כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! שמתי לב שכולם כאן ממש שולטים בכל הנוגע לכרטיסים שבחלק העליון של הסקאלה, אבל מה לגבי כרטיסים בחלק התחתון??? אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך זול כמה שיותר, בעיקר לאינטרנט, ומעט תוכנות גרפיקה ומשחקים. אנא הציעו לי כרטיסים זולים שהכי משתלמים בתקציב (נמוך... אני יודע) הזה. תודנ מראש
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה מחשב למישהו שקונה את המחשב בעיקר לשימושים של סטודנט אבל עדיין רוצה פה ושם לשחק. כשאני אומר משחקים אני לא מתכוון לדברים כמו FEAR או CoD2 אלא דברים קצת פחות כבדים כמו פיפא 2006 וכו'. התקציב הוא 700 ש"ח. חשבתי על הכרטיס הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11942 האם זה הכרטיס הטוב ביותר ש-700 ש"ח יכולים לקנות? הוא יותר חזק מה-7300GS? אי אפשר לחרוג מהתקציב בשקל כך שהמלצות על 6600GT לא כ"כ ריאליות. שוב, הבנאדם ממש לא גיימר כבד - רק רוצה לשחק קצת פה ושם כדי להעביר את הזמן. תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן ולא מצאתי תשובה חבר שלי קנה כרטיס מסך 430 והוא אמר לי שזה תלת מימד ועלה לו 850+- השאלה שלי מה זה הכרטיס מסך הזה והם זה שווה להשקיע על זה 850+- ולמה לא עדיף נגיד 460 ב650 שקל?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כדאי להביא ת כרטיס 7950 3GB? רוזולוצייה:16:10 1440X900 enermax 550 naxn
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני פשוט רוצה לקנות כרטיס מסך שיריץ אותו על הגדרות גרפיות גבוהות אז משהו ניסה להפעיל את הדמו על 7600gt אגב מי שיודע גם על nfs Carbon' איך הוא עובד עם הכרטיס מסך הזה? אני מבקש בלי השערות רק מי שניסה להפעיל את המשחקים האלה עם הכרטיס הזה שיענה לי אני מדבר על רזולציה של המסך שלי 1284 1024
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה כרטיס מסך חזק יותר. intel hd 4000 או nvidia gt 630m 2gb with directx 11 תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כאן: http://www.rsm.co.il/Category.aspx?q=5830 מוזר בksp הוא עולה קרוב ל-1200 ש"ח בזאפ הכי זול 1078 ש"ח מה גם לא מזמן בדקתי הוא עלה יותר מ-1200 ש"ח. במידה וזהו המחיר האם הוא משתלם?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, משום מה הנוסטלגיה השתלטה עליי וממש בא לי לשחק במשחק החדש בסדרה....לצערי מ max payne 1 לא נגעתי במשחקים.בקיצור איזה כרטיס מסך הכי זול ומינימלי יריץ את המשחק בצורה טובה ?כרגע אני על איזה כרטיס עמום וישן :גיפורס 8500gtהמחשבwin 7 648 גיגה זיכרוןמעבדE 8400 3.00ghzתודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה הגיוני? אני מריץ על רזולוצייה מאד מאד נמוכה של 19 אינטצ' ועל מקס דיטיילס וזה נותן 60 FPS?! מפרט E8400 GB P35 ds3l 4Gb aDATA HD4870 וזה פאקן מריץ לי על 60 FPS!??!!? מחשב חדש!! נקנה לפניי יומיםם זה הגיוני?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקובץ באיכות בינונית (מעל 40 מגה, 4 דקות) ... את הקובץ הגדול לא הצלחתי לעלות (86MB). צילמתי דרך FRAPS וערכתי מעברים בMOVIEMAKER ההגדרות במשחק היו על מקסימום כולל X4AA, רזולוציה 1024X768 (הכנתי את זה במעבדה, עם מסך 17"). תהנו! http://stage6.divx.com/user/xvertigo/video/1245914/Lost-planet,-DX9-on-XP,-8800GTX-@-621/1944,-E6600@3-42
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וואסאפ? מצאתי איזה מסך יד שנייה IBM P200 ב500 שקל, 20 אינץ', ורציתי לדעת אם הוא איכותי ומשתלם. תודה מראש. Features: 20" Trinitron Screen (19.1 Viewable) .31 mm dot pitch H Frequency : 29-90 Khz V Frequency : 50-120 Hz HD-15 Input Connector Maximum Resolution PC: 1600x1200, 75 Hz Digital controls BR, CT, HS, VS, HZ, VE, CV, PN, TI, CL, DG Height : 18.7 Width : 18.7 Depth : 19.9 EPA "EnergyStar" VESA DPMS compliant
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שלום ניסיתי לחבר את המחשב שבסלון לטלויזיה שבסלון בעזרת כבל S-VIDEO. הבעיה היא שיש הפרעות בתמונה, מן "גלים" כאלו. כאשר חברתי את אותו המחשב לטלויזיה שבחדר שלי, הכל עבד מעולה ולא היו הפרעות בתמונה. שתי הטלויזיות כעיקרון מאותו סוג, SAMSUNG. חשבתי שאולי הבעיה היא בשיטה של התמונה, PAL_B, NTSC וכו'. יש אפשרות שזאת הבעיה? אם כן, איך אני משנה את השיטה כך שתהיה התאמה בין ההגדרות לטלויזיה? *הכרטיס מסך הוא nVIDIA 6600 תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גרסאות מתקדמות של כרטיס המסך העדכני מבית AMD מתחילות להגיע למדפים ואחת המתמודדות המובילות לדגם האופטימלי מגיעה לביקורת - הכירו את ה-RX 5700 XT Pulse של Sapphire לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. שמעתי על ממיר מ-VGA ל-DVI. רציתי לדעת האם זה יתן שיפור במסך LCD שכיום מחובר ב-VGA, מה מחירו המשוער, והיכן ניתן לרכוש. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אבקש את עזרתכם... כרטיס המסך הנוכחי שבק חיים (7950 3G), מעבד I5- 4760, ספק סיסוניק 550. הצורך העיקרי הוא משחק המנג'ר, והשאר צפיית סרטים, אינטרנט, הורדות וכו'... העיקר שהמנג'ר ירוץ חלק בהגדרות הגבוהות ביותר ברזולוציה 1080P. כרגע אוכל להשקיע עד 1000 ש"ח ורצוי פחות כל שקל נחשב ונספר אודה לכל העוזרים בדבר...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי עזרה בקניית הכרטיס מסך החדש שלי.. התקציב שלי הוא כ800 ש"ח ורציתי כרטיס שיחזיק הרבה זמן ויהיה ניתן לעשות OC בצורה טובה איתו. יש לי AMD 2000 על לוח של ASUS AGP עד כפולה של 8 תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מנסה להבין איך הולך ריבוי הכרטיסים אז השאלות שלי הם: 1. האם סוג הריבוי שבחרתי (קרוס-פייר או ס.ל.י) , תלוי בסוג הצי'פסט של הלוח או בתמיכה שלו? 2. כרטיס בודד של nvidia פועל על לוח עם צי'פסט אינטל? 3. בשביל ריבוי כרטיסים צריך יציאות מיוחדות בספק? תודה לכל העוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש במסך של CTX,וכרטיס מסך GF4 mx440 , המחשב עובד רוב הזמן ברזולוציה של 800X600 וברוב הקטגוריות והמשחקים שאני משחק זו הרזולוציה שאני פועל איתה. מה הקצב הריענון שצריך להשתמש? מה מומלץ? ואם אפשר לקבל גם כמה הסברים על הנושא של קצב ריענון ומה טומן בחובו הנושא - אשמח לקבל. תודה רבה ויום טוב.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב כעיקרון ברוב המשחקים עם הכ.מסך אני מרוצה עד הגג, אין מה לדבר הוא מריץ חלק והכל רק יש בעיה במשחק FEAR COMBAT. משום מה אצל רוב האנשים רואים יפה אפילו לחבר שלי שיש X800GTO רואה יותר יפה ממני במשחק ובדקתי את זה. הטקסטורה אצלי דיי מכוערת אפשר להגיד ואני עובד על הגרפיקה האוטמתית שהמשחק נותן. אני רואה ת'גרפיקה במשחק בGAMESPOT לדוגמה ואני רואה שאצלי רואים ממש מכוער, המחשב שלי צריך להריץ ת'משחק על HIGH ולראות יפה לא ? אז למה רואים כל כך מגעיל =\ אני יכול לעלות לכם תמונה יותר מאוחר. כעיקרון זה SUX =\ + יש לי בעיה עם הFRPAS במשחק, הוא תמיד מראה לי שיש לי על 1 FPS לא משנה באיזה מצב אפילו שמתי על LOW וזה הראה לי על 1FPS. יש מצב שזה בעיה עם הX64? אני כבר לא יודע מה לעשות =\ עד…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בדילמה עשיתי הזמנה ל-HD 4870 מנעה מחשבים עם 1G זיכרון אך הכרטיס הזה לא במלאי יש להם כרגע 512, השאלה שלי היא האם שווה לי לחכות 14 ימי עסקים לכ.מ עם 1G? תודה לעונים.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבטחתי כאן פרורום זה במספר דיונים שברגע שיתפרסמו הספציפיקציות להרחבות OpenGL של ה-NV30, אני אקרא אותן ואדווח על התרשמותי מהן. אז הנה זה בא: 1) בעניין ה-Pixel Shaders, שמתי לב שהם עברו למנגנון דומה לזה של ATI, וגם לשיטת מונחים דומה. אים כל כך הרבה שיפורים מבחינת פקודות חדשות יחסית לדורות הקודמים של שבבי NVIDIA, אבל התוכניות שאפשר לכתוב שם יכולות להיות הרבה יותר גדולות ויש לרשותן הרבה יותר משאבים. השיפור הבולט מבחינת הפקודות הוא האפשרות "לפסול" פיקסל, ולא לתת לו להצטייר - אפשרות שלא הייתה קיימת בשבבים מדור קודם. 2) חל שיפור עצום בהרחבה של ה-Vertex Shaders. המון פקודות חדשות שמקצרות תהליכים, יכולת ליצור לולאות ותנאים ודברים רבים אחרים. תוספות אלה אכן נותנות אפשרות ליצור אפק…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
HD 4850 הפסיק לעבוד כמו שצריך בהתחלה הוא היה גורם למחשב להכבות ולהידלק (בלי הפסקה ) רק מידי פעם, ואחרי קצת התעשקות הוא היה חוזר לעבוד היום, לא הצלחתי לסדר את זה כמו שבדרך כלל .... שמתי אותו במחשב אחר, וגם שם קיבלתי בדיוק את אותה תקלה כנראה שמשהוא לא בסדר עם הכרטיס הזה (מבחינת טמפרטורה הוא בסדר) אני חושב שהוא עדיין באחריות במידה ויציעו לי כרטיס אחר במקומו איזה כרטיס יהיה שווה ערך מסדרה HD5000 HD6000 ו HD7000 ? בהנחה שיציעו לי ... אני פשוט לא רוצה להגיע לשם, לקבל הצעה ולא לדעת מה לענות תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום כרטיס מסך geforce4 ti4200 128ddr של powercolor עכשיו השאלה שלי היא האם עשיתי טעות בקנייה זאת? האם כרטיס זה יספק אותי להרבה זמן? כי ראיתי שיוצאים המון כרטיסים חדשים כגון fx שאומרים שדום החדש עובד טוב רק בו אז חשבתי לעצמי האם עשיתי טעות וילמתי סתם על דבר שלא יספק אותי להרבה זמן הנה עיזרו לי הכרטיס עדין לא קיבלתי זה עוד בהזמנה האם לבטל הזמנה זאת ולקנות משהו אחר? והאמת שאין לי כל כך הרבה כסף אני מוגבל ל 900 שקלים! אז האם זה בסדר
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך זה ש 1800 יותר טוב מ1950 זה אמור להיות הפוך, או שלא... בכלל בכל הביקורת ה1800 יותר טוב איך???? http://www.firingsquad.com/hardware/ati_radeon_x1950_pro/page6.asp ומישהו יודע אם ה1950 הוא 256 מגה או 512???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-