עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by MINIME,

מישהו מוכן להסביר לי מה זה DVI.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Kidney_stonE,

אהלן יש לי כ.מסך X800XL במפרט שלי , כמו שאתם יכולים לראות. הוא של ASUS ויש לו VIVO דרך מפצל שנכנס ל SVIDEO הראשי של הכרטיס על המפצל עצמו יש 2 כניסות ו-2 יציאות (שתיים SVIDEO ושתיים RCA) הוא מחובר תמידית לטלויזיה שלי, דרך כבל שיוצא מה SVIDEO OUT שעל המפצל ומגיע ל RCA IN של הטלויזיה. (כבל כזה רק ארוך ואיכותי יותר) כשאני עובד על המחשב, ונגיד רוצה לראות סרט או משהו, אני מעביר את התצוגה לטלויזיה (CTRL ALT T לפי הגדרה שהגדרתי בדרייבר) וחזרה באותה הדרך.. יש עם המצב הזה "בעיה" מוזרה כל פעם שאני עושה BOOT, והמחשב מעלה את עצמו מחדש, אני לא רואה את זה על המסך שלי ! (את ה-BOOT) המסך כבוי עד לרגע שעולה ה-XP ממש, ורק אז הוא נדלק, אין ביוס ואין שום דבר בדרך. יצא לי במקרה להסתכל בטלויז…

3. אני צריך לדעת מה המסך 17 הכי טוב עד 1200ש"ח (אני רוצה לדעת מי הכי הכי, ולא המלצות). תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by sub@master,

שלום לכולם! שמתי לב שכולם כאן ממש שולטים בכל הנוגע לכרטיסים שבחלק העליון של הסקאלה, אבל מה לגבי כרטיסים בחלק התחתון??? אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך זול כמה שיותר, בעיקר לאינטרנט, ומעט תוכנות גרפיקה ומשחקים. אנא הציעו לי כרטיסים זולים שהכי משתלמים בתקציב (נמוך... אני יודע) הזה. תודנ מראש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yaron11,

שלום יש לי מסך VIEWSONIC - VP171B LCD אני רוצה לעשות לו כיול. איפה אני משיג תוכנת כיול או תמונות עם הסברים, אני יודע איך לכוון את ההגדרות של המסך מלוח בהקרה ומהתפריט של המסך אבל זה לא מספיק מפני שקשה לדייק ואין לי בסיס שעלפיו אני יכול לעמת את הצבעים והבהירות של המסך . תודה לכל מי שיעזור 8)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by dr.combina,

לאחרונה הוספתי כרטיס מסך ATI 5670HD. בזמן ההתקנה מהדיסק של הדרייבירים אחת ההתקנות הייתה של : UAA BUS DRIVER FOR HIGH DEF AUDIO הוא לא מוצא את הקובץ: HDAUDBUS.SYS הקובץ אמור להיות ( לפי מה שהוא דורש) ב : C\WINDOWS\DRIVER CACHE בקיצור הקובץ לא נמצא הכרטיס מסך עובד בסדר אך הבעיה היחידה שבינתיים עליתי עליה היא שהוא לא מזהה לי את המיקרופון משום מה.. ההודעה קופצת כל פעם שפותחים את המחשב כאילו הוא מחפש להתקין את החומר החדשה הזו וזה מעצבן לאללה.. מה זה הקובץ הזה ומאיפה אני מביא אותו יש לי מערכת הפעלה XP.. יש לי כרטיס קול מובנה של Realtec, ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר.. מה עושים? תודה, נ.ב יכול להיות שזה יותר מתאים לפורום סאונד אבל הבעיה נוצרה עקב התקנת כרטיס מסך.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Bartleby,

אני בונה מחשב למישהו שקונה את המחשב בעיקר לשימושים של סטודנט אבל עדיין רוצה פה ושם לשחק. כשאני אומר משחקים אני לא מתכוון לדברים כמו FEAR או CoD2 אלא דברים קצת פחות כבדים כמו פיפא 2006 וכו'. התקציב הוא 700 ש"ח. חשבתי על הכרטיס הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11942 האם זה הכרטיס הטוב ביותר ש-700 ש"ח יכולים לקנות? הוא יותר חזק מה-7300GS? אי אפשר לחרוג מהתקציב בשקל כך שהמלצות על 6600GT לא כ"כ ריאליות. שוב, הבנאדם ממש לא גיימר כבד - רק רוצה לשחק קצת פה ושם כדי להעביר את הזמן. תודה.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by STRENGTH,

יש לי בעיה שאני מנסה לעביר את הרזלוציה ל 1152*860 (משהו כזה) המסך פתאום ניהיה לא על מסך מלא ומטוטש קצת אבל פעם זה פעל טוב על 1152 אז מה אני עושה עכשיו ששוב אני יוכל להיות עם 1152? :-X

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by יקירn95,

יש את הgtx 650ti יש את ה6850oc edition ואת ה7770 ..אני יודע שבתוספת של 150 שקל אני יכול להביא 7850 אבל זה כסף שאין לי מה אתם אומרים מה כדאי לגיימינג? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by king-bob,

היי מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על כרטיס מסך שמסוגל להריץ משחקים חדשים בצורה חלקה? לא חשוב לי שהוא יריץ ברזולוציה גבוהה מ-768*1024, כל האיכויות של צל השתקפות ערפל וכו' יכולים בכיף להיות נמוכות. בקיצור, רק שעקורנית אני אוכל להריץ משחקים חדשים (מכל מני סוגים) בצורה חלקה ברזולוציה סבירה. התקציב שלי עד 400 שקל (מקסימום 450 אבל עדיף שלא), אני מקווה שאפשר להשיג כרטיס מסך שיענה לדרישות בתקציב הזה, אין לי מושג בכרטיסי מסך. נתונים על המחשב שלי (מצטער על פירוט מיותר או חוסר, אני לא יודע מה צריך בדיוק לרשום): AMD Athlon II X4 620 GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H DDR3 1666Mhz זיכרון 2GB DDR3 1333Mhz HEC 500TD-TF 500W אשמח לתגובה, תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by dragon772,

השאלה היא כשאני רוצה להשים פילטרים נגיד AA אז יש אופציה של AA במשחק ויש גם בדרייברים אז אם אני שם בדרייברים על X6 ובמשחק על X4 לפי מה זה יפעל?? זאת שאלה שצריכה להיות בסטיקי כי היא מאוד מאוד לא מובנת השאלה שניה היא אם אני רוצה להפעיל פילטרים מהדרייברים אז אני צריך שה catalyst יהיה מופעל? כאילו שהסמל שלו יהיה למטה בצד? או שאני יכול לשנות פילטרים ולסגור את ה catalysT לחלוטין אפילו מהמנהל משימות? גם זה דבר שלא מובן שחייב לביות בסטיקי..

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by itayassa,

כבר יודעים מתי הם יוצאים? ראיתי לפני כמה ימים שנתנו עליהם קצת פרטים כמו תדרים וכל זה, זה אומר שהתאריך יציאה הוא קרוב לא?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by eh50,

איך זה ש 1800 יותר טוב מ1950 זה אמור להיות הפוך, או שלא... בכלל בכל הביקורת ה1800 יותר טוב איך???? http://www.firingsquad.com/hardware/ati_radeon_x1950_pro/page6.asp ומישהו יודע אם ה1950 הוא 256 מגה או 512???

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by godisme171,

ALBATRON MX440SE G4 MX440SE -64 MB DDR - Win DVD - Cable - S-to-RCA convertor TV-OUT מה זה WIN DVD , CABLE , S TO RCA CONVERTOR

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. למשל עכשיו יש לי GF2MX200 אם אני אחליף אותו לכ. מסך נורמאלי. אז מהירות העבודה של המחשב תשתפר? בלי קשר למשחקים.

16. Started by webfox,

היי. רציתי לשאול, אם אני קונה 2 כרטיסי nVidia זהים(כדוגמת 9600gt), אז יש לי SLI? אם לא, יש הבדל בין קנייה של 2 כרטיסים לבין קניית SLI? (מבחינת ביצועים, מחיר, וכו') נדב.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות: הגרסה החדשה של מנהל ההתקן החדש של NVIDIA גורמת לפי שעה לקריסה של מחשבים מסויימים בעת תהליך ההתקנה שלה שלשום הפיצו החברות AMD ו-NVIDIA כמקובל גרסה חדשה למנהל ההתקן שלהם עבור תמיכה במשחקים החדשים, Tom Clancy’s The Division, Need for Speed, Hitman ו-Ashes of the Singularity. כמו כן הוסיפה NVIDIA שיפור ביצועים נוסף עבור Rise of the Tomb Raider. אבל לפעמים אחת מהחברות עושה טעות אנוש ומפיצה אל המשתמשים עדכון גרסה שבור במיוחד (למעשה, זה קורה לחברות הללו ואחרות לעיתים די דחופות), והפעם תורה של NVIDIA, שבשוגג הביאה עם העדכון החדש שלה קריסה מאסיבית של מערכת ההפעלה בעת ההתקנה שלו – דבר המצריך עליה דרך Safe Mode והסרה של הדרייבר כולו כולל ה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by דני זוקו,

רציתי לדעת מה עדיף מביניהם בהתחשב בלוח האם ובספק. ואם תוכלו להמליץ לי על לוח אם טוב וזול {יחסית}

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. ברשותי מעבד: core i5 4460 haswell לוח: asus h97 pci express 3 זכרון: corsair 4gb*2 1600mhz ddr3 cl-9 (סה"כ 8gb) כרטיס מסך: asus R9 270x 256bit דיסק קשיח: samsung 850 evo 250gb ssd ספק כח: seasonic 520W +80 ללא אוברקלוק על כלום ברצוני לדעת אם על המפרט הזה המשחק gta5 למשל האם הכרטיס מסך שציינתי אמור ליצור צוואר בקבוק על המעבד?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ברקודה,

אני בעליו החוקיים של IBM ThinkPad R50e ואני מעוניין לחבר עוד מסך דרך יציאת הRGB. האם קיימת דרך להרחיב את שולחן העבודה שלי לשני מסכים, שכן בד"כ חיבור הRGB משמש לחיבור למקרן למצגות. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ilya83,

איזה מסך 17 הכי טוב? עד 1300 שקל עם שטיחה תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם, אני חדש פה בפורום. מקווה לתרום כמה שאני יכול. יש לי שאלה קטנה על הכרטיס הזה, שווה ללכת עליו? ואיך הוא? (אני יכול לרכוש אותו ב600 שקל (אני גר בארה"ב) ..) אני לא גיימר או משו כזה.. אבל רוצה שתהיה לי את האפשרות להריץ כל משחק שאני ירצה (הגדרות בינוניות, לא משו מוגזם, על מסך 1280x1024). תודה רבה, פיטר.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ran-erez,

זה הלוח, החיבורים: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11865 1 x PCIe 2.0 x16 (single at x16)‎ ‎ 1 x PCIe 2.0 x16 * (max. at x4 mode [black])‎ מתכנן מערך 2*HD6950 או 2*HD5870, השאלה אם לא תהיה ירידת ביצועיים בגלל max. at x4 mode

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by sambusak,

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , רציתי לשאול אם מישהו שמע על הבעייה הזו שיש לי ..? בזמן שאני משחק פתאום המסך כבה ונכנס לסטנד ביי. מערכת חלונות XP - SP1 ודרייוורים אומגה. בדרייוורים CAT 3.7 שהיו לי עד עכשיו זה היה קורה גם אבל בתדירות נמוכה יותר.. אולי אחת לכמה ימים ועכשיו זה אחרי שעה של משחק פחות או יותר. אני בכלל לא בטוח שזה קשור לדרייוורים ולא כל כך בא לי להוריד אותם כי הם פשוט אדירים מבחינת התמונה והביצועים לפי מה שעד עכשיו ראיתי... למישהו יש רעיונות מה זה יכול להיות ? אולי ספק חלש מדי? יש מצב בביוס לעלות את התדר של AGP ל 1.6 - 1.7 זה יכול לעזור ? כרגע אצלי זה על AUTO . אם אני לא טועה AUTO זה 1.5 . אם אני אשנה את זה ויעלה ב 0.1 ל 1.6 זה יכול לפגוע בכרטיס ? סליחה שפוצצתי אותכם עם הרבה ש…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים