כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
בבקשה לא להצביע בעלי כרטיסים שיש להם את הכרטיס פחות משנה וחצי!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול למה אני לא יכול להשים AF16X בדום 3? אם אני שם 16X כל ההגדרות במשחק מתאפסות מחדש. המקסימום שאני יכול זה 8X גם במשחקים אחרים כמו HL2 EP1 EP2 המקסימום שאני יכול זה 8X שהיה לי את הכרטיס 8800 אני זוכר שהייתי יכול אפילו להשים את ההגדרות על 16QX הרזולצייה שאני משחק היא 1050 1680 יש לי מסך LCD 22 כרטיס מסך 4870 מעבד 8500 זיכרון 4GB כמו כן המשחק מקרטע מפה ולשם וזה מאוד מעיק, הכל פועל חלק על 60FPS ואחרי 2 דקות יורד ה FPS לכמה שניות ואז שוב עולה ל 60 חזרה. וככה כל הזמן. קראתי ועשיתי את המדריך שבנעוץ אבל זה לא עזר. האם יש איזו הגדרה שצריך לעשות? יש לי את הדרייברים האחרונים CCC 8-10 והכל מעודכן כולל המשחק. אני משתמש ב WINDOWS VISTA U SP1 32BIT ועוד שאלה. יש לציין שכל המש…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
6800GT AGPX8 אני יעשה לו אובר קלוק , כדי להגיע בערך לביצועים של ה Ultra איזה חברה הוציאה אותו עם הקירור הכי טוב? בלי אסוס אני לא יוסיף עוד 1000 שקל בשביל זה :\ אהבתי בעיקרון את ה Gainward , הוא נראה ממש רציני , גם ה Gigabyte נראה קירור רציני עם הצינורות. מה אתם אומרים?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , כנראה אני אקנה מחשב חדש בקרוב אז השאלה שלי מה עדיף מבחינת ביצועים ??? ה460GTX 768MB SLI או HD5870 ??? ושמעתי שיש בעיות עם SLI שהם לא קוראים את כל המשחקים זה נכון ??? מבחינת המחיר זה פחות או יותר אותו הדבר . תודה וחג שמח .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים יש לי מעבד i7 ספק כוח 600 ואט של טרמלטק מסך של DELL 23 אינץ אני רוצה לרכוש כרטיס מסך שיריץ לי משחקים ברמה הכי גבוהה שיש ULTRA חבר רכש כרטיס 570GTX DC2 מה זה אומר ה- DC2 ולמה הוא יותר יקר מ- 660GTX מה אתם ממליצים? חנויות מומלצות עבורי הם TMS או KSP או איפה שיותר זול ואמין
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס הוא HD4870 512MB , טמפרטורות תקינות ונכון לעכשיו ללא OC , מופיעים ארטיפקטים במשחקים , מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט מופיע בצד.. אם ניקח לדוגמא את המשחק COLIN DIRT אני משחק בו כרגע שכל ההגדרות על מדיום ועדיין במרוצים עם המון מכוניות המשחק לא רץ חלק.. משהו כאן לא הגיוני בכלל.. כל הדרייברים מעודכנים.
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדקתי באתר של ATI וגם בGIGABYTE ולא ראיתי שיש תמיכה בOPEN GL ואם באמת אין זה חסר וןענק למי שיש את הRADEON 9700, במה אתם בוחרים במשחקים? OPEN GL DIRECT3D או משהו אחר?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניכנסתי לפנדה סתם לבדוק מחירים ולמה לעזאזל יש הבדל בין שתי דגמים זהים של רדאון 9500 פרו של הרקולס ? וזה באותה חנות.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
??? מה כדאי לי לקנות Leadtek Geforce 4 MX440 64MB DDR + TVOUT או ATI OEM Radeon 7500 64MB DDR Dual Head w/TVOUT & DVI חייב תשובות במהרה כדאי לקנות אני כבר מחקה הרבה זמן לדעות של אנשים ואני רוצה מחר לקנות אחד משניי הכרטיסים האלה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי תקציב של עד 700 שקל לא יותר! חשבתי על geforce 4 mx ועל gf 3 ti200 מה עדיף ומאיזה חברה והכי חשוב מאיפה לקנות אני חושב שעדיף אזוס או לידטק
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... יש לי את המסך הנ"ל הייתי רוצה לדעת מה הרזלוציה והתדר המומלצים למסך שלי שלא תקצר את אורך החיים וגם עדיף לעניים שלי. איזו רזולוציות מבין שתי אלו מומלצת? 1152*864 - 85 או 100 HZ. או ב רזלוציה של 1024*768 - 85 או 100HZ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כל החלקים שלי מתאימים לכ.מסך, שלא יהיו פאשלות.. כרגע זה נועד להחזיק לי בערך שנה ואז אני אקנה מחשב חדש (הכרטיס מסך יעבור איתי למחשב החדש לשנה-שנתיים בערך גם כן) המפרט המלא: i7 -920 (אני עושה לו OC מידי פעם, כרגע הוא בלי. עד 3.8, החנות עשתה. כרגע כיביתי את זה אבל הרבה פעמים אני מחזיר..) GA-EX85-UD4P (ד"א הלוח האם הזה מתאים נכון? אני אשאל גם בפורום כרטיסי מסך) corsair ddr3 6144MB 1600 MHZ Triple channel CL 8 (3 * 2GB each) 2 HD אחד של סמסונג והשני של WD (אם חשוב הדגם אני אמצא, אבל זה לא green) כרגע הכ.מסך זה HD4850 GHL שבעצם בOC על 50 GHZ פחות מ4870 המארז זה HAF 932 עם כל המאוורים שהוא מגיע איתם + בכל המקומות שחסר שמתי את הs-flex 2000 וגם עוד 2 על הקירור של המע…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו כשסוף סוף ה-RX 580 8GB הגיע למחיר של 200$ אני מתכוון להזמין אותו, אבל יש לי דילמה בין 2 אופציות- 1. גירסת ה-Gigabyte Gaming OC, אותה ארכוש דרך Newegg. 2. גירסת ה-Powercolor Red Devil, אותה ארכוש דרך Amazon (המוכר הוא אמאזון עצמם, לא מישהו שמוכר דרכם). עד כמה שראיתי הדעות מאוד מאוד חלוקות, מצד אחד השירות של אמאזון הרבה יותר טוב ויהיה קל משמעותית לקבל סיוע מבחינת החזר וניצול אחריות במידה והיצרנית עושה בעיות, מצד שני, לפחות לפי ההרגשה והניסיון שלי, פאוורקולור פחות איכותיים ואמינים מאשר ג'יגהבייט, שנמצאים בתחום לא מעט זמן, כולל דגמי הווינדפורס האיכותיים. על ה-RMA של שתיהן יש המון ביקורת, אבל עושה רושם ששל ג'יגהבייט הרבה יותר בעייתי, אנשים טוענים ששלח…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק בבקשה להמלצה לכרטיס מסך לצפייה בסרטי 3D לא SBS אלה קבצי בלו ריי מלאים. מחיר הכי זול שניתן, ישמש אך ורק לצפייה בסרטים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ימים ספורים אחרי הדיווח המקורי בנושא, אנחנו מקבלים הצצה לדגם ה-Gaming OC בעל קירור האוויר הכפול לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מניח שיש יותר עיניים ספציפית על נושאי כרטיסים מסך שמסתובבים פה מאשר בתת-פורום אחר. מדובר על EVGA 780 שמגיע עם OC מהייצרן (ביצועים יותר טובים מה TITAN הקודם) וקירור ה SUPER שלו שהיה בשימוש קליל בכמה חודשים האחרונים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כרטיס תותח מומלץ קמ"ש0-100 ב 5.4 שנ'... ..(כרטיס לערסים) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להתקין דרייברים מהאתר של ATI לכרטיס מסך, X1900XT-X והתחילת ההתקנה המחשב רושם לי, NOT FOUND ATI CARD או משהו בסגנון... ניסיתי גם CCC וגם את הרגיל רעיונות ? היה לי לפני זה 7800GTX והורדתי את הדרייברים שלו ב הוספה/הסרה...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 7600 ג'יטי חדש ששלשום קיבלתי מהחברה וכשאני מדליק את המחשב הוא מראה לי 62 מעלות משהו כזה. מוזר לא?? כששיחקתי פאר קרי ויצאתי אחרי 45 דקות הוא הראה לי 68 מעלות. יש מצב שהמאוורר מסתובב על מהירות נמוכה.?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~SF-PX88GT512D3-HP~8~0.htm הוא יעבוד טוב במשחקים כבדים???
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאבא שלי כרגע יש 6600GT במחשב שלו אבל במחשב מדיה סנטר היה לנו 8500GT שאנחנו לא צריכים יותר. האם כדאי לאבא שלי לשים את ה8500GT במחשב שלו במקום ה6600GT למשחקים? המעבד הוא E8400.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף מסך של פיגוטסו למסך אחר בגלל בעיית ריצודים בצידי המסך. איזה מסך כדאי לי לקנות בתקציב כמה שיותר נמוך?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-