. את המסך השני אני מנסה לחבר לdisplayport דרך מתאם displayport to vga. http://www.amazon.com/CablesToBuy-DisplayPort-Display-Converter-Adapter/dp/B0026REL8C/ref=sr_1_7?s=electronics&ie=UTF8&qid=1293320175&sr=1-7 המסך שמחובר דרך הdvi עובד מצוין והתצוגה נראית. לגבי המסך השני, נראה כאילו המחשב מזהה אותו וגם מציג כאילו 2 מסגים מחוברים בתצוגה דואלית אבל המסך…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by הגיימר,

למעבד G2020 מה הכרטיס הכי טוב שהוא יסחב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by swan,

אני רוצה להקליט סרטים שיש לי במחשב למצלמת וידאו לא דיגיטאלית... יש לי כ.מסך g2-400mx השאלה שלי האם זה אפשרי... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Shaker,

יש לי 6600GT הרצתי את המשחק סוואט 4 , בזמן המשחק היו תקיעות כל כמה שניות למשך איזה 3 שניות , פתאום אחרי איזה 3 תקיעות כאלה המסך נכבה , זה קרה גם ששיחקתי האלף לייף 2 . השאלה SWAT 4 אומר לרוץ לי חלק גם עם פילטרים אז למה זה ככה?? זוהי בעיה של התחממות?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by asaf556,

שלום המחשב שברשותי כולל את המפרט הבא: 3.8@AMD 955 GIGABYTE GA MA-770T UD3 ספק ציפטאק 500 וואט וכרטיס מסך 460 GTX עכשיו המחשב משמש אותי למשחקים כבדים אני אוהב לנסות כל מה שיוצא ככה שקשה לי לנקוב בשמות או כיוון מסויים אבל בזמן האחרון אני נתקל במצב שבו משחקים חדשים לא חלקים אלה קצת לא סוחבים בחלק המזמן בעיקר בסצנות קשות השאלה היא אם יש טעם בשדרוג כרגע של כרטיס המסך בתציב של 900 שקל נניח ראיתי 560 ב880 ודי התלהבתי או להמתין לסדות חדשות וכו? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by PCguy,

קניתי מחשב עם כרטיס 9600 אבל במנהל ההתקנים לא רשום שם היצרן פתחתי ת'מארז וגם על הכרטיס אין שם איך ניתן לדעת של מי הכרטיס?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום... יש קירורים לכרטיסי מסך בעלי 2 ליבות?? אני לא כזה מרוצה מהסטוק שלי... אם יש אפשר לקבל המלצה לאחד ממש טוב?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום רב, אני גיימר מזדקן (34...). קניתי את המשחק שבנדון והכרטיס מסך שלי לא תומך בו. מצ"ב הדרישות מאתר המשחק : Video: DirectX 9.0c-compatible video card with 128 MB or more memory, Pixel Shader 3.0 support, and one of these chipsets is required: ATI Radeon X1300 Pro or greater NVIDIA GeForce 6600 GT or greater Note: NVIDIA 6800XT/LE, 7100GS, 7200GS/LE, 7300 GS/GT are not supported Note: NVIDIA SLI and ATI Crossfire modes are NOT supported, and may have a negative effect on gameplay. In addition, if you have an NVIDIA SLI or ATI Crossfire setup, we recommend you do not use the 'Force Split Frame Rendering' option. This option has been shown to have a negative effect on…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני שואל את זה לא כי אני נוב (למרות שאני קצת אחרי כל המושגים שאני קורא כאן ואין לי מושג מה הם אומרים ) כי אני יודע ש R9800 פרו הרבה יותר טוב מFX 5900 (לא XT ) . אבל כשמסתכלים על הנתונים שלהם רואים שהם בתכלס אותו דבר ואפילו ל 5900 יש יתרון אגב אני מדבר על גרסת ה 128 MB . Radeon 9800PRO\256 מהירות ליבה: 380MHZ מהירות זיכרון: 680MHz (בערוץ בודד 340MHZ) או 700MHz ( בערוץ בודד 345MHZ) לגרסאת ה256MB אפיק זיכרון: 256BIT (שני בקרי זיכרון של 128BIT) כמות זכרון: 128MB או 256MB צינורות עיבוד: 8 בנוי בארכיטקטורה של 1X8שזאת אומרת טקסטורה אחת לצינורית עיבוד בכל מחזור פעימת שעון ערוץ AGP X8 Geforce FX 5900: מהירות ליבה: 450MHz מהירות זיכרון: 850MHz (בערוץ בודד 425MHZ)…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by אריק9,

אהלן אנשים, יש ברשותי מחשב בן 3 שנים עם הכרטיס מסך הבא שנקנה בחברת tms מחשבים כאשר יש עדיין אחריות על הכרטיס לעוד כשבועיים. BFG 8800 GT G92 OC 512MB DDR3 Retail הכרטיס הנוכחי נשרף/התקלקל ולכן פניתי לחברת tms על מנת להחליפו. דיברתי עם נציג של החברה והוא הסביר לי מכיוון שהוא לא יכול להחליף את הכרטיס מסך מכיוון שאין יבואן של BFG בארץ והחברה tms בקריות פשטה רגל ואותה חנות בעצם היא זו שהייתה מייבאת כרטיסי מסך של החברה BFG בעצמה ללא יבואן. כמו כן ביקשתי תחליף לכרטיס המסך הזה או לפחות שווה ערך אליו אך אותו נציג טען בפניי את אותן טענות שכתבתי למעלה. אשמח לעצות בנושא מאחר ואני רוצה לדבר איתם כרגע, תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום. יש לי 9550 128 זיכרון 64 ביט של חברת פאליט. הכרטיס הינו גרוע מאוד. בזמן האחרון כל משחק נתקע או שמופיעים סימנים על המסך, הכרטיס לא עבר שום שינוי מיום רכישתו. הכרטיס בן שנה ו 5 חודשים אני לא מתכוון להשתמש באחריות. התקנתי את המחשב מחדש ושוב אותם הבעיות, על הכרטיס מותקן הגירסה הכי חדשה של ATI ו גירסת ה דירקס הכי חדשה. מה לעשות?, עדיף לשמור כסף ולקנות משהו חזק במקום? אם כבר AGP. תודה

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי כרגע Gigabyte GTS250 מלפני מספר שנים, ברוב המשחקים החדשים אני על הגדרות מדיום לרוב ובא לי לשדרג קצת. התקציב שלי דיי מוגבל, עד 600 ש"ח גג וכמו כן אני לא מתכוון להחליף מחשב בשנה הקרובה לפחות. האם שווה לדעתכם להוציא 500-600 על כרטיס חדש ? כוונתי היא האם יהיה שיפור משמעותי בין מה שיש לי לבין דגמים שיש היום בגבולות במחיר שלי ? מעבד Q6600 זיכרון 6gb לוח Gigabyte P35C-DS3R תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by asili,

יש לי מסך IIYAMA 454 והוא מלא טביעות אצבעות ולכלוכים קראתי שאסור לנקות אותו עם ספריי לניקוי מסכים אז רציתי לדעת מהי הצורה הטובה והבטוחה ביותר לנקות מסך מסוג זה? ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by T-Flash,

דליפת המידע האחרונה מ nVIDIA פתחה בפנינו את נתוני הכרטיסים מסדרות 8300 ו-8600 של החברה, הכרטיסים הראישונים לשוק הנמוך והבניוני אשר תומכים ב-DirectX10. כמו כל דליפת מידע מוקדמת הנתונים נוטים להשתנות עם הזמן, זאת מכיוון שהמידע אינו רשמי. גם הפעם תופעה זו לא פסחה עלינו וכרטיסי סדרת GF8600 מקבלים נתונים מעט שונים. האתר VR-Zone מוסר כי השמועות האחרונות על נתוני הכרטיסים מסדרת GF8600 לא היו נכונים במלואם. קודם כל שמם של שני הכרטיסים משתנה ל 8600GT לגרסה החזקה ו-8600GS לגרסה החלשה יותר (כן, בדיוק כמו בסדרת GF7). בניגוד לשמועות האחרונות, בהם הכרטיסים מקבלים רוחב פס של 256Bit לזיכרונות, רוחב הפס הוקטן פי 2 - כלומר 128Bit. אך עם זאת כ"פיצוי" הכרטיסים קיבלו מהירויות שעון גבו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by shibby15,

אני רוצה להחליף מסך של פיגוטסו למסך אחר בגלל בעיית ריצודים בצידי המסך. איזה מסך כדאי לי לקנות בתקציב כמה שיותר נמוך?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by iakovl,

OK אנשים אני עומד לקבל 9500P של ATI (על פי הידוע של החברה עצמה אורגינל) האם אני יכול לעשות לו את הSOFTMOD ל9700NP או לא ? זאת השאלה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by rtr,

http://www.theinquirer.net/?article=19893 LOL ניסוי מעניין אבל לא ממש מישתלם

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים