עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by אריק9,

אהלן אנשים, יש ברשותי מחשב בן 3 שנים עם הכרטיס מסך הבא שנקנה בחברת tms מחשבים כאשר יש עדיין אחריות על הכרטיס לעוד כשבועיים. BFG 8800 GT G92 OC 512MB DDR3 Retail הכרטיס הנוכחי נשרף/התקלקל ולכן פניתי לחברת tms על מנת להחליפו. דיברתי עם נציג של החברה והוא הסביר לי מכיוון שהוא לא יכול להחליף את הכרטיס מסך מכיוון שאין יבואן של BFG בארץ והחברה tms בקריות פשטה רגל ואותה חנות בעצם היא זו שהייתה מייבאת כרטיסי מסך של החברה BFG בעצמה ללא יבואן. כמו כן ביקשתי תחליף לכרטיס המסך הזה או לפחות שווה ערך אליו אך אותו נציג טען בפניי את אותן טענות שכתבתי למעלה. אשמח לעצות בנושא מאחר ואני רוצה לדבר איתם כרגע, תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by navk2,

כרגע התחיל המעבר בין שני ה- APIים ואני מאמין שבתוך שנה לכל גיימר עם קצת תקציב יהיה כ.מ עם תמיכה בזה, אבל עוד לא ממש הבנתי מה באמת ההבדל בין DX9 לDX10 ? אני יודע שזה שורה של פקודות שמתכנתי המחשבים מתעסקים ונעזרים בהם אבל אני רוצה ליראות ממש תמונות השוואה אמיתיות בין כ.מ HIGH-END DX9 ל HIGH-END DX10. תודה !

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by asili,

יש לי מסך IIYAMA 454 והוא מלא טביעות אצבעות ולכלוכים קראתי שאסור לנקות אותו עם ספריי לניקוי מסכים אז רציתי לדעת מהי הצורה הטובה והבטוחה ביותר לנקות מסך מסוג זה? ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by YakiTraki,

שלולם, מוצע לי הכרטיס הזה במחיר של 800 ש"ח, כדאי לי לרכוש אותו? מאחר ואני דל בתקציב, זו האופציה הכי מושכת בעיני.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Moon-Mage,

https://www.amazon.com/Gigabyte-Radeon-Gaming-Graphic-GV-RX580GAMING-8GD/dp/B06Y3ZQPY6?amazontag&tag=glouds-20 לא נראה לי שיש הרבה להוסיף, אם מישהו רוצה כרטיס מסך עכשיו ו\או יש לו מסך freesync או שיש לו כבר RX480.580 ורוצה מערך כנראה שעסקה טובה יותר הוא לא ימצא. אני אישית לא הייתי קונה כי עוד חודש כבר אמורים להיות כרטיסים חדשים של נוידיה אבל כל אחד ומה שחשוב לו.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by amit2020,

שלום רב הכרטיס מסך שלי הלך אני רוצה לקנות חדש התקציב עד 1600 מצאתי את הכרטיסים האלה מה דעתכם? Gigabyte GTX 1660 Ti GAMING 6GB OC GDDR6 Gigabyte RTX 2060 6GB OC GDDR6 מה עדיף? יש עוד אופציות שנכנסות בתקציב? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by GlooK,

שלום לכולם אני צריך יעוץ או הכוונה לגבי כרטיס מסך. יש לי מחשב HTPC (מדיה סנטר) : מעבד : Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz כ.מסך O/B : nVidia GeForce 7100 / NVIDIA nForce 630i זכרון : 4GB (לא זוכר בדיוק איזה) עם כרטיס טלביזיה 150PVR וכו. ספק כח : 300W (לא אמיתי) משהו מעפן שעלה לי בסביבות ה 150 ש"ח יש לי את המחשב שנתיים/שלוש, ועד היום הוא שירת אותי נאמנה ללא כל צורך לשדרג (פרט להרדיסקים ששודרגו ל 2TB במערך רייד 0). לעצם ההתלבטות : א. כעת אני מעוניין לרכוש כרטיס לוויני (ממיר פנימי לצלחת לווין). בדרישות מערכת כתוב שצריך לפחות 256MB זכרון על כרטיס המסך (אני מתכוון לעבוד בסטרים כפול אז נגיד 512BM). ב. אני עובר לשידורי HD גם מצלחת לווין (פרטית) וגם מתוכן המורד יש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום חבר שלי קנה מחשב עם לוח Asus P5V800 כרטיס מסך מובנה Integrated Video Chipest SIS GrPHICS rEAL256e התקנתי לו את המחשב, ושמתי לב שהזיכרון של הכרטיס מסך עומד על 64 מגה, השאלה היא כיצד אפשר לשנות שיותר זיכרון יתפנה לטובת הכרטיס מסך ? תודה.

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by lior505,

ישלי שתי כרטיסי מסך 6850 SHAPPIRE הם מחוברים טוב אבל הבעיה שאני מוריד תוי מהENABLE CROSSFIRE או מחזיר הFPS נשאר אותו דבר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Tomer75,

היי חברים, קצת עזרה אם אפשר, זה המפרט שלי: מעבד: Core 2 Duo E6550 1333MHz, s775, 4MB לוח אם: Asus P5N-E s775 Quad Core 1333MHz, nForce 650i SLI 2xPCI-E זכרון: DDR 2 - 3Giga כרטיס מסך: 8600GT מארז: Thermaltake Sporano VB1000 ספק כוח: Thermaltake TR2 Power 550W מסך: Samsung 21" בסביבות 600-800 ש"ח, יש משהו שכדאי להשקיע בו או שהמחשב ענתיקה מדי? תודה!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by avielsvis,

שווה ב- 920 שח עם התקנה והכול את ה - geforce 9800gt1g.? וגם זה מריץ crycis טוב נכון ועוד משחקים כבדים נכון? ושימו לב שזה 1g.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by LasT0nE,

צריך כרטיס מסך עד 400 שקל לא יותר לגיימינג בעיקר CS 1.6 מעבד:intel® Core Quad CPU Q8300 @ 2.50GHZ מסך:BenQ T2200HDA 22 אינץ' ספק:AB POWER P-4 500W ATX12V SATA (DR-B500E) איך הכרטיס הזה? GT520 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E והאם הספק שלי עכשיו יספיק?,אם לא מישהו יכול להביא לי ספק שיספיק לכרטיס הזה ושלא יהיה יקר מדי. עדיפות לKSP או IVORY תודה רבה לעוזרים זה די דחוף!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=5005 האם שווה לי לקנות אותו או שיש משהו באותו מחיר יותר טוב? והאם הוא תומך PCI - Express תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום חברים, במסגרת הרכישה של מע' מחשב חדשה אני עומד מול הבחירה בין שלושת כרטיסים המסך הבאים של חברת Sapphire: Radeon HD 5670 Radeon HD 5750 Radeon HD 5830 הייתי שמח לקבל המלצה מי מאלו הוא הקנייה המוצלחת ביותר עבורי. חשוב לציין שאני לא גיימר כבד. אבל עובד עם מסך ברזולוציה מעט גבוהה לנורמה (1920x1200). מה עוד שמזכרוני (שמתחיל להראות סימני זקנה עם השנים) זכור לי שמדי פעם היו מתפרסמות לכרטיסי המסך כל מיני "קומבינות שידרוג" מ-Pro ל-XT וכיוצא בזה.. לכן - אם קיים בגרסאות הנ"ל, זו נקודה שחשוב להזכיר... תודה רבה למגיבים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by motorishta2,

שלום רב, אני זקוק בבקשה להמלצה לכרטיס מסך לצפייה בסרטי 3D לא SBS אלה קבצי בלו ריי מלאים. מחיר הכי זול שניתן, ישמש אך ורק לצפייה בסרטים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by iakovl,

OK אנשים אני עומד לקבל 9500P של ATI (על פי הידוע של החברה עצמה אורגינל) האם אני יכול לעשות לו את הSOFTMOD ל9700NP או לא ? זאת השאלה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום כולם! היום קניתי Msi9800Pro בשביל אח שלי וחיברתי אותו למחשב, הכל עבד כשורה ועמדתי להקתין את הדרייברים של Catalyst. לפני שהתקנתי אותם נזכרתי שיש באתר פה תוכנה שנקראת Driver Cleaner אז החלטתי להוריד אותה ולהתקין אותה בכדי שתמחוק את הדריברים הישנים של Nvidia. ברוב טפשותי לא קראתי את ה- Readme והתחלתי מיד בתהליך. אמרתי לה למחוק את הדריברים של Nvidia, כאשר היא סיימה Windows שלח לי הודעה שכמה קבצי מערכת שבהם הוא השתמש השתנו וזה יכול לגרום לא אי יציבות. אמרתי לא סבבה לא משנה - הלאה. אז הורדתי את ה- Catalyst העדכני ביותר מהאתר של Ati והתחלתי בהתקנה. אחרי כמה שניות של ניסיון התקנה הוא כתב לי שהוא לא מצליח להתקין את הדריירברים ושאני אנסה להתקין את זה קודם כל כ- Vga רגיל ואז שא…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by sAXIn,

ברשותי מחשב חדש שהורכב ממיטב הרכיבים, כאשר משחק או תוכנה מנסים להשתמש בDIRECT 3D או OPEN GL המחשב מפסיק לעבוד, הספק נופל וכדי להפעיל(להדליק) צריך להוציא כבל מתח ולהכניס מחדש. נשמע קליק מהספק כאשר אני עושה זאת. מפרט: Epox 8k3a+ Mother Board Last Via 4in1 Drivers Set and last Bios Flashed Athlon Xp 1700+ (1466Mhz 2- 7200 RPM Hard Disk's Ibm and Seagate Leadtek Winfast 170DDR Geforce4 MX 440 64 Mb Card Also last bios flashed and last drivers from NVIDIA CDROM DRIVES 2 1 modem PCI טמפ' המעבד תקינה, מותקן מאוורר TT VOL7 2 מאווררים 8 ס"מ במארז, ספק 300 וואט של TASK מתחים בBIOS נראים טוב לצורך פתרון ניסיתי DRIVERS של LEADTEK לא עזר , ניסיתי כרטיס מסך ישן של ATI 4MB ועו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by amobi,

אני מתכוון ל-GTX 460 1GB מול HD5830. אותו מחיר בערך, איזה כרטיס יותר חזק ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by BoOoM2008,

האלן יש פה צוואר בקבוק HD4890-Q8300? אני יכול לשלב את שתי הרכיבים האלה במחשב כי יש לי Q8300 וקנו לי במתנה HD4890 מקווה שאפשר לשלב בינהם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. למי שלא זוכר, קניתי מחשב חדש, עם המפרט: athlon64 3400+ corsair 1024Mb 2.5-3-3-6 geforce 6800GT 256Mb 256bit של gainward והרדיסק 160GB 7200RPM 8Mb של Seagate. (השאר לא רלוונטי) כמובן שהתקנתי Doom3 (עובד חלק או כמעט חלק על High), והתקנתי Farcry ופה מתחילה הבעיה, Farcry לא עובד חלק ב Medium (אני מדבר על ההגדרות המתקדמות), וגם ב Low הוא לא עובד חלק כל הזמן. (יש קצת קפיצות כאלו). אני מתחיל לחשוש שמשהו לא בסדר אצלי. 1) מישהו יודע אולי ספציפית איך גורמים לFarCry לעבוד טוב? 2) איך אני יכול לבחון את ביצועי המחשב ולהשוות כך שאוכל לדעת האם הוא עובד כפי שהוא אמור לעבוד? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. חברים תעזרו לי אבל מי שבאמת מבין .. איזה כטיס מסך יותר טוב ? זה: ארכיטקטורה מדהימה ומרשימה מתאים למחשבים מן הדור החדש בממשק PCI Express / AGP8X כרטיס מסך ומאיץ גרפי מבית INNOVISION בבצועי תצוגה במהירות האור המדהים באיכויותיו . הכרטיס מגיע עם המאיץ הגראפי הטוב בעולם NVIDIA CHIPSET כולל יציאת טלויזיה. מפרט טכני: Powered by NIVDIA® GeForce 6600 GPU זיכרון 256MB DDR2 +עם 64BIT טכנולוגיית עיבוד 0.11 מיקרון יכולת צפיה Dual 400MHz RAMDACs supports dual QXGA displays up to 2048x1536@85Hz מנוע NVIDIA® CineFX 3.0 Engine NVIDIA® UltraShadow II Technology NVIDIA® Intellisample 3.0 Technology Full-Speed 32-Bit Color Precision Adaptable Programmable Video Processor engine א…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם יש לי היתלבטות בין 2 כרטיסים מבית ATI האחד 1950GT שנכנס לי בדיוק בסכום ( נכון לעכשיו ) לבין HD3850 ( שאני רוצה , אבל צריך לגרד עוד ) הבעיה היא , הדרישה שלי גבוהה מידי - במה זה מתבטא ?! [ עין רגישה מאוד ל-FPS אם זה ברזולוציות גבוהות על איכות גבוהה , כל תקיעה הכי קטנה מפריעה לי ] והכיס שלי לא עמוק מידי בשביל כל ההוצאות האלה , אני מחפש משהו שמתאים לדרישה שלי ויעבוד בצורה הכי טובה שיש להוצאה הזאת . קניתי לפני שנה 7600GT הוא היה טוב למשחקים שלפני שנתיים ... :. לא ממש עשה לי רושם על משחקים של היום וממש היתבאסתי ממנו וגם בביצועים למרות שכתוב בנייר הרבה יותר ממה שזה נראה .. הבעיה הנוספת היא , שאני לא רוצה לקנות כרטיס ואחרי זה להיתבאס כמו שהיתבאסתי תודה ר…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי כרגע Gigabyte GTS250 מלפני מספר שנים, ברוב המשחקים החדשים אני על הגדרות מדיום לרוב ובא לי לשדרג קצת. התקציב שלי דיי מוגבל, עד 600 ש"ח גג וכמו כן אני לא מתכוון להחליף מחשב בשנה הקרובה לפחות. האם שווה לדעתכם להוציא 500-600 על כרטיס חדש ? כוונתי היא האם יהיה שיפור משמעותי בין מה שיש לי לבין דגמים שיש היום בגבולות במחיר שלי ? מעבד Q6600 זיכרון 6gb לוח Gigabyte P35C-DS3R תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום ברצוני לקנות כרטיס מסך לHTPC מפרט: מעבד E6300 C2D זיכרון 2 RAM לוח של intel לא זוכר דגם יש לו כרטיס מובנה 3100 או משהו כזה לדעתי ערכת שבבים G33 ספק ג'נרי 400W INWIN או משהו בגלל שאני רוצה לחברת את המחשב מHDMI או DVI עם מתאם (כרגע מחובר מVGA ) אני צריך כרטיס גרפי יחסית פשוט. ראיתי את ה HD 5450 ב אזור ה 140 שקלים בחנויות האם הוא מספיק טוב וכדאי או שיש כרטיסים אחרים עדיפים? אני רוצה להשקיע עד ה 150 שקלים . חובה שבכרטיס אוכל להתאים את הרזולוציה משום שלטלוויזיה יש טיפה מתחת ל1080X1920 (מוזר אבל אמיתי! משהו כמו 1014X1824). בעבר השתמשתי במחשב אחר עם כרטיס GTX 260 שידע לעשות את זה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים