כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
היי חברים. מישהו יכול לתת הסבר הגיוני למה שהולך פה עם הדור הנוכחי של כרטיסי המסך? נווידיה יצאו עם דור חדש שמציע קפיצת ביצועים אסטרונומית לעומה הדור הקודם. כולם כבר הרעיפו עליהם שבחים ורצו לקנות את הכרטיסים ואפילו לא נתנו צ'אנס לAMD להראות מה יש להם בשרוול. ואז AMD הכריזה על הכרטיסים שלה, וגם היא מציעה קפיצת ביצועים אסטרונומית לעומה הדור הקודם! איך זה יכול להיות? הרי זה לא הגיוני להניח שAMD ראו את הקפיצה הגדולה של נווידיה ואמרו טוב חייבים להפציץ הפעם... לוקח הרבה זמן לפתח דברים כאלו, מה שאומר שזה היה להם בתכנון הרבה זמן זמן. אז השאלה שלי היא, איך יכול להיות ששתי החברות מציגות ביחד קפיצות כל כך גדולות? יכול להיות שזה נובע מגורם שמשותף ל2 החברות? (אולי זכרונות…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה אני מתלבט! הם עולים אותו דבר, אז מה עדיף? בבקשה רק מי שיש לו את הכרטיס או שראה אותו והתנסה בו. תודה רבה לעוזרים..
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על fx 5500 128 bit 256mb oc של bfg?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מבין איך מעבד עם 2 ליבות או 4 ליבות עובד. אבל איך בדיוק עובד כרטיס מסך עם 2 ליבות? מה זה נותן? האם זה עדיף על כרטיס 8800GT/S?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הלוח אם של GIGABYTE - GA-G41M-ES2H עד היום הסתפקתי בכרטיס מסך המובנה שלו ועכשיו הייתי רוצה לקנות כרטיס מסך ולחבר למחשב ולשחק במשחקים. השאלה איזה כרטיס מסך יתאים ללוח אם הזה? הנה קישור למידע על הלוח אם באתר הבית http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3117#sp השאלה, האם ניתן לחבר כרטיסי מסך שהם DDR3? או שאין קשר לנתון הזה בכרטיס מסך. אשמח מאוד אם תמליצו לי על כרטיס מסך שיתן לי ביצועים טובים במשחקים של היום, יש לי 4 גיגה ראם ומעבד QUAD אז אני צריך רק את הכרטיס מסך שיהיה טוב. אשמח אם תציעו לי כרטיס מסך תואם, המחיר לא כל כך חשוב..אבל שלא יהיה יותר מ500-600 שקל. תודה רבה מראש. נ.ב ראיתי כרטיס מסך DDR2 ב380 ש"ח של ASUS - GT220 1GB GDDR2 DVI H…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים, מבקש חוות דעת על הכרטיס בכותרת, האם שקט ? מתחמם ? יהיה טוב למשחקים "חזקים" ? התרשמתי מהקרור של ZALMAN האם עושה את העבודה ביעילות ? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=6525 (מעוניין בכרטיס שקט "וקריר" ללא שדרוגי קירור) אשמח לתגובות או להמלצות נוספות ... תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Intel i5 2500K 3.30GHz עם צמד 6950 CF 2GB. במעבד היה לי OC שהגיע ל-4.30GHz והוא נמחק לא יודע איך אבל נמחק, האם יש לי עכשיו צוואר בקבוק? אני משחק במשחק מטרו 2033 ויש קטעים שהמשחק איטי וגם ב-BF 3 יש קטע של עשן במשחק ואז המשחק נהיה איטי קצת, אז יש צוואר בקבוק? או שזה נורמלי?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי מתנה סכום כסף המיועד אך ורק למסך דק 17 אינץ. התקציב הוא בסביבות 3000 ש"ח. אני מתלבט בין שלושה דגמים. נא עזרתכם ודעתכם: HERCULES PROPHETVIEW 920 PRO VIEWSONIC VP171S LG FLATRON L1710B כולם בתקציב שלי, וקראתי את ההשואת השונים באתרי חומרה. מה דעתכם הכי כדאי מבין השלושה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב נייד עם מסך LCD וכרטיס גרפי GeForce2 Go אני משתמש בכרטיס וידאוTV חיצוני מסוג pinnacle bungee. תמונת הוידאו וה-TV מוקרנת עם שוליים משוננים, וברזולוציה גבוהה גם קווים ישרים מתפצלים לכמה קווים נפרדים.רציתי לדעת האם יש תוכנה שמשפרת את איכות תמונת הווידאו ומבטלת את הבעיות הנ'ל. בתודה buky .
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב חברים יקרים אני צריך עזרה מכם רכשתי לפני כמה ימים את כרטיס המסך HD5870 2 GB בטכנולגיית מסכים מרובים Eyefinity הנה היא התמונה אני נמצא בקונפילקט רציני (שימו לב שהכניסות הנ"ל בתמונה הנם כניסה די חדישה בשוק שנקראת MINI Display port ! אין לי מסך שיש בו חיבור DVI או Display port או HDMI מסך שיש בו רק חיבור VGA כלומר מסך VGA בלבד בחבילת המוצר לא היה כלול בתוכה מתאם DP ל VGA לצערי הרב למרות שאמר לי האיש מכירות שחייב להיות כלול אני לא מתכוון בשביל הדבר הזה להשים עכשיו 1500 שקלים למסך מחשב לפחות לא בחודשים האלה הרצתי חיפוש באינטרנט , אבל לא מצאתי מתאם מכניסות DP ל VGA - ואני צריך את עזרתכם קניתי בשביל הכרטיס מסך הזה ספק של 850W איכותי מאוד במחיר גבוהה אני ממש לא ר…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב, רציתי לדעת שני דברים: 1) האם זה אפשרי להמיר HD 6950 ל-HD 6970 גם בגרסת ה-1GB או שזה תופס רק לגרסת ה-2GB 2) האם הספק כח SeaSonic 500W שברשותי יחזיק את ה-HD 6950, והאם הוא יחזיק את ה-HD 6950 אחרי שאמיר אותו ל-HD 6970? תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם.. רציתי לקנות כרטיס מסך באיביי.. איזה חברות כרטיסים נותנים אחריות בינלאומית שבמידת הצורך אני אוכל לממש את האחריות על הכרטיס בארץ? אשמח לתשובות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אבקש את עזרתכם... כרטיס המסך הנוכחי שבק חיים (7950 3G), מעבד I5- 4760, ספק סיסוניק 550. הצורך העיקרי הוא משחק המנג'ר, והשאר צפיית סרטים, אינטרנט, הורדות וכו'... העיקר שהמנג'ר ירוץ חלק בהגדרות הגבוהות ביותר ברזולוציה 1080P. כרגע אוכל להשקיע עד 1000 ש"ח ורצוי פחות כל שקל נחשב ונספר אודה לכל העוזרים בדבר...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום חברים, יש לי שאלה.. איזה מהכרטיסים יותר טובים? בתכלס אני רואה הבדל עצום במחירים. מצד שני, עם הידע הממוצע פחות או יותר שלי בחומרה, אני רואה שהנתונים שלו יותר גבוהים (אני צודק בכלל?) אז אני רוצה לברר, בתכלס, איזה מהם יותר חזק? אני צריך כרטיס בשביל גיימינג, לא למטרות כמו עריכה וכו'.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, מקווה שאני מפרסם במקום הנכון.. קניתי היום לוח חדש ga-h87-d3h ומעבד i5-4670.. הכרטיס הישן שלי נשאר איתי, לאחר התקנה נקייה של 8.1 כאשר אני מתקין את הדרייבר של כרטיס המסך( ניסיתי קודם את גרסת הבטא ועכשיו גם את הקודמת של הדרייבר מהאתר של NVIDIA) או כאשר המערכת מורידה ומתקינה את הדרייבר והרזולוצייה משתנה אוטומטית המסך הופך שחור גם אחרי הפעלה מחדש, ורק כאשר מזיזים את העכבר רואים אותו.. וחלק מסרגל הכלים.. משהו מוזר.. ניסיתי להסיר את הדרייבר של המערכת אבל זה לא עזר וכל פעם חזר לאותו המצב ברגע שהכרטיס זוהה.. עכשיו שלפתי את הכרטיס ואני עובד עם הכרטיס המןבנה בלוח ואכן עובד מצויין. יש למישהו מושג מה הבעיה יכולה להיות? האם הכרטיס שלי הלך לעולמו? יש לציין שעד כה עבדתי עם 8…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה... הרבה אנשים כל הזמן שואלים מה עדיף והגעתי למסקנה שגם אם לוקחים 16 או 12 העין לא רואה בזה שום שינוי... לא ככה ? אז הנה: 12MS = 83~ FPS 16MS = 63~FPS לפי מחקרים הוכיחו שהעיין האנושית לא רואה יותר מ 30~ FPS ! מה אתם אומרים האם זה שווה את כל הקשקשת של 12MS, 16MS 22MS ? ? ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי קליפים בMPEG אז רציתי לדעת אם אפשר לצרוב אותם ולראות אותם בDVD?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב סוף סוף זה הגיעה והיום הולדת שלי עוד מעת כבר (יום שבת ;D) והגיעה השעה של מתנתי. אז אני הולך לקנות את הTriplex Silver Geforce 4 Ti4200 128MB DDR TV-Out Retail Video Card. עכשיו יש לי כמה שאלות ואתם יותר ממוזמנים להוסיף הערות וכל מה שתרצו. 1) למה הוא עולה רק 991 שקל? כתוב שזה עם 128MB זיכרון וכול כך זול, השערתי זה בגלל שאין לו VIVO. 2)כמה NS הכרטיס הזה? 3)יש בעיות או משהו שזה לא יפעל כמו שצריך על מחשבי? 4)אך הכרטיס בOC? כי כמובן שאני הולך להוציע את כול המית ממנו באובר. וכמו שאמרתי אתם מוזמנים להביא לי עוד הצאות לכרטיסי מסך (אבל זכרו שיש לי תקציב דל).
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1000 ש"ח פלוס מינוס 100 ש"ח תודה :>
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש את הgtx 650ti יש את ה6850oc edition ואת ה7770 ..אני יודע שבתוספת של 150 שקל אני יכול להביא 7850 אבל זה כסף שאין לי מה אתם אומרים מה כדאי לגיימינג? תודה לעוזרים
-
אוקי אני מתכנן ליקנות כרטיס טלויזיה בישביל לצפות ולהקליט הבנתי שיש כרטיסים שמשתמשים במעדבים של המחשב ויש כאלה שמשתמשים במעבד שלהם המליצו לי על WinTV-PVR-150 Hauppauge השאלה שלי אם מתי שאני מקליט באיזה פורמט הוא מקליט כי אמרו לי שיש כרטיסים שמקליטים חצי שעה ויוצא בסוף גודל קובף של 3GB אז אני רוצה כרטיס איכותי וטוב שיקליט לי בפורמטים טובים לא בגודל גדול מידי תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 4850\4870 ואני לא יודע איזה כדאי מבחינת המפרט... המפרט הוא : Intel Core 2 Quad Q6600+ZALMAN CNPS8000 Intel DragonTail Antec Nine Hundred GeForce 8500gt KingSton 4GB RAM 800 Mhz EzCool PS-1000 500W מה הכי יתאים מבחינת המפרט?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו אולי שמע משהו אל TWEAK עם GPU-Z וGTX 580 שהוא פותח לו איזה משהו ומוסיף ביצעויים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-