עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ATGatdner,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל. ה Sapphire נמצא כרגע במבצע למחשבים חדשים (אני קונה עוד מספיק חלקים) ב 1150 http://tms.co.il/product/9006 ואת ה Gigabyte יש שם בשקל אחד יותר http://tms.co.il/product/9180, אבל הוא עם 1 ג'יגה זיכרון. הג'יגה הנוסף שווה לי? בסקירה האחרונה ב http://www.tomshardware.com/reviews/best-graphics-card-gaming-performance,3042.html אין בכלל התייחסות ל GTX 560 Ti, והם כן ממליצים על ה 2 ג'יגה, אז אולי במחיר כזה שווה ללכת עליו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. השאלה בכותרת,ואם כן באיזה כרטיס כדאי לי להשתמש? תודה ושבת שלום.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Fantomas,

רציתי לשאול אם המפרט שלי של המחשב מספיק טוב בשביל הכרטיס -מעבד:Intel Core to Quad 9300 לוח אם:asus P5Q-e ספק:Chieftec 550Wוכמה יציאות פינים צריך לכרטיס מסך הזה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. לאחר שהmsi סירב לעבוד לפני שבועיים , כנראה אני מקבל היום\מחר את אותו כרטיס אבל של לידטק . סביר להניח שאני אקבל את הכרטיס ללא קופסה או תוכנות לvivo , האם אותה תוכנה של ה msi תעבוד גם עם הלידטק , או שצריך תוכנה אחרת ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by compman112,

http://www.ati.com/ מה הסתיים הספירה לאחור לא?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by masmeri,

שלום, יש לי אפשרות לקבל כרטיס מסך יד שנייה geforce gtx 260 השאלה היא האם הכרטיס מתאים למחשב? והאם אני יכול להתקין אותו בעצמי או שצריך טכנאי? מפרט מחשב: מעבדי אינטל Core i3 550, 3.2GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR3 1333Mhz 2GB Kingston X 2 דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Intel HD Graphics כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1000 מארזי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Yosafe,

Hi 2 All Im using Gigabyts 8EIXP mobo with P4 2.2Ghz @ 3Ghz with 756Mb Kingston DDR333 Ram A SoundBlaster LIVE! 5.1 And MSI GeForce 4 TI4400 with 128Mb DDR Ram + VIVO card on WinXP Pro. Lateli im having a problem with the G4 Vcard, once in a wail wan I reboot the system my G4 Vcard is not loaded by the os, it is being recognized by the os but there's an yellow " ! " mark on the card in the device manager and the error code it displaying is : " The device could not start error code 10 ". and nothing I do to fix this like changing the pc profile from: ACPI UniProccesor PC to: Standard PC or Ivan Giving the card an assigned IRQ from the mobo BIOS and also disabling almos…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני קונה מחשב חדש ומחפש כרטיס מסך טוב למשחקים[fps גבוה] בבקשה תמליצו לי. אודה לכם מאוד.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Shasoosh,

לפני שנתיים וחצי קניתי 1070. 1. כמה זמן התיקון / החלפה לוקח? 2. כמה המחסור בכרטיסי מסך הולך להשפיע על זה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי HD 7870 וביצעתי בו אוברקלוק גבוה ששיפר לי מעל 17FPS במשחקים האוברקלוק ללא מתחים זה רק העלאה של תדרים זה יקצר את חייו או יתקלקל במשך השנים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by SPONER,

אפשרי שיהיה לי על הגדרות כלשהם 30 FPS יציב? וראיתי סרטונים של אנשים ששיחקו עם המחשב שלי והם שיחקו על הגדרות נמוכות והגרפיקה נראת זוועה כיאלו יותר גרוע או אותו הדבר כמו IV האם זה יתכן ? ועל מה זה מעיד שקבלתי בIV 80-90 FPS שצונחים לפחות מ20 FPS נגיד 80 - 40 - 30 ואז עולה ל70 ואז יורד ל20 כשהפעילות אותה פעילות ולא זמן של אקשן .תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. רציתי לדעת אם כל החלקים שלי מתאימים לכ.מסך, שלא יהיו פאשלות.. כרגע זה נועד להחזיק לי בערך שנה ואז אני אקנה מחשב חדש (הכרטיס מסך יעבור איתי למחשב החדש לשנה-שנתיים בערך גם כן) המפרט המלא: i7 -920 (אני עושה לו OC מידי פעם, כרגע הוא בלי. עד 3.8, החנות עשתה. כרגע כיביתי את זה אבל הרבה פעמים אני מחזיר..) GA-EX85-UD4P (ד"א הלוח האם הזה מתאים נכון? אני אשאל גם בפורום כרטיסי מסך) corsair ddr3 6144MB 1600 MHZ Triple channel CL 8 (3 * 2GB each) 2 HD אחד של סמסונג והשני של WD (אם חשוב הדגם אני אמצא, אבל זה לא green) כרגע הכ.מסך זה HD4850 GHL שבעצם בOC על 50 GHZ פחות מ4870 המארז זה HAF 932 עם כל המאוורים שהוא מגיע איתם + בכל המקומות שחסר שמתי את הs-flex 2000 וגם עוד 2 על הקירור של המע…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by idanus22,

אני רוצה לקנות את הכרטיס GTS450 אני מצאתי את הדגם הזה: ‎Cooler Active (with fan)‎ ‎ Core Clock 810MHz‎ ‎ Core Processors 192 Stream Processors‎ ‎ Dimensions 4.376in - 111.15mm • 8.25in - 209.55mm‎ ‎ DirectX DirectX 11‎ ‎ Dual-Link DVI Supported Yes‎ ‎ DVI 2 (DVI-I)‎ ‎ GPU GeForce® GTS 450‎ ‎ HDCP Ready Yes‎ ‎ HDMI 1 (1080p w/Dolby® TrueHD™ & DTS-HD™ Master Audio bit streaming ready)‎ ‎ Interface PCI Express 2.0 x16 (Compatible with 1.1)‎ ‎ Max Resolution 2560 x 1600‎ ‎ Memory Clock 3608MHz‎ ‎ Memory Size 1GB‎ ‎ Memory Interface 128-bit‎ ‎ Memory Type GDDR5‎ ‎ Package Contents ZT-40503-10L‎ ‎ Driver Disk‎ ‎ ZOTAC Boost Premium‎ ‎ User Manual‎ ‎ DVI-to-VGA adapter‎ ‎ Mi…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי, הציעו לי לרכוש את הכ. מסך Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB בפורום מפרטים/ספקים ומארזים, לפני הרכישה, רציתי לדעת האם קיימת יציאת HDMI בכרטיס ? בכל התמונות שחיפשתי נראה כי לא קיימת יציאה כזו. תודה רבה, סופשבוע נעים.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by 123ya,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי,לדעתי החלק הכי חלש הוא כרטיס המסך המפרט הוא: מעבד :intel core 2 duo e7500 לוח אם: gigabyte ga-g31mes2c זכרון:ddr2 4g כרטיס מסך:sparkle 9500gt nvidia 1024 ספק: FSP 400W 60HCN השידרוג הוא כדי שהמחשב יצליח להריץ משחקים חדשים למשל cod החדש עם הגדרות סבירות תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by dino,

אני מתלבט בין שתי מסכים ה-IIYAMA 452PRO לבין ה-LG F900B, אני לא ממש יודע מי יותר טוב כי המפרטים שלהם דומים. אני צריך את עזרתכם בבחירה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by sambusak,

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מה אומרים כל הכרטיסים חמודים קצת ? לפחות אפשר להסתדר איתם פה ושם ?!

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. השאלה בכותרת. תודה!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Shiker,

היי חברים יש לי מעבד i7 ספק כוח 600 ואט של טרמלטק מסך של DELL 23 אינץ אני רוצה לרכוש כרטיס מסך שיריץ לי משחקים ברמה הכי גבוהה שיש ULTRA חבר רכש כרטיס 570GTX DC2 מה זה אומר ה- DC2 ולמה הוא יותר יקר מ- 660GTX מה אתם ממליצים? חנויות מומלצות עבורי הם TMS או KSP או איפה שיותר זול ואמין

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by p-o-i,

היתי אמור לשלם היום על ההזמנה של הכרטיס 8800GTS אבל דווקא היום מכל הימים הדוד.. שלי החליט לללכת לעולמו והוא לקח איתו גם כמה צינורות....אז עכשיו אני צריך לתקן לשפץ ולהקנות דוד חדש....אז אני דוחה את הקנייה של ה8800GTS...אני לא יודע אז מה לעשות...אז מה אני יעשה עכשיו...יש לי מספיק בישביל להביא את ה1950XTX (מסדרים לי ב1900 לא כולל הזיכוי שיש לי של 200 שקל)...אז יש לי מספיק בישביל להביא אותו ומסך סביר לא משהו יותר מידי טוב אז אני לא סגור על מה שאני יעשה או שאני יביא 1950PRO ואחכה כבר שיצאו דגמים יותר טובים של הG80 וגם הR600 ושגם יהיה לי יותר כסף....או פשוט לקנות את ה1950XTX ולסחוב איתו שנה שנתיים... (ולכל מי שלא קלט זה הבוילר שלי...הדוד שמש...לא הדוד...אח של אמא...)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. R9 280X או GTX 770 ? צריכת חשמל מתאימה לספק שלי או לא SEASONIC 600 M12 מה מהכרטיסים לקחת ? אני מחליף מעבד בזמן הקרוב! המפרט שלי FOXCONN H67 4GB RAM INTEL I3 2120 SAMSUNG 500 GB ARTIC COLLER 13 SONY DVD ושש מאוררים מחוברים תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by zabal12,

שלום קניתי מחשב חדש שהכניסו לי כרטיס מסך לא נכון בטעות יש איזה תוכנה שיכולה לזהות לי איזה כרטיס מסך יש לי ? כרגע המחשב מזהה את הכרטיס מסך הבא : ATI RADEON HD 5700 SERIES זה דרך ה-DEVICE MANAGGER אני הזמנתי 5750?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by omerico22,

שלום לכולם , כנראה אני אקנה מחשב חדש בקרוב אז השאלה שלי מה עדיף מבחינת ביצועים ??? ה460GTX 768MB SLI או HD5870 ??? ושמעתי שיש בעיות עם SLI שהם לא קוראים את כל המשחקים זה נכון ??? מבחינת המחיר זה פחות או יותר אותו הדבר . תודה וחג שמח .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. זאת הדילמה (לא שלי.. אני בעל x1900xt גאה) של הרבה אנשים , וסתם חשבתי לראות מה אתם חושבים. אם התקציב הוא גבוהה , לאנשים שקונים מחשב חדש , שווה לקנות איזה כרטיס בינוני שיפעיל משחקים בצורה טובה אך לא לאורך זמן (חצי שנה.. משו כזה) ולחסוך את הכסף ולחכות לכרטיסי הדור הבא DX10 ואז לקנות משהו טוב , או שפשוט כדאי להם לקנות כרטיס עכשיו כדוגמת ה x1900xt (וכדומה..) ? אשמח לשמוע דעתכם

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.