כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
ה5850 מעניין אותי...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב של חבר, המפרט הוא: AMD 4600x2 2.4Ghz 2GB Ram כרטיס מסך On board HD4200 ספק כוח גנרי 350W מסך 22" , 1680X1050 הוא מעוניין בכרטיס חיצוני עד ה 800 ש"ח למשחקים. הדבר הראשון שקפץ לי לראש הוא כמובן ה 460GTX 768mb, אבל יש פה 2 בעיות: - הוא הייה חייב להחליף את הספק, יש משהו מומלץ עם יחס עלות/תועלת גבוהה? - הלוח אם בעל ציפסט 740 של AMD , תושבת AM2+ שלפי זיכרוני לא תומכת במעבדי AM3, עד כמה המעבד הנוכחי הולך להגביל אותו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 700 שקל לא יותר! חשבתי על geforce 4 mx ועל gf 3 ti200 מה עדיף ומאיזה חברה והכי חשוב מאיפה לקנות אני חושב שעדיף אזוס או לידטק
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות בעתיד כרטיס NVIDIA Geforce 8800GTS ורוצה לדעת אם המעבד שלי מספיק חזק בשביל להריץ אותו. כי שמעתי על מקרה של מישהו פה בפורום שקנה את הכרטיס ויש לו Pentium D וזה מגביל לו ביצועים ולי יש Pentium 4 רגיל.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל Here Goes Nothing: יש לי 8800GTS (ראה מפרט) ואני לא מצליח להפעיל HDR (אלא רק BLOOM) וגם AA במשחק Oblivion IV. כבר במסך הפתיחה הוא אומר לי שאני יכול לבחור או את זה, או את זה... אני משתמש בדרייברים האחרונים שיצאו לכרטיס המסך. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? יש לו רעיון איך לפתור את זה? נ.ב- בנוסף, אין לי אפשרות לבחור AAX16 מתוך המשחק או במסך הפתיחה (החלון הקטנטן שעולה לפני שהמשחק עולה) כמו שהכרטיס המפלצתי הזה תומך...רעיונות? HF
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם בתאריך 26/5/10 יצא עדכון חדש של ATI לגרסאות 4XXX(רק את זה בדקתי) יש לי כרטיס מסך ATI Readon 4890 Vapor-X והורדתי את העדכון כשסיימתי את העדכון הוא אמר שיש בעיה עם החבילה(The Package is failure משהו בסגנון הזה) ואז כשהוא ביקש לעשות Restart ,עשיתי את הRestart והוא הראה את השגיאה הבאה שלא נותנת לי להפעיל CCC- בבקשה תגידו לי מה לעשות, (מחקתי את הדרייבר דרך ההתקנה-עשיתי Uninstall ואז הפעלתי ת'מחשב מחדש ולחצתי על Install וזה עדין לא עזר...) תודה, ערן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היה לי כרטיס Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme שנשרף ואני רוצה לקנות כרטיס חדש. אני לא גיימר ורוב הצרכים שלי הם או משרדיים או הצגת סרטים, אבל מדי פעם בא לי לשחק באיזה משחק נחמד (כמו DEVIL'S MAY CRY 4 וכאלה...) אז הייתי רוצה כרטיס מסך עד 500 ש"ח (אם אפשר אפילו טיפה יותר זול, ב-400 ש"ח יהיה עדיף) שיתאים לצרכים ושיהיה שקט (הכרטיס הקודם היה ממש רועש ומעצבן). אודה לכם מאד.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. שדרגתי את כרטיס המסך שלי ל - GeForce 6600GT. שאר החומרה שלי היא סטנדרטית: פנטיום 4, 512 זכרון פנימי, Hd SATA, צורב DVD ו כונן CD ROM, 2 מאווררים וכו'. הספק כוח שלי הוא סטנדרטי כיום. האם נדרש לשדרגו?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם רכיבי המחשב שלי : מעבד I7 זכרון 8GB קשיח 120SSD אני מחפש כרטיס מסך בעלות של 350 שח עבור עבודות גרפיות מה דעתם על כרטיס הזה : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9912 ושאלה שניה, מחשב עבור עבודות עם גרפיקה (פוטושופ) עדיף מעבד I7 עם כרטיס מסך פחות טוב או I5 עם כרטיס מסך חזק יותר? תודה מראש מני
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות לקבל כרטיס מסך יד שנייה geforce gtx 260 השאלה היא האם הכרטיס מתאים למחשב? והאם אני יכול להתקין אותו בעצמי או שצריך טכנאי? מפרט מחשב: מעבדי אינטל Core i3 550, 3.2GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR3 1333Mhz 2GB Kingston X 2 דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Intel HD Graphics כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1000 מארזי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hi 2 All Im using Gigabyts 8EIXP mobo with P4 2.2Ghz @ 3Ghz with 756Mb Kingston DDR333 Ram A SoundBlaster LIVE! 5.1 And MSI GeForce 4 TI4400 with 128Mb DDR Ram + VIVO card on WinXP Pro. Lateli im having a problem with the G4 Vcard, once in a wail wan I reboot the system my G4 Vcard is not loaded by the os, it is being recognized by the os but there's an yellow " ! " mark on the card in the device manager and the error code it displaying is : " The device could not start error code 10 ". and nothing I do to fix this like changing the pc profile from: ACPI UniProccesor PC to: Standard PC or Ivan Giving the card an assigned IRQ from the mobo BIOS and also disabling almos…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לשחק במסך אחד באיכות מקסימלית נכון להיום ולשנה הקרובה. מסך 24" קונה מחשב חדש ספק 1200W Antec או פחות תלוי בכרטיסי מסך מעבד AMD FX 8 ליבות זיכרון 16G עכשיו לעניין הלוח זה תלוי בכרטיס מסך. צריך להבין אם אני צריך SLI או CF או שמספיק כרטיס כמו GTX570 -580 או ATI6970 בCF מעוניין ב ATI6950 או SLI GTX560 בנוסף ראיתי באתר הנל http://support.amd.com/us/certified/power-supplies/Pages/listing.aspx שרוב הספקים לא מתאימים לCF בכרטיסים של הדור 69XX מה עושים צריך הסבר תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לקנות מהקובץ שמצורץ אני מעוניינת לראות סרטים במסך הטלויזיה שמחובר למחשב תודה ענת [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל העיקרי בין השניים, ולמה הרבה יותר קשה למצוא בחנויות את ה280?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני למכור את הכרטיס 6800GS המומהר של חברת EVGA הוא חדש.. מישהו יודע מה זה CO??? אני לא יודע כמה כדאי לקחת עליו?? תודה,
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אם לא שמתם לב, אבל כבר כתבתי בעבר ורמזתי בנושא Bryce5.0. תוכנה מדהימה, גאונית ליצירת נופים תלת מידיים ואנימציות לסרטים. תגידו לי 3DstudioMax ואסכים אתכם אבל בשביל האחרונה צריך תואר באוניברסיטה כדי להכירה. התוכנה עברה מספר גילגולים בעבר וכעת היא נמצאת תחת המותג Corel .כל כך נוחה לשימוש ופונקציות אין ספור. כעת משהצטרכתי ללמוד את תכונות האנימציה גיליתי כי הממשק שם פשוט יוצא מגדר הרגיל. ניתן לבצע אנימציה של כל פריט בתוכנה אפילו אפשר לבצע אנימציה למצלמה. המעניין הוא שכדי לבצע render למסמך כלשהוא, אין צורך בכרטיס מסך כבד ויקר. המעבד עושה את העבודה וכשהוא עושה את העבודה המעבד מתחמם בצורה מהירה מאוד. לתוכנה יש מודול נוסף המאפשר להתקין תוכנות "סוכן" למחשבים שנמצאים ברשת ולבצע re…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המלצה לכרטיס מסך עד 1500 שקל יש לציין שהספק שלי hec trt 400 זה המפרט שלי לוח אם GIGABYTE GA-M61P-S3 מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 6600 זיכרון 2 גיגה 512X4 667 סמסונג וקינגסטון מארז HEC COMUCASE 6A19 ספק HEC TRT 400 צורב ASUS SATA 18 8600GTS WESTERN DIGITAL 250GBSERIAL ATA 2 16MB
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מנסה לעביר את הרזלוציה ל 1152*860 (משהו כזה) המסך פתאום ניהיה לא על מסך מלא ומטוטש קצת אבל פעם זה פעל טוב על 1152 אז מה אני עושה עכשיו ששוב אני יוכל להיות עם 1152? :-X
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 3.0 ג'יגה זיכרון .. אני רוצה לקנות כרטיס מסך אני מתלבט בעיקר בין 1950 pro לבין 1950 gt מה יותר כדאי לי לעשות ויהיה יותר טוב בשבילי ? לקחת 1950 gt ולקנות 2 ג'יגה זיכרון או לקנות 1950pro ולא לגעת בזיכרון (האם יכול להיות לי איתו צוואק בקבוק רציני? ) ולגבי הזיכרון יש לי לוח שקניתי לפני שנה וחצי אז לא יודע אם הוא תומך ב ddr2 800 mhz ניראה לי הדגם gigabyte 8i915 .. מה שאני כן יודע שיש לו אפשרות לשים בוא 2 של ddr2 ו 2 של ddr http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4518 אני רוצה לקחת את אלה ולזרוק את הג'יגה שיש לי אבל לא יודע עם הלוח תומך ב 667
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
צריך בכלל לעדכן? גם לוח אם גם כרטיס מסך? סליחה על השאלה הירוקה.... שמעתי שלפעמים זה עושה בעיות בכל מיני דברים... אין לי זמן ליותר מדי בעיות כאלה...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש ברשותי מחשב דיי חדש שנקנה לפני שנה המפרט הוא: I5 12600Kf MSi pro Z690-p ddr4 16 RAM מסך 75' על 4k 3840x 2160 כרגע עם gtx 970 בסך הכל עובד כשיורדים בדרישות אבל כבר מתחיל להיות קשה מאוד. לאור הכרטיסים החדשים שיצאו. איזה כרטיס הייתם ממליצים? אני משחק משחקים כמו far cry cod ועוד גם פחות כבדים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לא הייתי משאיר את המחשב ללא השגחה ! https://www.youtube.com/watch?v=b9TugbuS3F4
-
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers