כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
אפשר לשים קירור שהיה על כרטיס מסך של ATI על כרטיס מסך של NVIDIA ? פשוט הקירור שלי נהרס בNVIDIA. דגם הקירור שיש על הATI של accelero tiwn turbo זה הקירור המדובר. http://www.arctic.ac/en/p/cooling/discontinued-products/vga/215/accelero-twin-turbo.html?L=1 הכרטיס מסך של NVIDIA זה 9800GTX תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחי קנה מסך Dell S2817Q הבעיה שקצב הרענון ב4K מוגבל ל30HZ בלבד כרטיס המסך הוא 1080 יכול להיות שזה בגלל שהחיבור הואHDMI ולא DP?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים, אני מבקש הצעות לכרטיס מסך עד 1200 לגיימינג תודה, וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 460GTX 1G של PAILT עשיתי בדיקה בRILTEMP בשעות מנוחה הוא מגיע ל 38 מעלות ובלחץ ל 75 מעלות השאלה שלי היא האם זה בריא או שמה יש לי בעיה בקירור. אין לו קירור מסיבי מה שאומר שזה לא אמור להיות קר אבל זה אמור להיות הטפרטורות שלו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך voodoo 3 וברצוני לבדוק עם הוא טוב.... כרגע יש לי geforce 2 אבל כשאני מחבר את הvoodoo 3 אני לא רואה תמונה על המסך , ואמרו לי משהו על עדכון הכטיס שלי הוא די חדש לא השתמשתי בו הרבה אז אני משוכנע שהוא טוב אז נא לעזור לי .... תודה...
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך למחשב של בני (בן 10) כיום יש משחקים רבים שלא עובדים במחשב למשל מפרט המחשב: לוח אם: ASUS P5KPL-CM LGA775 Intel G31 מעבד: Intel Core Dou CPU E7200 2.53GHZ זכרון: 2G ספק: P4 500W SATA - GOLF סלוט פנוי: PCIE16 תקציב: עד 500 ש"ח. (אני מעדיף כרטיס NVIDIA GFORCE אבל פתוח גם להצעות אחרות)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
השאלה אמורה להיות די ברורה מהכותרת... אח שלי נמצא עכשיו בארה"ב ועוד היום הוא אמור להתקשר ולתת לי כתובת שאני יוכל לשלוח אליו דברים מnewegg... בגלל שאני ממש מפחד על הקטע של האחריות החלטתי שאני יקנה משם רק כרטיס מסך (6800GT של leadtek) וזכרונות (סתם זכרונות value של קורסאייר) אז השאלה, כמו בכותרת - האם ה6800GT של leadtek הוא טוב, מבחינת קירור, איכות ייצור וכו'? והאם שווה להביא אותו מארה"ב (309$ = בערך 1500 שקל)? דרך אגב, הודעה ראשונה שלי פה ;D ;D עריכה - שכחתי לשאול עוד משהו, איזה ספק אני צריך בשביל להחזיק כרטיס כזה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רגע לפני שאני קונה אני צריך הצעה מהירה מה עדיף לי CROSSFIRE של4850 או 4870 אחד תודה לעוזרים...או שעדיף לי להשאר עם 9800GX2 ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש כ.מסך עם יציאת dvi הלוח שלי תומך AGP גרסה 2 כלומר *2 *4 האם אני יכול להתקין כ.מסך שתומך רק ב- agp*8 ? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצרנית שלישית מצטרפת למועדון הספקיות של כרטיס ה-Radeon Fury החדש של AMD לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מצטרפת-לחגיגות-powercolor-משיקה-כרטיס-radeon-fury-משלה/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככתוב לעיל, לאח שלי יש כרטיס מסך GeForce9600 וכשמאמצים אותו קצת הוא גורם למחשב לאתחל את עצמו. המחשב שלו הוא כזה: מעבד: pentium 4 @ ~3ghz. RAM: 512Mb. כרטיס מסך: *כמוזכר* הביעה הופיעה לראשונה כשהוא שיחק בGarrys mod. אבל הבעיה עושה רושם שהיא ממשיכה גם כשכיבינו את הכרטיס דרך הBIOS והעברנו את העיבוד לכרטיס המובנה על הMotherBoard. למישהו יש פיתרון? והשאלה השני: איך עושים OC דרך הדרייברים של nVidia?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד בוקר טוב. הכל התחיל ביום שבת כאשר הכרטיס מסך הראשון שהיה לי GF 520 התחיל לעשות רעשים מהמאוורר שלו אז פירקתי אותו ניקיתי והחזרתי והוא עבד טוב אבל פתאום באמצע משחק המחשב קרס ומאז הכרטיס מסך לא עבד בסלוט של הPCI-E , טוב הנחתי שהכרטיס מסך נפטר אז הלכתי וקניתי כרטיס מסך חדש GF 630 2 GB DDR3 והרכבתי אותו על המחשב - הפלא ופלא גם הוא לא עובד בסלוט שלו אז חיברתי את המסך לכרטיס מסך המובנה והמחשב עלה בצורה טובה , חשוב לציין שניסיתי את הכרטיס מסך החדש במחשב פנטיום 4 עם סלוט PCI-E והוא עובד , רק במחשב שלי אף כרטיס מסך לא מובנה לא עובד. האם יש מצב שהסלוט של הPCI-E נשרף ? והאם החלפת לוח אם תגרום לכרטיס מסך החדיש שלי לעבוד? האם הכרטיס מסך GF 630 חדיש מידי למחשב שלי ?? המפרט של המחשב…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 3 שאלות: 1.אני הולך לקנות מחשב ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך: Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION מה יותר טוב מבניהם בביצועים של המחשב? 2.יש לי מסך 17" אינטש ואמרו לי לקחת את הגרסה של 320 וככה לחסוך במחיר זה כדאי? 3.אם אף אחד מהם לא טוב... אז של איזה חברה לקחת מפרט של המחשב: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון G.Skill DDR2 1024MBX2 667Mhz CL5 מארז NZXT LEXA ספק כח ThermalTake ToughPower 600W מסך Philips 107S Standard Series 17" CRT Monitor כתבתי את המסך בשביל שתגידו לי אם הכרטיס ינצל את עצמו מספיק תודה לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שקניתי את הכרטיס המסך החדש (RADEON 9600), היו לי בעיות של פינגים ופריימים במשחקים(כי שהחלפתי שוב לג'יפורס הכל היה חלק, בדקתי מספיק פעמים את זה). שאני בתוך משחק רשת אני לוחץ Ctrl+Alt+Del, מסמן את המשחק (נגיד ET.exe), ושאני לוחץ עם העכבר בכפתור הימני, Set Priority ומשנה ל Low, הכל מסתדר, בכל המשחקים. אבל מה זה לא נשמר קבוע, מישהו יודע איך אני יכול לעשות בהגדרות איפהשהו שזה קבוע יהיה ככה? או לפחות לקובץ מסוים שזה יעשה קבוע? בבקשה תעזרו לי כי זה ממש חשוב.. מקודם גם היה לי רדאון 9200 והיו לי את אותן בעיות, או שזה יכול להיות הגדרה דפוקה במחשב או משהו. וכן התקנתי דרייברים חדשים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בביקורת זאת נבדוק כרטיס מסך זול וקטן שקורץ לכל אלו שרוצים לשדרג את המחשב שלהם, אבל לא רוצים לוותר על משכורת בדרך לכתבה: http://hwzone.co.il/sapphire-r7-250x-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%a7%d7%98%d7%9f-%d7%99%d7%a2%d7%99%d7%9c-%d7%95%d7%97%d7%96%d7%a7/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קטעי וידיאו למחשב מהמצלמת-וידיאו שלי {SONY TRV59}, יש אפשרות כזו? שמעתי שיש כרטיס שיכול להתחבר למצלמה ולהמיר את הסרט לפורמט דיגיטאלי, אפשרי? כמה עולה כזה כרטיס? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי בדיל נחמד ביותר, הכרטיס הנ''ל ב750 שקל. עכשיו שאני חושב על זה ה6850 שלי כבר צריך מחליף... אמערכת שלי היא כזאת [h=3]AMD Phenom II X4 955 לוח אם של גיגה ביט, לא זכור לי דגם מדוייק אבל אנילא חושב שזה ישנה... אם צריך אני יבדוק. HD 6850 4 GB ראם seasonic s12 620W bronze עכשיו כמה שאלות: רכישה כדאית לאומת השיפור בביצועים? הספק שלי יחזיק אותו? הבנתי שהוא די אוכל חשמל בעוד חמישים שקל אני יכול להביא את גירסת הOC, שווה? רשמים,בעיות,המלצות, דברים אחרים שיש לכם להגיד בעד ונגד הכרטיס, בבקשה אני ישמח לשמוע[/h]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אהלן חברה. יש לי תקציב של כ1300 שקל לכרטיס מסך חדש. מעבד Q6600 על 3.7GHZ בקרוב כשיהיה לי בלוק ללוח אם אני ישעה 4GHZ. אני רוצה כרטיס שיריץ משחקים על מקסימום עם FPS טוב. ספק כוח CORSAIR VX550W לוח אם GA EP45-UD3LR תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו חברה ... יש לי בעיה כזאת : אני משחק במשחק המוניטי הנקרא WOW בהתחלה המשחק קרטע לי (הגרפיקה שלו מאד נמוכה) ככה שהתעצנתי ולבסוף גיליתי שאני צריך להוסיף עוד זכרון(256-->512) כדי שהמחשב יריץ את המשחק כמו שצריך .. המשחק נטען רק פעם אחת וזהו לאורך כל המשחק אין יותר טעינות אבל משכן, שאני מגיע לאזור זה מתחיל לטעון כל מיני דברים בזכרון ככה שהמחשב מתחרפן אבל לאחר הוספת הזכרון זה הסתדר !! עכשיו לבעיה של דוד שלי : יש לו 512זכרון (RDRAM) והוא גם משחק משחק המוניטי אבל הוא משחק EQ2 והמשחק הזה נטען המון פעמים וזה פשוט משגע את בן דוד שלי ... כל ZONE נטען לו משהו כמו 5 דקות זה לא נורמאלי פעם היה מצב שהוא נטען 15 דקות .. ויש לו המון טעינות במשחק ככה שאצלו זה בלתי נסבל לעומת אצלי …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... יש לי את המסך הנ"ל הייתי רוצה לדעת מה הרזלוציה והתדר המומלצים למסך שלי שלא תקצר את אורך החיים וגם עדיף לעניים שלי. איזו רזולוציות מבין שתי אלו מומלצת? 1152*864 - 85 או 100 HZ. או ב רזלוציה של 1024*768 - 85 או 100HZ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב לגימינג? GTS450 או HD 5670 וגם מה הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מניח שיש יותר עיניים ספציפית על נושאי כרטיסים מסך שמסתובבים פה מאשר בתת-פורום אחר. מדובר על EVGA 780 שמגיע עם OC מהייצרן (ביצועים יותר טובים מה TITAN הקודם) וקירור ה SUPER שלו שהיה בשימוש קליל בכמה חודשים האחרונים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-