עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by orent,

שלום רב http://ksp.co.il/?select=.1108..140..142.&list=1&sort=3&glist=0&uin=9239&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 זה הספק שברשותי האם הוא מסוגל להחזיק 390X שאר המערכת: I5 4460 8GB 1600MHZ

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. משהו מכיר את המסך הזה? האם הוא שווה קניה? אם לא, אני אשמח להמלצות למסך 17-18 אינץ LCD/TFT. בסכום של עד 2500-300 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  3. Started by Mope,

בזמן האחרון אנשים נפטרים מה CRT שלהם .. מסכים שגם היום מוכרים אותם ב3-4 אלף ש"ח חדשים, נמכרים במחירים זולים יד שניה אחד המסכים שתפס את העין שלי הוא HP p1230 Diamondtron NF Aperture Grille CRT 2048 x 1536 @ 85 Hz Display, Maximum Pixel Rate 420 MHz !!!!! נתונים מרשימים מאוד .. מה אתם חושבים ? אני כרגע משתמש ב LG F900P ומרוצה ממנו אבל אני רוצה מסך שני .

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  4. היי, אני קונה מחשב חדש וצריך המלצה לכרטיס מסך מתאים. התקציב הוא 600 ש"ח, שימושיו יהיו HD ומשחקים קלילים כמו פרו אבולושן וLOST. אני מוכל להתפשר על הביצועים לטובת שקט מוחלט ולכן מעדיף אפילו כרטיס עם קירור פאסיבי. עדיפות גם לNVIDIA. תודה.

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  5. באתי לקנות X700 אבל בסוף אני יכול לקנות ב750 אז איזה כרטיס הכי כדאי לי לקנות במפרט: P4 1.6 768 DDR לוח אם של AGPX4 רק.. מעבד לוח אם מסריחים אבל חפיף..

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by דור788,

אז יש לי בעיה של מסך שחור כשאני מנסה לעלות משחק (emergency 3) אמרו לי שאני צריך לעדכן את הכרטיס מסך. עכשיו הורדתי את הדרייבר מהאתר של ati ואחרי שהתקנתי אותו אני כל פעם כשאני מנסה להפעיל את ה-control center או כשאני מעלה את המחשב שאני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת: הכרטיס מסך שלי הוא ati radeon 9600 xt עכשיו אמרו לי להוריד את התוכנה driver cleaner מכם אבל אני לא מוצא אותה. אז אם מישהו יכול להביא לי קישור או יש לו פיתרון אחר אז שמח לקבל תשובה

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  7. Started by Baz34,

לאחרונה קניתי את הכרטיס EVGA8800 GTS 320 SC , שאלתי היא בעומס לאיזה טמ"פ יכול הכרטיס לעלות וזה עדין יחשב בגדר נורמלי? כרגע אני רואה שלאורך זמן בעומס הוא עולה ל-67 מעלות , מה סף הטמ"פ העליון התקין והאם יש אפליקציה לבקרת טמ"פ ל-GPU בסביבת VISTA תודה מראש

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  8. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו להגיד לי איזה כרטיס מסך יותר טוב מבין השניים? 1. RADEON X700 256MB V/D/VO של SAPPHIRE 2. X550 PCI-E 256MB TV-OUT DVI על המאוורר כתוב XI אין לי יותר מדיי פרטים עליהם, העתקתי לפה את מה שכתוב על המדבקה שלהם, השני אני לא יודע אפילו איזה חברה הוא... בכל אופן, אשמח אם תגידו לי איזה כרטיס יותר טוב מבין השניים כי ע"פ הנתונים הבסיסיים שלהם אז הם די זהים עם אותם אפשרויות בתודה מראש, ליאור.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  9. שלום אני מעוניין להחליף את הכרטיס שלי לאחד מאלו: HD4670\GT 240\HD47770 ואני לא יודע איזה. אני אשמח מאוד אם מישהו כאן יוכל לומר לי איזה הכי כדי לי ולמה(שאני אומר למה הכוונה להסביר לי(למישהו שלא יודע מחשבים אבל יש לו אבא שכן יודע... ככה שהוא צריך להסביר לו למה דווקא זה)) הדרישות: כרטיס טוב כדי שאני יוכל לשחק בעיקר במשחקים כבדים וכל זה. הספק שלי הוא 400W בדוק לא גנרי. תודה לעוזרים. בבקשה מהר!

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  10. Started by AtomiX,

מפרט : AMD 3000+ 64bit (939) 512 ddr400 X2 Gigabyte 6600GT PCX Gigabyte nForce4 GA-K8NF-9 תוצאה : 3476 ללא שום אוברקלוק... האם התוצאה סבירה? מה התוצה הממוצעת למפרט הנ"ל ?

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  11. Started by אלון לטמן,

אני שוקל לקנות GV-N960G1 Gaming 2GD שווה להשקיע? כלומר יש לי לוח יש G41 וגם מעבד קצת ישן Q9550...

12. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=24772 לפני שבוע קניתי כרטיס דומה ב 1280 ש"ח - זה היה הכי זול שמצאתי

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  13. Started by ShayGTi,

מישהו יודע מה מיוחד בגירסה הזאת? והאם היא מומלצת אל מול הגירסאות האחרות?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  14. Started by roei88,

טוב אז עכשיו יש לי geforce 440 mx וזה בקושי מעלה לי משחקים. מה כדאי לי לקנות עכשיו ראדון 9100, או לחסוך עוד קצת ועוד חודש-חודשיים לקנות geforce ti 4200? יש הבדל גדול בביצועים? ואיך משחקים חדשים יעבוד לי עם המפרט שלי? (מספיק לי הגדות בינוניות גם ככה המסך שלי תומך עד 1028@1280) הגרסא של ה- 64 מגה עולה 90-100 ש"ח פחות, אז ה-128 שווה את זה?) ועוד משהו הראדון 9000 יותר טוב מ9100?? זה אמור להיות פחות לא?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by pain_killer12,

האם כדאי לקנות את כרטיס הסמך הבא: BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION איך BFG בתור חברה? אני כנראה אשיג אותו במחיר זול, כדאי לקנות? נ.ב אני מתכנן בכל מקרה לקנות 8800GTS אז כדאי את הBFG? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  16. ולהתרשם מהם ? כמה שפחות לרוץ מחנות לחנות ? למישהו יש מקום כזה ? באזור המרכז . ? תודה

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by nesber,

האם כל כרטיסי 5600(לא אולטרא) באים עם בקר זיכרון של 128 ביט? לפחות אלה של לידטק?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  18. Started by Checker,

שלום, בבבעלותי מחשב יחסית חדש עם כרטיס מסך Geforce 9600GT, לכרטיס יס 2 יציאות dvi שאחת מהן מומרת ל-VGA ודרכה מתחבר המסך שלי, אני מעוניין להשתמש ביציאה השלישית S-video בשביל לחבר את המחשב לטלוויזיה כך שהתמונה שמוצגת על המחשב תוצג גם בטלוויזיה, יש לי כבל אבל כשאני מחבר אותו לא קורה דבר על מסך הטלוויזיה, איך אני יכול לגרום לתמונה לצאת גם מיציאת ה-dvi וגם מה-s-video?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by yigael_o,

היי, אני צריך כרטיס במחיר סביר שיריץ DOOM3 חלק. יש לי את המשחק כבר 6 חודשים (קניתי במבצע באופיס דיפו ב 50 ש"ח) ואני מעוניין להתחיל לנצל אותו. יש לי גם ויסטה (המחירים של מיקרוסופט לא יורדים לאורך זמן, לפחות לפי מה שהיה עד עכשיו אז מוצרים שלהם אני קונה מיד ולא מחכה לירידת מחירים) אז אם יש כרטיס כזה שתומך ב DX10 אז עדיף. אם לא אז לא נורא.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. הצעות ייתקבלו בברכה (ספק 450 W PNR )

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  21. חג שמח יש לי את הלוח בכותרת עם כרטיס מובנה ואני רוצה לחבר אליו כרטיס מדגם 8500GT שיש לי . הכרטיס הזה הוא PCI . השאלה האם ניתן והלוח החדש יזהה את הכרטיס למרות שהוא PCI . הבנתי שבלוחות מהדגמים חדשים הסלוטים הם של PCI-E . האם יתאים ויזוהה ע"י הלוח ובמידה וכן , איך ישפיע החיבור מהבחינת מהירות הכרטיס (מהמעבר מסלוט PCI ל-PCI-E) . האם יש ירידת ביצועים ? עריכה : במידה ויש בעיית תאימות , אז אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך חדש שמתאים ללוח הזה, בטווח מחיר של 200-250 ש"ח עם יציאת TVOUT זו הסיבה היחידה שאני רוצה לחבר את הכרטיס , ע"מ לחבר את המחשב לטלוויזיה השמנמנה שיש לי בחדר לצפייה בסרטים מהמחשב ל-TV .

• 13 תגובות
    • 904 צפיות
  22. Started by Tall-Guy,

שלום :-) לא מזמן חבר שלי העביר לי את המחשב שלו מאחר והוא נוסע לחול לכמה שנים. אני לא הרכבתי את המחשב, אבל נראה כאילו מישהו השקיע בו מאמץ. המארז עצמו הוא Antec Three Hundred, עם שני מאוררים גדולים + מאוור מעבד + מאוור לכרטיס המסך. הטמפרטורה של המעבד שלי היא 45 במצב של חוסר עבודה (ואני לא בטוח אם זה רע או טוב). אז אחרי קצת רקע, הבעיה היא כזו: כרטיס המסך על המחשב הוא : Gainward ATI HD 4850 512Mb DD3 כרטיס המסך הישן שלי לא היה עובר את ה 40 מעלות בזמן של חוסר עבודה, אולם הכרטיס הנ"ל מגיע ל 80 מעלות בזמן מנוחה (ללא אוברקלוקינג). בדקתי קצת באינטרנט, ונראה כאילו לדגמי ה ATI 4800 Series של היסטוריה בהיותם כרטיסי מסך עם טמפרטורה גבוהה במיוחד. לצערי עוד אין לי משחק מותקן על מנת לבדו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by omery000,

חבר שלי קונה מחשב חדש והוא קונה GTX670 והוא נעול על Asus ואני דווקא חושב שהקירור של Gigabyte יותר טוב, השאלה שלי היא איזה קירור מבין הכרטיסים האלה יותר טוב (בלי קשר למחיר)? Asus GTX670 - GTX670-DC2T-2GD5 http://ksp.co.il/?uin=15857 http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/GTX670DC2T2GD5/#specifications או Gigabyte GTX670 - GV-N670OC-2GD http://ksp.co.il/?uin=15704 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4211#sp תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. כשאני פותח משחק כלשהו שאגב עבד לי פעם זה עושה מסך שחור ואז מופיע הסמל של ה"NO SIGNAL" וכתוב משהו שזה לא עובד כי זה לא בטווח של ההרץ של המחשק או משהו בסגנון. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  25. Started by avihy_1989,

לאחר דיון בעזרה לבחור בהרכבת מחשב היה התלבטות בין 660TI לבין gtx570 לפי האתר הזה http://www.hwcompare.com/13162/geforce-gtx-570-vs-geforce-gtx-660-ti/ יש מצבים בהם ה 660 יותר טוב ויש מצבים בהם ה 570 יותר טוב 660 יותר טוב בצריכת חשמל ו Texel Rate לעומת זאת ה570 יותר טוב ברוחב פס זיכרון ו Pixel Rate רציתי לדעת באיזה שימושים(כגון תוכנות גרפיקה,עריכה וידאו,משחקים)/ביצועים בזמן המשחק(פילטרים,טקסטרות,פיזיקס,וכל שאר מרכיבי המשחק) באיזה תפקוד כל חלק נוטל את חלקו ובכך משפר את הביצועים. אשמח לדעת ולהחכים -pixel rate -memory bandwidth ( גם סקרן אותי שבתחום הזה 7970 לוקח את 680 מעניין אותי לדעת למה ואיך זה משפיע) -teture rate

• 0 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.