עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מצטער, תנעלו

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  2. אני ראיתי כמה כרטיסים מסך PCI-EXPRESS בין מחירים 800 עד 2000 ש"ח. אני לא יודע איזה מתאים למשחק חדש למשל call of duty 6 ויש עוד הרבה משחקים שיצאו לאחרונה. תקציב שלי עד 1000 ש"ח ולא יותר. הכי חשוב שכרטיס מסך חזק יתאים לכל משחקים שיצאו בעתיד למשל בשנה הבאה שנה 2011 יצאו משחקים חדשים וקנה משחק שיעבוד לי במחשב שלי. ובלי דרישות כרטיס מסך להחליף.מבינים? משהו כזה שכרטיס מסך יחזיק מעמד 5 שנים שכל משחקים יעבדו בלי בעיות ובלי דרישות מינימום כרטיס מסך. מה אתם מציעים לי,ומה מומלץ לי ליקנות,איזה דגם טוב יותר? הייתי רוצה כרטיס מסך זיכרון 1GB 512bit בתודה מראש בן

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  3. Started by Trumpeldor,

טוב נתחיל בהתנצלות על חוסר היכולת שלי , אבל לפחות ניסיתי... טוב מדובר בכרטיס מסך GF4 ti4200 leadtek myvivo 128 mb לאחר שהייתי בחו"ל חצי שנה (קצת פחות) ועברתי לחדר אחר בבית התחשק לי לחבר את המחשב לטלויזיה (ולמערכת) בקיצור מה שעשיתי זה לחבר את הכבל VIVO ליציאה שלו בכרטיס מסך ושם את הכבל עם הבננות הצהובות לטלויזיה בכניסת וידאו ולכבל ביציאת out עדכנתי דרייברים ל 45.23 ולא מופיעה לי אפשרות לתצוגה בטלויזיה הורדתי tv tool כי קראתי איפה שהוא שזה יכול לעזור עכשיו מה שמופיע לי בטלויזיה כשאני שם AV2, זה הפסים הצבעוניים הרחבים (כמו של תקלה בערוץ הראשון...) ולא מסך ריק כחול כמו בעבר אניאשמח אם מישהו יוכל לעזוא לי ואם צריך פירוט נוסף, אני אשלים... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  4. dsiplay driver stopped responding and recovered dsiplay driver nvidia windows kernel mode driver version 285.62 stopped responding and successfully recovered זה גם קורה בדרייבר ישן לפעמים המסך פשוט קופא ופעם אחת קרס המחשב

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  5. Started by PigMaster,

קיבלתי את הכרטיס הנ"ל: Palit Gforce 7600 Gt AGP http://www.palit.biz/en/products/nv_agp_7600GT.htm כשאני מנסה לחבר אותו (במקום ה Gforce 4 mx 400 הישן שלי...) המסך לא משדר כלום. זה לא שהוא לא מקבל אות, כי לא מופיע הסמל של הכאבל או משהו כזה, אלא כאילו המחשב כבוי (הנורה של המסך מהבהבת, כאילו המחשב כבוי) למרות שהמחשב עצמו עובד (הכל עובד כרגיל חוץ מזה שלא רואים כלום במסך). בהתחלה חשבתי שזה הספק (380V במקור לפחות...לא יודע מה הוא מייצר אחרי שנתיים). באמת שאין לי מושג ואין לי יותר מדי כסף. יש פה למישהו מושג? בבסיס, המחשב שלי הוא P4 2.4 Ghz, 512 DDr עם XP Home. אני לא חושב שזה עניין של דרייברים, כי המחשב לא מראה אפילו את המסך של הביוס, שזה בסיסי ולא קשור להתקנים, ובגלל זה אני חוש…

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  6. אני בדיוק עובר חדר והייתי רוצה שני מסכים לחדר... אחד שיהיה לעבודה עם המחשב עצמו, קצת משחקים, אינטרנט וקצת סרטים... ועוד אחד שיהיה ליד המיטה שאיתו אני יראה יותר סרטים וטלויזיה... אני רוצה שהוא יתנהג ממש כמו טלויזיה. אז אמרתי במקום לקנות LCD TV אני יקנה מסך LCD רגיל ולמחשב כרטיס טלויזיה שאני יחבר אליו את הממיר של HOT מה אתם אומרים ?איזה מסכים מומלצים בקשר למסך של המחשב עצמו נראה לי שאני אלך על Viewsonic 171B. ובקשר למסך שאני יראה את הטלויזיה בעיקרון אז אני ירצה מסך הרבה יותר זול... נגיד תקציב 1800- שקל ?האם קיים משהו נורמלי?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  7. Started by sickman,

יש לי 6600GT ואני רוצה לנגן HD,עכשיו הבנתי ש2400 יותר חלש מה6600 שלי,מה אני יכול לעשות? ראיתי באינטרנט שיש כרטיסי טלויזיה עם האצת HD והם לא יקרים מידי,מישהו מבין בנושא? תודה!

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  8. שלום לכולם. אני בונה מחשב לבת שלי (גיל 3) משאריות של המחשב הקודם שלי. חומרה קיימת : ספק כוח + מארז + מאוררים בסיסים. לוח אם +ASROCK P4V8 כרטיס מסך GIGABYTE 9600 256 MB צורב DVD מעבד 478 פנטיום 4 2.8 GHZ עכבר של לוגיטק ומקלדת. דיסק קשיח 40GB WD אז כמו שכתבתי בכותרת מסך LCD שטוח כולל רמקולים. אני חושב לתלות את המסך על הקיר, וחשוב שיהיו לו רמקולים מובנים בגלל מקום בחדר הילדים. המארז עצמו אמור להיות על מדף רחוק מהילד השני ... (בן שנה). הילדה אמורה לשחק בקומפי ותוכנות בסגנון הזה, קצת לצייר וכ"ו. תודה.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  9. יש לי מחשב שמחובר לפלזמה 60 אינץ' בחיבור DVI ורואים מצוין והכל טוב ויפה עכשיו המחשב שמחובר לטלויזיה זה סתם מחשב פשוט עם לוח אם שכולל בתוכו יציאה של DVI, והמעבד של המחשב זה פנטיום 4 3ג'יגה הרץ הדבר היחידי שהוספתי למחשב הזה זה כרטיס קול שיתמוך במגבר (אופטי) עכשיו לשאלה יש לי כרטיס מסך NVIDIA 7800GTX 256MB כדאי לי להרכיב אותו על המחשב? זה יתן לי תמונה יותר טובה? אני מוריד בדרך כלל סרטים וסדרות בHD אם אני מרכיב אותו זה מצריך ממני לקנות ספק של 450W לפחות כדאי? זה ישפר?

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  10. היי, ותודה מראש לכל מי שיעזור. כבר כמה שנים שאני רואה סרטים על צג הטלויזיה אחרי שאני מעביר באמצעות TVTOOL ומפעיל את הסרט. יש לי טלויזיה CRT די ישנה. וכרטיס מסך GFORCE 5200 . עד לפני כמה ימים הכל עבד פיקס. עד שביום בהיר אחד שניסיתי להעביר בTVTOOL הוא לא הצליח להעביר .(בדיוק כמו שמנסים להעביר למצב טלויזיה בזמן שמקרינים סרט ואז הוא גם לא מצליח) שעשיתי "כפה זיהוי מסך" (force tv detection ) הוא הצליח להעביר לטלויזיה אבל על המסך יש פסים מרצדים. ניסיתי להחליף את הכבלים של החיבור(sVIDEO וניסיתי גם RCA) . וניסיתי לנתק את הכבל של הממיר של היס אבל זה לא עוזר. אני לא מצליח להבין למה פתאום הוא לא מצליח להעביר למצב טלויזיה ולמה אחרי שכופים את זה עליו הוא עושה פסים מרצדים. ואין לי שו…

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by nahoom12,

שלום אני דפוק במחשבים! תעזרו לי בבקשה. נחום כהן...

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  12. אז ככה, אני הולך לקנות 9800 ובזמן שאני קורא בפורומים אלו אני תמיד רואה אנשים מסכנים אשר נפלו בקרב "קליינט-טיפש".:cwm32: :2gunsfiring_v1: מכיוון שאני מעוניין להימנע מפגיעות, רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי. כמו כל ישראלי, אני מעוניין לסחוט מתוך הכרטיס שלי את המקסימום, בין אם זה באוברקלוקינג או מחירים זולים. אני הבנתי שבSaphire 9800SE אפשר לעשות OC ולהגיע איתו לביצועי 9800PRO. בין אם זה FACT OR FICTION אין לי מושג. מה שכן, אם אני קונה 9800 ואני משקיע יותר מ1,200 ש"ח, אני ארצה שהכרטיס שלי ייתן ביצועים מרהיבים למשחקים כשאני מעלה את כל התצוגה למקסימום וייבקש עוד עם לשון בחוץ. אתם האנשים שאני פונה אליהם עם כל ה"דרישות" שלי, ואני סומך עליכם ב100% שתעזרו לי מתוך נסיון. ואם תג…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by bah10,

קניתי את הRADEON 9700 PRO של חברת GIGABYTE אבל הוא עושה לי בעיות במשחק שאני הכי אוהב... COUNTER STRIKE המשחק מקרטע לי והכרטיס חותך לי הגרפיקה במשחק (קשה להסביר ) כל המשחקים החדשים עובדים טוב ואפילו רואים טוב יותר מהGEFORCE 4 4600 של ASUS אבל דווקא בCOUNTER STRIKE הוא עושה לי בעיות. התקנתי את הדרייבר האחרון של ATI אבל זה לא עזר, הבעיה נשארה אז לפני שאני זורק לפח את הGIGABYTE הזה ומחזיר בחזרה את הGEFORCE 4 4600 של ASUS יש לכם עצות מה לעשות? אגב הרצתי את ה3DMARK 2001 SE על הGIGABYTE וקיבלתי את התוצאה הבאה: 14,325 נקודות הנה המפרט מחשב: WINDOWS 2000 PRO מעבד פנטיום 4 2.53 לוח ASUS P4T 533 עם זכרונות 32 ביט RDRAM SAMSUNG 512 RDRAM 32 BIT שפועלים ב1066 מגה"צ כרטיס…

• 95 תגובות
    • 11.5k צפיות
  14. שלום לכולם, אני זקוק לאופציית הTV OUT. אנ יכרגע משתמש בכרטיס מסך מובה שיש בלוח אם ואין לו את אופציית הTV OUT. מה ניתן לעשות ע"מ להפעיל את האופציה הזו? יש בלוח אם חיבור מתאים לכרטיס PCI\PCIE האם רק קניית כרטיס מסך חדש תאפשר את האופציה הנל? אם כן, מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך פשוט מאוד, שלא צורך הרבה חשמל וקטן (קטן מימדים - פיזית). מדובר במחשב עם לוח אם בגודל MINI ITX ולכן המארז שלו קטן. אני זקוק לכרטיס מסך שיכנס במארז קטן ...

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. הבנתי מדיונים שונים שאם יש לי מסך 19" אז אין לי שימוש ל hd 4870 משום שתחת הרזולוציה אליה המסך מוגבל (1420X900) יהיה הפרש ממש קטן בינו ל hd4850 מבחינת הביצועים באותו המשחק.האם זה נכון? אם כן אז עד כמה קטן ההבדל.מבחינת התקציב אני יכול ללכת לכיוון ה 4870 אבל אני לא אקנה מסך חדש. אסמך לתשובה מעמיקה תודה

• 11 תגובות
    • 737 צפיות
  16. האם כדאי לקנות את המסך הזה 650 שקל ואיך הוא בהשוואה למסך MAG ברמת מחיר זהה?

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  17. http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Submit=Go&DEPA=0&type=&description=X800XL&Category=0&minPrice=&maxPrice=&Go.x=0&Go.y=0 אלה הכרטיסים. אין לי כל כך מושג מה ההבדלים ביניהם. אני רק יודע שהמחיר שונה. איזה עדיף? אני מעדיף לא לבזבז יותר מ300 דולר. עוד שאלה: איזה דגם מהם מוכרים בארץ?

• 14 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by PSS,

קניתית מחשב חדש R9800P INTEL P4 2.8C אני יודע שAMD הרבה יותר טובים.. SAMSUNG 512 ... אני משחק בWolfenstein - Enemy Territory שזה משחק ישן... עשיתי MX FPS 100 אז תמיד אני רואה 59/60 FPS לא יותר! למה אין לי איזה 200-300 FPS? עם GF2 הייה לי 30-0 FPS ואותו גרפיקה :'( למה??? :'( הכרטיס עלה לי 1500 שקל!!!!!!!! :'( היתקנתי DIRX 9C מה עוד?

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  19. Started by dddd211,

זה כותרת טובה:<? RADEON X800 SE RADEON X800 PRO יש סיכוי שהכרטיסים האלו יעלו איזה 2000 שקל?

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  20. Started by OOP?,

ראיתי בפרום שתמיד אומרים שהמסך הזה הכי טוב פעם אומרים שהמסך של LG הכי טוב ,פעם אומרים של MAG , פעם אומרים של view sonic , פעם של סמסונג. כול מיני דגמים של החברות האלו! בהתחלה רציתי לקנות viewsonic P70F/P75F , אמרו לי שאין להם את הדגם הזה :-\ ואז בדקתי עוד פעם בחנות על 757NF ואז עוד פעם הם אמרו שאין את המסך הזה! :'( ואז ראיתי כאן בפרום שאין את המסכים האלו בארץ אתם יודעם עם בקרוב המסכים האלו צריכים להיות בארץ? אז השאלה! איזה מסך 17 הכי טוב בטוח! 1200-1600 ש"ח שייש את המסך הזה בארץ! אני רוצה את המסך הכי טוב שיש בארץ! אחרי זה תגידו מה האבדל בין המסך הזה ל view sonic P75F PLUS CRT 17 1200-1600 שקל לא רוצה LG - ואני גם לא רוצה מסך 19 בבקשה תעזרו 8) ויש לי כצת שגיאת כתיב 8)

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  21. מה נשמע פורום גראפיקה שמעתי ש hwzone אתר החומרה הכי טוב עם הפורום הכי עשיר אז באתי לבדוק מה קורה פה בדרך כלל אני גולש בגיימר אבל קצת נמאס כבר עברתי על ההודעות פה וראיתי מס הודעות השואלות בנוגע לradeon 9800 pro\128 bit\256 bit אז רציתי להבהיר את הנושא איך תוכלו לזהות את מבנה הכרטיס זכרתי ש בגיימר ילד פרסם דיון עם ההשוואה בין טוב בוא נתחיל 1) צורת הזכרונות בגרסת ה256 ביט היא ריבועים מושלמים כשב128 הם מלבנים 2)הזכרונות בכרטיס ה256 ביט הולכים כמו האות L 3)המאוור של ה256 ביט אמור להיות כסוף כש128 ביט שחור תמונות ------------------------------------------------------------------------------ http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=407593 טוב מקווה שלא אמרתי שטויות ו…

• 14 תגובות
    • 880 צפיות
  22. http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?SalesID=14467421 אני לא הולך לקחת את הסיכון אפילו אם זה אמיתי. אבל אולי מישהו פה כן חח it's the epitome of -> shut up and take my money

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. ראיתי שבאמזון אפשר להזמין את הכרטיסים ב500 שקל פחות בממוצע. כולל האיפורט פי שהם לוקחים שם. הם טוענים שאם זה לא מגיע לסכום אז הם מחזירים כסף. אמנם צריך לחכות כמעט חודש אבל נראה לי יכול להיות שווה. אלא אם כן אתם יודעים משהו שאני לא יודע. מישהו מכיר אתר אחר להזמין ממנו? או שאתם ממליצים בכל זאת לקנות בארץ? ואם יש מישהו שכן הזמין, כמה באמת משתלם זה יצא לו בסוף? כל מידע יעזור תודה

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. שווה לי? איך הכרטיס יוצא לי להסויף רק 300 שקל!!! (הרבה) http://www.benchmark.co.yu/video/chaintech/gf3ti200/gf3ti200_002.html

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. כן שלום אני חושב על לקנות כ-מסך טוב למחשב שלי ואני רוצה את העצה שלכם ........... אני חשבתי בכיוון של FX כגון: FX5700 ULTRA DDR3 128MB http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a360_ultratdh_2.html או...... FX5900XT 128MB http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a350xt_tdh_2.html יש פה שוני........ וגם זה סך הכל 100 שקל הפרש בין אחד לשני ...אז תגידו לי מה כדי מכל בחינות.......

• 2 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.