עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by servil,

היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לחיזוק הכרטיס מסך הנוכחי שלי (http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3429#ov bebv נקנה לפני שנתיים בערך) עכשיו, מישהו אמר לי שאם אני רוצה לחבר אותם ביחד הם צריכים להיות מאותה חברה, אותו סוג (ATI) ואות דגם בקיצור, משהו כמו RAID.... האם זה נכון או שאני יכול לחבר כרטיס מסך מדגם אחר של ATI? תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by radar,

הי לכולם אם המאוורר של המעבד במחשב שלנו מתמלא אבק, הפתרון הוא פשוט: הולכים לחנות, קונים מאוורר שמתאים לתושבת, ומחליפים את הישן בחדש. הפתרון הוא פשוט בגלל שהמאווררים סטנדרטיים, וניתנים לרכישה, וכמו כן הם קלים לפירוק והרכבה מהלוח אם. אבל מה קורה עם כרטיסי מסך? אם אקנה כרטיס מסך שכולל מאוורר, ואחרי שנה הוא יתמלא אבק, אין דרך להחליף אותו? (המאווררים של כרטיסי מסך נראים תמיד עם צורה מאד ייחודית לכרטיס, ולא משהו שניתן לקנות לפרק ולהרכיב..) מקווה שיש פתרון תודה

3. כמה OC אפשר ל-GTX560 TI ? וכמה OC אפשר ל-GTX570 ? וגם.. זה ה-OC של ה-GTX570 http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GeForce_GTX_570/30.html וזה של ה-GTX560 http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_560_Ti/30.html איך יכול להיות שה-OC של ה-GTX570 יותר חזק מה-OC של ה-GTX560 ??

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. למשל עכשיו יש לי GF2MX200 אם אני אחליף אותו לכ. מסך נורמאלי. אז מהירות העבודה של המחשב תשתפר? בלי קשר למשחקים.

5. Started by v_nimrod,

קשה להחליט אם למישהו יש את אחת הגרסאות שיגיד ההבדל היחיד sonic מגיע עם אחריות שנתיים toxic עם אחריות ל3 שנים אבל זה לא מפריע לי בגלל זה ההבדל במחירים sonic toxic

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שוקלים לרכוש כרטיסי מסך מדור ה-Navi הטרי? כעת יהיו לכם שתיים או שלוש סיבות טובות יותר לעשות את זה - בתלות בדגם אותו תבחרו לעצמכם לכתבה

7. Started by eli.elfasi,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לגיימינג, והמליצו לי על ה hd6850 וראיתי שיש אחד שרשום במפרט שלו מיני שזה מחברת SAPPHIRE והשני ללא מיני מחברת גיגהבייט, תעזרו לי להבין מה ההבדל בין שניהם והם בכלל כדאי לי לקנות את הכרטיס הזה במחיר הזה (1000 ש"ח)... תודה תודה!!!! זה השם המלא של הכרטיסים: HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E ‎

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום אבקש את עזרתכם... כרטיס המסך הנוכחי שבק חיים (7950 3G), מעבד I5- 4760, ספק סיסוניק 550. הצורך העיקרי הוא משחק המנג'ר, והשאר צפיית סרטים, אינטרנט, הורדות וכו'... העיקר שהמנג'ר ירוץ חלק בהגדרות הגבוהות ביותר ברזולוציה 1080P. כרגע אוכל להשקיע עד 1000 ש"ח ורצוי פחות כל שקל נחשב ונספר אודה לכל העוזרים בדבר...

9. ברשותי מעבד: core i5 4460 haswell לוח: asus h97 pci express 3 זכרון: corsair 4gb*2 1600mhz ddr3 cl-9 (סה"כ 8gb) כרטיס מסך: asus R9 270x 256bit דיסק קשיח: samsung 850 evo 250gb ssd ספק כח: seasonic 520W +80 ללא אוברקלוק על כלום ברצוני לדעת אם על המפרט הזה המשחק gta5 למשל האם הכרטיס מסך שציינתי אמור ליצור צוואר בקבוק על המעבד?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Radiant,

אהלן, מעוניין לשדרג את הכרטיס שלי היות ונדמה לי שהוא מה שכרגע לוקח את המערכת שלי אחורה. תקציב - אז זהו, אני די מנותק מכמה הדברים האלה עולים היום ולכן אגיד שאני מחפש את המשתלם ביותר לפני קפיצת המחירים לHIGH-EXTREME END.... אבל אם הוא עולה 1000 או 1500 זה פחות משנה לי, מה שתגידו. משחקים - מה שהפיל את הפור היה cod advanced warfare שנראה משום מה כמו קויק 3... מערכת נוכחית intel i5-2500k 3.3ghz artic freezer 13 8 gb 64 bit windows 7 gtx 570 4gb antec neo eco 620 antec 600 asrock z68 pro3 שאלה נוספת ולא קשורה - המעבד שלי רץ כרגע בstock clock שלו, יש לי סיבה כלשהי לעשות OC? הקירור והלוח אם אמורים לתמוך די בקלות. תודה רבה!! - - - תגובה אוחדה: - - - וגם - האם יש סיבה לחכות לbla…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ran-erez,

זה הלוח, החיבורים: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11865 1 x PCIe 2.0 x16 (single at x16)‎ ‎ 1 x PCIe 2.0 x16 * (max. at x4 mode [black])‎ מתכנן מערך 2*HD6950 או 2*HD5870, השאלה אם לא תהיה ירידת ביצועיים בגלל max. at x4 mode

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by sub@master,

שלום לכולם! שמתי לב שכולם כאן ממש שולטים בכל הנוגע לכרטיסים שבחלק העליון של הסקאלה, אבל מה לגבי כרטיסים בחלק התחתון??? אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך זול כמה שיותר, בעיקר לאינטרנט, ומעט תוכנות גרפיקה ומשחקים. אנא הציעו לי כרטיסים זולים שהכי משתלמים בתקציב (נמוך... אני יודע) הזה. תודנ מראש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. R630 הוא קוד ליבה של כרטיסי HD2600XT ו HD2600PRO שמיועדים לשוק הבינוני ותאריכם המקורי של השקה היה מאי, אבל שוב ATI דוחה כרטיסים אבל הפעם "רק בשבועיים" (מסוף יוני לאמצע יולי)אבל זה לא משמח את החברות צד שלישי. אפשר לקוות למענה הולם בתמורה ל8600GTS ו8600GT למרות הבקר 128 ביט שיש להם.. מקור: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1247&Itemid=1

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Bartleby,

אני בונה מחשב למישהו שקונה את המחשב בעיקר לשימושים של סטודנט אבל עדיין רוצה פה ושם לשחק. כשאני אומר משחקים אני לא מתכוון לדברים כמו FEAR או CoD2 אלא דברים קצת פחות כבדים כמו פיפא 2006 וכו'. התקציב הוא 700 ש"ח. חשבתי על הכרטיס הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11942 האם זה הכרטיס הטוב ביותר ש-700 ש"ח יכולים לקנות? הוא יותר חזק מה-7300GS? אי אפשר לחרוג מהתקציב בשקל כך שהמלצות על 6600GT לא כ"כ ריאליות. שוב, הבנאדם ממש לא גיימר כבד - רק רוצה לשחק קצת פה ושם כדי להעביר את הזמן. תודה.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם אני צריך כרטיס מסך ומסך רצוי רחב למחשב של גרפיקאי מקצועי. התוכנות שירוצו בוא 1 פוטושופ 2 פריאנד 3 קורלדרו וכדומה. סדר גודל של המחיר הוא 3500-4000 ש"ח. תודה מראש לכל מי שעוזר.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי לאיזה כרטיס שווה ערך לאנוידיה ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by nir_123,

מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך חדש אשר ישמש לגיימינג (משחקים כמו: Titanfall, Assassin's Creed black flag, Battlefield 4 ) כרגע משתמשים בכרטיס מסך on board. מפרט המערכת הוא: 1. מעבד: Intel core i3 1155 3220 3.3 GHz2. זיכרון: 4GB DDR3 1600 Mhz 3. לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3V http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4151#ov 4. ספק כח: A.PFC FSP460 5. מארז: Thermaltake V3 מע' הפעלה Win8 64 bit האם כדאי בנוסף לרכוש עוד 4GB? התקציב גמיש בכ 200 ש"ח במידה ויתקבל שיפור משמעותי.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Shortboarder,

האם מישהו פה מוכן לעזור לי ולתת לי שם של מסך הכי זול שאפשר בגודל הנ"ל...(לא משנה לי שם המותג ...) ואיפה אני יכול לרכוש אותו. תוד רבה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Sym,

זה הגיוני? אני מריץ על רזולוצייה מאד מאד נמוכה של 19 אינטצ' ועל מקס דיטיילס וזה נותן 60 FPS?! מפרט E8400 GB P35 ds3l 4Gb aDATA HD4870 וזה פאקן מריץ לי על 60 FPS!??!!? מחשב חדש!! נקנה לפניי יומיםם זה הגיוני?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by roi.vahab,

שלום , כמו כולם ,הגיע הרגע לשדרג את המערכת . כרגע עם 970 ומערכת בת 9/10 שנים . משתמש בעיקר במשחקים ומוזיקה . האם זה הזמן הנכון לרכוש כרטיס מסך מהסידרה הישנה ? 2080 או 3060 ?TI לא TI

21. Started by HeroesCut,

אני פשוט רוצה לשדרג את הכרטיס מסך אבל קודם אני צריך למכור את הנוכחי, הכרטיס במצב חדש לגמרי, יש לי אותו כחצי שנה, אני מנקה אותו פעם בחודש בעזרת לחץ אוויר, ויש אחריות לעוד שנתיים, המוצר בעל 1GB זכרון ושל החברה gainward, אשמח לדעת בכמה אני יכול למכור אותו, תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by shloosh,

מסך דק חדש בשבילי. אני מחפש איכות תמונה. הבעיה היחידה שלי היא שהסאמסונג די מכוער ושמן כזה מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by darq,

שלום (: מפרט: ספק כוח : Corsair VX550W מעבד : Intel Core2 Quad Q6600 @ 2.40GHz לוח אם :Asus P5G41T-M LX זכרון : Corsair 4GB CMV4GX3M1A1333C9 2x רזולוציה : 1680x1050 כרטיס Sapphire Radeon HD 4870 גוסס ומציג כל מיני ארטיפקטים. אבל עדיין מריץ FarCry3 בצורה מעולה. כרגע אינני רוצה להתחדש במחשב חדש , מחשב זה משרת אותי בנאמנות חוץ משנשרף לי לוח אם מפגיעת ברק בבניין או באזור. בכל מקרה חשבתי על כרטיס : Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST 1. האם אני אראה שיפורים משמעותיים? 2. האם המערכת תצור צוור בקבוק שעושה את השדרוג לא כדאי? 3. האם יש כרטיס טוב יותר שיכול להתאים למערכת טווח מחיר עד 1500 שקל. ושוב אינני רוצה לשדרג את המערכת כרגע. אבל אני אשמח אם אוכל לקנות כרגע כרטיס מסך ש…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. איך ב readonhd7970 יש 3gb ובgeforce gtx 680 . שהוא נחשב בתור המנצח שלו כביכול יש רק 2 gb ??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by musari,

ואם יהיה התוספת שתיהיה לו זה 512 מגב זיכרון... מכיוון שידוע לNVIDIA על הקושי הצפוי בייצור מסיבי של כרטיסים כאלו, G70 Ultra הוא בעצם גירסה מהירה יותר של 7800GTX, דבר שיגרום גם לירידה במכירות של ה7800GTX וגם יהיה עם בעיות בהגעה למדפים. המתחרה מבית ATI,R520XT, יגיע במהירות של 600MHZ לליבה ו1400MHZ לזכרונות, מהירות אדירה שנעזרת בתהליך של 90nm כדי להשיג זאת, לnVidia עדיין קשה מאוד להגיע למהירות כזו מכיוון שהיא נמצאת עוד בתהליך יצור של 110nm. הדבר היחיד הצפוי לסידרת ה7800 זה הגדלת הזכרון ל512MB ותו לא!!! קישור http://www.theinquirer.net/?article=25949

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים