כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
חיברתי את הרדאון 9700 פרו שלי לטלויזיה ואני לא יכול לראות קבצי וידאו . אני מפעיל את הסרט אך רואים רק מסך שחור בטלויזיה במקם שאמור ליהיות סרט / קטע וידאו . העניין הוא שחיברתי גם radeon 7500 mobile לטלויזיה וגם שם לא רואים סרטי וידאו . זוהי טלויזיה שעם ה-MX400 שלי הכל היה בסדר כשחיברתי אותו לטלויזיה . ניסיתי על עוד טלויזיה וגם שם אותה בעיה . מה עושים ? תודה JOOK
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש איזה כרטיס טלויזיה שיכול לקלוט את השידורים של yes?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי טלוויזית מקרן אחורי בגודל 61" רק הבעיה שכניסת הHD היחידה שיש לו היא מספר חוטים קומפוננט (ירוק כחול...) ולכרטיס מסך שלי יש S-VIDEO עם 4\5 פינים מה שלא מאפשר לי לחבר את הכבל הידוע... וDVI ל HDMI לא יעזור לי פה כי אין לי איך לחבר אותו לטלוויזיה. מה שכן אני צריך אם יש כזה דבר DVI לקומפוננט אם יש כזה דבר? או שיש דרך אחרת? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך LG l1760tr בן שנה. וכרטיס מסך 8800GT בן חודשיים. כשאני מדליק את המחשב הכל עובד בסדר גמור. ולפתע כשאני נמצא בשולחן העבודה מופיעות סדרה של כמה פיקסלים שחורים. בהתחלה חשדתי שהם שרופים או תקועים, אבל כשאני מעביר עליהם את סמן העכבר הם נהפכיים ללבנים, כשאני מזיז את העכבר הם שבים להיות שחורים. כשאני פותח חלון (אינטרנט לדוגמא) הפיקסלים מראים כמו שצריך. כשאני סוגר את החלון וחוזר לתמונת השולחן העבודה הם שוב שחורים. במשחקים הפיקסלים עובדים בסדר גמור. מדובר בפיקסלים שנמצאים בפינה השמאלית עליונה. החלפתי תמונה- לא עזר. מה לעשות? איפה פה הבעיה? נ.ב הווינדוס שלי מלא ווירוסים. הוספתי תמונות. אם תגדילו את תמונה 1 תראו כמה פיקסלים שחורים על רקע שולחן העבודה. בתמונה 2 גררתי נגן סרט…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אחים יש לי כרגע כרטיס מסך GF 4 TI 4200 מה שאומר שיש לי חיבור AGP נכון? רציתי לשאול אתכם איזה משני הכרטיסים הבאים עדיפים לדעתכם? ATI Radeon X700 256MB Gigabyte Radeon 9600XT 256MB Sapphire תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
זה המפרט שאני חושב עליו כאשר השימושים הם פוטושופ (לא מקצועי), משחקים, סרטים וכו' מעבדי אינטל Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray (ה2300 עולה 60 שקל פחות אז עדיף כבר את זה, לא?) לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H67MA-D2H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI זכרונות DDR3 1600Mhz 1x4GB G.Skill RipJaw Edition דיסקים קשיחים Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ כרטיסי מסך Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) מארזים CoolerMaster CM Storm Scout Black ATX Case (No PSU) ספקי כוח SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (Oem) מחירון עבודות …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=31730 כנראה אינטל רוצה להיות קצת בשוק כרטיסי הגרפיים. האם זה יועיל?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה נראה לי מוזר שמקס פיין 2 ( ;D) פועל הרבה יותר טוב ממה שציפיתי (פועל מצויין) על הGF4 MX שלי גם על 1024X786 עם AA 4X2 ו AF ב2X, ואני רוצה לדעת בדיוק כמה טוב הוא פועל. אז אני מחפש תוכנה שמציגה את קצב הפרימים במשחקים, למישהו יש ניסיון עם תוכנה כזאת והוא ויכל להמליץ לי על אחת טובה? תודה 8)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... ברשותי כרטיס המסך 8600GT של Leadtek, והחום עליו כ-45 מעלות במנוחה, מגיע ל-55 בערך בעבודה. לדעתי זה לא גבוה. אבל הבעיה שהמאוורר מסתובב מהר ומרעיש בצורה איומה! ניסיתי לנקות אבק, ניסיתי לשים משחה טרמית חדשה (הוריד קצת את החום האמת) אבל לא עזר עם הרעש... האם מישהו מכיר את הבעיה? הכרטיס היה כך מאז שקניתי אותו, גם כשמדליקים את המחשב אז המאוורר עליו מסתובב במהירות גבוהה וזה נשמע כמו מטוס... כזה נכנס לחלונות אז כנראה הדרייבר מאט אותו לנורמה. אם אני עוצר אותו עם היד, אז הרעש פשוט נעלם והמארז שקט (ויש לי 3 מאווררים בנוסף לזה של המעבד). האם הטמפרטורה סבירה? או שהוא פשוט מנסה לקרר את הכרטיס בלי הצלחה? אני חושב בכלל לקנות קירור איכותי לכרטיס ולסגור עניין... מה אומרי…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להקליט סרטים שיש לי במחשב למצלמת וידאו לא דיגיטאלית... יש לי כ.מסך g2-400mx השאלה שלי האם זה אפשרי... תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה חברים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה בכותרת מה יתן יותר ביצועים ויחזיק יותר זמן ? כי ל 7800 יש יותר צינורות עיבוד אני רוצה לשחק את כול המשחקים החדשים שיצאו תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך כדאי יותר לרכוש עבור משחקים: Sapphire ATI Radeon HD 4890, Vapor X BATTLESTATION, 2Gb GDDR5, 256Bit, HDMI, PCI Express 2.0, Retail http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8739 או : Sapphire ATI Radeon HD 5770 Vapor-X 1Gb GDDR5 PCI Express http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9271
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל הנתונים בכללם מועדי ההשקה, המחיר, והביצועים המצופים - בפנים:
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מסך LCD 19 איטנש בתקציב של באזור ה 2200-2300. דרישות: כניסת VGA (רצוי מאוד מאוד גם DVI) קצב ריענון טוב מספיק לצפייה בסרטים ומשחקים רגילים (16 מילי מספיק טוב, הלא כן? האם 25 מילי באמת מורגש?) חושב מאוד - הצגה טובה של משחקים ו WINDOWS (בעיקר משחקים) ברזולוציה נמוכה יותר מהרזולוציה הטבעית של המסך רצוי מסך שידוע כאחד בלי פיקסלים שרופים ועם אחריות סבירה וכן, חיפשתי בפורום, ולא מצאתי משהו עדכני תואם לצרכי. תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לבצע Soft Modding לכרטיס GTX460 גרסת 768MB של GAINWARD. אני משתמש במדריך : http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=539&pgno=1 הבעייה היא שאני לא מצליח לוודא כי הכרטיס הנ"ל יכול להשתמש בQuadro. ניסיתי להשוות לפי הטבלאות ולא מצאתי התאמה(היא צריכה להיות 100% ?) כמו כן הורדתי דריבר של FX5800 לכרטיסי Quadro ולא מצאתי בקובץ nvdisp.inf את רשימת המחרוזות המדוברת. אשמח אם תוכלו לעזור בבדיקת התאמת הכרטיס ל Soft Modding
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי היתלבטות בין 2 כרטיסים מבית ATI האחד 1950GT שנכנס לי בדיוק בסכום ( נכון לעכשיו ) לבין HD3850 ( שאני רוצה , אבל צריך לגרד עוד ) הבעיה היא , הדרישה שלי גבוהה מידי - במה זה מתבטא ?! [ עין רגישה מאוד ל-FPS אם זה ברזולוציות גבוהות על איכות גבוהה , כל תקיעה הכי קטנה מפריעה לי ] והכיס שלי לא עמוק מידי בשביל כל ההוצאות האלה , אני מחפש משהו שמתאים לדרישה שלי ויעבוד בצורה הכי טובה שיש להוצאה הזאת . קניתי לפני שנה 7600GT הוא היה טוב למשחקים שלפני שנתיים ... :. לא ממש עשה לי רושם על משחקים של היום וממש היתבאסתי ממנו וגם בביצועים למרות שכתוב בנייר הרבה יותר ממה שזה נראה .. הבעיה הנוספת היא , שאני לא רוצה לקנות כרטיס ואחרי זה להיתבאס כמו שהיתבאסתי תודה ר…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 3 שאלות: 1.אני הולך לקנות מחשב ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך: Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION מה יותר טוב מבניהם בביצועים של המחשב? 2.יש לי מסך 17" אינטש ואמרו לי לקחת את הגרסה של 320 וככה לחסוך במחיר זה כדאי? 3.אם אף אחד מהם לא טוב... אז של איזה חברה לקחת מפרט של המחשב: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון G.Skill DDR2 1024MBX2 667Mhz CL5 מארז NZXT LEXA ספק כח ThermalTake ToughPower 600W מסך Philips 107S Standard Series 17" CRT Monitor כתבתי את המסך בשביל שתגידו לי אם הכרטיס ינצל את עצמו מספיק תודה לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס הוא הכי טוב שמריץ BF4 וכל המשחקים החדשים והכבדים שיש חשוב לציין שהתקציב הוא בסביבות 350 שקל
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל Here Goes Nothing: יש לי 8800GTS (ראה מפרט) ואני לא מצליח להפעיל HDR (אלא רק BLOOM) וגם AA במשחק Oblivion IV. כבר במסך הפתיחה הוא אומר לי שאני יכול לבחור או את זה, או את זה... אני משתמש בדרייברים האחרונים שיצאו לכרטיס המסך. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? יש לו רעיון איך לפתור את זה? נ.ב- בנוסף, אין לי אפשרות לבחור AAX16 מתוך המשחק או במסך הפתיחה (החלון הקטנטן שעולה לפני שהמשחק עולה) כמו שהכרטיס המפלצתי הזה תומך...רעיונות? HF
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאן: http://www.rsm.co.il/Category.aspx?q=5830 מוזר בksp הוא עולה קרוב ל-1200 ש"ח בזאפ הכי זול 1078 ש"ח מה גם לא מזמן בדקתי הוא עלה יותר מ-1200 ש"ח. במידה וזהו המחיר האם הוא משתלם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מפרט חדש, ויהיה בו שני כרטיסים HD6850 אני קונה בTMS אז האופציות שלי הן: http://tms.co.il/product/8825 http://tms.co.il/product/9125 איזה לבחור? בGIGABYTE יש שני מאווררים, זה קריטי?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
i am now in spain for a few days and i have a very good deal on these cards and i wanted to know witch one to buy? i hope you could help me
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-