עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. דגמי מחשבים ניידים חדשים של היצרנית הטאיוואנית עתידים לכלול רכיבי חומרה שטרם נחשפו בצורה פומבית לכתבה

2. Started by yyy123,

אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך radeon rx 480 8gb ויש לי כונן מחשב בינוני האם הכרטיס מסך ייכנס לי לכונן מחשב? אני מתכוון לקנות את הגרסא של ספיר מ-ksp ב-1400 שקל. האם ייכנס?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by House M.D.,

היום ניקיתי את הכרטיס מסך שלי (HD4550) וגיליתי שיש כמה רכיבים שתלושים מהלוח כולל הפדים שלהם. אלו רכיבים מאוד קטנים SMD , אני חושב שאלו קבלים בגלל הסימון C (ואז מספר כלשהו) על הלוח של הכרטיס הכרטיס עובד מצוין , אבל האם הרכיבים האלו (העדרותם , בעצם) יכולים לגרום נזק כלשהו בכך שאין אותם? ברור שיהיה נזק לתפקוד הכרטיס , אני מדבר על נזק לרכיבים אחרים כמו ללוח אם למשל. הכרטיס כמו שאמרתי עובד מצוין ולא ברור לי מה בעצם קרה בגלל הרכיבים האלו

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום , אני השארתי את המחשב דלוק בלילה , עכשיו שקמתי הדלקתי את המסך והוא הראה אור כתום כאילו המחשב לא מחובר אליו , אז כיביתי את המחשב והוא העלאה לי את המסך הבא לפני עליית הווינדוס (הווינדוס לא עולה דר"כ) : Scaning Bios Image in Hard Disk can't find BIOS Image in Hard disk ! מזה אומר ? המחשב היה מצוין אין לי מושג מה קרה לו , ניסיתי לאוורר את הרכיבים לנתק , וזה במקרה הטוב הוא מציג הודעה רוב אם לא כמעט כולם שהמסך לא מתחבר ומראה אור כתום , רק במקרה והצלחתי לעלות את ההודעה הזאת . אשמח לעזרה חברה , זה מחשב חשוב לי מאוד .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by or150,

ראיתי פה כל מיני דיונים לגבי הכרטיס מסך שGainward לא מומלצים והזמנתי מחשב מpandas.co.il עם כרטיס של gainward בגרסאת ה1GB... זה נכון? אם כן לאיזה חברה כדאי לשנות? אלה הכרטיסים שאני יכול לבחור בניהם: http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?keywords=GTX+460&x=0&y=0

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. -כותרת- GTX260 SP192 מתוצרת אינויז'ן יסתדר בCF עם GTX260 SP216 מתוצרת חברות שונות ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by n_aviv1,

זה בעצם אותו חיבור רק בצורה שונה נכון? כאילו זה כמו שיש USB A וUSB B ושיש מיקרו ומיני USB אבל הכול אותו חיבור? וDVI וHDMI שניהם כבלים שיכולים להעביר סאונד אבל לא תמיד מעבירים דרכם סאונד... צריך לשים את זה בסטיקי FAQ (אם זה נכון ולא כל מה שכתבתי פה זה בולשיט) שיהיה ברור לכולם ולא יצטרכו הסביר כל פעם מחדש... אם אני טועה תתקנו אותי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אחרי שראינו למה בדיוק מסוגלת גירסת ה-Founder's Edition של ה-GeForce GTX 1080 אשר פותחה ועוצבה בידיה של NVIDIA, נראה כי בקרוב מאוד נדע גם מה יכולות להציע לנו היצרניות השותפות שלה כשניתנת להן ההזדמנות לכך שוק העיבוד הגראפי ממשיך לרתוח, לאחר שנים של דשדוש יחסי – כבר קיבלנו את ההכרזה הרשמית של ה-GeForce GTX 1080 האימתני בתצורה שנוצרה על ידי אנשיה של NVIDIA, ואף זכינו לראות ביקורות ראשונות שהתייחסו לביצועים שלה בצורה בלתי תלויה. כעת אנחנו אמורים לראות את התשובה הטכנולוגית של המתחרה AMD, בעוד כשבוע בתערוכת ה-Computex 2016, ובמקביל נראה כי אותה תערוכה תספק לנו גם הכרזות על דגמי ה-GeForce GTX 1080 – אלה שפותחו ועוצבו בידי היצרניות השותפות של NVIDIA, ועשויים להציע תדרי עבודה …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by SoftMaker,

קניתי היום כרטיס מסך geforce4 ti4200 128ddr של powercolor עכשיו השאלה שלי היא האם עשיתי טעות בקנייה זאת? האם כרטיס זה יספק אותי להרבה זמן? כי ראיתי שיוצאים המון כרטיסים חדשים כגון fx שאומרים שדום החדש עובד טוב רק בו אז חשבתי לעצמי האם עשיתי טעות וילמתי סתם על דבר שלא יספק אותי להרבה זמן הנה עיזרו לי הכרטיס עדין לא קיבלתי זה עוד בהזמנה האם לבטל הזמנה זאת ולקנות משהו אחר? והאמת שאין לי כל כך הרבה כסף אני מוגבל ל 900 שקלים! אז האם זה בסדר

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by itayassa,

כבר יודעים מתי הם יוצאים? ראיתי לפני כמה ימים שנתנו עליהם קצת פרטים כמו תדרים וכל זה, זה אומר שהתאריך יציאה הוא קרוב לא?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Velo,

המערכת שלי כבר בת 5 שנים והכרטיס מסך הנוכחי כבר מגמגם (ובנוסף תמיד היה מאוד חם). אני כבר לא משחק במחשב יותר מדי ולכן התקציב הלא גבוה, צריך משהו שיריץ משחקים בצורה טובה יחסית. המערכת הנוכחית שלי: לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ספק כוח: Corsair CMPSU-550VXEU 550W מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 Box זיכרון: OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-3-15 Platinum מארז: CoolerMaster CM 690 כוננן קשיח: Westren Digital WD10EACS 3.5" 1000GB SATA2 16MB והכרטיס הנוכחי: PowerColor ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe רזולוציית מסך: 1920x1080 אשמח לעזרתכם עם המלצות.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by stingeR-,

in my GeForceFX 5200 ULTRA there is a DVI connection. שאני מנסה לחבר את המסך דרך המתאם זה לא עובד ! למה ? איך אני עושה לזה ENABLE או משהו ליציאה הזאת?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכם, אני עובד עם 8800GT על מסך LCD 32"טלויזיה של טושיבה, ברזולוציה של 1360X768. האם יש לי צורך להשתמש בanti-aliasing במשחקים למרות הרזולוציה הלא גבוה כלכך? ואם כן, באיזה רמה? אגב אני עם מעבד Q660 ו4 ג'יגה זכרון אם יש לזה אפקט... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by smoke_man,

רציתי לדעת על איזה חברה אתם ממליצים לי החנות שאני קונה זה foxpc תודה על העזרה

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by LasT0nE,

צריך כרטיס מסך עד 400 שקל לא יותר לגיימינג בעיקר CS 1.6 מעבד:intel® Core Quad CPU Q8300 @ 2.50GHZ מסך:BenQ T2200HDA 22 אינץ' ספק:AB POWER P-4 500W ATX12V SATA (DR-B500E) איך הכרטיס הזה? GT520 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E והאם הספק שלי עכשיו יספיק?,אם לא מישהו יכול להביא לי ספק שיספיק לכרטיס הזה ושלא יהיה יקר מדי. עדיפות לKSP או IVORY תודה רבה לעוזרים זה די דחוף!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by LooseCannon,

וואסאפ? מצאתי איזה מסך יד שנייה IBM P200 ב500 שקל, 20 אינץ', ורציתי לדעת אם הוא איכותי ומשתלם. תודה מראש. Features: 20" Trinitron Screen (19.1 Viewable) .31 mm dot pitch H Frequency : 29-90 Khz V Frequency : 50-120 Hz HD-15 Input Connector Maximum Resolution PC: 1600x1200, 75 Hz Digital controls BR, CT, HS, VS, HZ, VE, CV, PN, TI, CL, DG Height : 18.7 Width : 18.7 Depth : 19.9 EPA "EnergyStar" VESA DPMS compliant

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by bennnn,

שלום - מתלבט לקנות את הכרטיס הנל יד 2. גירסת רפרנס כלומר עם מאוורר 1. הבנתי שהכרטיס מתחמם, האם כדאי לקנות את הגירסה הזו? כי ראיתי שעכשיו מייצרים את אותו כרטיס עם 3 מאווררים. והאם הוא יתאים למחשב שלי? וספק של 600 ואט האק או 620 סיסוניק יחזיקו אותו? וכמה שווה לשלם על משומש עם אחריות לשנתיים וחצי? תודה. האם כרטיס יתמוך בDX12?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by adamg,

מכרו לי ג'יפורס 5200 שיש לו רק צלעות קירור וללא מאורר, ומאור לי שהוא טוב ככה שככה הוא מגיע. 1?) הא םזה נכון? 2) האם הוא לא ישרף לי בלי מאורר?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Rage17,

דבר ראשון, תודה על העזרה שקיבלתי בנושא הקודם שפתחתי בקשר להמלצה על כרטיס מסך טוב לAGP בתקציב בערך של 500 ש"ח .. כנראה שאני באמת אלך על מה שהרבה שם המליצו: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6750 עכשיו השאלה שלי היא בקשר למשהו שנקרא PIXEL SHADER. בהרבה משחקים כתוב שצריך את זה ובכרטיס שיש לי עכשיו כנראה שאין ( geforce 4 mx ). מה שאני שואל זה האם יש את זה בכרטיס שאני אקנה עכשיו ? ואם אפשר גם הסבר קצר על מה זה בעצם פיקסל שיידר... תודה רבה!

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום אבקש את עזרתכם... כרטיס המסך הנוכחי שבק חיים (7950 3G), מעבד I5- 4760, ספק סיסוניק 550. הצורך העיקרי הוא משחק המנג'ר, והשאר צפיית סרטים, אינטרנט, הורדות וכו'... העיקר שהמנג'ר ירוץ חלק בהגדרות הגבוהות ביותר ברזולוציה 1080P. כרגע אוכל להשקיע עד 1000 ש"ח ורצוי פחות כל שקל נחשב ונספר אודה לכל העוזרים בדבר...

21. Started by BoOoM2008,

שלום לכולם, שאלה לי אילכם.. במידה ויש כרטיס א' לדוגמה, שהוא חזק מכרטיס ב' - במבחן הספציפי הזה, ניתן לקבוע איזה כרטיס טוב יותר? האם - "Unigine Heaven" הוא לא סתם אפקט - DX11 כמו שמתואר והוא דבר שנחשב שתופס יותר מאשר אחוז ממוצע ב- TPU? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by zniibidl,

יותר טוב אני מניח מהכרטיס הנוכחי שלי.... GeForce 4 mx 440 64-128 bit (I dont know exactly) השאלה שלי היא האם הוא טוב יחסית למחירו?(500 ש"ח) הוא יותר טוב מהכרטיס הזה ב-400? GigaByte Radeon 9550 128bit ועוד שאלה קטנה.... ?RADEON 9250 VIVO, DVI 128MB? זה...128 ביט....יותר חזק מ-9550 64 ביט?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן לכולם, יש לי בעיה כזאת: 1.חיברתי את ה כרטיס מסך(GIGABYTE 6600GT) לטלויזיה,כיוונתי הגדרות ואני רואה הכל אבל בשחור לבן... 2.וגם ברזולוציה שלי 854*1152 במחשב, בטלויזיה אני רואה שלא רואים את כל התמונה וכשמזיזים שמאלה או ימינה או למטה או למעלה אז יש המשך תמונה... כשמורידים רזולוציה במחשב זה מסתדר,אך אני לא מעוניין להורידה... אבל נחזור לבעיה מס' אחת,ניסיתי לשנות מ PAL לשיטות אחרות זה לא משנה כלום(הטלויזיה מראה תמונה בכולם)... כשאני שם לצורת S-VIDEO OUT ישנה תמונה שחור לבן, כששם ל COMPOSITE VIDEO OUT התמונה נעלמת(למרות שלפני ההעלמות מספיקים לשיםפ לב שהתמונה קיבלה צבע)... ------------------------------------------ לכן אני שואל איך להגדיר ולכוון את העניין הזה של הצבע.... תודה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. זה מחשב של העבודה חזק מאוד מבחינת נתונים אבל כמובן שלא הכניסו כרטיס מסך אלא סתם איזה תוספת מעפנה.. אני מחפש כרטיס מסך מתאים רצוי שיהיה כמה שיותר זול ושיהיה מספיק טוב להריץ משחקים ממוצאים עם גרפיקה סבבה.. מה שיש במחשב זה intel graphics 530 ) אפשר בכלל לעשות איתו משהו? משחקים רצים אבל FPS ממש נמוך Processor Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU @ 3.40GHz Video Card Intel(R) HD Graphics 530 RAM 8.0 GB Operating System Microsoft Windows 10 (build 15063), 64-bit אין לי בעיה עם יד 2 או להזמין מחול וכו'

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by toxigun,

הבטחתי כאן פרורום זה במספר דיונים שברגע שיתפרסמו הספציפיקציות להרחבות OpenGL של ה-NV30, אני אקרא אותן ואדווח על התרשמותי מהן. אז הנה זה בא: 1) בעניין ה-Pixel Shaders, שמתי לב שהם עברו למנגנון דומה לזה של ATI, וגם לשיטת מונחים דומה. אים כל כך הרבה שיפורים מבחינת פקודות חדשות יחסית לדורות הקודמים של שבבי NVIDIA, אבל התוכניות שאפשר לכתוב שם יכולות להיות הרבה יותר גדולות ויש לרשותן הרבה יותר משאבים. השיפור הבולט מבחינת הפקודות הוא האפשרות "לפסול" פיקסל, ולא לתת לו להצטייר - אפשרות שלא הייתה קיימת בשבבים מדור קודם. 2) חל שיפור עצום בהרחבה של ה-Vertex Shaders. המון פקודות חדשות שמקצרות תהליכים, יכולת ליצור לולאות ותנאים ודברים רבים אחרים. תוספות אלה אכן נותנות אפשרות ליצור אפק…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.