עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by hatzhaik,

שלום בשעה טובה קניתי מחשב עם כרטיס מסך ati radeon 4350 יש לי מסך 20" עם רזולוציה של 1600 על 1050 ואין לי את הרזולוציה הזו לבחירה בינתיים אני רואה קצת מטושטש ב 1280 * 1024 זו הפעם הראשונה שאני קונה מחשב עם ATI ואני צריך להכיר את הממשק דרייבר + התוכנה שלו מעודכנים. אפשר קצת עזרה? מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  2. Started by iluxa1,

^^^^^^^^^^^^

3. Started by froggy,

שלום יש לי מחשב ישן: Intel 4 630 3 GHZ, D915GUX אני צריך כרטיס מסך לסרטים, ולמשחק PES 2009 מה כדאי לי לקנות?

4. Started by sos!!!!!,

עם אני יחליף ללוח אם שתומך cf אני יוכל לחבר איזה hd 4850 שבה לי(אחד שכולל oc) או בדיוק אותו דגם (כולל קירור) אני לא אולך לשעות את זה עכשיו אני רק רוצה לדעת כרגע יש לי hd4850 עם הקירור הכחול של ספיר (הדגם השקט)

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  5. Started by Y-T-M,

לחבר שלי יש את המערכת הבאה.... Intel® Pentium® D Processor 805 (2M Cache, 2.66 GHz, 533 MHz FSB) 1 giga ram יש לו כרטיס מסך 7300xe של ג'יפורס והוא מחפש לשדרג כרטיס מסך..ובנוסף יותר מאוחר הוא ירחיב גם זיכרון.. אז מה ההצעות בתקציב הזה כאשר הוא משחק על הlcd 26 שלו רוזולציה 1024X768

6. Started by n_aviv1,

כשקניתי את המחשב במפרט קיבלתי 250GTS 1GB ובקשתי לשדרג ל260GTX. כשקיבלתי את המחשב (הכרטיס של sparkle אם זה משנה) קיבלתי את הקופסא של המארז בה היה המחשב המורכב וקופסא של הלוח אם עם דרייברים של הלוח אם והכרטיס מסך ומתאם DVI זכר ל VGA נקבה. עכשיו לפי מה שאני יודע אני אמור לקבל גם מתאם DVI-HDMI וכבל לSPDIF שמתחבר ללוח אם שלא נמצאים בקופסא משום מה. אם אני בכל זאת ארצה לחבר את המחשב בDVI-HDMI כולל קול אני אוכל לקנות בנפרד כבל (שאין לי מושג איפה אפשר לקנות אם בכלל) ומתאם לדוגמה זה: http://cable.co.il/sg_product~620167~9~107.htm או שעליי לדרוש מהחנות ממנה קניתי את המחשב כבל ומתאם שלא קיבלתי (אם בכלל הייתי אמור לקבל)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. משחק על 1680X1050. מעדיף להשאיר את הכרטיס במצב סטוק מבלי לעשות OC. משחק כל משחק אפשרי.. לפעמים זה FPS לפעמים מרוצים לפעמים PES.. או פוקר בפייסבוק מה שיוצא בתודה עמרי

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by tal4k,

שלום, ישל לי שאלה אם הכרטיס מסך שיש לי עכשיו הוא בחיבור .AGP אבל יש לי עוד כמה מקומות של כרטיסי מסך גראפיים והם PCIE. אז אם אני מוציא את הכרטיס מסך שלי שהוא AGP ומחבר למקומות של הכרטיסיים הגראפיים כרטיס מסך PCIE זה יפעל? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  9. Started by sgsg,

במחשב שלי הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1280x800. מפני שכרטיס המסך חלש מאוד, את רוב המשחקים שאני יכול לשחק אני צריך להפעיל ברזולוצייה נמוכה יותר. לאחרונה התקנתי משחק שבו בכל רזולוציה שונה מהמקורית הכתב ממש בלתי קריא ומטושטש, יש דרך להתגבר על זה ?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  10. היי יש לי כרטיס כזה מותקן במחשב השני, בזמן האחרון אני רואה הרבה שבירות בגרפיקה במישחקים , בדקתי את החום בזמן המשחק עם אוורסט , זה רשם 65 מעלות , במנוחה 45 מעלות ,אבל שאני נוגע בכרטיס בזמן המשחק, כל הכרטיס לוהט , הקירור + לוח האם של הכרטיס, מאורר הכרטיס מסתובב, האם הGPU התקלקל , או שהקירור לא טוב. רוני

11. מהו הכרטיס שנותן תמורה הכי טובה, ביוצועים/מחיר. 774שח- PALIT ATI Radeon 4870 Sonic 512mb GDDR5 HDMI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=442 778שח- Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=274 900שח- Sapphire ATI Radeon 4870 1GB GDDR5 HDMI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=484 על מה הייתם הולכים? מסך 22' 1680X1050

12. ?ati hd 4850 sli or ati hd 4890 ati hd 4870 sli or ati hd 4890?

13. Started by avigtr,

שלום.. יש לי בבית מארז של dell optilex 745 שקיבלתי מהעבודה.. ניסיתי לשחק את ה gta החדש והגרפיקה הייתה ממש זוועתית(ati 1650) ורציתי לדעת אם אני אשפר רק כרטיס גרפי זה יעזור לי בשיפור משמעותי או שכל המארז עצמו נועד לכישלון באזור המשחקים... pentium d cpu3.40 3.39 ghz 3 gb of ram אם כן אשמח לדעת איזה כרטיס יתאים בתקציב של עד 800 ש"ח שגם לדעתכם יתאים למארז.. תודה מראש אבי

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by zik125,

שלום לכולם לאחרונה יש לי בעיה מוזרה שלא הייתה לי , מדובר במחשב חדש עם כרטיס מסך 4890 -כשאני משחק בקרייסיס כמה דקות אחרי שאני מתחיל לשחק המשחק קורס ואני מקבל הודעה שהדרייבר של הכרטיס הפסיק להגיב ולעבוד.זה לא קרה לי בשבוע הראשון לעבודה עם המחשב למה זה קורה ואיך אפשר לטפל בזה? מדובר במחשב חזק עם 6 גיגה זיכרון ואין הרבה תוכניות ברקע כשהמשחק עובד

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני מחפש כרטיס שמוציא 4 יציאות לארבעה מסכים אשר יפעלו במקביל כשולחן עבודה מורחב (ולא שיכפול) עדיף יציאות DVI בתקציב השואף להכי נמוך שאפשר כמובן בלי להתפשר על אמינות ואיכות סבירה הכרטיס ישמש לא למשחקים ועריכה אלא רק לצפייה בו זמנית ב4 מסכים (לאדם שמעוניין לעקוב אחרי הבורסה בזמן אמת) זכור לי שהיו לATI בסדרה 2000 ו3000 דגמים זולים יחסית שעשו זאת ואני לא מוצא אשמח לקבל עזרה ויעוץ בכל מה שקשור לנושא בתודה מראש MARANTZ

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by arnon,

לצורך שימושים רגילים לחלונות 7 תודה

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  17. Started by David-Z,

אהלן. בשעה טובה קניתי את הכרטיס Twintech GeForce 9800gt 512mb DDR3 עכשיו ראיתי שיש לו חיבור חשמל, מחיבור 6 פינים שחור לשני חיבורי 3 פינים לבנים של הספק כוח. השאלה שלי היא - האם יש צורך לחבר אותו בכלל לספק כוח? ואם כן, האם יש צורך לחבר אותו ל-2 חיבורים לבנים? אחד לא יספיק? תודה!

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  18. אין לי דרישות מוחצות מכרטיס מסך, רק שיתמוך בשני מסכים עם DVI (או HDMI) ויהיה מקורר פאסיבית למחשב שקט. בלי משחקים. איזה מהצ'יפים יותר קריר? זה למחשב שקט בלי הרבה איוורור. http://asus.com/Product.aspx?P_ID=7hOkCtcoGbkj7z2h&content=specifications מחיר 230 ש"ח http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=60agdX0HRAPwMyAQ&templete=2 מחיר 285 ש"ח לשם השוואה ה-9500GT של Leadtek שיש לי, הוא פאסיבי והוא רותח למגע (אי אפשר לגעת בו זמן ממושך).

19. היי, אני נמצא בארה"ב ואני קונה פה מחשב נייד והייתי רוצה שמשחקים חדשים ירוצו עליו בקונפיגורציה בינונית\בינונית פלוס. סתם לידע כללי זה המחשב: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220572 אז רק רציתי לדעת מה זה אומר Dedicated? ולשאול איך הכרטיס הזה: ATI Mobility Radeon HD 4570 512MB DDR2 VRAM Dedicated Card TODA RABA

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by super4life,

i have some questiom how much the dx11 gpus will cost should i buy dx10 gpu whats the diffrence between dx10 and dx11 are the dx11 worth the buying cuz i want to buy ati hd 4890 now

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  21. לילה טוב אנשים! לאחר הנבידיה 7300 הדרעק שלי שהיתחמם, הרעיש ולא יודע מה עוד שעוד שניה כמעט נשרף לי מהחום (70 מעלות במנוחה בכיף!) הגעתי למסקנה שאני צריך כרטיס מסך חדש כי הוא בקושי סוחב וגם כי אני צריך משהו חדש ושיתאים לתקופה (בעבר כבר פתחתי ת'רד בנושא, אבל שוק כרטיסי המסך מתחלף כמו גרביים ואני כבר לא יודע מה מומלץ ולכן אני אשמח לרענון...). בכל אופן, הקטריונים והדברים שעל פיהם אשמח שתמליצו לי- *קריר יחסית- שלא יהיה במנוחה על טמפרטורה גבוה ושיהיה יחסית שקט. לא צריך פסיבי, אך שהמאוורר הקטן לא יתחיל לשרוק תוך חודשיים כמו בכרטיס הנוכחי שלי. *מחיר- עד 300 שקל, מעדיף שיכלול במחיר גם משלוח ואם זה כרטיס "מיוחד" אני יכול להיתגמש לכיוון ה-400, אך מעדיף שלא *המשחקים והדברים שהוא…

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  22. נתחיל בעובדה הזאת: כל המשחקים כולל כולם חוץ מGTA IV - עובדים מעולה על מקסימום הגדרות ברזו' המקסימלית של המסך (1280X720), כולל פילטרים מקסימליים. אני עם CATALYST 9.8 הכי חדש הורדתי אתמול... עם מעבד על 4GHZ E5300. עם 4 ג'יגה זיכרון.. מה עוד צריך לומר? כתוב בצד הכל.. יחד עם זאת אני מריץ HL2 BENCHMARK HIGHWAY כמובן על מקסימום כולל פילטרים מקסימליים ובלי פילטרים בכלל ומקבל תוצאות של 78-88FPS סופיות... לפי מה שאני זוכר מהבאנצ'ים 3870 נותן 150+ לHL2 אז איך הכרטיס שלי (HD48901GB SAPPHIRE) לא נותן לי ביצועים עדיפים על זה? בקרייסיס למשל, לעיתים יש דרופים, אני יודע שהמשחק בעייתי אבל עדיין... לרוב הוא רץ על 50-80FPS ולפעמים דרופים ל5-10 לשניה או חצי שניה ואז חוזר... מה הבעיות לעזאז…

• 36 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. המפרט שלי הוא: E5200 מעבד 4G RAM 800 זכרון MSI G31M4 לוח אני מחפש כרטיס מסך בעל יציאה שמסוגלת להעביר HD1080 למסך LCD גודל 40 ברמה גבוה חשןב לי מאוד האיכות של הסרט. המחשב יהיה מיועד לסרטים HD1080 ולעבודה שוטפת של פייסבוק מסנג'ר ושאר השטויות. לגבי תקציב אין לי מושג מה סדרי גודל, תנו לי כיוון. והאם שווה לקנות חדש או יד שניה? תודה

• 46 תגובות
    • 5.5k צפיות
  24. האם לכרטיסים כגון 4670 , 4770 תהיה בעיה עם עריכת ווידאו בתוכנה זו ?

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  25. אהלן חבר'ה.. יש לי מעבד כפול ליבה E5200 ולוח אם Gigabyte EP43-DS3L זיכרון 4 ג'יגה. עכשיו יש לי כרטיס מסך Radeon HD4350 אני חושב, והוא מריץ HD לא רע וגם עם המשחקים אין לי בעיה. זה מה שאני צריך. העניין הוא שעד עכשיו הוא היה מחובר לטלוויזיה HD READY, ועכשיו קניתי טלוויזיה FULL HD, והחיבורים שיש לי עליו (Dual DVI + TV Out) לא מספקים אותי. אז אני צריך כ.מסך, בתקציב 500-600 ש"ח, אפילו פחות, שיריץ לי 1080P חלק, ומשחקים בינוניים, ושיהיו לו יציאות Dual DVI + HDMI. החיבורים מאוד חשובים לי, ומקס' מקס' שיהיה אחד DVI ואחד VGA, אבל שיהיה HDMI. תודה רבה! דוד.

• 8 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים