כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
מסך דק חדש בשבילי. אני מחפש איכות תמונה. הבעיה היחידה שלי היא שהסאמסונג די מכוער ושמן כזה מה דעתכם?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לשחק במסך אחד באיכות מקסימלית נכון להיום ולשנה הקרובה. מסך 24" קונה מחשב חדש ספק 1200W Antec או פחות תלוי בכרטיסי מסך מעבד AMD FX 8 ליבות זיכרון 16G עכשיו לעניין הלוח זה תלוי בכרטיס מסך. צריך להבין אם אני צריך SLI או CF או שמספיק כרטיס כמו GTX570 -580 או ATI6970 בCF מעוניין ב ATI6950 או SLI GTX560 בנוסף ראיתי באתר הנל http://support.amd.com/us/certified/power-supplies/Pages/listing.aspx שרוב הספקים לא מתאימים לCF בכרטיסים של הדור 69XX מה עושים צריך הסבר תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם כאן אני צריך לפרסם את זה אבל NVIDIA שחררו דריברים חדשים אתמול.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ימים ספורים אחרי הדיווח המקורי בנושא, אנחנו מקבלים הצצה לדגם ה-Gaming OC בעל קירור האוויר הכפול לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, הציעו לי לרכוש את הכ. מסך Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB בפורום מפרטים/ספקים ומארזים, לפני הרכישה, רציתי לדעת האם קיימת יציאת HDMI בכרטיס ? בכל התמונות שחיפשתי נראה כי לא קיימת יציאה כזו. תודה רבה, סופשבוע נעים.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי איזה בעיה ברזולוציה שהמאפיינים במחשב מציע לי מכוון שהוא מציע רק 3 סוגים של רזולציות במקום 5 או 6 וזה קרה אחרי שחיברתי את החיבור DVI במקום החיבור הרגיל של המסך למחשב ועכשיו הרזולוציות המוצעות לי לא מתאימות למה שאני רוצה. בעיקרון אני לא יודע אם זה קשור שהחלפתי כבלים אבל אני צריך עזרה איך להחזיר לי את כל אפשרויות הרזולוציה אז אם תוכלו לעזור בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לקנות את הכרטיס הזה - palit x800gto agp כי מוכירם אותו ב-2 חנויות בסביבות 800 שקל וזה מחיר די טוב לX800GTO AGP וחיפשתי עליו ביקורות באינטרנט ולא מצאתי כלום, אפילו לא אתר שמוכר אותו חוץ מחברת מחשבים אוסטרלית וזה נראאה קצת מוזר.. כדאי לקנות את הכרטיס הזה? :-\
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה... הרצתי טסט של התוכנה PCMARK2002 ובסוף כשנכנסתי לאתר שלהם וראיתי את המפרט שלי, היה כתוב שהAGP העכשווי שלי הוא X2 ואפשרי X8,X4... למה כתוב לי שהכרטיס רץ על X2 כשהוא אמור לרוץ על X8? ד"א את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד....
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם לא שמתם לב, אבל כבר כתבתי בעבר ורמזתי בנושא Bryce5.0. תוכנה מדהימה, גאונית ליצירת נופים תלת מידיים ואנימציות לסרטים. תגידו לי 3DstudioMax ואסכים אתכם אבל בשביל האחרונה צריך תואר באוניברסיטה כדי להכירה. התוכנה עברה מספר גילגולים בעבר וכעת היא נמצאת תחת המותג Corel .כל כך נוחה לשימוש ופונקציות אין ספור. כעת משהצטרכתי ללמוד את תכונות האנימציה גיליתי כי הממשק שם פשוט יוצא מגדר הרגיל. ניתן לבצע אנימציה של כל פריט בתוכנה אפילו אפשר לבצע אנימציה למצלמה. המעניין הוא שכדי לבצע render למסמך כלשהוא, אין צורך בכרטיס מסך כבד ויקר. המעבד עושה את העבודה וכשהוא עושה את העבודה המעבד מתחמם בצורה מהירה מאוד. לתוכנה יש מודול נוסף המאפשר להתקין תוכנות "סוכן" למחשבים שנמצאים ברשת ולבצע re…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
R630 הוא קוד ליבה של כרטיסי HD2600XT ו HD2600PRO שמיועדים לשוק הבינוני ותאריכם המקורי של השקה היה מאי, אבל שוב ATI דוחה כרטיסים אבל הפעם "רק בשבועיים" (מסוף יוני לאמצע יולי)אבל זה לא משמח את החברות צד שלישי. אפשר לקוות למענה הולם בתמורה ל8600GTS ו8600GT למרות הבקר 128 ביט שיש להם.. מקור: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1247&Itemid=1
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב סוף סוף זה הגיעה והיום הולדת שלי עוד מעת כבר (יום שבת ;D) והגיעה השעה של מתנתי. אז אני הולך לקנות את הTriplex Silver Geforce 4 Ti4200 128MB DDR TV-Out Retail Video Card. עכשיו יש לי כמה שאלות ואתם יותר ממוזמנים להוסיף הערות וכל מה שתרצו. 1) למה הוא עולה רק 991 שקל? כתוב שזה עם 128MB זיכרון וכול כך זול, השערתי זה בגלל שאין לו VIVO. 2)כמה NS הכרטיס הזה? 3)יש בעיות או משהו שזה לא יפעל כמו שצריך על מחשבי? 4)אך הכרטיס בOC? כי כמובן שאני הולך להוציע את כול המית ממנו באובר. וכמו שאמרתי אתם מוזמנים להביא לי עוד הצאות לכרטיסי מסך (אבל זכרו שיש לי תקציב דל).
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ה5850 מעניין אותי...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המסך mag996 PF כבר שנתיים, הוא שירת אותי מצויין ואף פעם לא עשה לי בעיות. אך בימים האחרונים אני חש שהוא לא כמו שהוא היה פעם. פתאום קצת קשה יותר לקרוא טקסט וצריך להתעמק יותר בקריאה וגם בעיקר שיש צבעים לבנים או שיש רזולוציוםת עם יחס לא כל כך "שווה" (1280X960) אני שם לב למעין גלים כאלה בקצוות המסך אשר נמשכים עד האמצע. הרחקתי כל מכשיר שמקרין אלקטרומגנטיות למסך עד כמה שאפשר והבעיה עדיין לא נפתרה. מה אני יכול לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום רציתי לשאול ראיתי באתר הבא את הכרטיס הזה ואולי אני ירצה לקנו ת אותו הנה האתר http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/ati-firegl-v7350_5.html תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לו בעיית תקציב ,אין לו גם זמן לחפש. חיפשתי לו באינטרנט ולא מצאתי. זה הכרטיס: http://www.mvktech.net/content/view/3552/39/1/0/
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
in my GeForceFX 5200 ULTRA there is a DVI connection. שאני מנסה לחבר את המסך דרך המתאם זה לא עובד ! למה ? איך אני עושה לזה ENABLE או משהו ליציאה הזאת?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ישלי 260 gtx אני רוצה לקנות מחשב חדש .. יש הבדל גדול ? וגם יש לי q9550, עד כמה i5 4570 חזק יותר ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , כמו כולם ,הגיע הרגע לשדרג את המערכת . כרגע עם 970 ומערכת בת 9/10 שנים . משתמש בעיקר במשחקים ומוזיקה . האם זה הזמן הנכון לרכוש כרטיס מסך מהסידרה הישנה ? 2080 או 3060 ?TI לא TI
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה מחשב חדש..ועכשיו אני לא יודע איזה כרטיס מסך לבחור, יש לי מסך "17.. אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלו.. אני רוצה לדעת למשל באיזה מהם יתאפשר לשחק בGTA החדש בגרפיקה הגבוה ביותר ושיעבוד חלק.. המעבד שאני כנראה אקנה הוא e8400 אם זה משנה במשהו... תודה רבה לעונים..
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את כרטיס המסך הראשון מסדרת כרטיסי המסך החדשים של NVIDIA אשר מיועדת להמונים - האם הוא ממשיך ראוי לדור הקודם? התשובות כאן לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות MSI GeForce 4 TI 4200 64 MB ואני יודע שבקרוב עומד לצאת הרדאון החדש (9700). האם תהייה ירידה במחירים של הכרטיסי מסך כשהרדאון ייכנס לשוק? אם לא אז מאיפה אתם ממליצים לי לקנות את הכרטיס הנ"ל. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס על 530 על 580 ! הורדתי אותו מ 540 על 585 !!! אני משחק 30 דקות (כל משחק) המחשב נתקע !!!!! מסך שחור המוניטור נכבה עובר למצב STAN BY וכל מה שנשאר לעשות זה ריסט גם בבדיקת ארטיפקט ב ATI TRAY TOOL או ATI TOOL !!! אותו דבר ...נתקע אחרי 2..3.....דקות של בדיקה הכל קופא ! מה הולך פה לעזזל ? ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום ניקיתי את הכרטיס מסך שלי (HD4550) וגיליתי שיש כמה רכיבים שתלושים מהלוח כולל הפדים שלהם. אלו רכיבים מאוד קטנים SMD , אני חושב שאלו קבלים בגלל הסימון C (ואז מספר כלשהו) על הלוח של הכרטיס הכרטיס עובד מצוין , אבל האם הרכיבים האלו (העדרותם , בעצם) יכולים לגרום נזק כלשהו בכך שאין אותם? ברור שיהיה נזק לתפקוד הכרטיס , אני מדבר על נזק לרכיבים אחרים כמו ללוח אם למשל. הכרטיס כמו שאמרתי עובד מצוין ולא ברור לי מה בעצם קרה בגלל הרכיבים האלו
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך כדאי יותר לרכוש עבור משחקים: Sapphire ATI Radeon HD 4890, Vapor X BATTLESTATION, 2Gb GDDR5, 256Bit, HDMI, PCI Express 2.0, Retail http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8739 או : Sapphire ATI Radeon HD 5770 Vapor-X 1Gb GDDR5 PCI Express http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9271
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-