עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by idan663,

רגע לפני שאני קונה אני צריך הצעה מהירה מה עדיף לי CROSSFIRE של4850 או 4870 אחד תודה לעוזרים...או שעדיף לי להשאר עם 9800GX2 ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Tov_Tov,

טוב תראו אחרי מחשב רבה אבל באמת רבה התחלתי לחשוב על לקנות את ה X-800 XT איך שהו בחול :\ ולהביא אותו לארץ כי בחול הוא עולה כבערך 2000 +- עכשיו השאלה האם באמת כדאי לי לקנות את הכרטיס מסך הזה או שאני יקנה את MSI RADEON 9800 PRO ! כי אני ממש מפחד שבמשחקים כמו Hl2 ו CS:SOURCE אני בכלל אפילו לא יוכל לשים את זה על HIGH ולקבל את המקסימום מהמשחקים וזה מה חשבתי שאני יקבל אני לא רוצה לשחק CS SOURCE על HIGH אבל עם 40-30 FPS זה מה שמדאיג אותי :\ אז מה נראה לך שבאמת ככה זה יהיה מה שציינתי למעלה ? 30-40 FPS במשחקים האלה ? מפחיד אותי שבסופו של דבר אני יצטרך לשחק כל משחק חדש על MEDIUM או LOW ואלה בכלל לא היו הציפיות שלי אני קונה מחשב חדש כדי שכל המשחקים ירוצו לי על HIGH…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by T-Flash,

דליפת המידע האחרונה מ nVIDIA פתחה בפנינו את נתוני הכרטיסים מסדרות 8300 ו-8600 של החברה, הכרטיסים הראישונים לשוק הנמוך והבניוני אשר תומכים ב-DirectX10. כמו כל דליפת מידע מוקדמת הנתונים נוטים להשתנות עם הזמן, זאת מכיוון שהמידע אינו רשמי. גם הפעם תופעה זו לא פסחה עלינו וכרטיסי סדרת GF8600 מקבלים נתונים מעט שונים. האתר VR-Zone מוסר כי השמועות האחרונות על נתוני הכרטיסים מסדרת GF8600 לא היו נכונים במלואם. קודם כל שמם של שני הכרטיסים משתנה ל 8600GT לגרסה החזקה ו-8600GS לגרסה החלשה יותר (כן, בדיוק כמו בסדרת GF7). בניגוד לשמועות האחרונות, בהם הכרטיסים מקבלים רוחב פס של 256Bit לזיכרונות, רוחב הפס הוקטן פי 2 - כלומר 128Bit. אך עם זאת כ"פיצוי" הכרטיסים קיבלו מהירויות שעון גבו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by GlooK,

שלום לכולם אני צריך יעוץ או הכוונה לגבי כרטיס מסך. יש לי מחשב HTPC (מדיה סנטר) : מעבד : Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz כ.מסך O/B : nVidia GeForce 7100 / NVIDIA nForce 630i זכרון : 4GB (לא זוכר בדיוק איזה) עם כרטיס טלביזיה 150PVR וכו. ספק כח : 300W (לא אמיתי) משהו מעפן שעלה לי בסביבות ה 150 ש"ח יש לי את המחשב שנתיים/שלוש, ועד היום הוא שירת אותי נאמנה ללא כל צורך לשדרג (פרט להרדיסקים ששודרגו ל 2TB במערך רייד 0). לעצם ההתלבטות : א. כעת אני מעוניין לרכוש כרטיס לוויני (ממיר פנימי לצלחת לווין). בדרישות מערכת כתוב שצריך לפחות 256MB זכרון על כרטיס המסך (אני מתכוון לעבוד בסטרים כפול אז נגיד 512BM). ב. אני עובר לשידורי HD גם מצלחת לווין (פרטית) וגם מתוכן המורד יש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by arpa,

יש לי בבית 2 כרטיסי מסך, אחד מהם לא בשימוש. רציתי לדעת אם אני יכול להפיק תועלת כלשהי בכך שאני אחבר את הכרטיס השני למחשב.. אם יש דרך כלשהי לחבר בין השניים, או לנצל את הזכרון גם של השני, או משהו בסגנון. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by DeadHunt,

הכרטיס הזה טוב? -הכרטיס מיועד למשחקים- http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6073 http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=5685 -------------------------------------------------------------------- מב נותן הכרטיס, אני יראה יותר באיכות את המשחק? (יש לי fx5200 אני יראה שיפור רב ?)

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Shaker,

יש לי 6600GT הרצתי את המשחק סוואט 4 , בזמן המשחק היו תקיעות כל כמה שניות למשך איזה 3 שניות , פתאום אחרי איזה 3 תקיעות כאלה המסך נכבה , זה קרה גם ששיחקתי האלף לייף 2 . השאלה SWAT 4 אומר לרוץ לי חלק גם עם פילטרים אז למה זה ככה?? זוהי בעיה של התחממות?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ashbit_q,

יש לי כרטיס מסך 460GTX 1G של PAILT עשיתי בדיקה בRILTEMP בשעות מנוחה הוא מגיע ל 38 מעלות ובלחץ ל 75 מעלות השאלה שלי היא האם זה בריא או שמה יש לי בעיה בקירור. אין לו קירור מסיבי מה שאומר שזה לא אמור להיות קר אבל זה אמור להיות הטפרטורות שלו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. עשו לי מחיר טוב לכרטיס הזה אז קניתי אותו ועכשיו שאני בודק בגוגל אני כותב בחיפוש sapphire radeon 9800 pro 256 mb ddr הוא מכניס אותי לכל מיני אתרים{מכירות, השוואות וכו'} ובחלק רשום שהכרטיס בא עם DDR 2 ,או שהוא בא עם קירור ענקי בשם: Ultimate. ישלכרטיס הזה גרסה רגילה??? או שרק בגרסאות האלו הוא בא??? אני לא רוצה לשאול את המוכר בגלל שהוא עשה לי תכרטיס ב 1800 ואם אני ישאל אותו והוא יברר ובאמת ירה שהכרטיס מגיע עם הזיכרון DDR 2 או עם קירור מפלצתי כזה הוא יעשה לי מחיר הרבה יותר גבוה. תודה לעוזרים!!!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם היום מכרתי את הכרטיס שלי מכיוון שלא הייתי מנצל אותו(לא הייתי משחק)ועכשיו אני עם כרטיס pci רגיל שהורס את העיניים אני מחפש כרטיס שיהיה אפשרות לעשות איתו מערך sli חשבתי על 7300gt מה אתם אומרים עליו ועם יש משהו יותר טוב בטווח מחירים של 500ש"ח לא יותר וכמובן שיתמוך ב-sli תודה רבה לכל העוזרים אלי.

11. Started by michfir,

לפני מספר שבועות פתחתי נושא בפורום של מפרטים, נתנו לי מפרט - קניתי אותו. עכשיו הכרטיס מסך לא מספק אותי ( GeForce GTX550Ti ) הייתי שמח לדעת איזה כרטיס מסך חזק יותר אפשר לקנות. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by PCguy,

קניתי מחשב עם כרטיס 9600 אבל במנהל ההתקנים לא רשום שם היצרן פתחתי ת'מארז וגם על הכרטיס אין שם איך ניתן לדעת של מי הכרטיס?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום בעוד כשבועיים אני אקנה כרטיס מסך חדש.... הכרטיס יהיה באפיק AGP וחשבתי על שתי דברים: אופציה ראשונה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1681_1682&products_id=10413 אופציה שנייה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4226 את הכרטיס הראשון שציינתי אני יכול לקנות בפחות מ1100 ... אם אני אלך על הGTO אני אצטרך לחסוך עוד קצת כסף.... בכל מקרה רציתי לשאול אתכם: איזה כרטיס יותר טוב ? מה ההבדלים בין הכרטיסים הללו ? האם החברה gil forsa טובה ואמינה ? איזה כרטיס כדאי לקחת ? תודה לכולם...

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי איזה כרטיס מסך הכי טוב (ללא התחשבות במחיר): ATI x1600PRO NVidia 6600GT NVidia 6800xt תודה

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, אני מחפש כרטיס מסך לצורך שימוש מסיבי בתוכנת AFTER effect, רציתי לדעת האם הכרטיס: PNY Quadro 4000 2GB GDDR5 DX11 PCI-E שעולה 3000 ש"ח הוא overkill לצורך זה ואפשר להסתפק בשקט באחד יותר חלש או האם הכרטיס שציינתי חיוני לעבודה בתוכנה זו. תודה רבה לאלו שיוכלו לעזור לי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לכם מושג איפה עוד אפשר לרכוש את הכרטיס הנל במחיר של 450 שקל..?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shloosh,

בערכת מחשב הזאת: P 800 MHZ 384 SDRM MSI G-FORCE 2 MX 32MB ומעוניין להחליף את הכרטיס מסך! מה יותר טוב ועד כמה השיפור יהיה גדול???? RADEON 900 PRO 64-GIGABYTE או!!! G-FORCE 4 MX 440 64 MB שניהם DDR!!! חייב המלצה ומהר!!! תודה...!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by KooK,

שקניתי את הכרטיס המסך החדש (RADEON 9600), היו לי בעיות של פינגים ופריימים במשחקים(כי שהחלפתי שוב לג'יפורס הכל היה חלק, בדקתי מספיק פעמים את זה). שאני בתוך משחק רשת אני לוחץ Ctrl+Alt+Del, מסמן את המשחק (נגיד ET.exe), ושאני לוחץ עם העכבר בכפתור הימני, Set Priority ומשנה ל Low, הכל מסתדר, בכל המשחקים. אבל מה זה לא נשמר קבוע, מישהו יודע איך אני יכול לעשות בהגדרות איפהשהו שזה קבוע יהיה ככה? או לפחות לקובץ מסוים שזה יעשה קבוע? בבקשה תעזרו לי כי זה ממש חשוב.. מקודם גם היה לי רדאון 9200 והיו לי את אותן בעיות, או שזה יכול להיות הגדרה דפוקה במחשב או משהו. וכן התקנתי דרייברים חדשים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by YakiTraki,

שלולם, מוצע לי הכרטיס הזה במחיר של 800 ש"ח, כדאי לי לרכוש אותו? מאחר ואני דל בתקציב, זו האופציה הכי מושכת בעיני.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הRadeon® X1900 XT http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 הRadeon X1800 XT http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5732 אני ירגיש את ההבדלים במשחקים ?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Globalization,

היי, שאלה, יש הגבלה בשילוב של GTX1080 + i7 4770K?

22. Started by Tomer75,

היי חברים, קצת עזרה אם אפשר, זה המפרט שלי: מעבד: Core 2 Duo E6550 1333MHz, s775, 4MB לוח אם: Asus P5N-E s775 Quad Core 1333MHz, nForce 650i SLI 2xPCI-E זכרון: DDR 2 - 3Giga כרטיס מסך: 8600GT מארז: Thermaltake Sporano VB1000 ספק כוח: Thermaltake TR2 Power 550W מסך: Samsung 21" בסביבות 600-800 ש"ח, יש משהו שכדאי להשקיע בו או שהמחשב ענתיקה מדי? תודה!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ProRules,

אהלן חברה. יש לי תקציב של כ1300 שקל לכרטיס מסך חדש. מעבד Q6600 על 3.7GHZ בקרוב כשיהיה לי בלוק ללוח אם אני ישעה 4GHZ. אני רוצה כרטיס שיריץ משחקים על מקסימום עם FPS טוב. ספק כוח CORSAIR VX550W לוח אם GA EP45-UD3LR תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום חברים, במסגרת הרכישה של מע' מחשב חדשה אני עומד מול הבחירה בין שלושת כרטיסים המסך הבאים של חברת Sapphire: Radeon HD 5670 Radeon HD 5750 Radeon HD 5830 הייתי שמח לקבל המלצה מי מאלו הוא הקנייה המוצלחת ביותר עבורי. חשוב לציין שאני לא גיימר כבד. אבל עובד עם מסך ברזולוציה מעט גבוהה לנורמה (1920x1200). מה עוד שמזכרוני (שמתחיל להראות סימני זקנה עם השנים) זכור לי שמדי פעם היו מתפרסמות לכרטיסי המסך כל מיני "קומבינות שידרוג" מ-Pro ל-XT וכיוצא בזה.. לכן - אם קיים בגרסאות הנ"ל, זו נקודה שחשוב להזכיר... תודה רבה למגיבים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי ראדון 9000 פרו. הלכתי להגדרות של התצוגה ובחרתי את המסך השני (זה של הדיפולט). המסך ניהיה שחור ואז חוזר. אין לי מושג מה לעשות, כל עצה תתקבל בברכה. ד"א השתמשתי במתאם של S-VIDEO ל-RCA ואז RCA רגיל לטלויזיה. מה שמוזר שבמתאם של ה-S-VIDEO יש פחות פינים מאשר כניסות שיש ליציאה. (נניח שביציאה של האס וידאו יש מקום ל10 פינים, אז במתאם יש רק 3 שנכנסים לתוכו. זו רק דוגמא ולא המספרים האמיתיים רק כדי שתבינו את הרעיון.)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.