כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
מגיע עם החבילה גם ביוס? אני רוצה לקנות מאקסלנט! אתם יודעים אם זה מגיע בקופסא?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV-NX66T128VP 128MB DDR III Bulk או Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB ולמה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
PowerColor Radeon HD6950, 2Gb, AX6950 2GBD5-M2DH, PCI-Ex ד"א איך הכרטיס הזה? החברה הזאת בסדר? בכמה ישפיע חוסר הפיזיקס?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע לילד בן 12 כרטיס מסך GTX 1060 6GB ( WINDOWS HOME - מעבד I7-9700 - 16GB RAM) הילד מתלונן שיש לו FPS נמוך ( או פינגים? לא מבין בזה.... 🙂 ) והמשחק מקרטע. האם כרטיס מסך יותר חזק יעזור? האם יש דרך לשפר בלי לקנות כרטיס מסך? אם השיפור דורש החלפת כרטיס מסך, איזה כרטיס מסך יד 2 עד 500-600 ש"ח הייתם ממליצים? תודה על כל עזרה 🙂
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מעונין לחבר את כונן ה-DVD שלי לטלויזיה בשביל לראות סרטים. הבנתי שאני זקוק לכבל S-VIDEO. (יש לי יציאת tv-out ב-nvidia המתיישן שלי) מישהו יודע היכן ניתן להשיג כזה כבל? איך הוא נראה? והאם הוא מתאים לכל הטלויזיות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ומחפש כרטיס מסך טוב למשחקים[fps גבוה] בבקשה תמליצו לי. אודה לכם מאוד.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה הלך לי הכרטיס מסך וכרגע אני און בורד(כל הבאסה לי) ואין לי ימבה תקציב... אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 500 ש"ח כמה שיותר טוב עם DVi על מנת שאני אוכל לחבר את המסך שלי אליו אני משחק מדי פעם ובעיקר גראפיקה דו מימדית תודה לכל מי שייעזור ROSHOS נ"ב AGP X8
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל הנתונים בכללם מועדי ההשקה, המחיר, והביצועים המצופים - בפנים:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למשהו יש נסיון עם כבל מאריך למסך באורך של 4-5 מטר שלא 'מפיל' את איכות התמונה? איפה אפשר לקנות? כמה עולה? תודה, שלומי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי פה כל מיני דיונים לגבי הכרטיס מסך שGainward לא מומלצים והזמנתי מחשב מpandas.co.il עם כרטיס של gainward בגרסאת ה1GB... זה נכון? אם כן לאיזה חברה כדאי לשנות? אלה הכרטיסים שאני יכול לבחור בניהם: http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?keywords=GTX+460&x=0&y=0
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 800 ש"ח הכרטיס מיועד בעיקר למשחקים המפרט שיש לי כרגע הוא מעבד: E6550 זיכרון: 2GB כרטיס מסך : X1950 ספק: 400W ליברטי של אנרמקס מסך 22" של סמסונג 226BW תודה למי שיעזור!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מבין שכרטיס מסך מנצל רוחב פס מסויים של PCI-E שמחברים אותו ישירות למעבד. למשל כשאני מסתכל על התכונות של כרטיס מסך 580 GTX, וכתוב שם : Bus Support PCI-E 2.0 x 16. בלוחות החדשים של ASUS עם chipset P67, לרוב קיימת קונפיגורציה הבאה: Expansion Slots: 2 x PCIe 2.0 x16 single at x16 or dual at x8/x8 mode. לפי מה שאני מבין, אם אני שם כרטיס מסך אחד אזי הוא ינצל (בפוטנציה) 16 אפיקים, אבל אם אני שם שני כרטיסים אז כל אחד ינצל רק 8. במקרה שאני רוצה יותר מכרטיס מסך אחד, האם יש סיבה בכלל לחשוש שהם לא ינצלו את כל רוחב הפס של PCI-E, או שהם בכלל לא מגיעים אפילו לניצול מלא של 8 אפיקים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.amazon.com/Gigabyte-Radeon-Gaming-Graphic-GV-RX580GAMING-8GD/dp/B06Y3ZQPY6?amazontag&tag=glouds-20 לא נראה לי שיש הרבה להוסיף, אם מישהו רוצה כרטיס מסך עכשיו ו\או יש לו מסך freesync או שיש לו כבר RX480.580 ורוצה מערך כנראה שעסקה טובה יותר הוא לא ימצא. אני אישית לא הייתי קונה כי עוד חודש כבר אמורים להיות כרטיסים חדשים של נוידיה אבל כל אחד ומה שחשוב לו.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אחים יש לי כרגע כרטיס מסך GF 4 TI 4200 מה שאומר שיש לי חיבור AGP נכון? רציתי לשאול אתכם איזה משני הכרטיסים הבאים עדיפים לדעתכם? ATI Radeon X700 256MB Gigabyte Radeon 9600XT 256MB Sapphire תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המערכת שלי כבר בת 5 שנים והכרטיס מסך הנוכחי כבר מגמגם (ובנוסף תמיד היה מאוד חם). אני כבר לא משחק במחשב יותר מדי ולכן התקציב הלא גבוה, צריך משהו שיריץ משחקים בצורה טובה יחסית. המערכת הנוכחית שלי: לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ספק כוח: Corsair CMPSU-550VXEU 550W מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 Box זיכרון: OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-3-15 Platinum מארז: CoolerMaster CM 690 כוננן קשיח: Westren Digital WD10EACS 3.5" 1000GB SATA2 16MB והכרטיס הנוכחי: PowerColor ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe רזולוציית מסך: 1920x1080 אשמח לעזרתכם עם המלצות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אני מתכנן ליקנות כרטיס טלויזיה בישביל לצפות ולהקליט הבנתי שיש כרטיסים שמשתמשים במעדבים של המחשב ויש כאלה שמשתמשים במעבד שלהם המליצו לי על WinTV-PVR-150 Hauppauge השאלה שלי אם מתי שאני מקליט באיזה פורמט הוא מקליט כי אמרו לי שיש כרטיסים שמקליטים חצי שעה ויוצא בסוף גודל קובף של 3GB אז אני רוצה כרטיס איכותי וטוב שיקליט לי בפורמטים טובים לא בגודל גדול מידי תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך 19", DX10 , VISTA ULTINATE דרייבר הכי חדש Q9550 P43 4GB 260GTX 216SP TEMPEST SEASONIC 500W AC F7P שאני שם על VH יש טיפה תקיעות ואז אני מוריד ל-HIGH ואז זה רק חלק זה אמור להיות לי עם תקיעות? וקניתי את המשחק לא הורדתי
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אחי קנה מסך Dell S2817Q הבעיה שקצב הרענון ב4K מוגבל ל30HZ בלבד כרטיס המסך הוא 1080 יכול להיות שזה בגלל שהחיבור הואHDMI ולא DP?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה כרטיס מסך למערכת לא רעה, והחלטתי ללכת על 9500/9600 אני רוצה לדעת מה יותר טוב ומה יתאים טוב יותר למשחקים בעתיד. לינקים עם מחירים זולים יעזרו גם. אז 9500 או 9600 ? לפעמים המספר הגבוה הוא לא בהכרח הטוב יותר
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי X300SE ואני לא מרוצה מהביצועים שלו בכלל :-[ יש דרכים לבדוק למה? אולי זה בעיית דרייבר? ומה ההבדל בין קטליסט לדרייבר של ATI?
-
- 26 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
BFG OC2 VS XFX XXX EDITION מה יותר כדאי? בהנחה שהBFG עולה לי 1730, הXFX עולה 1785 באותה חנות.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהמשך לדיון שצורף קניתי כבל DP חדש עלה לי 40 ש"ח(כנראה זה הבעיה...) עד עכשיו היה מחובר בכבל MINI DP מקורי של המסך שהתקלקל כל עוד שהכבל מחובר בין הכרטיס מסך למסך המחשב לא נדלק ורק כשאני מנתק את הכבל, המחשב נדלק ואז אני מחזיר את הכבל והכל בסדר האם הבעיה היא רק איכות הכבל או שלפי מה שהבנתי צריך כבל של 19 פין ולא 20? מישהו יכול להביא לי קישור של כבל איכותי לקניה בארץ, או בEBAY אם ההפרש במחיר גדול. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הקדמה(ארוכה):אני לא יודע מה איתכם אבל כשקצב ה- fps או במילים אחרות -- frames per second יורד פחות מ-30 אני מתחיל להיות מודע לכך , כשהקצב יורד פחות מ-25 זה מפריע לי , וכשהקצב יורד פחות מ-20 זה כבר פשוט בילתי ניסבל מבחינתי.בנוסף אני שונא טעינות ארוכות היות והן פוגמות בתחושת הריאליסטיות של המישחק .אלו הן הסיבות שביגללן שפכתי ים כסף על hd 10,000 rpm w.d raptor 74 giga ועל 1giga זיכרון ואני מתכוון לשים כ-2000שח + על כרטיס מסך על מנת שלא יהיה fps נמוך מאזור ה-30 כאשר אני במצב שבו הרזולוציה 1600x1200 וכול הפילטרים מופעלים . החלטתי ללכת על x800pro vivo ,אולם החלטתי לבדוק ליפני הרכישה באתר הידוע והמהימן xbitlabs שיחודו בכך שהביקורות שלו הן יסודיות ארוכות ובודקות פרמטרים חשובים ש…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם! היום קניתי Msi9800Pro בשביל אח שלי וחיברתי אותו למחשב, הכל עבד כשורה ועמדתי להקתין את הדרייברים של Catalyst. לפני שהתקנתי אותם נזכרתי שיש באתר פה תוכנה שנקראת Driver Cleaner אז החלטתי להוריד אותה ולהתקין אותה בכדי שתמחוק את הדריברים הישנים של Nvidia. ברוב טפשותי לא קראתי את ה- Readme והתחלתי מיד בתהליך. אמרתי לה למחוק את הדריברים של Nvidia, כאשר היא סיימה Windows שלח לי הודעה שכמה קבצי מערכת שבהם הוא השתמש השתנו וזה יכול לגרום לא אי יציבות. אמרתי לא סבבה לא משנה - הלאה. אז הורדתי את ה- Catalyst העדכני ביותר מהאתר של Ati והתחלתי בהתקנה. אחרי כמה שניות של ניסיון התקנה הוא כתב לי שהוא לא מצליח להתקין את הדריירברים ושאני אנסה להתקין את זה קודם כל כ- Vga רגיל ואז שא…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-