עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 800 ש"ח הכרטיס מיועד בעיקר למשחקים המפרט שיש לי כרגע הוא מעבד: E6550 זיכרון: 2GB כרטיס מסך : X1950 ספק: 400W ליברטי של אנרמקס מסך 22" של סמסונג 226BW תודה למי שיעזור!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by godisme171,

יש לי קליפים בMPEG אז רציתי לדעת אם אפשר לצרוב אותם ולראות אותם בDVD?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shayre789,

שלום,יש לי R9 290 בגרסאת רפרנס של Sapphire ויש לי איתו בעיה מאוד מאוד מעצבנת. תחילה הכרטיס מסך היה עושה לי BSOD פתרתי את זה על ידי פרופילי אוורור של הקירור שעשיתי דרך אפטרברנר עכשיו חפרתי לעומק כי רציתי לדעת את הסיבה הטכנית לתקלה הזאתי וגיליתי משהוא פשוט, הכרטיס מסך אחריי מאמץ של כמה שעות נתקע על תדר ליבה מקסימאלי והביצועים שלו הופכים לעל הפנים בגלל זה (אני מדבר בסדר גודל של 110 FPS ב BF4 על אולטרה לפני ו 40 אחריי) אפילו שהוא בIDLE הליבה נשארת על תדר מקסימאלי. והדרך היחידה לסדר את זה היא לכבות את המחשב להדליק מחדש (בגלל זה המחשב עשה BSOD) אשמח אם תענו מהר,שי.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by orengreen,

Hello, I have a computer for 2.5 years, and I want to upgrade my graphics card a little, just so I can hang on to this computer for 2 more years, and then I'll buy a much better system (dual core etc..) What I have now: Motherboard: Abit NF7-S (version 2) CPU: AMD Athlon 2600+ Memory: 1024 Graphic card: Sapphire Radeon 9600 I found a medium price card for $99 (canadian): Sapphire ATI Radeon X1300 256MB DDR DVI-I TV-Out AGP 8X What do you think? Should I get it, or another one, or maybe I should just wait until I buy a new system in about 2 years?? Is it much better than what I have? THANKS!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by iPsych,

אז ככה, דיברתי עם החנות שממנה אני רוצה לקנות את ה leadtek gf 4 ti 4400, ואמרו לי שאולי יש בעיה עם כמה לוחות, לי אישית יש את ה intel d850mv מישהו יודע אם יש בעיה ספציפית בין שני הרכיבים? זה דיי דחוף, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by 114508534,

ככה קראתי היום ש YES מתחילה לחבר לאט לאט מנויים ל PVR שלה ורציתי לדעת האם נגיד אני יכול להביא TIVO ולחבר אותו ושהוא יסתנכרן עם המערכת של YES או פשוט לחבר את ה HTPC שלי ושהוא יסתנכרן עם המערכת ..... ואפשר אולי מתומים טכניים על ה PVR

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. טוב סוף סוף זה הגיעה והיום הולדת שלי עוד מעת כבר (יום שבת ;D) והגיעה השעה של מתנתי. אז אני הולך לקנות את הTriplex Silver Geforce 4 Ti4200 128MB DDR TV-Out Retail Video Card. עכשיו יש לי כמה שאלות ואתם יותר ממוזמנים להוסיף הערות וכל מה שתרצו. 1) למה הוא עולה רק 991 שקל? כתוב שזה עם 128MB זיכרון וכול כך זול, השערתי זה בגלל שאין לו VIVO. 2)כמה NS הכרטיס הזה? 3)יש בעיות או משהו שזה לא יפעל כמו שצריך על מחשבי? 4)אך הכרטיס בOC? כי כמובן שאני הולך להוציע את כול המית ממנו באובר. וכמו שאמרתי אתם מוזמנים להביא לי עוד הצאות לכרטיסי מסך (אבל זכרו שיש לי תקציב דל).

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by KoM,

כמו כולם הורדתי את הדרייברים החדשים של ATI מיוחדים לוינדוס 2000, כמובן שיש לי את הדייקט איקס הדרוש והכל טוב, הכרטיס הוא הראדון 8500 המלא של ג'יגה בייט. כשאני מתקין את הדרייברים באמצע אני מקהל הודעה האומרת כי ה-INF שגוי והדרייברים לא נמצאו... עזרה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. 1000 ש"ח פלוס מינוס 100 ש"ח תודה :>

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. בהרצה של ממשק win8 , אופיס, אינטרנט? לאיזה ביצועים אפשר לצפות מ R9 M265X ברזולוציה הזאות? יריץ משחקים כמו hearthstone world of tanks על הגדרות בינוניות ללא AA? מה לגבי משחקים יותר תובעניים Rome 2 total war יריץ על הגדרות נמוכות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by bbking,

שלום הכרטיס מסך הנ"ל אחרי שאני מריץ Far Cry 4 על הגדרה HIGH הוא עושה לי תקיעות באמצע המשחק ויש לציין שהטמפ' 90-91 מעלות המחשב הוא חדש ככה שאין לו אבק או דברים אחרים שמפריעים מה יכול להיות חוץ מזה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ScreameR,

ואיך האחריות של VIEWSONIC ? תודה!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. זה המפרט שאני חושב עליו כאשר השימושים הם פוטושופ (לא מקצועי), משחקים, סרטים וכו' מעבדי אינטל Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray (ה2300 עולה 60 שקל פחות אז עדיף כבר את זה, לא?) לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H67MA-D2H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI זכרונות DDR3 1600Mhz 1x4GB G.Skill RipJaw Edition דיסקים קשיחים Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ כרטיסי מסך Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) מארזים CoolerMaster CM Storm Scout Black ATX Case (No PSU) ספקי כוח SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (Oem) מחירון עבודות …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם... ברשותי כרטיס המסך 8600GT של Leadtek, והחום עליו כ-45 מעלות במנוחה, מגיע ל-55 בערך בעבודה. לדעתי זה לא גבוה. אבל הבעיה שהמאוורר מסתובב מהר ומרעיש בצורה איומה! ניסיתי לנקות אבק, ניסיתי לשים משחה טרמית חדשה (הוריד קצת את החום האמת) אבל לא עזר עם הרעש... האם מישהו מכיר את הבעיה? הכרטיס היה כך מאז שקניתי אותו, גם כשמדליקים את המחשב אז המאוורר עליו מסתובב במהירות גבוהה וזה נשמע כמו מטוס... כזה נכנס לחלונות אז כנראה הדרייבר מאט אותו לנורמה. אם אני עוצר אותו עם היד, אז הרעש פשוט נעלם והמארז שקט (ויש לי 3 מאווררים בנוסף לזה של המעבד). האם הטמפרטורה סבירה? או שהוא פשוט מנסה לקרר את הכרטיס בלי הצלחה? אני חושב בכלל לקנות קירור איכותי לכרטיס ולסגור עניין... מה אומרי…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by liav12,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות בזמן הקרוב כרטיס מסך טוב למחשב שלי,כרטיס טוב למשחקים התקציב שלי הוא 500 ש"ח..מה אתם מציעים לי? שמעתי שה fx 5200 יעבוד לי טוב על המחשב.. המפרט שלי הוא: p 4 1400 mhz 400 bus mhz rdram 128 mb 800 mhz לוח אם intel desktop board d850gb 400 mhz ge force 2 mx 400 64 mb creative 128 vibra ודרך אגב אני יודע שהלוח אם שלי והזיכרון שלי לא מתאימים.... תודה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by redead,

אני משתגע כבר מרוב לחכות לכרטיסים האלה ובטח אחרי שהם יצאו נצטרך לחכות עוד איזה חודש לפחות למחירים נורמליים.. למישהו יש מושג מתי כבר הרגע יגיע?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. הי, כיוון שאני מעוניין לעבוד עם מסך 24" (סרטים ולשחק קצת) המליצו לי ללכת על 4870. אבל... יש הרבה מהם. אני מעוניין שמחשב יהיה שקט. איזה כרטיס לבחור? האם אני צריך 1GB? (אני מסתכל בד"כ באתר של SKYPC) תודה מפרט מחשב (ללא כרטיס מסך, שזו הרי השאלה): מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪954 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪599 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪430 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪234 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBNT מארז ללא ספק A…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by buky,

יש לי מחשב נייד עם מסך LCD וכרטיס גרפי GeForce2 Go אני משתמש בכרטיס וידאוTV חיצוני מסוג pinnacle bungee. תמונת הוידאו וה-TV מוקרנת עם שוליים משוננים, וברזולוציה גבוהה גם קווים ישרים מתפצלים לכמה קווים נפרדים.רציתי לדעת האם יש תוכנה שמשפרת את איכות תמונת הווידאו ומבטלת את הבעיות הנ'ל. בתודה buky .

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. לקחנו לסיבוב את כרטיס המסך הראשון מסדרת כרטיסי המסך החדשים של NVIDIA אשר מיועדת להמונים - האם הוא ממשיך ראוי לדור הקודם? התשובות כאן לכתבה

20. Started by דני זוקו,

רציתי לדעת מה עדיף מביניהם בהתחשב בלוח האם ובספק. ואם תוכלו להמליץ לי על לוח אם טוב וזול {יחסית}

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. http://3dmark.com/3dm11/296870 שמתי לב שאני בממוצע,למרות שהנתונים של המחשב די חזקים. אני מעוניין לדעת למה בבדיקת הזיכרונות הוא מציג לי שהם פועלים על 667MHz ולא על 1333. ולמה במעבד הוא מציג רק 1\4 ולא 4 מ4 אשמח לדעת איך התוצאה ביחס למפרט שלי ואם יש דברים שאוכל לעשות כדי לשפר את הנתונים המפרט שלי בצד רק שעכשיו אין 9800 יש GAINWARD GTX570 1280 GDDR5 והספק כח שלי הוא של THREMALTAKE Toughpower 600W W0103. נ.ב מקווה שאני בפורום הנכון. תודה לעוזרים. שגיא.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by mwafak,

שלום... יש לי מערך CROSSFIRE של שני כרטיסי ATI 6970. שמתי לב ברגע שאני מבטל את אופציית הקרוספייר הכל עובד תקין, אבל ברגע שאני מפעיל את המערך של קרוספייר המשחק נתקע בלוגו של EA. קראתי על אנשים שנתקלו באותה בעייה אבל לא מצאתי פתרון לבעייה. יש לציין ששאר המחשקים עובדים רגיל במערך.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אהלן חברים...בקשה מוזרה הא? בכל אופן,העניין הוא שיש לי מחשב ישן בבית,אחד שלא שווה שדרוג או משהו כזה וכל מה שצריך מהכ.מסך זה שיראה תמונה על המסך של המחשב. אני מנסה עד כמה שאפשר לקנות כ.מסך כזה מאחר ובתור התחלה זה איזה 150 שקל וממש חבל לי להשקיע את זה על מחשב ישן שאין דרישות בכלל מהכ.מסך. אם במקרה למישהו מכם יש כ.מסך PCIE ישן (לא משנה כמה ישן,העיקר שעובד ושקימים לו דריברים מן הסתם) שהוא לא צריך/עמד לזרוק אני ממש אשמח אם תוכלו לתרום לי אותו. אני צריך אותו די בדחיפות לכן אין לי זמן למשלוחים בדואר או ליסוע רחוק לקחת אותו לכן מומלץ שזה יהיה מאזור חיפה/הקריות.. אין לי בעיה לתת חצי מזרק של משחה טרמית AC5 אם זה ידרבן אותכם קצת

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני צריך כרטיס מסך שיעבוד כמו שצריך עם photoshop cs2 שצורכת די הרבה זכרון ואולי עם עוד תוכנות גרפיות בעתיד, לא למשחקים. הדרישה היחידה שלי היא רק שיהיה מעל 128 מגה זכרון ושיהיה זול פניתי לשוק היד השניה והוצעו לי ההצעות הבאות פחות או יותר באותם מחירים: 1. ATI 9200 SE עם 128MB זיכרון 2. Geforce mx440 עם 128MB זכרון 3. Geforce fx5200 עם 128MB מגה זכרון אנא עזרו לי... תודה אביעד

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by SuperStyle,

מה יותר חזק למשחקים של היום.ואם ה 3870X2 חזק יותר הוא גם חזק מה4870? למה הכרטיס הזה משתווה? פשוט ראיתי אותו ממש יקר איזה 1500 שקל.זה באמת שווה את זה? או שזה כרטיס כמו 8800ULTRA?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים