עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום חברים, ברשותי מחשב נייח עם כרטיס מסך 9400GT, רכשתי יחד עם זה מסך טלוויזיה של xerox. מאז ההתקנה לא משנה עם אני מתקין אות כל הדרייברים הנחוצים של כרטיס המסך אני לא מקבל על המסך תצוגה מלאה של הדברים, לדוגמא אני לא רואה כלל את תפריט ההתחל בWindows XP, מישהו נתקל בבעיה כזו? או יכול לתת לי כיוון במה אני צריך לבדוק? אני מחבר את המחשב בכבל DVI לHDMI... תודה רבה רבה....

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. R630 הוא קוד ליבה של כרטיסי HD2600XT ו HD2600PRO שמיועדים לשוק הבינוני ותאריכם המקורי של השקה היה מאי, אבל שוב ATI דוחה כרטיסים אבל הפעם "רק בשבועיים" (מסוף יוני לאמצע יולי)אבל זה לא משמח את החברות צד שלישי. אפשר לקוות למענה הולם בתמורה ל8600GTS ו8600GT למרות הבקר 128 ביט שיש להם.. מקור: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1247&Itemid=1

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. hay guys יש לי כרטיס מסך 6800gt שעדיין נימצא במיסגרת האחריות שלאחרונה החזיר את נישמתו לבורא . היתבשרתי שיש נכונות להחליפו ,אולם אין יותר כרטיסים כאלו ולכן הוצע לי לקחת במקומו x1800xt 256mb ללא תוספת מחיר מה דעתכם,האם כדאי? ( לצערי ,אני לא כל כך מעודכן בהיתפתחויות האחרונות בשוק כרטיסי המסך) האם מומלץ להוסיף עוד כסף ולקחת את הגירסא של 512mb של x1800xt ? או שאולי בכלל עדיף להוסיף סכום משמעותי ולקחת x1900xt? תודה מראש על כל הצעה ורעיון הערה חשובה: אל תתיחסו למיפרט הקיים שלי . הכרטיס מיועד עבור מערכת חדשה.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by lmlululu,

אני שוקל לקנות את כרטיס המסך SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 ואת ספק הכוח SEASONIC S12II-620Bronze. השאלה האם ספק הכוח תומך בכרטיס המסך הזה? לפני האתר של כרטיס המסך, הכרטיס זקוק ל - 2X75 Watt 6-pin PCI Express power connector. (http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1160&pid=1654&psn=&lid=1&leg=0#) עפ"י ה-DATASHEET של הספק, לא ברור לי האם הקונקטורים של ה-6PIN אכן יכולים לספק 75Watt (http://www.seasonic.com/pdf/datasheet/NEW/Retail/S12II%20Bronze.pdf) למישהו יש ניסיון עם הספק והכרטיס המסך הזה? הם תואמים או שאני צפוי לבעיות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יכול לעבור בביצועיו את g-force 4 4200 ואת 4400 לאחר OC נחמד???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מפתחת השבבים האמריקאית מכריזה על אירוע חי בסימן GeForce - וברשת כבר מתחילים להתלבט האם זו הבמה להשקה עבור ה-GeForce RTX 3080 Ti, עבור ה-GeForce RTX 3060 או שאולי בעצם עבור דגמי מובייל ראשוניםלכתבה

7. קונה http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=3&glist=1&uin=20772&txt_search=r9+270x&buy=&minprice=0&maxprice=0 למערכת שבצד? אחרי הרבה התלבטויות

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. בס"ד שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חודש הבא ואני ממש לא בטוח מה לעשות לגבי הכרטיס מסך. ממה שהבנתי בסוף השנה NVIDIA משחררת סדרת כרטיסי מסך חדשה, GTX 800 / MAXWELL ועכשיו אני לא יודע מה לעשות, לקנות כרטיס מסך חזק, ככל הנראה GTX 770 או שעדיף לי לקחת כרטיס מסך חלש יותר לדוגמה R9 270 או GTX 750 TI או כרטיס אחד מומלץ. ואז כשתצא הסדרה החדשה של הכרטיסי מסך לשדרג לאחד חזק יותר מהסדרה החדשה? ככה אני יוכל לחסוך את הכסף של הספק כוח ושל ההפרש של הכרטיס מסך ולקנות אחד חזק יותר כשהסדרה החדשה תצא. מה לדעתכם עדיף?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן חבר'ה, לפני כשנתיים (בערך) שדרגתי את המחשב שלי, ואני מרגיש כאילו הוא כבר לא כ"כ חזק, אחחחח איך ששוק המחשבים עושה לך את זה בכ"ז, לעניינינו; אני משחק CoD4 ברשת, Crysis, ועכשיו גם מתכנן על Assassins Creed - משחקים, שכמו שכולכם יודעים, דורשים הרבה מאוד מהמחשב בכדי שיהיה אפשר להריץ אותם באיכות גבוהה (חלק מהפואנטה של משחקים אלו). הגעתי למסקנה (יכול להיות שהיא שגויה) שאני צריך לשדרג את כרטיס המסך שלי בכדי לקבל שיפור באיכות תוך שדרוג מספר רכיבים מועט ככל האפשר. חשבתי על ה-8800GT 512MB, או שאולי אני אחכה ל-9800GT כבר - זה לא באמת רלוונטי. העניין הוא, רציתי לדעת אם המעבד שלי יהווה צוואר בקבוק עם כרטיס מסך כה חזק (כמו שכתוב במפרט שם בצד ימין <--, אני עובד עם Athlon 64 X…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 6400 לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS3 זכרונות: CORSAIR 2GB DUAL כרטיס מסך: ATI Redeon X1950PRO 256 המחשב בכללי עובד טוב. ואין בעיות. חוץ מאחת. הכרטיס מסך. לאט לאט אני מרגיש שמשחקים מפסיקים לרוץ על המחשב - דרישות המשחקים עולות כל הזמן, והכרטיס מתישן. חשבתי לעשות שדרוג קטן ולהחליף את הכרטיס מסך והזכרונות. השאלה היא עד כמה הרעיון חכם. סך הכל המחשב באמת חזק ואני מרגיש שהמשחקים עובדים צולע רק בגלל הכרטיס מסך ולא המעבד והלוח. מה אתם אומרים ? מה כדאי לעשות ? ???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by BONO,

אני רוצה מסך 19 אינץ בסביבות 2000-2500 שקל בשביל משחקים וסרטים על מה אתם ממליצים ואם אתם יכולים תגידו גם מאיפה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי לכולם אייזו חברה לבחור בקניית ריידון 9800 פרו הרקולס או גיגה בייט? ותפרטו למה... בתודה מראש לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by a.li,

קראתי את הדיונים הקודמים על תאריך השחרור המשוער של הסדרה החדשה של NVIDIA. לפי מה שאני מבין, כנראה זה יהיה בחודשים הקרובים.. אשמח אם תענו לי על כמה שאלות על מנת שאוכל להחליט: (לא ברור לי כלכך למה כולם מחכים) 1) האם כשתצא הסדרה החדשה, המחירים של הסדרה הנוכחית ייפלו דרסטית? 2) האם מחירי השקה של סדרה חדשה הם כמו של כרטיסים שווי ערך עכשיו? 3) כמה זמן מרגע ההשקה יהיה ניתן לקנות את הכרטיסים? הדיל שבגללו אני מתלבט: * משלוח חינם מאמזון ארה"ב. EVGA GeForce GTX 1070 Ti SC gaming ACX 3.0 Black Edition, 8GB GDDR5 https://www.amazon.com/gp/product/B076S4RH6K/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&amp;psc=1  …

14. לאבא שלי כרגע יש 6600GT במחשב שלו אבל במחשב מדיה סנטר היה לנו 8500GT שאנחנו לא צריכים יותר. האם כדאי לאבא שלי לשים את ה8500GT במחשב שלו במקום ה6600GT למשחקים? המעבד הוא E8400.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הליבות העוצמתיות החדשות שחשפה NVIDIA היום יהוו את הבסיס גם לכרטיסי הגיימינג של החברה - אך צפו לתצורה חומרתית שונה במעט לכתבה

16. Started by tzah1,

אני מעוניין לקנות התקן כזה אשר יציג על מסך הטלוזיה את מה שעל צג המחשב. אני אשמח לקבל המלצות וביקורות על התקנים מסוג זה. חוץ מבאתר של פלונטר לא מצאתי התקן כזה ויש שם רק תוצרת של חברה אחת, לכן אם מישהו מכיר עוד חברות ודגמים שקיימים בארץ אני אשמח לשמוע....

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by avraham711,

שלום, רציתי לשאול כמה שאלות על GTX 560 TI SLI ועל HD 6870 CF קודם כל רציתי לדעת עם ההבדל הוא גדול? ומה ההתרונות והחסרונות של כל אחד והאם כדאי להוסיף 800 שקל בשביל הGTX עוד דבר צריכה להיות בעיה כלשהי בSLI\CF? צריך 2 חוטים למסך או משהו כי חבר שלי אמר לי אם יש 2 כרטיסי צריך 2 חוטים למסך איך זה פועל כל הדבר הזה ? שאני מקבל את הSLI\CF יש משהו שאני צריך לדעת או לעשות? איך אני מפעיל את המערך וכו..? האם במקרה הצורך, לבדיקה, אני יכול לכבות כרטיס מסך אחד או משהו כזה? שרק אחד יפעל? תסבירו לי באופן טוב כי אני לא מבין כל כך בכל הדברים האלה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ToR,

דרך אגב איך ה LEADTEK A250 ULTRA TD MYVIVO (4600)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by tal_levi1000,

קראתי באיזהשהוא אתר שלליבה של ה78GS יש 20 צינורות עיבוד אבל רק 16 פתוחים ושאי אפשר לפתוח אותם בשום מקרה!! למה? הם חסמו אותם חומרתית?? איך אפשר לחסום ככה בלי שום אפשרות לפתוח??

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני קונה מסך LCD למחשב התקציב זה בערך 1500-1800 בלחץ ראיתי את המסך הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=130394 עם זמן תגובה של 8MS ועוד תכונות טובות ואני שואל אם יש המלצה עליו או למסך אחר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Jiyuu,

טוב אז שלום לכם, זו הודעה ראשונה שלי פה אבל אני קורא פה מדי פעם כבר דיי הרבה זמן P: ובנוגע לנושא עצמו המצב הוא ככה, יש לי מחשב פחות או יותר סביר, E2160 (@2.6GHZ) 2GB 800MHZ OCZ CL4 500GB+300GB 7200RPM WD ספק 500 וואט(לא זוכר את השם כרגע אבל זה לא ההכי פשוט זה קצת יותר טוב, אבל אם יש ספק בנוגע להאם זה יספיק אני יכול לבדוק) *עריכה* הספק לא 500 וואט אלה 400 וואט, ZU400W ו(כרגע) יש לי GF8600GT של גיגהביט(שמן הסתם ממש לא מספיק ) הלוח אם הוא גם אגב גיגהביט למקרה שזה משנה.. 945GZM-S2 בנוסף לכל זה יש לי מסך 24" (1920X1200) של PROVIEW. עכשיו הדילמה שלי היא בנוגע לכרטיס מסך שאני רוצה להחליף, במקור אני זוכר שבפעם האחרונה שראיתי דיונים בנוגע לנושא אמרו שהאופציה הכי טובה …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. בהמשך לת'רד הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483537.msg4138924#msg4138924 הזמנתי את כרטיס המסך של INNO3D 470 GTX, אך כבר שבועיים וחצי אני בהמתנה אצלם עקב "סופות שלגים באירופה המונעים מהכרטיס להגיע" עכשיו ראיתי לאחרונה כל מיני כתבות על יציאת סדרת כרטיסי ה69XX של ATI ו560 החדש של NVIDIA, דבר שגרם לי לתהות אם אולי עדיף להמתין ולא לקנות כ.מסך לטובת ירידת מחירים כלשהי שאמורה להיות עקב צאת הכרטיסים החדשים ? אשמח לדעתכם .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by srolik,

-------------------------------------------------------------------------------- יש לי RADOON9000 PRO (התקנתי את DIRECTX9 וה3DMARK לא עובד פתאום ודורש לחזור לDERECTX8 מה עושים ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Winstonman,

http://www.fastup.co.il/v.php?file=1790877.jpg שלום, זאת המערכת מחשב שברשותי ואני רוצה לשדרג אותה. האם כרטיס Geforce 8800GT יתאים ולא יעשה לי צוואר בקבוק? והאם אני צריך להחליף ספק (יש לי 400W ללא חברה). וכדאי להחליף מארז במידה ואני יחליף?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by eliranl,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1780&catcode=488 מה אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.