כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
-
התחלתי לחסוך כסף ל - Nvidia GTX 790.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות כך המעלות מגיעות עד לכדי 78 מעלות רק בבדיקה של ATI TOOLS והמחשב עושה ריסטרט כשהוא מגיע לנקודה הזאת... יש לי ספק כוח LIBERTY400 בלי OC למערכת ככה שאני בטוח שהספק עומד בהספק... מה אתם אומרים??
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי איזה בעיה ברזולוציה שהמאפיינים במחשב מציע לי מכוון שהוא מציע רק 3 סוגים של רזולציות במקום 5 או 6 וזה קרה אחרי שחיברתי את החיבור DVI במקום החיבור הרגיל של המסך למחשב ועכשיו הרזולוציות המוצעות לי לא מתאימות למה שאני רוצה. בעיקרון אני לא יודע אם זה קשור שהחלפתי כבלים אבל אני צריך עזרה איך להחזיר לי את כל אפשרויות הרזולוציה אז אם תוכלו לעזור בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש איזה כרטיס טלויזיה שיכול לקלוט את השידורים של yes?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי חיבור אס ווידאו (גיליתי מזה! D:~) בכ"מ. שמעתי (או קראתי פה בפורום >< לא זוכר) שיש כבלים שמעבירים מ-SV לבננה. האם אני יכול ככה להקליט למחשב? (עם הכבל הזה) האם ה-SV בכלל מאפשר העתקה למחשב? ><
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על כרטיס מסך שמסוגל להריץ משחקים חדשים בצורה חלקה? לא חשוב לי שהוא יריץ ברזולוציה גבוהה מ-768*1024, כל האיכויות של צל השתקפות ערפל וכו' יכולים בכיף להיות נמוכות. בקיצור, רק שעקורנית אני אוכל להריץ משחקים חדשים (מכל מני סוגים) בצורה חלקה ברזולוציה סבירה. התקציב שלי עד 400 שקל (מקסימום 450 אבל עדיף שלא), אני מקווה שאפשר להשיג כרטיס מסך שיענה לדרישות בתקציב הזה, אין לי מושג בכרטיסי מסך. נתונים על המחשב שלי (מצטער על פירוט מיותר או חוסר, אני לא יודע מה צריך בדיוק לרשום): AMD Athlon II X4 620 GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H DDR3 1666Mhz זיכרון 2GB DDR3 1333Mhz HEC 500TD-TF 500W אשמח לתגובה, תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי חברים. אני עובד עם סקצ'אפ וv ray ואני רוצה לשדרג כרטיס מסך מ 1060 6gb ל 2070s. אז קודם כל יש לי ספק כח 550w ובדקתי במחשבון psu והתוצאה הייתה שאני צריך 450w.(מעבד i7 ו 2 כרטיסי זכרון ו2 כונני ssd) אז האם הספק שלי באמת יספיק? ודבר שני איזה דגם הייתם ממליציםלי יותר מרשימה הנ"ל: https://ksp.co.il/mob/item/72734 https://www.newegg.com/global/il-en/evga-geforce-rtx-2070-super-08g-p4-3070-kr/p/N82E16814487455 https://www.newegg.com/global/il-en/evga-geforce-rtx-2070-super-08g-p4-2072-kr/p/N82E16814487499 (או שיש דגם אחר שהייתם ממליצים) ואו שאולי יש עדכונים לגבי ה 3000 גם בדגמים נמוכים ובמחירים סבירים? או שאולי ההשקה …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, עכשיו נכנסתי ל-GPU-Z כדי לבדוק כמה תדרים, ותוך כדי סקירה קלה של הנתונים, אני רואה את המידע על ממשק ההתחברות כתוב: PCI-E 16X 2.1 @1.1 ולא היה לי כל כך ברור עד שעברתי מעל עם העכבר ו...: האם זה הגיוני שהכרטיס שלי רץ על רוויזיה כ"כ ישנה של PCIE? יש לי לוח P67 מודרני למדי שתומך ב-2.1, אז הכרטיס אמור לפעול לפחות ב-2.0 (כי 2.1 לא אומץ באופן נרחב) עם כרטיס כזה יהיה צוואר בקבוק מורגש שכן זה כמו להריץ 8X על רוויזיה 2.0 או 4X (!) על 3.0 מבחינת רוחב פס. עזרה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
HD 5970 מבית sapphire או gigabyte? יש הבדל ביניהם?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחותי יוצאת בעוד שבועיים לתקופת השתלמות בקנדה ובמקרה אני גם מתכנן להרכיב מפרט חדש לחלוטין בקרוב.הבנתי ש CANDAPC היא אחלה של חנות בקנדה,אז אם יש מישהו שביצע צעד דומה אשמח אם הוא ייתן חוות דעת... למי שתהה,אני נוטה ללכת על הכרטיס הזה: http://www.canadacomputers.com/product_info.php?cPath=558&item_id=068373 כמובן TRI-X קירור מתקדם,חלילה קירור רפרנס שהאפקט שלו הוא בדיוק כמו לעשות פוווו על שריפה דולר קנדי כיום הוא כ 3.1 ש"ח (מדהים עד כמה הוא ירד,לפני 3 שנים בערך הוא נשק ל 4),יוצא כ 2320 בקירוב כלומר חיסכון של כ 600-700 לעומת הארץ.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות: הגרסה החדשה של מנהל ההתקן החדש של NVIDIA גורמת לפי שעה לקריסה של מחשבים מסויימים בעת תהליך ההתקנה שלה שלשום הפיצו החברות AMD ו-NVIDIA כמקובל גרסה חדשה למנהל ההתקן שלהם עבור תמיכה במשחקים החדשים, Tom Clancy’s The Division, Need for Speed, Hitman ו-Ashes of the Singularity. כמו כן הוסיפה NVIDIA שיפור ביצועים נוסף עבור Rise of the Tomb Raider. אבל לפעמים אחת מהחברות עושה טעות אנוש ומפיצה אל המשתמשים עדכון גרסה שבור במיוחד (למעשה, זה קורה לחברות הללו ואחרות לעיתים די דחופות), והפעם תורה של NVIDIA, שבשוגג הביאה עם העדכון החדש שלה קריסה מאסיבית של מערכת ההפעלה בעת ההתקנה שלו – דבר המצריך עליה דרך Safe Mode והסרה של הדרייבר כולו כולל ה…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש..ועכשיו אני לא יודע איזה כרטיס מסך לבחור, יש לי מסך "17.. אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלו.. אני רוצה לדעת למשל באיזה מהם יתאפשר לשחק בGTA החדש בגרפיקה הגבוה ביותר ושיעבוד חלק.. המעבד שאני כנראה אקנה הוא e8400 אם זה משנה במשהו... תודה רבה לעונים..
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מובנה Intel GMA X4500(HD) רוצה לשדרג ל geforce 210 1gb שווה? מצאתי את הכרטיס ב best buy ב $65 .
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי כ.מסך X800XL במפרט שלי , כמו שאתם יכולים לראות. הוא של ASUS ויש לו VIVO דרך מפצל שנכנס ל SVIDEO הראשי של הכרטיס על המפצל עצמו יש 2 כניסות ו-2 יציאות (שתיים SVIDEO ושתיים RCA) הוא מחובר תמידית לטלויזיה שלי, דרך כבל שיוצא מה SVIDEO OUT שעל המפצל ומגיע ל RCA IN של הטלויזיה. (כבל כזה רק ארוך ואיכותי יותר) כשאני עובד על המחשב, ונגיד רוצה לראות סרט או משהו, אני מעביר את התצוגה לטלויזיה (CTRL ALT T לפי הגדרה שהגדרתי בדרייבר) וחזרה באותה הדרך.. יש עם המצב הזה "בעיה" מוזרה כל פעם שאני עושה BOOT, והמחשב מעלה את עצמו מחדש, אני לא רואה את זה על המסך שלי ! (את ה-BOOT) המסך כבוי עד לרגע שעולה ה-XP ממש, ורק אז הוא נדלק, אין ביוס ואין שום דבר בדרך. יצא לי במקרה להסתכל בטלויז…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ליפני כמה ימים קניתי 2 כרטיסי מסך של HD6950 חיברתי את שניהם בכבל CrossFire אבל הבעיה היא שכשאני ניכנס למשחק לדוגמא GTA IV זה מוריד את ההגדרות על הכי נמוך וגם המשחק עובד יותר לאט מאשר כרטיס אחד מישהו בבקשה יכול לעזור לי בזה זה ממש מעצבן ולא מצאתי פיתרון.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך VIEWSONIC - VP171B LCD אני רוצה לעשות לו כיול. איפה אני משיג תוכנת כיול או תמונות עם הסברים, אני יודע איך לכוון את ההגדרות של המסך מלוח בהקרה ומהתפריט של המסך אבל זה לא מספיק מפני שקשה לדייק ואין לי בסיס שעלפיו אני יכול לעמת את הצבעים והבהירות של המסך . תודה לכל מי שיעזור 8)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צרבתי ביוס של msi כל הכרטיס hd5850 של sapphire שלי,ואחרי הריסטרט הכרטיס לא מזוהה! שמרתי את הביוס הקודם אבל אין לי אפשרות לטעון אותו,systemID mismatch,השתמשתי בכמה פקודות cmd כדי לצרוב את הביוס של msi אבל עכשיו הכרטיס בכלל לא מזוהה! עזרה??
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס 8800GT מ3 אלה עדיף? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1045 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=842 http://www.jkpc.co.il/ProductDetail.aspx?p=vga&i=28604 או משהו אחר?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: X1800GTO2 של ספייר ב1550 שקל X1800GTO שבא עם הX2 של AC ב1250 שקל 7600GT של לידטק ב997 שקל 7600GT אקסטרים של לידטק ב1074 שקל 7900GT של לידטק ב1531 שקל זה הולך ככה לא? X1800GTO2>7900GT>X1800GTO>7600GT EXTREME>7600GT ההבדלי מחיר שווים? האם יש הבדל גדול בין 128 ביט לבין 256 ביט? מה הבאנדל שמגיע עם הכרטיסים? איזה כרטיס הכי משתלם? תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שראינו למה בדיוק מסוגלת גירסת ה-Founder's Edition של ה-GeForce GTX 1080 אשר פותחה ועוצבה בידיה של NVIDIA, נראה כי בקרוב מאוד נדע גם מה יכולות להציע לנו היצרניות השותפות שלה כשניתנת להן ההזדמנות לכך שוק העיבוד הגראפי ממשיך לרתוח, לאחר שנים של דשדוש יחסי – כבר קיבלנו את ההכרזה הרשמית של ה-GeForce GTX 1080 האימתני בתצורה שנוצרה על ידי אנשיה של NVIDIA, ואף זכינו לראות ביקורות ראשונות שהתייחסו לביצועים שלה בצורה בלתי תלויה. כעת אנחנו אמורים לראות את התשובה הטכנולוגית של המתחרה AMD, בעוד כשבוע בתערוכת ה-Computex 2016, ובמקביל נראה כי אותה תערוכה תספק לנו גם הכרזות על דגמי ה-GeForce GTX 1080 – אלה שפותחו ועוצבו בידי היצרניות השותפות של NVIDIA, ועשויים להציע תדרי עבודה …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זאת הדילמה (לא שלי.. אני בעל x1900xt גאה) של הרבה אנשים , וסתם חשבתי לראות מה אתם חושבים. אם התקציב הוא גבוהה , לאנשים שקונים מחשב חדש , שווה לקנות איזה כרטיס בינוני שיפעיל משחקים בצורה טובה אך לא לאורך זמן (חצי שנה.. משו כזה) ולחסוך את הכסף ולחכות לכרטיסי הדור הבא DX10 ואז לקנות משהו טוב , או שפשוט כדאי להם לקנות כרטיס עכשיו כדוגמת ה x1900xt (וכדומה..) ? אשמח לשמוע דעתכם
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
sorry for the english , havent installed the heb pack yet just got my 2500 + barton
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-