כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך מובנה Intel GMA X4500(HD) רוצה לשדרג ל geforce 210 1gb שווה? מצאתי את הכרטיס ב best buy ב $65 .
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום (: מפרט: ספק כוח : Corsair VX550W מעבד : Intel Core2 Quad Q6600 @ 2.40GHz לוח אם :Asus P5G41T-M LX זכרון : Corsair 4GB CMV4GX3M1A1333C9 2x רזולוציה : 1680x1050 כרטיס Sapphire Radeon HD 4870 גוסס ומציג כל מיני ארטיפקטים. אבל עדיין מריץ FarCry3 בצורה מעולה. כרגע אינני רוצה להתחדש במחשב חדש , מחשב זה משרת אותי בנאמנות חוץ משנשרף לי לוח אם מפגיעת ברק בבניין או באזור. בכל מקרה חשבתי על כרטיס : Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST 1. האם אני אראה שיפורים משמעותיים? 2. האם המערכת תצור צוור בקבוק שעושה את השדרוג לא כדאי? 3. האם יש כרטיס טוב יותר שיכול להתאים למערכת טווח מחיר עד 1500 שקל. ושוב אינני רוצה לשדרג את המערכת כרגע. אבל אני אשמח אם אוכל לקנות כרגע כרטיס מסך ש…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות כ.מסך הכי זול שיש רק שיתמוך ב Windows 7 וכל הגרפיקה שלו, כולל aero. פשוט יש לי מחשב ישן בן 5 בערך אם כ.מסך מובנה. הלוח הוא Asus, P5S800-VM-UAYGZ. אין כל כך הרבה מידע עליו אבל הבנתי שהוא כן תומך ב DX9... הבעיה ש Windows 7 וכל ה aero דורשים חוץ מ DX9 גם WDDM 1.0... אני לא יודע מה זה ה WDDM 1.0 הזה אבל נראה לי שהכ.מסך המובנה של הלוח לא תומך בו. אשמח אם תמליצו לי אל כ.מסך הכי זול אם תמיכה ב Windows 7 ו aero. ובכלל באופן כללי, מאיזה דגמים הכי ישנים של כרטיסי מסך (גם nvidia וגם ATI) יש את התמיכה ב aero ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ליפני כמה ימים קניתי 2 כרטיסי מסך של HD6950 חיברתי את שניהם בכבל CrossFire אבל הבעיה היא שכשאני ניכנס למשחק לדוגמא GTA IV זה מוריד את ההגדרות על הכי נמוך וגם המשחק עובד יותר לאט מאשר כרטיס אחד מישהו בבקשה יכול לעזור לי בזה זה ממש מעצבן ולא מצאתי פיתרון.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי.. אני בעל 9800GX2 ועד רכישתו של 2709w הייתי בעלים גאה של 17" שפינק אותי ברזולוציה של 1280*1024 אבל עכשיו שמספר הפיקסלים עלה בכמעט פי 2 (1200*1920) כך ירד גם הFPS (הגבלת הזכרון על הכרטיס). חשבתי לכיוון הXF התקציבי של 4830 1GB אבל כל עניין המסכים הכחולים ,קצב הוצאת דרייברים ,ביצועים לא מספקים במשחקים לא תומכים מאוד מאוד מדאיגים אותי.. אני לא חושב שה260+ או ה4870 באים בחשבון אבל תקנו אותי אם אני טועה.. אז? כדאי להשתדרג? לחכות? אגב , אני בעל i7 @ 3800Mhz ו6GB זכרון. הספק הוא 550 (מסדרת PRO82) וכרגע אין להכנס לדיון בקשר להספק - אפתח נושא חדש אם אראה צורך לנכון.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, היה לי כרטיס Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme שנשרף ואני רוצה לקנות כרטיס חדש. אני לא גיימר ורוב הצרכים שלי הם או משרדיים או הצגת סרטים, אבל מדי פעם בא לי לשחק באיזה משחק נחמד (כמו DEVIL'S MAY CRY 4 וכאלה...) אז הייתי רוצה כרטיס מסך עד 500 ש"ח (אם אפשר אפילו טיפה יותר זול, ב-400 ש"ח יהיה עדיף) שיתאים לצרכים ושיהיה שקט (הכרטיס הקודם היה ממש רועש ומעצבן). אודה לכם מאד.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה OC אפשר ל-GTX560 TI ? וכמה OC אפשר ל-GTX570 ? וגם.. זה ה-OC של ה-GTX570 http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GeForce_GTX_570/30.html וזה של ה-GTX560 http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_560_Ti/30.html איך יכול להיות שה-OC של ה-GTX570 יותר חזק מה-OC של ה-GTX560 ??
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה אני חדש פה קניתי מחשב חדש מעבד של אינטל I7 920 , לוח אם X58, זכרון 3GB DDR3, ספק 600W רציתי לדעת לגבי הכרטיס מסך איזה ספק כח מומלץ? האם זה משנה שהוא יעבוד עם מעבד אינטל או AMD. מה עדיף לשנות/להוסיף? כמו כן אני מאוד מתלבט בינו לבין GTX 280 ישנו עניין שאני עדיין לא יודע לגבי Memory Interface ב 5850 זה 256bit לעומת זאת ב GTX זה 448BIT. האם זה משמעותי? אשמח עם תעזרו לי תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קשה להחליט אם למישהו יש את אחת הגרסאות שיגיד ההבדל היחיד sonic מגיע עם אחריות שנתיים toxic עם אחריות ל3 שנים אבל זה לא מפריע לי בגלל זה ההבדל במחירים sonic toxic
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~SF-PX88GT512D3-HP~8~0.htm הוא יעבוד טוב במשחקים כבדים???
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דיווח טרי מתיימר לספק לנו תאריכי השקה של כרטיסי ה-GeForce הראשונים מסדרה 11 לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, מעוניין לשדרג את הכרטיס שלי היות ונדמה לי שהוא מה שכרגע לוקח את המערכת שלי אחורה. תקציב - אז זהו, אני די מנותק מכמה הדברים האלה עולים היום ולכן אגיד שאני מחפש את המשתלם ביותר לפני קפיצת המחירים לHIGH-EXTREME END.... אבל אם הוא עולה 1000 או 1500 זה פחות משנה לי, מה שתגידו. משחקים - מה שהפיל את הפור היה cod advanced warfare שנראה משום מה כמו קויק 3... מערכת נוכחית intel i5-2500k 3.3ghz artic freezer 13 8 gb 64 bit windows 7 gtx 570 4gb antec neo eco 620 antec 600 asrock z68 pro3 שאלה נוספת ולא קשורה - המעבד שלי רץ כרגע בstock clock שלו, יש לי סיבה כלשהי לעשות OC? הקירור והלוח אם אמורים לתמוך די בקלות. תודה רבה!! - - - תגובה אוחדה: - - - וגם - האם יש סיבה לחכות לbla…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מנסה להבין איך הולך ריבוי הכרטיסים אז השאלות שלי הם: 1. האם סוג הריבוי שבחרתי (קרוס-פייר או ס.ל.י) , תלוי בסוג הצי'פסט של הלוח או בתמיכה שלו? 2. כרטיס בודד של nvidia פועל על לוח עם צי'פסט אינטל? 3. בשביל ריבוי כרטיסים צריך יציאות מיוחדות בספק? תודה לכל העוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי קליפים בMPEG אז רציתי לדעת אם אפשר לצרוב אותם ולראות אותם בDVD?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, דיברתי עם החנות שממנה אני רוצה לקנות את ה leadtek gf 4 ti 4400, ואמרו לי שאולי יש בעיה עם כמה לוחות, לי אישית יש את ה intel d850mv מישהו יודע אם יש בעיה ספציפית בין שני הרכיבים? זה דיי דחוף, תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבטחתי כאן פרורום זה במספר דיונים שברגע שיתפרסמו הספציפיקציות להרחבות OpenGL של ה-NV30, אני אקרא אותן ואדווח על התרשמותי מהן. אז הנה זה בא: 1) בעניין ה-Pixel Shaders, שמתי לב שהם עברו למנגנון דומה לזה של ATI, וגם לשיטת מונחים דומה. אים כל כך הרבה שיפורים מבחינת פקודות חדשות יחסית לדורות הקודמים של שבבי NVIDIA, אבל התוכניות שאפשר לכתוב שם יכולות להיות הרבה יותר גדולות ויש לרשותן הרבה יותר משאבים. השיפור הבולט מבחינת הפקודות הוא האפשרות "לפסול" פיקסל, ולא לתת לו להצטייר - אפשרות שלא הייתה קיימת בשבבים מדור קודם. 2) חל שיפור עצום בהרחבה של ה-Vertex Shaders. המון פקודות חדשות שמקצרות תהליכים, יכולת ליצור לולאות ותנאים ודברים רבים אחרים. תוספות אלה אכן נותנות אפשרות ליצור אפק…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לאיזה כרטיס שווה ערך לאנוידיה ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על המפרט שלי, במידה ורוצה להמשיך לשחק על 1440p על פריימים גבוהים משחקי AAA הציעו לי בפלונטר לשדרג מעבד לרייזן 9 5950x אני יכול להישאר עם המעבד שלי או להחליף את כל המערכת... מתלבט מאוד מה לעשות כמובן שזה לא מהיום למחר אין מלאי בארץ נ.ב כיף לחזור לאתר תמיד חוזרים
-
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי חיבור אס ווידאו (גיליתי מזה! D:~) בכ"מ. שמעתי (או קראתי פה בפורום >< לא זוכר) שיש כבלים שמעבירים מ-SV לבננה. האם אני יכול ככה להקליט למחשב? (עם הכבל הזה) האם ה-SV בכלל מאפשר העתקה למחשב? ><
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי טלוויזית מקרן אחורי בגודל 61" רק הבעיה שכניסת הHD היחידה שיש לו היא מספר חוטים קומפוננט (ירוק כחול...) ולכרטיס מסך שלי יש S-VIDEO עם 4\5 פינים מה שלא מאפשר לי לחבר את הכבל הידוע... וDVI ל HDMI לא יעזור לי פה כי אין לי איך לחבר אותו לטלוויזיה. מה שכן אני צריך אם יש כזה דבר DVI לקומפוננט אם יש כזה דבר? או שיש דרך אחרת? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עוד חודש חודשיים אני קונה כרטיס מסך ואני רציתיל דעת פחות או יותר איזה כרטיס מסך אתאים למערכת ,כמה המסך שלי מגביל בביצועים ואולי בעתיד אני יקנה מסך 21...זה קריטי כי אני חובב משחקי מחשב?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
sorry for the english , havent installed the heb pack yet just got my 2500 + barton
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל Here Goes Nothing: יש לי 8800GTS (ראה מפרט) ואני לא מצליח להפעיל HDR (אלא רק BLOOM) וגם AA במשחק Oblivion IV. כבר במסך הפתיחה הוא אומר לי שאני יכול לבחור או את זה, או את זה... אני משתמש בדרייברים האחרונים שיצאו לכרטיס המסך. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? יש לו רעיון איך לפתור את זה? נ.ב- בנוסף, אין לי אפשרות לבחור AAX16 מתוך המשחק או במסך הפתיחה (החלון הקטנטן שעולה לפני שהמשחק עולה) כמו שהכרטיס המפלצתי הזה תומך...רעיונות? HF
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-