עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by rogue4ever,

התקציב :באזור 2000 לכרטיס מסך מעבד: קונרו E6600 אני מתלבט בעיקר בין 7800GT 7900 בNvidia ובין X1800XL, X1800XT,1900X אני מודע לעובדה X1900X בד"כ יקר יותר מ2000 אבל אני רוצה לדעת אם הוא שווה את התוספת מחיר מהX1800XT אגב מיועד בעיקר ל Oblivion

• 36 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אז כמו שאמרתי אני חדש פה ואני רוצה לקנות כרטיס מסך.. התקציב שעומד לרשותי הוא 500 ש"ח ואני רוצה כרטיס מסך שיריץ לי על המשחב את המשחק סאן אנדראס ועוד כמה משחקים כאלה שייצאו בעוד כשנה וחצי.. אבל לא בדרישות מינימליות אלא כדרישותמ מומלצות.. תודה! לירון..

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  3. Started by xcalibur,

http://www.tweaktown.com/articles/7770/amd-radeon-rx-480-crossfire-beating-geforce-gtx-1080-4k/index7.html בהחלט שיחקו אותה ה-AMD האלה!

• 32 תגובות
    • 6.8k צפיות
  4. Started by stanly123,

שלום יש לי 2 כרטיסי מסך(4850) שברצוני לחבר אותם דרך CROSSFIRE והבעיה העיקרית שלי היא שאין לי את החיבור DMS-59 connector שיחבר ביניהם לבין המסך אז השאלה שלי היא היכן ניתן לרכוש\להשיג את החיבור הנ"ל תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  5. היי קניתי טלוייזה LCD של LG וחיברתי את המחשב עם כבל DVI-HDMI לטלויזיה ואז צצה לי הודעה שצריך להגדיר איזה משהו בישביל להטלויזיה תקבל קול HD דרך היציאה של הכרטיס מסך. אשמח אם מישהו יוכל לשפוך לי על זה קצת אור. תודה רבה ויום טוב.

• 37 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by tomerco,

שלום רכשתי כרטיס מסך חדש Sapphire x1600pro 512 agp עכשיו אני חושב שיש בעיה איתו..(עוד לא ניסיתי אותו במשחקים) בboot לפני שהווינדוס עולה אז המחשב מציג כל מיני דברים על המחשב.. עכשיו בין מסך למסך בboot יש הבזקים כאלו של אור שמלוות בקווים להבנים שחוצים את המסך.. הדבר קורה גם שאני מפעיל את הcatalyst control center עכשיו גם בתוכנה רשום שהmemory clock הוא רק 396mhz .. יכול להיות כזה דבר? חייב תשובה דחוף תודה.. נ.ב המערכת שלי היא: מעבד: amd a64 3000 לוח אם:asus k8v-se deluxe זיכרון: twinmos 512mb 400mhz עכשיו באם יש בעיה יכול להיות שהבעיה נובעת מהספק? כי יש לי ספק פשוט.. חייב תשובה דחוף תודה..

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  7. Started by ccc,

http://www.theinquirer.net/?article=13098 עוד לא יצאו, אמורים לצאת בהמשך היום.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  8. Started by Mohican,

MSI Geforce 4800 SE 128DDR VIVO PRO מול Msi Geforce Ti 4600 -vtd 128 ddr איזה עדיף?

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  9. Started by mega1234,

איך יודעים אם הכרטיס הוא האקסטרים אדישיטן או הגרסה הרגילה ? מה המספר דגם צריך להיות ?

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  10. כן או לא? משמעותית=יותר מ-10%

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  11. Started by ScreameR,

אני מחפש מסך מאוד ספציפי, של VIEWSONIC שיש לו DVI, ובלי רמקולים, וכמובן 8MS יש חיה כזו ?

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  12. Started by al_n,

יש לי X1950PRO ויש לו 2 יציאות DVI עכשיו מחובר לי למחשב LCD 19. אמרו לי שאפשר לחבר עוד מסך ולעשות שאחד יהיה בשליטה (רגיל, מה שאני עושה במחשב) ושאפשר להגדיר למסך השני שיהיה על חלון מסויים אחר. עכשיו זה בטוח לחבר את המסך השני שלי שהוא CRT? לא יקרה כלום? זה אפשרי בכלל?

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  13. איזה כרטיס הכי מומלץ למשחקים בתקציב הזה (350ש"ח) עם חריגה קלה? אני יודע שהכול יחסי אבל זה התקציב... תודה.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by i.k,

מישהו פו מכיר את החברה? האם מישהו היתעסק אם הכרטיסים שלהם? מעניינת אותי איכות הפילטרים של הכרטיסים שלהם מכיון שאני רוצה לקנות כרטיס שלהם אז אני רוצה לדעת במה מדובר. תודה רבה מראש לכול מי שיכול לעזור.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  15. Started by omerha,

האים היתרון של הליבה החזקה עדיף על מהירות שעון מה כדאי יותר ? והאם אני יכול להגיע עם ה 7900GS למהירות של 7900GT ? כמובן בממשק PCI EX

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  16. חיברתי חוט מהכרטיס מסך לטלויזיה עכשיו לא רואים ממש ברור יש קצת כאלה זיגזגים במסך וגם המסך לא ניכנס בכל הטלויזיה אז שזזים עם העכבר זה מזיז את המסך....... יש לי כרטיס מסך של ניבידאה גיפורס 5200 של ינון

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  17. Started by a1a1a1a,

אני רוצה לקנות את ה4870 1GB אבל יש מלא חברות, עם OC, בלי OC רציתי את הPALIT SONIC אבל קראתי שהוא רועש.. איזה גרסא הכי טובה שמשלבת שקט עם ביצועים? שלא יעבור את ה1100 +-

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. מה יותר טוב ?X1600 PRO 512MB, TV, DVI, PCI-E? או Leadtek WinFast PX7600GS EXTREM או שכדיי בכלל את ?X1600XT 256MB, TV, DVI, PCI-E? הוא טוב מ 7600GS ? ומה X1600PRO ?

• 10 תגובות
    • 615 צפיות
  19. Nvidia GeForce 9300M GS ? תודה שי

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  20. הודעות כמו : "unable to reach nvidia servers" "information not available!" מישהו עוד חווה את זה?

21. יש לי כרטיס מסך של ATI וברצוני לחבר אותו לטלויזיה 21 אינץ שיש לה חיבור של 21 פינים בלבד. ידוע לי שיש מתאמים למיניהם. ולפי מה שהבנתי צריך לקנות כבל S-VIDEO ויציאה של RCA. עכשיו הבנתי שיש הבדלים בין סוגי הכבלים ולא כולם איכותיים וכו'. השאלה שלי היא כזאת: איזה כבל לקנות ועם איזה יציאות? *לפי מה שהבנתי יש הבדל בין כבל S-VIDEO ל RCA לבין RCA ל S-VIDEO מה אני צריך לקנות?

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  22. עם I7 920 , 3GB RAM על HIGEST.. תודה חברה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. קניתי GTX 1070 וקיבלתי קוד לwatch_dogs_2. הבעיה היא שכבר קניתי את המשחק בלי קשר. יום אחרי שקניתי, המבצע התחלף לקבלת קוד for honor/ghost recon wildlands.. החברים בTMS הציעו לי להחליף עם מישהו שקנה עכשיו את הקוד. מישהו מעוניין? פורסם גם בפורום משחקים.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by efee123,

היי, אני מעוניין לקנות תחנת עגינה ללפטופ על מנת לפצל ל2 מסכי 24 אינצ. ראיתי את התחנה הזאת http://ksp.co.il/?uin=27169 רציתי לדעת האם הרזולוציה הרשומה שם היא עבור כל מסך (כלומר 2048x1152 עבור חיבור ה hdmi וגם 2048x1152 עבור הdvi או שזה מתחלק בין 2 החיבורים)? אשמח לדעת כי לא מצאתי על זה כלום ברשת. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by amitai124,

מה יותר טוב ?

• 6 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.